Úgy gondolom, sokmindenkit foglalkoztat, hogy szoptatás alatt mit lehet enni és mit nem. A bátran fogyasztható ételek listája igen karcsú, ezért elég nehéz az engedélyezett alapanyagokból változatos kajákat készíteni.
Tehát, mindenki, akinek van jó ötlete, vagy egyszerûen csak egy jó receptje, az írjon.
Én mostanában elég sokszor eszem csirkét, különbözõ módon elkészítve. Grillcsirkét pl. megeszem, csirkecombot úgy csinálom, hogy megvajazom, sózom, majoranna meg pirospaprika rá, esetleg szalonna alá (egy pici, az íze kedvéért
), meg egy pici bort öntök alá és be a sütõbe. A csirkemellet (akár lehet pulykamell is) ezzel Kotányi féle azt hiszem) meditterán zöldségkeverékkel szórom be és csak úgy kisütöm. Köretnek jó a rizs, krumplipüré, tarhonya. Na, hirtelen most ez jutott eszembe; persze ha van ötlet, írok.
Sziasztok!
Szila






) iszom, és mindig lesz még több, főleg most, hogy fél éves lett a kicsi, nagyon megnőtt az ő étvágya is. 








