A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Gtünde
Mindenki akciózik. Reméljük. KépKépKép
Mi is mindjárt. ;)

Kép
vizkriszisback

Kriszta
Mi most nem, holnapra kell tartalékolni az anyagotKép
Ti aztán aktívak vagytokKép Hát mindent bele!Kép
gtünde

Szia Tündi-Bündi!
Most értem haza...Natinak edzése volt és a Szentendrei út annyira felbosszant,hogy elmentem higgadni....vásároltunk egy nagyot!
Kolléganőm változatlanul nem jön dolgozni,reggel 6-tól délután 4-ig leszek csak....10órát...de hétvégén jövök dumcsizni-igérem!
Sajna azért se járok sürűn,mert mivel hozzánk tuti nem jön többet gólya....fölösleges belefecsegnem olyanba amihez nem értek....ill. nállam nem aktuális,nincsenek fejleményeim...de azért minden nap elolvasok minden fejleményt...képben vagyok!
Lassan elajándékoztam már minden szurimat...nehogy kisértsen itthon!
Na kissé lehangoló voltam...megyek fürdeni...fiam már belefagy a kádba!
Na pusza Andi
kandi72
Budapest III. kerület

Akciozzatok csajszik....mi is majd késöbb...csak mi másért...vagyis csak az élvezetértKépKépKép
V.Kriszta Multkori kérdésedre nem válaszoltam!Inszem,elötte hormonkezelés!Igy lett 3-2....majd Nati a befutó!Kép
na pusza!
kandi72
Budapest III. kerület

Kandi-Bandi
Mi ez a negatív hozzáállás?!? Nem ilyet szoktam meg tőled. De tudod, amikor már teljesen feladod, akkor történik meg a csoda.
És igenis tessék idejárni!!! Azt hiszem a többiek nevében is szólok. Mi sem értünk hozzá, de nem ez a lényeg. Küldök egy kis vidítót: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++

Puszi
gtünde

Kandi
Mi az, hogy többé nem jön hozzátok a gólya???!!!
Irgum-burgum!!!
Tessék gyorsan ágyba bújni! Holnap pedig új nap ragyog fel. Új nap :új remények.
Jó éjt!
Tünde
Aztán szorítok holnapra! .)

Kép
vizkriszisback

Kriszta
Köszike! Már annyian szorítanak nekem, hogy jó lesz, ha összeszedem magam és megterhesedekKép
gtünde

Asszem én is megyek, mert nagyon kihalt itt minden. Jóccakát! Holnap jelentkezem.
gtünde

Sziasztok Csajok!

Látom du. is pörögtek az események!

IzaKép
Nem vagy véletlenül pocaklakós? Mert ez a barnázás 7 nappal menzi előtt nagyon gyanús, ez beágyazódáskor is lehet. Pont pé-után 7 nap, nem? akkor lehet! Nagyon drukkolok, hogy tényleg az legyen!!!

TüncsikeKép
Ez a pozitív LH teszt nagyon ígéretes!!! Akkor holnap hajrá!Kép

SaciKép
Hogy vagy?

KandikaKép
Ejnye meg bejnye és irgumburgum!!!! Tessék pozitív hozzáállást kell mutatni! Nati is megszületett, nemde!? Na akkor!KépKépKépKépKép

Jó éjcakát mindenkinek, tüszőnöviket, megtermékenyítőket, babatapikat!!!!

Asszem holnap csak du.tudok jönni...

Kép

KépKép
babcsi

Kandi,
ennyire negatívnak aztán tényleg nem szabad lenni! Ne akard annyira, aztán hátha mégis történik valami Kép És senki nem fog ellene szólni egyetlen szót sem. Ne add fel.

Tiza, és Szilva,
bármit jelenthet ez a barnázás. Azért nem szabad magunkat nagyon beleélni. Én sajna úgy mentem nyár elején nyaralni - hogy most aztán minden tuti biztos, nyugalom, kellemes környezet, pihenés, szerelem, időpont... aztán a 19-20. napon jött a barnázás már (egyébként 26-27 napos a ciklusom) - amit egy hét múlva felváltott a szokásos, jó erős, jó kimerítő mensi. Kép
Most már tényleg próbálok nem reménykedni (de ez úgysem megy) Kép
Bocs, én sem akartam negatív lenni, csak jobb nem reménykedni, mint aztán nagyot csalódni - de ezt ti úgyis mind tudjátok...
gmarta

IzaKép
Jók a hormonjaid, a progesteron is.

wish

Agi Kép hogyhogy a 10. napon mar verveteled volt?
hany naposak a ciklusaid? es hanyadik np volt az inszem?
nekem a 10. nap az inszemtol meg meg sem kene jonnie...de nagyon orulnek a vervtelnek,,mert ezt nem konnyu idegekkel birni..Kép

Babcsi Kép koszi jol,,csak porgetnem a napokat....

Az utrogestant vki "szedte" huvelybe reggel is? mert nekem 2 x 1 et irtak.
babcsi Kép es te?
noe ? Kép
wish Kép ?
tunde Kép ? ma lesz a nap?

puszi: saci
saci

WishKép
Köszi. A Te szaktudásodban bíztam. Így már tényleg nem értem miért barnázok. Habár ma még nem volt semmi. Mi van veled? Hogy érzed magad?

BabcsiKép
Nagyon nem hinném, hogy pocaklakós lennék, mert a menzi előtt mindig barnázok. Pont kb. egy héttel előtte kezdődik.
De valami nincs rendben velem, mert minden nap nagyon görcsölök. Tegnap munka után haza is mentem és lefeküdtem, utána már fel sem keltem. Görcsöltem és annyira feszített a hasam, mintha nagyon tele ettem volna magam.

Kép
Kép
tiza

Jó reggelt lányok!

Már megjártam a BMC-t du. egy felé megyek vissza, "Sz" ügynökhoz szeretnék kerülni, de majd meglátjuk hová írányitanak. Olyan erős a menzeszem hogy egy óra alatt míg beértem a BMC úgy elöntött a vér hogy még a betét se tudta magába szívni, sikerült egy kicsit átáznom, most még haza se tudok menni átöltözni, úgy utálom az ilyetKép( bocsi a fogalmazásásért), tudom ennek örülni kell, de hát olyan kényelmetlen, de remélem ez lesz az utolsóKép

Lányok úgyesek legyetek mindenkinek küldők egy kis baba megtapadó energiát++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++

A mi kismamink hogy van?

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Saci
Nekem is 2x1 Utrogestant írt fel a doki. Látod, nemcsak egyszerre leszünk/lettünk terhesek, hanem még egyformán kell gyógyszerezni is magunkat.Kép
gtünde

Saci
Te mész vérvételre? Hányadik napon az inszemtől?
Mert akkor lehet, hogy én is intézek egyet magamnakKép
gtünde

Tiza Kép
Én se tudom miért barnázok már két nappal előtte meg utána is. Az én progeszteronom 82.70 nmol/l lett. Ez azt hiszem még magas is, nem hogy alacsony. Gondolom a vírusos torokgyulladásom miatt most 1-2 nappal korábban is jött meg. Már több mint egy hete beteg vagyok, nagyon unom.

Én is nagyon szeretnék ikreket. Kicsit irigylem Szilvát. De már annak is örülnék, ha egy összejönne. Most nem vagyok csúcs jókedvű. Olyan reménytelennek látszik.

Kép
mofly

Sziasztok!

Saci Kép igen, a férfi gondolkodás elég hasonló Kép (persze az enyém nem Kép ((( teljesen)))
Szilva Kép én is szeretném már látni azt a képet a pozitív tesztről!!! Multkor feleségemmel 1 órán keresztűl néztük a tesztet, hogy ez most pozitívnak vagy negatívnak minősül-e Kép

Kandi Kép Nem érvényes a "nem jön" és a "gólya" szavak egy mondatban való használata. Ezért nagyfokú pozitív energia sugárzást indítok feléd gondolatban, hátha kiűzi belőled a negatív gondolatokat. +++++++++++++++++++++ Fogadjunk, azért írtad, mert a férjed vadász és a kapuban várja sörétes puskával a gólyát! Kép Kép
karcsi

MoflyKép
Szerintem az 1-2 nap barnázgatás nem akkora baj, de én már sokszor akár 1 héttel előtte is elkezdem, csak akkor még egészen világos.
Én sem bánnám, ha ikreim lennének, de eddig akinek van az ismeretségben, mindenki azt mondja, hogy nekik szörnyű volt. Persze amellett nagyon sok szépség is van benne.
Szerintem akinek olyan nehezen jön össze, mint mi nem nyűg, hanem még nagyobb boldogság.
Ugye Szilva?

Kép
Kép
tiza

Lányok és Karcsi!

A Nat Geo-n már megy az "Élet az anyaméhben", de délután 14-től 16-ig ismétlik, ha valaki meg akarná nézni vagy fel akarná venni.
gtünde

Sziasztok Lányok!

Mindenkinek sok-sok drukk Kismamáinknak és leendő Kismamáinknak!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Saci!
Én 3*3 Utrog.-t kaptam, úgyhogy reggel-délben-este kb.6-7 óránként adagoltam.

Sziasztok!
Manda

manda

NOÉMIKép

Szia! Olvastam hogy beírtál a topikomba, úgy örültem amikor megláttam! Ne haragudj hogy nem jelentkeztem eddig ide, de mindíg olvastalak ám, és persze szorítok neked/nektek továbbra is. Számíthattok a drukkjaimra!!Kép

Velünk a helyzet a következő: Afp eredményem nagyon jó lett, genetikai (kórházi) UH-n kiderült hogy kisfiúKép, ennek nagyon örültem, és minden ok. Kezd nőni a pocim, már jól lehet látni ám! Dehát már ideje volt, mert 22 hetes vagyok.KépMegy az idő!!
A terhesség csodálatos szerintem, kívánom neked hogy minnél előbb éld át!!!!Kép
Köszi hogy érdeklődtél, jól esett!

SzilvaKép
NAgyon nagyon gratulálok, vigyázz magatokra!!!Kép

Wish
Szorítok Neked is!!

Stella
Bár már írtam más topikban, de itt is gratulálok!

puszi Alina+22 hetes Márk baba

A többieknek is nagyon drukkolok, hogy melőbb összejöjjön a babó!Kép
Vendég

Sziasztok Lányok Kép

Itt van nektek a II csíkos !
Amint átszivárgott a folyadék, egyből megjelent a csík!

Kép

Kép
Kép
szilva069

Egy gyors bekukk csak.

Saci Kép
Nekem a 19. napon volt az inszem és a 28. napon vérvétel, de pl most két csaj is a 14. illetve a 15. napon volt és őket is visszahívta a doki a 10. napra vérvételre.
Vérből sokkal hamarabb ki lehet mutatni a terhességet. Vizeletből csak kb 1 hét múlva.

Lányok tudna nekem valaki segíteni a Munkatörvénykönyve 107 §-nak G pontja érdekelne. Köszi

Kép

Kép
pkagi

Sac Kép
Én kettő babucira tippelek, és a férjecském is azt szeretne, de azért ha három lesz, őt is felneveljük Kép

Tünde Kép
Terhesedj Kép Kép (Ezen nagyon jót röhögtem)

Barbi Kép
Nagyon jól vagyok! Olyan szépek a napjaim! Mitóa megtudtam, hogy babás vagyok az éjszakákat ébren töltöm. Felébredek, és csak jár az agyam a sötét szobában! (Nem panaszként írom)
Valaki írta, hogy irigyel! Nos én is irigyelném magam... olyan jó, úgy megváltozott az életem Kép
A férjemen is azt látom, hogy nagyon boldog a tudattól!

Kép
Kép
szilva069

Ági!
Küldöm a kért paragrafust!

107. § Mentesül a munkavállaló a munkavégzési kötelezettsége alól
a) amíg állampolgári kötelezettségét teljesíti;
b) közeli hozzátartozója [139. § (2) bekezdés] halálakor, esetenként legalább két munkanapon át;
c) ha keresőképtelen beteg;
d) a kötelező orvosi vizsgálat (ideértve a terhességgel összefüggő orvosi vizsgálatot is) teljes időtartamára;
e) amíg önkéntes, illetőleg létesítményi tűzoltóként tűzoltási vagy műszaki mentési szolgálatot lát el, feltéve, hogy a tűzoltás és a műszaki mentés nem munkaköri kötelessége;
f) a véradás miatt távol töltött teljes időtartamra, a munkahelyen kívül szervezett véradás esetén legalább négy órára;
g) ha elháríthatatlan ok miatt nem tud a munkahelyén megjelenni;
h) munkaviszonyra vonatkozó szabály vagy a munkáltató engedélye alapján;
i) a külön törvény szerinti emberi reprodukciós eljárással összefüggő kezelés teljes időtartamára.
Ha valamire szükséged van, csak szólj!

Sziasztok!
Manda

manda

Sziasztok Lányok!
A háttérből én is nagyon szurkolok a most babásodóknak, de mivel mostanság akartam én is zebrát fogni kicsit távol maradtam.

Szilva, Babcsi, Tünde, Saci, Wish
milyen jó lesz így együtt mentek át egy másik topikba, mennyit fogtok bosszankodni a magyar egészségügy miatt, a sok vizsgálat és izgalom, számoltok majd, híztok és dumáltok babakelengyéről, pelenkáról, kiságyról kocsiról... milyen más lesz!!!!!!!!!!!!KépKépKép
Üdv, ügyesen növesszétek a kölyköket!

Kép
Kép
Kép
amica

Alina Kép szívből gratulálok Márk babához!
Már te is túl vagy a felén???? Hihetetlen!
Tényleg rohan az idő. Sokat gondoltam rád is.
Gyere nyugodtan gyakrabban, olyan jó olvasgatni a kismamikat, egyszer majd mi is erőt tudunk adni a néha elkeseredetteknek meg a reménykedőknek. Fotó van rólad? Szívesen megnéznélek KépKépKépKépKép

Szilva Kép és még milyen jó lesz, emlékszem, mikor Cat írta a szülés után, hogy éjszaka néha bemegy a szobába, csak hogy megnézze a lurkókat az ágyukban, tényleg ott vannak-e, mert még mindig alig bírja elhinni. Nagyon szép 9 hónapot kívánok!!!!!!

Saci Kép utrot én is kaptam, 3*1-et, aztán 3*3-at a végén. Használj valami tisztasági betét félét, mert kifolyik nappal is, meg éjszaka is. Kép
De segít. Állítólag.

Ma van az utolsó napom, még jövök. Kép KépKépKépKépKép
Vendég

Noémi Kép
Nagyon meg tudom érteni Cat-et! Én sem fogtam még fel!

Tüncsibe Kép
Már biztosan túl vagy az inszemen! Drukkoltam, és most pedig küldöm a babatapikat! +++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++

Babcsinak Kép is küldök belőlük Kép
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++

Alina Kép
Köszi a gratulát! Neked további jó pocakosodást kívánok Kép

Kép
Kép
szilva069

Manda Kép
Nagyon szépen köszönöm.
Lehet hogy még tudnál segíteni, de lehet hogy ti többiek is igen.

A sógornőm van most egy olyan helyzetbe, hogy otthon van még az első gyermekével és most elkezdett meddőségi kezelésre járni, de még csak a HSG-n van túl, most clostival stimulálják, de még semmi eljárás, csak figyelik Uh-val.
Õ rendőr és elvileg már Gyesen kellene hogy legyen. Viszont ha erre járna a táppénz az neki sokkal jobb lenne. Kérdés az, hogy ennél a fázisnál is igénybe vehető e a táppénz jogilag, vagy nem. Neki mivel rendőr a körzeti orvos csak 2 hétig tarthatja bármilyen indokkal táppénzen ezért neki csak akkor van lehetősége ezt igénybevenni, ha jogilag ez megengedhető.

Ha valaki tudna segíteni nagyon megköszönném.

Kép

Kép
pkagi

SzilcsibeKép

Szuper a kétcsíkos zebrád!!!! Nagyon jó látni!!!
Köszi a babatapikat de reggel azt hittem meg fog jönni, de lehet, hogy csak most van pé-m vagy nem tudom mi a bigyó! Ma reggel tök erős fehér folyásom volt (már elnézést)Kép és a hőm is lement 36.5-re (most már 5. napja megy egyre lefele) az LH tesztemen meg mára megerősödött a csík (még mindig gyengébb a tesztcsíknál de erősebb mint bármikor ebben a hónapban). Most mi a manó? Most lesz a pé-m a 20. cn.-on. Az lehet, hogy a két 17 mm-es 6 nap alatt ért be? Nem értem!

KarcsiKép
Nagyon aranyos vagy, jót röhögtem a gólya meg nem jön mondatodon...hihihi...igazad van!Kép

TüncsikeKép
Minden rendben ment? Nagyon izgulunk érted!

WishKép
Hogy vagy?

AmicaKépJó lenne együtt babásodni, remélem ez a hónapon hasznosulKép
Veled mi a helyzet?

IzaKép
Drukkolok, hogy minden rendben legyen veled!

Kép

KépKép
babcsi

Babcsikám Kép
Nagyon rejtélyesen műkszöl, úgyhogy én nem is tudom mit mondjak erre Kép
A 17 mm-es tüszők viszont simán beérhettek, úgyhogy lehet, hogy megint duplázol? Akkor tudod mit kell tennetek!? Kép Hajrá Kép

Kép
Kép
szilva069

Szilva-mamiKép

Segíts kérlek! Kicsit naturalisztikus leszek, előre is bocsi. Tegnap este fél 6-kor megjött a menzim. A tiszt. betéten volt egy 5 Ft-os nagyságú pötty, én nem szoktam barnázni előtte, tehát piros volt. Több nem volt. Reggel indult be, a hasam is akkor görcsölt.
Akkor az első napom ugye a mai?
mary78

SzilcsibeKép
Gondolod? De akkor előtte miért nem ment le a hőm? Na mindegy, ha nem jön meg és felmegy a hőm pé-m volt, ha megjön akkor nem.Kép höhöhö...ezt most jól megaszontamKép

Kép

KépKép
babcsi

Mary78
Szerintem az első napod a mai.
Babcsi
Nem vagy semmi ezzel a hővel...de totál igazad van. Kép

Az én hőm a papírforma szerint alakul: ahogy tegnap megjósoltam ma fel is ment 36,9 re. Tehát tegnap volt a pé-m a 13. napon. Ennyi. Most mennem kell tanítani.
pusz

Kép
vizkriszisback

Mary Kép en az 1 cn ot a mainak mondanam...

Babcsi Kép olyan rendese csinalod ezt a homerozest ! megerdemled, hogy bejojjon Neked, mert itt a topicban szerintem ezt csak te uzod ilyen szinten.

Szilva Kép gratula megegyszer,,es ertem mit mondassz. a 2 lenne az idealis,,de 3 az is szuper ! nagyon izgulok, hogy hanyan lesznek !!

Noi Kép koszi a tanacsot, megfogadom (ultro...)

Amica Kép nem kell lemaradnod ! gyere velunk, ill. gyere a Szilvaval, - o a tuti befuto. Fogad rendbejott teljesen? remelem !

Agi Kép koszi az infot, de ha nem javasolta nekem a doki a 10 napi vervetelt, akkor en kerjem ? mar megint ez a "nyuszi- hozzaallas.."..De most latom,,neked miert a 19 nap volt az inszem? ugy eltolodott a pe? nekem a 13-14. napon voltak. akkor 10 nappal kesobb meg csak a 23-24 nap lesz. Es 28 napos a cilkusom. Szoval azt minimum meg kell varnom. nem?

Karcsi - Kép

Barbi Kép Sz. ugynok bevalt -remelem nalad is remekel majd. Az atazas szornyu, mar en is ateltem ilyet. Remelem haza tudtal menni atoltozni...

Tunde Kép igen , vicces, hogy meg gyogyszerekbol is ugyanazt kapjuk. Te is kaptal 2x 1 duphaston-t is? en azt is eszem + fel bromot este (Noi Kép koszi a tancsot,,mar annnyira lefekves elott veszem be, hogy mielott becsauknam a szemem. Altato helyett)
+ E vitamint, hogy jol meg tudjon tapadni a baba.
Es hat jo lenne egyutt szulni ! meg a tobbiekkel is. Kiberlunk a szuleszeten egy kulon osztalyt !!
Kép

puszo: Saco
saci

Sziasztok!

Agi

A sógornődnek azt tudnám ajánlatni, hogy menjen el körzeti nőgyógyászhoz. Nem tudom, hol lakik. Én fehérvári vagyok. Itthon nálunk van Nővédelmi Központ és úgy gondolom, hogy ahol lakik ott is kell, legyen.
Próbáljátok meg még ezt az utat! Sok-sok sikert kívánok hozzá!

Nem nagyon vagyok jártas a munkaügy ezen részében, de, ha bárkinek törvényre van szüksége, írjatok és próbálok segíteni.

Már korábban írtam, hogy otthon még nincs internetünk és így csak munkanapokon tudok válaszolni.

Ha most többet nem írnék:
MINDENKINEK JÓ HÉTVÉGÉT, SOK-SOK PIHENÉST KÍVÁNOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SOK BABATAPASZTÓT:++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++
KISMAMÁINK VIGYÁZZATOK MAGATOKRA!!!!!!!!!!!!!!

Sziasztok!
Manda

manda

KriszKép SaciKép

Köszi, én is úgy gondolom, hogy a mai az 1. nap.
Csak azért aggodalmaskodom, nehogy esetleg ilyen apróságot elcsesszek már az elején.
mary78

SaciKép
KöszikeKép Ha már elkezdtem nem adomn felKép Én is szedek dzphaston-t napi 1-et, bromot este 1/2-t és clostyt amikor kellKép. Te folyamatosan szeded a duphaston-t? Mert én igen kivéve amíg a menzim tart. Szerinted az jó, hogy progipótlót szedek a ciklus első felében is? Az nem akadályozza meg a pé-t? hihihi...én már mindenre azt hiszem, hogy megakadályozza a pé-met...höhö..pedig lehet, hogy nem is!

Kép

KépKép
babcsi

Lányok!

Most jutott eszembe egy kérdés, segítenétek?
Elevit mellett lehetne szedni E-vitamint? Kolleganőim nem hagynak békén az E-vitaminnal, a méhnek jót tenne?

Üdv.Manda

manda

MandaKép
Neked is szép hétvégét!!!

Kép

KépKép
babcsi

Manda Kép az E vitamin zsirban oldódik, nézd meg, hogy az elevitben mennyi van belőle. Ha természetes alapú vitamint szedsz, ok, de ha szintetikusat, akkor beszéld meg az orvossal. Szerintem. Én természeteset szedek.

Saci Kép jó lenne együtt szülni. KépKépKépKépKépKépKép
Én is ugyanígy szedem az utrot Kép

Babcsi Kép már megint túlságosan belegabalyodtál a hőmérőzésbe, emlékszel mit írtam múltkor? Irgum-burgum Kép De azért Sacinak igaza van, te vagy az egyetlen, aki mérsz hőt, úgyhogy szorítok, hogy már ne kelljen sokáig Kép

Szilva kismami Kép hogy vagy ma? Vagy már kérdezték? Jó lenne, a veled kezdődne itt egy nagy babaeső... KépKépKépKépKépKépKép
Naggggyon teccccccik a kétcsíkos fotó!

Wish Kép hogy vagytok???? Most már felkelhetsz? Ha jól számolom, letellt a 3 nap. Kép
Sok-sok babatapit küldök neked!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ági Kép ha pszichés alapon írja ki a helyileg illetékes pszichiátriai gondozó, akkor maradhat tovább is. Nálam is most ez a helyzet a babáig. Menjen el egy munkajogászhoz és egy pszichiáterhez, és kérdezze meg, mert nem tudom, hogy rendőröknél ez miben lehet más. Szerintem az MT ugyanúgy vonatkozik rájuk is.
Az origonak van jogi tanácsadása, oda is írhat akár. Sok sikert neki!
Vendég

Sziasztok!
Nagyon kedves és aranyos volt mindenki,hogy vigasztal,köszönöm....főleg Karcsi..nagyon "jó fej apuci jelölt"!
"világvége hangulatban írtam!"-sajna nagyon fáradt vagyok...agyilag is....főleg!Hétfőn 33 leszek már Kép
-és az,hogy Nekem rendszereződik a ciklusom a gyógyszertől....lesz vagy 1év,és új dologgal,csak 2-3hónaponta tudok jelentkezni(ha új ciklust kezdek!)...és addigra Ti már babakocsit fogtok tologatni!KépRemélemKépVagyis kivánom itt Mindenkinek!
Ha nem zavarok...maradok,de nem tudom erősíteni a zebracsordát!
Karcsi ,sajna férjem asztalos,és Õ gólya fészket is tud csinálni...a vadász a piroskával van az erdőben Kép
pusza Mindenkinek itt!
Andi
kandi72
Budapest III. kerület

Andika Kép jó olvasni, hogy kicsit jobb a kedved!
Nagyon szép hétvégét nektek, a felhők felett mindig süt a nap. Csak a csúnya felhők eltakarják és sokszor nem vesszük észre KépKépKépKépKépKépKépKép
Egy olyan csodát kívánok neked, mint amit most Nóri élt át ma KépKépKépKépKépKépKép Hátha neked is holnapra bejön Kép Ki tudja, talán boszinak kéne mennem? Kép
Vendég

Köszi, hogy így izgultatok értem. Fél egykor megtörtént a nagy eseményKép Akkor este kellene kezdenem az utro-t?

Szilcsibe
Az a teszt a két csíkkal.. Hát álmaim netovábbjaKép Teljesen meg tudlak érteni az éjszakai felébredéssel kapcsolatban. Valószínűleg én is hasonlóképp teszek, ööö mondjuk 2 hét múlva?!Kép

Babcsibe
A hőm ma reggel 36,9 volt, reggel az LH teszt már csak halovány volt? Mi a diagnózisod?Kép A te hőid sem semmik, tényleg lehet, hogy dupla peteérő vagy?Kép

Saci
Én Duphaston-t nem szedek. Remélem, jól írtam. Az amúgy mire való?
gtünde

Kandi drága
Én megmondtam, hogy itt mindenki imád téged. És ha nem is tudsz új hírekkel szolgálni, azért másra is kíváncsiak vagyunk ám. Különben is te szoktad belénk önteni a lelket, hát most mit tettük ezt veled. Úgyhogy lécci, lécci maradj!Kép

Noé
Akkor várunk az együtt szülünk klubbaKép Nem leszel sokkal lemaradvaKép
gtünde

Amica
Azért nem fogom ezt a topikot sem elhanyagolni, meg amúgy is mindenki jön majd át. Különben meg még azért nem tervezek előre. Tudod, ember tervez, Isten végezKép Nem mintha hívő lennék, csak ez olyan menősen hangzik, heheKép
gtünde

Manda Kép en a helyedben folsavat es E vitamint (beagyazodast segiti ) szednek..Es hagynam beken az Elevitet. Nem kell akkora lorugas vitamin, de ez csak az en + azt hiszem a noi velemenye.
Ha Elevitet szedsz,,amelle mar nem igen kell + E. mert van benne. de nezd meg a szamokat...SOk sikert !

Kandi Kép Eljen !! jo , hogy maradsz ! hianyoznal !! ne menj el,,es ne add fol...Kép Kép mindenkinek vannak rossz napjai .

Tunde Kép de en a duphaston-t kerdem. Azt is szeded? Es boromot is?
a tobbit ertem, szules pedig megbeszelve .

Noi Kép te is a mi gyogyszeres csapatunkban vagy ! mar lassan tobb mindent szedek , mint a nagymamam.

Babcsi Kép en ezt nem is tudtam, hogy amikor megvan fel kell fuggeszteni a duphaston-t. Erdekes. Ezt SEM mondta a dokim. Meg jo, hogy vagy, majd igy utananezek. Babcsi, folveszlek a dokim helyett. En mar azt is neztem, hogy az inszem sem egy nagy ordongosseg, csak azt a muanyag katertert kene megvenni, es egy uh gepet.. Kép lehet, hogy megerne - 5 en egymas kozott...hihihihi
Te, melyik most a progipotlo? en mar nem ertem !

saci
saci

Saci
Hát tényleg mi is beszéltük néha, hogy ezt mi is meg tudnánk csinálniKép Na, összedobunk egy UH-ra?Kép Igaz, a tüszőket még úgy, ahogy felismerném, de a méhnyálkahártya mérése már trükkösebbKép
Én nem szedek Duphastont-t. Az mire való?
gtünde

Saci
Az Utrogestan a progipotló!
gtünde

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: