Nagy-nagy gratula! Bálintnál nálam is ilyen teszt mutatta ki rögtön az állapotomat
Szép erős csíkod van
Kriszta
Neveink még nincsenek, tudod most nem futjuk a "felesleges" köröket, majd ha megmondták a nemét
De sajnos fiú nevet elígértem apának a Boriszt nagy mellénnyel, mikor belement a Bálintba. Így csak reménykedem, hogy kislány lesz illetve, hogy ha fiú, akkor apa még puhítható és a hőn áhított borisz neve elpasszolódik a 3. gyerekre
Cat
Majd Kolpingos beszámolókat várom nagyon, bár tegnap lefoglaltuk Kehidát. Tali benne a noteszemben, de csak halkan jelentkezem a részvételre.
Virág
Én most találtam meg egy kis szórólapot, amit még múltkor adtak a söfiben. azon rajta vannak az előadás dátumok és témák. Ha kell leírom és küldöm neked. Kérdéseim is vannak természetesen:
- esőkabát tippje senkinek sincs (babának hol érdemes, mert nincs kedvem egész várost végigjárni)?
- van valakinek tapasztalata HARAPÓS
babával. én fiam az, de sajnos nagyon és nem tudjuk leszoktatni. Sokan elszomorítottak, akiknek ilyen volt, hogy 2-3 éves kora előtt ne is álmodjak róla, hogy menni fog. Annyira durván műveli már, hogy egyik este puszinál odakapott és gyanútlanul szétharapta az alsó számszélét. Hasamat rendszeresen harapja és amit ér, de főleg csak engem és fáradtság esetén leginkább (de ez nem törvényszerű). Már félve ölelem meg, mert bármikor megharaphat. Most csak ennyi.
Edit