Sziasztok!
Most egy kicsit nyugi van

csak futólag és csak néhány dolgot olvastam el..jó hogy van aki gondol rám-ritkán jövőre is

.
Tényleg ne haragudjatok, csak annyira kell, néha szeretnék is a munkára koncentrálni-hogy elterelje a gondolataimat-most volt is mire. Meg néha úgy éreztem az itteni látogatásaim már a munka rovására mentek nem akartam bajt
Azért nagyon köszönöm a múltkori hozzászólásokat.
Nem mondanám, hogy sokkal jobban vagyok, de nagyon igyekszem. Ez a hónap nagyon rosszul sikerült, nagyon sokat sírtam, de azt hiszem a sírás jó dolog

Anácska
A te hozzászólásaidat mindig elolvasom, és remélem legközelebb már a biztos jó hírt olvasom

Nagyon szorítok, hogy semmi baj ne legyen. Azt hiszem új babásunk nincs talán csak Monyó-szerintem tuti

de neki is szorítok, hogy végre meglegyen az a +teszt. De ok nélkül nincs halvány csík sem
Mindenki másnak is nagyon szorítok. Még sokat kell visszolvasnom, az nem nagyon ment...
De majd szép lassan, meg egyszer már otthon is lesz netünk.

talán ma

Akkor asszem könnyeb lesz, ha a férjecském a géphez enged.
Sajnálom, hogy a talira nem tudtam elmenni, de a szüleim végre rászánták magukat, hogy megnézzék a pici lakást és ez nagy esemény volt ám.
Közben a konyhabútor is elkészült

és nagyon szép lett

Majd megpróbálok valahova 1-2 képet feltenni a nyaralásról, erről-arról...nem ígérem, hogy most azonnal

de majd írok.
Többen kérdeztétek, hogy hogyan működik az a kütyü, amit szülinapomra kaptam, ezzel még adós voltam. Bioself-nek hívják, angolul tudók előnyben googleben rákeresve lehet találni leírást róla. Nagyjából olyan mint egy hőmérő, csak szebb

. Minden reggel megméred a hőmérsékletedet és a gép eltárolja a memóriájába, mivel meg tudod neki mondani melyik az 1cn, a ciklusod hosszát is meg tudja jegyezni. Az adatokat visszamenőleg 1 évre meg lehet nézni.
A hőmérsékleti és cnap adatokkal kalkulálva jelez amikor úgy gondolja a legtermékenyebb vagy és amikor még van esély terhességre és amikor nem vagy termékeny. Egy esetleges terhességet is jelez

jó is amíg nem jelez megkímélhetem magam a teszttől
És mi több van egy központ külföldön, ahová telefonon keresztül el tudja juttani az adatokat, és a központ vissza küldi neked a grafikonokat-emailen keresztül.
Aki még valamire kíváncsi ezzel kapcsolatban az írjon
Most elmegyek ebédelni, de még írok majd délután, még van egy pár mondanivalóm, de nem nagyon jó hírek sajnos. Csak a múltkor úgy bíztattatok és azt hiszem ki kell adni magamból.
Amúgy Narco egy tündér a cicád és go ahead a babaprojekttel.
Nem küldtem el ebéd előtt mert mégsem tudtamJ valamiért nem ment el. Szóval azt történt, hogy végül sikerült megszereznem a leleteimet. Hát a doki kicsit asszem elodázta a dolgot, mivel azt írta a leletre PCO gyanús..hmm kösz, hogy szólt.
Tegnap egész nap bőgtem emiatt. Mondjuk az ultrahangon nem láttak semmit úgyhogy szerintem tévedett. Ráadásul a gyógyszer, amit ugye nem szedtem be Norculut volt, amire semi szükségem. Renszeresek a menszeszeim, most már teljesen. De szerintem a 35-28 nap sem nevezhető rendszertelennek, ráadásul nem vagyok túlsúlyos és nem vagyok túlszőrös sem. Szóval szerintem nem megalapozott ez az orvosi vélemény. Én a helyébe minimum visszaküldtem volna magma még egy ultrahangra, mert utánna olvastam és ultrahanggal 100%-os biztosan kimutatható…
Szóval most nem tudom mi lesz. Minden esetre új orvos..ez már tuti.
Pusza
Virág