hát egyszer napokig nem látunk, aztán meg elárasztassz bennünket
De örülök ám Neked,meg annak is, hogy úgy tűnik, most jól vagy! A rávasalható póló papírja Awery márkájú, de a Zweckformnak is van ilyen papírja.
Mit szólnál ahhoz, ha aki úgy gondolja, elküldi nekem a telszámát, én összefésülöm, és a teljes tábláztot visszaküldöm e-mailen. Így nem lesz teljesen publikus, mégis le tudod a saját gépedre menteni a táblázatot.
Lili,
a laktoherb nálam is növeli a tejmennyiséget, most nem a filteres, hanem a forrázós változatát iszom, Herbalakt. Áll. több hatóanyag van benne. De én is csak hetente 2-3 napot iszom. És még most is van, hogy két mellből eszik Emese, hát ugye igény szerint.
olvastad a mostani Kismama cikkét a számokról? Szerintem nagyon tanulságos!
Seriff,
Hanna gyönyörű! Ezekben a rózsaszínű cuccokba olyan mint egy kis királylány! Nem is mondtad, hogy kint van a foga!! Mikor és melyik? És mit szólt hozzá Apa?
Bea,
az jutott eszembe a képről, hoy most akkor ki van fejjel lefelé? Minden viszonylagos, de ettől függetlenül Lilla kis tünemény! Ez a karikafülbevaló majd jól szellőzik? Doki mondta, hogy vegyétek ki? Annak idején aloe verával kentem Kamilla fülét, és nem volt semmi bajunk.
Sam,
nagyon nagylányos lett ezzel a hajjal Bogi! Még ennél is rövidebbre szerette volna???!! Jól tűrte a fodrászt?
Kívácsi vagyok a mi kis Leonánk hogy aludt...

!