A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok lányok!

Most éppen itthon vagyok betegállományban, elkaptam valami virusos torokgyulladást.

Múlt héten voltam a Kaaliba a dokimnál és felirta az oktoberi inszemhez a gyógyszereket. Most Closty helyett Serophene-t kaptam. A napokban kell megjönnie aztán kezdődik a stimu. Ha jól olvasom többünknek is lesz most inszem októberben. HÜÜÜ de izgi Kép

Saci,

Képzeld kérdeztem a dokit a PCT vizsgálatról, hogy mi a véleménye, ajánlja -e nekem. Az mondta, hogy a Kaali intézetben nem csinálnak ilyen vizsgálatot, mert már bebizonyitott, hogy felesleges, mert hamis eredményt ad. Állitólag az életképes katonák felmennek egy fél órán belül a méhbe,amik pedig a hüvelyben maradnak vagy lassúak és életképtelenek azért maradnak ott. 6 óra múlva ezek a lusta katonák elpusztulnak, ezért nem érdemes és általuk nem is elfogadott a PCT vizsgálat.
Szóval Saci nem elveszett a dolog, simán lehetsz terhes természetes uton is. Remélem felviditottalak. Kép

Wish,
Az Aspyrin gyógyszerről is kérdeztem. Azt mondta, hogy régen kisérleteztek vele az Intézetbe, hogy vastagitja -e a nyh-t. De nem jött be, nem vezettett eredményre a kisérlet. Szóval nem bizonyitott a nyh vastagitó képessége Kép A Kaaliba K. ügynökhöz, vagy ahogy mások hivják a Mágushoz járok.

Fruzsi

fruzsina32

Sziasztok Kép

Szilva Kép
Nagy-nagy drukkok holnapra.

Hat sejtecskét sikerült leszívni. Nálam nagyjából minden rendben, sajna a szokásos hasfájás most is megvan, de sebaj, úgyis ez az utolsó Kép
Van egy kis hőemelkedésem is, kaptam is rá gyorsan antibiotikumot.
Mind a hat petikét sikerült megszúrni, remélem azóta már mocorognak az osztódáshoz mindannyian. Ezek most tuti megfognak tapadni, mert már kijönni sem nagyon akartak. A doki szerintszerint nehezen ment a leszívás. Hát ha annyira szeretnek odabenn én nem bánom, pár nap múlva lehet visszaköltözniKép

Köszi a drukkokat!
Puszi mindenkinek Kép

Wish

wish

Sziasztok!

Hukmuk
Kérdezted hova járok. Kezelésre most még sehova. Az optimális családtervezésnél néztek nekünk kiskatonákat, nekem vérvétel volt, és lesz kenet vizsgálat is. Én azért vagyok "necces" mert az exemmel úgy két éve nem jött össze a baba. Volt 3 iszemünk is. És nem állapítottak meg semmit. Most kezdtünk csak próbálkozni a mostani párommal (azazhogy a múlt hónapban még csak véletlenül Kép ). Elpróbálkozgatunk majd egy ideig (hőmérőzve, pg53-azva, lh tesztezve)...persze majdnem mindennap szeretgetjük egymást...mert ilyenek vagyunk Kép, aztán ha nem jön össze, nekem is lapar lesz.

Babcsi
Én is így gondoltam a fogorvosost.
Lehet, hogy a több különböző méretű tüsző nem egyszerre reped??!!

Kandi
Csak arra, hogy miért is lett először 3 pocaklakód. Closty, inszem vagy lombik? Lehet, hogy már írtad...de lemaradtam.

Szilva
Megy a drukk!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++Kép
GTünde/Saci
Nőjjenek azok a tüszőcskék!!! Kép HajrÁ!
Sok ásvvíz plusz joghurt!!! Ez megy nekem is.

Emma 1976
Sajnálom. Lapar lesz ebben a ciklusban?

Jó éjt!!!

Kép
vizkriszisback

WishKép
Ez szupi hír!!!!! Nagyon örülök és drukkolok a kicsikéknek!Kép

KrisztaKép
Hát ez az, gondolom igen. Mert a dokim is mondta, hogy clostynál előfordul ikerterhesség pont emiatt.

FruzsiKép
Gyógyulj meg hamar! küldök gyógyító energiákat:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++

Kép

KépKép
babcsi

Wish
Ez nagyon jó! Most szorítok, hogy minél több osztódjon, hogy neked is maradjon tartalékbaKép Mikor kapod őket vissza?

Babcsibe
Szerintem nem lesz még pé-m, mert inkább később szokott lenni, mint a ciklus elején. Nem is érzek semmit. Az UH 12. napon lesz, és eddig mindig megvoltak még a tüszőcskéim, azaz nem repedtek meg. Asszem nekem általában a 13-14. napon van pé-m. Igaz, egyszer vhogy összevissza szedtem a clostit - úgy összevissza, hogy néha kimaradt - és akkor csak a 20. napon volt pé-m. A doki (nem az enyém, mert épp nem dolgozott), aki 12. napon UH-zott azt mondta, hogy emelni kéne a dózist. Az én dokim meg azt mondta, azért csináljunk egy UH-t - és neki lett igaza, mert voltak szép tüszőim, sőt az egyik meg is volt már repedve. Hú, ez jó hosszú lett.Kép

Kriszta
Köszi a drukkot. Nagyon remélem, hogy most sikerül, mert ha nem, akkor valószínűleg járhatok Győrbe.
gtünde

Fruszi
Jobbulást! Egyél sok mézet + C vitamint + kálciumot. Ha vírusos, akkor az antibiotikum úgyse jó. És igyál + pihenj sokat!

Saci
Akkor majdnem egyszerre LESZÜNK terhesekKép Én majd szerdától akarok LH tesztelni, addig nem érzem szükségét.
gtünde

Na, úgy látom mindenki Barátok közt-öt nézKép Jó tévézést+szép álmokat! Holnap csak este tudok jönni, ha tudok. Na pá!
gtünde

Tüncsike
Most látom, hogy mán tovalibbentél.Kép

Ja még csak a c. elején vagy? Mért gondoltam, hogy a közepén? Szóval akkor csak ugrál a hőd szerintem, azt nekem is szokta. Azt honnan látja a doki, hogy megrepedt a tüsző? Csak azt látja, hogy eltűnt egy?

na tsók és jócaka ha már nem jössz viszza...Kép

Kép

KépKép
babcsi

Szia Babcsi!
Köszönöm szépen a jótanácsokat.
Mindjárt utánaolvasok.
Mondjuk nem szabad kétségbeesnem 3-4 hónap próbálkozás után, csak azt hittem gyorsan összejön a baba. Ill. itt úgy olvasom, hogy többek dokija előzőleg alapos vizsgálatokat végzett.Az enyém meg egy rákszűrés alkalmával megvizsgált és azt mondta, hogy ha min. két hetet késne, menjek.

Kép
Kép
zsazsóka73

BabcsiKép mi az , hogy nem tulajdonit neki jelentoseget? az orias 21 mm...a masik 17, ha jol tudom, - holnap tesztelek megint...koszi az erdeklodest !!

Fruzsi Kép hat ez szuper !!!!!!! remelem igazad van !!! bar igy lenne - de jo !!! Kép Kép IGEN,,nagyon felviditottal, mar majdnem aludtam, de most felvillanyozodtam..

tunde ) de jo, akkor mar 3 an vagyunk, mert a Wish Kép is velunk szul ....
ugye, Wish Kép - nagyon eltuntel,,hol alltok?

saci
saci

Wish - hulye vagok , mosrt olvasom feljebb , az elobb nem lattam
szoval :6 db ! nem semmi. mennyi kell egy focicsapathoz?
mikor lesz a transfer? par nap? csut.?

jo ejt: sac.
saci

Jó reggelt!

SzilvaKép+++++++++++++++++++++++++++++++++++
WishKép+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mindenkinek szép napot!

Kép
Kép
Kép
amica

Szisztok Csajok!Kép

Szilcsibeeeeeeee!!!KépNagyon várunk!!!!!!!! Hajrá-hajrá-hajrá-hajrá-hajrá!!!!++++++++++++++++++++++

WishKép
Mi a helyzet? Tudsz már valamit?

SaciKép
Azt, hogy neki az UH a mérvadó. Látom, Fruzsi igencsak jó kedvre derített!Kép Naa..én is veletek fogok szülni!!!! Légyszííííí!

ZsazsókaKép
Azt szokták mondani, hogy 6 hónap az teljesen normális várakozási idő. Mondjuk dokija válogatja, az enyém nagyon alapos. De azért nem általános, hogy csak úgy minden probléma nélkül teljes kivizsgálás alá vet. Mondjuk felvetheted neki először a hormontükröt ha az megnyugtat, végülis jogod van tudni, hogy minden o.k.-e. De azért még ne stresszeld túl magadKép

Kép

KépKép
babcsi

Wish,

Szuper, hogy 6 db van. Mikor ültetik vissza? Hányat kérsz vissza? Nagyon szoritunk neked Kép

Fruzsi

fruzsina32

SziasztokKép
Négy picurink van, akik szépen osztódnak, holnap délben megyünk majd értükKép

Wish

wish

Wish!!! Szuper!!!KépKépKépKépKép
Holnap visszakapod őket! Jajj de jó!!!Nagyon drukkolok!!!! és küldök nagyon sok babatapasztót: babáktapadjatokmeg,babáktapadjatokmeg,babáktapadjatokmeg,babáktapadjatokmeg,babá ktapadjatokmeg,babáktapadjatokmeg,babáktapadjatokmeg,babáktapadjatokmeg!!!!!

Kép

KépKép
babcsi

SaciKép
Van már + LH teszted?

Kép

KépKép
babcsi

S I K E R Ü Ü Ü Ü Ü L T Kép

Kép
Kép
szilva069

elszallt az uzenetem, kezdem ujra !
szilva !!! Kép szuper !!!!!!! hany "sikerult" ? akkor most terhes vagy? es hany baba van?

babacsi Kép koszi ,,ma + lett a teszt, holnap megyunk "belovesre"..es persze hogy Magacska is velunk szul..!!!

fruzsi Kép hol hallottad/kitol/vagy olvastad/hol errol apct s dologrol? nagyon erdekel, koszi

saci
saci

Babcsi Kép ha ma lett pizitiv az lh teszt,akkor a holnap de. nem lesz keson az inszemhez? nem ma du. kellene? de vegul is mindegy, mert a doki nem er ra Kép
remelem te szepen niveszted a 3 tuszodet. kepzeld : a kettobol nekem az egyik 21 mm...az egy labda ,nem ? Kép

sac.
saci

SzilvaKépKépKép
Hát ez szuper!!! Gratulálok!!! Végre egy jó hír! Írj részleteket!

Kép
Kép
emma1976

Sac Kép

Vérvételből állapították meg a terhességet. Azt mondták, hogy 350 a HCG, ami nagyon magas, ezért szinte biztos, hogy ikerterhesség, csak azt nem tudják, hogy Kép Kép vagy Kép Kép Kép babó!

Sok szerencsét a holnapi "belövés"-hez! Remélem jó messzire jut az az egy kiskatona Kép Most küldöm vissza a kapott energiát ++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++

Olyan boldog vagyok, el sem hiszem, hogy velem történik ez!

Wish Kép
Örülök, hogy szépen osztódnak a picikék! Holnap nagyon sokat fogok rád gondolni, és már most küldöm a bennem felgyülemlett + energiákat! ++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++

Noémi Kép
Mi van veled? Vártalak, de nem jöttél! Remélem nincs baj!

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép

Borsózik a hátam az örömtől, annyira vártalak már!
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

GRATULÁLOK!!!!!!

Ez nekem is akkora lökést adott, ÉLJEN SZ. ÜGYNÖK!

Nagyon-nagyon vigyázz magatokra!!!
mary78

Szilva Kép akkor jol ertettem !! ELJEN !! HURRAAAAAAAAAAA ! Kép Kép
2 vagy 3 baba !!! Uristen ! micsoda hir - ez volt ugye az elso lombikod?
akkor van remeny ! ezek eltetnek minket is...
nagyon gratulalok ! Kép Kép
Kép Kép
lehet neveken gondolkozni,,de jo NEktek ! +++ Kép
saci
saci

szilva Kép mi az Sz. ugynok neve? vagy ez titkos? privatban is jo,,,sacixx@hotmail.com
saci

Nem titkos Sz. ügynök neve: Szűcs Zoltán
Én is mindig erre gondoltam, ha valakinek közűlünk sikerült, hogy egyszer nekem is fog Kép
Ha többen lesznek, könnyebb lesz nevet választani!

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép

Nagy örömködésemben meg sem írtam, hogy nálunk is lombik lesz, mindent figyelembe véve ennek van nagyobb esélye. Én nem is bánom. Long protokoll lesz. A 21. napon kezdjük. Ami sajnos még 3 hét, mert mostanában várom még csak a mensest. Nagyon bizakodom, most el sem tudom képzelni, hogy nem fog sikerülni! Olyan jó kedvvel indulok így nekiKép

És már szánom-bánom, hogy kételyeim voltak Sz.-szel kapcsolatban...
mary78

Szilva,
hatalmas gartula NEKTEK KépKépKépKép
Általában csak olvaslak titeket, de már nagyon szorítottam neked tegnap meg ma is!

Ági
potter_76

Szia Szilva. Junko vagyok a másik topicbol. Majd minden nap sasolom hogy mi zajlik ebben a topikban kivel mi van és ezért engedd meg hogy gratuláljak a jó hírhez. És mindenkinek hasonló szépeket kívánok.

junko
Vendég

Sziasztok!

Ismét benéztem hozzátok és kérdeznék valamit.
Mikor érdemes tesztet csinálni? Csak a mensi elmaradásának napján vagy már valamivel hamarabb is.
Köszönöm a válaszotokat.

Szilva gratula! Kép
sivi

Szia Szilva,
Én is csak olvasgatni szoktalak titeket.
Nagyon, nagyon, nagyon gratulálok és baromira irigy vagyok a 2 vagy 3 babádra.
Mostanában mindig csak azt olvastam, hogy nem sikerült, nem sikerült.... DE MOST REMÉNYT ADTÁL, HOGY SIKERÜLHET ÉS EZ NAGYON JÓ, SZERINTEM NEMCSAK NEKEM, HANEM SOKUNKNAK ITT. KÖSZI
Legyetek nagyon, nagyon boldogok és vigyázzatok magatokra!!!

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Szilva
Szívből gratulálok! Jól megküzdöttetek a babákért, de mindez most már nem számít, igaz? Kép Nagyon boldog terhességet kívánok neked! Kép

Tündi
Vendég

Szilvi,

Óriási Gratula neked, szívből örülök a terhességednek. Elkezdődött a babaeső csajok !!!! Kép Kép

Saci,

A PCT dolgot a Kaali Intézetben az orvosom mondta. Én hiszek neki ő ott a legjobb és legelismertebb orvos az intézetben. Nem fogadják el ezt a tesztet, mert hamis eredményt ad. Felesleges megycsináltatni.Attól még lehetsz terhes, hogy reggelre a lusta katonák a hüvelyben elpusztulnak. A gyorsak feljutnak hamar Kép

Nekem ma kellett volna megjönnie, de még semmit. Lehet, hogy ez a virusos baci bezavar a ciklusomba? Nekem mindig megjön 28. napra.
Hiú ábrándokat nem akarok magamban kelteni.

Fruzsi

fruzsina32

szilva - koszi. Istenem, milyen jo latni egy gratulaciot .

Mary Kép jo dontes !!! sok sikert, itt van Szilva jo peldaja is...

Fruzsi Kép koszi, ha lehet kerdezni melyik doki mondta ott? ha nem publikus : sacixx@hotmail.com. kulonben en nekem is igy logikusnak tunik, amit mondassz, de foleg nagyon Szimpatikusnak. Kép
lehet, hogy terhes vagy ??!!

Sivi Kép amikor megkene jonnie , akkor mar elvileg lehet tesztelni, de sokaknak Hetekig ! nem mutatja meg ki ( amikor a vege fele volt a megtermekenyules + akkor meg "vandorol--> beagyazodik..)
saci

Saci

Köszönöm, hogy válaszoltál a kérdésemre. Nekem, ha minden igaz, és a PG/53 nem téved a ciklus elején volt peteérés és ezáltal a megtermékenyülés is. És kb 1 hete szurkál a hasam és szinte folyamatosan érzem, no meg sűrűn kell járni pisilni, és szédelgek is. Felfázva nem vagyok mert annak sajnos ismerem a tüneteit, és ez nem az. Most járok a 22.ciklusnapon és 27-28 naposak a ciklusaim.
sivi

Sivi Kép lehet, hogy terhes vagy, de en nem hiszem, hogy meg kimutatna a teszt, de hat probald ki. Remeljuk irnak a Tobbiek is, vannak itt "szakertok"...
sok sikert !
saci

Szilvi
Én a babaprojektes topikba szoktam írni, de azért olvasgatlak bennetek is. Óriási gratula a babákhoz és nagyon boldog babavárást kívánok! Kép

Majcsi

Majcsi
majcsi

Szilvi
Én a babaprojektes topikba szoktam írni, de azért olvasgatlak bennetek is. Óriási gratula a babákhoz és nagyon boldog babavárást kívánok! Kép

Majcsi

Majcsi
majcsi

SaciKép

Köszi. Én már azt a napot is annyira várom, amikor csak elkezdem szurizni magam!!!
mary78

Mary - Kép Kép...
saci

Szilva!
Ötyetúkanyó!
Grtaulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kép

Kép
Kép
Kép
amica

Saci,

Krizsa dr. mondta a PCT-s dolgot. Ismered őt?

Fruzsi

fruzsina32

Mary Kép
Akkor bízz jobban ügynökünkben, mert úgy tűnik tud gyereket "csinálni"! Nagyon aranyos volt.
Nekem is long protocol volt! Sok sikert!!!

Potter Kép
Köszi szépen, néhány napja még én gratuláltam neked Kép

Junko Kép Viki Kép
Így ismeretlenül is nagyon köszi nektek, hogy velem örültök!!

Tündi Kép
Így igaz, de már nem érdekel, én is remélem minden rendben lesz!

Fruzsi Kép
Remélem ragájos a "bajom" Kép Köszi neked is!

Ötye Csibék Kép
Sajna nem néztetek topicot, de tudom, hogy
nagyon fogtok örülni nekem Kép
Ezek szerint 35 felett is van még élet!
Köszi nektek a sok-sok energiát a nehéz napokban!

Kép
Kép
szilva069

KépvagyKép
Gratulálok!
kandi72
Budapest III. kerület

Amica Kép Majcsi Kép
Köszi nektek a gratulát! Eltettem!

Kép
Kép
szilva069

Andi Kép
Olyan aranyos vagy! Jó sokan vannak!!!!

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép

Hidd el én most már annyira bízom, hogy ennél jobban nem is lehetKépKépKép

Gyorsan fel is hívtam a páromat, elújságoltalak neki, mert pont tegnap kérdezte a BMC-ben, hogy neked sikerült-e. Úgy örült ő is!
mary78

Fruzsi - Kép kosz,- a neve ismeros..

Szilva Kép - mit erzel,,hanyan vannak odabenn?
saci

Mary Kép
Üdv a férjecskédnek is!

Sac Kép
Mióta megtudtam mi újság, azóta nagyon feszül a pocakom, alig fér el a naciban! (Persze ma reggel pont egy olyan farmert vettem fel, ami egyébként is szorítani szokott, úgyhogy most kigombolt nadrággal ülök a melóhelyemen!)
Szóval lehet, hogy 3-an vannak...

Kép
Kép
szilva069

Szilva - ertelek..Kép . Kulonben ugye ez volt az elso lombikotok? a kezdok szerencseje?? Kép
saci

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: