hát sziasztok,picit elhúzódott a hazajövetel,mert bizony besárgultunk,szegénykémet infúzióra kötötték

és kékfény-terápián vett részt,nagyon kis lusti volt és nem evett-ivott eleget,de már jól van és megzabálom

.
a SZÜLÉS,marha vicces volt,felkelvén 28.reggelén még azt terveztem,hogy végre egy nap,amikor semmi dolgom és rendesen összepakolhatok a kórházi napokra(okt.3-ra voltam kiírva),de a vécén észrevettem,hogy enyhe kis barnás vér távozott belőlem egy minimális mensi görccsel,felhívtam kórházat,ahol azt mondták,bár nem voltak se fájásaim,se semmi más,menjek be,mutassam meg magam.szép komótosan elkészültem,bepattantam a kocsiba és elvezettem a kórházba,ott volt NST semmi fájással,majd megnézett a dokim és mondta ,hogy akkor maradunk,mert szülünk!magzat vizet elfolyatták,és elkezdtem telefonálni mindenkinek még mindig két lábon,fájások nélkül...aztán jöttek a fájások(kb.10-11 lehetett)és mondták,hogy nyugi csak estére leszünk meg,és még csak a félórás fájások jönnek....volt is egy ,de a többi már kétpercenként jött,erősek és jó hosszúak voltak,mondtam is EDÁT GYORSAN!!!megkeptem,de senki se figyelt,hogy lelógatom az egyik lábamat,így odafolyt az összes,nem is éreztem a baloldalon semmit,na de a jobbon!!!auuuu!!!!!aztán sity-suty jöttek a tolófájások,párom ottmaradt(imádom érte,egy hős volt és a keze nélkül lehet nem sikerült volna

),egy kis vágás

és már a kezemben is volt az új szerelmem

!szerintem nagyon jó dolog szülni,mindent megér,még az összevarrást is

,nagy élmény!
rossz volt,hogy besárgult indulás elött a pici és maradni kellett,és elvitték éjszakára mellőlem,de lényeg,hogy már itt vagyunk és minden HAPPPPPPPYYYYYYY!!!!!!!!
cicizés megy,rögtön ráharapott a kicsike,ja és KÖSZÖNET A PÉTERFYS GYERMEKÁPOLÓKNAK(főleg a kedvencemet),mert nagyon sokat segítettek!
az első éjszaka itthon picit zajos volt,de ez normális a környezetvéltozás miatt,most békésen szuszizik az ágyban,mindjárt megyek szopiztatni.
amúgy a kisnyúl az az igazi talpraesett típus(a Suttogót,aki olvasta),semmi nagy gondja,jól ébred,jól elvan,de ha baja van,azt nem rest kimutatni,és a kezeivel össze-vissza karatézik

!
teljes a boldogság,majd teszek fel sok-sok képet,most csak párat és majd jelentkezem megint,puszi mindenkinek és drukk a többieknek a sorban,kitartás,ez nagyon-nagy élmény!!!
Nyúlné és a 6napos Márton