A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Seszi!
Leveled megkaptam, küldesz egy tel.számot mail-ben? És inkább felhívlak, az egyszerűbb, nem?

Tényleg, azt még én sem meséltem, milyen jót szüreteltünk a hétvégén, de most nem is fogom, mert rohanok..

Puszi:
réka
Vendég

Sziasztok, jó reggelt!

Dudu, siettem nagyon ma reggel a netre, hogy lássam az eredményeidet!! :-))) Szerintem összességében tök jók. :-))
Prolaktint nem néztek Neked? Mert arról nem írtál,ha jól emlékszem.És FSH-t?
A PCT-ről meg nem tudok okosat mondani, igaznak tűnik az is, amit Wish ír, hogy már csak a selejtesek vannak ott, viszont az is, amit Dido, hogy 3 óra nem lehet túl hosszú idő. A neten ahol utána olvastam, mindenhol az volt, hogy 6-12 (vagy 8-12) órával az együttlét után kell csinálni, és gondolom, hogy akkor még kell ott lenni katonáknak. Persze az is lehet, hogy akinek ott sok katonája van,ahonnan a mintát veszik, annak feljebb nem jut elég, és akkor a mi eredményünk hiába jó... Szerintem jó volna, ha megint megkérdeznéd a dokidat, esetleg egy másikat is, illetve hallottam olyat is, hogy meg szokták ismételni a vizsgálatot, ha bizonytalan az eredmény. A lényeg, hogy nyugi, mindenre fény fog derülni, csak szépen utána kell járni a dolgoknak. :-)) (mondom én, aki 4 éve nem tudom, miért magas a prolaktinom...:-)))

Juca, Sysy, várjuk a képeket!!!

Dido, nagyon örülök az örömödnek!!! :-))) Karácsonyra biztos zebra lesz a fa alatt :-)))

Wish, nagyon-nagyon sok sikert a nagy találkozáshoz!!! :-)))

Monyóka, szerintem is várj még, és tesztelj később, én is találtam negatív tesztet pár óra múlva halvány csíkkal, és tényleg rossz volt, mert nem voltam terhes. Szóval várj türelmesen, ne add fel, hogy esetleg babád van, de ne is éld bele magad túlságosan. Tudom, nem könnyű nem ezzel foglalkozni állandóan...

Unique, remélem a rókák elhagynak Téged hamarosan, és átjönnek hozzánk, akik már várjuk őket :-)))

Annácska, szurkolok nagyon!!!

Szép napot mindenkinek:
Réka
korek

Sziasztok Kép
Juca Kép
Nem akartalak kétségek között hagyni senkit, bocsi Kép

Tegnap totál kiakasztottak reggel a kórházban Kép
Majd másfél óra várakozás után szólt a doki, hogy inkább menjek át a genetikai tanácsadóba és ott kérjek infót a részeredményekről. Na ott aztán egy "rém kedves uriember" ült aki közölte újabb egy óra várakozás után, hogy mit képzelek én, majd csak 5 hét múlva hívjam őket és kitessékelt a tanácsadóból Kép
Zokogva mentem vissza ahhoz a dokihoz, aki a beavatkozást csinálta, hogy segítsen mert megőrülök! Felhívta a tanácsadót, de neki sem mondtak semmit Kép Nagyon kedvesen a kezemet szorítva annyit mondott, hogy sajnálja, de nem tud segíteni, próbáljak megnyugodni nagy valószínüséggel egyenlőre nem találtak semmit, de ha mégis azonnal telefonálnak.
Végeredmény: Még mindig nem tudok semmit, legkorábban két hét múlva lehet eredmény.
Úgyhogy marad tovább a pocak titkolás és az álmatlan éjszakák!

Azért próbálok megnyugodni, amennyire csak lehet Kép
Köszönöm mindenkinek a drukkokat Kép, édik vagytok Kép

Annácska 14+2

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Annácska!

Sajnálom, hogy ebben a helyzetben ilyen tortúrákon kell keresztül menned, de fel a fejjel!
Egyszer egyébként hasonló szituban az orvossal csinálnám ezt végig.

Juca

tjuca

Lányok!

Ma beállított teljes valójában a rókakoma, és én örültem, mint majom a farkának, lehet, hogy Unique küldte, mert megsértődött, hogy megpukkantam, hogy mindig csak képrészeleteket küld, és nekem mint egy puzzlet kell összerakni a fejét meg a pocakját???KépKépKép

Mindenkinek szép napot kívánok:

Juca

tjuca

Sziasztok!

Annácska Kép
Felfoghatatlan, hogy ennyire érzéketlenek tudnak lenni az emberek. Reméltem, hogy a héten megtudtok már valami biztosat. Szorítok nektek továbbra is nagyon. ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Duddu Kép
A PCT-vel az a baj, hogy nehéz belőni a pontos időpontot. Mert elvileg akkor kéne csinálni amikor termékeny vagy ugyanis a méhnyak által termelt váladéknak akkor kell olyannak lennie, hogy átengedje a spermiumokat és ne nyírja ki őket.

Sysy Kép
Dehogy nem hiányzol. Hogy gondolhatsz ilyet?

Én sajna nagyon türelmetlen voltam és csináltam egy tesztet, ami persze atom negatív Kép lett ráadásul már a cicim sem érzékeny. Ez legalább jól helyre tett. A férjem vállán meg jól kisírtam magam. Így legalább nem kell reménykednem. Szóval ez sem az én hónapom. De majd a következő az enyém lesz, vagy az azt követő, vagy az utána lévő. Kép

Majcsi

Majcsi
majcsi

Sziasztok!

Kati
Továbbra is osztozunk a menziken? Már én is tűkön ülök a 3. napi vérvétel miatt.

Majcsi
Hogy vagy? Hányinger ma is volt? Kép

Sysy
Gratulálok a rutinhoz! Szerintem tök jó hogy már otthon tudsz maradni Kép

Móni
Remélem érzed azt a rengeteg drukot ami megy most neked Kép

Monyó
Az oké hogy az első teszten rögtön megjelent a halvány csík, ez egyértelműen jelenti a babát. Viszont a 2.hogy csak sokkal később lett pozitiv, erre nem szabad adni. Kellene pedig újra tesztelned, mert csak így bizonyosodhatsz meg a dologról, lehet hogy a második teszt nem volt jó. Nem értem mért lenne rossz a halvány csík! Kérlek, szedd össze magad és pár nap múlva ismételd meg a tesztet, oké?

Réka
Azt hiszem én is hasonló érzésekkel jöttem volna ki a dokitól. Egyébként Wish már mindent leírt.

Seszi
Egyáltalán nem rosszakat gondolok rólad, hoyg juthat ilyen az eszedbe? Sőt! Kép

Annácska
Hát ez felháborító és egyben borzasztó! Kép Hogy lehet így viselkedni egy anyával, aki kétségek között várja hogy egészséges-e a babája vagy nem? Ez embertelen, igazán. Még 2 hét, az nagyon sok idő Kép Sajnálom, hogy ennyire meggyötörnek a dokik, pedig jogod lenne tudni! Mi tart még ennyi idegig?

Lányok
Ma reggel mértem hőt, 36,7, úgyhoyg biztos nem vagyok babás. Menzihozókat küldjetek nekem lécci lécci lécci! Bár most kezdek jobban görcsölni, remélem ez már a menzi lesz. Nagyon gáz lehet a peteérésem, iylen hosszú ciklusom még nem volt Kép

Juca
Nem tesztelek, annyira nem látom értelmét. Ilyen hővel nem lehetek terhes. Ha meg mégis és megjön a menzim akkor jobb ha nem tudok róla.

Tündi
Vendég

Majcsi
Húúú de kár KépKépKép Nagyon sajnálom!!!!!!! Kép

Tündi
Vendég

Szia Lányok!

Köszi a sok hozzászólást.
Még emésztem egy kicsit a dolgokat, aztán vonom csak le a következtetésemet, hogy mit is tegyek.

Már csak egy kérdésem van, hogy a 3. vérvételt nem kb. 21-24 nap körül kellene venni? A dokim azt mondta, hogy 1. napon. Kérdeztem, hogy mi van, ha akkor nem rendel, azt mondta, akkor is megoldjuk, csak hívjam fel. Szóval ő nagyon pontosan az 1. napon szeretné. De az nem lesz nagyon hasonló, mint a 3. napi?
(ráadásul ált. csak utólag szoktam tudni megmondani, h. melyik az első nap a pecsételő vérzés miatt)

Lehet, hogy marhaság, de már olyan régen kérdeztem marhaságokat... Kép

Annácska!
Nem örülök, pedig már nagyon vártam a jó híreket. Szörnyen viselkedtek veled.
De ezen most túl kell lépned, valahogy ki kell bírnod ezt a két hetet is. Úgyhogy küldök sok-sok ERÕT!!

Puszi:
réka
Vendég

Réka
De igen, 1. napi vérvételnek nem tom mennyi értelme van. Ciklus vége felé 21-24. nap körül kellene lecsapolni, én még sosem hallottam első napiról.

Tündi
Vendég

AnnácskaKép
Csak miattad egy gyors bekukk volt:

Eszembe jutott egy dolog, amit sok helyen látok kiírva és hátha segít. Az Istenhegyi úti magánklinikán csinálnak Down-szűrést (több fokozatú, de van közte vérvétel is), ami 95%-os eredményt ad, és tutti, hogy nem kell rá ennyit várni.
Esetleg egy kérdést megér talán. Ez minden, amiben segíteni tudok.
Sajnálom a dokik érzéketlenségét. Kép

Majcsi
Sorry, nagyon sajnálom. Kép

DudduKép
Ez nagggyon klassz, szupi! Naugye, hogy együtt gömbölyödünk???? Kép

TündiKép
Sajnálom a hőmérsékletet. Tényleg fura ez a hosszú ciklus. De a köv. hónap már biztos a Tietek lesz! Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

BogicaKép
Tudom-tudom... Kép Nekem a védőnéni 20 hetet mondott. Eddig még akár stimmelhet is Kép

NárciszKép
Köszi a tippet a hányinger ellen, ezt már sajna próbáltam, de akkor persze jobb is, de aztán napközben... Kép Szóval én már csak abban hiszek, hogy kibírom a végéig. Kép

Unique

KépKép
unique

Juca Kép
Nagyon kedves vagy Kép Előbb-utóbb tuti lesz valahogy Kép
Sajnálom, hogy meglátogatott rókakoma, tegyél ki neki egy csapdát Kép Kitartás!

Majcsi Kép
Köszönöm a vígasztalást Kép
Sajnos az emberek ilyenek, pláne, hogy az ő zsebébe nem dug senki sem kisborítékot.
Jobban vagy már?

Tündi Kép
Én sem értem hogy lehetnek ilyenek az emberek, de ami a legszebb leb..ott, hogy miért nem voltam múlt héten a genetikai tanácsadóban, mert akkor tudnám, hogy nem lehet kérni előbb az eredményt. Hozzá teszem nekem senki nem mondta, hogy oda is kell mennem. Van az embernek amúgy is elég baja és még izélgetik is, ahelyett hogy a dolgukat végeznék vagy belegondolnának abba, hogy micsoda gyötrelem kivárni a végeredményt. Annyit kértem, hogy azt a dosszét lapozza fel és annyit mondjon, hogy az elsődleges vizsgálatok alapján még nem találtak eltérést...
Na jó abbahagyom a nyavajgát Kép
Küldenék neked mensit, de nem tudok Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Dudu, szerintem is furcsa ez az első napi vérvétel, hiszen azután jön meg a menzi, hogy leesik a progeszteron, hiszen nincs rá szükség, nem jött létre terhesség (még a neve is ezt jelenti, pro gesteron, a terhességért). Szóval nyilván alacsony lesz a progeszteronod akkor már. Azt kellene mérni, hogy a ciklus kb. 2/3-ánál milyen magas, mert akkor van a csúcson.

Annácska, nagyon sajnálom, tényleg nagy érzéketlenség, amit Veled művelnek!! :-((

Réka
korek

AnnácskaKép
Felháborító, ami veled történt és teljesen meg tudom érteni a kétségbeesésed!
De kérlek, próbálj meg megnyugodni és bízni a Picurkádban! Nagyon fontos a lelkiállapot, de ezt Te is tudod!
Én nagyon drukkolok és bízom benne, hogy minden rendben lesz!
Pusza
Stella

Kép
stella9

Sziasztok Lányok!

Sajnálom, hogy ilyen ritkán tudok jönni mostanság, így le is maradok a veletek történtekről. Ma is csk azért tudok jönni, mert tegnap hazaküldtek a munkahelyemről, olyan rosszul voltam, és a mai nap még itthon pihizek. Holnap megyek a 12.heti uh-ra, már nagyon várom! A rosszullétek még mindig vannak, sőt, mostanában felerősödtek. Így egyre nehezebb a munka, de már nem sokáig,remélem.

Annácska!
Ez rossz és jó hír egyaránt, amit írtál. Rossz, mert bizonytalan vagy,meg bunkók is voltak, de jó is, mert azt mondták, hogy ha lett volna valami baj, már szóltak volna, nem? Szóval kitartás, bizakodjunk a legjobbakban!Kép

DuduRéka!
Örülök, hogy jók lettek a vérvizsgálati eredményeid. Wish és a többiek leírták , hogy ezek jó eredmények,szerintük minden okés, ezért én is ezzel bíztatlak.Kép

Majcsi!
Nagyon sajnálom a tesztet, de amíg nem jött meg, addig azért nem 100%. Fel a fejjel, ahogy írtad, ha nem most, akkor jövő hónapban!Kép

Tündi!
Mitől lett ilyen hosszú a ciklusod? Szegénykém, nem elég ez a sok vizsgálat, orvoshoz járás, de még most ez is? Remélem most már tényleg megjön. (Vagy már egyáltalán nemKépKép )

Dido!
Akkor mostantól aktívan indul Nálatok a babaproject? Hú, ez nagyon izgi, drukkolok!!Kép

Unique!
Sajnálom, hogy még mindig rosszul vagy! Ez engem is elszomorít, hogy ez vár rám is. Nekem van egy módszerem, de nem mindig jön be nálam sem. Hideg körtét eszem, ha nagyon hányingerem van, vagy ha nincs, akkor jégkockát szopogatok. Eddig sokszor bevált. Kitartás!

Monyó!
Halvány csíkból lesznek később a szép erős csíkok! Szerintem 1-2 nap múlva tesztelj mégegyszer, akkor már tutira mutatnia kell! Szorítok!

Wish!
Nagyon-nagyon-nagyon szorítok, hogy sikerüljön!! Sikerülnie KELL!!KépKép

Na, jó hosszú lettem, pedig nem is írtam mindenkinek. Kép

Szép napot minenkinek!
Adri

Kép

Kép
adriana

Juca!
Most akkor örüljünk vagy nem a rókakomának?
Egyik szemem sír, a másik nevet.

Adri!
Attól, hogy otthon gyengélkedsz, még áll, amit megbeszéltünk?

Puszi:
réka
Vendég

Duddu!

Én örülökKép Persze a B6 segítKép

Juca

tjuca

Sziasztok!

Annácska, én is csak azt tudom mondani, amit a többiek, hogy szörnyűek az ilyen orvosok! Csak azt nem értem, ha nap mint nap terhes nőkkel foglalkoznak, akkor már legalább egy kevés empatikus képességüknek kellett volna kifejlődnie, vagy ha ennyire nincs, akkor menjenek máshova dolgozni!
A legjobb barátnőm is most jár mindenféle vizsgálatokra, náluk is az eddigi vizsgálatok rendellenességet mutattak ki (ő viszont már a 20. héten is túlvan), szóval rajta keresztül átérzem hogy min is mész keresztül.

Tündi, én küldeném a mensimet, de az még nagyon messze van.
A táblába visszakerülhetek? Talán úgy tűnik hogy hamarosan beindulnak a dolgok..
Szóval:
Kor: 28
Lakhely: Bp
Mensi hossz: 24-27
Jelenlegi ciklusnap: 12
Ugye nem kell más?

Én ma voltam dokinál, a méhnyálkahártyám 7 mm (alsó határ), viszont van egy szép nagy tüszőm (28 * 17 mm), ami a doki szerint lehet hogy ikertüsző, vagyis két petesejt van benne Kép
Párom jövő hét kedden megy megint spermavizsgálatra, és akkor azt is megnézik hogy inszemre alkalmas-e, és ha igen, akkor nekem jövő hónapban HSG meg egyebek Kép

Duddu, én is azt hallottam erről a vizsgálatról, hogy nem túl megbízható, és amit Wish leírt, az teljesen logikus is. Szóval ettől még ne keseredj el, nem ez a vizsgálat az, ami megmondja hogy mi a gond! Egyébként esetleg mondta a doki, hogy ismételjétek meg? Csak mert talán ez a leginkább fájdalommentes dolog Kép

Wish, drukkolok nagyon!

Kép
szdorka

Na úgy néz ki nem hiába nyavalyogtam a menziért Kép Remélem kicsit megerősödik és ma 1. cn, úgyhogy pénteken vérvétel, hétfőn andrológia Kép

Adri
Nem tudom mitől nyúlt most ennyire el a ciklusom, de szerintem nem volt ugye rendes peteérésem.

Dorka
Visszateszlek a táblába nagyon szivesen! Kép Örülök neki Kép

Tündi
Vendég

Egy dolog lemaradt: 2004.11 a próbálkozás kezdete, egyébként meg 13. ciklus Kép
Nálam kicsit gyorsan pörögnek a dolgok, de ezt nem is bánom...

Kép
szdorka

Dorka
Esetleg ha még megadnád hogy mikor van a szülinapod, és mit irjak be babaproject kezdetének? Maradjon a tavaly november?
Tényleg jó nagy a tüsződ Kép

Tündi
Vendég

A szülinapot én nem tartom fontosnak megadni, egyébként is mire legközelebb lesz, addigra én remélem rég babás leszek Kép
A próbálkozás kezdete meg pont a feletted lévő hozzászólásban van Kép

Kép
szdorka

Dorka!

Ne légy negatív, add meg léci a szülinapod, ok, hogy babás leszel, de attól még felköszönthetünk! Ugye ezzel nem arra szerettél volna célozni, hogy mihelyt áldott állapotba kerülsz le is lépsz innen rögtön, mert akkor én biztos, de remélem a többiek is szolidaritásból bepukkadunkKép

Juca

tjuca

Dudu!

Ne aggódj, amit megbeszéltünk, úgy lesz!

Lányok, nektek is lassú a babanet mostanában?

Adri

Kép

Kép
adriana

Nem azért gondoltam, csak én nem annyira érzem fontosnak, hogy szétkürtöljem hogy szülinapom van...
Egyébként nem fogok lelépni, és én mérges is vagyok azokra, akik csak bejelentkeznek, pár hónap múlva babások lesznek, aztán a táblában ottmaradnak, de nem jelentkeznek... Van pár ilyen ember... Ha most nem szeretnék túl kedves lenni, én azt is mondanám, hogy ők "nem tartoznak a táblához és a csapathoz", hiszen alig voltak köztünk, és igazán a többieknek nem is segítettek.... De én nem vagyok ilyen ember, szóval nem mondok ilyeneket, csak magamban mérgelődök néha. Meg persze irigykedek, hogy ja persze, nekik könnyű, mit hallgassák a mi siránkozásainkat...
A szülinapom egyébként : júl.9

Kép
szdorka

Sziasztok!

Annácska!
Nem gondolnak bele, hogy mit érezhet egy leendő szülő, nekik csak "egy" munka, és sajnos meg sem próbálnak e mögé látni. Adrinak igaza van, azért ez jelenthet jót is Kép
Amiről Unique írt, a vérvételes down-szűrés, arról azt hiszem itt a babaneten is van egy topic, lehet, hogy érdemes megnézni.

Majcsi!
Sajnálom a tesztet, de még nincs vége a ciklusodnak... Kép

Wish, Móni!
Gondolok Rátok, és nagyon drukkolok Nektek!!!! Kép

Tündi!
Eljött végre a ritkán-, de most nagyon várt mensi Kép Elkezdődhetenk a vizsgálatok, drukkolok Neked, hogy most már derüljön ki valami, vagy hogy semmi baj, vagy az, hogy mi a baj.

Adri!
Örülök, hogy írtál. A maradék 3 hét a munából, pedig eltelhet úgyis, hogy egy-kt nap munka, egy-két nap pihi otthon Kép
Mondanám, hogy már nem sokáig tart a rosszullét, de Unique erre teljesen rácáfol... Kép
A babanet nálam is szörnyű, most próbálom harmadszorra elküldeni ezt a levelet...

Juca, Adri!
Remélem tudtok hozni holnap nekünk UH-os képet a PocaklakókrólKép

Most jöttem a csontsűrűség vizsgálatról. Kiderült, hogy nem emiatt tötek el a bordáim KépKép , de ez azt is jelenti, hogy most ár nem fog kiderülni, hogy akkor miért. A vizsgálaton a nő azt mondta, hogy a Babó szívott ki ennyire..., na de ennyire?!?!?!?!
Mindegy, ez már úgysem derül ki.
dido

dido
dido

Sziasztok!

Még mindig nem jött meg, de mostmár ne is jöjjön vasárnapig, mert hétfőn nem tudok vérvételre menni.
Pénteken, vagy kedden tudok menni.
Mi az a HSG? Már többször láttam hogy írtátok, de elkerülte a figyelmem hogy mi is az.

Puszi mindenkinek

Kati
Vendég

Sziasztok,
ne haragudjatok, hogy eltüntem, de elkezdtük az ovit és egyik betegségből esünk a másikba. És ki kell még alakulnia az új napirendünknek, mert egyenlőre rohanunk mindenhová.

Monyóka: én is jártam így tesztekkel, máig nem tudom a magyarázatát.

Gratulálok az új kismamáknak!

Megyek vissza dolgozni!

Nyuszmusz
nyuszmusz

Sziasztok!

Ma reggel megvolt az inszemKép Köszönöm a rengeteg drukkot, amit küldtetekKép Kb. 2 hét múlva kell tesztelnem és akkor kiderül minden! Én anygon bízom ebben a hónapban!!!!!

Annácska,
Rettenetessen sajnálom, hogy ilyen érzéketlenül bánnak veled a dokik. Én is nagyon sok erőt küldök, hogy ezt a 2 hetet kibírd valahogy!!

Wish,
Nagyon szurkolok, hogy erősen kapaszkodjanak a babók odabent és 9 hónap múlva viszontláthasd őketKép

Tündi,
Sajnálom, hogy ilyen hosszúra nyúlt ez a ciklusod, de ha jól látom végre megjött és a héten mehetsz vérvételreKép

Majcsi,
Sajnálom a negatív tesztet, de azért egy kis remény még van, hisz nem jött megKép

Dorka,
Nagyon bíztató az a szép tüsző, remélem babó lesz belőleKép

Unique,
Sajnálom, hogy ilyen rosszul vagy, de azért egy kicsit irigykedhetek? Én is szeretnék már a rókakomával találkozniKép

Dido,
Hát akkor már tényleg nem fogjuk megtudni, hogy mitől tört el a bordád, de az a lényeg, hogy nem találtak semmi gondot!

Dudu,
Sajnos én nem tudok ehhez a vizsgálathoz hozzászólniKép Első napi vérvételről még én sem hallottam, de a dokid biztosan tudja, hogy mit akarKép

Bocsi, ha valakit kihagytamKép
Móni

Kép
móni23

eszméletlenül sajnálom hogy nem lett meg az eredmény, de az örömmel olvasom hogy az elsődleges vizsgáltok alapján kapott eredmények jók!! Ez adjon erőt és próbáld elfelejteni azt az érzéketlen tuskót!!

Monyó,
tényleg egy pár nap múlva kéne csinálnod egy másik tesztet. Bármit is mutat az a legtutibb eredmény!! Drukkolok hogy az első tesztedhez hasonló legyen csak sokkal erősebb!! :o)))

Majcsi,
annyira sajnálom hogy lemaradt egy csik a tesztedről, de a köv. hónapban megpróbálom elhappolni a menzidet!! :o))

Wish,
nagyon szorítok Neked és a Picuriknak!!!!

Nálam semmi extra. Jövőhéten megyünk a céggel kirádulni, addig meg suli, suli ja meg munka, munka :o)))
Kivi
kivi2

Hoppá,most látom hogy az előző üzim elég hiányosra sikeredett a levelem első szakasza Annácskának szól !!
:o))))
kivi2

Dorka
A szülinapos dologban egyet értek veled, én nem raktam volna be a táblába, mert a tábla nem rólunk kell hogy szóljon hanem az életünk babaprojectes részéről, amihez nem feltétlenül tartozik a szülinap hozzá. De a többiek megszavazták. Ezzel együtt rendkívül jólesett a lányok képeslapja, amit közösen küldtek nekem a szülinapomra Kép Szóval azért jó hogy ott van a táblában, és csak neked hiányzott volna ez az adat Kép

Dido
Köszönöm, ez most már nagyon várt menzi volt Kép

Kati
A HSG a petevezeték átjárhatósági vizsgálat. Valamiféle gázt vagy folyadékot jutattnak a petevezetékekhez, és UH-n figyelik az útját.

Eltépek haza Kép Szasztok!

Tündi
Vendég

Kati, a HSG a petevezeték átjárhatósági vizsgálat.

Móni, nagyon drukkolok neked! Te milyen gyógyszereket kapsz inszem előtt? Egyáltalán kapsz valamit? Nekem van szép tüszőm (mint fentebb is írtam), igy azzal nincs gond, ezért kíváncsi lennék, hogy ha odáig jutunk, akkor miket fogok kapni.

Kép
szdorka

Tudtam hogy miért olyan ismerős az hogy HSG!
A barátnőmnek is csinálták, de Õ azt mondta hogy borzasztó volt. Na dehát előre a cél érdekében

Kati
Vendég

Dorka,
Én csak clostyt kaptam előtte és hétfőn este egy tüszőrepesztő szurit, de ha neked van peteérésed, akkor lehet, hogy a closty sem kell!

Kép
móni23

Sziasztok!

Monyó, és Majcsi!
Bocsi az összekeverésért. Nagyon-nagyon sajnálom a dolgot. De mindkettőtöknek mielőbbi babásodást kívánok.

Sysy!
Akkor most már megismerkedtél a porontyoddal is. Remélem rendben van minden, és gyönyörű további hónapokat kívánok.
Ja és grat a jogsihoz. Most már együtt riogathatjuk a népeket.

Dudu!
Szerintem azért pár tényezőt figyelembe kellene venni. A lényeg az, hogy a sperma lúgos, hogy a spermiumok életben maradjanak. Pár óra elteltével ami feljutott, az feljutott, a többi meg a PH kiegyenlítődés miatt meghalhatott. Nem lenne jobb, ha egyből oda mentetek volna? Mit javasolt az orvos. Másrészt ha lehetek nyers, az egyik adag ilyen a másik olyan. És egy fecske is csinált már nyarat a történelemben. Vagy nem így gondolod?

Unique!
Rókaűzőnek jobb ötletem nincs, esetleg 2 szem B6 felkelés előtt negyed órával…

Annácska!
Abszolút egyetértek az álláspontoddal. Tudod ahogy látogatom az orvosokat sokszor már lelki szemetesládának használnak. Sajnos egyre kevesebben vannak, és egyre több munka szakad rájuk. Igazából ezért olyan türelmetlenek. A szívtelenséget pedig orvosi diplomával nem lehet pótolni…
Hidd el minden rendben lesz a babócával. Szépen fejlődik, és UH-n is tudnak szűrni.

Dorka!
Ne mérgelődj ezen. MInden ember másképp vélekedik a dologról. Kihasználós személyek mindenhol vannak, áldja meg őket az Isten.

Puszi: Nárcisz

Kép
narco

Móni Kép
Drukkolok nektek nagyon. Remélem tényleg sikeres volt az inszem. +++++++++++++++++++++++++

Kivi Kép
Én akár még a mostanit és átdobnám valakinek.

Adriana Kép
A rosszullétek remélhetőleg előbb-utóbb elmulnak. Én szívesen átvállalnám. Ha UH-n kaptok képet felrakod?

Kati
Neked küldök mensi visszatartót, hogy akkor mehess vérvételre amikor szeretnéd. Vagy esetleg késsen más miatt? Kép ++++++++++++++++++++++++++++++++++

Wish Kép
Mennek a drukkok:++++++++++++++++++++++++++++++++++

Majcsi

Majcsi
majcsi

Sziasztok Kép
Visszakaptuk mind a négy picurit, és meg is csinálták a hatchinget mindegyiken.
Plusz kapok még HCG injekciót is támogatásnak.

AnnácskaKép
Nagyon drukkolok, remélem, ha nem mondtak semmit, akkor nincs is baj. Ha lenne azt már biztos kimutatták volna.

wish

Képzeljétek, majdnem sikerült csatolni a képet, csak nagy a méret.Kép Hogy kell csökkenteni? Segítsetek!!!

Kati
Vendég

Sziasztok!

Mivel kicsit megszólítva érzem magam Dorka és Narco által, szeretném elmondani, hogy én azért nem szoktam írni, mert egyrészt csak este tudok netezni, másrészt úgy éreztem, Tündin kívül nem nagyon érdekel senkit, hogy velünk mi van (vele egyébként napi szinten tartom a kapcsolatot és minden nap olvasom, hogy kivel mi történik). Ha bárki úgy érzi, hogy a "jelenlétem" zavaróan hat a táblában, holnap megkérem Tündit, hogy vegyen ki.

További sok sikert mindenkinek!

Timi

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok!

Timi!
Ne mérgelődj!Kép Én sem szoktam hiányozni, de ez azért van, mert keveset írunk. Én is nap mint nap elovasom kivel mi van, de írni már nem szoktam. Egyrészt azért, mert tapsztalatom az nulla, másrészt mire szólnék már mindenki leírja, amit szeretnék, így úgy érzem, hogy felesleges!
Biztos nem neked szólt!Kép
Mi ilyen passzív tagok vagyunk, de itt vagyunk!Kép
Ehhez képest a férjem mindig mosolygva jegyzi meg, hogy:"Te már megint netezel?"
Ki érti ezt?

Duddu!
Hajrá, hajrá! Mindent bele!

Annácska!
Szorítok Nektek!

Unique!
De szeretnék én is rosszul lenni!Kép
Jó, tudom, tudom vacak dolog lehet az állandó rosszullét!

Rólam csak annyi, hogy
ez sem a mi hónapunk volt, már érzem, hogy 1-2 nap és meg fog jönni!Kép
De új hónapKép, újra Closty, meg uh. és most ha minden ok. kapok repsztőszurit is!
Illetve holnap megyünk a term.gyógyászhoz, akitől aug.-ban kaptam az időpontot! Már nagyon izgatott vagyok, hogy mit fog mondani. Állítólag sok párnak segített már! Majd beszámolok!

Most dolgozatot kell javítanom!

Mindenkinek sok puszi:
Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Timika, nem neked szólt!!!! Ha ritkán is jelentkezel, attól még néha itt vagy közöttünk, és ez számít!!!
Egyébként szerintem nem csak Tündi kíváncsi arra, hogy mi van veled, hanem más is!!!
És ki ne vetesd magad a táblából!!!!

Kép
szdorka

Egyébként pedig a megjegyzésemmel csak azt szerettem volna, hogy akik "read-only" üzemmódban vannak itt mindig, ők is jelentkezzenek, hogy mi van velük, hogyan élik meg a terhességet, adjanak nekünk segítséget, akik még mindezek előtt állnak!

Én annak örülnék, ha aki egyszer ide bejelentkezett, az már velünk maradna a terhessége végéig, meg persze azután is, ha bírja a gyerkőc mellett! Mi is szeretnénk velük együtt izgulni!

Kép
szdorka

na ideertemKép

oke lanyok legyen.tesztelek.mondjuk hetfon vagy vasarnapKép

Akkor most vagy menzihozokat kuldjetek vagy menziuzoket:o

Wish akkor most negy gyereket fogsz szulni?bocs hogy ilyen hule vagyok de nem tudom hogy mukodik ez.

tundi.Ajj pedig en ugy biztam benne hogy vegre megszakitod a zebracsendetKép

annacska csak ezt tudom mondani.kitartas.tudom hogy konnyu mondani de nem tudok erre mit mondani,nalunk az ilyesfajta hozzallas teljesen normalis,ilyen a mentalitas.

moni akkor 2 het mulva bedobog a te zebradKép

lanyok koszi a szoritast annyira aranyosak vagytok.Puszii
ja es ma megcsipte a nyakizmomat a darazs,kicsit be is dagadtKépmeg nagyon faj ha fordigatom a fejemKép

Kép
monyoka

Monyó!

Ne fordítgasd! Na jó, tegyél rá ecetes ruhát, lehetőleg hideget! Kívánom, hogy múljon el a puklid, bár szerintem nem fog elmúlni egyik napról a másikra. Az ecet azért is jó, mert büdös, és taszítja a többi darazsat.

Várom a szép erőas kétcsíkosodatKép

Juca

tjuca

Az előbb irtam még egy kicsit, de az elszállt...
A lényege az volt, hogy igazából a hozzászólásommal azt is szerettem volna elérni, hogy aki "read-only"-ként van jelen, ők is előbújjanak, és meséljenek arról, hogy mi a helyzet velük!
Meg írtam még mást is, de most nincs kedvem újra bepötyögni.

Kép
szdorka

Szia Lányok!
Én is itt vagyok, csak fontos randijaim voltak ma délután.

Móni!
Gratulálok és drukkolok, hogy minden rendben legyen! Kép Bárcsak már két hét múlva lenne, igaz? Sajnálom, hogy nem találkoztunk a randin. Kép

Dorka!
Nem szállt el, amit írtál
Ja és majdnem egy napon születtünk, ja és majdnem egy évben Kép
Tök jó, hogy ilyen aktív lettél írogatásban, meg hogy visszakéredzkedtél a táblába. A legédesebb, hogy rögtön "reklamáltál" a néma-online-osoknak. Kép
Húúú, azt az ikernektűnőtüszőt nagyon irigylem. Vannak ikrek a családodban?

Azt hiszem, nem ismételjük meg a PCT-t, legalábbis egyenlőre.

Majcsi!
Sajnálom a tesztet, remélem, nem hatott rád túl rosszul. Én már vagy 2 hónapja elhatároztam, hogy nem akarok több negatívot tesztelni. Eddig sikerült betartanom. Talán ezután is menni fog.

Dido!
Azért jó, hogy a csontsűrűséged rendben volt, nem? Lehet, hogy mikor eltörött, még nem volt az igazi, de azóta makkegészségesen készen állsz a babóra...

Kivi, Timika, Csibe!
De jó, hogy írtatok! Annyira élvezem, amikor egy beírás hatására hirtelen kibújik mindenki a némaságból. Jó kis meglepetés! Kép Én is jobban örülnék, ha többet olvasnék rólatok, mert bevallom, különben egy idő után nem bírom követni, hogy kivel mi van. Viszont megértem, hogy nem mindig van ennyi mondanivalótok, mint nekünk lepcses szájúaknak... vagy kezűeknek?

Csibe!
Köszi a drukkot, jól esik nagyon!

Narco!
Először a doki azt mondta, hogy akció után nyomás hozzá. Aztán meg mikor szóbakerült, hogy 2 órát pihiztünk, azt mondta tök jó...
Köszi, amit írtál, reméltem, hogy hozzászólsz.

Végülis logikus, amit Wish-sel írtatok és talán a doki is csak az én megnyugtatásomra csinálta meg, nem azért mert annyira fontosnak tartotta.

Lányok!
Köszi a sok drukkot, meg hozzászólást!
El is felejtettem, hogy ez milyen jól esik.
Nem gondoljátok, hogy azért akar 1. napon vért venni, mert az esetleges terhesség is számít?

Csibe!
Azért akkor légyszi' jelentkezz, ha megjártad a természetgyogyit, jó? Nekem is ajánlgattak egyet, de nem szántam rá magam. Szóval érdekel, hogy mi lesz nálatok!

Kedves Picurik!
Mostmár igazán tudjátok, hogy hol a legjobb lenni, ahonnan jöttetek, csak mostmár nem vagytok egyedül WishAndi pocakjában!
Innen már nincs más dolgotok, mint jó hosszú időre befészkelnetek magatokat, mint amikor a medvék téli álmot alszanak!

Jó éjt gyerekek!! Kép

réka
Vendég

Tyű lányok!

Bocs a szófosásért!
Én írtam a csendesebbek helyett is, jó?

Adriana!
Mindenem csipiszben - ahogy Monyó mondaná - a holnapi UH-hoz!
Várunk a hírekkel, de hamar!!

Adri, Seszi!
Szép délutánotok volt? Kép nekem igen!
(ezt nem hagyhattam ki)

Puszi:
réka
Vendég

Csibe Kép Nem mérgelődöm, csak nem szerettem volna, ha azt gondolják rólam a lányok, hogy csak addig volt érdekes itt lenni, amíg nem lettem babás. Mert tényleg képben vagyok, hogy kivel mi történik és nagyon szorítok mindenkinek!

Dorka Kép Akkor bocsi és igyekszem többet írni. Velünk szerencsére eddig minden rendben van, péntekre bejelentkeztünk 3D UH-ra, amit már nagyon várok!!! Kép Teszek majd fel képeket is a babáról. Az AFP-t múlt héten vették le, de még nem tudom az eredményt. Egyébként a napokban kezdtem esténként egy kis kaparászás félét érezni, szerintem ez már a Baba Kép

Monyókának drukk a + teszthez, Móninak a sikeres inszemhez, Wishnek a babák megtapadásához, Annácskának pedig az egészséges babához!
Meg persze mindenkinek, hogy minél hamarabb sikerüljön a baba!

Jó éjt!

Timi

KépKép

KépKép
timika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: