Csatlakoznék Ficánkához; nekünk a mai eddig A TÖKÉLETES NAP!!!!!!!!!!!!!!!!
Délelőtt 10 órakor elindultunk ithonról vásárolni, meg gyógyszertárba, aztán meg sétáztunk Duna parton Ficcel, meg Vincével (aki óóóóóóóóóóriási, és nagyokat mosolygott, meg durmolt ám!). És annyi endorfin szabadult fel ettől a naptól a búrámban, hogy az egész babanyetet el tudnám látni megagigahiperadagokkal....
És hogy mér'??????????
HÁT ME' BABAKOCSIVAL TETTÜK MEG EZT AZ EGÉSZ NAPOS TÚRÁT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! és nem volt egy másodpercnyi nyűglődés sem..... (Igaz, hogy a 20 kilós nagy babakocsit cibáltam lépcsőn le-fel, és sajna a hordózóval (nem túl gerincbarát, megyek mókusékhoz) de ha ez az ára, hát legyen....az emberek nagyon segítőkészek voltak, persze mert leszólítottam őket
; és jelentem elbírok 20+6 kilát 10 lépcsőn lefelé és felfelé is!!!!!!!!) Na, most, hogy kiörömködtem magam megpróbálok visszaolvasni, gyerök egyelőre apát fárasztja....
ADA-TÜNDÉRBogyó boldogságos anyukája

És az autószerelő kakifej!!!!!!! és a srác meg rendes volt......DE Te voltál a legügyesebb, hogy megkérted....érett, kiforrott személyiségre vall

én annyira hüje vagyok!!!