Itt vagyok,csak kissé zürős volt a hetem.Aposomnak kedden balesete volt,benne volt a hiradókban is...Õ volt az a Mercis teherautós,akit eltolt egy Kaloszos egy kereszteződést a Röppenytyű utcánál!Persze nem aposom volt a szabálytalan...Neki volt elsőbbsége,70-el ment aposomba oldalról a srác!Hozzá járkáltunk az Árpád kórházba....na oda ne kerüljön be senki!fúúúúúúúj egy genny hely,ill. a kórház maga annyira nem gáz...a nővérek-orvosok!
Velem meg annyi,hogy kedd óta megvan(ez a kis stressz is bizti rájátszott)és napi 7-8 tampont használok és ezekkel is átázok...kicsit furcsa Nekem,soha életemben,nem véreztem ennyire és a hasam még tegnap este is úgy fájt,hogy inkább lefeküdtem este és próbáltam aludni,hogy ne érezzem!...lehet,hogy volt egy nagyon korai vetélésem????ki tudja,nállam mi van...????
Na szóval itt vagyok,próbálom felvenni a fonalat,ki hol tart,bocsika,hogy eltüntem....ma majd már jövök!
pusza Nektek!Teszteljetek....attól nem megy el egy gyerek...de egy halvány csík is plussz energiával tölt fel mindenkit itt!

ha visszamész a dokidhoz az meg tudja mondani.de azt nem is vetélésnek nevezeik hanem hogy be akart ágyazódni a pete csak vmiért nem sikerült.