A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Lara Kép ezt mar ateltem en is,,nem nyaralassal ugyan, de karacsonykor...az sem volt kutya fule..pedig igy elkepzletem, hogy ott a fa alatt bejelentem,,,stb..--de hat nem Kép
ez mar szerintem "majdnem terhesseg " volt, szoval nemsokara be is fog jonni ...Kép jo felfogas,,ugye?

Eszit Kép drukkolok neked is !!!!!! meddig maradtok Munchenben meg?

Hukmuk Kép olvasd feljebb a lara-nal mit irtam..Ez RAd is vonatkozik. Lehet, hogy nem vigasztal,,csak egy kicsit,,de mas is volt ezzel es megertelek, es egyutterzek...
es jovo szulinapodon meg mar egy bebi fog ejjel felkelteni Kép

Wish, Babcsi Kép jol alltok ! csak igy tovabb ++++++

en azt hiszem holnap megyek az uh ra,,csak nem tudom hogyan fog beleferni az idombe...

Noi Kép mar nem dolgozol? teljes a rahangolodas? azt hiszem igazad van !

Tunde Kép igen,,nagyon oda kell figyelni,,mert a dokiknak ezer beteguk van, meg kulonben sem olyan fontos neki hogy teherbe essel, mint neked. A legjobb total kimuvelni magad, es mindenre rakerdezni.

Amica Kép fogad rendbejott?
ferjed velemenye nem valtozott?

jo ejt mindenkinek: saci
saci

Potter Kép Kép
Gratulálok az ici-pici babucihoz!

Hukmuk Kép
Tudod... nagyon sajnálom, de ma már biztosan jobban érzed magad egy picit!

Noémi Kép
Jobban vagy már?

Nem tudom mi maradt szegény babócákból, mert én is nagyon szarul voltam tegnap, meg éjszaka. Olyan volt, mintha gyomorrontásom lett volna. Hasmenésem volt, fájt a hasam, meg lázas is voltam. Hát ez nem a legjobbkor jött. Eléggé elkeseredtem, Kép de majd kedden kiderül.

Kép
Kép
szilva069

Szisztok Csajok!

SzilvaKép
Most teljesen jól vagy? Csak tegnap voltak ezek a tünetek? nem lehet, hogy OLYAN tünetek?

Amica, Saci Kép
Köszi a drukkokat!! Jó lenne már tyúkanyónak lenni! Igaz Tüncsi, ha már egyszer elhatároztuk, hogy most sikerülni fog!Kép

EsztiKép
Nagyon drukkolok, hogy most összejöjjön és ne kelljen azzal foglalkozni, hogy itthon hogy kéne csinálni!!! Mennek a drukkok:++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++

Kép

KépKép
babcsi

Kép-csak azért,hogy el ne felejtsetek...amíg dolgozok és nem tudok jönni!KépKépKépKépKépKép
kandi72
Budapest III. kerület

SzilvaKép

Nehogy elkeseredj nekem, ezek simán lehetnek terhességi tünetek!!! Egy-két ismerősömnek így kezdődött a terhessége! Nem feladni!!!!!!!!!
mary78

Szilvi, nekem is pont ez jutott eszembe, nem lehet hogy olyan tünettek, ma hogy vagy? Semmi nincs veszve, remélem azért otthon maradtál és pihizel!

Noémi, remélem már te is jobban vagy és hammarosan visszatérsz közénk Kép

Potter szívből gratulálok, végre valaki elinditott a zebraesőt és utána mindannyian követni fogjuk!

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Babcsi Kép Mary Kép
Olyan aranyosak vagytok, tudtam, hogy megvígasztaltok!
(De szerintem ez akkor is valami gyomorrontás féle volt.)
Ma már sokkal jobban vagyok, diétázom!

Kép
Kép
szilva069

Barbi Kép
Egész éjszaka azon gondolkodtam, hogy mi lesz, ha nem tudok jönni dolgozni... de aztán reggelre jobban lettem, és természetesen már dolgozom.
Tudom nem kéne, de már így is annyit hiányoztam!

Kép
Kép
szilva069

Lányok Kép
Tegnap végigolvastam azt az időszakot, amíg nem voltam! Nagyon jó érzés volt, hogy minden egyes nap gondoltatok rám! Köszi Köszi Köszi
Örülök, hogy itt lehetek veletek Kép

Kép
Kép
szilva069

Kandika
Senki nem felejtett el...csak ne dolgozd túl magad!!Kép

Szilcsibe
Látod, mindenki egyre gondolt! Hajrá-hajrá, mennek a drukkok:++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++

Kép

KépKép
babcsi

SaciKép

Mi volt az UH-n? Nagyon drukkolok!!!!!

Kép

KépKép
babcsi

BarbiKép
Nálad vannak már tünetek? Érzel valamit? Még egy hetet kell várjál az eredményre? Nm gondoltál vérvételre, hogy ne kelljen izgulni? Nagyon drukkolok! Kéne a nagy zebraeső!!!
Hogy Noé szavával éljek, mindenki legyen tyúkanyó! Igaz Szilcsibe?

Kép

KépKép
babcsi

Hukmuk
Annyira együttérzek veled!!! Az ilyen nap a lehető legpocsékabb!!! A nagy reménykedés után a kiábrándulás. Én is csak azt tudom kívánni, hogy miután kiszomorkodtad, kisírtad magad, holnap kicsit másképp lásd a világot!

Potter
Annyira szuper, hogy ott a babuli a pocakodban! És az meg a legszuperebb, hogy a szívhang is rendben van! Gratulálok!

Én most igyekszem 3 napig nem egyfolytában itt lógni, mert nekem hétfőn derülnek ki a dolgok, és így is be vagyok parázva rendesen, szóval igyekszem elterelni a figyelmemet - bár nem nagyon megy...

Kép
Kép
emma1976

HukmukKép
Mindig mindenkinek azt mondjuk, hogy ne idegeskedjen akkor ez rád is értendő!!! Próbáld elfoglalni magad mással vagy velünk kibeszélni magad! Tudom, hogy nem könnyű de hajráKép

Kép

KépKép
babcsi

Sziasztok!

Potter végre valaki elindította a babaesőt! Vigyázz magadra!

Hukmuk! Ne keseredj el! Már a következő ciklusra kell koncentrálnod!

Nálam változatlan a helyzet... 43 nap. Egyre jobban félek hogy valami nagyobb baj lehet a dolog mögött. Nekem soha nem maradt még ki vérzésem. Kép Ma este megyek a dokihoz. Addig nem jövök el amíg nem mond valamit hogy mi lehet. Gondolkoztam hogy keresek másik dokit... még egy vérvételt sem csinált a 43 nap alatt. Szerintetek???

Szilva mennek a drukkokk!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép
jiny

Jiny
Ha beszéltél vele ma este és nem kielégítő a válasza akkor lehet, hogy tényleg el kéne gondolkozni egy másik dokin. Csináltál még egy tesztet? Az UH-n a múltkor nem látott semmit, igaz? Hátha ma este kiderül valami! Nagyon drukkolok!!!!!!!

Kép

KépKép
babcsi

Szilcsibe Kép illetve tyúkanyó Kép drukkolok, hogy a gyomorrontásod semmit se jelentsen. A megtapadt babócáknak végülis már nem okoz semmi rosszat, csak sok-sok folyadékot igyál, keddig meg dupla drukkokat küldünk!
Ott leszek veled, jó? Bejövök drukkolni, ha kéred Kép időm, mint a tenger. Bár jövő héten még dolgozom 3 napot, szerdától, de azt márkibírom.
Drukkok!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Hukmuk Kép BOLDOG SZÜLINAPOT! Istenke éltessen sokáig!!!!! A mensi pedig nem a szülinapod miatt jött meg, ne is gondolj erre, egyszerűen csak rossz időzítés! A következő milyen jó lesz majd, még aludni sem hagy a kisbabátok jövőre! Drukkolok!
Élvezd ki ezt a napot, amennyire csak tudod! Hiszen egy évben csak egyszer van szülinapod, mensi meg sajnos vagy 12x. KépKépKépKépKép

Kandika Kép de jó, hogy itt vagy, nem felejtünk ám el KépKépKépKépKépKépKép

Babcsi Kép Wish Kép nőjjenek csak azok a tüszőcskék, szép babák lesznek belőlük Kép
Vendég

Noémi Kép
Ha van kedved, gyere be, örülnék neked!
Asszem a férjem úgysem jön, gondolom dolgozik!
(Tel.: 06 30 400-9660) Ha esetleg nem találnál, hívj fel!

Kép
Kép
szilva069

Emma
Amit írtam neked szólt és nem Hukmuknak! Szóval ne idegeskedj!

Kép

KépKép
babcsi

NoéKép
Az tök jó, hogy be tud veled menni Noé!!! Legalább nem egyedül izgulod végig!! Annyira drukkolok!!!

NoéKép
Köszi a drukkot! Már eléggé fájdogálnak, még hányingerem is van. Kíváncsi vagyok most mekkorák lehetnek!
Veled mi a helyzet?

WishKép
Mikor mész megint UH-ra? Kíváncsi vagyok nagyon, hogy hogy alakulsz!

Kép

KépKép
babcsi

Úgy látszik ma teljesen gyagya vagyok.. Szilcsibe.. az a tök jó, hogy Noé nem magával hanem veled tud bemenniKép

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi,nem tudom, hogy mit gondoljak vagy mondjak.Igazából most egy kicsit bizakodobb vagyok. Nem tudok hason aludni, úgy fáj a cicim és szúr a hasamba valami, fáradékony vagyok, párom szerint megváltozott a bőrömszíne és a viselkedésem, nyugodtabb lettem. Lehet hogy csak pszichésen érzem hogy talán sikerült de párom is biztatt hogy csináljak tesztett mert szerinte sikerült, nem tudom, izgulok nagyon hátha tényleg összejött.
Szilvi tök jó hogy elmegy veled Noémi és együtt izgultok Kép

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Babcsibe Kép
Szegény Noémit klónozták, remélem mindkettejükkel találkozni fogok!

Barbi Kép
Remélem igazad lesz a tünetekkel kapcsolatban.
Én egyre inkább azt érzem, hogy tutira nem sikerült, mert már a cicifeszülésem is elmúlt, és ez annak a jele, hogy hamarosan +jön Kép

(Ne szidjatok össze, de szerintem így lesz!)

Kép
Kép
szilva069

Barbi
Örülök a tüneteknek!!!! Nagyon jól hangzanak!!! Megy a drukk ezerrel!!!

Szilcsibe
Nem gondolunk ilyenekre!! Sikerülnie kellett és kész!!! küldök sok-sok babatapasztót!!!!!:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi Kép
Szerencsére hétvégén nem tudok jönni (otthon nincs net), legalább nem rinyálok nektek!

Kép
Kép
szilva069

Szilva
Orulok hogy már jottél. Nagyon sokat gondoltam - gondolok rád és nagyon-nagyon szorítok hogy osszejojjon...és szerintem most ossze is fog. Igy érzem.
mili

Szilva
Elfelejtettem elobb írni, hogy nincs jelentosége a cicifeszulésnek meg ilyenek. Egyénileg eltéro. Nem is nagyon érdemes a tuneteket figyelni mert sok mindent a gyogyik okoznak. Csak szépen bizakodj és kedden minden kiderul.
mili

Sziasztok Kép

Szilva Kép
Semmilyen tünet nem jelent semmit!!! Nyugiba legyél, mert a gyrekek már ott kapaszkodnak, aztán csak lesnek, hogy mi ez a nagy bizalmatlanség Anyánál Kép

Én ma voltam UH-on, most értem haza.
A jobboldalon 15-15-16-16-18 mmeseket a tüszők és van három kicsi 8-as is, a baloldalon 10-13-ig.
Hétfőn lesz a punkció, addig már csak pihi van, no meg még néhány szuri. Szám szerint hat, már nagyon várom, hogy ne kelljen szurkálni egyre nehezebben viselem valamiért Kép

wish

Wish Kép
Nagyon szép tüszőid vannak! Növeszd szépen tovább őket! Hétfőn pedig szorítok érted, hogy sok-sok szép tüszőt tudjanak nyerni! Kép
A szurizásról: Én is a vége felé már egyre nehezebben szúrtam meg magam, de azért mindig sikerült!
Úristen micsoda izgalmak!

Mili Kép
Legyen neked igazad, de keddig biztosan megőrülök!
Veled mi újság? Hogy vagy?

Kép
Kép
szilva069

Szilcsibe KépKépKépKép irgum-burgum, ne is tessék ilyesmire gondolni, mert én csak pozitív kismamákhoz megyek ám eredményhirdetésre! KépKépKépKépKép
Biztosan jövök, felírtam a számod.
Reggel mikor mész kedden? 1/2 8-ra?

Küldök neked most drukkokat, pozitív hozzáállásos energiákat + jókedvrederítőket + tünetfigyelésmentesítőket.
A babák ott kell, hogy legyenek, úgyhogy már ne izgulj ezen kérlek!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Barbi Kép nagyon drukkolok nektek én is!
Ott lesz, és kész! Istenem, mennyire drukkolok nektek is! Küldök még nektek is, hátha Kép
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lányok, úgy tűnik, hogy ma megjön. akkor most ugrott az októberi inszem? Hétfőn már minimum 3. cn. akkor már nem kezdenek inszemet, nem?
Francba. Kép
Vendég

Noémi Kép
Dehogynem kezdenek inszemet. A 3. naptól is lehet, de még az 5.től is lehet indulni! Ez nem lesz akadály.
Kedden fél 8-ra megyek, akkor találkozunk!
Pussz!

Kép
Kép
szilva069

Noémi, még a harmadik nap is jó lesz, ne hogy ezen idegeskedj a hétvégén! Aranyos vagy nagyon hogy így szoritasz nekünk!Köszönöm Kép
Igazatok van, tényleg nem jelent semmit, hogy ki mit érezz, ha jönni akar úgy is jönni fog!

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Barbi Kép
Neked mikor derül ki?

Kép
Kép
szilva069

Szilva Kép de jó lenne, köszönöm!
Barbi Kép neked is! Most el kell mennem, hétfőn megpróbálok valahonnan bejelentkezni, de kedden Szilva tyúkanyóval Kép úgyis találkozom.
Persze, hogy drukkolok Kép máskülönben mit keresnék itt????

Na, még egy utolsó mára tőlem, de kitart amig jövök, mert extra tartós drukkok ám Kép
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Szilvia szerintem már jövő hét elején fogom tudni( hétvégén talán tesztelek egyet),de dokihoz csak pénteken megyek.

barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Barbi Kép

Akkor küldöm a drukkokat 1000-rel! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
szilva069

Szilcsibe
Szió! Én is csak azt tudom mondani, hogy ne figyelj a jelekre, mert mindenkinél másképp történnek a dolgok. És ha már ennyien érezzük, hogy sikerült, akkor pont neked nem szabad negatívnak lenned!!Kép
Amúgy hogy tetszett a babakocsi, amit felraktam?!? Pont jó lenne, nem?Kép

Barbi
Akkor én is küldöm a drukkokat:++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Kép

Wish
Ezek szuper tüsző méretek! Hétfőig még nőni is fognak. Lesz kikért izgulnunk jövő hétenKép

JinyKép
Én azért még nagyon szorítok neked, majd jelentkezz doki után, hogy mi a helyzet.

Babcsibe
Mész még valamikor UH-ra mostanában? Tesztelsz? Hőmérőzöl rendesen?Kép
gtünde

Babcsibe
Voltam ma receptért, kiváltottam a bromot. 2*1/2-et kell szednem. Úgyhogy asszem egyformán gyógyszerezzük magunkatKép
gtünde

SzilcsibeKépJajj de nagy izgalmak vannak itt!!! Te is Barbi is és Wishnek a tüszői!!! (meg persze itt vagyok én is a tüszőimmelKép) Nagyon várom a keddet!! Mindenki érzi, hogy most már kismami vagy!!!! Kis tyúkanyó!!
Küldök még több drukkot:!!!!!!!!!++++++++++++++++++!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!KépKépKépKépKépKépKépKép

TüncsikeKép
Úgy néz ki tényleg együtt gyógyszerezünk!! Hmmmm... az a bromó milyen fincsi és a closty is...hihihi..és hogy fájnak már a petefészkeim, meg mindenem..már repedhetnének...a ma reggeli hőm megint 37 volt, (13. cn.) és az LH tesztem is még negatív...de a pg már tiszta páfrány! Te hogy állsz?

Barbi!Kép
Nagyon várom a teszted eredményét!!!! mennek a drukkok+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++

WishKép
Ezek szupi tüszők, szurnak is egyre jobban gondolom! A szurizás iránti ellenérzésedet pedig megértem, nem lehet valami jó állandóan szurkálni magát az embernek! Dehát megéri az áldozat, igaz? Szilcsibe is szúrta mint állatKép és most már biztos pocaklakótulajdonos!!!

Kép

KépKép
babcsi

Tüncsi..és már nem megyek UH-ra mert hétvégén kellene lennie a pémnek....

Kép

KépKép
babcsi

NoéKép
Nagyon drukkolok!!!! Ne aggódj, meglesz az az inszem!!! és biztos ez lesz a befutó!!!

Kép

KépKép
babcsi

Babcsibe
Hát mértem a hőmet, de furi, mert tegnap 36,9 volt, ma meg 36,7. Azért LH tesztet csinálj holnap is, az akció meg ugyi nem LH teszt függőKép

Noé
Miért ne lenne inszem, ha még csak a 3. cn-on vagy??
gtünde

Tüncsike
nekem tegnapelőtt 37, tegnap 36.8, ma megint 37..szóval ez ugrálhat ám! Mit mondott neked a doki most meddig fogod szedni a bromót? Most hanyadik cn.-on vagy?

Kép

KépKép
babcsi

Babcsibe
Ma 6. cn-on vagyok. Nem tudom meddig kell szednem, mert csak a receptért ugrottam be, azt pedig egy volt kolléganőm elkérte.
Most mennem kell hajat festeni. Este jövök.
Csá!
gtünde

Sziasztok!

Tündi, Babcsi, már majdnem a finisben vagytok!

Saci,
köszönöm kérdésed, jobban vagyok. Már csak két hét múlva kell visszamennem a fogdokihoz és vége.
A gyerekgyártós dologban pedig kezdek higgadtabb lenni. Elfogadni azt, hogy ketten kellünk hozzá és nem szabad erőltetnem a dolgokat. Nem tehetetlennek lenni, de kicsit elfogadóbbnak ebben a kérdésben. Tudod én is azt gondolom, hogy akkor jönnek amikor kell és igazából a férjem nem ellenzi a dolgot csak időt és türelmet kér tőlem. Fogigátlót nem szedtem eddig sem és most sem szedek. Csak a középidő kihagyásával védekezünk, tehát csoda bármikor történhetKép és az akkor ne a mi akaratunkból történjen!
Jó volt nekem ez a "kiborulás" arra, hogy legyen időm felkészülni, hogy a lánykánkat is elengedjem magam mellől majd az oviba,arra gondoljak, hogy dolgozni kell majd és ne koppanjak a nyáron, hogy nincs itt a várva-várt gyerek és én készületlen vagyok a helyzetre. A férjem indokai nagyon ésszerűek és nem csaphatom be magam sem, őt sem azzal, hogy egymagam döntök a sorsunkról.
Elkezdtem összeszedni a babaruháinkat, eladtam egyik babakocsinkat, kölcsönbe mentek a többi dolgok és ezzel edzem magam a kisgyerekes életre, a babaillat kicsit távolodik, de ma láttam Márton rajzát és "szobrát" az oviban és boldog voltam!
A férjem a börzémre meg azt mondta, add el, nem biztos, hogy ezeket a holmikat pár év múlva szívesen ráadnád még valakire, akkor veszünk neki megint... Ez jólesett.
Kicsit hosszú is lettem...
Annyit még, hogy két napja nem aludtam csak pár órát, náthásak a gyerekek, ma Jankát lázasan cipeltem az oviba, mert Mártonnak menni kellett. VAn mindennapra valami megoldandó dolgom, mert napközben egyedül vagyunk. Férjem reggel elmegy , este jön meg. Most épp napokig Németországban volt. Ezer kis probléma adódik, de erről majd írtok egymásnak eleget a babás topikban, ezt kívánom mihamarabb nektek!!!!!
Ha most kicsit panaszkodnék, hogy etiópra fogytam a szoptatás és gyereknevelés mellett, hogy négy éve nem aludtam át egy éjjelt, hogy ezalatt 2éjszakát töltöttünk kettesben itthon a férjemmel azt mondhatnátok, hogy én a kartam és ne panaszkodjak, nem is teszem, csak ez is benne van a pakliban és még így is bízom benne, hogy egyszer még talánKépKépKép
Saci, remélem hamar babás leszel, jöjjön már az inszemmel, ne kelljen lombikolni!

Wish, már szép nagyok a "gyerkőcök"! Nagyon szorítok neketek!

Nagyon sokat dumáltamKép
Jó pihenést!KépKépKép

Kép
Kép
Kép
amica

Amica Kép most ugy latszik helyretetted a dolgokat...orulok neki ! es a ferjeden is latszik, hogy o is akarja,,csak nem gorcsosen a 3. gyereket...szoval lesz ott meg baba !! gyonyoruek a gyerekeid, csak amulok,

csak futtaban neztem a leveleket,,
szilva, wish Kép jol alltok minda ketten !!
de joooooooo Kép

babcsi Kép koszi hogy kerdezted:
ma mentem a dokihoz,,de szulesen volt,,igy meg sem vizsgalt,,majd hetfon visszamegyek - remelem nem lesz keso..

Barbi Kép szoval eelegge ugy tunik,, hogy gyerek lesz a dologban - remelem nagyon !!!!

Jiny Kép visszamentel a dokihoz ma meg? volt vervetel?

Tunde Kép Noi Képhogy vagyyok?

Potter Kép milyen erzes??

saci
saci

Kandi Kép reg nem hallottalak,,de gondolom sok dolgod van/ volt.
mi van veled?

saci
saci

Szia Saci!
Ari vagy,hogy hiányoltál!
Szóval van egy kedves tündéri kolléganőm...aki terhes-és annyira jó fej,hogy ha gondol egyet,nem jön dolgozni(de nem is szól előre....csak úgy meglepi!)....na akkor 7-helyett 8 órát dolgozok és este 6-ig,na de nem is a dolgozó anyukák miatt van a bölcsi nyitva eddig.....á a nem dolgozok miatt...és mire Natival haza érek ,következnek az itthoni teendők és persze férjecském is,és Nati edzése...3 hete készülök a Margit kórházba PCO-s tornára,de sajna nem jutok el....a lány meg aki tartja ...szegény hivogat!és este csak olvaslak Benneteket!-ennyi,hosszút és unalmasat írtam....bocsika!
De azért követem az eseményeket!
pusza Andi
kandi72
Budapest III. kerület

sajnalom Kandi Kép - de amikor Te leszel terhes, akkor a kolleganod tud majd "ugyelni " helyetted. Mit edz a Nati?

de csond van igy hetvegen,,bar meg ugysem olvastam mindent vissza - igy megvan a Hazi Feladat Kép nekem. Nemigaz?

jo akciozast es tuszonovelest mindenkinek

saci
saci

Szia Saci!
Oszinten megmondva, csak most olvastam el a valaszodat, hogy te is a Szabolcs utcaba jarsz; korabban nem voltam Net kozelben.
A varoterem szerintem is kiborito, es sajnos mindenki ugy ul ott, mintha halalos beteg lenne, nem pedig tanacsert, segitsegert ment volna oda. Jo, nem azt mondom, hogy nevessunk mindenen vagy ilyesmi, de olyan rossz erzes, mikor belep az ember, es alig koszon vki vissza neki, vagy elfordul, mert ramosolyogtam.
Miota jarsz oda? Az inszeminacioert szoktak halapenzt adni?
Kepzeld, vert akartak tolem venni, de annyira nincs venam, hogy a noverke nem tudott vert venni - ellenben 14szer probalta. Ugy neztem ki utana, mint a rossz drogos; meg a kezfejem is be volt kotve.

Babszi

Lilypie Pregnancy tickers
babszi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: