Agi,
Kismamaruhak
- en meg mar annyira megszoktam oket hogy el sem hiszem hogy hamarosan nem lesz rajuk szuksegem. Lassan kezdem figyelgetni a regi ruhaimat - bar ki tudja mennyi ido mire ujra belejuk ferek majd....ha egyaltalan valaha is
.... Valszeg lesz egy jo hosszu atmenet amikor nagyobb szamu ruhakat (foleg felsoket a szoptatas miatt) kell majd vasarolnom. Eddig 11.8kg-t hiztam, de ugye papiron meg van 2 het. Mar nagyon kivancsi vagyok a gombolyodo pocidra - remelem a jovo het vege fele osszejon az ujabb talalka!
Tunde,
Jo hogy a parod aktivabban is reszt vesz majd Mate mindennapjaiban - imadni fogjak az egyutt toltott idot!
En speciel mar fel is toltottem a D vitamin keszitmenyemet (anyos altal), elsosorban azert mert dinnyecske oktoberi(?) baba lesz. De tervezek vele sokat setalni meg igy is. Sot, egyik nagy tervem, hogy mielott meg bekoszontene a tel, es az ido is engedi, hagynam kint aludni a kertben a friss levegon egy 1/2 vagy 1 egesz oracskara. Csak bizony ez 100%-os felugyeletet fog kivanni, a felig-meddig rezidens roka csalad miatt. A mokusaink mindennapjait nem hiszem hogy befolyasolna az uj kis emberjoveveny, de azert rajuk is jo lesz odafigyelni, nehogy a babakocsiba akarjak eldugni a mogyorot
. Szopi - ennyi fejtagitas (video, konyvek, eloadasok) utan, ha nem jon ossze, akkor tenyleg remenytelen eset vagyok...De nehany het es elvalik...
Kati,
Lili+rago - huuuuu, szerencses!! Orulok hogy nem lett gond!! En is erosen gondolkodok rajta hogy elmegyek egy elsosegely tanfolyamra, amit kifejezetten gyerekes szuloknek hirdetnek. Hiszen lehet akarmilyen elovigyazatos egy szulo...
Megkaptad ugye a valaszom a yahoo-rol a multkor?! Amit a Lili kepeire irtam.
Persze en tovabbra is mindig 2-in-1
! Es remelem meg legalabb a kiirt idopontig ez igy is marad, mert orult felfordulas van (ujfent) a hazban. Festes felig-meddig befejezve, a jovo heten szonyegtisztittatas, takaritas, butorosszerakas, pakolas....egyenlore ennyi jut eszembe. Tudom hogy van egy masik topik is, de en inkabb teged kerdezlek, mert tudom hogy nagyon tapasztalt vagy ilyen teren....szoval natehat akkor....milyen hordozokendot ajanlasz amit tudunk hasznalni mar rogton az elejetol?
Ja, es mielott meg befejezem az irast, annyit szeretnek meg mondani hogy Kati, te egy nagggyon okos no vagy!!! Es ha addig nem jossz ra magadtol, akkor hamarosan ki is fog derulni hogy miert irom ezt

! Udv mindenkinek, b

?