Katus, nekünk a dokesz adott beutalót, és mi a Fehérvári úti rendelőintézet melletti gyerekrendelőben voltunk. 2x is, mert uh, aztán visszarendeltek, aztán megint uh és vissza, közben a leletekkel papa egyenként visszakúsz. tele volt a törpöm a végére. úgyhogy nem is mentünk vissza, miután a 3. uh-n azt mondták, csodálatos és hibátlan minden
Ildi, nem akarnád mondjuk Hennával festeni a hajad? mert az garantáltan nem káros, és talán még egyénibb színed is lehetne, mint az általános mahagóni, ami - az általam megvett - minden barna és vörös árnyalatú festékből kijön
Neet, a Mildi pépek ebben a hónapban elvileg mindenhol akciósak 499-ért. a Hippek a tescóban 600 alatt vannak. persze ez akkor se kevés. főleg, ha Eszti ennyire csipázza!
és tényleg tejet adsz Esztinek? mert nem értettem, hogy akkor most tejterméket vagy tejet is
én még csak joghurtot, kefírt próbáltam, tejet még nem. az én "szakértőim" azt mondják, utóbbit elég 1 éves kor fölött

(((((egyrészt tele van antibiotikummal, mint a csirkehús)))), másrészt nagy fosás lesz a vége!

na, felejtsétek is el, hogy pampogtam
jelentem vettem autósülést Kikában. holnap teszteljük. Bocs, Zsanci, de már nem bírtam várni!
Fibi, a Milumil az tápszer

, mil, mint milk, gondolom
azt nem tudom, mi az a babatej, még nem próbáltuk
Poc, szép a család!!!!

fiad kissé korán kezdi az ivászatot

a számítógépes kép zseniális, kész kis hacker

és Daniella frizuja nagyon baba!
Johi, most akkor nem lesz munkád?
hát senki se fél a repüléstől?