Sziasztok!
Az alábbi levelt tegnap megírtam otthon, most csak elküldeni van időm

Így jár aki szabira mer menni
Tegnap hatalmas fordulatot vett a babaprojectünk, miután 1 órát vártunk dokira (aki egyébként jó fej, a páromnak is szimpi volt).
A rendelőben a doki kérdezte hogy miért vagyunk ott. Mutatok értetlenül a beutalóra, melyen Sterilitás felirat volt. Ránéz, mondja hogy jó, de bővebben. Nekem akkor esett le, hogy itt nem csupán andrológiáról van szó, hanem komplett meddőségi szakrendelésről, és a doki aki velem szembe ül, nem egy sima nőgyógyász-féle vagy andrológus, és bizony el kell mesélni a dolgokat. Röviden összefoglaltam az egész elmúlt 15 hónapot. És akkor elkezdett mindenfélét kérdezgetni, majd javasolta, hogy haladjunk hagyományosan a vizsgálatokban, bár attól függ, hogy mennyire sürgős nekünk a baba. Ezen jót mosolyogtunk a párommal, sürgősnek nem sürgős éppenséggel, de hát mégse kelljen még éveket várni rá. Úgyhogy maradtunk abban, hogy következő ciklusomban 3. napi vérvétel és 23. napi vérvétel (ez utóbbiban nem vagyok tök biztos, de majd ha megyünk legközelebb akkor rákérdezek), közte egy UH (erre sem emlékszem pontosan hányadik napon, amúgy ott voltam ám

), és közben vigyük be a spermamintát is, amihez kaptunk egy csinos fiolát (mely jelenleg a fürdőben várja hogy beteljesedjen a küldetése

). Úgyhogy az első vérvételhez kaptam papírt a laborba. Persze megbeszéltünk hogy estemben egyenlőre nem beszélhetünk sem cisztáról, sem PCO-ról (hülye főorvos minek hozta rám a szívbajt...), hisz nincsenek vérvételek a kezemben, a 19. napival meg nem megyünk semmire. Megkérdeztem tőle hogy akkor mi legyen a clostival, mondta hogy ha akarom beszedhetem, de igaziból akkor kezeltünk valamit amiről nem is tudjuk hogy micsoda, és a problémát még mindig nem derítettük fel. Akkor mondtam hogy jó, hagyjuk a clostit, csináljunk végig egy hónapot a vizsgálatokkal, és az eredmények birtokában megbeszéljük a továbbiakat. Mert hát szeretnénk babát persze, de ezen az 1 hónapon már egyáltalán nem múlik semmi (pláne figyelembe véve hogy az elmúlt 2 hónapot elfecséreltem a dokimmal, mert tökölt mint állat, előbb is megírhatta volna ezt a nyamvadt beutalót a meddőségire, mert hogy én kértem. De hát bíztam benne, ez talán nem bűn! Most már értem hogy mért tökölt, egy darabig valszeg nem megyek hozzá). Szóval indulunk tiszta lappal, kezdünk mindent előről, és igaziból boldog vagyok hogy csak 2 hónapot tököltünk!
Összességében halál nyugi szállt meg, csak ültem otthon, mosolyogtam, néztem magam elé, és nem tértem észhez percekig. Lám így is lehetett volna csinálni az elejétől...
Úgyhogy lányok, ide nekem most gyorsan minden menzit, bárkiét bevállalom, csak küldjétek, küldjétek (lehet nekem borítékolni holnapra

)!
Most gyorsan nekiállok dolgozni, hisz 2 napi meló vár rám, amint tudok majd visszaolvasok, és jelentkezek!
Bocs megint nagyon hosszú voltam!
Tündi