A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Wish Kép
Ezek remek hírek Kép Tényleg ragyogsz Kép
Nagyon örülök, hogy ilyen jól állsz a dolgokhoz Kép Mikor kell visszamenned, csütörtökön?
Remélem utána azért pihenni fogsz és a hasfájás is elmúlik hamarosan Kép

Dudu Réka Kép
Ismerem a mondást, csak a múltkor is megálmodtam, hogy baj lesz a 12 hetes uh-n és hiába mondtam el, mégis Kép
Bár most legyen neked igazad! Ma nem hívtak fel, ami akár jót is jelenthet. Azt mondta a dokinő hogy hívak ha baj van.
A lelkem nem nyugodott meg, így reggel beszaladok a klinikára és kikönyörgöm az eredményt. Egyszerűen tudnom kell mi a helyzet! Kép

Majcsi Kép
Nem szabad így gondolkodni! Igenis reménykedni kell, csak így lehet előre nézni Kép
Drukkolok neked és helyetted is reménykedem Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.22 15:16-kor.
seszi

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.22 15:16-kor.
seszi

Sziasztok lanyok.

Wish nagyon nagy gratula a a punkciohozKépszoritok.

Majcsi neked is mennek a drukkok ezerrelKép

Elegge faradt vagyok,alig latok.
Kepzeljetek penteken teszteltem egy halvany csikosat,aztan meg szerencse hogy volt itthon ajandek teszt(baratnomtol kaptam)es szombaton reggel megismeteltem,na az meg tok negativ lett.
holnap kellene megjonnie ugyhogy minden menzit szivesen latokKép
most sajna nem tok tobbet irni mert leragadnak a szemeim 8-)

Kép
monyoka

Sziasztok lanyok.

Wish nagyon nagy gratula a a punkciohozKépszoritok.

Majcsi neked is mennek a drukkok ezerrelKép

Elegge faradt vagyok,alig latok.
Kepzeljetek penteken teszteltem egy halvany csikosat,aztan meg szerencse hogy volt itthon ajandek teszt(baratnomtol kaptam)es szombaton reggel megismeteltem,na az meg tok negativ lett.
holnap kellene megjonnie ugyhogy minden menzit szivesen latokKép
most sajna nem tok tobbet irni mert leragadnak a szemeim 8-)

Kép
monyoka

Sziaztok!

Csak dióhéjban foglaltam össze dolgokat, de ez sokkal bonyolultabb annál. Anyukám idős, 300 km választ el minket egymástól.
A probléma az, hogy a tesómék 3. gyermeke is picit rá fog szakadni. Persze én ellátnám az enyémet, csak arra gondoltam, hogy nem akarom leterhelni.
Arra is gondoltam, hogy hülyeség az egész, amit gondolok. A barátnőm is ezt mondta. De arra jutottunk, hogy nem tudom miért gondolkozom így, nem tudom megmagyarázni. Valami aggaszt a dologban. Tabit nem szedek már 2 hónapja.

Bocsi, hogy nem tudtam, hogy írtatok. Sokszor hazaesek és beborulok az ágyba.

Puszi: narco

Kép
narco

Monyó!
Hát mi ez a halványcsíkos? Tudod, hogy mit szoktak erre mondani itt a lányok... néhány nap múlva azért tesztelned kellene mégegyet (feltéve, hogy nem jön meg), nem?
Végeztetek már az almászással?

Nárcisz!
A lényeg, hogy errejársz és írsz nekünk! Kép

Tündi!
Mensi még sehol? Hmm... Kép

Annácska!
Babona ide vagy oda, holnap remélem kiderül!
VÁrom, hogy jelentkezz, addig is drukkolok.

Wish!
Nagyon-nagyon-nagyon-nagyon drukkolok.
Seszi mindent megkérdezett, amire én is kíváncsi lettem volna Kép

Eszter!
Köszi.
Micsoda dilemmáid vannak. Nekem is ilyenek szoktak lenni pocak nélkül is. Mi lesz később?

Puszi mindenkinek:
réka
Vendég

Jó reggelt Mindenkinek!

Már megint én vagyok az első Kép

Wish!
Mind a 7-teknek drukkolok nagyon Kép

Majcsi!
Ez nagyon jól hangzik ám Kép én elkezdek szorítani Neked is Kép

Monyó!
Dudunak igaza van, a halvány csík is csík Kép nem tudom, hogy mi lehetett utána az abszolute semmi, de majd egy pár nap múlva egy újabb tesztet mindenképpen megér Kép

Most indulok bejelentkezni a reumára és a nőgyogyászhoz is a jövőhétre, egy kicsit gondoltok rám, hogy legyen hely a jövőhétre?

dido

dido
dido

Szia Dido!

Drukkolok!
Miért ne lenne hely?

réka
Vendég

Dudu!
Köszi Kép
Már sokszor jártam így, hogy csak egy hónap múlvára volt hely, mert a dokim hetente csak 1x rendel a kerületben Kép , a másik magán rendelésére éppen most bemehetek a belvárosba, de oda azonkívül, hogy messze van azért nem szerettem menni, mert ott nincs UH, de most erre nem lesz szükség Kép
A rheumán meg amíg nem kellett odajárnom, számomra addig elképzelhetetlen sorban állás van mindig Kép
De most minden kiderül... KépKépKép (már végre)

dido, akinek most nagyon jó kedve van, hogy végre itt az októer

dido
dido

JókedvDido!
Akkor télleg drukkolok, majd mesélj, mi volt!

Én meg most megyek spanyol szintfelmérni, mert találtam egy jónak tűnő sulit.

réka,
aki annyira álmos, hogy a "béka s.gge alatti csoportba" fogják rakni.
Vendég

Sziasztok!

Nárcisz
Én nem egészen értem, hogy mért torpantatok meg azért, hogy a tesódéknak is lett babájuk. Mért baj az ha 2 hónap különbséggel születne meg? Ráadásul sajnos benne van a pakliban, hogy nem jön össze azonnal, persze ne így legyen! Meg nem kell anyukádnak szétszakadni 2 unoka között, hisz nem az övé a baba! Valamint van annak a babának másik nagyszülője is, nem? Ne haragudj, de ilyen alapon mindig lesz kifogás, hogy most mért nem tudjátok elkezdeni. Már olyan régóta vártatok erre, mért hagyjátok hoyg eltántorítsanak dolgok benneteket az álmotok beteljesülésétől? Az hogy ha néha meglátogatjátok anyukádat a picivel ,nem hinném hogy egy nagyinak megterhelő lenne. Igaza van a barátnődnek Kép Ne haragudj az őszinteségemért!

Majcsi
Neked is mennek az extra drukkok! Igenis reménykedjél egy picit, jó? Kép

Eszti
Jogos a reklamációd a tábla miatt, de nagyon sok a munkám (biztos észrevetted hoyg keveset írok, ez nem véletlen). Úgyhogy most gyorsan rakok, aztán majd igyexem...
Az utolsó mohikán meg eltévedt a sivatagban...

Seszi
Az a nem sok kép talán épp kitölti az albumot, úgyhogy hajrá. Hogy vagy? Nagyon sokat gondolok rád a találkozó óta....

Réka
Tojik a fejemre a menzim Kép Ma már csak megjön!

Tündi
Vendég

Sziasztok Csajok!

Monyó drága, ezt én szoktam mindenkinek mondani halvány csík=csík.

Wish!

Nagyon szorítok, eddig minden a legnagyobb rendben.

Narco!

Te írtad magad, hogy valami nem stimmel. A barátnődnek igaza van DE, ne haragudj meg azért amit írok, de lehet, hogyha ennyi kifogást keresel, még nincs itt az ideje a gyerekvállalásnak. Beszélj olyannal, akiben 100%ig megbízol. Én nagyon drukkolok, hogy megszbadulj minden negatív gondolattól, és hozzátok is küldhessem a gólyát!

Eszter!

Te nagy filozófus! Nem lehet, hogy ez az érzékenység ösztönös védelmi rendszer, mert arra vagy érzékeny, ami nem kell neked, cigifüst, kipufogógáz, kávé, zsíros kaják...

Duddu!

Progeszteront szedek, ez megborítja az emésztést, az első hetekben pl. ezért van annyi lufiszerű kismamiKép

Na most belelendülök a melóba!

Pá:

Juca

tjuca

Sziasztok lányok!
Visszjöttem "dolgozni", de azért nem viszem túlzásba!
nagyon hiányoztatok ám, de Tündi nagyon aranyos volt és tájékoztatott az eseményekről!

Köszönöm mindenkinek a drukkokat és, hogy gondoltatok ránk!

AnnácskaKép
Hallottam mi történt és nagyon kiváncsi vagyok az eredményre. De valahogy úgy érzem, hogy nem lehet baj! Muszáj mindennek rendben lennie!
Drukkolok nagyon!
Majd még benézek!
Puszi
Stella

Kép
stella9

Kép
Kép
Kép

Monyó
A halvány csík rögtön megjelent a teszten? Illetve pár percen belül?

Dido
Mért örülsz ennyire az októbernek?

Tündi
Vendég

Tündike!

gyanús vagy te nekem, csinálnál egy tesztet???

Juca

tjuca

SziasztokKép
Négy picurink van, akik szépen osztódnak, holnap délben megyünk majd értükKép Hachinget fogunk kérni mindenképpen.

Wish

wish

Sziasztok

Köszönöm a drukkot, de azért csak egy picit reménykedek. Egyenlőre még csak nem is késik, tehát bármi lehet. Ha még pénteken sem jön meg, akkor lehet elkezdeni reménykedni. Milyen szép is lenne......

Stella Kép
Szia itt is. Kérünk ám hosszabb beszámolót!

Wish Kép
Küldöm a drukkot és ennek már tényleg az utolsó lombiknak kell lenni. +++++++++++++++++++++++++++++++

Tündi
Neked akkor most küldjek mensihozókat? Vagy esetleg küldjem át az enyémet? Vagy szurkoljak, hogy ne jöjjön meg? Kép

Monyó Kép
Ha nem jön meg, akkor csinálj még egy tesztet pár nap múlva.

Majcsi

Majcsi
majcsi

Megjöttem Kép
Megvan az időpontom, jövő pénteken 14.45-re megyek a nőgyógyászhoz KépKépKép,
és jövő szerdán 15-re pedig a rheumára.

Tündi!
Azért örülök, annyira az októberenk, mert eltelt végre a 3 hónap a műtét után. Msotmár nem csak passzív érdeklődő (na és persze aktív drukkoló), hanem végre aktív résztvevője lehetek a babavárásnak Kép Amióta idejöttem július elején, ezt vártam Kép Most végre elindulnak a dolgok, kezdve a nőgyógyásszal Kép és remélhetőleg minden a legnagyobb rendben és decemberebn a Jézuska hoz egy zebrát a fa alá Kép
Ahogy elnézem a táblát, lehet, hogy Neked nem is annyira a mensi meghozó energiákra van szükséged ?!?!?! KépKépKép

dido, akinek még mindig olyan jó kedve van, hogy szívesen ad belőle másoknak is, mert akkor is határtalanul nagy marad még magának isKép

dido
dido

Wish!
Mit jelent a Hachingen?
Ha négyen osztódnak, az azt jelenti, hogy július elején már 6 tagú lesz a családotok? Vagy nem adják vissza mind a négyőjüket? Jaj, nagyon drukkolok ám Értetek!!!!!!!!! Kép

Dudu!
Este mindenképpen várlak a vizsgálat eredményével Kép

dido

dido
dido

Juca
Dehogy csináltam! Kép Tegnap reggeli 36,8-as hőre? Nekem régebben 36,75-re már megjött a menzim, úgyhogy nem láttam értelmét Kép Még bírom cérnával, úgyhogy nincs gond. Lehet megint az kéne, hoyg elhatározom hogy na akkor holnap tesztelek? Kép Mert eddig mindig megjött még tesztelés előtt, megijedt biztos Kép Nem tom....

Wish Kép
Ez szuper jó! Húúúú, akkor holnapra már nem is tudom mit lehet neked kívánni, de minden jót, tudod! Gondolni fogok rád nagyon! Mi az a haching egyébként?

Majcsi
Fogalmam sincs KépKépKép

Dido
Már értem! Ne haragudj, nem emlékeztem rá, hogy miért fontos neked az október. Jajjj, hát hoyg is emlékeznék rá, mikor te épp akkor csatlakoztál, amikor én szabin voltam Kép Na mindegy, tök jó hogy mehet a project nálatok is Kép

Tündi
Vendég

Juca
Mármint dehogy csinálnék KépKépKép Így meg tiszta zagyva amit az előbb írtam. Na jó, szóval nincs teszt ha nem jön meg ma akkor holnap reggel még mérek hőt. Egyenlőre ennyit ígérhetek Kép Megelégszel ezzel? Kép

Dido
Ez miattad van, tisztára átjött a jókedved, és tök szeleburdi lettem tőle Kép

Tündi
Vendég

Szia Szeleburdik!

Megjöttem én is.

Wish!
Nagyon-nagyon örülök! És kitartóan üzengetek nekik, csak már nem szimpla tüszőcskék.
Ezt a haching-et mostmár muszáj lesz röviden elmagyaráznod Kép

Tündi!
Miért? Múlt hónapban mikor jött meg?
Az átlagosat (ami a táblában van) már rég túllépted.
Nem bánnám a Unique-féle meglepetést... Kép

Kati!
Veled mizú? Mensi?

Majcsi!
Azért cseppet lehet reménykedni.... Kép

Stella!
Üdv. újra a topic lakók között! Mesélj picit magadról! (feltéve, hogy nem lep el a munka) Tüneteid? Pocakod?
Jujj, de boldog lehetsz most... Kép

Dido!
De jó, hogy jó hírekkel jöttél! Meg az is, hogy mostmár tényleg aktívan drukkolhatunk Nektek is! Tényleg korábban mennyi idő alatt jött össze a babó? Biztos tök hamar és akkor most is így lesz.

Jövök persze este és írok. De én már annak is örülök, ha egyáltalán értékelhető lesz a vizsgálat. Amilyen lazán fogta fel a dokim... és ma nincs pé-m nekem sem, u.úgy, mint Rékának, mert az LH-tesztem negatív.
Meg remélem, kapok vérvétel eredményt is. Az elsőt.

Az eddigi magabiztos nyugodtságom kicsit keserű sosem tudom, mikor jön össze hangulatra váltott, de most annyi dolgom van, hogy jól belemerülök és este lehet, hogy megnyugtat a dokim.

Puszi:
réka
Vendég

Egy kis extra drukkot azért kivételesen én is elfogadnék, hogy a mai nap tényleg előrehaladást jelentsen!

Köszi:
réka
Vendég

Dudu!
Mennek a drukkok KépKépKép

Tündi!
Akkor ez a nap már megérte, ha egy kicsit is át tudtam adni a jókedvemből Kép

dido

dido
dido

Sziasztok Szeleburdi Lánykáim Kép

De jó, hogy itt ilyen klassz a hangulat Kép

Olvaslak ám Benneteket rendszeresen, nem maradok le semmiről Kép
Csakhát, aki hiszi aki nem (és aki bújt aki nem Kép) bár már jócskán a 14. hetemet taposom, még mindig velem van Rókakoma Kép vagy Kép ??? Kép
Szóval nem túl jó a helyzet, hányinger, émelygés, plusz hányás. Viszont azt tudom és látom is, hogy nő a Drágám (nő a pocim is Kép)! Kép

Na szóval, hadd bizonyítsak picit Kép

TündiKép
Én azért küldenék Neked egy kis menzielterelést Kép Ha megengeded Kép

DidoKép
Úgy örülök, hogy újra kezdődhet a project! Welcome! Kép

DudduKép
Mennek Érted az extra drukkok! Este írj, mit mondott a doki! És ne kenődj el, tudod: a télen egyszerre gömbölödünk! Kép

JucaKép
Nem felejtettem el a kép-küldő akciót, csak totál le vagyok merülve Kép A mamám főz rám elég sokat, hogy legalább picit bevigyek valamit azokból a tápanyagokból, amiket a nagykönyv előír Kép
Ma reggel is Rókakomával indult a napom Kép
Remélem, Nálad minden ok! Kép

AnnácskaKép
Nagyon-nagyon drukkolok Értetek! Jelentkezz a jó hírrel mindenképpen! Mert biztos, hogy jó hír! Kép

NárciszKép
Ehhez most nem tudok hozzászólni, belekontárkodni meg nem tok Kép Te érzed és Te tudod, mikor van itt az IDÕ. Ezt erőltetni úgysem lehet. Kép

MajcsiKép
Azért az a ma reggeli Rókakoma-szerűség nekem nagyon gyanús... Kép

MonyóKép
Akkor most + vagy - ?????
Ne tarts kételyek között!!!!

WishKép
Annyira örülök Neked! Annyira izgultam Érted, végig olvastalak és nagyon drukkolok!!!!! Nagyon szép eredmény a 4 kisporonty! Kép Gratula hozzá!!!

StellaKép
Üdv újra itt! Kép És örülök, hogy túlvagy a nehezén Kép Poci mekkorácska? Kép Olvastam a másik topicban, hogy néha érzed őket. Ez mihez hasonlít?
Te kis mázlista, hányinger nélkül Kép Kép

EsztiKép
Nem vagy semmi ezzel a filóval. Kép
Jó kérdés, már én is egy csomót gondolkodtam rajta, hogy mi a célja ennek a rosszullétnek. Eddig még csak egyetlen normális magyarázatot találtam: azért, hogy tudjam, ott van a pocokpacni és jól érzi magát Kép De gondolom, ez Téged nem elégít ki - mármint a válasz Kép

Pusza Mindenkinek!

Unique

KépKép
unique

Na nem azért, de

A TÖBBI KISMAMA MERRE KÓSZÁL????

KépKép
unique

Réka
Természetesen mennek neked is a rengeteg óriási drukkok! Remélem tényleg előrelépés lesz a mai napod! Kép
Múlt hónapom 27 vagy 28 napos volt. A Unique féle meglepi ............ hát............ érdekes lenne ha bejönne az az 1 nap.......... Kép

Unigue
Sajnálom a rókakomát Kép Jobbulást kívánok! Szép lehet már a pocid, van újabb képed?
Köszi a menzielterelőket Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok!

Dehogy haragszom meg a véleményetekért.
Igaz, hogy a babát tavaly szeptemberben jobban szerettem volna, annyira hogy majdnem bele is pusztultam. Most nem tudom, hogy mi van. Félek tőle. Múlt hónapban egy baleset miatt azt hittem, hogy lesz, rettegtem végig. Annyira bizonytalan a munkahelyem, hogy mi lesz velünk. És közben itt ez az érzés, hogy ne legyek senkinek a terhére. Talán majd pár hónap múlva másképp gondolom, és máshogy lesz.

Wish!
Ismét nagyon drukkolok neked. Minden energiámat neked küldöm. Olyan szép lenne…

Majcsi!
Szerintem egy halványka eredményt a ciklus háromnegyedénél biztosnak vehetsz, és lehet, hogy a második teszt nem volt olyan érzékeny, mint az előző. Ki tudja.

Unique!
Teljesen igazad van, és ha majd eljön az idő, hogy nem mások engedélyére várok, akkor biztos lehetek a dologban.
Meddig próbálkoztatok a baba előtt? Már nem is emlékszem.
Állítólag róka komát ki lehet védeni azzal, ha este az éjjeliszekrényedre készítesz cukros teát, meg fincsi édes kekszet, és azt felkelés előtt megeszed. Mielőtt még pisilni is kimennél reggel. Anukámnak bevált.

Majd még olvaslak titeket.

Puszi: Nárco

Kép
narco

Sziasztok!

Mindig csak olvasgatok, aztán Dudu rendszeresen ráébreszt, hogy írni is kéne.
Még mindig nem jött meg, de most nagyon várom. Úgyanis a dokinő múlthét szerdán azt mondta, hogy meg fog jönni nemsokára, úgy látja.
Dehát már a 42. nap van ma. Kérem ide az összes létező MENSIT!!! KépKépKép
Már mennék a 3. napi vérvételre, mert most komplett hormonképet csinálnak. + nyaki Sella röntgen képet.

Köszi a törődést!

Kati
Vendég

Nárcisz
Én nem teszteltem. Az Monyó volt.

Majcsi

Majcsi
majcsi

Kati
Én küldöm neked a mensiket. Ha ezt szeretnéd.

Majcsi
majcsi

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.22 15:17-kor.
seszi

Sziasztok Kép
Bocsánat, hogy nem válaszoltam, de nem kapcsoltam be a gépet reggel óta. A hatchinget szuperül leírta Seszi Kép (köszi). Elvileg a 3. lombiknál már lehet kérni.
Úgyhogy szeretnénk ezt is és szeretnénk visszakapni mind a 4-et Kép

wish

Wish!
Mit csinálsz majd 4 gyermekkel egyszerre? Kép

Kép
narco

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.22 15:17-kor.
seszi

Szisztok Lányok!Kép

Hát én senkinek nem hiányzok?Kép

Velem mostanában sok minden történt.
Már nem dolgozok ettől a héttől,mert elég fárasztó az óvi!

Pénteken sikerült a rutin vizsgám,annyira örültem neki!Kép
Most már vezetek a forgalomban és nagyon szeretem.Kép

Tegnap voltam dokinál a férjem is bejött velem.
Annyira tündér volt most a babánk,már 37mm.
Dobog a szíve és nagyon mozgékony volt.
Az arca elé tette a kezét,hát megtudtam volna zabálni!!!!!!!!Kép
Azt mondta a doki mindent normálisnak lát,majd két hét múlva megyek nagy ultrahangra.Kép

Tündi légyszíves javíts át úgy a táblában hogy holnap leszek 11 hetes,mert most így mutatta az ultrahang.Köszi!Kép

Sysy
sysy77

Szisztok Lányok!Kép

Hát én senkinek nem hiányzok?Kép

Velem mostanában sok minden történt.
Már nem dolgozok ettől a héttől,mert elég fárasztó az óvi!

Pénteken sikerült a rutin vizsgám,annyira örültem neki!Kép
Most már vezetek a forgalomban és nagyon szeretem.Kép

Tegnap voltam dokinál a férjem is bejött velem.
Annyira tündér volt most a babánk,már 37mm.
Dobog a szíve és nagyon mozgékony volt.
Az arca elé tette a kezét,hát megtudtam volna zabálni!!!!!!!!Kép
Azt mondta a doki mindent normálisnak lát,majd két hét múlva megyek nagy ultrahangra.Kép

Tündi légyszíves javíts át úgy a táblában hogy holnap leszek 11 hetes,mert most így mutatta az ultrahang.Köszi!Kép

Sysy
sysy77

Seszi!
Köszi, hogy leírtad. Nem is tudtam, hogy ilyen nehéz dolguk van a kis lurkóknak már a kezdetek kezdetén Kép

Wish!
Akkor Te csak pihengess, mi pedig szorítunk Nektek Kép

Móni!
Neked is mennek a drukkok holnapra Kép

Unique!
Tényleg nem szabadulsz könnyen a rókacsaládtól Kép
Szerencséd van, hogy Anyukád közel lakik hozzátok és így sokat tud segíteni. Persze én már most készítem Anyukámat, hogy az a 200 km nem lehet akadály Kép
Azért szerintem lassan már biztos túl leszel rajta Kép
A Pocaklakóról pedig jobb hílyán a Mama pocijával együtt szívesen vesszük a képeket Kép

Dudu!
Merre jársz??? Mi volt a dokinál?
Igen, nekünk az első Baba 3 hónap alatt összejött, ezért vagyok most ilyen bizakodó Kép

dido

dido
dido

Sziasztok!

Tündi, Monyó!
Nagyon szorítok Nektek, hátha most összejön a zebrácska!!! KépKépKép ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Wish!
HAJRÁ! HAJRÁ! hAJRÁ! HAJRÁ! HAJRÁ! HAJRÁ! HAJRÁ! KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Lányok!
Velem semmi különös nincs. Élek, virulok, szokás szerint van meló bőven...

Ha időm engedi, holnap jelentkezek bővebben, ma csak ennyire volt időm (de azért végigolvastam, amit tudtam)! Most megyek, mert már csörög a pizsi és még be kell készítenem a kenyérsütőt is, hogy reggel finom, meleg kenyérke várjon minket! Kép

Puszika és hajrá zebrák!!! Kép
Zsu

Zsu
valér

haho.

Teszt.penteken du-tan eleg rosszul voltam ezert a parom javaslatara csinaltunk egy tesztet ami 1-2 perc mulva halvany csikot produkalt(alig lathato)na persze szombaton alig aludtam.Reggeli pisibol csinaltam egy masikot ami tok negativ lett(hetfon reggel ujra megneztem a szemetesben,ujra ott volt a nagyon nagyon halvany csik(csak lampanal lehetet latni)szerintem hibasak a tesztek mert eleg olcso is meg genya is.
Tuti nem tesztelek egy darabig,a negativ teszttol csak egy lehet rosszabb a remeny amikor halvanycsikost tesztesz.Ebbol eleg.varom a menzit.

Sysy gratula a babaohoz.Kép

tundi,gyanus ez a dologKép

Wish fogom a csipiszt.
dido akkor hajra,mostmar akkor paplan ala es uccu neki.Kép

dudu remelem jok lesznek az eredmenyeid.jelentkezz.

unique sajnalom a roka komat,remelem elmulik mostmar.Nem akarlak idegesiteni de az en nagyim a 9 honapot vegighanyta.SzegenyKép

accem ennyi mara bocs akinek nem irtam,de javaban tart meg az almaszedes es ugy erzem soha nem lesz vegeKép

Kép
monyoka

Szia Lányok!

Nem jelentkeztem, mert kicsit el voltam kenődve, pontosabban meg voltam zavarodva.

Először a jó hír, hogy a 3. napi vérvételem jó lett a doki szerint.
Az adatokat leírom. Valaki hozzá tud szólni? Mert nekem fogalmam sincs az értékekről:
Ösztradiol: 49 pmol/L
Progeszteron: 0.80 nmol/l (tudja valaki, mennyi a ref. tartomány?)
LH: 5.1 IU/L
Sex-hormon binding glob.: 52 nmol/l; Ref.tartomány: 0.90 - 11.70 !!!!!

Annak örültem, hogy jó, persze vett ma is, meg bedurrantotta az egyik vénámat, meg azt mondta, hogy a progeszteronom biztos alacsony, attól van a pecsételő és hogy az majd a ciklus végi vérvételben fog látszani, de ciklus első napjára hívott vérvételre. Szóval akkor alacsony lesz miközben a 3. napi meg tök jó volt? Érti ezt valaki?

A másik a PCT:
Párom egy tündér, 5 napos önmegtartóztatás után délután munka helyett "paplan alá nézelődtünk", utána biztos, ami biztos 2 órát vízszintben húztuk a lóbőrt (ahogy KorekRéka leírásából javasoltnak tartottuk). Aztán berobogtunk a dokihoz, vett kenetet és mikroszkóp alá tette. Egy óráig kereste, mire talált élő kiskatonát, aztán én is megnézhettem. Én 1, azaz egy darabot láttam, ő többet is, meg sok halottat. Szerinte ez a "hosszú" idő (kb. 3 óra) miatt is lehetett. De mivel élő spermium volt (ha kevés is) ez a bakteriális dolog nem zárja ki a teherbeesést.
Szerintetek ezzel elégedettnek kellene lennem? Ugye nem vagyok tiszta idióta, ha egy kicsit azért savanyú szájízzel jöttem ki? Főleg, hogy mindkét karom majd lerohadt.

Bocs a nyavalygásért, de kicsit jól is esett kiadni magamból, meg hátha valamelyikőtök tud egy-két okosat hozzászlni.

Mostmár egyébként egészen megnyugodtam, kaptam Apától finom fagyit vígasztalásul. Kép
Nna elég ennyi rólam.

Wish!
Nagyon-nagyon örülök a 4 tökmagnak. Holnap Veletek vagyok! Kép

Móni!
És veletek is! Kép

Aztán várjuk a híradót mindkettőtöktől!!

Unique!
Annyira jó, hogy írtál végre! Kép Viszont szörnyű, hogy még mindig ilyen rosszul vagy. Kép Sajnos van olyan ismerősöm, aki 9 hónapig így volt. Nem riogatni akarlak ám.. Kép
Iiigen, én is gondolok a gömbölyödésre, csak vannak nehezebb napok. No, a mai ilyen. De holnap új nap..

Zsu!
Azért jó, hogy benéztél. Biztos fincsi lesz a kenyér, mi is imádjuk frissen. Nászajándékba kaptunk kenyérsütőt.

Sysy!
Gratulálok a rutinhoz! Sok sikert a forgalomban.
Gyere többször, s akkor talán nem felejtünk el neked írni. Kép Hogy vagy? Tünetek?

Seszi!
Köszi a leírást!
Írtam mail-t!

Majcsi, Tündi!
Szép csendben azért drukkolok Nektek, ha nem bánjátok, jó? Magamnak most úgysem tudok annyira...

Kati!
Akkor Neked pedig mensihozókat küldök, mert most erre van szükséged !! Kép

Jó éjt mindenkinek:
réka
Vendég

Monyó!
Pont most akartam neked írni.
Megértem, hogy nagyon rossz a halvány csíkos.
Köss alkut. Ha egy hétig nem jön meg, akkor tesztelsz újra. Az még soká lesz, addig ki kell derülnie, nem?

Unique!
Monyóval kicsit egy húron pendültünk a hányingerrel kapcsolatban.. Kép Remélem, nem festettük falra az ördögöt!! Boccsi

dudu
Vendég

Annácska!

??????????????????????????????????????
Ne tarts kétségek között! Minden gondolatomban felbukkantok!

Monyó!

Amit mondtam megmondtam. Tessék volt kétszer halvány csíkod. Ez azt jelenti, hogy babát vársz, és amilyen nagy almaszedés közepette vagy nagyon ragaszkodik hozzád, de azért falj egy kis vitamint, mondjuk égy egy almátKép

Duddu!

Sajnálom, hogy nem volt az orvos megnyugtató. Én egy kicsit szkeptikus lennék, kérdezz rá mástól is, de sztem az orvosod kicsit elnaggyázta a diagnózist.

Stella!

Annyira örülök nektek, sok élménybeszámolót szeretnék!

Lányok!

Nem felejtettem el a beígért képet, majd kerítünk alkalmat, de most sem vagyok túl fitt. Már várom a csütörtököt, meg persze parázom is egy kicsit.

Holnap jövök,

Pá:

Juca

tjuca

Ami az előzőből kimaradt:

Sysy!

Küldjél fotót, na léci!
Annyira jó lehet neked, pihenj sokat, és persze, hogy nem felejtelek el, csak nem terhellek a sziporkáimmalKép

Tündi Drága!

Azért csak csinálj majd egy tesztet a kedvemértKép

Juca

tjuca

Sziasztok!
Duddu!
Ha az orvos nem mondott rosszat az eredményekről, akkor talán nem lehet nagy baj, amúgy meg esetleg még elmehetsz másik vizsgálatra is, ha kételyeid vannak.
Annácska!
Drukkolok, hogy minden rendben legyen.
Monyo!
1 hét után tényleg érdemes lenne tesztet csinálni, ha addig nem jön meg.Addig is vigyázz magadra!
Unique!
Nem törvényszerű a 9 hónapos rosszullét ám!KépHiggyj benne, hogy lassan elmúlik.
Wish!
Drukkolok!!!
Majcsi!
Egy kis remény lehet azért.Kép
Én megvagyok, dolgozok,hétvégén szüretelünk!!Kép
Bogi
dbogica

Dudu!
Nem értek hozzá, de ahhoz képest, hogy Korek több százról beszélt, az az egy(néhány) kevésnek tűnik. A 3 óra nem tudom miért hosszú idő, a kiskatonáknak nem 72 óra a szavatosságuk? Vagy azért mondta, mert még nem értek volna oda?
A doki végülis azt mondta, hogy ezen a téren minden rendben, vagy a szokásos nem túl bőbeszédű semmit sem mondást választva, nem lehetett megtudni tőle, hogy akkor pontosan mi is a helyzet?
Most a saját dokidnál voltál vagy az Õrsön lévőnél? Mert a másikkal is beszélhetnél esetleg róla.
Teljesen megértem, hogy nem tudsz ezen eligazodni, de biztos lesz valaki aki okosat is fog tudni Neked mondani Kép

Monyóka!
Dudu javaslata jól hangzik Kép

Zsu!
Éjszaka süti meg a gép amíg alszotok? Nem félsz, hogy kigyulladhat? Vagy ez nem csinál ilyet?!?!?!

Sysy!
Milyen volt a Férjed arca amikor meglátta a kis Tökmagot? Ezek a pillanatok a legjobbak Kép
Fényépet nem adtak az UH-ról?
Gratulálok a rutin vizsgádhoz. Én azt hittem, hogy ezt már megcsináltad, nem azt írtad már régebben is, hogy már vezettél forgalomban több falun keresztül? Vagy csak rosszul emlékszem?

Na, most már megyek, Jó éjt Mindenkinek!

dido

dido
dido

Dudu Kép
A hormoneredményeid teljesen jók. A Sex-hormon binding global-nak tudtommal 18-114 nmol/l a határértékei, nem tudom miért volt más referenciaérték írva a lapodra.
Itt meg tudod nézni, minek mennyinek kell lennie
http://www.oviklub.hu/betegeknek/3tabl.htm
vagy
http://membres.lycos.fr/rgv/hormon.htm

A PCT meg több orvos szerint elavult vizsgálat. A megint megjöttben pont tegnap írt róla egy lány, hogy a dokija szerint:
"kérdeztem a dokit a PCT vizsgálatról, hogy mi a véleménye, ajánlja -e nekem. Az mondta, hogy a Kaali intézetben nem csinálnak ilyen vizsgálatot, mert már bebizonyitott, hogy felesleges, mert hamis eredményt ad. Állitólag az életképes katonák felmennek egy fél órán belül a méhbe,amik pedig a hüvelyben maradnak vagy lassúak és életképtelenek azért maradnak ott. 6 óra múlva ezek a lusta katonák elpusztulnak, ezért nem érdemes és általuk nem is elfogadott a PCT vizsgálat"
Szóval nyugi, ha volt egy-két mozgó az már nem rossz Kép

Na megyek, nem nagyon megy ez az ülés. Fáj még a pocim egy kicsit Kép

wish

Lányok!
Köszi, köszi, amiket írtatok!

Wish!
Neked is köszi.
De remélem, már pihizel és nem engem olvasol! Kép

Puszi:
réka
Vendég

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.22 15:18-kor.
seszi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: