A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

De akár te is lehetnél bármelyik képen!

JucKép
20170114224602

Sziasztok!
Mi meg holnap reggel tudjuk megmondani, hogy tudunk e menni, mert nem sokat javult B allapota. Oxi, az nem késö??
Nem lazas, de ugyanolyan kedvetlen, nyöszörgös, semmit nem akar csinalni, csak kézben lenni, és hintaban aludni masfel orankent.

Ha megyünk, sütit vigyünk, az jo? Jucus, tésztasali egyik kedvencemKép

Bogarka! Nincs véletlenül mar nem hasznalt, elado pszichologia könyved (Pl.: Atkinson, Freud esettanulmanyok, Személyiséglélektan)??Kép

Beet, babara fel!Kép

KépKép
fibi

Bogarka:
1. Doni
2. Petra
3. Te
Na???

KépKép
fibi

Bogárka:
szerintem is vagy

Doni, Petra, Te, vagy
Doni, Te, Férjed (habár akkor elég lányos Kép

Ildi!
nekem nem újdonság, hogy Heni csak 20 percet alszik délelőtt, szombaton pl. reggel 9-től este 11-ig megszakításokkal max. 1,5 órát aludt, úgyhogy este 9-től aztán még az éjjeli etetéseket is átaludta, olyan fáradt volt. Még teregetni is csak úgy tudok kiszökni, hogy viszem a bébiőrt, és ha felébred és sír, jövök be.

ancsipancsi

Kókuszdió hívott az imént.Megpróbálnak holnap jönni a talira.Még jó,hogy nem mentek el ma.

Juc
20170114224602

Bogárka,
szerintem 1. Doni 2. Te 3. Petra Kép
Mennyit lehet nyerni? Kép

v
kisün

Bogárka!
1. Doni 2. Férjed 3. Petra

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Jucus!
Kókusznak én írtam mélt, hogy holnap lesz a tali Kép Tök jó, hogy jönnek Kép

Aztán remélem ilyen idő lesz, mint ma Kép

Képek: eddig senki sem találta el Kép
Ancsinak van egy találata, az egyik verzióból Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka! Jó kis találós kérdés... Kép

KépKépKépKép
proone

Petra, Te, Doni.

KépKépKépKép
proone

Bogárka!

helyesbitek:
1.Doni
2.Bogárka
3.Petra
20170114224602

Bogárka!

Te, Doni, Férjed???

Jucus!

Ugye Te írtad, hogy jó az asztalhoz rögzíthető etetőszék! Az milyen márka és hogy néz ki? Vagy jobb a sima? Milyet érdemes venni?

Még egy kérdésem van!
Hol lehet olcsón venni bizt. technikai eszközöket! Dugókat konnektorba, sarokvédőt stb? Mik vannak még? Érdemes venni ilyeneket egyáltalán?
Köszi!

ILdi
ildi76

Még egy tippem van!

Petra, Te, férjed???
ildi76

Bogárka!
1: Doni
2. Te
3 Petra

Johi!
Örülök, hogy Fannival nincs nagy bajKép Ugyebár itt is bebizonyosodott, hogy milyen fontos időben észrevenni a dolgokat.

Sajnálom a holnapi talit, jó lett volna látni titeket, de ezer dolgom van, meg Emmának is jobb lenne egy nyugis nap utazás előtt (tényleg Moose, még nem is tetted szóvá nekem, hogy ilyen hosszú útra visszük a gyerkőcötKép)

Milyen volt a torna? Én helyette vásároltam (de még van egy köröm), kitakarítottam, szóval azért a mozgás megvolt, ha nem is az Ada-féle jó kis step.

Kép
Kép
manoka11

Petra, Te, Doni
Ildi!
sarokvédőt ne vegyél, pikk pakk leszedi...a konnektor védő tök jó, az ikeás is...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ja, még egy dolog eszembe jutott: tegnap voltam a Fehérvári úti művházban, és elvileg szerveznének ott is baba-mama tornát, ha minden igaz, egy gyógytornász tartaná (ebből arra következtetek, hogy nem teljesen olyan jellegű, mint Adáé). Sajnos a hölgy, aki illetékes lett volna a dologban, nem volt ott, a recepciós pedig csak annyit tudott, hogy azért nem indult még el, mert nincs elég jelentkező. 8-10 ember kellene? Érdekel valakit, utánanézzek pontosan, hogy mi a helyzet?

Kép
Kép
manoka11

Ja, még egy dolog eszembe jutott: tegnap voltam a Fehérvári úti művházban, és elvileg szerveznének ott is baba-mama tornát, ha minden igaz, egy gyógytornász tartaná (ebből arra következtetek, hogy nem teljesen olyan jellegű, mint Adáé). Sajnos a hölgy, aki illetékes lett volna a dologban, nem volt ott, a recepciós pedig csak annyit tudott, hogy azért nem indult még el, mert nincs elég jelentkező. 8-10 ember kellene. Érdekel valakit, utánanézzek pontosan, hogy mi a helyzet?

Kép
Kép
manoka11

Manoka!
igen!!! érdekel!!
És nem tudja vki, hogy mikor lesz a turi a művházban???

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci!

8-án, szombaton 8-13 óráig lesz a turi!

Kép
Kép
manoka11

akkor
DONI PETRA FÉRJED

ancsipancsi

Bogárka!
amúgy sztem Petra nagyon hasonlít rád!

én is felteszek egy ilyet Kép)
majd a húgomról is szerzek képet, mert rá mégjobban hasonlít Heni.
Kép

ancsipancsi

Sziasztok!

Holnap akkor tuti a tali? Most nemigen tudtam készülni, mert nemrég jöttünk meg dokinénitől(neurolog) és kaptunk dicséretetKép

Szurin túl vagyunk, és hála az égnek semmi. Éjjel sem kelt fel, nem lett lázas, és jól vanKép vigyorog egésznap mint a tejbetökKép

Zanza!

Kép Jobbulást babónak!

Bogárka!

1.Petra
2.Te
3.Férjed

Remélem nyertünk! Kép
eszti25

Fic!

Nektek is remélem minden jól ment szurinál és utána isKép
eszti25

Na, látom, ahogy Proone leírta a jó megfejtést, többen is helyesbítettek Kép
Szóval a helyes megoldás: Petra, Én, Doni (2 hónapos korunkban) Kép
Érdekes, hogy Donit szinte mindenki lánynak nézte Kép
Majd beszerzek egyet Apáról is, és akkor felrakom majd azzal bővítve is. Kép

Na most megyek...mindenki drukkoljon, hogy ilyen gyönyörű idő legyen holnap is Kép!!!!!!

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogarka, Doni álla és fejszerkezete teljesen olyan mint a TiedKép

Balint kicsit jobbkedvü végre, mar pakolaszik a lavorbanKép

Eszti, zörgös könyvet hozod holnap?Kép

KépKép
fibi

Sziasztok!

Vissza akarom kapni a régi nyugis lányomat Kép !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lizzi egy rémálom mostanában...persze el sem hiszi, aki látja, mert viselkedni társaságban....no, azt tud Kép

Tornán jól megizzadtunk, azt hiszem izomlázra számítani lehet. Megpróbálok visszaolvasni, de esélyt sokat nem látok rá.

Csóka, Ada
ada007

Bogárka,
úgysem hiszitek el, de én erre tippeltem volna. A középső abszolút te vagy, a baloldali tiszta Petra, így csak az uccsón kellett volna gondolkodni. Na, nem túl sokat.

Jó időt nektek holnapra, meg nekem is, hogy madárcsicsergés zavarja meg az óráimat. Kép
Ja, és üdvözlöm a tesztcsapatot, tessék küldeni nekem a próbamintákból. Köszi. Kép
neet
neet

Drukk, Drukk! Remélem hogy marad ez a szép idő!

Lányok kinek kell akkor a zöris könyv?
Fibi, Mesi, ? , Én. Csak mert akkor holnap veszek, ha tuti tényleg kell, és mindenki jön is! Mert hó végén lévén sajna nem állunk túl jól, és nem akarom hogy ránk maradjon, mert nekem elég 1Kép

Zsebi!

Ha rendelni szeretnék pl ezt az együttest, meg azt a készségfejlesztőt, hogyan tehetem meg? Nem tudok regisztrálni.
http://www2.vertbaudet.co.uk/cgi-bin/Vertbaudet.storefront/433961980007d98c27cb0 a0b004705d3/Catalog/2000?lt=vil0401013c

http://www2.vertbaudet.co.uk/cgi-bin/Vertbaudet.storefront/433961980007d98c27cb0 a0b004705d3/Product/View/1947857
eszti25

Fibi!

Remélem! Kép

Ja Zsebi!

És ez milyen pénznemben van? Font? How many today one font?
eszti25

Eszti: Nekem is kell!
Robogás van, nyűglődik a csaj egész nap...

Fibi: Akkor jöttök holnap?

KépKép
oxigen
Györköny

Oxi!

Te voltál a 4. akinek igértem?

Csak arra emlékszem hogy megvoltunk de hogy kik arra már nemKép

esztiakinekrosszamemóriájaKép

Viszek 4et az tuti. Ott szétosztjuk ok? Ha más nem az enyémet odaadom és én majd vetetek vmelyik rokonnalKép

Jucus!

Esztinek kedvenckéje tésztasalikaKép kérni szépen salika!!!
eszti25

Turkalos pasi sajnos nem jon, mert sehogy sem tudta megoldani, pedig szeretett volna. Turkalos lanyt meg nem ismerek.

Bogarka, biztos, hogy jol irtad a megoldast? Mert szerintem is Doni, Te es Petra Kép Kepzeld igy jartam ma a jatszoteren: egyik anyuka megkerdezi, hogy "Kisfiu?" Mire en "Nem." Visszakerdez ketelkedve: "Nem?" Kép Azon nem csodalkoztam, hogy megkerdezte, hogy kisfiu-e, mert ugyan viragokkal himzett farmernadragban volt, dehat nem volt rajta rozsaszinu ruhadarab, marpedig ha nincs rajta, akkor mindig ezt kerdezik. De hogy visszakerdez... megorulok, biztos rosszul tudom, vagy direkt felretajekoztatom, mi? Meg jo, hogy hosszu hajam van, kulonben mindenki azt hinne, hogy en vagyok a fiam apukaja...

Ja, visszaolvasni meg nem tudtam, mert: pentek ejjel negyorat(!) fenn ugralt, enekelt, szaladgalt a csajom (csak akkor sirt, amikor altatni probaltam), aztan szombaton a harom zombi elment kerti partira, aztan szombat este en zombi meg az osztalytalalkozora is, aztan vasarnap meg mindig komasan kiszedtuk az oskokori beepitett szekrenyt, aztan hetfon volt a tapetazas, aztan ma elokerultem. Es holnap elmeletileg megyek, ha semmilyen bolygoegyuttalas nem akadalyozza meg, de csak folyadekokat tudok vinni, sutit nem, mert meg mindig hulla vagyok millio pakolnivaloval...
moosejaw

Sajnos nem tudtam sütit sütni holnapra, nem volt időm Kép, és holnap délelőtt se lesz, mert megyünk "tücsökzenére" a közeli (hidegkúti) művházba... Jár valaki ilyenre vagy hasonlóra babával?

De viszek gyümölcsleveket holnap, azokat már beszereztem! Kép

Sziasztok! Blaye
blaye

O, Blaye kiutott. Akkor vigyek muanyag sutit (=gyarit)? Vagy inkabb gyumolcsot? Ugye?
moosejaw

Vagy valamilyen fini kekszért még be tudunk ugrani útközben a boltba...
Vagy Lindi, Te hozol?
blaye

Moose,
akkor egyezzünk meg: én viszek gyünölcslét (őszi és narancs), jó?
blaye

OK Blaye, asvanyviz es gyumolcs, jo?
moosejaw

Oké. Remélem, a többiek is támogatják...

Ja, és még a "baba a macskavécében" témához akartam írni, olvastam, hogy nálatok hogy van megoldva, de nekünk mindezideig az előszobában volt, a csigalépcső alatt, ahol nem tudtam elzárni a kúszó-mászó mindent felfedezni vágyó apróság elől, de asszem, igazad van, és mi is be fogjuk tenni a fürdőszobába.

Blaye
blaye

Eszti!
Én voltam az egyik! És kérem, és itt leszek Kép és fizetek!!!

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

<font color="0000ff">Éljen, éljen, nyertem, nyertem! KépKépKépKép

Bogárka!
Megtaláltam a taliról a leírást, hogy mi a cím, hova kell menni. Holnap akkor 4, fél 5 körül lehet rám számítani. Lesz ott más is, aki nem gyerekkel megy - csak a pocakjában gyerekkel..?</font>

KépKépKépKép
proone

Eszti: Nem voltam, nem is tudtam róla, bizos akkor beszéltétek, amikor nem voltam. Kép
Csak most zörgős könyvet keresek. Et hol vetted, mennyiért?

Akkor mégis sütök valamit a talira. Túl sok lenne az üdítő Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Eszti,

Euroban van az ár, és nem közvetlenül szoktunk rendelni, hanem a babaszobán vagy egy lány aki bonyolítja, idemásolom a linket:

http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=73929

Ha megküldöd neki a linket akkor megmondja az árat. De ha segítség kell akkor szólj.
zsebi2004

hali,

vagyunkKépés megyek holnap szolobanKép
én nagyon mű vagyok,szal mit vegyek útközbenKép?

gigi
Vendég

Oxi, igen, mennénk, mert ugy tünik, Balint teljesen meggyogyultKépKépKép
Az jo, ha a Foti templom elött talalkozunk? Hanykor?

KépKép
fibi

Akkor az jo ha sütit veszek/viszek??? (rossz a sütöm)

KépKép
fibi

Sziasztok!

Ada, hogy irhatsz olyat Lizzirol, hogy remalom?!Kép Egy ilyen edesen szundito gyermekrol ezt el sem tudom kepzelni!Kép
Talaltal harisnyat?

Jok a kepek Bogarka, kar hogy eselyem se lett volna tippelni.Kép

Ha majd nagyok leszunk, akkor mi is mehetunk talizni?

Dori

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Gigi, nem is tudtam, hogy haraxol KépKép

gyorsan emlékezz vissza a kérdésedre, és akkor válaszolok!
és köszi az infókat. talán a 150 eurós autósülésnél megéri kifizetni a 19et a szállításért... még nem döntöttem, meg ehhez kell a papa is, mert ebben a hónapban teljesen legatyásodtam (most kértem el előre a fizetésemet, jajj!) megint vállalnom kéne fordításokat? áááá

bisz morgó mindenki! budáról bevállalunk potyautasokat autósüléssel (nekünk csak 1 van, anélkül meg nem vállalom)
puszmák,
v

votiv 8)
votiv

Votiv, ha mar itt tartunk, en is haragszomKép Nem valaszoltal a mélemreKép

KépKép
fibi

Oxi!

Ne légy szomorú! Akkor megveszem és ami az enyém lenne azt neked adom jó? Mi majd kuncsorgunk a nagyszülőktőlKép

Akkor Fibi, Bogárka, Mesi, Oxi! Ez a felállás!
Mesi jön? tudja vki?

1babának meg mamának van hely nálama tütüben. Ha érdekel vkit!

Neet!

Te végül most nem jösssz?

Zsebi!

Nagyon köszönöm! Megpróbálok kapcsolatot teremteniKép nagyon tetszenek a cuccok!
eszti25

votiv,

nagyon irgum-burgum haragszomKép Kép Kép
holnap lebokszoljuk,okKép(copywright by moose)

erősgigiKép
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: