Köszi hogy hiányoltál. Jól esik.
Itt vagyom ám, csak olvasó üzemmódban. Láttalak téged a képeken. Hála a többieknek, akik nem "fejeztek le". Láttam már a három lányodat is, és régről augusztusról emlékszem, hogy tettél fel képeket törökországról, ahol fürödtök a medencében. Ott a férjed van a 3 gyerekkel, ill. a Rozival.? Szóval megkerestem ezt a képet kb.1 órába telt, mert nem emlékeztem pontosan a dátumra, így legalább 20 napot átböngésztem. Nézegettem az akkori képeket, és azóta nagyon sokat változtak a gyerekek. Érdemes visszanézni, akinek van rá ideje. Tehát képzeletben összaraktam a családot! Szépek vagytok!
ALvás.
Általában nálunk az Ádám magától alszik el a kiságyában este. Hol előbb hol utóbb. Sír, cumi bead, kijövök. Valamikor egyszersem kell ezt eljátszani, valamikor húszszor. Ha nagyon nem akar elaudni, akkor a hasa fáj. Mert ő még mindig hasfájós valamelyik kajától, amit én eszem. Nappali alvása vagy a babakocsiban történik, elkezd nyügösködni a hátán, akkor hasrafordítom, és 2 percen belül alszik, vagy itthon, amikor már látom, hogy semmi sem jó neki, akkor megy a kiságyába, és szintén pillanatok alatt elalszik. De van olyan nap is, hogy nem akar aludni, és akkor már a fáradságtól nagyon nyügös. Na ezt jól kibeszéltem magammal!
Jammie
Én nem emlékszem rád. Én még friss husi vagyok itt! De azért helló!
Ztimi
Üdv a fedélzeten. Vigyázz a függőséggel!
Egy kérdés
Ti szedtek valamilyen vitamint?
Én szedtem az első 3 hónapban Elevit-et, de bevallom őszintén azért nem vettem többet, mert baromi drága volt. De lehet, hogy megint kellene szednem valamit, mert én is érzem a vádlijaimat rendesen!
Sziasztok
Szilvi