Különben meg ha a sorsod adott neked lehetőséget egy babához megadja az erőt is csak el kell fogadni és nem szabad kételkedni magadban.
Mi nagyon örülünk ennek a gyereknek klasszikus esetek vagyunk úgy érezzük ő a mi boldogságunk szinte bármit csinál csak csodálni tudjuk tudod a 2. vagyis a legkisebbik a legügyesebb és a legszebb mint a mesében.
Ne kételkedj újra fiatal leszel megújulsz csak tudj örülni neki élvezd ki a terhességedet is hogy fontos vagy .Én most is úgy érzem mert ha nem vagyok megáll az élet.Mindenkinek én hiányzom.
nélkülem enni sem tudnak.A kicsi nagyon anyás Rebi nem volt.Most ez is tetszik nem nyűg Rebinél nagyon hiányzott ez az érzés.Õ a nagyiért volt oda.
Amit bánok hogy szülés után nem hordtam haskötőt és nagy maradt a hasam és sérvem is lett de nem lyan vészes csak mindig kérdezik jön a 3.(

Jó tanács fogadd meg főleg ha császár lesz.nekem mind a 2 az volt.
Aranyos vagy hogy aggódsz de sok fiatal anyuka sem éri meg a gyermeke nagykoruságát,nem lehet tudni semmit mi lesz.
Nagyon elhalkultatok milett veletek?csak én tartom szóval a társaságot.Szerencse hogy valaki mindig olvassa.megpróbálok képet feltenni rólunk
Sziasztok Era