A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

SzilcsibeKép
Azt gondolod? Az a furi, hogy a hőm 3 napja egyre lejebb megy ma már csak 36.8, tegnap előtt 37 volt még, szóval nem értem. Lehet, hogy megint több pé-m van a closty miatt? Tényleg mi lesz a többi tüszőmmel mert 3 nagyobb volt: mindkét pfészekben egy 17 mm-es és a jobban még egy 13mm-es is. Szerinted? Hát bármi lehet és persze, hogy nem tétlenkedtünk!Kép

Te hogy vagy? Érzések, tünetek? Nem ma van a nagy nap?

Kép

KépKép
babcsi

Szilcsibe
Most látom, hogy nem vagy jól? Naaaa!!!! kéne a dokival beszélni! Nem lehet kiscsillag, hogy pocaklakós vagy? Lázad is van?

Kép

KépKép
babcsi

Babcsibe Kép
Szerencsére lázam nincs Kép
Holnap megyek reggel vérvételre Kép

Hát nem tudok mit szólni a lázgörbédhez, minden esetre nagyon fura! Az a legbiztosabb, ha ma sem hagyjátok ki az összebújást!

Kép
Kép
szilva069

Köszi Babcsi a sok segítséget!
Pesten hova ha nem Titok?
Esetleg magánba
janikrisztina@freemail.hu
hukmuk

Szilva
Nehezen "emésztem" a dolgokat. Fogyózásba kezdtem mert min.1 honap kihagyás lesz. Neked drukkolok ezerrel. A szept.24-i hozzászolásomban írtam mi van velem, bocsi nincs erom mégegyszer leírni.

Barbi
Simán lehet korai a teszt. Még semmi sincs veszve.
mili

HukmukKép
elküldtem priviben az infót.

SzilcsibeKép
Nagyon drukkolok!!!!! és nagyon várom a híreket!!!

WishKép
Mennek ezerrel a drukkok és gyere mihamarabb a jó hírekkel!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++

Kép

KépKép
babcsi

BarbiKép
Nagyon drukkolok! szerintem is korai volt még, úgyhogy türelem!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Mili Kép
Ne haragudj, nem tudtam, hogy mi történt!
Pedig annyit gondoltam rád! Nagyon-nagyon-nagyon sajnálom, remélem mielőbb megoldjátok a gondokat! Azért ha van kedved, szívesen veszem, ha írsz! Nagyon szurkolok neked!

Kép
Kép
szilva069

Szilvi, remélem a rosszul léteid nem befolyásolnak semmit vagy ha mégis akkor az a terhesség jel Kép, nagyon drukkolok neked holnapra Kép
Mili tudom nehéz, de probáld össze szedni magad, remélem hammar megtaláljátok a tüszőkre a megoldást, szurkolok nagyon Kép

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Barbi Kép
Kedves tőled, hogy szorítassz nekem!
Már megint olyan nega vagyok! Mindegy, már csak egyet kell aludni, és minden kierül!!!!!

Lányok Kép
Tudom kérnem se kéne, de lécci szorítsatok értem holnap!!!! Úgy félek!

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok

Bocsi, hogy csak így betörök hozzátok, de kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Nekem még nem sok tapasztalatom van, mert ez az 1. hónap, hogy próbálkozunk a 3 hónap kivárási idő után.
Ebben a hónapban elkezdtem használni a PG/53-at és én a 8-14. cn között vagyok termékeny.Ez lehetséges?
És most jó pár napja igen-igen érzem a hasamalját, és sokat járok pisilni. Nem akarok tesztelni a mensi első napjáig. De szerintetek reménykedhetek? Bár azt halottam, hogy a 4. hétig nincsenek tünetek.
Köszönöm a válaszotokat.
Sivi
sivi

Szilcsibécske!!!
Most szépen minden erődet szedd össze és szugeráld magadba a rengeteg pozitív energiát amit eddig küldtünk neked és csak arra gondolj, hogy biztos sikerült és kész!!!! küldök még sok-sok pozitív energiát:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++KépKépKépKépKép és nem ám agyonidegeskedni magadat!!!! Ne félj nem szabad! Most mondogasd magadban vagy hangosan: nem félek, mert nincs miért!!! nem félek, mert nincs miért!!!nem félek, mert nincs miért!!!nem félek, mert nincs miért!!!nem félek, mert nincs miért!!! Na jobb? Akkor Noé megy veled? Azért jobb ha nem leszel egyedül így lesz rögtön kivel megosztani az örömöt!!!

Kép

KépKép
babcsi

Sivi

Igen lehetséges, hogy a pé-d 8-14 cn. között van. Hanyadik napon vagy ma? Tesztelni szerintem csak a kimaradt menzesz első napján kéne mert még nem hiszem, hogy kimutatja.

Kép

KépKép
babcsi

Szilvi, én is ezt a bizonytalanságot utálom a legjobban, szombaton mikor én is kiborultam mint a bili, azt nem értettem hogy megpróbálink mindent és még se sikerül, min kéne változtatni? Nem tudom ,már mindketten ( férjem) az életvitelünkön, étrend, sport, munka stb változtattunk amennyire lehet,nem értem ezt az egészet! Remélem egy év múlva már csak nevetni fogunk rajtaKép
Hát persze hogy szorítunk, ezért vagyunk itt!Kép Kép
Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Babcsi

Köszönöm, hogy válaszoltál.
Ma vagyok a 21. napon és 27-28 napos a ciklusom.

Sivi
sivi

Babcsibe Kép
Noémi ma ment a BMC-be dokihoz. Lehet, hogy ma nem is néz be, de azt ígérte nekem, hogy találkozunk bent holnap! Köszi a bíztatást, sokat segít!!!!

Barbi Kép
Valóban ez a legrosszabb. Az egyik pillanatban úgy gondolom, hogy miért is ne sikerülne, a másikban pedig az ellenkezőjét.
Azt hiszem ezen soha nem fogunk nevetni... Kép

Kép
Kép
szilva069

Sivi
A pg az ösztrögén hormon nagyobb koncentrációját mutatja és az első páfrányosodás után kb 2 nap a pé. A peteérés után a pete kb. 24 órát él és ez idő alatt kell, hogy megtermékenyüljön. Tehát ha mondjuk a 10. napon volt a pé-d és akkor megtermékenyült akkor ezt követően még kb. 7 nap míg elvándorol a méhbe és beágyazódik. Ha ma vagy a 21. napon akkor már lehet, hogy babucis vagy bár a teszt még nem biztos, hogy kimutatja. Az UH-n is kb. 5 hét mire látszódik a baba. Szóval türelem, bár tudom nem könnyű mondani. Én már csináltam előbb tesztet, max. elvesztegetsz egyet, (a legérzékenyebb a Qupido)csak nehogy letörj ha negatív lesz mert nem biztos, hogy nincs ott valaki! Nagyon drukkolok!

Kép

KépKép
babcsi

Szilvi, igazad van nem a nevetni szó a legjobb rá, hanem ha a kezünkbe lesz ( neked lesznek ) a babák más hogy fogunk vissza gondolni a sok rosszra.
Remélem Noémi ma már szúrhatja magát Kép és elkezdhetik az inszemet.

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Barbi Kép
Úgy legyen!
Jó lenne, ha jövőre már egy másik topicban beszélgetnénk egymással!
Én is remélem, hogy Noémivel minden rendben lesz!

Kép
Kép
szilva069

Babcsi

Köszönöm, aranyos vagy, hogy drukkolsz.Kép
Nem csinálok tesztet, addig amíg nem kell megjönnie, mert én sem hiszem, hogy kimutatja és feleslegesen nem akarok idegeskedni. Főleg azért nem, mert ha kiderül, hogy nem vagyok terhes akkor meg azon aggódnék, hogy miért érzek ilyeneket a hasamban.
sivi

Szilcsibe, Barbi

Ha meglesznek a babucik biztos, hogy már nem is fogunk foglalkozni a múlttal mert egész más dolgok lesznek fontosak. Etetés, pelenkázás, babaszoba rendezgetés, rucikák nézegetése stb. hihihihi...meglátjátok csajok hamarosan itt az idő!!!Kép És most mindenki mosolyogjon már egy kicsit és kérek egy kis pozitív hozzáállást!!!
Hamarosan már nem ezt a topikot fogjuk "gazdagítani"!!

Noénak pedig mennek ezerrel a drukkok!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

KépKép
babcsi

Sivi
Persze, hogy drukkolok és a jelek amit leírtál nagyon bíztatóak! Szóval hajrá!

Kép

KépKép
babcsi

Sziasztok Lanyok,

nalunk itt kinnt Nemetben ünnep van igy ma nem dolgozunk. Anyut megbiztam hogy erdeklödjön hogy tamogatnak e minket otthon. Telefonalt Tapolcaval es ott mondtak ha van tb kartyam akkor 5 alkalommal tamogatnak vmennyit a gyogyszerekhez is hozzajarulnak. Mondtam anyunak jobb lenne ha a tb-t hivna fel mert az biztosabb. Mit szoltok hozza?
Mindenkinek kellemes hetföt kivanok
Sok puszi Eszter
eszter78

Babcsibe Kép
Igazad van, nem is nyafogok tovább, befogom a po...-ám! Reszkessen az eggyel lejjebbi topic Kép

Kép
Kép
szilva069

Szia Eszti

Ez nagyon jó hír!!! Drukkolok, hogy tényleg így legyen a TB-vel való egyeztetés után is!

Kép

KépKép
babcsi

Szilva bocs elfelejtettem sok sikert kivanni holnapra. Ahogy a nemetek ilyenkor mondjak Ich drücke die Daumen. Hanyra kell menned holnap?
gondolni fogok rad

Eszter
eszter78

SzilcsibeKép
Ez a beszéd!!! Jövűűűűűnk egyel lejebbi topic!!!!!

Kép

KépKép
babcsi

Eszter Kép
Szia! A lombik-támogatással kapcsolatban, szerintem ha csak a tb kártya kell nekik, akkor biztosan nem fognak belekötni a dologba, mert akkor utána se néznek.
Ahova mi járunk, ott is csak 1x leírták a TB kártyámról a számot, és azóta semmit sem kérnek.
Sokkal olcsóbban megúsznád itthon!
Milyen idő van Münchenben? (Biztos esik)

Kép
Kép
szilva069

Eszter Kép
Holnap reggel fél 8-ra megyek vérvételre, aztán nem tudom mikor lesz "eredményhírdetés"

Kép
Kép
szilva069

Babcsi, teljesen igazad én is abba hagytam a negatív energia sugárzásást!

Most küldők mindenkinek egy kis pozitív hozzállást++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++( ettől remélem nekem is jobb kedvem lesz), így most már jobb, ugy-e

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Szia SzilvaKép

Csak bekukkantok,12-kor indulunk a BMC-be megbeszélésre. Olyan kíváncsi vagyok, mivel indulunk!

Holnapra nagyon drukkolok Neked, és nagyon várom majd, hogy jelentkezz! Szerintem délig biztos kell majd várnod. Szorítok nagyon!!!!!!!!!!!

Szia Neked is BarbiKép

Tudd, hogy Neked is nagyon-nagyon szorítok, szerintem korán teszteltél, még nem kell elkeseredned!

Sziasztok, majd holnap megírom, mi volt.
mary78

Mary Kép
Sok sikert a megbeszéléshez! Várom a fejleményeket!
Én is úgy gondolom, hogy délnél előbb nem fogom megtudni! Köszi neked is a drukkot!

Kép
Kép
szilva069

Barbi
Igaza van a lányoknak, még minden lehetKép

Szilcsibe
Szerintem én jobban izgulok miattad, mint teKép Nagyon-nagyon szorítokKép++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++

Babcsibe
Nekem is furi a hőm. Ma reggel pl. 36,6 volt. Eddig meg egyik nap 36,9, másik nap 36,7 volt. Mennyire kell pé előtt lemennie?
Párom elutazott Bp-re, majd csak csütörtökön jön haza. Úgy néz ki, hogy pénteken lesz a nagy nap. Már olyan türelmetlen vagyok! Szedem a bromot, szerinted attól lehetek álmos?

Wish
Rád is gondolok és szorítok, hogy minél több petét le tudjanak szívni.Kép
gtünde

Sziasztok Lányok!
Először írok Nektek! Bár a férjem révén Karcsi már ismeritek problémánkat! Mi is babahiány problémával küszködünk. Ha időm engedi olvasom leveleiteket, de sajnos csak a munkahelyen jutok még hozzá az internethez. Ha minden igaz, talán októberben lesz otthon is internet, most vezetékeztek. Mindenkit szeretettel üdvözlök és sok-sok sikert kívánok a babaprojektekhez! Öszintén izgulok Mindnyájatokért! Most várakozó állásponton vagyunk. A következő ciklust várom és akkor kezdjük a 2.lombikot! Azt biztosan tudjátok a férjemtől, hogy BMC-be járunk Sz.dokihoz.
Szilva! Drukkolok Neked a holnapra!!!
Sziasztok!!! Manda

manda

Tünde Kép
Ugye most inszemed lesz!?
Milyen tüszőcskéid vannak?
Biztos, hogy a bromotol vagy álmos. Szörnyű egy gyógyszer, még jó, hogy csak ennyi bajod van!

Manda Kép
Szeretettel látunk nálunk, jó, hogy megismerhetjük Karcsi asszonykáját!
Köszi szépen a drukkokat! Gondolom tudod mit érezhetek?!
Te, hogy vagy? Sikerült túltenni magad a dolgon?

Kép
Kép
szilva069

Manda, Sivi Kép udv . nalunk ..

Barbi Kép megertelek, hogy kibuktal ! de jo, hogy mar sirtal, - aztan ujra fel kell allni, szoritok, hogy legyen erod hozza mihamarabb.

Szilva Kép koszi az erdeklodest, ma voltam, van 2 orias tuszo, de az lh meg negativ, majd holnap is tesztelek. Valoszinuleg szerdan lesz az inszem..
Hogy vagy ? elmult a rosszullet? lehet, hogy mar tulizgolod magad,,- ami ertheto persze...DRukkolok nagyon nagyon holnapra !! minden rendben lesz Kép !!! ++++

Babcsi Kép 3 tuszo ! az jo !! megy a noveszto energia Neked !!! ++++

Wish, Noi Kép hol vagytok?

Eszter Kép jo pihit. A tb kartyat tuti, hogy elfogadjak. - es haza fogsz utazni minden kezelesre? vagy mar amugy is jonnetek haza?

saci
saci

Szilcsibe
Igen, inszemem lesz. UH-ra csütörtökön megyek, majd akkor megtudom, mennyi és mekkora tüsző(i)m van(nak).
Én már egyszer szedtem bromot, de akkor nem éreztem mellékhatást. Biztos öregszem, és jobban érzem már a mellékhatásokatKép

Manda
Üdv itt! Remélem, neked is jót tesz majd, hogy itt kibeszélheted a gondjaidat.Kép
gtünde

Saci
Ha jól látom, majdnem egyszerre lesz inszemünk. Majd izgulhatunk együttKép
gtünde

Hello Csajok,
Csak ennyit írokKépKépKép
Most derült ki 15 perrce... el vagyok kenődve...
Következő lépés az thiszem a laparoszkópia...
A fene essen ebbe az egész küszködésbe! Lassan az örökbefogadáson is elkezdem törni a fejem, úgyis 2 év. mire az ember babához jut...

Kép
Kép
emma1976

Szilva!
Próbálok erős lenni, de sajnos azóta is hol kismamákkal, hol kisbabás szülőkkel találkozom! Belül sokszor sírok, de amíg tudok erős maradok és bízom a következő lombikban! Az egyik kolleganőm is már 11 hetes terhes! De bízni kell és reménykedni! Mert ugye, a REMÉNY HAL MEG UTOLJÁRA!!!! De azért, őszintén félek a 2.lombiktól. Na most össze-vissza írtam. Ezer bocs! Szia! Manda

manda

Emma
Nagyon megértelek. SajnálomKép De tudod, hogy nem szabad feladni. De lehet, hogy ha az örökbefogadáson fogod törni az agyad, akkor majd össze fog jönni. Küldök egy kis vidító energiát Neked: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++
Miért kell laparra menned?
gtünde

Emma, sajnálom nagyon Kép

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Manda Kép
Tudom, nagyon nehéz, de nem tehetünk mást, folytatni kell! Küldök hozzá energiát +++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++
Nagyon félek a holnapi naptól. Ha rossz hírt kapok, az nagyon össze fog törni Kép

Emma Kép
Nagyon sajnálom...

Kép
Kép
szilva069

Lányok tudom már egyszer kérdeztem, de ha lehet választani hogy lombik vagy inszem ami az utolsó, akkor ti mit választanátok?
Maga az otthoni " kezelés" mennyivel kölönbözik mint az inszemé? Köszönöm a válaszokat.

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Szilva
Köszönöm a pozitív energiát! Ne izgulj még előre! Bízzunk benne, minden rendben lesz!
(Már korábban írtam választ, csak valami hiba volt és elveszett.)
Emma
Én is sajnálom a történteket!
Sziasztok!
Manda

manda

Szilva, én holnap nem leszek, de nagyon szorítok neked, szerdán csupa jó hírt szeretnék olvasni!
Bízom benned nagyon, küldők egy kis drukkot,drukkot, drukkot,drukkot, drukkot,drukkot, drukkot,drukkot

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Barbi Kép az otthoni "kezeles" az az akcio a paroddal?
ha egeszsegesek vagytok akkor ugyanannyi az inszemnek es az akcionak az eselye, hacsak az nem noveli az inszem eselyet, hogy elotte uh-n nezik allandoan, hogy hogy allnak a tuszoid. De lh tesztet te is tuds zmagadnak venni--> masnap akcioztok otthon. CSak nehogy ugy jarjatok mint mi, hogy a PCt pozitiv,mert akkor nagyon is van ertelme az inszemnek - feljebb jut a sperma mint akcional.

Emma Kép mi derult ki? endromentrozis? mert azt nem irtad.
HA erdekel,,privatban tudok adni tel/emailt,,stb, ahol nagyon gyorsan inteznek, (legalisan persze) orokbefogadast. Nekem is ez a vegso megoldas, lehet, hogy ezert nem gorcsolok ennyire ezeken a beavatkozasokon. Most mar 1 napos gyerekeket is lehet "kapni"...(sot sokszor a szulesen is ott lehetsz)
sacixx@hotmail.com

Tunde Kép de jo ! nekem csak par nappal lesz hamarabb akkor, mert ma mar 2 tuszo ult ott - egy orias, egy kozepes- en kb csut re saccolom az inszemet, addig LH tesztezek.
Drukkolok neked is, jo tuszonovesztest !

saci
saci

Barbi Kép elfeljtettem irni.
A lombiknak nagyobb az eselye (nem sokkal) mint az inszemnek. + az ikerterhesseg aranya is joval nagyobb. Viszont hormonilag es anyagilag megterhelobb.
miert gondolkozol az utolso-n?

saci
saci

barbi - utananeztem Kép, engem is erdekeltek a szamadatok:

http://www.oviklub.hu/betegeknek/medd_assz.htm

reszletesen le vannak irva az eselyek, a lap aljan van egy jo tablazat !
magyaran: a lombiknak 5 % al van nagyobb eselye (az elveszuletest nezik ilyenkor), mint az inszemnek.
Bar ki tudja, hogy mikori es foleg milyen mintak alapjan dolgoztak.

LOMBIKOSOK Kép: olvastam arrol, hogy a fel nem hasznalt petesejteket fel lehet ajanlani kiserletekre. Erdekel, hogy mi errol a velemenyetek?! (En biztos belemennek...)
A cikk szerint idaig a BMC ben 1 , azaz 1 db par ajanlotta ezt fel.
saci

Tüncsike
A hődnek elég ha már 1-2 fokot leesik és utána megy fel, szóval lehet, hogy lassan jön már a pé-d. A bromótól van aki kúszik-mászik és nem bírja szedni, de én is dög álmos voltam tőle egy hétig aztán hozzászokott a szervezetem. Szóval kitartás. Csináltál LH tezstet? Képzeld nekem eddig egyszer sem lett +, mindig volt valami csík hol erősebb holgyengébb de sose erősebb a tesztcsíknál. A dokim szerint a tüszőim nagysága alapján most hétvégén volt pé-m és szombaton nagyon szúrt is a hasam. Most akkor szerinted mi van? Te érzel már szurkapiszkát?

Szilcsibe
Már nagyon izgulok érted!!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++ rögtön írj holnap ahogy tudsz!

Saci
köszi de remélem már megrepedtek és hasznosultakKép
Ez szuper!!Mekkorák az óriástüszőid? Hanyadik cn-on vagy? Képzeld nekem a nagy tüszőim ellenére sem volt idáig + LH tesztem, de a dokim azt mondta, hogy ezeknek a teszteknek nem tulajdonít akkora jelentőséget. Szerinted?

Emma
Nagyon sajnálomKép

Barbi
Nekem még annyit mondott a doki az inszemről, hogy a spermiumot tisztítják és kiszűrik a gyengéket ezért, mivel a gyengék nem gátolják a haladásukat, a többinek nagyobb az esélye, hogy célba érjen. Amellett persze, hogy már nem kell átjutniuk a méhnyakon.

Manda
Üdv. köztünk és megy neked is a sok drukk!

Kép

KépKép
babcsi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: