A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Szilvatyúkanyó!!!

Jövűűűűűnk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!KépKépKépKépKép

A papádnak teljesen igaza van. A barátainknak már 10 hónaposak az ikreik, ők ketten vannak és szupi édik és imádják egymást, nagyon jó nekik, hogy már az elejétől van tesójuk!Kép
Annyira jó érzés lehet!!! Olyan jó, hogy sikerült! Kívánom, hogy legyen gyönyörű 9 hónapod a babákkal és utána ezer még szebb évetek együtt!!!! Látod, nem is vagyunk mi olyan vénekKép és igen 35 felett is van élet!!! Éljen! Hurrá! Még mindig örvendekKép

Tüncsike!!!!Kép
Megígértük Szilcsinek, hogy együtt leszünk terhesek, szóval mond meg a párodnak, hogy most van itt az idő!!!!!Kép

Én már lélekben készülök a "Mi van? gömbölyödünk?gömbölyödünk?" Kép topikraKép

Kép

KépKép
babcsi

Sac Kép
Nem ma lesz az inszemed? Ha igen mikor mégy már?!
Mennek a drukkhegyek ++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++

Noémi Kép
Hajnalban felébredtem, kimentem pisilni, aztán elkezdett járni az agyam (jó értelemben), úgyhogy visszaaludni már nem tudtam.
Eszméletlen érzés, az egészet egyelőre úgy élem meg, mintha nem is velem történne.

Kép
Kép
szilva069

Babcsibe Kép
Akkor velem tartotok? Nagyon izgi! Úgy szeretném ha így lenne!
A biztonság kedvéért küldök neked a pocakodba benntlakót! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++
Remélem odaért!
Az inszemhez csak annyit, hogy mi elötte 4-5 napig nem lehettünk együtt a férjemmel, hogy minél erősebbek legyenek a kiskatonák. (És ez a lombiknál is így működött.)
Szegény férjem már nagyon kivan, mert azóta nem volt nálunk semmi (illetve azért volt), és el is felejtettem nagy örömködésemben erről megkérdezni a dokit, de szerintem még nem lehet. Mit gondoltok róla?

Ja, beszámolót kértél ugye?
Reggel korán meg volt a vérvétel, aztán vártam és vártam, nagyon zizi voltam. Előző nap már teljes letargia volt nálam. Aztán 10 körül behívott a doki és a biológusnő. Mintha a halálos ítéletemre készültem volna. Aztán dokibácsi mondta, hogy jó hírem van, ekkor kezdtem megnyugodni. A HCG 350 volt, ami szerinte szinte biztos, hogy ikerterhesség. Nagyon jó érzés volt!

Tüncsibe Kép
Neked meg küldöm a tüszőnövelőket! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++

Kép
Kép
szilva069

Babcsibe Kép
Akkor velem tartotok? Nagyon izgi! Úgy szeretném ha így lenne!
A biztonság kedvéért küldök neked a pocakodba benntlakót! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++
Remélem odaért!
Az inszemhez csak annyit, hogy mi elötte 4-5 napig nem lehettünk együtt a férjemmel, hogy minél erősebbek legyenek a kiskatonák. (És ez a lombiknál is így működött.)
Szegény férjem már nagyon kivan, mert azóta nem volt nálunk semmi (illetve azért volt), és el is felejtettem nagy örömködésemben erről megkérdezni a dokit, de szerintem még nem lehet. Mit gondoltok róla?

Ja, beszámolót kértél ugye?
Reggel korán meg volt a vérvétel, aztán vártam és vártam, nagyon zizi voltam. Előző nap már teljes letargia volt nálam. Aztán 10 körül behívott a doki és a biológusnő. Mintha a halálos ítéletemre készültem volna. Aztán dokibácsi mondta, hogy jó hírem van, ekkor kezdtem megnyugodni. A HCG 350 volt, ami szerinte szinte biztos, hogy ikerterhesség. Nagyon jó érzés volt!

Tüncsibe Kép
Neked meg küldöm a tüszőnövelőket! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++

Kép
Kép
szilva069

Szilcsike!!!!
Persze, hogy jövünk!!!! Igaz Tüncsike?
Köszi a bentlakót!!! Remélem jól elhelyeztemKép

Hát a beszámoló tényleg izgi, gondolom a szived majd kiugrott a helyéről mielőtt kimondta volna a bűvös "jó hírem van" mondatot!!!! Az a 350 HCG tényleg tök magas!!! Szerintem biztos, hogy majd kiugrok a bőrömből akkor is ha végre velem is megtörténik a csoda!!!

Kép

KépKép
babcsi

Szilva, Saci!

Köszi lányok a biztatást! Nagyon rám fér!!! Igaz az első lombik volt augusztusban, de eléggé padlóra tett. Na, mindegy!

Saci!
Az 1.lombiknál leszíváskor 7 petesejtet tudtak leszívni is és megtermékenyíteni, vissza pedig kettőt ültettek. Így maradtak fagyibabák öten.
Most várakozó állasponton vagyok a következő ciklusig. Ha megjön,akkor a 12.napon kell mennem Sz.ügynökhöz ultrahangra.
Csak most az a problémám, hogy lombik után össze-vissza volt meg a menszeszem és így nem tudom, hogyan állok vele.
Amúgy is változó a ciklusom (30-36,de volt már több is).
Azt még nem tudom, hogy 2 vagy 3 fagyibabát kérjek visszaültetni. Lehet, hogy meg sem kérdezik. Az első kettő 8 sejtes volt. Maradt két 7 sejtes, egy 10 sejtes és két 8 sejtes. Valami azt súgja, hogy a 10 sejtest kérjem (gondolom a 7 sejtesekkel lehet egy szalmaszálon), de lehet, hogy rossz gondolat.
Férjem szerint, ugyanúgy lehet a 7 sejtesből is babuci, mint a 8 vagy a 10 sejtesből.

Van egy kedves ismerősünk, akivel a BMC-ben találkoztunk. Nálunk csak egy petesejtet tudtak leszívni és megtermékenyíteni, az 10 sejtes lett és rögtön meg is tapadt. A HCG szint szerint szétválhatott és ikrei lehetnek.
De biztos, sok múlik a nyálkahártyán is. Nem tudom, hogy beültetéskor mekkora volt. Sz.ügynökből úgy kell mindent kihúzni, ha valamire kiváncsi lennék, csak sokszor nem jut eszembe bent a vizsgálóban, csak jóval később már kint vagy otthon.

Drukkolok Neked!

Nagyon örülök a babáknak! Remélem okt., vagy inkább nov. hó folyamán én is jó hírekkel tudok szolgálni majd neketek.

Sziasztok!
Manda

manda

Arról, lehet, hogy a férjem írt korábban (Karcsi), hogy túlstimmuláltak és folyadék volt a hasamban (pontosan nem tudom, hol azt hiszem, hogy a petefészek körül, méhben). Szerencsére 1.5 hét alatt eltűnt, igaz folyadéklapoztam egész idő alatt. Mondta is Sz.ügynök, ilyennel még nem találkozott, mi vagyunk az elsők, akiknél hipp-hopp eltűnt a folyadék. Általában több hét mire kiürül.

Nem tudom, hogy ez a következő lombikot és persze előtte a menszeszt, hogyan befolyásolja (eléggé képzetlen vagyok még ebben), de úgy gondolom, fogja.
Ha valaki tudna ebben segítséget adni, szívesen olvasnék erről!

Előre is köszönöm Nektek!!!

Wish!
Jó babatapadást! Vigyázz ám Magatokra!

Sziasztok!

Manda

manda

Szilcsike!!!!
Persze, hogy jövünk!!!! Igaz Tüncsike?
Köszi a bentlakót!!! Remélem jól elhelyeztemKép

Hát a beszámoló tényleg izgi, gondolom a szived majd kiugrott a helyéről mielőtt kimondta volna a bűvös "jó hírem van" mondatot!!!! Az a 350 HCG tényleg tök magas!!! Szerintem biztos, hogy majd kiugrok a bőrömből akkor is ha végre velem is megtörténik a csoda!!!

Kép

KépKép
babcsi

Sziasztok!

Hú lányok, ahogy olvasgatom itt a leveleket, mostanában lesznek történések rendesen!!!
Beindul a babagyár!!!

MandaKép
Nekem az első (és egyben remélem utolsó) lombikom lesz Sz.-nél. Bízom benne, hogy mindnyájunknak szerencsét fog hozni Sz. ügynök. Az meg hogy nem sikerült nektek az első, csak közelebb visz titeket ahhoz, amelyik majd sikerülni fogKép
Annál közelebb vagytok a célhozKép
mary78

LányokKép
Mi van Marika79-cel? Utolsó emlékem, hogy már vagy 45 napja nem jött meg neki. És mintha eltűnt volna! Vagy csak én vagyok lemaradva vmiről?
mary78

Elszállt az üzenetemKép

Szilvi írj még kérlek, sugárzik az írásodból a boldság és a jó kedv!

Lányok akik inszem előtt álltok szoritok, küldők egy ki snergiát és kitartást+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++!

képzeljétek, felhívtam a BMC-t hogy pénteken kéne mennem, közlik hohy K ügynök nem lesz így ne menjek,de hát akkor lecsuszok az inszemről. Engem se kell félteni, akkor vizsgáljon meg " "Sz" ügynök hátha nekem is szerencsét hoz, és majd "K" befejezi, de még az se biztos! Tényleg ha az ember nem rámenős olyan hammar lepattintyák, de én nem hagytam magam!!!Kép

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Manda Kép
Pedig az, hogy 7-ből 7 megtermékenyült, az szerintem nagyon bíztató volt. Milyen volt végülis a m.ny.h-ád? Nekem 11 volt! (Azt mondták, hogy 9-től jó)
Nekünk is lettek fagyibabák (5), azt mondták, hogy 2 "szalmában" fagyasztották le őket, ez azt jelenti, hogy az egyikben ketten, a másikban hárman vannak, és így engedik fel őket.
A statisztika szerint 25 %-a pusztul el felolvasztáskor a petikéknek.
Nagyon fogok nektek szurkolni, ha oda kerül a sor!

Kép
Kép
szilva069

Igazad van Barbi! Nem szabad hagyni magad, nehogy már emiatt egy hónapot csússzál! Neked ez az utolsó inszemed lesz, ugye?
Nagyon-nagyon szorítok neked, hogy sikerüljön!
Hát igen, Sz. ügynök már kezd egy félisten lenni itt a topikban!
mary78

Szilva Kép még mindig csak te jársz a fejemben. Annyira örülök nektek!
Pihenj nyugodtan sokat, kell a babáknak. A gyereknevelés/ikrek topikban van sok ikres kismami, közöttük vannak hármasikrek is, biztosan szeretettel várnak, ha van kérdésed. Ismersz is közülük sokat szerintem, Catet és Orsit biztosan. KépKépKépKépKépKép

Saci Kép mennek a babamegtaláló energiák neked mára!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Wish Kép neked is mennek a babatapasztók!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Biztosan sikerülni fog, csak pihenj, és ott gömbölyödnek majd, mind Szilvának a pocaklakók KépKépKép

Tényleg Szilva Kép mikor mész UH-ra?

Lara Kép veled mizújs? Olyan régen hallottunk felőled. Megjött a mensid végül? Ne haragudj, ha lemaradtam.

Petri Kép hogy megy az idő, már 22 hetesek vagytok! További szép pocakosodást nektek!

Babcsi Kép Tündi Kép nektek is nagyon drukkolok ám, olyan babaeső indul itt mindjárt, hogy alig tudjuk majd követni, átmegyük babás topikba KépKépKépKép

Fruzsi Kép gyógyulj meg te is Kép velem is szórakozik valami baci vagy vírus, de nem szedem most már be az antibiotikumot, meggyógyulok magamtól is. A babáknak nem lesz bajuk, ha ott vannak. Szokott késni a mensid? Mennyit késett eddig max? Szerintem néhány nap múlva tesztelj.
Szorítok nagyon!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Szilva Kép még mindig csak te jársz a fejemben. Annyira örülök nektek!
Pihenj nyugodtan sokat, kell a babáknak. A gyereknevelés/ikrek topikban van sok ikres kismami, közöttük vannak hármasikrek is, biztosan szeretettel várnak, ha van kérdésed. Ismersz is közülük sokat szerintem, Catet és Orsit biztosan. KépKépKépKépKépKép

Saci Kép mennek a babamegtaláló energiák neked mára!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Wish Kép neked is mennek a babatapasztók!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Biztosan sikerülni fog, csak pihenj, és ott gömbölyödnek majd, mind Szilvának a pocaklakók KépKépKép

Tényleg Szilva Kép mikor mész UH-ra?

Lara Kép veled mizújs? Olyan régen hallottunk felőled. Megjött a mensid végül? Ne haragudj, ha lemaradtam.

Petri Kép hogy megy az idő, már 22 hetesek vagytok! További szép pocakosodást nektek!

Babcsi Kép Tündi Kép nektek is nagyon drukkolok ám, olyan babaeső indul itt mindjárt, hogy alig tudjuk majd követni, átmegyük babás topikba KépKépKépKép

Fruzsi Kép gyógyulj meg te is Kép velem is szórakozik valami baci vagy vírus, de nem szedem most már be az antibiotikumot, meggyógyulok magamtól is. A babáknak nem lesz bajuk, ha ott vannak. Szokott késni a mensid? Mennyit késett eddig max? Szerintem néhány nap múlva tesztelj.
Szorítok nagyon!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Barbi Kép
Ezaz, muszály keménynek és rámenősnek lenni.
Nem is értem őket, ezt a recepción mondták?
Én be sem szoktam előre jelentkezni az inszemek előtt, csak odamentem mindig, aztán valaki mindig megvizsgált!
Sok sikert Barbi!

Kép
Kép
szilva069

Jaj, közben mennyit írtatok Kép
Barbi Kép velem is így volt júliusban, K. helyett Z.nél voltam, aztán az augusztusi inszemet meg az UH-t a fagyasztott petesejtből született babák miatti cécó miatt Sz. csinálta. Kép
Úgyhogy már szinte mindenkinek szétdobtam a lábam a BMC-ben Kép valaki csak szerencsét hoz most már KépKépKépKépKépKép
Drukkolok, hogy Sz. most neked hozzon szerencsét!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Akkor pénteken újabb zebra lesz? Akkor egyidős vagy Szilvával KépKépKépKépKépKép
Nem lesz szükség arra a 6.ra, ne aggódj, sikerült és kész!

Küldök neked egy babácskát Kép

Kép
Vendég

Köszönöm Lányok!
Mindenkinek a biztatást!!!!!!!!!!!!

Szilva
A méhnyálkahártya vastagságát nem tudom, doki nem mondta, vagy csak nem értettem, hogy arról beszélt.

Problémás volt a beültetés, még K.ügynököt is hívta a folyadék miatt. Ugyanis beültetéskor, amikor már fent feküdtem, akkor vette észre Sz.ügynök a folyadékot.
Õk ezzel voltak elfoglalva, én az ijedtséggel.

Mary78
Bízzunk Sz.ügynök kezében!!! Hozzon szerencsét Nekünk is, mindenkinek aki hozzá jár!!!

És persze az egész BMC (no meg a többi központ) hozzon nagyon sok babát és sok zebrát!!!

Wish! Remélem, ha felkerülök a táblázatodba, én is kapok majd tőled zebrát!

Sok-sok zebrát Mindnyájunknak!!!

Üdv. Manda

manda

Manda Kép milyen folyadékot láttak a beültetéskor?
A következőnek sikerülnie kell, tényleg szuper szakember gárda van a BMC-ben, hiszem, hogy nagyon jó kezekben vagyunk. És a többi intézet is nagyon profi.
Remélem a fagyibabákat vissza tudják ültetni, én úgy tudom, hogy olyankor minden nap be kell menni vérvételre és UH-ra, mintha lombik lenne, és a legalkalmasabb időpontban - ahogyan az akkori ciklus alakul - teszik vissza az embriókat, mintha természetes úton fogantak volna meg a pocidban.
Biztosan sikerül közülük egy, nagyon drukkolok!
És külön elismerés, ahogyan a férjed bánik veled, nagyon ritka kincs, írtó aranyos volt, ahogy írt ide, egyetlen férfiként, szinte mindent tudva, ami nekünk nőként megfordult a fejünkben.
Az ilyen szülőket imádják a babák, úgyhogy biztosan már alig várják, hogy a pocakodba költözzenek Kép
Vendég

Noémi Kép
Köszi a tippet az ikres topic-cal kapcsolatban!
Jövőhét csütörtökön megyek UH-ra.
Szerinted akkor látni fogja már, hogy hányan vannak?

Kép
Kép
szilva069

Köszi Noémi!
Tényleg egy rossz szavam sem lehet a férjemre, sokat segít, bármit meg lehet vele beszélni. Jobban képben van a babaprojekt körüli dolgokban, mint én. Nagyon imádom!
Azt, hogy milyen folyadék volt a hasamban, nem tudom, a túlstimmuláció okozta.

Köszi a drukkot!!!
Viszont Neked is! Kívánok egy sikeres babaprojektet és gyönyörő bébit/ket hozzá!!!!!!

Manda

manda

Szilva, szerintem még nem ,ha belegondolsz még csak három hetesek lesznek, de én örülnék a lgjobban ha láthatnád őket hogy hányan vannak!
Igen a recepción akartak lerázni, de nem hagytam magam! Szegény "Sz"ügynök ha tudná hogy mindenki Õt szeretné a siker szériái miatt, múltkori inszemnél is sikerült egy lánynak aki nála volt!
Most már nekünk kell jönnieKép

Mary igen ez lesz az utolsó inszem , de sikerülni fog! Kép

Fruzsi, Noémi tessék gyorsan meggyógyulni, mézpempő csodákra képes én is 2 hete eszem, elméletileg három hét mulva kezdi kifejteni a hatásátKép

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

megvolt az inszem ,de nem repedtek meg a tuszok, igy megyek vissza holnap is--> ,meg egy inszemre
babcsi Kép tegnap kerdezted, hogy mennyire pontos az LH teszt. Hat, ennyire Kép

Manda Kép koszi a reszletes beszamolot. En odaig jutottam, hogy papirra folirom a kerdeseimet, es a kezembe fogom, mint a nenik a boltban Kép - es akkor nem felejtem el...Mert en is vagy 100 szor jottem haza es otthon jutott eszembe, hogy ....

Lanyok, koszonom a drukkokat, ugy erzem nagyon sokat segitettek, 2 het mulva megtudjuk az eredemenyt, nemigaz?
amugy meg ha szabad kernem : holnapra is drukkoltok? Kép

kaptam bromo-t, ki is szedte/szedi? felet kell vennem csak,,es este...nem volt ideje elmondani, hogy mikor kezdjem,,ki a szakerto ebben?

koszi :saci
saci

Barbi Kép
Nagyon szeretném, hogy sikerüljön neked!

Kép
Kép
szilva069

megvolt az inszem ,de nem repedtek meg a tuszok, igy megyek vissza holnap is--> ,meg egy inszemre
babcsi Kép tegnap kerdezted, hogy mennyire pontos az LH teszt. Hat, ennyire Kép

Manda Kép koszi a reszletes beszamolot. En odaig jutottam, hogy papirra folirom a kerdeseimet, es a kezembe fogom, mint a nenik a boltban Kép - es akkor nem felejtem el...Mert en is vagy 100 szor jottem haza es otthon jutott eszembe, hogy ....

Lanyok, koszonom a drukkokat, ugy erzem nagyon sokat segitettek, 2 het mulva megtudjuk az eredemenyt, nemigaz?
amugy meg ha szabad kernem : holnapra is drukkoltok? Kép

kaptam bromo-t, ki is szedte/szedi? felet kell vennem csak,,es este...nem volt ideje elmondani, hogy mikor kezdjem,,ki a szakerto ebben?

koszi :saci
saci

Saci, azt meg hogy csinálták, hogy nem repedt meg előtte nem kaptál szurit ami megrepeszti?
Holnap is szorítunk nekedKép

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Sackó Kép
Ez nem semmi minden nap inszemezni. Ez már több, mint élvezet! Ez különben szerintem nagyon rendben van. A két inszemmes sokkal több esélyed van, mert bármikor megrepedhetnek azok az óriás tüszők! Drukkolok nagyon. A kettőböl be kell találnia az egyiknek! +++++++++++
Vitted a kiskatonákat, vagy ott produkált a párod?

Nektek is rosszul műkszik a b.net?

Kép
Kép
szilva069

Lányok elfelejtettem írni, nem barnáztam mensi előtt, hanem mától nagyon kevés vérzés van ( tisztaságival elvagyok), ennek úgy örülök ,mert ez jót jelent, hogy talán kezdek normalisán működni. Kép
Jól tudom úgy-e? Ha nem azt is írjátok meg!

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

koszi Szilva, Barbi Kép - en is igy gondolom !...ja, a babanet rendetlenkedik...

es hogy van ujdonsult kismamank???
milyen erzes? meselj !!!

Barbi Kép ...mert 2 ciklusban neztek,,es mindig megrepedt magatol ,akkor meg minek injekciozni.?
saci

Szilva Kép a petezsákokat elvileg már láthatják, az éppen elég, hogy megmondják hány baba van.
Kb. az 5. betöltött héten látnak már többet.
Az egy következő UH lesz, de ne aggódj, minden ok lesz kismami KépKépKépKépKépKépKépKép
Akkor te mostKép 3+5 hetes vagy KépKépKépKépKépKép, ha jól számolom, ugye? Pénteken töltöd a 4+0. Ugye??

Saci Kép ez nem semmi, az egyik tuti befutó lesz, pláne a párod eredményeivel, szinte lehetetlen, hogy ne sikerüljön KépKépKépKépKépKép
Mennek a drukkok holnapra is KépKép
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Barbi Kép a barnázás nem jelent jót. Nekem ez a ciklusom olyan sz*r volt, hogy a 21. napon elkezdtem darabosan barnázni, és a 26. napon jött meg rendesen. De legalább rendesen megjött, nem mint szokott, kicsit vérezgettem, hanem úgy isten igazából 3 napig. Sajnos semmit sem kezdenek ezzel az orvosok. azért jó lenne, ha igazi/sok vérzésed lenne. Azt mondják az a jó. Nekem a vetélés óta van rendes vérzésem, előtte én mindig tisztasági betéttel elvoltam, meg kicsi tampon egy napig.
Mindenképpen jó jel. De ez most azt jelenti, hogy tuti megjött? Mert ha kis vérzés van, akár még lehet ott valaki is, nem?
Úgy szeretném!
Hányadik napon vagy most????????
Vendég

Noémi olyan édes vagy, 27 napon vagyok ( teszteltem negativat)tudom , érzem hogy nem sikerült, de majd a következő. Igazából csüt. vagy pénteken fog megjönni, de nem barnázok hanem kevés vérzés van, az már fél sikerKép
Nekem vetélés óta a bal oldali petevezetéekm nem az igazi sokat szokot szúrkálni, dokik szerint sok időnek kell eltelnie hogy jó legyen, mindig azt mondják hogy levágták onnan a petezsákot idő mig a heg begyógyul, na jó hoszú lettem. Bocsi

Saci, most már értem, kettőből az egyik tutti befutó lesz az biztos, hajráKép

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Noémi Kép
Nekifogok még1x, mert elszállt amit írtam!
Szóval, ma vagyok a punkció utáni 15. napon.
Ezt hogy írják?

Kép
Kép
szilva069

Sackó Kép
Csodálatos érzés Kép Egész nap örülök belül Kép
Gondolom holnap is ilyen lesz...

Kép
Kép
szilva069

Noi, Barbi. Szilva
Kép
remelem igazatok van. az eselyt nem nagyon noveli a 2 egymast koveto nap, foleg hogy a mai szinte hiaba ment...
de igen,,en is nagyon bizok benne !!!!!!!! foleg a holnapiban..

szilva Kép elhiszem, hogy fantasztikus erzes. es mikor tudod meg hogy hanyan laknak bennt?
saci

Saci
Nekem csak azt nézte a múltkori inszemnél a doki, hogy elég nagyok-e. Nem is kaptam tüszőrepi szurit sem. Most felírt vmi szurit, de még nem jöttem rá mire való. De nem tüszőrepis, az biztos. De a kiskatonák nem 72 óráig élnek? Mert akkor nem gond, ha holnap repednek meg, nem?
Én is szedek bromot, mert magas a prolaktin szintem, ami gátolja a pé-t. Ugyanakkor clostit is szedek, az meg segíti.

Szilcsibe
Követünk ám!!!Kép Holnap megyek UH-ra. Kicsit izgulok, mert mindig azt hiszem, hogy nem lesz tüszőm.Kép De eddig mindig volt.
gtünde

Saci,

Dupla esélyt kaptál a két egymás utáni inszemmel, úgye tudod? Nagyon drukkolok
neked!!!!!

Szilva,
Annyira örülök neked, reményt adtál mindannyiunknak Kép Hogy birod kivárni, én majd bele halnék a kiváncsiságba hányan vannak a picik. Kép

Noé,

Sosem szokott késni, mindig 28 napra jön meg. Most 29 napon vagyok. Lehet a betegség kitolja a ciklust. Csináltam már tesztet de negativ lett. Kép

Fruzsi

fruzsina32

Saci
A pozitív LH teszt az jelenti, hogy 24-36 órán belül van pé. Nem lehet, hogy nem telt még el annyi idő?
gtünde

Saci Kép
Szerintem meg igenis növeli az esélyeket.
Bármikor megrepedhet a tüsződ, és akkor ott vannak a helyszínen a tettrekész kiskatonák!
És a holnapi plussz biztosíték!
Nagyon szurkolok Kép
Emlékszel Ágira? Neki éppen abban a pillanatban repedt meg a tüszője, mikor az inszemkor UH-gal nézték! Szerintem ez óriási esély Kép
Jövőhéten csütörtökön megyek UH-ra, Noémi szerint akkor már látni fogják a szikhólyagot(kat)

Kép
Kép
szilva069

Saci
Valószínűleg múlt hónapban is azért volt kevesebb tüszőm a closti ellenére, mert már akkor magasabb lehetett a prolaktinom. Biztos a magas prolaktin meg a closti küzdött egymássalKép De a closti nyert. Én úgy tudom, hogy a magas prolaktin szint a megtapadást nem befolyásolja, azért én el tudom hinni, hogy mégis.
gtünde

Fruzsi Kép
A tesztet korán csináltad!

Tüncsibe Kép
Drukkolok holnap a tüszőcskéidnek! Má mé ne lenne... több is lesz ott!

Kép
Kép
szilva069

Szilcsibe
Persze, most nagyon remélem, mert szedem a bromot, ami eltapossa azt a csúnya prolaktinKép
Köszi a drukkot, jól elrakom.
Azon meg ne izgulj, hogy nem érzel semmit, mert sokan vannak, akik ilyen korán még nem is tudják, hogy terhesek. Lehet, hogy te sokkal könnyebben fogod viselni a terhességet, mint mások.Kép
gtünde

Babcsibe
Szia ÖtyetársKép Veled mi újság?
gtünde

Barbi Kép hát... ha úgy érzed Kép, sajnálom. De a következő lesz a befutó!
Már most gyűűűűűűűűűűűűűűjtöm az energiákat neked, és bombázlak vele amikor szükség lesz rá! Jó???

Szilva Kép a terhességet az utolsó menstruáció első napjától számolják, ilyenkor lombik esetén kicsit más, mert van néhány nap eltérés. Mikor volt az UTOLSÓ!!!!!! mensid? De jó ezt leírni!
Próbáld ki te is Kép. És onnan 40 hét a terhesség, vagyis igaziból 38 hét, tehát már ebből túl vagy 2 héten. 36 hét múlva legkésőbb szültök KépKépKépKépKépKépKép

Saci Kép szerintem nem maradtatok le semmiről, mert ha mondjuk éppen most reped meg a tüszőcskéd, akkor a kiskatonák már ott is vannak. Vagy ha éjszaka, akkor szintén. Vagy ha holnap reggel, szintén, de akkor lesz még utánpótlás is. Nagyon szorítunk! Nehogy feladd, sikerülni fog! Különben hogyan szültök együtt Szilvával???? KépKépKépKépKépKépKépKép

Fruzsi Kép akkor még keresztbe teszem kezem lábam érted. Kép A teszt még lehetett fals, akár egy hét is lehet, amig kimutatja. Addig jó, amig nem jön meg. Drukkolunk ezerrel! Elindult a babaeső! Te sem fogsz kimaradni KépKépKépKépKépKép

Tünde Kép én is szedek prolaktinra bromot, szarul is vagyok tőle, valamikor jobban, valamikor kevésbé. Biztosan sokat fog segíteni, nekem akkor sikerült az inszem, mikor rendszeresen szedtem. Most megint rendszeresen beveszem minden nap, mint a kisangyal, hogy novemberre rendben legyenek a tüszőcskéim Kép. Milyen szurit kaptál? Nézd meg, hátha tudok segíteni.

Saci Kép A bromot este kell bevenni, mert álmosságot és szédülést okozhat, rossz kedélyállapottal. Jobb nem kísérletezni vele, éjszaka legalább átalszod a hatását.
Próbáld meg negyed szemmel kezdeni, és ha minden ok, emeld fel fél szemre. Nem vicc, nagyon durva a hatása, általában mindenkinél.
Vendég

Most mennem kell. Legkésőbb holnap jelentkezem.
Csaó
gtünde

Szilva Kép
OrsiKép az ikres topikból szintén "tünetek" nélkül hordta ki a két fiút. Úgyhogy semmi gond. De a hányinger úgy néhány hét múlva szokott kezdődni, tehát még nem biztos, hogy megúsztad Kép Kép.
Vendég

Sziasztok!

Nem tudtam miért csuklok egész nap. Hát mert ennyit emlegettek. Most olvastam gyorsan vissza néhány sort és éppen pirulok.
Szilva Kép Fogadd gratulációmat!!!! Lehet hogy bepótolo az inszemmnél elmaradt babákat? Kezdem remélni, hogy nekünk sikerül a 2. beültetés és akkor csak 2-es ikrek lesznek Kép

Karcsi
karcsi

Ja, Szilva Kép és Stella Kép is ikreket vár.
KépKépKépKépKépKépKépKép Konzultálhattok, már a 13. hétben van Kép

Karcsi Kép hát... így jár az a férj, aki ennyire jófej Kép Kép
Vendég

Noé
Decapeptyl-t kaptam - a szuri. Én abszolút nem vagyok rosszul a bromótol. Igaz, hétfőn egész nap álmos voltam, de azóta semmi egyéb. Én egy felet reggel és egy felet este szedek.
gtünde

Noé
Vagyis még nem kaptam meg, csak kiváltottamKép
gtünde

SzisztokKép
Megvolt a trnaszfer, itt csücsül mind a négy gyerekem a hasamban. Remélem legalább egy ott is marad Kép

SaciKép
Remélem ez a dupla inszem szerencsét hozKép
Mennek a drukkok.

FruzsiKép
Sztem is kicsit korai volt még a teszt. Türelem! Kép

wish

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: