A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Szilcsibeeeeeee!
Ez szuper!! Annyira örülök.KépKép Látod, nemhiába küldtem én azt a babakocsis képetKép Ez tök jóKép Itt ülök és vigyorgok magambanKép
gtünde

Meg irigykedek, de csak jó értelembenKép
gtünde

Wish
Most már neked is a Szilva példáját kell követned! Mennyit kapsz vissza?

Babcsibe
Jó ha belehúzunkKép
gtünde

Szilcsibe TYÚKANYÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kezdődik a zebraeső!!!!!Tudtam! éreztem!Siettem haza, hogy megtudjam a nagy hírt!!!! Igeeeeeeeeen! Éljen éljne éljen nagyons soká éljen !!!! és hurrráááá! Nem is tudom milyen boldog vagyok!! Deeeee tudóóóóódKépKépKépKépKép Mikor mész UH-raKépKép hihihi...annyira örülök nektek!!! Na...írjál még mindent, mi cvolt, hogy volt? Miket érzel?

Kép

KépKép
babcsi

Csajok! ez annyira izgi! Szilcsibe megindította a zebraesőt! Most már tessék mindenkinek sorbaállni!!Kép

SaciKép
Az szuper óriás! Azért az estét ne hagyjátok ki! vagy muszály inszem előtt?
Az enyémek már úgy tűnik szétpukkadtakKép Remélem hasznosultak a kis aranyosak. Drukkolok neked!

TüncsikeKép Ötyetárs
Na most már tényleg össze kell szedni magunkat!!!! Mit szólsz? Micsoda örömhír! Ez ad nekünk is sok energiát!!!! Hogy állsz? UH csütörtök igaz? Nekem már semmi szurkálás, lehet, hogy tényleg megvolt a pé-m? Már az a halvány kis csík is eltűnt a tesztemről. Akkor tényleg lehet, és a pg-n sincs több páfrány. Viszont néha szurkál a pocim ott lent, nem a pfészek. Az mi lehet?

SzilcsibeKépÖtyetárs
Mostantól te öntöd sugárzod belénk a pozitív energiát! Jövűűűűűnk Tüncsivel utánad!!!!!

Kép

KépKép
babcsi

Szilva
Végre gratulálhatok neked. Éreztem hogy így lesz, meg is írtam csak akkor még nem mertél hinni nekem. Sok-sok boldogságot és nagyon orulok az oromodnek.

Wish,Saci
Sok sikert a lombikhoz és az inszemhez!
mili

Babcsibe
Az biztos, hogy én is most pozitívabban kezdek gondolkodniKép Igen, csüt. UH. Nem érzek semmit. Holnap megyek haza (vasárnap este óta anyukámnál vagyok), elhozom az LH tesztet, és tesztelek is egyet. Remélem, nem kések le rólaKép
gtünde

Saci
Ha ma de. lett + a teszted akkor a holnap de még jó lehet, mert ugyi azt írja, hogy aznap és az azt követő 1,5 nap. Szóval ne aggódj, minden rendben lesz!!!!! Küldöm a pozitív energiákat:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

WishKép
Mi van veled? Hogy érzed magad?

Kép

KépKép
babcsi

TüncsikeKép
Nagyon drukkolok mert nem maradthatunk le Szilcsibétől, egybe kell, hogy maradjon az ÖTYEcsapat!!!
Szóval ezerrel mennek a drukkok!! Nekem meg küldjél egy kis babatapszt légyszííí! Hátha van ott valami kis történés! Bár nem akarom reményekbe ringatni magam. Vagy kérjek Szlcsibétől neki már úgysem kell!Kép hihihi...jajj, én most nagyon fel vagyok dobódva!

Kép

KépKép
babcsi

BabcsibeKép
Én is fel vagyok dobódva.Kép Komolyan, szinte úgy örülök, mintha én lennék terhesKép Van még egy kis tartalék babatapasztóm, elküldöm neked: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++
Péntekre rendeltem új adagot magamnakKép
gtünde

Szilva Kép
Gratulálok! Ez tényleg szuper jó hír! Már nagyon megérdemelted. Izgalmasan hangzik. Vajon hányan lehetnek? Mit fogsz csinálni,ha hármasikrek lesznek? KépKépKép

Kép
mofly

TüncsikeKép
Köszike!!! Elraktároztam! Persze én is küldök majd péntekre neked!!! Aztán majd cserebelélünk, éppen kinek mennyi kellKép Remélem ebben a hónapban kell már csak beosztani!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Babcsibe
Hát nagyon remélem, különben nekem elég macerás lenne a folytatásKép De ha nem jön össze, akkor sem fogok szomorkodni. ElhatároztamKép
gtünde

TüncsiKép
Helyes, csak pozitívan!!! De össze fog jönni!!!!!

Kép

KépKép
babcsi

Babcsibe
Naná hogyKép
gtünde

Szia Szilva

Hat ez egyszerüen örület! Gratulalok. Nalad 2-3 legyet egy csapasra megy ugye? Nagyon vigyazz a kincseidre most. De amilyen magas a HCG erteked minden rendben van.
Meg egyszer gratulalok. Adtal egy kis remenyt szerintem mindannyiunknak. Most tüsszents egy nagyot hogy megfertözzenek minket a terhessegi virusok.

Sok puszi Eszter
eszter78

SzilvaKép
GRATULÁLOK Kép

Mondtam, hogy inszem után sikerül a lombik!!! Kép
Nagyon örülök. Táblát most nem tudok feltenni de azért ennyit gyorsan megcsináltam:
Kép

LányokKép
Bocsi hogy nem írok, de nem voltam net elött egész nap. Ezután is csak napi egyszer-kétszer leszek.
Én szeretném visszakérni mint a négyet, aztán meglátjuk. Majd holnap este jelentkezem.

wish

mili , babcsi Kép
koszonom !!!!!!!!! majd holnap irok, hogy hogy ment...!!

babcsi Kép a pe-t nem mindig kell erezni,,szoval ne aggodj,
ja es engem megnyugtattal a 1,5 nappal..
kivanok neked is 21 mm-t tuszot !

Es hat akciozhatunk is,,de az elmult 3,5 evben az meg nem segitett (az elvezeten kivul hohohoho) - igy gyerekgyartas szempontjabol --> halottnak a csok.
Bar a Fruzsi uj feltevese ota bizakodok egy kicsit..

Eszter Kép aztan enm irtal,,szoval atjonnel Mo.ra kezelesre?

Tunde Kép hogy vagy?

Wish Kép hova tuntel? remelem nem a sok munka miatt nem vagy, hanem pl. masszazson vagy, vagy koktelozol vhol..
saci

Noi Kép - teged is kerdezni szerettelek volna..
hogy alltok?
saci

Saci
Itt vagyok és örömködöm a Szilva miattKép Ja, meg várom a csütörtököt+a pénteket. Neked mikor lesz az inszem?

Babcsibe
El is felejtettem kérdezni, hogy a sulival meg a házzal mi újságKép
gtünde

WishKép
Nagyon drukkolok neked!!!

Kép

KépKép
babcsi

Tunde Kép nekem holnap ! nagyon varom maaaa..
neked meg penteken? vagy a lh tol fugg?
nagyon szurkolok, es kuldok tuszonovelot, ill repesztot - igenytol fuggoen !

saci
saci

Saci
Örülök, hogy megnyugodtál!! és nagyon drukkolok!
Nekem szombaton voltak igen jelentős görcsölgetéseim és a pg is tiszta páfrány volt csak az LH csíkom volt vékonyka. Szóval érezni napokig éreztem előtte is és hát remélem ha csütörtökön kettő 17mm-es is volt akkor az a szombat lehetett tán a nagy nap. Most szurkálgat néha a pocim és a cicifeszülgetés is megjelent. Lehet, hogy bebeszélem magamnak?...Kép

TüncsikeKép
Holnap megyek az első konzultációra, tanulni is tudtam valamicskét de nem eleget mert mindig rohangálok. A ház jól áll, a héten csinálják a fűtést, jövő héten a simító betont és kb. 4 hét múlva már burkolnak ha minden jól megy. Konyhabútor ügyben voltam asztalosnál és hát lamináltból is igen drágát hozott ki így elmentem a Scontóba és képzeld találtam egy nagyon szép lengyel konyhabútort ami mart MDF-ből van és mindennel együtt 247ezerre jött ki. Cseresznye színű és tényleg szép. Ja és akcióban volt (ma volt az utsó nap) és ezen már van 15% engedmény is. Mit szólsz? Ügyi voltam?
Annyira drukkolok neked!!! olyan jó lenne már babavárásról csevegni! Zsilcsibe már megkezdte a témát!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi Kép ne haragudj, mar ossze vagyok kavarodva : de Ti akkor "csak" akcioztok? vagy most meg csak a closty val probalkoztok?

sac
saci

Saci
A clostyt már beszedtem és utána múlt hét csütörtökön voltam UH-n. Ott láttak mindkét oldalon 17mm-est meg egy 13mm-est. Szombatra mondta a dokim a pé-t amit nagyon éreztem meg előtte is, hogy nőnek és vasárnap már nem fájt. Szóval most a closty utáni akció voltKép

Kép

KépKép
babcsi

babcsi
ertem. es amugy ti teljesen egeszsegesek vagytok? semmi bibi? mert akkor tenyleg mehet az akcio ! remelhetoleg ebben a honapban sikerrel !!
Kép
saci

Saci
Eddig úgy néz ki, hogy pénteken lesz. De ugye csüt.-ön lesz UH, akkor kiderül. Mindenesetre a hétvégén nem csinálják meg, úgyhogy nem hiszem, hogy hétfőre halasztaná a doki a dolgot.
Holnapra küldök egy kis drukkot:++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Babcsibe
Ügyi voltál.Kép Azért még így is elég húzos az ára. Biztos szép lesz. Akkor már a házban karácsonyoztok?
gtünde

Saci
Igen, egészségesek vagyunk, nálam van valamivel magasabb prolaktinszint de arra szedem a bromót, meg hát ugyi 10 évig szedtem fogigátlót és a ciklusom most még nem állt be. Köszi és én is remélem, ha mégsem megyünk továbbKép de hamar sikerülnie kell!!!! Neked is és mindenkinek!

Szerinted létezik, hogy van pé-m de az LH teszt nem lesz +.? Mert hát a tüszőcskéim csak megrepedtek már ha nem érzem őket, nem?

Kép

KépKép
babcsi

TüncsikeKép
Hát bizony húzós minden ami a házba kell, nagyon oda kell figyelni mert könnyen elszálhatsz a költségvetéssel.
Igen, nagyon jó lenne már ott karácsonyozni de nem szabad siettetni, inkább legyen minden tuti, nem?

Küldök, tüszőnövelőket: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++!!!

SaciKép
Megy neked is a plusz energia holnapra:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

KépKép
babcsi

Most megyek leviszem a kiskutyát, még jövök...

Kép

KépKép
babcsi

Lányok, további jó dumcsizást. Én megyek az ágyikóba. Tegnap éjjel, vagy inkább ma hajnalban itt randaliroztak vmiféle fiatalok az ablakunk alatt, úgyhogy felébredtem rá és már nem tudtam visszaaludni. Egész nap olyan voltam, mint a mosott kaki.Kép Ugyanis, most hogy a párom Bp-en van, bent alszom a városban anyukámnál (mi az egyik "külvárosi" részen lakunk). Így nem kell buszoznom a melóhelyre, és később is tudok kelni. Ha otthonról járnék be, 5:20-kor kellene kelnem. Majd egy óra busszal, míg beérek. Ui. fél hétre járok. Szóval ezt a regényt azért írtam, hogy legyen mit olvasnotokKép
Na most lépek pihizni.
Puszi
Saci - neked sikeres inszemet, Babcsibe - neked meg jó babatapadást!
gtünde

Babcsibe
Köszi az energiákat. Jól felhasználom őketKép
Na pá!
gtünde

Tunde Kép kosziiiiiiiiiiiiiii
neked is +++++++
csak ugy ropkodnek az energiak Kép
jo ejszakat !

Babcsi Kép mar agyomtomtetek drukkal. muszaj lesz neki igy sikerulnie. Kép
nem hiszem hogy mindig erezni kene a tuszorepit. Az lh teszt hogy mennyire pontos? haaat, fogalmam sincs, de gondolom elegge (na,,ez okos volt hahaha)
a tobbiek nagyon eltuntek,,de legalabb mi elbeszelgettunk, lassan en is megyek. szio : saci
saci

TüncsikeKép
néked is tüszőnöviket!

SaciKép
Naná, hogy sikerülnie kell!

Akkor én is lépek pihizni, mindenkinek jócaka, szép álmok, tüszőnövik és babatapadók!!!

Kép

KépKép
babcsi

Kép:SZILVÁNAK!
kandi72
Budapest III. kerület

......és a többieknek,hogy követni tudjátok...ÕT ill.Õket!KépKép
kandi72
Budapest III. kerület

Wish!

remélem bebabásodsz mint Szilvi!

Szilvi!

Gratula!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
lara26

Szilva,
nagyon örülök! bár csak néha írok nektek, de amikor csak tudok, visszaolvasok és ma többször is eszembe jutottál, vajon mi lehet az újság. Sajnos csak jó későn értem haza - és meg is néztem gyorsan, mi történt. Nagyon-nagyon boldog következő hónapokat kívánok!
gmarta

Lara Kép
Naná, hogy bebabásodom, ez nem is lehet kérdés Kép

SaciKép
Nagyon drukkolok holnapra, remélem sikerülni fog a randi a srácokkal. Nincs mese, nyáron szülünkKép

EszterKép
Most olvastam vissza a jó híreket a TB támogatásról. Ez szuper! Lehet, hogy az itthoni levegő is segíteni fog Kép

wish

S Z I L V A T Y Ú K A N Y Ó KépKép

Annyira, de annyira örülök nektek! Csodaszép magas a HCG-d két hét múlva lesz UH??
Én is ilyet szeretnék Kép
Vigyázz magadra, pihenj sokat, mert a babáknak kell a hely és a nyugalom még 9 hónapig.
Ne haragudj, hogy nem mentem ma, hívtalak ma délelőtt, de nem vetted fel. Reméltem, hogy a boldogságtól!!!
Még mindig nem gyógyultam meg a náthából, úgyhogy nem mentünk vissza a kórházba, itthon fekszem, ma is 2kor keltem ki az ágyból. Marad novemberre az inszem, mától úgyis itthon vagyok, tegnap bekötötték a telefont, úgyhogy van itthon netünk esti ötyére KépKépKépKépKépKépKépKép.
De csak ha itt a párom, mert az ő notebookján tudok netezni egyelőre.

Van itt még egyáltalán valaki??

Szilva, annyira örülök neked!

Wish Kép drukkolok holnapra a transzferre, küldök sok-sok babatapasztó energiát neked!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Saci Kép drukkhegyek az inszemhez!

Holnap még visszaolvasok, és írok a többieknek is, ne haragudjatok, de muszáj lefeküdnöm, egész nap fájt a fejem.

Pusz
Noémi
Vendég

Sziasztok Csajok!
A tegnapi örömhír feldobta mindenkinek a hangulatát és most reményteljesen törünk előre!

SzilcsibeKép vagy mit is beszélek Szilvatyúkanyó!Kép Hogy vagytok!Kép

NoéKép
A november hamar itt van! Most pedig küldök gyógyító energiát, hogy hamar meggyógyulj:++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

WishKép
Nagyon-nagyon-nagyon drukkolok!!!!! Hajrá!!! Most te jössz! küldöm a babatapasztókat: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Saci
Ezerrel emyg a drukk!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lara, Kandi
Szióka! Klassz hír, ugyi?Kép Kandika...szupik a zebrák!!!

Most annyi minden történik!! remélem hamarosan sokan követjük Szilvát!!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Sziasztok! Szép Napot Mindenkinek!
Szilva! Csak most tudtam elolvasni a tegnapi leveleket. NAGYON-NAGYON boldogan olvastam, hogy sikerült a lombik! Mi is a férjemmel az Sz. ügynökhöz járunk, adtál újabb reményt, hogy hátha nekünk is most a 2.lombik sikerül.
Szívből gratulálok Neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sajnos nem tudok mindennap írni Nektek! Tegnap nagyon magam alatt voltam lelkileg, bezzeg, ha elolvastam volna a leveleket!!!
De jobb későn, mint soha!!!
Mindenkit mégegyszer üdvözlök!!!!!! Szorítok Mindnyájunkért!!!
Sziasztok!
Manda

manda

Szilvi, tudtam hogy sikerülni fog, nagyon sok boldogságot a 9 hónapra és persze az utánira Kép Kép Kép

Noémi tessék meggyógyulni, nem sokára itt lesz az a november.

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Sziasztok,

Még mindig itthon fekszem betegen, baromira fáj a torkom és köhögök. Voltam dokinál is, nem sokat tudnak kezdeni ezzel a virussal, Bioparox spray + szopogatós gyógyszer + köhögés csillapitó szirup.

Már 2 napja meg kellett volna jönni, múlt héten voltam dokinál és felirta a gyogyikat az oktoberi inszemhez.

Amikor először terhes voltam, pont ilyen köhögős beteg voltam, el is ment a baba. Félek, hogy megismétlődik a dolog. Mindig azt kivántam, hogy bárcsak terhes legyek, de most félek . Kép

Szeretnék inkáb meggyógyulni és egészségesen erős szervezettel elkezdeni a 3. inszemet.
Még tesztért sem merek elmenni a gyógyszertárba. Egy valag gyógyszert már beszedtem, amióta beteg vagyok.

Fruzsi

fruzsina32

Szia Szilva!Kép

Nem tudom emlékszel-e még rám...de én is nagyon gratulálok! Kellemes pocaknöveztést!!!!
Tegnap tudtam meg, hogy a mi topikunkba is lett egy zebra!
Hajrá lányok, elindült a babaeső!!!!

Petri 21+2

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Saci most tudtam csak elolvasni a válaszodat, mert tegnap nem voltam. Azért gondoltam hogy nem csinálom meg az utolsó inszemet ( a nagyobb siker arány miatt), de tegnap voltam pszichologusnál sokat beszélgetünk és rávezetett hogy meg kell csinálni az utolsót ,mert ha kihagyom akkor báni fogom és magamat fogom hibáztatni így ha nem is sikerül nincs miért hibáztatnom magam. Vagyis pénteken doki és remélem addig megjönn , és lehet kezdeni, sikerülni fog , hogy miért is, mert utolsókból lesznek az elsők!Kép

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

FruzsiKép
Sajnálom, hogy beteg vagy! Ígyál kamilla teát és gőzölj is vele és hársteát sok mézzel és rengeteg C vitamin! Szerintem ne aggódj annyira a gyógyszerek miatt mert ha pocaklakós vagy akkor is megfázhatsz és valahogy akkor is kúrálni kell! Az első hónapban meg nem jutnak el a babához a gyógyszerek, tudod! És ne stresszelj csak pihenj! Ha a baba ott van most ott is marad!!!! küldök sok-sok pozitív energiát:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

BarbiKép
Nagyon helyes! Így kell hozzáállni! Tessék megcsinálni és sikerülni fog!!! küldöm neked is az energiákat:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

WishKép
Nagyon drukkolok!!!! Várom nagyon a híreket! Nemsokára meglesz a következő zebrásunk!!!!!! Igaz?Kép

Kép

KépKép
babcsi

Barbi Kép nagyon hasonló cipőben járunk, bár nekünk most jön az 5. inszem.
Nagyon sok erőt kívánok, és meg lesz az eredménye a 6.-nak, úgy 3 kg formájában KépKépKépKép
Velem csodákat művelt a pszichologus a vesztés után, veled is azt fogja tenni. Sikerülni fog!!!

Wish Kép
Óriási drukk ma a kicsiknek, hogy megtapadjanak!
Küldök sok-sok babatapit Kép
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Saci Kép a férjed kiskatonáinak meg küldök sok-sok petécsketaláló energiát, hogy hamar megtalálják egymást!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szilva Kép kismami KépKépKépKép hogy ébredtél ma reggel? Az első napon, hogy tudod, kismami vagy?
Kismami Kép ugye csatlakozhatunk?

Én hülye Kép bejöttem betegen dolgozni, még 3 nap és vége. Nagyon fog hiányozni a munkahely.
Na, mindegy.
Wish Kép ha a táblicsku közelébe érsz, kijavítasz engem? Ma vagyok 6 cn.

Még jövök Kép
Vendég

Barbi Kép okos es jo dontes !

Wish Kép drukkkkk neked !
ill. koszi a biztatast

NoiKép neked is koszi, meg Babcsinak Kép is
Lanyok !! soakt jelent a drukk nekem,,- most ramfer, mert ugy erzem neha hogy nem tudok pizitivan gondolkozni, csak mint egy "gep" megyek elore...
de osszeszedem magam,es nagyon nagyon fogok bizni,,Kép
Noe - a fejed remelem mar nem faj

Fruzsi Kép jobbulast ! a baba ettol nem fog elmenni, turbozd az agyadat, minden onnan megy (ezt magamnak is mondom)

Manda Kép jo kezekben vagytok az Sz. ugyonknel ! mikor lesz a 2. lombik? vagy mar elkezdodtek a kezelesek?

saci
saci

Babcsibe Kép Tüncsibe Kép
Nagyon-nagyon-nagyon szépen köszönöm, hogy ennyire örültök nekem Kép Puszi nektek!
Babcsibe : Tüncsibe Kép gyertek utánam!!!!!!

Mili Kép
Egyáltalán nem mertem benne hinni, meg aztán nem is éreztem semmi különöset a pocakomban!

Mofly Kép
Titkon remélem, hogy nem 3-an vannak, mert az szerintem elég veszélyes babának és mamának.
Mikor az Apukámnak mondtam, hogy valószínűleg ikrek lesznek, akkor mondta, hogy nem baj, felneveljük őket, aztán meg mondtam, hogy de lehet, hogy 3-an, akkor azt mondta viccesen, hogy nem baj az sem, akkor is felneveljük őket Kép

Eszter Kép
Hapci..... Remélem Münchenig mentek a baba-bacik Kép Köszi a jókívánságokat! Mindent vagy semmit alapon sikerült! Neked is csak hasonló jókat kívánok!

Wish Kép
Nagyon köszi a zebrát! Nem is én vagyok a jós, honnan tudtad, hogy inszem után összejön?!
Sok sikert mára!
A helyedben én is visszakérném mind a 4-et!
Hajrá! Sikerülni kell! Küldöm a babtapikat! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++

Andi Kép
Imádom a zebrákat!!!!!!!!!!!!

Lara Kép Marta Kép
Köszi, édesek vagytok!

Noémi Kép
Gyógyulj meg hamar, sajnálom, hogy kimarad ez a hónap, de legalább most már egészségesen tudtok belevágni!
Köszi, hogy örülsz! Tényleg volt egy hívásom, de éppen akkor telefonálgattam a BMC elötti padokról a jóhírrel Kép Puszi

Manda Kép
Légyszi bízz benne! Nekem igaz az első lombik sikerült, de elötte volt már 3 sikertelen inszemem! Éljen Sz. ügynök, nektek is segít meglátod!

Barbi Kép
Köszi neked! Most te jössz! Mi újság?

Petri Kép
Naná, hogy emlékszem rád! Köszi a gratulát!
Te melyik topicban vagy?

Kép
Kép
szilva069

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: