A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

hogy mid van??
akkor most béna vagyok???

Fibi!
ez az uszás dolog így már rémisztő!

Oxi!
Hogy vagytok??Mitől hányt??Milyen szert kapott?
Mi a baja?
manó27

Mano!

MSN-en keress meg a fenti címen.A másikkal ne foglalkozz!

Juc
20170114224602

na addig addig olvasgattam ameddig lemaradtam rólad:-ÖÖÖ
de felvettelek ám!!!
manó27

Juc, milyen könyvet rendelnek Töled? Nekem majd legközelebb azt irod, hogy Andrelllya?Kép Fura volt, mikor ramkialtottal, hogy FibiKép

Fabri, igy tenyleg könnyüKép

Mano, hova költöztetek amugy? Uszas dolog igen, annak hangzik, de mindenki a maga érdekei szerint adja elö a törtenetet, ugyhogy Zsebinek is van igaza.

KépKép
fibi

Mano, egyszerre irtunkKép Na, ki lesz ma az utso?Kép

Kisün, suli milyen volt, mit tanultal? Nem am eltünni!!Kép

PS: én megint nem birok aludni, délutan hunytam egyet deddel, biztos azert.
PS2: elkezdtem lefejni tejecskét, hogy legyen B-nak jövö héten a suli miatt, haaat 30mili jött le, siralmas...

KépKép
fibi

Hehe, elsö is vagyokKép Najo, huztam aludni.

KépKép
fibi

Jó reggelt,

Ja és hozzáteszem, hogy úgy mondtam véleményt, hogy évekig úszást oktattam a BVSC-ben Kép Kép

Tényelg ha Bogárka nyit ovit akkor én is mehetek oda dolgozni, én leszek a sportfelelős, vagy ezt a munkát Ada akarja majd magának???

Manó és is akarok mélezni meg msnezni Veled, kérek valami támpontot., én lenni msn-en zsebi2004kukacchello.hu

Juc, igen úgy gondoltam, hogyha kell akkor elhozom a cuccokat, ebédidőben fel tudok ugrani érte.
zsebi2004

Juc, ilyen velem is szokott lenni. Sot, olyan is volt, hogy csak elmentem egy uzlet bejarata elott es attol csipogott. At se mentem rajta! Korabban talan a melohelyi magneses belepokartyam vinnyogott, de azt mar reg nem hordom, ugyhogy mostanaban nemtom mi okozza.

Mano, enyem lany rengeteg gyumolcsos izet eszik es egesz nap donti magaba a vizet. Gondolom ez a "titka" Kép De biztosan a gyors emesztes is. Majd megkerdem a dokit. De vigyaznom kell, mert apa mar mindent megkostoltat vele, ilyen baromsagokat, mint csilis bab, tormas izemicsodak, tonhal, meg egyeb marhacsipos kajak. Olyan pipa vagyok ra...

Hat, este fel 6tol reggel fel 7ig aludt a no. Persze a miagyunkban. Tegnap is fel 9tol 7ig, azt is vekunk. Szoval csak az agyaval van problema, az alvokajaval nincs? Dehat ez mindenkinek olllllyan kenyelmetlen...
moosejaw

Zsebi, de azert abban egyetérthetünk, hogy a babauszas naaaagy biznisz?Kép

Moose, legalabb Nalatok a közös alvas megoldast hoz. Balint hiaba alszik velem a franciaágyban, ugyanugy felkel 5x egy éjszakaKép

KépKép
fibi

Sziasztok!

Képzeljétek, este 10-kor raktuk le aludni, és háromnegyed 6 (!)-kor keltem hozzá. Aztán 1 óra szunya, fél óra sírás. De úgy hogy fél perc sírás, 2 perc csönd.. Aztán szopi, most megint alszik 1 órája... Kicsit hajszárítóztam a hasát tisztába tétel után, a meleg miatt, lehet, hogy jó volt neki...
mkatus

Itt vagyok Kép ugye pénteken Debrecen - szégyen és gyalázta, ez volt életem első debreceni látogatása. Tegnap meg ismerőst kocsikáztuk körbe a Dunakanyarban, jó kis kirándulás volt Kép
Közben ti persze SOKAT írtatok, kicsit sietősen olvastam vissza, ezért bocs, ha valakit kihagyok Kép

Fibi,
doktori órára járok, hogy egyszer drKisün legyen belőlem Kép már D. előtt elkezdtem, most már az utolsókat rugom belé, kötelező órák megvannak (a mostanira hobbiból járok, mert a témámba vág, de olyan jó agytornázni egy kicsit), már "csak" egy disszertációt kellene összehozni Kép

Ada,
jó futást!!!! Kép

Votiv,
párod meg Isti meg a cici... ödipális, nagggyon ödipális Kép

Moose,
3x naponta nem gond szerintem se, ha állag stb. normális. Valószínűleg tényleg sok gyümis izé, D. is szokott 2x min., az a ritkább, ha egy napig nincs kaki. És ő is mindent megkóstolhat, de nagy mennyiségben nagyon fűszereseket azért nem kap Kép

Zsebi,
te úszást oktattál? Akkor te voltál B.Zs. álomkismamája! Kép Egyébként én is olvastam ezt a nyilatkozatot a babaúszókról, és laikusként is kicsit extrémnek éreztem: nem akar mindenki versenyszerűen úszni, arról nem is beszélve, hogy hobbiból meg belefér, ha nem tökéletesen "szabályos" az a tempó... már ha van összefüggés a babaúszás és a nehezen tanulás közt Kép Én pl. nem babaúsztam, de szerintem egy úszó hülyét kapna a gyorsúszásomtól, a pillangó-tempómról nem is beszélve Kép mégsem fulladok vízbe Kép

Juc,
borzasztóan kiváncsi vagyok, nincs kép az új frizurádról??? Kép És úgy olvasom, hogy most már elmúlt a kezdeti félelem a vezetéstől, és repesztessz ezerrel a városban Kép tökjóóóó

vera
kisün

Katus,
ez szuper Kép

Ancsi,
akkor 6hetes kontroll után irány az utca Kép

MMR: hát igen, én ugye oltáspárti vagyok, de már korábban is írtam, hogy ezt az egyet elég fölöslegesnek tartom, mert ezek könnyen leküzdhető betegségek... arról nem is beszélve, hogy párom kapott 2 éve, mielőtt kimentünk USA-ba, és utána két évig visszatérő lázrohamai voltak, meg izületi gyulladásai, és egyszerűen túl nagy az egybeesés a két dolog közt Kép természetesen nincs rá bizonyíték, de nem találtunk más okot... immunológusok mondták, hogy lehetséges...
Persze, ha valaki nem volt pl. bárányhimlős vagy rubeolás, és babát szeretne, akkor az oltás még mindig jobb, mint a terhesen elkapott betegség, szóval nem feltétlenül rossz ez sem szerintem, csak én speciel opcionálissá tenném, mert egy bárányhimlő nem egy kategória a torokgyíkkal. UFF
kisün

Jó reggelt!

Ma reggel alig hittem a fülemnek és a szememnek, de Gréti nem szörcsögött, egész éjjel aludt (mellettem), reggel 5-kor ébredt, mondjuk sírva, így meg is szoptattam, de aztán fél 8-ig aludt tovább, és teljesen tiszta az orra, és láza sincs (popóban 37,4).

Pedig féltem az éjszakától, mert egy csomó esti orrszívás után is teli volt az orra, és a láza is 38,2 volt, de végül erre se adtam gyógyszertári cuccost, csak az aloét. Az orrába meg anyatejet csöppentettem végül, de úgy tűik bevált.

Zsebi! Még mindig nem kaptam tőled mélt.

Zsanci! Te megkaptad az enyémet?

KépKép
KépKép
lindicita

Kisün!

Új hajam csak annyi,hogy ami kihullott az most nő és kb.másfél cents és feláll a hosszú szálak között.ÉS azért még nem száguldozok ámKép

Fibi!

Profilomban van az oldalam ahol láthatóak a könyvek amiket készítek.ÉS hát Fibi vagy nem?

Moose!

Nekem nem a mágneskártyám csipogott mert azt is teszteltük.lehet,hogy csak a néni csipogtatott valamit,hogy jól megijedjedKép
20170114224602

Jucus,
olyan haj nekem is van Kép és azt hittem, hogy mostanára majd jól megnő, de neeeeem Kép
kisün

Kisün, fetsd már ki ezt az álomkismama dolgot, légyszilégyszi.

Fibi, azzal nem vitatkozom, hogy biznisz-e vagy sem, de a nyilatkozat nagyon sántít. Egyébként meg a gyerek úszásoktatás legalább akkora biznisz mint a babaúszás.
zsebi2004

Zsebi,
neked nem mondta, hogy terhesség alatt úszni-úszni-úszni és még talán úszni is? Kép
kisün

Ada: Ti is most pakoltatok lakást? Nálunk is éppen tegnap kapott új szobát Pindurpandúr. Jó nagy munka volt, de megérte, annyira jó lett a kis saját szobája? Teteszett neki? nekem egy kicsit többször kellt, mint szokott? de lehet, hgoy nem ettől.

Nálunk még nincs fűtés, apa ma indítja, brrrrrrrrr de hideg van.

Oltás: én is parázok minden hülye szövődményétől, ezért is veszem meg az újat, amiből csak lehetséges.

Manó: gratula a lakáshoz. Felveszel msnre? johanna1975 vipmail pont hu. cimmel? köszi előre is.

Mennem kell, pedig még akartam irni

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Fic: olyan jó téged is látni néha.

Votiv: neked hóóóóóóóónap mikóóóóóóóó jó.

Ildi: de nálatok éppen a fordítottja van mint Fanninál. Az a jobbik eset. Ne aggódj. És ha szépen csinál mindent, akkor meg főleg.

Kép
Kép
johanna1975

Johi! mert meg lehet venni az újat, és elvinni az oltásra?

ancsipancsi

Bogárka!

Petrának boldog névnapot!

Juc és Soma és Panna és ZApa
20170114224602

Kisün, agytorna jo, egyetértekKép MMR-röl amit irtal - meg jobban parazokKép

Zsebi, dede, naná, hogy az is biznisz. Azert irtam, hogy mindenki a maga érdekeit nezi. Nem azert tettem be a cikket, mert en total egyetertek a csajjal, hanem mert sztem elgondolkoztato, es van benne némi igazsag is.

Ancsi, igen meg lehet venni gyogyszertarban az Infanrix nevü oltoanyagot, recept kell hozza, és ha normalis a dokid, beadja azt.

KépKép
fibi

Petráknak bóóóódogotKép

Juc, igen Fibi, csak fura volt hogy élöben is igy szolit valakiKép
És milyen kiralyosak azok a könyvek, és Te milyen kreativ mami vagy, nahátKépKép

KépKép
fibi

Fibi!

Az AndrelyaKépnem jutott eszembe.ÉS különben is mindenkit úgy szólítok ahogy itten nevezi magát.Oxi is felhívott és bemutatkozott,azt sem tudtam kivel beszélekKép

Juc
20170114224602

Megörülők az új gépemtől!Minden magyar rajta és új verzió!Még utálom!A régi,öreg,beteget akarom!!!!
Kép

Juc
20170114224602

bogárka: boldogságost leányodnak.

ancs: igen.Fibi leirta, viszont 8000 pénz, de megéri.

egykezes johi

Kép
Kép
johanna1975

Ancsi! Darabja átlagban 8000 pénz, a 3 együtt (3-4-5 hós oltás) 20 ezer pénz, de szerintem is megéri. Gréti meg se érezte egyiket sem.

Mkatus! Gréti nekünk is állandóan kézben volt, még kézben is aludt napközben. Én nem hagytam sírni soha. Viszontvan egy nagyon kényelmes fotelem, oda befészkeltem magam, Gréti az ölemben szunyált, én meg 2 hónap alatt kiolvastam egy 12 kötetes sorozatot (könyvenként 400 oldal). Azóta se tudtam annyit olvasni.

KépKép
KépKép
lindicita

<font color="0000ff">Hogy ma milyen szép esős idő van... Elvileg este megyünk bográcsozni Törökbálintra. Kép Lehet, hogy mégsem lesz belőle bográcsgulyás? Kép

<center></center></font>

KépKépKépKép
proone

Megyek vasalni!

Proone!

Bodrácsgulyás?Jól hangzik!Kép

Juc
20170114224602

Mi a Vistaba megyünk (nem az utazasi irodabaKép) talalkozni baratokkal, ott nem baj ha esik az esö, de azert inkabb süssön a nap!Kép

KépKép
fibi

Lányok!
de ez mitől más, mint amit most kapunk, és, ha más, akkor miért nem ezt adják a dokik is?? NEM ÉRTEM! most nekünk először a 2. hós oltás lesz. melyiktől durvul a helyzet?
ha felíratom, mivel indokoljam?

ancsipancsi

Lindi,

légyszi adj emil címet, mert nem találom és végre összeszedtem mindent az ülésről Kép

trehányzsebi
zsebi2004

Zsebi!
E-mail: ildi142@freemail.hu

Ancsi!
Ha megadod az e-mail címedet, küldök róla prospektust. Nem kell semmivel indokolni, tudja azt a doki nagyon jól, hogy miért azt akarod. Nekünk ő ajánlotta, mikor mondtuk hogy nem akarjuk beoltatni Gréti, pont a mellékhatások miatt.

KépKép
KépKép
lindicita

Lindi: mamapoc@freemail.hu
légyszi!
köszi előre is!

HELP TEJSERKENTÉS: a teában többek közt ánizs és édeskömény van, ráadásul ez a Kispocónak is jók ezek a dolgok (anyatejen át), ha nem tud púzni, így vettem csak ánizst és édesköményt egy zacsival. arra gondoltam, hogy mi lenne, ha főznék belőle egy levest? mondjuk jó 2 teáskanál mindkettőből és 5 dl víz és 1-2 szem krumpli, hogy jobb legyen, meg akár pirospaprika is mehet bele. vagy ez balgaság? meg a másik, hogy hogy fogom leszűrni utána a magokat? vagy meg lehet enni őket? nem ártanak?

ancsipancsi

Lindi,
emil ment.

Húúú ma nagyon gázos napunk van, régen volt ilyen, hogy csak ülve hajlandó elaludni Brúnó, fogmanók rátaláltak, nyáladzik ezerrel, de annyira, hogy egy előke fél nap alatt teljesen elázik, nem ebédelt, ilyen is csak fogzáskor fordult elő. Mondjuk kicsit folyik az orra, de egyenlőre a fogzásnak tudom be azt is.

Ahogy beraktam a babakocsiba, 2 perc múlva ülve elaludt, most már egy órája alszik.
zsebi2004

Nálunk Gréti tegnap egész éjjel a babahordozóban tudott csak aludni, olyan taknyos volt.
A férjem helyére feltettem az ágyra a hordozót, a férjem meg kinn aludt a nappaliban.

KépKép
KépKép
lindicita

Ezt találtam:
"Szoptatós leves zsemle krutonnal.
Kevés olajon egy kanál lisztet megpirítunk,megszórjuk pirospaprikával,köménymaggal majd felengedjük vizzel.Sózzuk kiforraljuk és már tálalható is.Ugye egyszerű?"

ancsipancsi

ancsi ez jó. ada is ezt ajánlotta nekem koton nélkül.

Kép
Kép
johanna1975

Ancsi!
Én is csináltam néha csak ánizsból vagy csak édesköményből, sőt egyszer olvastam valahol, hogy jobb is ha csak így külön isszuk az összetevőket. Én simán leszűrtem, de néha rágcsáltam a magokat is. Szerintem finomak! A leves is jó, de az állítólag nem is a kömény miatt hat a tejre, hanem a pirított gabona miatt... mint ahogy a sör és a malátakávé is, merthogy az meg pirított árpából van.
Oltás: nálunk csak a 15 hós járt mellékhatásokkal, a többinél se láz se dudor, se semmi Kép

Petra nevében is köszönet a jókívánságokért!!! Kép

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ada: Különköltözés rulez, hogy bírta LH az éjszakát az új helyén? Kép

Fabrika: Én is ilyen gyerekorvost szeretnék! Kép

Fibi: Téged csak azért nem szidtalak össze, hogy nem szóltál, mert nem is tudod, hol érhetsz el Kép Meg ha összefutnánk sem ismernénk egymásra Kép

Azért is volt a nagy leszúrás, mert tegnap nekem is kellett volna mennem a Corába, de nem netem, csak ma, mert földlusta voltam tegnap Kép

Juc: Látod, milyen érdekes élmények várnak egy idegen bevásárlóközpontban? Paracsipogás Kép
Egyébként nekem is az a fura, amikor a keresztnevemen szólítanak, mert engem minden ismerősöm Oxigénnek hív Kép Már nem is emlékeztem, hogy neked telcsin mást mondtam, biztos lányos zavaromban Kép

Manó: Végrevégre! És tessék engem is MSNre venni! hkoxigenkukachotmailpontcom

Kisün: Biztos volt már róla szó, de milyen drKisün leszel?

Lindi: Én is kérek prosit!
Jövő héten megpróbálom feliratni a dokival a 4-5 hóst, kíváncsi vagyok, mit fog szólni...

Bogárka: Petrának mi is mindenféle booldogságosat kívánunk!

KépKép
oxigen
Györköny

Petrának soksok boldog nevenapját Kép

Oxi,
bölcsészdrKisün leszek egyszer talán, amerikai irodalom (sci-fi) Kép

Johanna,
"koton" nélkül KépKépKép
kisün

Boldog Petra-napot!
neet
neet

Petrának mi is sok boldog névnapot kívánunk, ha Brúnó lány lett volna akkor a Petra név előkelő helyen szerepelt, mivel apjuk Péter, nekem a mániám volt, hogy a lányunkat Petrának fogjuk elnevezni (mivel a Petrus azaz Péter nőnemű alakja). Még j, hogy apjuk nem találta ki, hogy ha fiunk lesz legyen András, mert nem nagyon vagyok barátságban ezzel a névvel.

Kisün: nem lehettem álomkismama, mert az első találkozáson mondtam, hogy kétoldali vízundorom van, és úgy igazán úszni utoljára a Balaton átúszáson úsztam évekkel ezelőtt.
zsebi2004

Zsebi,
akkor hát nem voltál álomkismama Kép bocs Kép
kisün

ZSebi!

Este megbeszéljük az elhozatalat,oksa?

Juc
20170114224602

Boldog névnapot Petra!
zanza

Ancsi, Oxi, Zsebi! Küldtem mailt!

Bogárka! Petrának boldog névnapot!

Gréti egyre veszélyesebb dolgokat művel. Egy másodpercre se lehet magára hagyni. Mindenebe felkapaszkodik, FELÁLL (!), de leülni még nem tud. Ezen kívül minden szerel, kihúz, lerángat, a barikádon átmászik, és fejjel lefele landol. És mindenhova árnyékként követ.

KépKép
KépKép
lindicita

Lindi: Én nem kaptam...

KépKép
oxigen
Györköny

Jucus!
Ha már Fótig elmerészkedsz, nem téma Szada. Tiszta a terep, hazamentek!
Kaptál tornacipit?

Oxi!

Oltást mi is kaptunk, később találtuk ki ezt a megoldást. Viszont nagyon elégedett vagyok az új dokinéninkel, homeoval gyógyít!
Fabri
fabrika

Oxigén: ha nem baj én is felvettelek.

Kissün: én már csak ilyen hülye vagyok. Itthon is ki vannak tőlem készülve, hogy mindent hülyén mondok. De igy viccesebb a dolog. Csak az nem amikor az igazi neve nem jut eszembe. És mondjuk a boltban kérek jótkurtot. Na de szerencsére a szenilitásom még eddig nem terjed. De haladok felé...

Lindi: én is ettől az időszaktól félek nagyon, amikor egy percre sem hagyhatom magára. Jaj, jaj, jaj. hogy lehet igy bármit is csinálni?

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: