A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Majd egyszer, ha nagyon raerek, becsszora feliratozom a kepeket, jo? Szoval amik ugy neznek ki, mint a nagyon rosszul sikerult kepek, azok valojaban nem azok, csak a fotozott szemelyek hozzajarulasa nelkul keszultek (bujdoklok messzriol: Gigi, Eszti, Johanna, Zsebi). Majd legkozelebb szepen mosolyognak, ha nem akarnak igy jarni Kép

Mindenkinek jobbulast! Oxi, halalra remisztettel! Drukkolok a lanykanak!

KicsitOFF: Azt tudjatok, hogy a Pagonyokban gyerkoc szulinapja elott ket hettel mindent 10%al olcsobban vehettek meg neki (jatek, konyv, cd stb., ha feliratjatok magatokat torzsvasarlonak es megadjatok a gyerkoc szulinapjat es osszeirjatok, miket "ker", es lehet kuldeni a csaladot a boltba Kép ).

MegjobbanOFF: Hasznal valaki villanytuzhelyet? Milyen? Mennyit fogyaszt ha valaki csak hetvegen hasznalja? Es ha naponta? Holnap delutan jon a szerelo meforditani a gaztuzhelyem, es apa annyira aggodik a gazpiszkalas miatt, hogy meg azt is felvetette, vegyunk inkabb egy uj villanytuzhelyet, ugyhogy gyorsan ki kell talalnunk, mit akarunk. (En persze leginkabb csak egy replikatort szeretnek egy etkezoasztallal, ugyis csak ennyi ferne ebbe a konyhaba Kép )
moosejaw

Moose!

Nekem villanyom(Whirpool) van de ne kérdezd,hogy mennyit fogyaszt!Én ilyeneket nem tudok!De nem dráma.
Viszont a gáz szerintem jobb.Na,most segítettem?Nézem képeket.

Juc
20170114224602

Votiv!

Nyugodt lélekkel vidd vissza, mert ahogy Bogárka is mondta, 3 napig bármivel visszaviheted és visszakell venniük! Ha netán mégsem akarnák és kötekednének csak 2 szót mondj: FOGYASZTÓVÉDELEM ÉS PANASZKÖNYV! Hidd el tuti visszaveszikKép mi mindig ezzel élünk ha ellenkeznek. pl a vodafone mindig jóváír vmi pízt a számlánkon ha a fogy védelemmel "fenyegetőzünk". Mert mostanság sajna sok a zűr velük, aminek mindig mi isszuk a levét!

Juc!

Nincs mit tudod ez a minimumKép szívesen segítek/ünk bármiben!
eszti25

Moose!

A képek nagyon jók! És legközelebb szívesen mosolygok igérem!! Kép
eszti25

Moose,
ugyan villanytűzhelyünk van de meg nem mondom, hogy mennyit fogyaszt Kép Főzés: hozzá kell szokni, mivel ha elzárod akkor az nem azt jelenti, hogy nem főzi/melegíti tovább az ételt, mint a gáztűzhely, ugyan ez igaz amikor leveszd az erősséget, az sem rögtön történik. De meg lehet szokni, én szeretem.

Ja és mosogatógépem is van, azt is villannyal megy, nem tudom, hogy mennyit fogyaszt de nagyon jóóóóóóóóó Kép Kép Kép Kép

Ada,
Normaflore-t mennyit szedtek naponta? Brúnó már 2 napja kapja.
zsebi2004

Moose!

Szuperek a képek,köszönjük!

Juc
20170114224602

Votiv, nana, hogy vidd vissza! Es ha Kikaban vetted, akkor 14 napod van, hogy visszavidd. En a 14.en vittem vissza nekik a leesesgatlot. Es mondtam, hogy az a bajom vele, hogy a matrac meg ekozott leesett a gyerek az agyrol, de csak azt irtak fel maguknak, hogy "teves vasarlas" es visszadtak a zsetont. Szoval szerintem nem is fogja oket erdekelni, hogy miert viszed vissza. Sajnos.

OK Eszti, akkor vegre lesz egy szuper piknikes kepunk rolad meg Domirol Kép

Juc, koszi. De miert jobb a gaz? Egyebkent semmi bajod az elektromos tuzhellyel, csak allitolag a gaz megjobb?
moosejaw

Oxi, jujj, nagyon durván hangzik, jajj! Szegény kicsi lányka!Kép

Neet, a biztonsági övet, a háttámlán és a talpán kell átfűzni, van neki helye. A gyerköc, csak az ülés övével van rögzítve. És mivel Eszti még nincs 9 kiló, ezért háttal kell rögzíteni az ülést (lányok, ugye jól mondom?). Kép
zanza

Proone, nagyon szép pocid van, irigy vagyok, de nagyon.Kép
zanza

Zsebi, koszi. Csak azert kerdtem az aramot, mert mi marhasok aramot fogyasztunk, de valszeg azert, mert tobb szamitosgep is egesz nap megy. De valszeg a tuzhely, ami alig fog menni, mar nem sokat modosit rajta. Es akkor nem is fizettek gazt? Valahogy biztonsagosan el lett zarva a cso vege? Ja, es legkozelebb tessek szepen mosolyogni! Kép

Juc, es nalatok mi lett a gazzal?
moosejaw

Lindi!
Mint ahogy írtam a miénk is Philippo, és semmi baj nincs vele Kép

Moose!
Ha eddig gázod volt sztem ne cserélj villanyra! Én amióta konyha közelébe merészkedtem csak villannyal találkoztam - még otthon szüleimnél, meg az első lakásunkban - így ide is azt akartam először, de a párom lebeszélt, és ma már azt mondom: szerencsére!!! A gázon sokkal hamarabb megvan minden, és sokkal jobban szabályozható. Egyszer, még a régi lakásban főzött nálunk egy barátom, aki gázhoz volt szokva, és jól oda is égette az egészet, mert lejjebb kapcsolta, és azt gondolta, hogy akkor az már rögtön lejebb is megy, ahogy a gáznál. Csakhogy a villanynál van egy kis késleltetési idő. Kép

Neet!
Ezeket az üléseket általában a háttámlájuknál kell a kocsi övével rögzíteni, tehát azzal a gyerek nem is találkozik. Legalábbis a miénkkel így van.

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Most látom csak mit írt Zsebi a tűzhelyről Kép
B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Zanza!
Hogy érted hogy háttal? Ezeket csak egyféleképpen lehet berakni. És Petra se volt ám még 9 kg. mikor elkezdtük használni...de a hordozóból már kilógott Kép
B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Moose!

Igen leszKép
Tűzhely. Nekem elég sokáig villanyvolt míg gréten laktam de nekünk kerámialapos volt és az sajnos sokat fogyaszt. Most itt Diósdon gáz van és nem fogyi sokat. Bár én jobban szerettem a villanyt. De a sima villanytűzhely nem fogyaszt sokat. Kb annyit mint egy normál háztartásigép(mosogatógép, mosógép + ilyenek)
eszti25

Moose: Én villanyon tanultam meg anno főzni, és nagyon sokáig szoktam aztán a gázt. Én a mai napig jobban szeretek a villanyon főzni, a gázon nagyon sokáig volt minden "majdnem kész", mert lekapcsoltam előbb. Kép Szóval megszokás kérdése, de tényleg nehéz átszokni egyikről a másikra.

KépKép
oxigen
Györköny

grét=gazdagrét
eszti25

Bogárka, szerencséd, hogy észrevetted, hogy én is írtam Kép Kép

Ülés: ha 0-18 kategóriát vesz az ember az mindkét irányba be lehet kötni, ha 9-18 kategóriát, azt már csak menetiránnyal megeggyezően lehet használni.
zsebi2004

Jé! Most látom hogy már középhaladó felhasználó vagyokKép!!
eszti25

Moose!

Szerintem szokás kérdése ,hogy villany vagy gáz.Én otthon,anyunál a gázhoz szoktam és lehet,hogy ezért mondom,hogy jobb de Bogárka leírta az előnyeit.Nekem is kerámialapos villanytűzhelyem van és a tisztítása is nagyon nehéz.Minden kutyasz...r meglátszik rajta.

Juc
20170114224602

Zsebi!
A hsz-ed aközben született miközben én is írtam Kép
Ülésügyben köszi az infót, ezt nem tudtam, mert nekünk 0-13 és 9-36-os volt Kép
Moose!
És képzeld nemcsakhogy Zsebiék nem fizetnek gázt, de egész Gréten nics egyáltalán gáz Kép
Fotók nagyon tutik!!! Kép Külön köszi a rólunk készülteket!!! Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

zsebi,
mail mentKép

eszti,
várunkKép

moose,
nekünk is az van és lövésem sincs mennyit fogyasztKépde jóKépazt kell megszokni hogy ha kikapcsolod utána is melegKéppont ma égettem el a kezemKép

oxi,
Kép szegény csajodKép Kép Képde jó hogy van új dokitok,reméljük ő már az igaziKép

ada,
neked is Kép

mayát sajna megint ki kell hagynom ha szerdán lesz,nem lehetne csütörtökön??????????????????

gigi
Vendég

Gigi!

Mondtam nem úszod meg! Kép

megyek füri + aluzni.! Jó éjt nektek!!

Pusz Eszter
eszti25

Csajszikáim!
Véleményezzétek már nekem léci a Kika-s akcijás vasalódeszkát...(szórólap utsó oldal)
Na, visszaolvasok.
ada007

Bogárka, gondoltam Kép Kép Kép

Moose, villanyszámla nekünk is baromi magas, és szerintem a kerámialapos tűzhelyünk elenyésző a többi háztartási géphez és szórakoztató elektronikához képest Kép
zsebi2004

Moose!
nekünk most lett (márciusban) beszerelve az új villanytűzhely (whirlpool) előtte, echte 30 éves, panelos villanytűzhely volt. ANNYIVAL fogyaszt ez az új kevesebbet, hogy most kaptuk meg az elmütől az éves szlát, és vmi 10000ft-tal túlfizettünk!!! tehát, 5 hónap alatt spóroltunk 1 havi villanyszámlát. Pedig ment nyáron a légkondi, stb...tehát, ezek az új sütők elég keveset fogyasztanak...Bár a gáz mindig kevesebb, sztem. Nálunk a házban (panel, azaz mégsem) a középső lakásokban villany van (mert nincs ablak a konyhán) a szélsőkben meg gáz. Õk havi 500 ft gázszámlát fizetnek...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Ja, és sztem a KOMBINÁLT sütő rulez. A sütő rész elektronyos, a főzőlap meg gáz. Azt mondják az okosok, ez a kirrrrályság. egyébként már sütőlapot is lehet kombinálni...Ha majd eccer király leszek, nekem ilyen lesz. Ja, és lesz egy grill lap is, csak tudnám minek...Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Bogárka, ezek szerint nekünk 0-18 kg-ig van az ülésünk, mert szép kis prosi van belevarrva a huzatba, hogy hány kilóig milyen helyzetbe lehet ültetni a törpét.Kép
zanza

Jajj, hogy mennyi pofázmány jött már megint össze.......hihhetetlenek vagytok.

Oxi: jesszus, mi az, hogy felvágni a kis punciját, meg dejó, hogy új dokinénitek van, nekünk is új lesz, meg szegény Vikka, de ne ánkódj, mostmár teljesen jó lesz minden

ülések: a felét sem bírtam követni annak, amit itt összeírogattatok...

tűzhely: nekünk gáz van, anyukáméknál kerámialapos.... a rántottát még nem sikerült elrontanom egyiken sem Kép; de valóban szokás kérdése

Zsebi. mi npi 1-et szedünk a NormaFlore-ból, de dokibácsi azt mondta, hogy legalább 2 kúrát azaz 20-at be kell kapnia a leányzónak, meg azért nem javasolta az antibiot, mert szerinte azzal csak elnyújtanánk a baciürítést, azaz elkendőznénk a tüneteket.....hát, még mindig bizonytalan vagyok, de egyelőre a Sumetrolim receptje pihen 10 napot, aztán tenyésztés, aztán meglátjuk....

Proone: a kép miá' kedvet kaptam a pocakos léthez Kép (megjegyzem, férjuram valahogy mindg elfelejt biztonsági eszközt vételezni, meg én is :D)

Bakker, mit akartam még?

És eltűnt a gépemről az msn, azért nem láttok Kép
ada007

Nálunk ez a kombinált izé van, bár a sütőben azt hiszem legutóbb karácsonykor sütöttem a mézes sütiket.
Pedig azt hittem, hogy ezzel milyen egyszerű lesz sütni, mert a szakácskönyvekben mindig az van írva, hogy hány fokos sütőbe kell berakni. Most már tudnám produkálni az adott hőfokot, csak kedvem nincs hozzá.

KépKép
KépKép
lindicita

Mindenkinek koszonom a valaszokat. Mi egyelore nagyon keveset fozunk, ugyhogy talan nem szoktam meg meg annyira a gazt. Hogyhogy egesz Greten nincs gaz? Ez gaz! Nem?

Csak most olvastam vissza rendesen:

Votiv, komolyan olyan ulest vettel, amit csak a verda ovevel kell/lehet bekotni? A hajam egnek all! Vagy csak autosulest akartal, es nem biztonsagi autosulest? Legkozelebb szolj, es veled megyek, mert igy nem birok aludni, tejoeg!

Bruninak sok bolllldog nevnapot! Mit is kapott?

Ada, tessek itt egy velemeny: a vasalodeszka egy teljesen felesleges targy, ugymint a vasalo, a lakkcipo, a kola, az iskolakopeny, a jojo es meg egy csomocsomo minden Kép a felesleges penzeket meg csak szord a postaladamba Kép
moosejaw

Proone! nagyon szép pocid van, és én is nagyon irigy vagyok!

Nekem is vannak talis képeim, hova tegyem őket?

KépKép
KépKép
lindicita

Tűzhely nekünk is kombinált, sütőből el sem tudnám képzelni a gázt Kép Pontosabban nem is kombinált, hanem teljesen külön van a gáz főzőlap meg a villanysütő...
B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Lindi!
Szerintem tedd be őket a múltkori babanetes albumba!
B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka!
1. oké
2. mi lesz a harisnyákkal
3. megkaptad az e-mailemet?

KépKép
KépKép
lindicita

Csajok!

Vegyetek fel msn-re, mert újra kell telepítenem, hogy a fene egye meg...
adrienn_szabo kukac hotmail pont com
ada007

Na, megvan mindenki, mégse vegyetek fel!
SZörnyű vagyok ám ma, megyek is Moos képeket nézni.
ada007

Votiv, a verdaban van isofix kiepites vagy nincs? Mienkben nincs, es en a concord uleseket veszem, eddig tokjok.

Lindi, akkor neked is inkabb replikator kene, ugye? Kép Szoval ha mar lecsereljuk akkor szerintem nem kombinalt lesz, mert pont az a lenyeg, hogy mostmar felunk a gaztol. Mivel a gyerkoc mar mindenhova nyomul es ezt is szivesen tekergetne. Sajnos ahhoz kicsi a konyha, hogy kulon magasra szereljunk sutot es kulon mashova a fozolapot. Szoval vagy egy uj villany, vagy csak megforditjuk ezt a regi kicsi gaztuzhelyt.

Lindi, en is tudok segiteni kepfeltoltes ugyben, ha gondolod.

Proone, azon gondolkodtam, nekem mekkora volt ennyi hetesen a pocim, de mar egyaltalan nem emlekszem. Es masra sem. Sot, mar semmire nem emlekszem, ha akarna, siman le is tagadhatna a nyul... de gondolom, amig nem szobatiszta, addig biztosan nem fog Kép
moosejaw

Lindi!
Ha jövőhéten el tudtok esetleg jönni a mayába, akkor oda tudom adni...csak majd egyezkedjetek Oxival Kép
Mélt megkaptam, köszönöm! Válaszoltam is, csak mostanában van hogy egy napot utaznak a méljeim Kép... Megírnád még, hogy akkor mennyi is az annyi??? És akkor jöhet apapuhítás Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Moose, könnyesre röhögtem magam a Votivnak és Adanak cimzett hsz-odonKépKépKép (ülés és vasalodeszka téma)

Bogarka, Te meg itten szomorkodsz, ha masok nem reagalnak Neked, oszt most megint Te nem valaszoltal nekemKép IrgumburgumKépKép

Latom, lassan lehetne nyitni gaz kontra villanytüzhely al-topicot ittKép

Na, menek aluszkalni, mert reggel korai kelés lesz, vonattal megyek, EGYEDÜL!!! De fura lesz kicsifiam nélkül...

KépKép
fibi

Szia Lányok!

Ha még itt van valaki. Csak be akartam jelentkezni, hogy vagyok. Elolvastam mindet, amit vasárnap óta írtatok. Most kicsit zsong a fejem.

Votiv!
Köszi a leveleket!

Oxi!
Szegény pici lányka. Gondolom a hüvelybemenetnél nőtt össze neki. Nekünk mindig mondogatta a gyerekdoki, hogy szét kell húzni időnként, hogy ne nöjjön össze.

Gyerekek még itt sincs az igazi tél és már majdnem mindenkinél felütötte a fejét a betegségKép Aggódom!!Gyógyulást és gyógypuszi mindenkinek!

Na most megyek aludni, de holnap jövök ígérem!
Jó éjt!
beetrix

Ada!

Van nekik valami infós szolgáltatásuk amin érdeklődhetsz(pl. védőoltásokról), megkérdezem holnap nővéremet ő már érdeklődött náluk hasonló ügyben asszem. Azért gondoltam őket, mert talán megtudják mondani okoz-é szövődményt ha nem irtod ki őkelméket, csak szépen hagyod hogy kőc immunrendszere harcoljon. Hosszútávú ürítést antibio salmonellánál okoz az tuti(tapasztalatKép)

Oxi!

Kitartás, de legalább találtál olyan dokit akiben megbízol, ez fontos! Remélem ma jobban telik az éjszakátokKép

Nekünk a maxi- cosi ülésben tud aludni a nagy, teszteltük valamint kikapcsolni sem tudjaKép

Votiv!

Tesztelted már a barna hennákat? Melyik jött be neked, nem akarok piros lenniKép Sötétbarna a hajam és ilyet is szeretnék csak őszülő halántékomat akarom álcázniKép Van valami különleges praktika? Sohanem használtam még.

Help!
Oxi, Fibi, Valaki!
Tudtok a környékünkön jó redőnyöst?
Nyílászáróinkat beszerelő ismerősünk felakasztotta magátKépKép
Redőnyök itt árválkodnak beszerelésre várva.

Fabri
fabrika

Jóreggelt!!!!!!

Én vagyok az első bibibi!!!
most reggel 4-től olvasok vissza, mert már megint kedd óta nem olvastalak titeket....
csak pakolok pakolok meg takarítok.
Hallod Oxi!nem lopom a napot de már a jövőhéten remélem több időm lesz..

Minden beteg babának gyógyulást!

Zsebi!
Utolag is boldog névnapot Brúnónak!

Fic!
Irigy vagyok ám!Magának már van közeli Zsombi ismerőse??
A mi babánk is lustácska nem forgolódunk még..
manó27

Annyira sokat tanultam megint tőletek!
Akkor nem veszünk biztonsági őv nélküli gyerekülést!

Votiv szerintem is vidd vissza nagyon gáz!

Jucus!
no comment a bilincs témára....Panna babának puszantás a szemére!

Bogárka!
Te már most veszel ülést Doninak?ez nem korai még??

Oxi!
Ez a nuni dolog szörnyen hangzik!azt hittem csak a fiúknak vannak kuki problémáik:-(
manó27

Proone!
olyan dezsavü érzésem van:-))
manó27

Zsanci,
apa rábólintott ülésre. Kép neet kukac freemail pont hun értekezhetünk a részletekről. Jó?
neet
neet

Zsanci,
ha ez véletlen nem menne, citromail és ugyanaz. (neet kukac citromail pont hu) köszike
neet
neet

FabrikaTímeja: hála és köszönet, ha megszerzed nekem a hovatelefonáljak infót, mert a lászlós telefonközpontos kissé gyengeel.... vót tegnap és összevissza kapcsolgatott....

Oxi: huhh, majd megnézem LH punciját is, nehogymá'....

Neet: nekünk dácsia, meg skoda volt, de a trabi is ruled, nekem kedvencem a világoskék, meg a kislibazöld színű Kép

Manó: hagyd már abba azt a pakolászást és gyere inkább ide hozzánk netezni

beet: azért gyere gyakrabban, ha más nem legalább bejelentkezni, különben jól nem fogunk rád emlékezni (most jól megfenyegettelek, pedig ez természetesen nem is igaz Kép)

AKKOR JÖVÕ HÉT MAYA???????? MIKOR??????? Elvonási és forrócsoki, meg tortillakívánós tüneteim vannak Kép
ada007

Ajjjajjjajjjajj, most nagyon félek, mert rizikós kérés következik:

Moos; léci írd már be azt a godzo, vagy godzilla, vagy mi a lovam címet, ahol a képek vannak.....a jelszó és belépőnév megvan, ezért azért megdícsérhetsz Kép
ada007

Ada, beírom én, nehogy kikapj:

http://godzzo.load.hu/babanet/

Ihol ni. Kép
neet
neet

Ja és Moose,
nagyon jók a képek szokás szerint. Ügyi volt a fotós! Kép
neet
neet

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: