A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Eszti!
Ezeket meg hol találtad? Lehet velük jó kis homemade annegeddes utánzatokat csinálni Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Voitv!

igen ez gréten volt. igen picit bunkó vót a nő!

Oxi.

Passz hogy honnan lehet az eredete, mert én mélen kaptam egy bnőmtől.
Ezek a babák marcicánból készültekKép tök profi munka! Le a kalappal a cukrász elött!!!
eszti25

Neet, és a tejpép nem jo? Van sokféle izesitésben, dobozos asszem, nekem ajanlottak többen. Mast nem merek irniKép

Fabri, aranyosak a köceid Kép En multkor az ivojoghurtot ittam szivoszallal, Balint kivette a kezemböl (gondoltam, ragcsalni akarja a szivoszalat), erre beleszivott a joghurtba, ugy nevettemKépKép

KépKép
fibi

Bogárka!

Mit is??? Kép én lenni nem magyar nem érteni eztet kifejezéstKép
eszti25

Eszti, ha van meg verekednivalo energiad, atugorhatnal, mert egy-ket hete valamelyik f.sz szomszedom iszonyu mennyisegu slozillatosito spret hasznal, es olyankor egy pillanat alatt az egesz lakasunk tele van vele, meg mostmar a hocipom, hogy nem kapok levegot itthon. R.h.dt panelek meg aki tervezte ezt a szuper szellozteto rendszert Kép Ha kideritem ki az es nem birok vele, segitesz? Kép

fulladozomoose
moosejaw

Moos!

Tuti balhéKép segítek igenKép szívesen!
eszti25

Eszti!
Bocs! Anne Geddes-nek hívják a nőt, aki pici babákat fotóz mindenféle elképzelhetetlen helyeken, meg állatkáknak beöltöztetve stb. Biztos láttál már ilyet, puzzle-jai is vannak, meg képeslapok Kép Na, szóval ő jutott eszembe róla. Csak ott igazi babák vannak Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ja, egyébként www.annegeddes.com Itt megnézheted!

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Votiv, Te kis cselesKép Ujra felvettelek akkorKép
(Bocs, most latom, hogy Te is a tejpépet ajanlod)

KépKép
fibi

Bogárka!

KösziKép a méhecskés ruciban meg napraforgó stb? azt imádom!!! csak nem tudtam a nevétKép megnézem kösziKép
eszti25

OK, akkor atvaltok nyomozo uzemmodra.

Bogarka, en nem kedvelem a kepeit, tokhulyeseg eroltetett izemicsodanak tartom, de multkor apa beallitott azzal az albummal, amit Celine Dionnal kozosen keszittek, "csak ugy" hozott nekem ajandekot, mert Celine-t imadom, es ugye a kisbabakat is, es gondolta, hogy ennek akkor marhara fogok orulni. Es marhara orultem, de csak azert, mert o ilyen aranyos volt (egyebkent en nem vettem volna meg, mert marhadraga volt, es a kepeket meg ugye nem szeretem).
moosejaw

Oxi!

Sikerült UFÓkat hazaküldenem! Változott a program 2x is, Apa kitalálta nem menjünk, majd mégis, pasik! Így hétkor beestünk corába és természetesen tuti hogy a fele vásárolni való bótban pihen. Legközelebb csak kőcökkel indulok. Sűrűn járunk ám mi arrafelé még megis unhatsz minket.

Jucus!

Itt jól tájékozott mamik vannak, nem kellek én ehhez! Záró jelben csak annyi jegyzek meg: illik váltogatni az ásványvizeket és bébinek magas fluor tartalmút nem javalt adni.Hi-hi nem bírtam ki!

Zapa UFO elakar rabolni! Azt hiszem hagyom magam, jó éjszakát mindenkinek!

Fabri
fabrika

Sziasztok!

Eszti, ezeket a képeket akartam berakniKép

Ma este megpróbáltam, hátha szopizik egyet a nő... és lőn. Be is ájult tőle. Szopisztrájk volt csak.

Ada, holnap még nem merem vinni Rékát tornára, nehogy vkit az utónáthájával megfertőzőn, bár a doki néni állítja, hogy kint vagyunk belőle.

Jó éjt!
zanza

jaj, most olvasom, hogy Fic nem jön Kép

Moose, egyszer írtam egy cikket egy dietetikussal, aki azt mondta, "aki teheti, igyon inkább ásványvizet csapvíz helyett" (egyébként nem mindegy, milyet, mert egyik-másik nem csak rossz arányban tartalmaz, ha egyáltalán tartalmaz ásv. anyagokat, de van, amelyik kifejezetten káros, pl. magas nátriumtartalom vagy akár a tartósítószertartalom miatt) na és erre másnap hívtak a fővárosi vízművektől, hogy mégis hogy képzelem ezt papírra vetni
és hogy nem vagyok tekintettel azokra, akik nem engedhetik meg maguknak a drága ásványvizeket, meg hogy igenis nagyon tiszta ez a víz, amit iszunk, (de főleg occsó), mert a Dunából szűrik ki és alig marad benne klór (broáfff)
jójó hogy öreg a vízvezetékrendszer, és ezért sok a fém a vízben, meg homályos is helyenként, de folyamatosan cserélik a csöveket blablabla
a lényeg, hogy engem marhára nem győztek meg az igazukról, sőt.

épp pályázom egy drága UV-s és szénszűrős kombi víztisztító készülékre, mert a napi 3-4 liter víz fejenként már állati sok flakon

votiv 8)
votiv

látod, Zanza, nem is volt komoly Kép nálunk bezzeg az. na mindegy, nem kesergek
egyre felnőttebb a fiam. maholnap hazahoz egy csajt.
napuszmind, megyek keményíteni anyai szívemet

votiv 8)
votiv

Sziasztok!

Én vagyok az első!Kép Vagyis csak nem tudok aludni sajnos, de legalább most pótolom a tegnapi kimaradásomat!

Recca!

Jobbulást Nektek!Kép

Manóka!

Sajnálom, ami történt! Szörnyű lehetett!Kép

Neet!

Tényleg ilyen korán kell már a fogkefe? Ez komoly? Vagy csak valamit félreolvastam a gyorsolvasás során?

Eszti!

Ezek a babák tök jók!

Lányok! Ti mit adtok a gyerkőcnek, hogy éjjel ne ébredjen fel az éhségtől? Múltkor Timi este 7-kor bekajolt egy egész üveg bébiételt, aztán kicsit később volt szopi és egészen reggelig aludt! Egyáltalán lehet neki ilyen késői időpontban főzeléket adni? Vagy olyankor már inkább tejpép javallt? Azt viszont nem nagyon csípi! Szerintetek?

Meg azon is filózom, hogy már végre úgy befesteném a hajamat! De amíg Timi szopizik nem nagyon akarom, mert ugye minden átmegy a tejbe és a hajfestékben aztán van elég méreganyag meg minden! Ugye jobb várnom a szoptatás végéig? Mit gondoltok?

Valaki légyszi írja meg nekem, hogy lesz-e a héten Mayás tali és mikor! Mostanában nem tudok veletek lépést tartani! Timi tartja a napi 20 perces alvási rekordot és már a járókában sem akar ellenni, élvezi a szabadságot!Kép

ILdi
ildi76

Ildi!

Fözeléket miért ne adhatnál este Timinek?HA ettől lakik jól.Panna is azt evett tegnap pl.KépVagyis gulyáslevestKépKép

Juc
20170114224602

Ildi!
én meg hajat festettem szombaton, pedig szoptatok! én úgy tudom, nem megy át méreg anyag. Eszti, szted???

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Jóóóóóóóó Reggelt!

Szerda, azaz holnap 11 MAYA ?????????????????
(Tornáról 'lógósoknak':jövő héten duplamegagiga torna, csak a Ti kedvetekért!!!)
ada007

Ja, és Ferenc papáknak és Babáknak Boldog Névnapot Kívánunk!!!!
ada007

Jó reggelt,

Manóka: nagyon szomorú, ami történt, át tudom érezni és nagyon sajánálom.

Votiv: ha egyszer feljössz, akkor ihaccccccccc egy kis tisztitott vizet, tényleg fini és megéri. Bár kua drága.

Ada: remélem semmi baja a picikédnek és nem is kell a vizsgálat. Nálunk is kilátásba helyezték mivel nem tudja megemészteni a tápot. De nálunk is még arrébb van. Jaj, de nem szeretném. Mi is adjuk a bébiprotexint, nem is tudtam hogy van másfajta is. Az milyen alakú? por? és vizben oldod?

Holnapi tali nekünk elvileg jó....

Bogárka: anne geddes nálunk nagyon menő, baba szobájában vannak tőle képek, nekem nagy kedvencem. De a ruhák nagyon drágák náluk, igy azt sajna nem vettem, pedig aranyosak.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Köszi mindenkinek a hsz-át! Tápot azért kérdeztem, mert védőnéni itt sokkolt, h milyen vékony a csaj és mi az, hogy nem kap tápszert??? Meg hallottam egy olyan infot is, hogy attól még, hogy most semmi baja a tehéntejtől, lehet, h 30 évesen lesz baja.... asszem nem a világ lett rosszabb, hanem a (tele)kommunikáció lett jobb...ismeritek ezt a mondást, ugye?
De mivel én sem kaptam tápot meg ált.ban senki, akit ismerek, és semelyikünknek sincs baja a tejtől, bátran etetem Eszterrel is a tehenes dolgokat. De most, hogy így megerősítettetek, méginkább. Kép Szóval köszi!!!

Hajfestés: elvileg ne megy át, főleg, ha nem szőkítesz, ammóniumozol. Színező jobb, mint a festék, én ezeket "tudom".

Ildi,
este is mehet persze főzi, ha a gyerkőc hajlandó megenni, nálunk is volt ilyen időszak, azóta este tömjük a csajt, h ne kelljen fel enni.

És mióta brutálisan bekeményítettünk, éjjel egyszer sem kel fel hisztizni!!! Kép Kép Kép (egyszercsak úgy döntöttünk, nem kelünk fel hozzá... első éjjel nagyon sok kiabálás ment, állt a kiságyban és visított, második éjszaka már csak kb 1/4 órát, harmadik éjszaka már csak szusszantott párat, aztán: Áh, úgysem jön a szórakoztató-személyzet!-felkiáltással elaludt. A 4. éjtől (kb múlthét közepe) MINDEN ÉJT ÁTALSZUNK!!! Jó, hogy ez eszünkbe jutott, lassan 3 hónapja viccelt minket a csaj...))

Lehet, h megmaradok most már? Kép
neet
neet

JA, Ildi,
fogkefe: elvileg amikor már van foga, mehet, persze csak üresen, krém nélkül. Odaadjuk neki, és vígan rágcsálja, legalább a felső fogínyét is adjustálja. És hozzászokik, így később nem lesz gond belőle. (??)

Eszti,
nagyon nagyon nagyon szuperek a marcibabák!!!

Fibi,
tejpép fini, ismerjük, csak qqq drága. Egy 700 ft-os dobozt majdnem megeszik kétszerre! Azaz majdnem napi egy doboz... na ekkor térünk át a bocitejre.

Lehet szőlővel pulykahúst bolondítani? Valami egzotikus kaját szeretnék főzni és van nagyszemű (ízetlen...) szőlőnk. Kép
neet
neet

Neet!

Háztartási keksz, főttkumpedláré rulez! És a legtutibb az egy kis kávéskanálnyi konyhai só!!!!!! Éhgyomorra!!!! Fog, mint állat!

Johi: a Normaflore-ban 10 műanyag ampulla van, egyenként 5 milisek, ez egy kúra, benne 2 milliárd/ 5 mili Bacillus Clausii, ez természetes bélbaktérium. Folyadék, így mi csak lecsippentjük a tetejét és beletöltjük a kiscsajba. Jelzem, hogy amióta kapja, azótaóriásikat kakkant és pukizik, szóval nálunk még a laza vírusfertőzés is fennáll, mint potenciális dg. Remélem, hogy inkább ez, mint laktóz int.

Jajj, hamarost indulni kő. Reszkessetek tornázók, olyat találtam, ki, hogy 3 napig ülni sem fogtok tudni az izmozláztól. :D :D :D

Csóka, Ada
ada007

Piros es faj a torkom, aaaaaa.....

Szarnyasok szolovel rulez. Es a lanykanak is adhasz szerintem, nyuszi olyan ipari mennyisegu szolot kepes elfogyasztani, mint nyaron gorogdinnyet Kép a magot meg kiszedem belole, nagyszemu, de tokfinom.
moosejaw

Moose,
ez a mókusok bosszúja, hogy így megszenvedtetnek minket, ez már tuti... neked is minél jobb bulást!
A szőlőt főzzem (süssem) bele a húsba? Vagy hogy? És milyen fűszer megy ehhez?

Ada,
receptjeid használom, használnak.Kép
neet
neet

Neet,
mindmegette.hu itt "receptkereső," írd be a szőlőt, és jelöld meg a főételeket, kidobott nekem néhány igen ínycsiklandó kaját, de ha egyik sem jön be, legalább azt megtudod, mit csinálj a szőlővel Kép

Moose,
majd írok mélt arról, hogy a sci-fi-t nem ejtik szKi-fi-nek KépKépKép meg más dolgokról is Kép

v
kisün

Corában 200 ft a kisharisnya. Múltkor volt téma...
Kisün,
rákeresek, köszi. De hééé, te azt írtad, már nem is szólsz hozzám! Kép
neet
neet

Neet,
nem is szóltam, hanem írtam Kép
kisün

Vera!
akkor szkáj-fáj??? Kép Kép Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Sziasztok!
Torna megint kimaradt, de úgy érzem, most nekem is időre van szükségem, hogy kiheverjem a múlt héten történteket. Köszönöm mindenkinek az együttérzést.

Oxi!
Megnéztem a képeket, nagyon édi Vikkababa!

Zsebi!
Brúnónak gyógypuszik, amúgy meg el sem tudom képzelni, milyen lehet újra dolgozni, marhára nem hiányzik.

Recca!
Benkének is jobbulást!

Nem is tudom, miket akartam még írni… majd később talán eszembe jut…

Kép
Kép
manoka11

Zsnci,
mivel szájensz fiksön, ezért száj fáj. Mintha a szád fájna. Kép Ugye, Vera? Kép
neet
neet

zsnci persze Zsancinak olvasandó. Bocsi. Kép
neet
neet

Neet,
igen, bár ungarisch elég hüjén hangzik. vagy szci-fi vagy szi-fi. vagy ahogy grétsy lászló atyánk szerette volna - volt annak idején pályázat is: "fanti" de ez valahogy nem honosodott meg... lehetünk ennél OFFabbak????? Kép

ON: úgy vettem észre, hogy szentimrében gyorsan nő a szülésszám, gyakran kiszorulnak a kismamák a gyermekágyas osztályról. Szerintetek gondolkodnak bővítésen? Vagy egyszerűen ez van és kész?
kisün

Sajna minket is megtaláltak a vírusok, Vincének folyt az orra, de csak 1 napig, ma meg nekem fáj a torkom... Kép

Fogmosás: nekem se jött be az, hogy pelus sarkával dörzsöljem, mert mint Neetéknél, fennáll a harapás veszélye. A DM-ben lehet kapni baba-fogmosó szettet, ebben van pici fogkefe és egy olyan fogkefe-szerű valami, amin nem sörték vannak, hanem puha műanyag dörzsölők, ez tetszik Vincének, mert ahogy csinálom, masszírozza is az ínyét. És nem is drága, szóval tudjuk ajánlani.

Nálunk még van szopi, átlagban napi 3X, elég nagy örömmel.... Úgyhogy nem tudok semmi okosat mondani tejpép vagy hasonló ügyekben.

Na megyek mézes teát inni...
Blaye
blaye

Votiv, mi is olyan viztisztito készüléket akarunk majd venni (vagy karacsonyra kérünkKép
A Milumil -amit irtal tegnap-, az tejpép vagy babatej? Vennem kell valamit a sulis napra, mert amit esténként lefejek, édeskevés, nem lesz elég dednek egész napraKép

Neet, szölö pulykahussal, nyamiiii Kép Tejpép tényleg dragaKép

Ildi, engem sogornöm ijesztgetett, hogy ne fessek hajat varandossag es szoptatas alatt, aztan olvastam, hogy semmi gondot nem okoz, nyugodtan lehet!!! Mar nem hallgatok ra azota, mindig riogatKép

KépKép
fibi

Kisün,
hogy-hogy kiszorulnak a kismamák a gyermekágyas osztályról? És akkor más osztályokra fektetik őket vagy a folyosóra? Kép
blaye

Blaye, Nektek is jobbulast!

Kisün, ez a sci-fi az amerikanisztika szakon belül van, vagy hogy van ez?

Fabri, mi is fóti Cora-partiak vagyunk, de gödöllöi Tesco is bejön, ma asszem oda megyünk, ha felébred a lurkoKép

KépKép
fibi

Ildi!
Ha én nem festettem volna hajat terhesség és szoptatás alatt se Petrával, se Donival, akkor idestova 3 éve (P. épp 3 éve fogant Kép ) nem lenne befestve a hajam, ami egyenlő lenne azzal, hogy tiszta ősz lennék...na jó nem fehér, de olyan szürkés...Kép Jól néznék ki, mi?

Fogimosi Kép
Mi 1 évesen kezdtük, akkor még imádta, most utálja Kép

Na megyek, lassan ebéd...

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka!
Anne Geddes már játék babákat is készít, egy-egy díjnyertes képeslapját "legyjártották", külföldön már lehet kapni, meg asszem itthon is egyetlen üzletben. Azok egy árnyalatnyival élethűbbek, mint Eszti által betettek.

Vera! mikor én voltam benn, előfordult, hogy a vajúdóban feküdt egy éjjelt a megszült csaj, mert egyszerűen nem volt ágy. sztem először is a terhespatológiát kellene onnan áttenni, mert tök fölösleges, hogy babások között legyenek a még meg sem szült csajok.

Tegnap csúcsot vártam BZS-nél! 19:20-ra voltam bejelentkezve és fél 10-kor jutottam sorra. Azt hittem megőrülök, gyerök meg itthon "egyedül" apával. Õk jobban állták a sarat.

ancsipancsi

Fibi, Votiv: milyen márka a víztisztító? Nálunk volt egy pasi a múltkor és bemutatott egy olyant, ami nem drága (igaz nem UV-s, csak szénszűrő, meg mittudomén milyen szűrős) magyar termék, és észrevehető volt a különbség a tisztított és nem tisztított víz között! És csak 20e Ft.

Ancsi: A lányom kapott kanadából ilyen babát, most Marci kedvence, a múltkor azt kellett megszoptatnomKép
Azt nem is meséltem nektek, hogy Marci egyfolytában jön és mondja a cicimre, hogy hamm, és meg az ölembe vettem és odakínáltam nekiKép Erre ő tök meglepődött és elszaladt vigyorogvaKép Utána is jött hogy hamm és ha az ölembe fektettem akkor megnyugodott, úgy látszik csak ez kellett neki. Ja, meg megkóstoltattam vele pohárból a tejcit és ízlett neki!!! Én meg jól megijedtem, ogy ezentúl fejhetek, hogy neki is legyen valamennyiKépKépKép Deazóta sem kéri szerencséreKépKép

Votiv, Zsanci: a Stodal szirupból naponta hányszor lehet adni egy másfél évesnek? Ezt apa elfelejtette megkérdezni reggel a dokinénitől! Ja és én mennyi oscillo-t szedjek be kb? Marcinak 2 napig 2x1 tubus utána 1-1. De én is beszedném, mert elég sz@rul érzem magam!

Mingyá' rakok fel képet!

pusz: Pocak

Pussz: Pocak
pocakpacni

Fibi, Votiv: milyen márka a víztisztító? Nálunk volt egy pasi a múltkor és bemutatott egy olyant, ami nem drága (igaz nem UV-s, csak szénszűrő, meg mittudomén milyen szűrős) magyar termék, és észrevehető volt a különbség a tisztított és nem tisztított víz között! És csak 20e Ft.

Ancsi: A lányom kapott kanadából ilyen babát, most Marci kedvence, a múltkor azt kellett megszoptatnomKép
Azt nem is meséltem nektek, hogy Marci egyfolytában jön és mondja a cicimre, hogy hamm, és meg az ölembe vettem és odakínáltam nekiKép Erre ő tök meglepődött és elszaladt vigyorogvaKép Utána is jött hogy hamm és ha az ölembe fektettem akkor megnyugodott, úgy látszik csak ez kellett neki. Ja, meg megkóstoltattam vele pohárból a tejcit és ízlett neki!!! Én meg jól megijedtem, ogy ezentúl fejhetek, hogy neki is legyen valamennyiKépKépKép Deazóta sem kéri szerencséreKépKép

Votiv, Zsanci: a Stodal szirupból naponta hányszor lehet adni egy másfél évesnek? Ezt apa elfelejtette megkérdezni reggel a dokinénitől! Ja és én mennyi oscillo-t szedjek be kb? Marcinak 2 napig 2x1 tubus utána 1-1. De én is beszedném, mert elég sz@rul érzem magam!

Mingyá' rakok fel képet!

pusz: Pocak

pocakpacni

Ha szajensz-fikson, akkor szaj-fi, nem?

Ancsi, a te dokid nem soronkivul fogadja a 6hetes kontrollra menoket? Mert enyem igen. Vagy nem arra mentel?

Fogmosas nalunk is csak heppineszbol van, o csinalja, szerintem leginkabb a nyelvet dorzsoli, de imadja. Meg nem avatkoztam kozbe, nem akarom sehogy se kedvet szegni. Vagy ezt mar irtam?
moosejaw

Ha szajensz-fikson, akkor szaj-fi, nem?

Ancsi, a te dokid nem soronkivul fogadja a 6hetes kontrollra menoket? Mert enyem igen. Vagy nem arra mentel?

Fogmosas nalunk is csak heppineszbol van, o csinalja, szerintem leginkabb a nyelvet dorzsoli, de imadja. Meg nem avatkoztam kozbe, nem akarom sehogy se kedvet szegni. Vagy ezt mar irtam?
moosejaw

most minden ketszer megy ketszer megy ...
moosejaw

a, megse
moosejaw

Hi-hi
Ez az első, hogy készer sikerült elküldenemKépKép

Még nyáronKép
Kép

Ez is nyár, buli!
Kép

öcsém billentyűzete, a mienkhez nem nyúlhat:P
Kép

A két "kicsi"
Kép

A nagylány új frizurája:
Kép

pocakpacni

MooseKép
Nálunk Marci a torkára dugja a fogkefét Kép

pocakpacni

ééééés ráadásul nem is azt a képet szántam kétszer KépKépKépKépKép

az első helyére ezt akartamKép
Kép

pocakpacni

Ancsi,
annak idején én is soron kívül mentem be... mondjuk velünk volt Dóci is, mert felmutattuk, hogy íme a baba, lehet, hogy ezért Kép Én hajnalban szültem, és a vajúdóban feküdtem délutánig, mert nem volt ágy.
És minden rendben egyébként? Kép

Moose,
elvileg száj-fi lenne, de ezek a pupák angolszászok szeretik, ha rímel, innen a száj-fáj Kép

Fibi,
nekem a sci-fi a témám, az meg amerikai irodalomnak számít, így belefér az amerikanisztikába Kép

na, irány ebédelni, vár a gombapaprikás Kép
kisün

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: