A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Babát szeretnék

Zsuzska!
Boldog szülinapot!Kép Ma van? Vagy lemaradtam valamiröl? Nem csodálkoznék rajta!

Vica!
Így utólag is jó túrázást!

Betti!
Mi volt a dokinál?

Én ma megyek UH-ra. Már nagyon várom! Lesz nyakiredö-mérés meg rákszürés is. Brrr! De ha kell, hát kell. Mondjak valami hátborzongatót? Én még nem voltam rákszürésen!Kép

Kép
Kép
maminti81

Köszi Maminti!Ma van!
Kérünk pocakos képet!

Én sem voltam soha rákszűrésen, itt az ideje.

zsuzska80
Szombathely

Maminti!
Hát az nem jó hogy még nem voltál.24 évesen már illet volna.Na mindegy.Most legalább túl leszel rajta,nem vészes,ha jó a dokid.Bár én sem szoktam túlzásba vinni.

Kép
breni

Jó reggelt Lányok!

TEgnap megvizsgált a doki. A méhem nagyobb és puhább, mint normális állapotban és mobilis. Mindkettő a terhesség jele. Azt mondta, hogy mivel terhesség elején kezd felpuhulni a méh s ilyenkor előfordulhat vérzés. Tegnap a vizsgálat után nem volt semmi pöttyözés. Viszont csináltatott egy tesztet és eléggé haloványan volt pozitív, persze tegnap vagy 20-szor voltam pisilni. Mondta, hogy 2 nap múlva (holnap reggel) csináljak még egy tesztet és jövő szombaton menjek UH-ra hozzá. Nem bírtam ki, ma reggel csináltam egy bazi pozitív tesztet, úgyhogy most már van 4 pozitív (2 db dagi, 2 db halovány) tesztem. Ma reggel viszont megint véreztem, sőt most már a betéten is van némi cucc. Kép Nagyjából ennyi. Jövő szombaton minden kiderül, addig mást nem tehetünk, mint várunk. Köszönöm, hogy ennyire drukkoltok nekem. Rámfér! KépKép

Szelivi!

Utoljára talán vasárnap reggel volt akció, most vigyázunk, nehogy baj legyen. Kép

Zsuzska!

Boldog születésnapot! Kép Kép

Nekem is P2 volt a szűrés és azt mondta a doki, hogy minden rendben van.

Betti
betti73

Sziasztok LÁnyok!

Betti,
merre vagy, mi volt a dokinál???

Maminti,
ez valóban nem túl jó, hogy még nem voltál, az érdekes viszont, hogy nem szűrtek, mikor kiderült a terhességed, mert olyankor elvileg meg kell nézni, ugyanis ha van esetleg vmi gond, a terhesség felgyorsíthatja a folyamatokat...

Egyébként én se kapkodtam el, 21 évesen voltam először, és hát jól le is b*szott a dokinő, szó szerint azzal a szöveggel, hogy "egyetemista és ennyi esze sincs" !!!

angel37

SZia Betti!

Ne aggódj, biztos minden rendben van Kép A doki is megerősítette, hogy terhességről van szó, és a legutolsó teszted is vaskos lett Kép
A jövő heti UH-n pedig már neked is lesz egy hóförgeteged, mint Potternak Kép

angel37

Betti!
Nagyon örülök hogy minden rendben van és ez így is marad,hidd el.Én a 36 napon vagyok és semmi mensi,várok a hétvégéig és ha akkor sem lesz semmi csinálok egy tesztet.Hátha.

Kép
breni

Zsuzska,
Boldog Szülinapot! Kép

Honnan tudjátok egymás szülinapját?

angel37

Köszi mindenkinek!

Hát onnan tudják a többiek hogy megírtam!KépKép

zsuzska80
Szombathely

Zsuzska!
Boldog szülinapot!

Hát ejnye bejnye lányok! Évente egyzser kötelező elmenni! Irgum burgum!!!

Megvolt a 24. napi vérvétel, más nem maradt hátra, mint a várakozás, az eredményekre, majd azután pedig a csodára! Nagyon bízom abban, hogy semmi gond nem lesz! És akkor már csak türelem, türelem. KépKépKép

Betti!
Ne izgulj, ne aggódj! Hidd el nem lesz semmi baj!

Van aki olvassa rendszeresen a másik hasonló topikokat? Én néha néha bekukk, és olyan fura, hogy mostanában egyikben sem volt zebra! Ideje, ha már beindulnának!

moni

Én is olvasom őket,Moni!
Igen, nincs zebra, de talán majd egyszer beindul...
Ja és Neked is köszi!

Incike, Proone, Maminti, Zafír, Nicika!!Kérünk pocakos fényképet!

zsuzska80
Szombathely

Bocs, Zsuzska, figyelmetlen voltam, de már megvan Kép

angel37

Zsuzska!
Hidd el, nagyon szívesen küldenék pocakos fényképet, DE A POCIMON MÉG NEM LÁTSZIK SEMMI!!!Kép Brü-hü-hü!Kép Nagyon irigylem Zafírt, mert azt írta, hogy már gömbölyödik. De holnap felteszek egy UH-képet, mert ma azt is kapok!Kép

A saját védelmemre: azért nem voltam még rákszürésen, mert csak akkortól kell, amikor elkezdik a szexuális életet, és mi a férjemmel vártunk az esküvöig... Furcsa? Lehet. De örülök neki!Kép A dokinénit meg direkt megkérdeztem a legutóbbi vizsgálaton, hogy nem kell-e csinálni, és azt mondta, hogy majd a 12. héten, mert akkor már kisebb a vérzés kockázata...

Betti!
Nyugi! Ha dki megvizsgált, akkor nem lehet semmi baj!

Breni!
Akkor ott tényleg lehet valami!Kép

Kép
Kép
maminti81

Betti,
vigyázz magatokra nagyon. Jövő héten lehet, hogy már nem is csak hóförgeteg lesz a hasadban! Ez a cucc is narancsos?

Zsuzska,
boldog szülinapot!!!

Maminti,
sok sikert az UH-hoz!
TESSÉK ÉVENTE RÁKSZÛRÉSRE JÁRNI!!! Ez komoly!!! 2 perc az egész, és nem is fáj!!! Plusz nem haltok meg méhnyakrákban! Nehogy azt gondoljátok, hogy ez minket nem fenyeget ennyi idős korban. Simán!!!

Angyal,
nekem sem vettek mintát, csak UH-val néztek és ennyi. Mondjuk novemberben, amikor úgyis aktuális lesz a 12 hetes kontroll jár le nekem az egy év. De ezt a doki nem tudja, mert eddig nem hozzá jártam.

Beuka,
ezek azért jobb hírek, mint múltkor, nem?!
Én úgy tudom, ha a férfit kezelik, a nőt is kell, mert közben ide-oda adogatják a fertőzést, és egyik sem gyógyul ki. Te kapsz ab-t? Meg elvileg a kezelés alatt nincs szex. Én így tanultam, és sajna egyszer a gyakorlatban is kitapasztaltam.

Móni,
drukkolok, hogy már csak a türelem kelljen! Kép
Én szoktam olvasgatni a megint megjött topicot, mert anno ott kezdtem. Olvasd el a tegnapi napot! Egy sokat küzdött lány lett ikerterhes.
potter_76

Potter!

Vigyázok nagyon, meg a párom is vigyáz ránk. Kép Reggel most világospiros volt, de mire leért már kicsit világosbarna lett. Most úgy érzem, hogy nem jön semmi, reggel az éjszakai adag jöhetett ki. Nem fáj a hasam sem, csak estére dagad be a cicim és a hasam is. Jövő szombaton már okosabb leszek.

Betti
betti73

Maminti!
Igy már érthető(rákszűrés),bár lehet előtte is,de az a lényeg hogy biztos nincs semmi bajod.
De jó lenne ha tényleg úgy lenne ahogy mondod,de a hétvégén kiderül,ha addig nem jön meg.Már csináltam tesztet,de az negatív lett.De lehet még az nem mutatta ki.Mivel nem a közepén volt pé-m,hanem a hónap vége fele,mivel nem 28 napos a ciklusom.Bocsi hogy ilyen sokat írtam.

Kép
breni

Maminti,
nem a nemi élet kezdetétől kell járni. Az igaz, hogy náluk ritkább, de sajna előfordul.
Biztos nem lesz gáz, de ezután ne hagyd ki.

És senki sem!
potter_76

Potter!
Olvastam, ezért is írtam, hogy olyan fura, hogy eddig ott is nagy csend volt zebraügyben! Lombikbabák ugye? Vagy spontán, mertr annyira nem olvastam vissza!

Betti!
Nyugalom! Csak átrendeződsz egy kicsit! Takarít a babó, kiszórja a "szemetet". KépKépKépKépKép

Pocakosok!
Ha ide nem is akartok feltenni képeket, akkor legalább mailbe küldjetek jó? kom@savaria.hu

Akik régen írtak, azokkal mizujs? Nem akarok névsorolásba kezdeni, mert nem szeretnék senkit kihagyni!

moni

Nekem, most a 24. napon akkora a pocakom... Pedig nem is eszek sokat, sőt... Pedig csak hétfőn kell megjönnie...

moni

Móni,
lombik, 3 sikertelen inszem után ha jól tudom.

Most mennem kell. Sziasztok.
potter_76

Móni,
lombik, 3 sikertelen inszem után ha jól tudom.

Most mennem kell. Sziasztok.
potter_76

Potter Kép
Ha van egy éves jó eredmény, akkor végülis nem annyira fontos megnézni, csak fura, hogy a dokid nem is tudja, mikorid van.
Na mindegy, ígérem bedugulok.
Biztos csak én vagyok már túl gyanakvó ebben a témában Kép

angel37

Hahó? Senki sincs itt?

moni

Moni!
Nekem már 2 hete akkora a hasam mint egy ház.Olyan mintha tele lenne.És már meg kellett volna jönnie.Idegesítő

Kép
breni

Sziasztok!
Betti!Orulok,hogy minden OK!Probalj meg sokat pihenni!!!!!
Zsuzska!En is kivanok neked Boldog Szulinapot!!Kép

Kép
Kép
ancsa81

Moni

Tennék föl képet, de az összes képem anyukámnál van, de 1x csak eljutok hozzá.

Zsuzska80
Boldog szülinapot kívánok.
Kép

Betti
akkor mostmár minden rendben van.Amíg néha pöttyözöl addig ne nagyon éljetek házaséletet kb.1 hétig. Mi így csináltuk.Igaz nekünk addig betiltotta a doki amíg nem telt el 1 kis idő.

Inci 30+3

Kép
Kép
incike

Köszi a drukkokat Lányok! Péntektől pihenek ezerrel. Kép A kis picúrom tudja, hogy neki ott bent kell maradnia, mert különben kiporoljuk a popsiját. Kép

Betti
betti73

Incike!

Te is vérezgettél az elején?

Betti
betti73

Jol megviccel mar most ez a babuci!KépKép

Kép
Kép
ancsa81

Breni!
Mikor tesztelsz megint? Hány naposak szoktak lenni a ciklusaid? Nem érzed magad máshogy mint szoktad?

moni

Köszi még egyszer mindenkinek!

Egész nap csak telefonálok mindenki megköszsönt!KépTök jó de a köv. kérdés nem vagy még terhes??

Betti!Neked most milyen színű??

zsuzska80
Szombathely

Zsuzska!

Mi milyen színű? Kép

Betti
betti73

Betti
Igen, én 2x is bevéreztem.Pihenés és no sex-el minden rendbe jött.Persze minket az orvos tiltott el a sextől.Neked nem mondta, hogy pihentessétek a dolgot?

Inci 30+3

Kép
Kép
incike

Incike!

Még az elején volt? Max. 5 hetes lehetek most.

Betti
betti73

Moni!
A hétvégén tesztelek ha addig nem jön meg.Előző hónapban 40 napra jött meg,előtte pedig gyogyit szedtem így teljesen normális volt a ciklusom.Szombaton rosszul voltam,meg érzékeny volt a mellem,de az elmúlt,de azóta is kemény.Meg teltségérzetem van de nem fáj semmim.Hát ennyi.

Kép
breni

Miert varsz hetvegeig??Holnap reggel elso pisibol probald meg!

Kép
Kép
ancsa81

Betti! Minden rendbe lesz,csak pihizz sokat!!

Beuka!Örülök ,hogy itt vagyKép!

Zsuzska80!
Boldog szülinapot kívánok!

Kép

Ma nagyon jo kedvem van: Kép!!
A párommal se veszekedtünkKép szoba se hozom "mostanába " a baba témát ,2 hónapig legalábbis!
Vendég

Sziasztok csajok!!!

Kata!!
Légyszíves javíts át,ma vagyok az 1 cn-on!!!Végre-végre!!!Erre vártam és tök normálisan jött meg,ahogy kell.Nem maszatolósan.Nem is tudom mióta nem volt ilyen.
Szóval szupi!!!

Betti!!
Örülök,hogy jól vagy,vigyázz magatokra!!!

Beu!!
Jó,hogy lelentkeztél,majd írok mélt!!!

Többieknek is mennek a drukok akik a tábla tetején vannak!!!
csanita

Breni!
Szerintem is tesztelj már holnap!!
Vendég

Betti, hát ami jönKépKépKép
Piros, narancs,barna??

Köszi Edit!

zsuzska80
Szombathely

Zsuzska!

Reggel egy kicsit piros volt a papír, aztán mire leért picit barnásabb lett. Azóta nem ért le a betétre semmi, csak haloványrózsásnarancsos WC papíros dolog volt, most meg éppen semmi. Kép Tegnap is inkább délelőtt volt valami. Nagyon rendezkedik odabent valaki, most már megnyugodhatna. Kép Próbálok keveset mászkálni, aztán sietek haza és este pihi. Sokáig úgysem tudok fentmaradni. 9-kor már leragad a szemem.

Betti
betti73

Zsuzska!

Reggel egy kicsit piros volt a papír, aztán mire leért picit barnásabb lett. Azóta nem ért le a betétre semmi, csak haloványrózsásnarancsos WC papíros dolog volt, most meg éppen semmi. Kép Tegnap is inkább délelőtt volt valami. Nagyon rendezkedik odabent valaki, most már megnyugodhatna. Kép Próbálok keveset mászkálni, aztán sietek haza és este pihi. Sokáig úgysem tudok fentmaradni. 9-kor már leragad a szemem.

Betti
betti73

De tegnap csináltam tök negatív volt,nem voltatok tegnap itt?Akkor is mondtam.De lehet mivel hogy múltkor is 40 napra jött meg nem a 14 napon van pé,hanem jóval 20.a után és azt vesszük azt még nem mutatja ki.Utánanéztem itt a neten.Akinek 35 napos 21-14 az arány,ezt olvastam.

Kép
breni

Anita!

Köszi nagyon. Neked is drukk, hogy most már minden simán menjen. Kép

Editke!

Így kell hozzáálni. Ne foglalkozz vele. Ezt mondani a legkönnyebb, de érdemes megpróbálni.

Betti
betti73

Breni!Mi az hogy 21-14 az arány??
Neked hány naposak szoktak lenni a ciklusaid??

zsuzska80
Szombathely

Breni!Mi az hogy 21-14 az arány??
Neked hány naposak szoktak lenni a ciklusaid??

zsuzska80
Szombathely

Bocs, hogy belepofázok Kép

Zsuzska,
21 napos a ciklus első fázisa, 21. napon van pé, és 14 nap van akkor a mensiig (sárgatest fázis)
A sárgatest fázis 14 napos szokott lenni, bmilyen hosszúságú a ciklus.

angel37

Köszi Angel,örülök hogy más így tudja.Szerinted nálam is lehetséges?
Zsuzska!
Légyszi olvasd el az előző sorokat már leírtam.Köszike

Kép
breni

SZia Breni!

Ha 40 napos a ciklus, akkor - ha igaz ez az okosság - a pé 40-14, tehát 26. napra esik.

Vagy mire gondolsz, hogy lehetséges-e? Kép

angel37

Erre gondoltam,mindegy várok,úgysem tudok mást tenni.

Kép
breni

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: