A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Ancsi!

Javul.Most még ürül belőle a csipa,majd meglátjuk a kontrollon mit mond doki néni a jövőhétenKép

Mkatus!

Mit szerkesztesz ha nem titokzatos?

kiváncsiJuc
20170114224602

Sziasztok!
Bogarka - En is koszi a szuper tali szervezest.Igaz en meg alig ismertem egy-ket csajszit,de mar azert lassan kepbe vagyok! Kép

Jucus - Kozben eszembe jutott,hogy MSN laz van itt, akkor ott is beszelhetunk! norkini kukac freemail pont hu .Felveszel?

Moos- Tenyleg csuda ari vagy eloben! Kép Eleg kevesszer sikerult netes ismerosokben pozitivan csalodni (nem konkretan erre a forumra celzok Kép ) de nalad total! Kép

Gigi- es igen! En is racsodalkozom! Kép

Mennem kell takaritani, csajok vegre csondben!

Pussz
Norka
norkini

Gigi!

Örülök hogy nincs hari! Kép

Jucus!

Na látod az nekem is kiment a fejembőlKép de ha jobban vagyok megdumizzuk. csqk nem tudom fertőzök e, bár tuti hogy a klíma miatt fáztam meg, mert folyton ment a kocsiban szombatonKép
eszti25

Zsebi!

Megpróbáltalak felvenni. Remélem mostmár jóKép
eszti25

Eszti, en is sajnalomKép Ari vagy a könyvet illetöen (meg mas miatt isKép) Kengurusok tehat megmenekültekKép

Gigi, hat csak Rad köszöntem MSN-en, mert onlány voltal, ennyi vót csakKépKép

Norka, Töled meg nem is lattam hsz-t. Ilyen bujkalos vagy??Kép

Juc, tésztasalirol is lemaradtam, receptet ne feleddKép

KépKép
fibi

Sziasztok,

Mindekitől elnézést aki úgy érzi megbántottam, egyáltalán nem volt szándékomban, alapvetően, egy dumás, csipkelődő csaj vagyok, aki ha kedvel egy táraságot és jól érzi magát velük, akkor sajna vagy hála (mindenkinek vérmérséklete szerint) szereti ugratni a többieket, de ezek kivétel nékül poénkodások.
Votiv, tőled külön elnézést, tényleg nem kiosztásnak/bántásnak szántam, de szerintem tényleg kinőtte Isti a hordozót Kép Kép Kép
zsebi2004

Ildi, beirod, hogy www.msn.com, ott tudod regisztralni Magad az email cimeddel. Segitsek?

Eszti, vegyel fel engem is plizKép

KépKép
fibi

Juc!Soma tényleg édi volt, B volt inkább egy kicsit "gáz". És én ezt is az ovinak tudom be. Meg a tesónak.
Gigi!
Én is irigy a te korod, mert én meg akkor már 3. osztályos voltam. Már volt tollba mondás óra, amit utáltam!!! Te meg csak mosolyogtál ezerrrel...
Lindi!
nincs bújka, csak késés...Kép nekünk is kijött a harmadik borotva penge ma reggelre...Kép

Én ma találkoztam Bogárka Nyanyiiiiival!!! Kép
enyém kedvenc parfüm lenni, Nina Ricci békás piszödője...(én igy hivtam a spray-t, parfümöt picike koromban)

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Fibi
Majusban szultem a masodik leanyzom, termeszetesen a Szt. Imreben! Kép . Elotte volnam inkabb aktiv itt a topikban, azota a csajszik mellett gyakran csak olvaso uzemmodban vagyok Kép

IsmétNorka
norkini

Nem is vagyok aranyos... az elobb ugy kiabaltam szegeny nyuszival Kép mert megint marhara nem birt elaludni es mar a foldon fekve hisztizett a gyagya. Tenyleg, Jazit hol hagytad? Miert nem jo(hete)tt?

Kepek tokjok, de valszeg csak este kerulnek fel, ha apa meg elo.

Nektek nem volt tegnap zuros a kozlekedes? Mert nekunk oda- es visszauton is egy csomo amokfutoval akadt dolgunk, akik inkabb a szembejovo savban zuztak, minthogy kicsit is lelassitsanak, vagy plane besoroljanak valami hosszabb kocsisorba... Azonnal es orokre elvennem a jogsit az ilyenektol, akik szandekosan sz.rn.k minden szabalyra es egy csomo mindenkit eletveszelybe sodornak! Hu, de nagyon kiakadtam... ha Esztivel megyek es nem apaval, biztosan agyonvertunk volna ot-hat embert... Kép Kép

Ja, es kerjuk szepen annak a nagyon finom barna almas-dios sutinek a receptjet! kitol is?
moosejaw

bocsi, ezt meg kell osztanom veletek:

13:45
A Queen dala lett a világon a legnépszerűbb

A Queen együttes We Are The Champions című dala lett a világ legnépszerűbb száma. Az 1977-es szerzeményt a megkérdezett 66 ország 700 ezer zenerajongójának többsége választotta. (The Sun)

Remélem mindenkinek örül a szive!! Kép nekem igen...

Köszönjük Freddie!! Kép Kép Kép Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

El ne kiabaljam, de ejjel csak egyszer sirt fel a csajom, mire en azt mondtam, csssssst es aludtunk reggelig Kép Es valszeg azert volt - Ostoros Neet, jol figyelj! -, mert raraktam egy kisgyerkocpaplant (IKEA: Minnen Lappar, mert korulirni ugysem tudnam), eddig csak egy kis pleddel aludt, ugy latszik keves volt, de nem biztos, hogy fazott, lehet, hogy csak kenyelmesebb igy, jobb erzes jobban bebugyolalva, vagy igy nem tudott annyit forgolodni, ergo nem tudta annyiszor osszetorni magat az agy szelein, mittomen. De az is lehet, hogy csak valami titokzatos bolygoegyuttallas okozta es ma ejjel megint hatszor kelek, kitudja...
moosejaw

Votiv: úgy néz ki, hogy jó a hétfő nekem. Néked?

Jucus: a harisnyákat előre is köszi, majd jól lebóóótojuk. Amúgy nem találom, hogy hol tettél róla említést.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Moose!
Oxitól kérd! és én is...Kép
És Oxi, neked meg elfelejtettem megköszönni a csimmát!!! Nagyon köszi!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Moose! szóval Nyúl eddig nem aludta át az éccakákat?? akkor én mit higgyek a doktornőnek???? azzal etetett, hogy most már elég 5x etetni a kőcöt (én akkor is 6x etetem), mert lassan át kell neki aludnia az éjszakát. még 2 hónapos sincs!

TAKARÓZÁS: én télen-nyáron gyapjú paplannal takarózom, és csodálkozom, hogy a kőcöknek csak vékony plédeket gyártanak. bele szoktam tekerni, mert amúgy lerúgja. nálatok nem takarózik ki a gyerkőc? van már egy téli vastag takarója is, de még nem adom neki, mert félek, hogy akkor télen még jobban fog fázni.

valamint HÁNY FOK LEGYEN A lakásban majd télen? mindenhol azt olvasom, hogy max. 21-23 celsius. fürdéshez is elég ennyi?

ancsipancsi

Ancsi, tulajdonkeppen atalussza, kb othos koratol, csak ha felsir (eshat sokszor is felsirhat), akkor meg kell fognom a kezet, hogy visszaaludjon. A vedonok meg a dokik szeretik az olyan gyerekeket, akikkel sosincs semmi problema es ugy esznek meg alszanak meg minden, mintha felnottek lennenek, de kivancsi lennek, gyarkolatilag hany ilyen gyerekkel talalkoznak... Szerintem nalunk 26 is van telen, de biztos eleg lenne kevesebb, valszeg ezert is takartam mindig vekony pleddel, mert nalunk telen-nyaron dogmeleg volt, de most tenyleg nincs. Furdeshez azert szerintem keves a 22.

Kisun! Bukkanj mar fel!
moosejaw

Hi Csajok!
Nagyon sajnálom, hogy nem tudtunk elmenni a talira, és bocs, hogy nem is jelentkeztem! Ugye nem haragszotok, és ugye hiányoztunk egy kicsit legalább? Kép
Ahogy olvastam, hogy volt Jucus és tésztasali is, összefutott a nyál a számban, és még jobban sajnálom.
Mi még mindig kicsit náthásan vagyunk, vettem nekünk ma tengervizes orrsprayt is, remélem az helyretesz mindkettőnket. Az a baj, hogy nem tudom eltalálni a megfelelő öltözéket vagy Vincének, vagy nekem (v. mindkettőnknek). De majdcsak rájövök, addig meg marad a dátha - Oxival ezt már +beszéltük.
Én is zombinéni vagyok, Vincenzó 4-6 között nem aludt, aztán 8 óta se, most végre bealudt, úgyhogy én is ledőlök, csak előtte be akartam jelentkezni.

Oxi, Zanza!
Remélem, csajszik jó bulnak! Kép

Nekik is, meg még mindenkinek gyógycupp, aki betegeskedik mostanság, és én nem tudok róla, mert kimaradtam az infóból.

Gigi!
Tényleg tök jó, hogy ilyen fiatal vagy! A kisebbik öcsém 87-es, és ő olyan kicsinek tűnik még nekem. Szóval RULEZ! Kép Kben, én is szerettem volna már korábban babácskát, de így alakult, nem baj, majd felvarratom a ráncaimat. Kép hihihi

Zsanci!
Szeretem ezt a nótát (többek között), és mindig egy mókás kép jut róla eszembe:
Munkahelyi buli, éjfél körül már többen kedvet kapnak a szerepléshez az elfogyasztott alkohol hatására, főnök kigombolt nyakú (nyakkendő lekerült már régen) feltűrt ujjú ingben vörös fejjel üvölti a mikrofonba, hogy "We are the champions ..." - vizualizálod? Kép

Moose!
De akkor is aranyos vagy! Kép

Zsebi!
Akkor most lecsúsztam a téli cuccokról? Légyszi mélj nekem!

Mindenkinek cupp,
fic.
ficánka

Hi Csajok!
Nagyon sajnálom, hogy nem tudtunk elmenni a talira, és bocs, hogy nem is jelentkeztem! Ugye nem haragszotok, és ugye hiányoztunk egy kicsit legalább? Kép
Ahogy olvastam, hogy volt Jucus és tésztasali is, összefutott a nyál a számban, és még jobban sajnálom.
Mi még mindig kicsit náthásan vagyunk, vettem nekünk ma tengervizes orrsprayt is, remélem az helyretesz mindkettőnket. Az a baj, hogy nem tudom eltalálni a megfelelő öltözéket vagy Vincének, vagy nekem (v. mindkettőnknek). De majdcsak rájövök, addig meg marad a dátha - Oxival ezt már +beszéltük.
Én is zombinéni vagyok, Vincenzó 4-6 között nem aludt, aztán 8 óta se, most végre bealudt, úgyhogy én is ledőlök, csak előtte be akartam jelentkezni.

Oxi, Zanza!
Remélem, csajszik jó bulnak! Kép

Nekik is, meg még mindenkinek gyógycupp, aki betegeskedik mostanság, és én nem tudok róla, mert kimaradtam az infóból.

Gigi!
Tényleg tök jó, hogy ilyen fiatal vagy! A kisebbik öcsém 87-es, és ő olyan kicsinek tűnik még nekem. Szóval RULEZ! Kép Kben, én is szerettem volna már korábban babácskát, de így alakult, nem baj, majd felvarratom a ráncaimat. Kép hihihi

Zsanci!
Szeretem ezt a nótát (többek között), és mindig egy mókás kép jut róla eszembe:
Munkahelyi buli, éjfél körül már többen kedvet kapnak a szerepléshez az elfogyasztott alkohol hatására, főnök kigombolt nyakú (nyakkendő lekerült már régen) feltűrt ujjú ingben vörös fejjel üvölti a mikrofonba, hogy "We are the champions ..." - vizualizálod? Kép

Moose!
De akkor is aranyos vagy! Kép

Zsebi!
Akkor most lecsúsztam a téli cuccokról? Légyszi mélj nekem!

Mindenkinek cupp,
fic.
ficánka

Na, ez elment kétszer, bocsesz!
Valamint, ahogy visszaolvastam, látom, hogy tök hülyén fogalmazok, mert megint olyan félreérthető, szóval azért sajnálom mégjobban, h nem voltam a talin, mert nem találkoztam Veletek, meg Jucussal sem, aki ugye a múltor nem volt, tehát őt már nagyon régen láttam, és akkor volt tésztasali is, ami nyamszli, és ezért giganagyon sajnálom, hogy nem voltam, mert nem tudtam lakmározni belőle.
fic. Kép
ficánka

Ancsi!
Majd ha átalussza az éjszakát, akkor csak 5* fogod etetni. Persze, ha neki is jó lesz úgy. Vincenzó 2 és 3 hós kora között aludta át az éjszakát, mostanság megint nem, nemtom miért, még nem jöttem rá. A 21-23 fok nekem kevés, babának is sztem, de biztosan szokás kérdése. Én fázós vagyok, és ahogy megfigyeltem Vincenzó is melegkedvelő. Fürdésnél még inkább.

Ada!
Beférek még tornára? Ha igen, mit kell vinni, hogy kell készülni, fel lehet menni babakocsival? Infót plííííííííz!

fic.
ficánka

Sziasztok!

Moose, Zsanci: Igen, én követtem el az almás sütit, küldöm a receptet. (Amúgy baromi egyszerű)

Fic: Hiányoztál ám, mert még nem láttam Vicenzot, meg téged is csak nagy pocival anno... Húúú, de régen volt... Amikor elindultam, próbáltalak hívni, de ki voltál kapcsolva.
A csajom köhög... álmában is. Az orrában meg nincs semmi, illetve nem sok. Ilyenkormivan? Akarokakarokakarok egy normális gyerekorvost!!!

Zsanci: nincsmit!

Zsebi: Eltűntél az MSN-emről... Megkeresel?

KépKép
oxigen
Györköny

Fic: Írtam mailt a tornáról

KépKép
oxigen
Györköny

Bogárka!
Most visszaolvastam, aranyos vagy, hogy hiányoltál. Sajnálom, hogy bezárt a Bogárpark, de remélem, jövő tavasszal újra kinyit! ? Kép Úgyis olyan gyorsan eltelnek a napok, ripszropsz újra kitavaszodik, és akkor már szaladhatunk mi is a srácaink után!

Oxi!
Te is nagyon rendes vagy, ja, kidőltünk és kikapcsoltam a mobilt. Sajna nemtom, lehet, h neki a torka érzékenyebb, nem az orra. Vagy nemtom. Kép Megnézem a mailt.

És most lepihenek egy órácskára, hátha addig még Vincenzó is aluszik!

fic.
ficánka

Oxi, lazíts! keddre elviszem neked azt a könyvet, hogy "Gyerekorvos nélkül", ok? Kép
viccen kívül, szárazon vagy hurutosan köhög?
egyébként mind2-re jó a Stodal szirup, de ez homeopátiás szer, és abban meg te nem hiszel
a másik a sinecod cseppek, ezt viszont a dokink írta fel Istinek köhögéscsillapításra,
ahány kilós a baba, annyi csepp, egy kanál teában (neked tejben) napi 2x, ha éjjel köhögve felébredne, akkor még 1x.
ez utóbbit nem tudom, adják-e recipe nélkül, de itthon van nekem, valahogy eljuttathatom

nálunk áll a bál, Isti még álmában (ma eddig 2xfél óra) is nyöszörög, és keservesen rágicsál, fog van a dologban.. Kép

már hallom is, hogy nyüszög, úgyhogy expressz írok

Beet, mindjárt küldök neked motivációs levelet!

Johi, jó a hétfő! miért nem vagy soha msn-en? Kép

Zsani, hát persze hogy érdekel az ülés, láss el infókkal, esetleg képpel is plíz! pl. hogy hány kilósig jó?

Zsebi, igazad volt, ezért hogy haragudnék? pusszantlak

Ancsi, nem vagy balfék, irgumburgum! lehet ám, hogy nem is kéne higgasztani Henit, ha elindultok! sőt, lehet, hogy épp ettől kicsit kikapcsolna a csajod! Istinek soxor ha hisztis, marha jót tesz egy kis autókázás vagy egy program! persze ő már nézelődik, de még mikor kis csipisz volt, akkor is szerette, főleg a nyugis helyeket erdőt/parkot
de pl. Vikka is egyből bevágta a szunyát torna után, ahogy kiértünk a levegőre!
szóval légy bátor, és mozdulj ki! Kép

fok: mi csak este/éjjel fűtünk. a fürdőben van kis olajradiátor, ezért itt mindig kicsit melegebb van, mint a padlófűtött lakásban. egyébként mi is 23-24 fokra fűtünk.

na, mégis csak visszaájult szegény kisfiam, szóval még maradok Kép

votiv 8)
votiv

Votiv! mi most nem fűtünk, mert még 23 fok felett van a lakás hőmérséklete, lévén szuterén. de majd hamarosan muszáj lesz fűntenünk, a sok hülye pára miatt, ami ilyenkor keletkezik.
Mostanában Lencsi köhög, de hallom, hogy mintha előtte félre nyelné a nyálát. Főként álmában fordul ez elő. remélem nem beteg! :/

Votiv! hamarosan jön a 2 és 3. hós oltás. van valami homeos tanácsod ezekre vonatkozólag?

ancsipancsi

Ja erről jut eszembe, hamarosan lesz egy RÖMER King TS Plus 9-18 kg autósülésünk eladó, újonnan vásárolt, kevés km-t futott, mivel az én autómba van Kép , ha valakit érdekel majd jelezze és akkor itt szólok mielőtt meghirdetem.

Fic, este írok ruha ügyben.
zsebi2004

Moose,
bukk Kép Ma tekeregtem, holnap meg bűnrossz anyaként elutazom Debrecenbe D. nélkül, de estére vissza is érek Kép

Ancsi,
szerintem is nyugodtan etesd 6x, ha ő éjszaka is eszik egyszer, akkor eszik és kész Kép
Más: lassan el foglak titeket rángatni sétálni, ha magadtól nem mész, és ne aggódj, ha végigüvölti az utat, hát végigüvölti az utat Kép Ha csak egy kört tesztek a háztömb körül, az is tökjól esik majd mindkettőtöknek Kép

Norka,
de rég nem voltál Kép Mesélj már magatokról valamit!!!!

olvasok tovább.
kisün

Sziasztok!

Most irigykedem, mert nem mehettünk talira.Kép Úgy néz ki, hogy holnap még vissza kell mennünk gyerekdokihoz, gyermek még mindig ereszt az orránál.

Zsanci, nemcsak a legnépszerűbb szám, de minden 3. másodpercben le is játszák vmelyik rádióállomáson.Kép

Fibi, adtam neki.Kép

Pocak, köszi az infót, már rendeltem is pelust.Kép Képek szuperek.
zanza

Zsanci,
I love freddie, too Kép

Ancsi,
hőmérséklet: ahogy jól érzitek magatokat Kép. Nálunk pl. 21-22 fok volt mióta hazajöttünk a kórházból. Fürdéshez meg jól becsuktuk a fürdő ajtaját, és a kifolyó meleg víz felmelegítette, azt hiszem kb. 24-25 fok lehetett, és abban aztán ment a nagy meztelenkedés Kép

vera
kisün

Vera! tök sokat sétálunk, elmegyünk innen a Feneketlen tóig, majd a Villányin, vagy összevissza kis utcákon vissza, csak éppen én még nem akarom a mázsás babakocsit egyedül felcepelni (fel meg le), ezért nem megyek egyedül sétálni. (fáj még belül a hasam néha) amúgy múltkor üvöltött, de annyira, hogy ki kellett vennem a kocsiból. hazarohantam a cumijáért, mert azt otthon feledtem. rögtön csend lett. Kép

ancsipancsi

Pocak,
tündéri gyerkőceid vannak Kép
kisün

Ancsi,
nahát, akkor mért nem szóltál eddig!!! Kép babakocsit meg én is segítek cipelni Kép erős vagyok ám Kép majd te is leszel, babák nagyon szép egyenletesen nehezülő súlyzók Kép
kisün

Lányok! A ti babáitok nem nyügösködtek ma sokat? Vagy csak bennünket tüntetett ki a picur? Kép
mkatus

Ancsi,

most olvastam egy német homeós oldalon, hogy a legjobban a gyerek alkati szere segít az oltás szövődményeinek megakadályozásában, és a nozódák (kivezetőszerek) adása már nem is homeopátia, (hanem izopátia, mert nem a "hasonló" szerrel kezelik), és a homeósok elítélik, ha csak úgy ukkmukfuk benyomjuk a gyerekbe a nozódát - persze ez is csak vélemény...

én mindenesetre minden oltásnál kivezettem, erre most itt vagyunk egy kissé legyengült immunrendszterrel, egyik héten köhög, aztán alighogy elmúlik, taknyos, most meg megint köhögni kezdett! lehetséges, hogy az uszoda a ludas?? bár időben nem igazán függ össze a betegséggel, mert sosem közvetlen úszás után jön elő...

a homeós dokink meg b...szik felvenni a telefonját! úgyhogy keresni is akarok egy másikat.

szóval Ancsi, ha tényleg szeretnél kivezetőszert, akkor a Remedia HIB/DPT 30-as névre hallgatót ajánlom, és hogy az oltás helye ne gyulladjon be, Ledum C12 vagy C15 (amelyik épp van a gyszertárban) előző nap este, oltásnap reggel, oltás után és este. Ledumból is inkább a Remedia terméket ajánlom, mint a Boiront, mert kisebb a golyó, könnyebben oldódik, 4-5 hónapos babának már simán a nyelve alá is be lehet tenni.

a kivezetőszert kétféleképp lehet adni: vagy 10 golyócskát kiveszel, feloldod egy deci vízben, és az oltás előtti nap estéjén kedzve kb 1-2 óránként egy-egy (nem fém) kanállal adsz neki, mikor ébren van (ezért ne ébreszd fel), lehetőleg fél órával evés előtt/után, míg el nem fogy,
vagy oltásnap előtti este, oltásnap reggel, oltás után, este, és másnap reggel adsz neki 2 golyócskát. a lényeg, hogy a tíz golyócskát megkapja.

és ha esetleg lázasodna, Belladonna 9CH, akár félóránként is, öt golyó vízben vagy anyatejben feloldva (utóbbiban kicsit nehezebben oldódik)
vagy Vibrucol kúp (ez 1 napos kortól már adható homeopátiás lázcsillapító) napi max 2x1.

a mi dokink mindig erősködött, hogy "megelőzésnek" adjak a gyereknek napi 3 germicid-c kúpot - na ebben még ráadásul valami nyugtatószer is van
hát nem adtam. 99%-ban nem is volt lázas, úgyhogy fölösleges lett volna jól benyugtatózni a kis testét
mikor egyszer lázas lett, a 6. hós szuritól, akkor adtam neki 1 db. kúpot
egyébként másnapra kutya baja volt
és szerencsére nem is jellemző, hogy az oltások hatása ennél tovább tartson, legalábbis a stramm babanetes babócák mind gyorsan kiheverik! Kép

votiv 8)
votiv

Zsebi! Engem érdekelne az ülés, lassan aktuális, bár még nekem nem szóltál, hogy kicsi lenne az ülés.
Küldesz róla egy fotót? Meg hogy mennyi píz?

KépKép
KépKép
lindicita

Votiv!
0-18 kilóig jó, fénykép estére lesz, jó? esetleg a mailedre küldöm, h ne tartsunk fel mindenkit! Mi most csak azért cseréltük le, mert a szintén 0-18-as megürült, miután B kapott egy nagyobbat. Ez, a B első ülése volt...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Katus, nálunk fog jön Kép

Isti 2,5 óránként szopizott mindig, és egy idő után magának beállította! addig persze volt, hogy egész álló nap szoptattam néha, másnapra meg bedurrantak a ciciim Kép de ez mind elmúlt! néha azt gondolom, sajnos Kép

votiv 8)
votiv

Zsan, ok, köszi! és ez miben különbözik a 9-18-as súlycsoporttól?

én ma tiszta idegbeteg vagyok, az előbb majdnem megharaptam a gyereket! persze megint a hajamat tépte... Zsancicsalád meg Bogárkacsalád látta, micsoda adagot tépett ki tegnap...

votiv 8)
votiv

na ennyit az én híres türelmemről, Johi Kép

és Kisün, te meg hogyhogy kegyetlen anya, és Dóci nélkül utaz???? Kép

votiv 8)
votiv

Votiv, én is idegbeteg vagyok ma, néha jol leorditom szegényt, és amikor latom, hogy ettöl megijed, akkor büntudatom van, de piszokul...

KépKép
fibi

Votiv!
akkor én most rosszul vezettem ki a szurikat???? én előző este, aznap reggel, és oltás után adtam. Nem volt meg a tiz szem, csak hat. Nekem ezt mondta a doki néni. Ki a dokid? Kürti Kati?
Egyébként én nem voltam ilyen jó anya elsőnél, és hittem a hülyepicsa dokinőnek, és mindig cermicid c-t kapott. Egész addig, mig új dokink nem lett, és egyszer belázasodott, és adtam a germicid c-t, és felhivtam, és elküldött az anyámba, hogy hogy képzelem, hogy nyugtatós kúpot adok neki. Én meg nem is tudtam, hogy ez nyugtatós...Kép Kép Szegény B!! Ezért lett hiperaktiv???Na, jó, nem is az...de akkor is. Feljelenthetem a dokit?????

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Votiv,
mert megyek egyetemre, és Dóci annyira fölötte áll az ilyen piszlicsáré dolgoknak, hogy biztos unná Kép itthon meg itt van az apukája, meg a soksoksok játék meg a kaja Kép
kisün

Helló lányok!

Nem tudom mi van Domival de valamiért nem akar aludniKép sír csak sír éás sírKép eszi a kezét hogy éhes, ráteszem cicire, szopik kb 2őt és kiköpi. Nem tudom hogy hogy altassam el. Ilyet nem szokott csinálni. Füri után egyből cici és ő max 10perc múlva alszik. de fél órája nem ezt teszi.

Na megyek vígasztalni+altatni. pussz
eszti25

Na gyors voltam? Kép Már alszik is a kismanó.
eszti25

Votiv!
abban különbözik, hogy ezt be lehet kötni menettel ellenkező irányban is...Kép
és van egy kis fejszűkitője is.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zanza!
hát csak én vagyok ilyen szerencsétlen, hogy sosem hallom a vi ár de csempijönzt a rádióban???Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsebi, Zsanci, vagy más, akinek van, nem is kell, hogy zsével kezdődjön...
ülés engem is érdekel. 9-18as ugye? Nagyon ócsó? Autó jár hozzá? Kép Vagy szelektíven olvasok? Bocs, ma is megjártuk a Diósd-Jászai Mari tér-Diósd távot. Ma csupán for pleasure tali volt valakivel Kép

Ancsi,
babák szépek, nagyok meg okosak is. Kép

Moose,
hozzád is akartam szólni, de az ostorcsattogás elnyomja a hangom... Kép

Bírom ezeket a kólareklámokat, kicsiknek, nagyoknak, boldogságtól ordítóknak, stb. Jó, nem? Kép

Fél karomat egy sörért..

Kisün,
jó sulit, ha más nem ér rá, szívesen vállalom a mosolykirálylányt, nagyon ráérek holnap. De gondolom, megoldod. Kép

Két karomat egy sörért...

Jucus, tegyél már fel újhajas képet, plíz!

neet
PS:BK-ban mi megy? Gézu meg a pultoscsaj?? Úgy lemaradtam...
PS2: Életemet egy sörért!!!
neet

Votiv: OK, akkor lazítok.

Neet: Sör ment fénypost, nálunk úgy sem fogy Kép

Eszti: Gratula!

KépKép
oxigen
Györköny

Akit érdekel tudok érveket a miért ne vegyünk 0-18 kg-s ülést nagyobb gyereknek Kép Kép Kép
Persze ez Zsanci ülésére nem igaz, Zsanci szóba állsz még velem?????
zsebi2004

Zsanci, összekevertem, a Bohemian Rhapsody-ra igaz a 3 másodperces rekord. Bocsesz. Azt szoktad hallani?Kép
zanza

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: