2005.10.02 14:29
2005.10.02 15:01
azt hiszem egy korúak is lehetnek .. nem ikrek véletlenül
2005.10.02 15:05
2005.10.02 20:00
2005.10.03 20:45

Inkább a házimunka elvégzését akarta, akarja Donát állandóan magára vállalni, az öltözködéshez Õ túl lusta. Ha szépen megcsinálná még nem is lenne baj, de sajnos nem túl alapos.
Szülinap sajnos nem volt az igazi, mert Bernát már 2 hete takonykórral küszködik, ma estére már be is lázasodott, -remélem nem lesz komolyabb- így elég nyűgös volt, de az ajándékok és a torta tetszettek neki. Mióta elkezdődött az ovi azóta mindig beteg valaki a családból.

2005.10.03 21:33
Szerintem et abszolut nem normális reakció főleg hogy ő még ne volt beteg és mindig csak a havi ellenörzésen találkoztak
Aztán mikor kijöttünk megnyugodott,majd kijötta doki is ,meglátta és megint sírni kezdett
2 hét múlva akarja az agyhártyát beadni neki ,de hogy?? Satuba fogja??

2005.10.04 08:30
2005.10.04 08:58
2005.10.04 09:26
2005.10.04 09:37

Nem talizunk valamikor? Van kocsim
). Két tubus neogranormon van benne, így mindenféle bőrgyuszkót idejekorán leállít. Persze nem olcsó, de szuper. Ha gondolod megírom majd a receptet.
Éhen meg még egy gyerek sem halt azért, mert anyájának összes tejcsijét magába szippantotta
2005.10.04 13:14
Mondjuk van is kiképzés
Gellért jövő héten lesz 1 éves és még nem megy. Viszont már egyedül felmászik a csúszdán és le is küzdi magát hasravágódva
Írj a kölkecről bővebben
Kijöttök, vagy menjünk valahová? 
eddig ugyanis a kicsi csak harciüvöltéseket hallatott, illetve a nem szócskát ismételgeti, mikor valami rosszaságon töri a fejét. lépcsőmászás, virágtépés és társai. 
a kis pontagyúm. 2005.10.04 13:29

Majd amikor végeztünk, felpattant, megfogta a tele csövet, földhöz vágta, megragadta az orrsprayt, ment egy kört vele a lakásban, megkereste a kukát, kinyitotta, és beledobta
Kell ennél jobb kritika???
2005.10.04 13:49
Aztán novembertől, ha G ovis lesz én is könnybben mozdulok egy gyerekkel. A kis kényelmes. De ha van más 5let, oké
hát, lesz még gondod B-vel, ha már most így kifejezi a véleményét
Nagyon aranyosak a szülinapi képek
Torta guszta, nyami, Te sütötted? 2005.10.04 15:31
2005.10.04 19:29
Ha éhes, jön utánam, és mondogatja: "MEMME, MEMME" Úgy látszik, neki a pocakja a legfontosabb
Nem ám anya vagy apa
2005.10.04 20:42
Bandó is csak pár szót mond,multkor kiabálta hogy apa apa,nálunk is volt nagy öröm

2005.10.04 21:01
, nemrég a nyári babásoknál küzdött valami komoly popsipirossággal, kiütésekkel, esetleg kérdezd meg ott is.
, üdv. itt. Dávidom 13 hónapos, és még nem megy önállóan, csak úgy, ha tol valamit - széket, bébitaxit - maga előtt.
, Boti szokás szerint hihetetlen jófej (de te is, ahogy előadod a dolgait).
, majd írd meg, hogy mi volt az ortopédián.
, el is hiszem, hogy elérzékenyült a férjed.
, ha te is szeretnéd még a szopit, és a gyerkőc is igényli, szerintem próbálkozzatok a szopival, majd visszajön a tejcsi.
, mi beadatjuk az agyhártyagyulladás elleni oltást, Dávid 14 hónapos korában. Különben állítólag ennek az oltásnak semmilyen mellékhatása (láz, nyűgösség stb.) nincs.
, nem mindig sírt Bandó a doktornőtől, ugye? Biztosan valami rossz élmény, de akkor hátha az helyrehozható egy pozitív élménnyel. Nem tudom, hogy mennyire vagy olyan viszonyban a doktornővel, hogy ezt megbeszéld vele - hajlandó lenne-e energiát fordítani arra, hogy tudatosan próbálja megkedveltetni magát a gyerkőccel. 2005.10.04 21:23
Mikor tudnak mar simogatni?
mert multkor amikor kijott a bolcsibol azt mondta, hogy mama es fulig ert a szaja!
en tutti dokit valtanek a helyedben a gyerekek olyan okosak es lehet, hogy megereznek dolgokat amiket mi nem. (hu de misztikus
)
buszke lehetsz a fiaidra, nagyon jokepuek, tenyleg nagyon hasonlitanak majd egyutt jarnak hoditani
torta nagyon guszta ... es fiad nagyon helyes!!!
Boti nagy huncut, egy ilyen koru babatol ez egy nagyon nagy tett, eleseszu fiad van hallod-e!!!
szoval akkor mindenfele korkulonbseg idealisnak mondhato, szeretik egymast a tesok!!!
De tutti nagyon nehez ket gyerekkel, egyedul lehet oket hagyni, eljatszanak szepen egyutt vagy mindig ott kell lenned szemmeltartani? Amikor itt van nalunk a 4 eves unokateso mindig tortenik valami baleset annyira hevesen jatszanak.
Monserrate 8-an lesz 13 honapos, egy evesen mar szepen jart most meg mar majdhogynem fut es egyaltalan nincs kedve mar maszni. De minden gyerek mas, viszont az biztos, hogy mindegyik megtanul jarni elobb-utobb igy en nem aggodnak a helyedben!
2005.10.04 21:24
Tudom, nem vigasz, de Lilit csak tíz hetes koráig tudtam szoptatni, és nagyon rossz érzés volt. Nagyon boldog lettem volna, ha tovább sikerül...Úgyhogy én irigykedem mindenkire aki ilyen sokáig tudott szoptatni
Ami nekünk popsiügyben bevált(szerencsére csak egyszer volt nagyon csúnya, szintén fogzáskor)az a Forever Living's Aloe Vera Propoliszos kréme, ami nem két forint, de minden kisebb nagyobb hámsérülésre jó, pikk-pakk begyógyul minden seb, és állítólag a gombára is hat. Beszerezni azt hiszem nem egyszerű, (ügynök által vettem)de ha egyszer van, tényleg jó. Én sokmindenre használom.
Nagyon megható lehetett, az én párom is elolvad, ha a lányunk kifejezi a szeretetét, és ez a szó...
2005.10.04 21:56
2005.10.05 08:00
Édesek a képek
Nekünk is ugyanilyen oroszlános pólónk van.
Szerintem válts dokit. Magadat meg a gyereket kár húzni. Most van rá lehetőség, később meg egyre nehezebb a megszokás miatt.
Mi is beadattuk már, mint Móni meg Maccsek, és a fiam,nak, aki minden oltástól belázasodott, ettől az egytől( 1 év alatt 2 részletben kapja) nem lett baja.
Hali, Kornél fiam most múlt 13 hónapos, ő is csak pár lépést tesz egyedül, meg a vadiúj( használtan vett persze
babataxiját tolja. Ne izgulj, a topik csodababákkal van tele, itt mindenki mindent előbb tud, mint az átlag
Szóval ne csodálkozz, ha a te kölköd is hirtelen megtáltosodik.
nekünk még van, fogalmam sincs mennyi, de épp gondolkodom azon, hogy milyen tejcsit adjak neki. Csirkesz
ti 2.8-as, vagy 1.5 -ös tejjel próbálkoztatok? Többiek
?
Nagyon bújós krapekom van. Szerintem ez a baba egyéniségétől függ. Kornél azt is imádja, ha az apjával öleljük meg egymást. Már vágtat is és bújik oda harmadiknak
Tök jók a szülinapos képek
nálunk a narancs meg a mézes tea tényleg bejött. Kornél még egész pici volt, és nem lett rá llergiás. Persze ha az lett volna, akkor rögtön abba hagyom.
Imádom Botit. Adja a fejér egy nagy puszit a nevemben is
Kis egyéniség
Kornél mostanában anemet mutatja heves fejrázással, és ma reggel már apájának is integetett amikor elment.
Beszéd ügyben az ajaja gyeeeeeeeeeee, a menő. Apát néha mond, vagy legalábbis arra hasonlít. A dolgokra rámutat, ha megnevezem őket, de kizárólag a kutyusoknak mondja, hogy vau vau csücsörítő szájjal.
Édes kis törpe kisg, olyanok lesznek 10 év múlva, mint az ikrek
2005.10.05 09:13

) Jövő héten valamikor?
Próbáltam hívni a védőnőt, persze most nem kapcsolható. Ez a program is halasztódik. Gondolom nem fontos, hogy napra pontosan egy évesen vigyük méricskélni. Vagy mégis?
) 2005.10.05 09:16
Foleg anyost elozom meg,aki a 4 gyereket soha meg se probalta szoptatni.
IRto jo fej mar most,kepzeld el,ha majd elkezd beszelni,miket fog mondani.
Feltetlen vezess rola naplot,nekunk van egy fuzetunk Csani aranykopeseivel,nagyon jokmat nevetunk rajta meg most is. Regebben tok jo poenokat nyomott,manapsag inkabb okossagokat es azok leirva mar nem olyanok.
,Milyen erzes ilyen fiatalon az anyasag? Tudsz tanulni a baba mellett? Irj az eletetekrol,tenyleg erdekel.
2005.10.05 10:01
).
De szívesen veszem én is az ötleteket, mert ki tudja, hogy kistesó milyen lesz.
Tényleg írhatnál magatokról! 2005.10.05 10:08
).
De szívesen veszem én is az ötleteket, mert ki tudja, hogy kistesó milyen lesz.
Tényleg írhatnál magatokról! 2005.10.05 14:45
Már nem is tudom. Mindenesetre olyan dolgokat főzök, amiket ő is szeret. Gondom különösebben nincs, eddig még nem volt olyan, hogy bármit is kiköpött volna.
2005.10.05 17:16
2005.10.05 19:41
, nem hiszem.
, majd meglátjuk.
, boldog szülinapot a fiúknak, és Kyrandia
(ha még olvasol minket egyáltalán), Lizának is. 2005.10.05 19:53
De esténként néha pótolom. És igyekszem írni, ha van még energiám .
Így 3 kanállal eszünk. Viki 2-vel, én meg segítek a 3. kanállal megtölteni a pocit.
Elindult, 2-3 lépést is megtesz önállóan, de leginkább, még a biztonságos anya vagy apa keze kell a sétához.
).
)
2005.10.05 20:52
En a fogakra gyanakszom es mar nagyon varom, hogy eljojjon az a bizonyos szunet amit a dokineni emlitett. Mi is egyutt alszunk Elisaval igy elviselhetobb az ejszakai szoptatas is. Mi mar a kisagyat is osszecsuktuk mert kimaszik belole es tovabb mar nem tartom bisztonsagosnak. Most a madracot tettem le a foldre es neha megprobalom oda tenni de akkor is ugyanugy kel ejszaka.
Nalunk is ELisa csak azt hajlando enni amit mi. Amig pepeset es kesz bebietelt adtam neki alig akart enni sokat szenvedtunk, de amiota nem keszitgetek kulon nincs semmi gondunk az evessel. Egyedul az edessegeket probalom mellozni amennyire lehet. Probalunk nem elotte nassolni, mert akkor tutira neki is kell adni addig koroz korulottunk es maszik rank.
Amikor apaja hazaer a munkabol szalad ele szettart karokkal es amikor felveszi olelgeti es puszilgassa, de velem is azt csinalja ha hazaerek. Papat mindenkinek integet akit csak meglat, de foleg ismerosoknek sott cuppog ugy kuldi a puszikat. Beszelni viszont nem akar, regebben mondta, hogy baba, mama de mostanaban nem akarja.
Tenyleg nagyon fiatal vagy
Bisztossan szep ilyen anyanak lenni
2005.10.05 21:09
2005.10.06 07:50
2005.10.06 09:41

Sajna nem ismerem az általad említett babaülés márkát. Amikor nekünk kellett váltanunk, nekünk sem álltak rendelkezésre hatalmas pénzösszegek
Így a válogatás során mi mindig azt néztük, hogy megfelel-e a minőségi szabványnak az adott ülés. Így döntöttünk a Philippo ülése mellett, amit a Kika-ban 10900Ft-ért vettünk 2 hónapja. Szívem szerint persze valami menő márkát vettem volna, de kénytelen voltam belátni, hogy ez is tudja azt, ha nem is olyan dekoratív. Ráadásul 0-18 kg-ig jó, így a kistesó kapja majd meg, Botit meg átültetjük az 1000 Ft-ért turkált Römer ülésbe
Az 9-18 kg-ig jó. A philippo dönthető, így amikor alszik, viszonylag jól el lehet dönteni. 5 pontos a biztonsági öve. A turkálós Römer sajna nem dönthető, így lehet, hogy nem rögtön az elején száműzzük Botit
És minden elismerésem, hogy ennyiszer fel bírsz ébredni Dávidhoz.
Na jó, a kistesó hólyagrugdalására, meg Boti nyöszörgésére én is felkelek.
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint