Eszti, Zsanci! (meg még hajfestős csajok) igazából a sötét haj festése káros, mert a sötét színeket nehézfémekkel érik el, de ez nem csak a kismamákra nézve nem jó, hanem az évek óta hajukat feketére, sötétbarnára festő átlagcsajsziknál is. úgyhogy maradjunk a szöszkénél!
Bogárka! nem tudta a dokim, hogy miket kap kajálni a gyerek, gondolta, ha nem vittem magammal, biztos elvan otthon. azt hiszem a többi csajt nem merte szivatni, akik előttem voltak.
Katus! más is találkozott ezzel a hiéna nővel, aki, ha nálam jelentkezik, a kaputelefonnál tovább nem fog jutni. mint ahogy múltkor a gázszámlást kiosztottam, őt is úgy el fogom küldeni, hogy csak úgy porzik. ha mer még egyszer csengetni, hatósággal fenyegetőzöm majd.
Vera! BZS-nél egyszerű a probléma, sajnos mohón osztják be az időpontokat. tudják jól, hogy ennyi beteget ennyi idő alatt nem tud fogadni, így ne azt mondja, hogy este 8-ig rendel, hanem vállalja nyíltan, hogy 11-ig és mindenkit rendesen osszanak be. csak gondolom attól fosnak, hogy majd malmozni fognak, ha 5 percig éppen nincs beteg. ezek úgy osztják be a bejelentkezőket, hogyha egy ember lemondja, akkor se veszik észre. na mindegy. mindenesetre arra fogok törekedni legközelebb, hogy a lehető legkorábbi időpontot kapjam, habár reggel meg azért nem szeretek menni (mert most gyerekkel nem is tudok), mert akkor soxor "szül", de legalábbis szerdán, míg NST-re jártam, 8-ra hívta az első beteget, de esküszöm, egyetlen nap sem ért be 9:30 előtt, mert a kórházban volt előtte és gondolom maradnia kellett. mindenesetre most legutóbb is láttam a dokin, hogy olyan k...a fáradt, két beteg között szökött ki egy sütit enni, nekünk is kínáltak belőle. nem tudom mi az oka ennek az agyonhajszolt életnek, hiszen ő nincs olyan helyzetben, mint anno a török hódoltság idején a bégek, hogy ki tudja meddig tudják szedni a jövedelmeket és emiatt bevezették a haradzsot. nőgyógyász örökké kelleni fog, úgyhogy ha nem hajtja magát agyon, még 60-65 évesen is melózhat majd. remélem nem arra hajt, hogy 50 évesen nyugdíjba menjen

, mert akkor megszívtuk!
FOTÓS: lehet, hogy nem is küldöm el a picsába a nőt, hanem először majd mondom neki, hogy de jó, hogy jött, már vártam, adjon már egy névjegyet (mindezt a lcsh ajtóban), és ha nem ad, elküldöm a p...ba, ha ad, akkor is, csak akkor megmondom majd neki, hogy miért kértem.
Katus! minket a doktornő rendelt be az ORTOPÉDKLINIKÁRA, remélem nem kell bejelentkezni, mert ő azt mondta, hogy csak menjünk oda és kész.
Pocak! te csak úgy adsz a babának Panadolt? én úgy tudom, hogy azt tényleges gond esetén kell, mondjuk fogjövés.