A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Anyapoc!
Látod olyan hülye vagyok,eszembe se jutott h a profilodba megnézzem a képet,nagyon édes a pici!!Kép
Már láttom, h ö 2.babod,bocsi!Ma tiszta dili vagyok!Kép Puszi!!
Vendég

Sziasztok!Kép

Köszi a sok gratulátKép,remélem,hamarosan én is gratulálhatok nektekKépKépKép!

KrisztiKép

Hát jobb lenne grafikonon látni,mert úgy könnyebb okoskodniKép.A középidős pecsételő vérzés utalhat hormonzavarra,de ha nem mindig van így,akkor nem biztos...
Egyébként én úgy gondolom,hogy volt peteérésed,mert felugrott a hőd.Nekem is ilyen hosszú ciklusaim vannak(voltak)Kép(illetve 35 naposak).
Ha ismétlődik a vérzés,akkor mindenképp menj dokihoz!!!
A következő ciklusnál(ha szükség lesz ráKép) szt rajzold grafikonra az eredményeket!
Hát,nem bizti,hogy sok okosságot tudtam mondaniKép!

KamillaKép

Nem tudom megnyitni sajna a görbédetKép.Nem tudod ide feltenni?
Ovuláció:nem az alacsony hőre kell figyleni feltétlenül.Ami biztos,hogy a peteérés után megugrik a hő(ezt a hirtelen felszabaduló sok progeszteron hormon okozza),vagyis szt jókor próbálkoztatok és a Fertility is jól mutatta a peteérést.hogy előtte miért volt alacsony,ki tudja,de lehet egy rossz mérés is...Kép
Érdemes egy ciklust úgy végigcsinálni,hogy kétnaponta együtt vagytok(ha bírjátok szusszalKép).
Ha tudod,rakd fel ide a görbét,hogy láthassamKép!
Addig hajrááá!KépRemélem,jó hírekkel jössz majd!

EditkeKép

látod,csak szemfüles vagy TeKép.Igen,ő már a második.Nagyfiam nászúton készült gyermek,merő véletlenKép,kicsi lány már tudatos tervezésKép.
Nagyon kiváncsi vagyok,hogy a doki mit fog majd mondani,de remélem,hogy addig nem kell eljutnotok!Kép

Teszek fel ide egy szt jó görbét,lehet,hogy ismeritek(bocsi a képminőségért,de csak kamera van itthon,ezzel meg este pocsék kép készíthetőKép)...:

Kép

Na,ezen jól látszik,hogy hogyan ugrik meg a hő,illetve előtte hogyan esik le.És a lényeg,hogy közben is sokat ugrál,tehát az is normális!!!Kép

Anyapoc

anyapoc

Halihó!
Már kétszer elszállt az irományom,remélem most nem fog!
Anyapoc:köszönöm a választ!!Sajnos sem grafikont,sem "külsős" képet nem tudok feltölteni.Valami nagyon gátolja ezt a funkciót.Kép
Tegnap összefutottam(merő véletlenségből)A dokimmal.Azt mondta a vérzés szerinte az ovuláció miatt volt.Várjuk,hogy mi lesz.Akció volt,bízom benne baba is lesz!!Kép
Kicsit zavar,hogy a hőm ma csak 36,7c volt,de nem is tudom mindig uazon időben mérni,mert a kislányom össze-vissza ébred.Én meg követem!
Kriszti!

KépKép

KépKép
okr

Bocsi,hogy beleszolok,de felteszem Kamilla görbéjét h elemezni tudKép!
Kép

Kamilla ugye nem haragszol érte?!!
Vendég

Köszi keditke! Nem haragszom. Szerinted is 14 a PÉ? Nem lehet, hogy 10? Egyébként ma a 22 napon visszaugrott 37-re Kép

Most te is méred ugye? Majd tedd fel, ha már látható valami! Imádok hőgörbéket elemezgetni.

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok!Kép

Kriszta

Nem lehet,hogy a képek méretével van gond?vagy miért nem tudsz feltölteni?
Ha a dokid ezt mondta,akkor jóKép,remélem,hogy baba is lesz a dologban,drukkolok!Kép

Editke

Köszi a segítséget,nem tudom,nekem miért nem sikerült megnyitniKépKép...

Kamilla

Hát 10.-e biztos nem a peteérés,mert ugye a hő előtte esik le,és amikor felugrik,akkor van az ovuláció...Viszont a görbe szerint én inkább 12-13-ára tenném.Ha megnézed a képet,amit feltettem,azon is van a hősesés után egy semleges rész,ami nálad mondjuk esne 11-12-re és utána felugrik,vagyis olyan 13-a körül.Ha így van,akkor nem késtétek le,de szt 10-e semmiképpen nem lehett az ovuláció!KépKép
Az meg,hogy ugrál a hőd,teljesen normális.nekem is ingadozott anno,elég sokat,de a lényeg,hogy ne essen sokatKép.

Pusz,anyapoc

anyapoc

Anyapolc!
Köszi az infót, most csinálom az első görbémet a hónap végén feltenném ha nem gond.
puszi
hukmuk

Sziasztok!
Anyapoc:
Hol a képek mérete nem jó,hol pedig a formátuma,vagy hiba a mentés során.Ezeket szokta kiírni,ha fel akarom tölteni őket.Annyit próbáltam,már belefáradtam.
A hőm. ma lentebb ment,36.7C,de az időpont is más volt kicsit.Majd meglátjuk.Akciózunk rendületlenül.A Jónás napon is próbáltuk,bár szerintem az esélytelen volt eleve!
KrisztiKép

KépKép

KépKép
okr

SziasztokKép!

HukmukKép

Persze,gyere csak a görbéddel,megkukkoljukKép!

KrisztaKép

Küldd át nekem emilen a képet,aztán majd felteszem,ott a profilomban a cím!Kép
36.7 jó,nem ment az le.Ha lemegy,akkor 36.5 alá általában.Valahol sokkal feljebb van az én görbém,ha azt megnézed,ott is vannak ingadozások!
Na csak hajrá!KépKép

Anyapoc

anyapoc

Kamilla!
Nagyon drukkolok neked az jo,ha felment a höd"ne hagyd leesniKép"Én is mérem ,de még csak a 6.napon tartok.Nekem a 18.körül szokott lenni a pém,de pár hét mulva felteszem.Ma 36.6 volt.
A képnél az a lényeg hogy jpg,legyen (azt a legkönyeb feltenni).
Sziasztok!
Vendég

Sziasztok!
Anyapoc. :
Küldtem emailt,remélem megkaptad.A görbe + egy kis szöveg.Ide most sem sikerült feltölteni,de már meg sem lepődöm ezen.
Pusszantás mindenkinek!Kép

KépKép

KépKép
okr

sziasztok!

Keditke! hát ahogy sejtettem megjött és még tart amugy éppen a hatodik napom taposom én is. megvettem a babymarkot hogy biztosan belojem azta a peteérést. a hőmérőt letettem, mert sok 19 napos pé után mértem egy 12 napos pé-t, ebből elég volt.
a babymarkban még bizom, 11-nap kezdem mérni az LH-t, meglátjuk mi lesz, ha 19 napon lesz akkor már most tudom hogy nem lesz baba, mert a férjem 17 naptol külföldön lesz egy hetig Kép
most már csak abban bizok hogy a jezuska hoz nekem egy poz terhessegi tesztet vagy nem a naszúton se lettKép

Anyapoc! gratula a kis pochoz, sejtettem hogy ezert tuntel el Kép

ma volt benn a koleganőm 5 hónapos terhes nagyon szép kismama, meg a barátnőm is 5 hónapos terhes ő is szép kismama, terápiás jelleggel járjuk a bababoltokat és tök jó, de ha nagyon őszinte akarok lenni ha senki nem lát akkor kicsit depi vagyok....
na mind1 majd jön... ugy is mindenki ezt mondja...

katyerina

Kriszta görbéjeKép

Kép

anyapoc

Sziasztok!

KrisztaKép

A gond szt az volt,hogy bmp-t ide nem lehet feltölteni.Ilyenkor nyisd eg egy képkezelővel a fájlt és "mentés másként" paranccsal mentsd el JPG formátumban.Utána már csak át kell méretezni,mert ide csak 600X600-as képeket lehet max feltölteniKép.Na,ennyit a technikárólKép!
Görbe:ahogy nézem,tuti volt peteérésed,csak a görbéből nem derül ki,hogy mikorKép...Kérdezd meg a lányokat,hogy a fertilityn hol lehet ilyen görbét szerkeszteni,mert ott mindent lehet jelölniKép.Vagy próbálj meg pl. power pointban szerkeszteni egyet.Vagy talán excell-ben is lehet.
Minden esetre én ez alapján azt mondnám,hogy peteérés volt,mert szépen megugrott a hődKépKép.

Katyerina

KösziKép,hát igen,hamarosan Ti is megtudjátok,mit lehet egy picurkától és mit nem..KépKép
A babymarkról eddig csak jókat hallottam,nagyon remélem,hogy sikerül vele belőnöd a peteérést!
A hőmérőzés sokszor önmagában egyébként sem elég,mert ugye lehet rosszul is mérniKép.Én anno figyeltem a méhnyaki nyákot is,ami nekem mindeig egyértelműen jelezte(már előtte is) a peteérést...Kép
Azért azon se lepődj meg,ha nem mindig ugyanakkor van peteérésKép.A női szervezet sokmindenre képes ám!Kép

Na megyek,mert itt vki éhezikKép!

Puszi,Anyapoc

anyapoc

Kat!
Akor együtt izgulhatunk ebbe a hónapbaKép.
Megértellek teljessen,én kerülöm a babás barátaimat(tudom ,hogy nem szép dolog,de a szivem szakad meg. Kép)Mindig kitalálok vmit,hogy most nem tudok átmenni mert......Föleg a mensi körüli napokba vagyok ilyen "depis".Utánna szivessen babázok,föleg a pé-s körüli napokba Kép
Vendég

Sziasztok!
Csináltam görbét a Fertilityfriendben.Kép
És sikerült ferakni!!!!!!!!HURRÁ!!!!!!!!
Köszi Anyapoc!

KépKép

KépKép
okr

Sajnos ma már csak 36.5 volt a hőm.Pedig szinte naponta akciózunk.Úgy tűnik baba most sem lesz.Kép
A barnás vérezgetés még időnként előjön,pedig még egy hét van menstruációig.Hihetetlen,egyre rosszabb a helyzet!Kép
Ma kellemesen ingadozik a hangulatom,bocsánat.Egyszer fenn,egyszer lenn,mindez perceken belül.
Mégegyszer bocs a nyafiért!
Kriszti

KépKép

KépKép
okr

KrisztaKép

Csak nyugodtan nyafizzKépKép..Hát ez nem jelent jót,mármint a hősesés...de milyen barnázásról írtál????

Anyapoc

anyapoc

Mikor felment a hőm,elkezdtem barnázni,rózsaszínezni.A doki azt mondta,ovulációs mellékhatás.Még ma reggel is volt,bár már nincs ovulációs nap.
Az is fura,hogy tojásfehérje tegnap volt!KépA melleim is érzékenyek egy ideje.
Össze-vissza tünetek.

KépKép

KépKép
okr

Anyapoc!
szia!
Lehetséges ha 36,3 folyamatosan az első 6 napban?
hukmuk

Szia Hukmuk!
Az enyém csak 36,0 volt az első napokban!Fenntebb van a görbém.
kriszti

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok Mindenki és Kriszti!
Megpróbálom feltenni a hőgörbémet.
Nem tudom, hogy ez most o.k-e.?? Ill., hogy pontosan mit is látok.<!--attachment: grafikon-274700.zip*mime_zip.gif*application/x-zip-compressed*6.2*08%2e18%2d09%2e13%2e*grafikon%2ezip --><center><pre>
Kép08.18-09.13.
grafikon.zip (6.2 k)</pre></center><!--/attachment-->

Kép
Kép
zsazsóka73

Megpróbálom mégegyszer.
Elnézést!
<!--attachment: Fertility08_18-09_13__-274708.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*155.4*08%2e18%2d09%2e13%2e*Fertility08%2e18%2d09%2e13%2e%2e%2ebmp --><center><pre>
Kép08.18-09.13.
Fertility08.18-09.13...bmp (155.4 k)</pre></center><!--/attachment-->

Kép
Kép
zsazsóka73

Kriszta!

Azt írd meg,hogy azok a tünetek,amiket leírtál,vagyis hő felmenése,barnázás,"tojásfehérje" mikor voltak?Hanyadik napon?Vagy hány nap különbséggel?Kép
Én a tojásfehérjénélKép biztosan akcióznék,mert szt megbízhatóbb jele az ovulációnak,mint a hőmérőzésKép...Viszont a barnázás nem tetszik.Amennyire én emlékszem,ha sokszor előfordul,lehet progi hiány...

Zsazsóka

Én sajna nem tudom ezt a fájlt olvasniKép...milyen programmal lehet olvasni?vagy tedd fel közvetlen a képet jpg-ben,ha tudodKép.

Hukmuk

Szt normális,hogy egymás után uannyi a hőd.A lényeg,hogy felmenjen egyszer csakKép...Na meg a hőmérő sem mindig biztosat mutatKép.

Pusz,Anyapoc

anyapoc

És most... az előbb már sikerült, csak rossz helyre..
Kép

Kép
Kép
zsazsóka73

Sziasztok!
Anyapoc
A barnázás pont aznap kezdődött,amikor felment a hőm,és kb 3 napig tartott.Egyedi eset,nem volt még ilyenem.(tehát a 23. napon)
A tojásfehérje pedig a 26.napon.
Akcióztunk mindkét alkalommal,sőtt a 21.napon is!Kép
Ma egyébként szintén 36.5c volt a hőm.Az még nincs a táblázatban.29.napnál tartok.
Jó tömény egy olvasatra!
Kriszti

KépKép

KépKép
okr

Itt a vadiúj görbém!Csak az utolsó 3 adat nem szerepel a nagy görbén.(az az egyenes 36.5-os vonal)
Kép

KépKép

KépKép
okr

Kriszta

Hát,eléggé leesett a hőd és nem is nagyon megy vissza,ahogy nézem...Ez persze nem jelent semmit és ami a lényeg,a görbe szt és szt isKép van peteérés.KépKépIgazából nekem furi,hogy ha 34 naposak a ciklusaid,miért esett le ilyen hamar a hőd....Aztán lehet,hogy ez még jó hőmérésklet és minden OK,majd meglátjuk....

Anyapoc

anyapoc

Sziasztok!
Anyapoc
Ma kicsit fenntebb ment:36.7CPersze tudom,semmit nem jelent,mert a többi hónapban is kicsit felment,majd pár nap múlva leesett,és meg is jött.
Kép
Kriszti

KépKép

KépKép
okr

sziasztok új vagyok de bekukkantanék hozzátok hátha okosodok.én is babáznék mérem a hőmet a hüvely váladékról tudtok valamit milyen ha felmegy a hő.
gilingalang

Kép
Mai méréssel kiegészített görbém.
masnika77

Bocsi ez nem a sajátom volt,hanem a barátnőmé,OKR-é.
nem tudta ferakni,a technika ördöge miatt!
masnika77

Köszi Masnika!
Sajna valami vírus megtámadta a gépezetem,mert a feltöltés gombra kattintva kilép a programból.
Mindenesetre itt a hőm,és ez a lényeg!
Kriszti

KépKép

KépKép
okr

Szia Okr!
Nagyon jól megy fel a hödKép ma mennyi volt??
Puszi!!
Vendég

Szia Editke!
Ma 36,8C volt a hőm.
Nézegettem előző görbéimet,mindegyik hasonló,de leesett egy -két nap múltán,és akkor jött a menstruáció.
Szerintem most is ez várható.
Kriszti

KépKép

KépKép
okr

Szia Okr!
Azért még ne add fel!!
Drukolok+++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++KépKépKépKépKépKép!!!!
Vendég

Kép
Ez a mai görbécske.
Kriszti
U.i.Újra fel tudom tölteni.HURRÁ!!!!

KépKép

KépKép
okr

Szia !
Jó a höd szerintemKép!
Képzeld az uj hömérövel ma 36.2 mértem,nem értem ilyen aéacsony sose volt.Vagy csak én változom!Pasz!
Vendég

Editke!
Csinálj róla egy görbét a fertilityben.Meglátod másképp mutatnak úgy a mérések.
www.FertilityFriend.com

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Elnézést, hogy csak úgy bele a közepébe.
Egy másik topikból kukkantottam át ide.
A lényeg, hogy már majd egy éve próbálkozunk a férjemmel és most már félredobtam az elveimet és én is elkezdtem hőt mérni. Persze ezzel újabb lavinát indítottam meg, mert tiszta ideg vagyok mért ennyi, mért nem megy le, miért nem megy föl stb.
A lényeg hogy ciklus elejétől, 36,4-36,5 körüli hőm volt reggel hatkor. A 13. napig én semmiféle hő zuhanást nem érzékeltem. 13. naptól vándorol fölfelé 36,7-36,8-36,9-36,8-36,8. Most ennek nem kellene még följebb mennie?
Úgy értem miért esett vissza 36,8-ra? Most a 17. napon vagyok. Akkor ennyi volt a hónap?
Vagy túlaggódom a dolgot.
NA én ezért nem akartam hőmérőzni...Kép

Egyébként most digitális mérővel mérem. Még régebben is mértem hőt, de akkor hagyományossal és csak közvetlen a ciklus vége felé, hogy lássam van-e esély. OLyankor kb. a 24. naptól mindig 37 fölött volt a hőm és közvetve a mensi elött esett le. Ezért nem értem hogy most miért nincs 37 fölött. Vagy ennyire más a két hőmérő?
Vagy még csak most fog felmenni? (A ciklusaim 26-28 naposak)

HA van türelmetek kérlek válaszoljatok, ha nincs azt is megértem persze. Mindenkinek szép napot kívánok.

Köszönettel: junko
Vendég

Szia!
Nekem pl. a digitális 0,5-tel kevesebbet mért,mint a hagyományos,így a visszatértem a régi kis hömérömhöz.
Szerintem még semmi sincs veszve.Nem mindennkinek egyforma az alaphöje.Csinálj görbét,és tedd fel ide.Biztos lesz aki tud segíteni.

KépKép

KépKép
okr

Köszi Kriszta!
Majd igyekszem fölvinni valahová.
junko
Vendég

Sajna én nem tudok belépni a fertilitibe a megadott koddal,azért nem is próbálkozom márKép.
Probáltam már ugy is h csináltam egy másik mailt de ara még email se érkezett,feladtam azt az oldalt.
Kiváncsi lettem volna ,hogy nekem mire hozza majd ki a pét,bár még csak a 13 napon vagyok a höm 36.2.Én a 18 nap körül szoktam érezni a hasamon a pét ,akciozzunk minden nap.Szia!!

U.i:Azért ne add fel,mig nem jön meg!!!
Vendég

Szia Editke!
Nem tudom mi lehet a baj,hogy nem tudsz regisztrálni.Nekem elsőre sikerült.
Csináld meg egy papíron a görbédet,legalább látod magad előtt.

Mi is a mindennap akció tervét követjük.Mindig utólag szokott kiderülni,mikor kellett volna.
Hát így bebiztosítottuk magunkat.
Majd kiderül megjön-e.Most nem idegesít a dolog.Lesz ahogy lesz.

KépKép

KépKép
okr

Na itt a legfrissebb görbe:
Kép

KépKép

KépKép
okr

Én a gépen használom a görbémet,ott jegyzem fel minden nap.De a doki adott menszesz naptárt is de az nagyon kicsi.Legfeljebb ha megyek hozzá akor majd kitöltöm azt isKép!

Kép

Nekem az a furcsa,hogy 36.2 a höm ez meglepö,mert eddig a legalacsonyabb a 36.4 volt,vagy azért van mert itt az ösz.Na mindegy,az a lényeg hogy majd fel is menjem a pé után!!
Vendég

SZiasztok!

Hátha vkit érdekel, itt jó dolgokat találtam hőgörbékről:

"megint megjött" hasznos linkek topic, nikie hozzászólása 2003. márc. 31-én 17:23-kor

Üdv, Keditke és Okr! Kép

angel37

Editke!
Szerintem holnap-holnapután biztos felmegy.
Addig is akciózzatok,mert mint megtudtam hőfelugrás előtt kell.

KépKép

KépKép
okr

Köszi,meg is nézem!

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Kriszta

Lehet,hogy nincs veszve ez a hónap?KépKiváncsi vagyok,mi leszKép...

Editke

Szt most van ovuláció,nekem is volt ilyen nagyon alacsony,szt ez normális.de ha egy ciklust elkezdesz mérni,akkor jobb,ha ugyanazzal a hőmérővel méred!KépRemélem,hamarosan felmegy a hőKépKépKép!

Junko(és KirisztaKép)

A digit hőmérővel is 10 percig kell mérni,hiába jelez előbb!Akkor a rendes eredményt fogjátok kapni!A digit hőmérő akkor jelez,ha 16 másodperc alatt már nem emelkedik a hő.De ha tovább hagyjátok bent,akkor megy az még felfelé!Kép
Junko,Szt a 36,8-36,9 nagyon jó.A lényeg,hogy a ciklus elejéhez képest kb 0,5 fokkal feljebb menjen és a Te 36,4-36,5-ödből kiindulva ez éppen jóKép.

Gilingalang

Amikor ovuláció van, az addig fehéres-ragacsos hüvelyváladék áttetszővé,nyúlóssá válik 1-2 napig.Hogy Czeizel dokit idézzem:takony szerűKépKép(de tényleg).Ilyenkor a méhnyaki nyák áteresztővé válik a spermiumok számára,ez kedvez nekik,hogy feljussanak a méhbeKép.Ha ilyet tapasztalsz,akkor tuti ovuláció!Ezt és a hőmérőzést érdemes együtt alkalmazni!

Pusz,mindenkinek drukk!

Anyapoc

anyapoc

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: