karakterformazas egesz delutan? ez mar tenyleg a veg...mar egy isztesseges offtopicot sem tudtok osszehozni?
Proone, Kriszta, dejohogyitt

mostmar ne szokjetek el. 2 Votiv, az nem semmi!
Nonninak gratula, erot, egeszseget
En szopitemahoz nem merek hozzaszolni, mert engem ketszer "mart meg a kigyo", ugyhogy csak annyi, hogy LLL tavaly azt mondta nekem, hogy eleg csak akkor fejni, ha novelni akarom a tej mennyiseget.
Blaye, nekunk van valami specko allithato femkampo a slozajtora szerelve, igy nem kell becsukni, macs bemehet, de gyerek nem tudja kinyitni. Meg az elozo lako szerelte fel, neki is volt macskaja. Persze ha nem asjnalod az ajtot, akkor vagathatsz bele olyan kis billenoajtot, amit a hazbol kijaro macsoknak szoktak a bejarati ajtora, tudod. Mondjuk az en csajom csak egy-ket hete kezdett el jatszani az alomladaval, ugyhogy eddig nem hasznaltuk, de mostmar igen. Hu, allati pipa, hogy nem tud bemenni, ha akar
Turkalosfazon lehet, hogy tud jonni szerdan. Meg beszelek vele. Mit mondjak neki, mondjuk 4-6 kozott? Mert szerintem sokmindent hoz, ugyhogy azert ne otre hivjuk, mert hat utan mar sotetedik! Bogarka, most valaszolj kerlek!!
Alvasugyben tudositok: tegnap makom volt, csak ketszer kellett felkelnem ejjel es akkor fogtam a csaj kezet a kisagy mellett kuporogogva joideig, o meg visszaaludt. Ugyhogy most nem vegezte a mi agyunkban, es mindannyian jol aludtunk kb fel-haromnegyed nyolcig. Hat, remelem ez fejlodes, nemcsak veletlen. Ma kiderul.
Ha kicsit eltunnek (csak 0.06-0.1 Votiv), az azert lesz, mert hetfon tapetaztatjuk az egyik szobat, amit elotte ki kell ramolnunk, de holnap kertiparti meg osztalytalalkozo, ugyhogy nehez ugy lesz...
Eszti, ennek a helyes sracnak egyre tobb cucc van a kisagyaban?
Ja, nyuszi oltozomuvesz lett, ujabban az en ruhamba is benyulkal (egesz karja eltunik a polomban, es tokmerges, ha nem engedem kotoraszni), meg a sajatjat is nagyon nyuzza. Eddig csak a mindent felprobalas ment, de ma ugy rangatta egy csomo ideig a bodyjat, hogy asszem ki is dobhatom, olyan mely lett a "dekoltazsa". Meg apa is raszolt! Aggodom a lanyomert...
Manoka, ez tenyleg durva sztori! Kivancsi lennek, tortenik-e valami, hogyha most innen ertesul rola a H szemelyzet... Nekem meg sem probalnak szorolapot adni, olyan sebesseggel tepek altalaban. Tegnap majdnem elutottunk egy iskolascsoportot a nyullal, ugy ugrott felre a tanarbacsi az elbollyal

ja, meg raadasul rondan is nezek

viszont azokra vagyok nagyon kiakadva, akik ramcsongetnek otthon. imadom a racsot a folyoson, de meg igy is felek, meg utalok kimenni a r.h.dt dunyhaarusok, keselezok, ablakcserelok stb. miatt...