Akkor nem is kell Amerikáig menni egy olcso babakocsiért ezek szerint. Különben ugy férünk be, hogy nagy az autónk
Andi! Hát a testvérkocsit nehezebb tolni, az tény, mert a nagyobb gyereknek kell elöl ülni, és ez fellépésnél, kanyaroknál nehezíti a dolgot. Mármint nehezebb, mint egy gyerekkel, de ha már kettővel kell közlekedni, még mindig kényelmesebb, könnyebb, biztonságosabb, mint az egy babakocsi + motor/póráz/kenguru/stb. (Hátránya persze, hogy a nagyobb gyerek ellustul.) De én csak a sétáról beszélek, mert nem szoktunk tömegközlekedni. Szerintem testvérkocsival gyakorlatilag nem is lehet. Hacsak nem vagy súlyemelő. Mi autózunk, abban tartjuk a kocsit, annyit meg ki lehet bírni, hogy onnét az ember ki-bepakolja.
Én nem tudok babakocsikölcsönzőről, pedig jó ötlet volna. De esetleg a Nagycsaládosok Országos Egyesületénél lehetne érdeklődni, talán hirdetést föladni. Néha olyan hirdetés is van, hogy valaki ingyen kérne vagy adna valamit. (Szerintem nyugodtan keresd meg őket, nem csak 3 gyerektől állnak szóba az emberrel, azt vallják, hogy a nagycsalád is egy gyerekkel kezdődik.)
Kata! Én is remélem, hogy minden rendben lesz!
Üdv,
Orsi

a másikban már sokkal megértőbbek voltak és azonnal beírathattam a gyereket,holott a második a jobb színvonalú bölcsi,az első csak a közelség miatt volt kedvezőbb!