A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Sziasztok!

Holnap szülök!

Ma éjszaka már 3 perces fájásaim voltak, de összehasonlítva a kislányom születésével, sokkal gyengébbek. Azt olvastam, hogyha sétálásra elmúlnak, akkor még nem igaziak. Így lett, úgyhogy nem mentünk be a kórházba. Mára amúgy is volt időpontom az orvoshoz, aki megállapította, hogy elment a nyákdugó és kétujjnyira ki van tágulva a méhszáj. Holnap reggelre berendelt a kórházba, szerinte már a beöntéstől is megindulnak a fájások, de ha nem, akkor burkot repeszt. Szerinte nincs értelme várni, mert így könnyebben feljuthat egy fertőzés és egyébként is szombatra vagyok kiírva.

Attól tartok, hogyha beszippant a kórházi gépezet, mindenképpen kiszedik belőlem holnap a babát, ha kell császárral. Szerintetek, ettől tényleg megindul majd a szülés (az orvos esküdözött)?

Ayse

ayse

Hariii!!!
dejó,hogy jössz!
Kenguru:
még nem vált be,mert csak 2 hós kortól ajánlják,és Lillus még nem nőtt bele.
Köszi a mailt, most olvastam,de még nem tudtam válaszolni,mert csak fél kézzel pötyögök itt, a ballal és már irtóra fáj a kezem...
de amint Lilla hagy,megÍrom!!!
NanóKép
magzatvÍzKépjaja!én is attól paráztam,hogy tuti a sparban,vagy a tescoban folyik majd el sorbanállás közben...aztán meg el se folyt, csak mikor a doki burkot repesztett. pedig még tesztbetétekkel is nyomultam, mert olyan volt,mintha szivárogna.fúúúú.nem is akarokbelegondolni, mi volt az helyetteKép) de inkább folyás lehetett, mert a cns kúp eltűntette..

Annamami,
kösziKép
jólesett amit ÍrszKép
tényleg körülötte forog az életem.
a pampers.hu -n egy cikk szerint normális, hogy még ennyit sÍr.
zsofy

Ayse
ne engedd ezt meg!
én is 2ujjnyira nyitva mászkáltam ohne nyákdugó már a 36.héttől,és csak a 39.-en szültem.nem fogsz fertőzést kapni, ha a burok nincs megrepedve!
drukkolok!
várd ki, biztos a baby magától is elindul pár nap múlva.
zsofy

Benianyu!

Úgy imádom a táblázatot! Annyira, hogy egy kismamát, amikor azt mondta 3-án szül, Nyúlné-nak néztem! Kép Kép Kép Kép

Én a Péterfyben fogok szülni, elméletileg 10.08. (ma keményedek, fájok), első bébi, 28 év és talán Zsófi.... Kép Köszike!!!!!!!!!!!

Bár a frontot kihagynám, most... A jövő szombat jobban tetszene.... Kép Egyezkedjek a lányommal? Kép

Köszike, Jutka
jatka

Sziasztok Lányok,
nagyon izgi a helyzet Kép Nagyon drukkolok!!!
Próbálok képeket feltenni az én Babómról. Szerintem most sikerülni fog Kép
Mikor hazahoztuk a kórházból Kép
Kép
Itt már 4 hetes
Kép
Itt 5 hetes
Kép
Elég ramaty a képek minősége, vmit nem jól csinálok. Megpróbálok jobb minőséget is felrakni.
Na milyen?? Kép Hogy sikerült? Kép

Olvastam a tejcsis problémákat is.
LAKTOHERB?? FITOLAC?? segített valakinek?? nekem sokat használ, több a tejcsi, ha iszom
puszi Mindenkinek. És KITARTÁS!!
szmercsa
szmercsa

KÖLDÖKCSONK!!!
Ma leesett Zsuzsa köldökcsonkja, és ezzel együtt rendkivül nyűgös, ami szokatlan tőle.

A köldöke ilyen váladékos, és azt olvastam, érzékeny is lehet miután a csonk leesett...

Mivel tisztithatom? Lehet őt ilyen váladékozó köldökkel azonnal fürdetni? Mivel kezeljem a köldökét? Lehet hogy emiatt nyűglődik? Help!

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Rokica,
köldökre alkohol!!!! mindenféleképpen, utána speciális gyógyszertári hintőpor. A mi Babónké nagyon hamar leesett és be is gyógyult. Mi fürdettük köldökcsonkkal - anélkül is, csak áztatni nem szabad, míg teljesen be nem gyógyul
szmercsa
szmercsa

Rokica,
amiatt bizti nem nyűgös. A pici babáknak teljesen más a fájdalomérzetük. Arra kell figyelni nehogy bűzös, piros, nagyon váladékozó legyen.
Az én Babómnak most volt levedző ekcémája a füle mögött - ami egyszeri kezeléssel meggyógyult hál'isten- nem ihatok tejet míg szoptatok, azért lett neki Kép, azt hittük azért nyűgös, de a dokinő felhomályosított, hogy attól bizti nem lehet. A pici babák hihetetlenül frontérzékenyek, és utálják a nagy nyüzsit, ismeretlen helyet, embereket, magyarul, ha felborítják a megszokott mindennapjukat.
szmercsa
szmercsa

Zsofy, remélem nekem sem fog akkor valahol út közben elfolyni a magzatvizem. A válasszal meg ráérsz, ne csinálj belőle gondot, én kivárom türelemmelKép Itt leszek én még Karácsonykor is. Anyukám aranyos volt, mondta, hogy nekik el kell utazniuk jövő héten 3 napra, úgyhogy még bírjam ki egy kicsit. Mintha nem egyedül szülnékKép De azért aranyos, hogy szeretne itthon lenni mikor megszületik az unokája, úgyhogy majd próbálom visszaszippantani, ha ki akarna bújni. Ez persze nem igaz, mert most is lépcsőzgetek, hátha megunja és elindul végre kifelé.
Mert közben a párom kitalálta, hogy a tetőn dolgozgat én meg az ablakban állok, adogatom neki a szerszámokat. Meg persze néha leszaladok, aztán meg vissza. Szóval vagyok, csak nem folyamatosan. De be-be nézekKép

Remélem mára elfáradt Lilla és aludni fog éjszaka. Anyós hova lett? Rég hallottunk rólaKép

Rokica, végre akkor már nem kell majd annyira figyelni a köldökére. Most már biztos hamar begyógyul neki. Simán nyügösködhet emiatt, és szerintem fürdetni még nem kéne vele. Azt viszont nem tudom mivel tisztithatod, de vannak itt tapasztalt anyukákKép

Na megyek, mert munka van, de visszatérek!!

Kép
Kép
hari

Na tessék! Szóval akkor fürdetheted és nem attól nyügösKép De végül is majdnem eltaláltam. Tisztára mint mikor lottózom. Mindig melléKép Még jó, hogy Szmercsa figyel!

Szmercsa, mi a helyzet nálatok, annyit jártál az eszemben, hogy mi történhetett nálatok. Remélem már rendeződtetek. Most már maradtok albérletben? Vagy mi lesz veletek? Mondjuk az a lényeg, hogy a baba, meg te jól legyetek, de azért a biztonság is fontos.

Ja, nem kelletem mégsem a páromnak, bár nem is tudom mit csinál fent, mert már olyan sötét van, hogy nem is láthat semmit. Remélem nem esik le. Nekem olyan iszonyatos tériszonyom van, és ha felmegy a tetőre én mindig izgulok. Főleg ha közben látom is őt.

Éhes vagyok, vagy inkább kívánós. Palacsintát szeretnék. Csak az a baj, hogy nem mindig sikerül. Sőt többségében nem. De azért azt hiszem most kénytelen leszek megpróbálkozni vele, különben megpusztulok a vágyakozástólKép

Hari

Kép
Kép
hari

Zsófy!

Köszönöm a biztatást!!!!!!
Felhívtam a dokimat és megbeszéltem vele, hogy mégse indítja meg holnap a szülést, hanem várunk. Persze megint jött a fertőzéssel. Te tettél valamilyen óvintézkedést ellene? (Egy kicsit paramama vagyok).
Mindenesetre most úgy megkönnyebbültem.

Ayse

ayse

Sziasztok!

Itt vagyok, csak annyira el vagyok foglalva hogy nincs időm jönni....

Pedig Léna baba egy tündér....tényleg nem lehet egy szavam semKép eszik, nézeget, alszik....
Alig sirKépKépKépKépKépKép
Nem tudom mivel érdemeltem ki hogy ilyen jó kislány!

Annamami!
Felhivtam a szopitanácsadót...
Sajnos a monori nem jön ki házhoz... kb 10 percet tudtunk beszélgetniKép, mert ott visitottak a gyerekei a háttérbenKép és hát látatlanban igen nehéz ilyen dolgokról beszélni, megmutatni hogy hogy szopizunk, mit csinálok esetleg rosszul stb...
Természetesen az igény szerinti szopinál maradtunk...
Igen ám... de hiába van akár 1 órát is cicin a babám, ha egyszer csak 50 ml van a cicimben(és 10-20 mélyen bent, amit csak mellszivóval és erőss masszirozással tudok elővarázsolni), akkor mondhatja nekem bárki, hogy igény szerinti szopi....mert egy óra cicizés után is éhesen üvölt a baba....
Na akkor ne adjak neki cumiból????

Szóval nehéz ügy, de már nem stresszelek rajta....túl vagyok az elfogadáson....
Anyukám ma elintézte minden hivatalos papirunkat pénzünket, és telefonon mondta, hogy 3 kismamával is beszélgetett várakozás közben..(2 hetes babákkal voltak ott) és véletlenül mindhárom pont olyan volt, aki tápszerezik mert nincsen tejcsiKépKép
Tudom ez olcsó vigasz, de nem vagyunk egyedül...
Ettől függetlenül én mindent megteszek, kb ma 10 filter Laktorherbet ittam meg...minden szopi után fejek és cumiból pótlok....ma szerencsére nem kellett tápszerhez nyúlniKépKépKépKép.
Az éjjel adtam egy teljes adag tápszert, helytte lefejtem az egészet, és ebből vannak a szopik mellé a pótlások!
Lehet hogy nem a legjobb rendszer ez, de egyenlőre nem tudok jobbat....

Azért köszönök minden segitséget, és buzditást...továbbra sem adjuk felKépKépKép
csak már nem stresszelekKépKépKép

Mea!
Mi Milupás tápszert használunk, valami Adapt.....(lent van a konyhában..., nekem meg hig az agyam, pedig direkt megnéztemKépKépKép)
Nekem a doktornéni irta föl a receptet....neked nem????
Csak simán vettétek???
Recepttel csak 50%-ba kerül....

Na most röviden ennyi, de holnap nyugisabb napom leszKépKépKépKép Sajnos anyóssal a nyakamonKépKépKépKép
Úgyhogy holnap visszaolvasok és teszek fel képet is!
Ma vagyunk 2 hetesek, és 3,22 kg- ot mértem, ami szupi, mert kb 2800-al hagytuk el a kórházat...KépKépKépKép

Köszönöm hogy ennyire hiányoltok...jó közétek tartozniKépKépKép

Hari!
Látlak ám...még itt vagyKép

Dudukly!
Gyorsba végigfutottam, hogy te is megszültél...
Sok sok gratula neked és minden uj babásnak isKépKép

Megann

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Ayse! Én sem hagynám a helyedben, teljesen igaza van Zsófynak, nem tud fertőződni, amíg ép a magzatburok! Sajna ezekben az esetekben végződhet a dolog csaszival Kép Nem értem, miért nem lehet megvárni, hogy a dolgok menjenek a maguk útján?

Hari Kép Én is tartok tőle kicsit, hogy nyilvános helyen placcs, elmegy a víz, de majd poénra veszem, ha így alakul... Holnap délelőttre meghívásunk van Balázzsal az OGYEI-be / egy órányira tőlünk/, ahol Balázs játszadozik a többi gyerekkel, a nagyok meg beszélgetnek. Ha nem lesz addig semmi, akkor megyünk, mert ő nagyon szereti, és ki tudja, meddig nem tudunk majd menni.
Egyébként CTG rendben, továbbra is egy ujjnyira vagyok nyitva, de a baba feje lement, méhszáj megrövidült, doki szerint bíztató a helyzet. Holnapra hidegfront várható, akár attól is jöhet a baba. / mondtam, hogy mi inkább a hétvégét néztük ki Kép /
Elég rendesen fájdogálok most is, lehet, hogy ha Penna lesz a második Rokica, akkor én meg a második Megann ? Kép Kép Kép
Mindenesetre holnap a szülőszobai cuccomat viszem magammal, de bízom benne, hogy nem a gyerekek között jön majd rám a szülés. Párom ráadásul Komáromban lesz, őt is onnét hazaugrasztani....

Annyira édesek a babák, már nagyon vágyom az enyémre is!

Penna, Zsóf, mi a helyzet Nálatok? ma én már egyszer dühösen kikapcsoltam a telcsimet, mert még a dokinál sem hagytak békén az érdeklődők, hogy szülök-e már! Mi lesz, ha netán túlhordom?

Judit 39+1

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

Ja, Dudukly Kép Nem emlékszel a dokinéni nevére? / aki beoltotta Pálmát/.

Ayse, nagyon ügyes vagy, így tényleg nyugodtabban alhatsz!!!

Judit

jucc73
Érd

Kuha!Kép

Én ált. 50-et tudok fejni két ciciből etetések között félidőben.
Szerintem beállt erre a cicim, mert ennyit ehet ő is kb.
Mert mellette már csak 50 ml tápszert eszik, de van hogy 80-at is.

Kb. 50 ml anyatejet szívhat bár állandóan elalszik a cicin, sajnos a cumisüveg egyszerűbb nekiKép

Szedtem én is homebogyót, ittam téákat sőt megettem vagy 4 liter madártejet, de sajnos ennyi.

Szerintem többet kellene szopizni, hosszabb ideig és többet kéne fejnem.

Ma csak 2 x fejtem így volt emg 100 ml egy evésre.
A többi felesben megy.

Éjjel nem bírok sajnos fejni, pedig kelleneKép
De hulla vagyok a cicizéstől + cumisüvegezéstőlKép

Soke z nekem sajnos, örülök ha aludhatok egy keveset.

Lívike alig alszik, pedig kellene neki.
Ma is vagy 4-5 órát fent volt ami nem evés voltKép

Zsófy!Kép

Nem azért küldöm, csak úgy ajándék Lívitől LillánakKépKépKép

Na megyek mert éhes a kicsiKép

Megann4Kép

Veletek mizújs?
Tejcsi?

Ja visszavittem ma a bogyókat a gyógyszertárba és tényleg nem volt jó apasztásra vanKépKépKép
GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!
Ilyen segg nőt!!!

Mondtam neki jó lenne nem elapasztani így is alig van!!!!!!!
Azt égett nagyon a hülyéje a főnőke előtt!!!!

Na lelépek, majd ha tudok jövök!!!

Tzsuzsa!Kép

Mennyire hasonlít a babátok a miénkre ezen a képenKépKépKép

Nagyon édesKép

Mea
mea

Hello lányok!

Először válaszolok Annamaminak gyorsan. Egyáltalán nem mész az agyamra Kép Kép Kép Erről szól a fórum, hogy dumálunk. Ha valakinek már van tapasztalata, megossza a többiekkel. Nem? Kép Kép Kép

A bugyi és betétadag szerintem elég. Én raktam Tena bugyit is és sajátot is, amit nem sajnálok. Egy csomag pelus is elég, én is Newborn 2-4 kg vettem (Huggiest). Ha véletlen mégis nagyon fogyna, a férjed vagy Anyukád tud hozni biztosan egy újabb csomaggal. Johnsons rózsaszín popsikendőt viszek be, Beninél nem volt gond vele és azt hiszem 5 vagy 6 anyagpelust csomagoltam.

Benivel kétágyas szobában voltam, most is így tervezem. Egyébként nem mehet be senki a szülészetre látogatni, még az egyágyas szobákba sem.
Azt nem tudom, hogy Apa meddig maradhat a szülés után, mert nekem nem jött be a férjem, talán amíg mosdatják a babát és felöltöztetik, mert azt még biztosan megnézheti.
A látogatók csak a bejárati ajtó üvegén keresztül nézhetik meg a babakát. Oda szokták "parkolni" az anyukák az üveg mellé a kiskocsikat és onnan lehet megnézni az újszülötteket. Ha beszélgetni szeretnél a látogatókkal, akkor az előtérbe ki lehet jönni, baba nélkül. Ez egy kicsit túl szigorúnak hangzik, de a fertőzés veszély miatt talán jobb is így.
Ha minden jól megy 4 nap után lehet menni haza, császárnál talán egy-két nappal több, de ezt nem tudom biztosan.

Benianyu

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Sziasztok!

Sajna volt 2 nap, amikor nem tudtam jönniKép
Na a babanet is kitett magáértKép

Hari!
Nagyon köszi a hiányolástKép
Én is ennék eg kis palacsintátKép

Még nem teljesen olvastam el mindent, de nagyjából átnéztem.

Szmercsa!
Annyira édesek a képekKép
Vagy 15 percig éztemKép

Persze minden babaánál leragadokKép

Ezért van az, hogy alig írok pár sort és lelépek.

Köldökcsonk:
Mi fürdettük első naptól kezdve rendesen. Persze nem áztattuk fél órán át. Most sem fürdetem 5 percnél tovább, mert nincs is rá szükség. Egyébként Erhard az első pillanattól kezdve imád fürdeni.
Amikor leesett a csonk, a dokinéni szerint már csak az alkohollal kell tisztítani a trutyit. Az pár nap alatt megszűnikKép
Nekünk így is volt egy kis gond, de hamar elmúlt.
Tehát: No ParaKép

Erhard már balhézik a kajáért.
Vagy fél órát olvastam és nézelődtem.
Kaja utána jövök!

Sziasztok!
Angelani

Kép
angelani

Sziasztok!

Olvasgatlak ám titeket és nézegetem a képecskéket, csak nincs időm beköszönni..
Olyan jó közben megosztani veletek a próblémáim!-ti mindig nagyon segítőkészek vagytok.

Ayse!
Annyira szorítok érted! Nemsokára már a kezedben tarhatod a bausodat! Remélem, minden könnyen megy majd!

Rokica!
Nekünk amikor leesett a köldökcsonk, azt mondta a gyerekorvos, hogy már csak Paraffin olajjal kenjem. Nekünk nem váladékozott, de pár napig továbbra is alkohollal és hintőporral kezeltem, majd csak utánna tértünk át az olajra. Néha az erőlködéstől vérezhet is a köldök- nagyon enyhén, csak "sebet"(rászáradt milliméternyi vért) látsz.-Ezt is a gyerekorvos mondta. Úgy tudom, amíg váladékozik, nem javasolt, hogy víz érje, mert attól fertőződhet el, válhat bűzössé a váladék.

Annamami!
Úgy láttam, a törlőkendős kérdésedre még nem kaptál választ! Nekünk a Nivea soft creme vált be, de pl.sógornőmnek a Johnson's. Nekünk a Johnsonssal az volt a probléma, hogy nem húzta maga után a következő kendőt(főleg, amikor már csak kevés volt). A Johnson's dobozán szerintem túl pici a lyuk, így amikor nem jött kendő, le kellett venni a tetejét. Kipróbáltuk a Babylove-t is, az sem rossz, olyan anyaga van, mint a Johnson's-nak, csak szerintem nedvesebb. Bár a Johnson's-szal ráfaragtunk mégegyféle képpen is: a zacsijában(bontatlanul) kiszáradt a fűtés miatt. A Niveával ilyen még nem fordult elő. Állítólag a Babylove, Johnson's féle (anyagú) törlökendőkkel könyebb letörölni a zacsiról a kakit. Én ezt nem tudom, mert nekünk kislányunk van.
Bármilyen törlőkendőt is veszel, nem sajnáld, sokat vegyél, mert nagyon fogy!

Azt hiszem, más témához nem tudok hozzászólni.
Jó éjt!
Sziasztok!

KépKép
baby20

Zsuzsa,
Nagyon édes a te kislányod is! Szép a haja! Kép Kép

Ildi,
Úgy hangzik, hogy egész simán zajlottak le a mai vizsgálatok. Szerencse, hogy Olivér ilyen jól bírta, mert elég hosszú kiruccanás volt.

Hari,
Nekem is van olyan parám, hogy az utcán fog elfolyni a magzatvíz. Mit tudunk tenni? Ki sem mozduljunk már szülésig? Azt már nem!!!

Szerintem a Kenguruhoz még kicsik a babák, inkább 3-4 hónapos kor körül szokták elkezdeni. Nekünk is van, de Beni nem volt oda érte.

Szmercsa,
Jók a képek! Nagyon édes a babád! És már milyen nagy! Kép

Ayse,
Jó, hogy tudtál beszélni a dokival. Ne tartson bent, szerintem sem, csak úgy. Majd, ha a pocaklakó ki akar bújni, akkor kell szülni.

Megann,
Csak így tovább! Ha te megbékélsz a helyzettel, már az nagyon fontos! Látod, nem marad éhen a kislányod, elfogadja a tápszer kiegészítést, de nagyrészt anyatejet kap. Ügyesek vagytok! Kitartás!

Jucc,
Megy a drukk, hogy ne a játszóházban induljon meg holmap. Amúgy lenne, aki bevinne, vagy meg kéne várnod, hogy a férjed Komáromból visszaérjen?
Ma nekem is azt mondta a férjem, hogy időzítsem inkább hétvégére a szülést, neki úgy jobb lenne....

Benianyu

benianyu

<pre>
Anyuka Tesó (ha van) Baba (várható) szülinapja Baba neve Kórház Kor / Lakóhely Súly, hossz Baba/ pocak kora
Aniko47 5 éves bátyó van Született 2005.07.27 Balázs 3300 gr, 49 cm 9 hét + 0 nap
Szmercsa Első baba Született 2005.08.06 Bátor Szt. János 25 év / Budakalász 2800 gr, 49 cm 7 hét + 4 nap
Falina Első baba Született 2005.08.07 Jázmin Tímea Schöpf-Mérei 27 év / Bp III. 2850 gr, 52 cm 7 hét + 3 nap
Zsófy Első baba Született 2005.08.10 Lilla Katalin Pándy Kálmán 22 év / Bcsaba 3100 gr, 53 cm 7 hét + 0 nap
Vrucsincá Első baba Született 2005.08.16 Olivér Pécsi Szül.Klinika 27 év / Baja 3080 gr, 49 cm 6 hét + 1 nap
Gviki Első baba Született 2005.08.19 Zsanett Viktória Szt. István 28 év / Bp XVII 3600 gr, 54 cm 5 hét + 5 nap
Baby20 Első baba Született 2005.08.22 Petra Sárvári Önk. Kórház 21 év / Bő 3740 gr, 53 m 5 hét + 2 nap
Kóbor Gabriella 2003.08.28 Született 2005.08.23 Csaba Szt. István 30 év 3080 gr, 52 cm 5 hét + 1 nap
Nemesek Trisztán 2000.06.15 Született 2005.08.23 Kornél Bajcsy-Zs 27év / Bp XVII. 3100 gr, 53 cm 5 hét + 1 nap
Csillám Első baba Született 2005.08.29 Dávid Jahn Ferenc 27 év / Táborfalva 4100 gr, 51 cm 4 hét + 2 nap
Pocakpacni Daniella 1998.11.20 és Marcell 2004.04.21. Született 2005.08.29 Bálint Ádám Szent Imre 25év / Bp.XIII 3400 gr, 56 cm 4 hét + 2 nap
Kuha Első baba Született 2005.09.03 Gergő Kútvölgyi 26 év / Mogyoród 3700 gr, 57 cm 3 hét + 4 nap
Kismama2004 Első baba Született 2005.09.04 Márk Veszprémi 30év / Veszprém 3300 gr, 54 cm 3 hét + 3 nap
Mea Első baba Született 2005.09.06 Lívia II. Női Klinika 26 év / Verőce 3950 gr, 56 cm 3 hét + 1 nap
Angelani Első baba Született 2005.09.06 Erhard HIETE 28 év / Újpest 2720 gr, 51 cm 3 hét + 1 nap
Nedinabp Bálint 2004.03.08 Született 2005.09.06 Márk SOTE II. 28év / Bp XVII. 3780 gr, 57 cm 3 hét + 1 nap
Rokica Első baba Született 2005.09.07 Zsuzsanna Szt. István 30év / Újpest 3950 gr, 58 cm 3 hét + 0 nap
Cirmike Roland 2003.05.28 Született 2005.09.08 Réka Tatabányai 27 év/Vértesszőlős 2400 gr, 46 cm 2 hét + 6 nap
Minimi Első baba Született 2005.09.08 Natalia Basingstoke/ Anglia 27 év 3200 gr, 2 hét + 6 nap
Lucretia Első baba Született 2005.09.09 Bence SOTE I. 25 év 3850 gr, 56 cm 2 hét + 5 nap
Tzsuzsa Első baba Született 2005.09.09 Júlia Sára Szent István 35 év 3290 gr, 53 cm 2 hét + 5 nap
Bodza Első baba Született 2005.09.13 Sarolta Szent István 25év / Bp XIII. 2940 gr, 54 cm 2 hét + 1 nap
Bkriszta Ivett 1994.02.02 Született 2005.09.13 Kincső Emese Schöpf-Mérei 35 év / Csepel 3740 gr, 55 cm 2 hét + 1 nap
Prüntyi Első baba Született 2005.09.13 Tünde Enikő Szent István 26 év / Veresegyháza 3990 gr, 60 cm 2 hét + 1 nap
Megann Első baba Született 2005.09.14 Léna Szent István 26év / Budapest 3050 gr, 53 cm 2 hét + 0 nap
Viki27 Első baba Született 2005.09.16 Péter László Pécsi Szül.Klinika 27 év / Pécs 3850 gr, 53 cm 1 hét + 5 nap
Humi Lacus 1987.02.28. és Kristóf 2004.04.30 Született 2005.09.16 Márton Ábel Szent István 40 év / XX.ker 3260 gr, 54 cm 1 hét + 5 nap
Dudukly Első baba Született 2005.09.22 Pálma MÁV 34 év / Isaszeg 4050 gr, 60 cm 0 hét + 6 nap
Tmarie Első baba Született 2005.09.23 Mirabella Péterffy 25év / Bp XIII. 2740 gr, 49 cm 0 hét + 5 nap
Penna Kevin 2003.06.13 2005.09.27 Tamara MÁV 31év / Újpest 40 hét + 1 nap
Ayse Lili 2001.04.28 2005.10.01 Andris MÁV 35 év 39 hét + 5 nap
Nyúlné Első baba 2005.10.03 Péterfy 39 hét + 2 nap
Jucc Balázs 2002.07.05 2005.10.04 Gergely MÁV 32év / Bp XX. 39 hét + 1 nap
Göndörzsóf Gergő 2004.01.24 2005.10.06 Bulcsú MÁV 27 év / Budakalász 38 hét + 6 nap
Jatka Első baba 2005.10.08 Zsófi ? Péterfy 28 év 39 hét + 2 nap
Benianyu Benjámin 2001.08.24 2005.10.08 Dániel Szt. Imre 34 év / Bp. IV. 39 hét + 2 nap
Hari Első baba 2005.10.08 Lili Szt. István 30 év / Bp. XIX 39 hét + 2 nap
Sisotris Első baba 2005.10.09 Bendegúz Szt. Imre 25 év / Bp. III. 38 hét + 3 nap
Dóri_bp Gergő 1998.07.03 2005.10.10 Viktória Uzsoki 28 év / Újpest 38 hét + 2 nap
Davallia Első baba 2005.10.13 Anna Katalin Miskolc Megyei 26 év / Miskolc 37 hét + 6 nap
Ppanna Első baba 2005.10.14 David Algír 25év / Algír és Bp 37 hét + 5 nap
Judy68 Edina 1997.03.12 és Martin 2001.10.18 2005.10.15. Dominik? Dél-Pesti K. 37 év / Csepel 37 hét + 4 nap
And Első baba 2005.10.17 Eszter I. Női Klinika 30 év / Bp 37 hét + 2 nap
Uxi Első baba 2005.10.25 Emilía Nóra Nyírő Gy. 26 év / Bp.XIII. 36 hét + 0 nap
Annamami Első baba 2005.11.13 Márton Szt. Imre 30 év / Bp. II. 33 hét + 3 nap
Proone Első baba 2005.11.29 Tünde vagy Tamás Szt. Imre 24 év / Bp XXII. 31 hét + 1 nap
</pre>

benianyu

Sziasztok!

Kajának vége, de elfelejtettem, hogy kinek mit szerettem volna írniKép
az biztos, hogy Dudukly képe a kicsi Pálmával nagyon megható voltKép

Utólag is Gratulálok minden friss Maminak és BabánakKép

A várakozóknak meg tényleg kitartásKép
Már annyira fáradt vagyokKép

Lányok!
Segítsetek!
Nincsen étvágyamKép Már nem is iszom annyi folyadékot semKép
Valami gáz van. Attól félek, hogy elapad a tejem, vagy nem lesz elég tápértéke.
Szedem az Elevitet is. Már 10kg-ot fogytam.
Lehet, hogy más ennek örülne, de nekem a Baba egészsége fontosabb.
Mit egyek?
Szörnyű, már ettől vagyok ideges.

Na mind1, nem akarok senkit sem a hülye problémáimmal untatni, amikor vannak itt fontosabb gondok is másnakKép (sajnos)

Jó éjt!
Sziasztok!
Angelani

Kép
angelani

Sziasztok!

Az adatok:
Edede/Zsigmond 2003.08.28./2005.10.31/név?majd az utolsó pillanatban...(fiú!)/MÁV/30 év/BpIII.

Lenne egy kérdésem: egy hete dögrováson vagyok... nátha, most megy át influenzába. Szerintetek ez a lábon kihordott dolog nem árt a babának? Már nagyon unom, hogy nem kapok levegőt. Mi a véleményetek? (Kúrálgatom magam, de nem sok eredménnyel, sőt, most mintha inkább leszálló ágba kerültem volna...)

Popsitörlő:
amikor a kisfiam született, mi Nivea sensitivet használtunk, aztán Pampers sensitivet, később a Babylove-ot. Egyikkel sem volt gondom, tán a Nivea volt a leggazdaságosabb. Kb. egy éve találkoztam a Huggies popsitörlőkkel, elég vastag és nem fogy olyan gyorsan. Létezik illatanyag mentes is.Elég nagy kiszerelés.

Dóra
edede

Benianyu Kép Arra nem is gondolok, hogy a párom vinne be a kórházba, eleve úgy készülök, hogy hacsak nem éjjel, vagy hétvégén kell menni, akkor ő nem jön értem haza, hanem taxizom. / vagy mentő? nem is tudom, melyik lenne jobb, eddig csak a taxira gondoltam/. Komáromból elvileg másfél óra alatt a kórházban tud lenni. Nekem is kell egy kis idő, amíg beérek, meg elhelyezem Balázst, úgyhogy nem olyan tragikus a helyzet.

Mávosok! Egy órája beszéltem a szülésznőmmel, azt mondta, üresek a szülőszobák, lehet menni nyugisan szülni! Kép És ő az egyik éjszakás, nagyon jó szerintem!

Jó éjt!
Judit 39+1

jucc73
Érd

Úgy látszik, az előző üzit magamnak írtam, ugyanis indulunk a kórházba, amint megjött a húgom Balázshoz! Elfolyt a magzatvíz, és rohadtul fáj! A rossz az egészben a tudat, hogy ez még semmi!!!
És Balázst itthagyni is utálom... De még ma / szept. 29./ lesz egy újabb kisbabám! Kép Kép Kép

Kérek nagy szurkolást!
Jelentkezem, amint van valami!

Judit

jucc73
Érd

JuCC 73 Kép

ÕRÜLTEN SZURKOLUNK NEKED,MINDEN RENDBEN LESZ!
Vagy már van?KépKépKép
annamami

Juccnak hatalmas drukk!Kép

...és ez nem igazság! annyira mosolyogtam Rókicán, amikor mindenki beelőzte, de most én vagyok soron.Kép
9-re megyek ctg+dr drukkoljatok, hátha tovább nyíltam, vagy engem is "megpiszkál" a közös dokink, mint Duduklyt.Kép
A héten már én is babázni akarok.
üdv
p 40+2
penna

Penna Kép

Kitartás,lehet már haza sem engednek a vizsgálatról!Kép

Benianyu Kép Baby 20 Kép Edede Kép

Köszi a popsitörlős tippeket,ma szerintem beszerzek belőle DM-ben.
Azt egyébként én is hallottam már,hogy a kisfiúkat kicsit komplikáltabb alaposan megtörölgetni,mint a lányokat(a zacsi miatt Kép )
Otthon persze nem probléma,max.lemosom langyosvízzel,mire meg elmocorgunk otthonról szerintem belejövök!!!Kép

Szerintem Jucc már babázik!!!KépKépKép
annamami

Jó reggelt! Kép Kép Kép

Jucc és Penna,
MEGY A DRUKK EZERREL!!!!!!!!!!!!!!

Azt hiszem, küldök Juccnak egy sms-t, hogy mi van. Nagyon izgalmas.

Penna,
Ha még hazajöhetsz, akkor jelentkezz, hogy mi volt. Kép (Ha nem, akkor is! Kép )

Annamami,
Nem bonyolult ám lemosni a kisfiúk fütyijét. Kép

Benianyu
38+5

benianyu

Benianyu, most írtam Juccnak!
dudukly
Isaszeg

Dudukly, én is! Kép

benianyu

Benianyu Kép

Bár már ott tartanánk!KépKépKép
De megszámoltam a táblában "már csak" 15-en szülnek előttem!KépKépKép
annamami

Már van is válasz Jucc-tól!!!!!!!!! Kép Kép Kép

Megszületett Gergő, ma 3:25-kor, villámgyorsan, tökéletesen, 3500 grammal, 56 cm-vel. Gyönyörűen szopizik és alszik!

NAGY NAGY GRATULA AZ EGÉSZ CSALÁDNAK!!!!!!!!

benianyu

Olyan jó, teljesen leizzadtam, mint amikor én éltem át. Olyan fura belegondolni, hogy már egy hetes a kicsim. Idáig is izgultam, ha tudtuk, hogy valaki elindult, de úgy, hogy túléltem egészen más...
Na konstruktív is leszek.

Annamami! Nekem a papírbugyik nem váltak be, egyáltalán nem elég erősek az Allways éjszakai megtartásához, de lehet, hogy csak a nagy hátsóm miatt van így, én a papírbugyeszre is ráhúztam a tenás neccbugyit. Popsitörlőt a hugom hozott a pelussal, pampers sensitivet, most niveásat hozott a párom, mert mondtam, hogy dobozos legyen, itthon már nem akartam a zacsiból szerencsétlenkedni. Nálam 5 textilpelus volt, és egyszerűen úgy különböztettem meg a kórházitól, hogy az ottanit ki se vettem a kocsiból. Az én kicsim nem bukott sokat szopi után. De vegyél jó minőségű melltartó betéttet is (eldobhatóst), ha elindul a tejci, szükség lesz rá. Én aventest vettem, marha drága, de nagyon jól fogja a csöpögést.

Angelani! Egyél és igyál. Sokat igyál, nemcsak a tejci, hanem a tisztulás is kivesz belőled. Ha nem eszel sokat az nem gáz, de ha kajolsz, jó minőségű legyen! Egyél husit és sok tejterméket!

D
dudukly
Isaszeg

Jucc Kép

ÓRIÁSI GRATULA EZ TÉNYLEG VILLÁM SZÜLÉS VOLT!!!KépKépKép
annamami

Nem semmi, egykor még netezett, fél négykor babázott. Irígykedhet, akinek még hátravan.
dudukly
Isaszeg

Dudukly Kép

Köszi! Gondoltam veszek egy Nivea Sensitive utántöltőt,aztán ha beválik,akkor majd itthonra dobozosat is.Ha nem,akkor váltunk!A Johnsonsra sokan allergiások,de van akinek meg az válik be(pl.:Benianyu)

Angelani Kép

Igaza van Duduklynak,nem kell zabálni,de amit megeszel az OK legyen minden szempontból:fehérje,vitamin,szénhidrát!
És folyadékot pedig tessék inni,az muszáj a tejcsihez!!!Tudom ez nem az erősséged de akkor is!Kép
Ne sanyargasd a szervezeted épp elég volt kihordani a babát!Kép

És küldjél képet kicsi Erhardról,de KÖZELIT!!!
Olyan jó nézegetni......Kép
annamami

Kép
Márton megszületett 2005 szepteber 28-án pontban három órakór. 3360 gramm, 50 cm fejméret 35 cm, törzs 34 cm. Mindenki nagyon jól van. A többit majd személyesen.

Nyúlné

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Nyúlné!
Oh gratula! Gyönyörű! Hidegfront előtti babaeső?

D
dudukly
Isaszeg

Annamami!Kép

Nekünk bevált a babylove sensitive törlőkendő, nincs benne semmi, még illatanyag sem.

Zsófy!Kép

Nagyon szupi a táska! Lilla egy tündér!

Jucc!Kép

Tényleg nem vártál meg! Kép Nagy-nagy gratula!!! Kép Örülök, hogy gyorsan ment! Én is így szeretném! Nálam még semmi. Igaz, Gergőnél sem volt még előző nap sem semmi jel. Azért jó lenne találkozni a kórházban!

Ayse!Kép

Szorítok, hogy ne legyen semmi gond. Jó lenne, ha tudnánk szombaton szülni. Bár vszg. akkor fogják a mi szekrényünket összerakni a férjem és az apósom.

TZsuzsa!Kép

Köszi! Nagyon édes Babócád van! Éljenek a göndörök!Kép

Szmercsa!

Nagyon értelmesen néz a nagyfiú!Kép

Dudukly!

Gyönyörű a kislányod!

Zsóf
39

Kép
Kép
göndörzsóf

Nyúlné!

Nagy gratula! Gyönyörű Marci!
Annyira szeretnél már én szülni!

Zsóf
39

Kép
Kép
göndörzsóf

Nyúlné Kép

HATALMAS GARTULA!!!Kép
MÁRTON ESZMÉLETLEN JÓ KISPASI!!!!Kép
SOK BOLDOGSÁGOT!!!KépKépKépKépKépKép
annamami

Sziasztok! Kép Kép Kép

Először is gratulálok minden új kismamának és gyermekének!!!! Kép Kép Kép

Nagy-nagy örömmel írom, hogy szeptember 23-án 14:57-kor altatásos császármetszéssel megszületett a mi szemünk fénye is, Ádámka, 3500 grammal, 57 cm-vel, 35 fejkörfogattal, 9/10 Apgarral, tiszta magzatvízből. A szülés spontán indult péntek reggel a 39+1 napon, 25 perces fájásoknál, egy újnyira kinyilt és elsimult méhszájjal kezdődött a műtét és 45 perc volt. Egyébként szept. 28-ra volt kiirva a tervezett császár. Tegnap érkeztünk haza a kórházból. Nagyon nyugis kisbaba és gyönyörű!!! Képet is teszek fel később, ha tudok, persze.

Kérlek, segítsetek!!!
1) Sajnos gondom van a szoptatással, például fejni nem tudok, mert az Aven Isis kézi mellszívó nem csinál vákumot és semmit nem szív ki a mellemből. Lányok, ha tudtok, segítsetek, mi a technikája ennek a mellszívónak, hogy szívjon is? Jól van összeállítva, ezt ellenőríztem.
2) Nagyon bevizesedett a lábam térdig (nincs pl. bokám), pedig terhesség alatt SOHA nem volt vizes. Volt valakinek (császáros) szülés után ilyen tünete? Kissé aggódom...

Benianyu! Kép

Lehet, hogy téged láttalak a kórházban? Kedden a pultnál te beszélgettél az Újvári Bori szülésznővel? Én mentem oda hozzá, hogy baj van, összetörtem a hőmérőt. Nagyon ismerős volt az a valaki, aki ott volt, és később gondoltam, hogy talán te voltál.

Sajnos nem tudtam visszaolvasni még Kép

Benianyu!Kép

Betennél a táblába, ha szépen megkérlek? Első baba, 31 éves vagyok, Szent Imre Kórház, Dunakeszi (a többit már fentebb írtam). Köszönöm szépen! Kép
Sziasztok és sok puszi mindenkinek!

Anina
anina

MICSODA NAP!!!!!!! Kép Kép Kép

NAGY NAGY GRATULA NYÚLNÉNAK ÉS ANINÁNAK !!!! Kép Kép Kép Kép Kép

Nyúlné,
Márton nagyon édes!!! Kép Kép

Anina,
Persze, hogy beteszlek a táblába! Már frissítem is! Kép Kép Kérünk majd fényképet Ádámról!
Engem láttál kedden, NST után mentem fel a Borikához, ő a választott szülésznőm. Kép

Benianyu

benianyu

Jucc, Nyúlné, Anina!

Szívből gratulálok a gyönyörű kisbabákhoz és kívánom, hogy nagyon sok boldogságotok teljen bennük!

Anina!

Nekem vizesedett a lábam az első terhesseégem alatt is de a (spontán) szülés után még rosszabb lett. Igaz, nem emlékszem rá, hogy meddig tartott, de jó pár napba beletellett, míg elmúlt.

Ayse

ayse

Drágák vagytok, köszönjük a gratulációt! Kép

Ayse, köszi, megnyugtattál, ugyanis félek nagyon a trombózistól, és nem tudom, hogy a vizesedés ennek lehet-e a jele... Kép

Anina
anina

<pre>
Anyuka Tesó (ha van) Baba (várható) szülinapja Baba neve Kórház Kor / Lakóhely Súly, hossz Baba/ pocak kora
Aniko47 5 éves bátyó van Született 2005.07.27 Balázs 3300 gr, 49 cm 9 hét + 1 nap
Szmercsa Első baba Született 2005.08.06 Bátor Szt. János 25 év / Budakalász 2800 gr, 49 cm 7 hét + 5 nap
Falina Első baba Született 2005.08.07 Jázmin Tímea Schöpf-Mérei 27 év / Bp III. 2850 gr, 52 cm 7 hét + 4 nap
Zsófy Első baba Született 2005.08.10 Lilla Katalin Pándy Kálmán 22 év / Bcsaba 3100 gr, 53 cm 7 hét + 1 nap
Vrucsincá Első baba Született 2005.08.16 Olivér Pécsi Szül.Klinika 27 év / Baja 3080 gr, 49 cm 6 hét + 2 nap
Gviki Első baba Született 2005.08.19 Zsanett Viktória Szt. István 28 év / Bp XVII 3600 gr, 54 cm 5 hét + 6 nap
Baby20 Első baba Született 2005.08.22 Petra Sárvári Önk. Kórház 21 év / Bő 3740 gr, 53 m 5 hét + 3 nap
Kóbor Gabriella 2003.08.28 Született 2005.08.23 Csaba Szt. István 30 év 3080 gr, 52 cm 5 hét + 2 nap
Nemesek Trisztán 2000.06.15 Született 2005.08.23 Kornél Bajcsy-Zs 27év / Bp XVII. 3100 gr, 53 cm 5 hét + 2 nap
Csillám Első baba Született 2005.08.29 Dávid Jahn Ferenc 27 év / Táborfalva 4100 gr, 51 cm 4 hét + 3 nap
Pocakpacni Daniella 1998.11.20 és Marcell 2004.04.21. Született 2005.08.29 Bálint Ádám Szent Imre 25év / Bp.XIII 3400 gr, 56 cm 4 hét + 3 nap
Kuha Első baba Született 2005.09.03 Gergő Kútvölgyi 26 év / Mogyoród 3700 gr, 57 cm 3 hét + 5 nap
Kismama2004 Első baba Született 2005.09.04 Márk Veszprémi 30év / Veszprém 3300 gr, 54 cm 3 hét + 4 nap
Mea Első baba Született 2005.09.06 Lívia II. Női Klinika 26 év / Verőce 3950 gr, 56 cm 3 hét + 2 nap
Angelani Első baba Született 2005.09.06 Erhard HIETE 28 év / Újpest 2720 gr, 51 cm 3 hét + 2 nap
Nedinabp Bálint 2004.03.08 Született 2005.09.06 Márk SOTE II. 28év / Bp XVII. 3780 gr, 57 cm 3 hét + 2 nap
Rokica Első baba Született 2005.09.07 Zsuzsanna Szt. István 30év / Újpest 3950 gr, 58 cm 3 hét + 1 nap
Cirmike Roland 2003.05.28 Született 2005.09.08 Réka Tatabányai 27 év/Vértesszőlős 2400 gr, 46 cm 3 hét + 0 nap
Minimi Első baba Született 2005.09.08 Natalia Basingstoke/ Anglia 27 év 3200 gr, 3 hét + 0 nap
Lucretia Első baba Született 2005.09.09 Bence SOTE I. 25 év 3850 gr, 56 cm 2 hét + 6 nap
Tzsuzsa Első baba Született 2005.09.09 Júlia Sára Szent István 35 év 3290 gr, 53 cm 2 hét + 6 nap
Bodza Első baba Született 2005.09.13 Sarolta Szent István 25év / Bp XIII. 2940 gr, 54 cm 2 hét + 2 nap
Bkriszta Ivett 1994.02.02 Született 2005.09.13 Kincső Emese Schöpf-Mérei 35 év / Csepel 3740 gr, 55 cm 2 hét + 2 nap
Prüntyi Első baba Született 2005.09.13 Tünde Enikő Szent István 26 év / Veresegyháza 3990 gr, 60 cm 2 hét + 2 nap
Megann Első baba Született 2005.09.14 Léna Szent István 26év / Budapest 3050 gr, 53 cm 2 hét + 1 nap
Viki27 Első baba Született 2005.09.16 Péter László Pécsi Szül.Klinika 27 év / Pécs 3850 gr, 53 cm 1 hét + 6 nap
Humi Lacus 1987.02.28. és Kristóf 2004.04.30 Született 2005.09.16 Márton Ábel Szent István 40 év / XX.ker 3260 gr, 54 cm 1 hét + 6 nap
Dudukly Első baba Született 2005.09.22 Pálma MÁV 34 év / Isaszeg 4050 gr, 60 cm 1 hét + 0 nap
Tmarie Első baba Született 2005.09.23 Mirabella Péterffy 25év / Bp XIII. 2740 gr, 49 cm 0 hét + 6 nap
Anina Első baba Született 2005.09.23 Ádám Szent Imre 31 év / Dunakeszi 3500 gr, 57 cm 0 hét + 6 nap
Nyúlné Első baba Született 2005.09.28 Márton Péterffy 3360 gr, 50 cm 0 hét + 1 nap
Jucc Balázs 2002.07.05 Született 2005.09.29 Gergely MÁV 32év / Bp XX. 3500 gr, 56 cm 0 hét + 0 nap
Penna Kevin 2003.06.13 2005.09.27 Tamara MÁV 31év / Újpest 40 hét + 2 nap
Ayse Lili 2001.04.28 2005.10.01 Andris MÁV 35 év 39 hét + 6 nap
Göndörzsóf Gergő 2004.01.24 2005.10.06 Bulcsú MÁV 27 év / Budakalász 39 hét + 0 nap
Jatka Első baba 2005.10.08 Zsófi ? Péterffy 28 év 39 hét + 3 nap
Benianyu Benjámin 2001.08.24 2005.10.08 Dániel Szt. Imre 34 év / Bp. IV. 39 hét + 3 nap
Hari Első baba 2005.10.08 Lili Szt. István 30 év / Bp. XIX 39 hét + 3 nap
Sisotris Első baba 2005.10.09 Bendegúz Szt. Imre 25 év / Bp. III. 38 hét + 4 nap
Dóri_bp Gergő 1998.07.03 2005.10.10 Viktória Uzsoki 28 év / Újpest 38 hét + 3 nap
Davallia Első baba 2005.10.13 Anna Katalin Miskolc Megyei 26 év / Miskolc 38 hét + 0 nap
Ppanna Első baba 2005.10.14 David Algír 25év / Algír és Bp 37 hét + 6 nap
Judy68 Edina 1997.03.12 és Martin 2001.10.18 2005.10.15. Dominik? Dél-Pesti K. 37 év / Csepel 37 hét + 5 nap
And Első baba 2005.10.17 Eszter I. Női Klinika 30 év / Bp 37 hét + 3 nap
Uxi Első baba 2005.10.25 Emilía Nóra Nyírő Gy. 26 év / Bp.XIII. 36 hét + 1 nap
Edede Zsigmond 2003.08.28 2005.10.31 ? MÁV 30 év / Bp. III. 35 hét + 2 nap
Annamami Első baba 2005.11.13 Márton Szt. Imre 30 év / Bp. II. 33 hét + 4 nap
Proone Első baba 2005.11.29 Tünde vagy Tamás Szt. Imre 24 év / Bp XXII. 31 hét + 2 nap
</pre>

benianyu

Sziasztok!!!

A szülés utáni vizesedés a tej belövelésekor szokott lenni, ezt mondta a szülészorvosom!!
Az Aventet én úgy tudom használni, hogy nem teszem be azt a műanyag karimát, mert különben semmi vákum nem jön létre . Így használom, pedig csak fejek, mert sajna nem szopizik Bazsi!!
próbáljátok ki, hátha nektek is beválik!!!
bocsi a beleszólásért!!
babák nagyon szépek!!!
zsuba31

Jucc, Nyúlné, Anina,
én is szívből gratulálok!!

ANINA,
mellszívó probléma. Próbáltad már levenni a gumigyűrűt, mert nekem csak úgy működött, és szárazon kell tartani ahol 'rácuppan' a melledre Kép
Ne add fel!!!
És ne stresszelj a szoptatás miatt, ha akár egy csepp tej van, akkor van ott bőven! Kép
Csak lazán!! Legyél türelmes
Referálj, hogy műxik -e a dolog Kép
szmercsa
szmercsa

sziasztok!!!

MINDEN FRISS BABÁS CSALÁDNAK HAAAAATALMAS
GRATULA!!!!!!!!!

nálunk továbbra is nagyon gáz a helyzet...
Lilla csak a kendőben akar aludni, ha kiteszem,5-10perc múlva ordÍt...már nem emlékszem, hogy tegnap,megazelőtt hogyan aludt végül el kendőn kÍvül, de napközben csak sÍr,komolyan, mintha küzdene az elalvás ellen! mikor már ragadnak le a szemei és kezdek örülni, megrázza a fejét és éber megint...
beviszem ma tanácsadásra a dokinénihez meg a védőnénihez. szerencsére nálunk a védőnők elég jó tanácsokat szoktak adni általában.
nagyon reménykedek,hogy valamit tudnak mondani, hogy mi lehet az oka ennek a többnapos hisztinek,
mert igazán türelmesen igyekszem a lányomnak segÍteni,de már hulla fáradt vagyok, a kendőben ülve meg nagyon sz@r aludniKépKépKép
akinek van tapasztalata,segÍtsen!!!

Ayse,
ha jól emlékszem te Írtál valamit ilyesmiről!hm???
zsofy

SziasztokKép,

Anina, Jucc, Nyúlné,
GRATULÁLOK, és sok-sok tejcit kívánok mindenkinek!!!

Márton és Pálma is gyönyörű babák, na és persze a többiek is...
Kati
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: