A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Barbi Kép
Szurkolok érted, a barnázásra emléxem. Azóta nincs, úgyhogy ez jó jel! Én is annyira figyelem a testem, hogy az már beteges, dehát nem lehet nem gondolni rá!

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép

Igazad van! Én is maradok mindenképpen nála.
Meg végülis, ha csak azon múlna, hogy milyen rutinos öreg róka csinálja, akkor náluk mindenkinek sikerülne elsőre, nem igaz?
Remélem szerencsét fog nekünk hozni Sz.!Kép
Nálam is konzultált az öreg rókákkal a lapar előtt. Meg amikor először vizsgált, ott volt a Zeke is.
mary78

Sziasztok Csajok

Megjöttem az UH-ról. Jobb oldalon egy 17mm-es és egy 13mm-es a bal oldalon meg egy 17mm-es van. A mnyh. 5 mm. A dokim azt mondta, hogy ez szuper és, hogy hétvégén lesz szerinte a pé-m.

Szilcsibeeeee!!!

Hát itt vagy!Kép Jajj de jó amiket írtál! Annyira drukkolok!!! Küldök sok pozitív tapasztó energiát a babuciaidnak!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++

Most megyek a házhoz majd még jövök!!!

Kép

KépKép
babcsi

Babcsibe Kép
Tettszenek ezek a + energiák! Mindaszösszeset elraktam magamnak!
Kaptál valamit, hogy ennyi szép nagy tüsződ van?
Akkor hajrá a hétvégén! Kép

Kép
Kép
szilva069

Babcsi, nagyon szép a tüsződ, tessék sok vizet és joghurtot enni hogy vastagodjon a nyálkahártya. Húzatok bele a hétvégénKép

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Szia SzilvaKép
De jó, hogy itt vagy már. Ezerrel drukkolok. Az az 5 nap biztos baromi lassan fog eltelni. Szerintem kényeztesd magad amennyire csak tudod, akkor könnyebb kivárni. (Nem tudom mi okoz örömet, de nekem pl. a semmittevés, olvasás, tv nassolni valóval. Már évek óta nem csináltam ilyet, csak álmodozom róla. Vagy vegyél magadnak apróságokat, amik örömet okoznak és el tudsz bennük merülni pl illatgyertya, új tusfürdő stb.)

Kép
Kép
tiza

Tiza Kép
Kb. ezeket csinálom, sajna ma már dolgozom is!

Kép
Kép
szilva069

Szia Szilva!
Már ott ülnek a skacok a pocakodbanKép

Most csak megint benéztem, rohanok!
Azért szorítok ám nektek! (Magam helyett isKép!)

Kép
Kép
Kép
amica

Szilva!!!!!!!!!!!!

Tyúkanyó leszel?? Nagyon sokat gondoltam rád, megfáztam, tegnap be se jöttem dolgozni = ezért nem tudtam netezni. NAgyon drukkolok! Kedd hipp-hopp itt van, sikerülnie kell!
Én is megyek hétfőn, ha minden igaz, de ha kell, kedden is, hogy szorítsak neked amig vársz az eredményre, jó?

Babcsi Kép Wish Kép szép eredmények.
Nem tudok most többet írni, ne haragudjatok, nem vagyok valami jól, nemsokára hazamegyek.
A barnázgatás elmúlt, nem tudom mikor fog megjönni, remélem csak hétfőn.

Puszi
Noémi
Vendég

Noémi Kép
Kösz, hogy gondoltál rám, biztosan számít!
Gyógyulj + !

Amica Kép
Gondolod többen vannak?

Kép
Kép
szilva069

Ha viszaolvasol, csak győzd összeszámolni a drukkokat KépKépKépKépKépKépKépKépKép
Küldök még, hogy tutira megtapadjon kettő KépKépKépKép
Az egyiknek Kép Kép
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
És a másiknak Kép Kép

Drukkolok nagyon. Holnap még jövök, hétfőn kedden nem dolgozom, de megpróbálok majd bekukkantani valahonnan.
puszi
Noémi
Vendég

Ha viszaolvasol, csak győzd összeszámolni a drukkokat KépKépKépKépKépKépKépKépKép
Küldök még, hogy tutira megtapadjon kettő KépKépKépKép
Az egyiknek Kép Kép
És a másiknak Kép Kép

Drukkolok nagyon. Holnap még jövök, hétfőn kedden nem dolgozom, de megpróbálok majd bekukkantani valahonnan.
puszi
Noémi
Vendég

Wish,
híreim vannak. Kép Ma voltam UH-n és büszke tulajdonosa vagyok egy szabályos petezsáknak, egy szíkhólyagnak, és egy 3 mm-es embriónak, akinek már a szívhangját is hallottam. Kép
Küldünk neked mindketten tüszőnövesztőket, sokat!

Szilva,
5 nap múlva 3x ekkora, de legalább ekkora örömöt kívánok neked Kép

Mary,
én orvos vagyok, egy év mólva szakvizsgáznék. A nőgyógy dokim, akinél most voltam, és ideális esetben 6 hét mólva megint megyek, nálam 2 évvel idősebb csak. Egész jó rálátásom van a kórházi dolgokra, én szívesebben választok egy 28-40 év körűli dokit, mert annak még friss az ismeretanyaga, van igénye a továbbképzésre, kevésbé befolyásolja a pénz, több ideje van, a gyakori dolgohoz jól ért, a ritkákat úgyis megkérdezi a feletteseitől, jó a manualitása, és ha valamivel nem tud mit kezdeni, akkor nem érzi blamának mástól megkérdezni, utánanézni. ezen kor főlőtt is vannak szuper kollegáim, de a legtöbb jó ebben a korban van. Szóval szerintem ne tarts a fiatal dokiktól, inkább örülj neki!

Na, most jót kampányoltam magamnak is Kép

Mofly,
működött a teszt? Sokat gondolkoztam arról, amiről személyesen beszélgettünk, mindjárt írok is erről pár szót emilben. A legjobbakat!

Az LH teszttel kapcsolatban: nekem legutóbb mindig 2 csíkom volt, egy nagyon halvány, meg a kontroll, és 2x jó erős, bár akkor sem annyira, mint a kontroll. Normálisan is van mindig kis mennyiség a szervezetben, ami tüszőrepi előtt megugrik. A teszttel elégedett vagyok, mert 2 hét mólva már a terhességi tesztem lett pozitív, most meg itt tartok. Kép

Kívánom, hogy mindannyian megtapasztaljátok ezt a szuper érzést, ami semmire sem hasonlít! Csak vigyorgok egyfolytában Kép
potter_76

Bátorításul: abban a kórházban, ahol szülészet gyakszin vagyok ma születtek 3-as ikrei egy anyukának, akinek ez volt a 8.! IVF-ja.
Kívánom, hogy ennyi megpróbáltatáson ne kelljen átmennetek, de ha mégis, akkor legalább ilyen eredménnyel!
potter_76

micsoda hirekre jottem vissza:

Szilva Kép ez nagyon joooo !!! akkor mar "csak" 2 hetet kell izgulni? vagy 3 at?

Potter Kép GRATulalok ! mennyit vartunk egy jo hirre ! szivbol orulok neked,,jo pocaknovesztest ! bar ott tartanek en is ...

saci
saci

PotterKép

Először is szívből gratulálok Neked a babádhozKépKépKép Követtelek a másik topikban, csak oda nem nagyon írok, inkább csak olvasom. És azt is tudom, hogy most jöttél meg Portugáliából. Tavaly mi is ott nyaraltunk, életem egyik legjobb nyaralása volt, nekem nagyon tetszett. Úgyhogy ezért is nagyon irigyeltelek (de csak a baba után). Hol voltatok pontosan?

Másodszor:
Nagyon-nagyon köszönöm amiket írtál, el sem tudod képzelni, mennyire megnyugtatott. Látod én ezekre nem is gondoltam, milyen jó, hogy benéztél, és leírtad ezeket! Te tényleg jobban látod ezeket a dolgokat! Köszönöm mégegyszer!

Nagyon szép babaváró hónapokat kívánok Neked!
mary78

Potter Kép
Gratulálok Kép
Milyen csöpp még a baba és milyen gyorsan megnő. Ez olyan csodálatos. Nagyon jó érzés lehetett a szívecskéjkét is hallani ennek a pindurinak.
Köszi a drukkokatKép

wish

Szilcsibe,Barbi, NoéKép

Köszi a hajrát!Kép Igyekezni fogok!Kép

BarbiKép
Igenis, iszom a sok ásványvizet és én egyébként is minden reggelt joghurtal kezdek! Elég egy nap egy joghurt?

SzilcsibeKép
Igen, szedtem 5 napig clostyt, ezek szerint jól reagáltam rá. Most már rajtam(tunk) múlik a dologKép

Mikor kell tesztelned? Kicsi kis babuciknak küldök sok-sok puszit és drukkot, hogy tapadjanak meg erősen és érezzék jól magukat a pocidban!!! Hajrá babucik!!! Küldök nekik sok energiát is:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++

Kép

KépKép
babcsi

PotterKép
Gratulálok!! Ez sziuper! Nagyon örülök az örömödnek!!!

Kép

KépKép
babcsi

Potter Kép de jó, hogy valaki megint elkezdte a zebraesőt!
Nagyon gratulálok a csöppséghez, hamar megnő, csak győzd ruhával KépKépKépKépKépKép
Fotócskát nem adtak a babáról?

Puszi
Vendég

Noé
Gyógyulj meg mihamarabb!!! Küldök gyógyenergiát:++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++Kép

Kép

KépKép
babcsi

Szilcsibe
Most olvasom, hogy 5 nap múlva lesz vérvétel!!! Nehogy szétizguld a gyomrocskádat addig!!!! A babuciknak nyugi kell!Kép

Ha visszaolvasnál látnád, hogy minden második levél neked szól!! Drukkok tömkelege meg minden!!! Úgyhogy sokan drukkolunk neked!!!!

Kép

KépKép
babcsi

Wish
Neked szurkálnak már a petécskéid?Kép

Kép

KépKép
babcsi

Szilcsibeeee!!!
Végre! Annyira szorítok, hogy sikerüljön. Örülök, hogy minden rendben ment. Pihenj sokat! Mikor kell tesztelned?

Babcsibe
Megvan a laborom. Hát jól sejtettük, a prolaktinom most még magasabb, mint amikor először voltam hormonvizsgálaton. Nem tudom, a doki fog-e rá adni vmit, de nagyon remélem. Lehet, hogy emiatt sem sikerül. Igaz, ez is a pé-t befolyásolja, az meg ugye volt, de lehet, hogy beleszól a megtapadásba is. Na meg a tesztoszteronom is kicsit magasabb a normálnál, ez múltkor nem volt. Lehet, hogy kezdek férfiasodni?Kép
Klasszak a tüszőid, mondtam én, hogy több is leszKép Mindent bele!

Noi
Jobbulást! Szedj sok C vitamint, egyél mézet.Kép

Potter
Olyan jó ezeket a híreket hallaniKép Feldobja az embert. Sok-sok boldogságot kívánok Nektek a picurkával!Kép
gtünde

Köszi, csajok.
Képet nem kaptam, azt mondta a doki, hogy kapok 6 hét múlva, ennek nem sok értelmét látja. Persze, mert PA-SI! Gondolom ezalatt azt értette, ha nem marad meg ne érezzem magam hülyén azzal a képpel. De akkor láthatom, amikor csak akarom: ha ránézek bármelyik fehér gombostű fejére, ott a babám Kép
potter_76

BabcsiKép
Szurkálnak rendesen már vasárnap óta.

wish

Képzeljétek, egy ismerős mesélte, hogy nála inszem előtt soha nem csináltak UH-t, és úgy adták neki a tüszőrepit. Ez normális dolog?

Wish
Ez biztos a növekedés jele. Már ott tolonganak a jó kis peték a fészkükbenKép
gtünde

Maryt,
Lisszabonban voltunk, és környékén (Sintra, Evora, Estoril). Szuper volt.
Örülök, hogy megnyugtattalak. Kép
potter_76

Tüncsibe
Akkor legalább tudjuk, hogy mit kell rendbe rakni. Szerintem biztos szedsz majd bromót és az majd szépen lenyomja emiatt ne aggódj. Könnyen lehet ám, hogy ez a bibi! Nekem egyébként 1 hét alatt lement napi féltől a normál szintre a prolaktinom és most folyamatosan szedem a feleket. A tesztoszteronra sajna nem tudok mit mondani de biztos vannak itt nálam okosabbak, ugye Wish?Kép
Melyik nap lesz majd az inszem?

Kép

KépKép
babcsi

Babcsibe
Szedtem én már bromot, attól szépen le is ment, de lehet, hogy nem kellett volna abbahagyni. De ezt nekem kell eldönteni?!
Az inszem valószínűleg jövő pénteken lesz. Ugye csüt.-ön UH, hétvégén nem csinálnak inszemet, hétfő meg már késő lenne szerintem. A páromat is péntekre rendeltem hazaKép
gtünde

A tesztoszteronom meg azért furi nekem, mert az előző hormonvizsgálatoknál 0,26 és 0,33 között volt, most meg 0,76 (a normál 0,05-0,73 között van).
gtünde

Hát igen, attól szúrkál, hogy nődögélnek.
Úgy mozgok már, mint egy öregasszony, mert ha hirtelenkedek, akkor mindig belenyillal Kép

wish

Sziasztok!
Ilyen szomorú szülinapom még nem volt .
Megjött ma reggel 36 napra !
Mennyire gáz szerintetek a 36 nap?
Szorítok mindenkiért!
Sok puszi
Megyek szomorkodni.
Legalább a fogaimat megcsináltatom az nagyon fontos.
hukmuk

Wish!

Rá se ránts 9 hónap múlva elmúlik! Kép xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Kép
lara26

Hukmuk!

Nekem pont ilyen volt a nyaralásom! 36. cn-n voltam amikor elimdultunk és ahogy átértünk a határon kb. mehettünk olyan 1-2 órát .Aztán megálltunk pihizni egyet és akkor fúúúúúúúúúúúúúú. Nem kivánom senkinek azt amin akkor átmentem, átmentünk a férjemmel!
még vittünk terhességi tesztet is, hogy majd a 40.cn-n tesztelünk de nem kellett. Tengerparton frankó volt így nyaralni! Na és akkor megjött mint "állat". Volt hogy átáztam akkor aztán nagyon kiborultam. Akkor olyan egyedül és kiszolgáltatottnak éreztem magam mint a fene. De ne keseredj el! Na jó egy kicsit lehet ...na ennyi időt kaptál , hogy szomorú legyél.nekem azelőtte mindig max.28 napos volt a ciklusom! A köv. hónapom cisztás volt. A múltkori alig volt meg. Most pénteken megyünk 1 másik dokihoz, hátha másképp áll a bajomhoz.

De tényleg fel a fejjel!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
lara26

Tüncsibe
Szerintem beszéld meg vele, hogy mivel abbahagytad felugrott a szint ezért szedesse veled rendszeresen!
A tesztoszteron ezek szerint pont a határérték felett van. Hmmm...nem tudom erre mit szokás adni.

Hukmuk
Annyira sajnálom. El tudom képzelni, hogy érezted magad. Nekem is volt már, hogy reménykedtem aztán szépen megjöttKép De hamar fel kell ocsúdni, és tovább kell lépni. Nagyon drukkolok!!!

Wish
Igen, igen, szurkálnak engem is rendesen. höhöhö...de hát azért vannak a kis huncutokKép

Kép

KépKép
babcsi

Hukmuk
Teljesen megértelek. Az első menzis napon én is mindig kiborulok, aztán megrázom magamKép, és előre felé tekintek, az elkövetkezendő teendőkre koncentrálok, és akkor már nem is olyan rossz.

Babcsibe
Megbeszélem. Csak most már nem értem az egészet - mármint magamat, hogyan is működöm. Kezdem elveszíteni a lelkesedésemet. Ha meg kiderül, hogy emiatt nem jött össze, akkor meg nagyon mérges leszek. Ennyire:Kép
De könyörgöm, miért nekem kellene a dokinak megmondani, hogy mit csináljon?! Ha mi nem erőltetjük, akkor nem is csináltatott volna labort.
gtünde

Lara
Te aztán jól megjártad. Amúgy én a melóhelyen jártam úgy kb. 2 hónapja, hogy annyira megvolt, hogy még az éjszakai betéttel (a legeslegnagyobbKép) is átáztam. Na nem vészesen, haza nem kellett mennem, de azért nem volt jó érzés.
gtünde

Szilcsibe
Ha hárman lesznek, az sem gond:
KépKép
gtünde

Lara Babcsi Gtünde!
Valóban meg kell rázzam magam de olyan rossz és a kedvem is pocsék, azt hiszem megyek tanulni és irtó rendesen fogok hőmérőzni.
sok sikert mindenkinek.
Drukkolok értetek ha nekem nem sikereült lagalább nektek legyen babátok ebben a hónapban .
puszka
Ja a ti párotok h viseli a kudarcot , az enyém eléggé ki van?!
hukmuk

Hukmuk
Az enyém nem szokott ki lenni, inkább belém önti a lelketKép De nem is baj, legalább ő ne adja fel. Mondjuk én sem adom felKép
Én meg drukkolok, hogy nemsokára te is zebrás legyél!
gtünde

Hukmuk
Elhiszem, hogy pocsék a kedved, mert menzikor amúgy is sokkal érzékenyebb az ember. De ahogy múlik el a vérzés, te úgy leszel egyre pozitívabb!
gtünde

Tüncsibe
Az igaz, hogy az enyém pl. rögtön már az elején csinált hormontükröt meg teljes vérképet meg kenetet meg mindent és még csak kérni sem kellett. Nem tudom milyen a dokid, de ezeket azért tudnia illene! De azért nehogymár elvegye a kedvedet egy doki meg a hormonszintjeid!!! Látod, hogy nekem is be kellett állítgatni, hogy legyen pé-m meg minden! Héhahó!!! Ébresztő, nem kesergünk a mindenit nekijje!!!Kép

Hukmuk
Nem szabad neked sem elkeseredni!!!! Tüncsinek igaza van, rendbe fogsz jönni lelkileg és a következő hónapot fogod már várni!!!! Drukkolok!

Kép

KépKép
babcsi

BabcsibeKép
Nekem is csinált az elején hormontükröt, meg rákszűrést, meg a páromnak kiskatona vizsgálatot. Ezzel nem is volt gond. Csak nem tudom.Kép
Na jó, nem kesergek. Majd csak lesz valahogy, mert olyan nincs, hogy sehogy se legyenKép
gtünde

Csak annyira ki vagyunk nekik szolgáltatva, mármint a dokiknak, közben meg halvány fogalmuk sem lehet arról, amit mi érzünk.
gtünde

Na mentem. Jóccakát!
gtünde

Tüncsike
Hát, ez igaz. Bármilyen jó doki lehet, egy férfi mégsem tudhatja, hogy mit jelent ez. Na jó, akkor most döntsük el és legyünk vidámak!!!Kép

Na most megyek pihizni, mindenkinek jócaka

Kép

KépKép
babcsi

Sziasztok Lanyok!

Nagyon köszönöm a sok vigasztalo szot igen edesek vagytok.
Wish köszi a felvilagositast. Majd meg fogjuk erdeklödni pontosan. En be vagyok otthon jelentve vagyis a lakcimen ervenyes nem latni sehol hogy kint elek es van TB kartyam is csak eppen nem dolgozom. Szerintetek fog müködni igy? Multkor rosszul irtam nem 1 millioba hanem 600ezerbe került itt kint. Ahogy irtad otthon is ennyi lenne ha nem tamogatnanak.
Most 12-en lesz megbeszeles a dokinövel hogy hogy lesz tovabb vagyis mikor olvasztjuk fel az 5 jegesmedvenket. Talan mar a következö ciklusban. Jo lenne.
Szilva drukkolok neked hogy megmaradjanak a kicsikeid.

Sok puszi Eszter
eszter78

Sziasztok!
Megint elköszönt mindenki mire ideértem...Kép

Szilva, Wish tőlem is kaptok egy kis drukkot!!!!!!!!!!!!!!!!

Tünde, Babcsi halihó!!!!!!!!!!!!!!!!! Mindjárt tyúkanyók lesztek!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
amica

Eszter Kép
Ha van Tb kártyád de nem dolgozol, akkor is jár valami. De szerintem meg kellene kérdezni a TB-nél, hogy ilyenkor mi van. Nem kell mondani, hogy lombik, csak hogy érdeklődnél, hogy így hogy nem dolgozol mi jár neked. Van valami olyan, hogy ha nem dolgozol de fizetsz havi párezer forintot, akkor teljeskörű biztosítottnak számítasz. És utólag is ki lehet fizetni, ha esetleg nem fizetted volna. De csak nagyjából tudom ezeket a dolgokat. Szerintem járni fog neked a lombik itthon, és hát úgy sokkal olcsóbb, mint kinn Kép
A kis eszkimókat azért még ültessétek be, hátha... Kép

wish

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: