A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Votiv,
itt vagyok Kép el voltam havazva nagyonnagyon.
tényleg, a villás nyelv... de réééég volt Kép
kisün

Oxi,
na szórólapokat meg én utálok elfogadni, nem is fogadom el. Tele a kezem a mindennel, meg csak keresgethetnék kukát, mert eldobálni milyen dolog már? A reklámnál is elkapcsolom a TV-t, akkor miért fogadnék el KÉZBE egy adag szemetet?
70esen majd nov.30. után lehet rendesen menni, addig át a Kamaraerdőn, megjegyzem, alig hosszabb, de sokkal szebb a panoráma. Kép
neet
neet

Az én védőnénim jó.
neet
neet

Az én védőnénim is jó. Kép
Blaye
blaye

Na akkor mindenki megél... Én szórólapokat fogadok el, Kisün válaszol a közvéleményesekre, Neet meghallgatja az ügynököket Kép

Neet: Ismerem a kamaraerdei utat, jártam sokat arra Kép Csak nem tudom, hogy onnan hogy kell menni Bogárkáékhoz...

Az én védőnénim meg nem jó, de a költözés előtti jó volt. Szvsz nem szabadna engedni, hogy olyan védőnők legyenek, akiknek nincs gyerekük. De erre sztm nem szabad megsértődni...

KépKép
oxigen
Györköny

Sziasztok!

Fic!
Bennem is vannak ilyen érzések! Nekem az volt a furcsa, amikor 12 hetes volt, és eszembe jutott, hogy 12 hetes várandósan még semmi nem látszott rajtam, és az mennyire az eleje volt, most meg már milyen nagy! De biztos mindenki gondol ilyesmire. Nekem most az a legújabb, hogy milyen jó lenne megint pocakosank lenniKép De ezzel azért még várunk egy kicsit... meg azér félelmek is vannak, hogy a második gyereknek meg tudnék-e adni mindent úgy, mint Emmának, meg hogy utána tudnék-e annyira figyelni Emmára egy pici baba mellett? De hát ilyenkor arra gondolok, hogy nagyon sok jó példa van előttem, meg mások is csinálják így!

Kép
Kép
manoka11

<font color="0000ff">Kisün!
Bizony! Nekem is nagyon elszaladt az idő, most éppen babaruhákat vasalgatok, pár hete szobát festettünk, még nem vagyunk teljesen kész, de a kiságyat már megvettük, fel is állítottuk. Kép
Eddig szinte csak örökölt ruhácskák vannak, mert nem tudjuk, lány lesz-e vagy fiú, de ha megszületik, akkor amint el tudok szabadulni, irány a babruhabolt. Kép Nem vagyok oda a hsznált ruhákért...</font>

KépKépKépKép
proone

Oxi!
Írtam mélt! Szerintem a Nagytétényi felől gyertek!
B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

<font color="0000ff">Kérdezni is szeretnék.
Megváltozott a védőnőm itt Budafokon. Hátha valaki ismeri, Pintér Lászlóné lett az új védőnő. Még csak egyszer láttam, jövő héten megyek hozzá először. Van valakinek tapasztalata vele kapcsoltaban, hogy milyen?
Kérlek, írjátok meg emailben! Emailcím a profilmoban található!

Köszi-puszi!</font>

KépKépKépKép
proone

Oxi,
én nem avatkozom bele, nem is tudom, merről jössz (mész) Bogárkához, de ha (bárki) a Kamaraerdőn át megy, az a Bartók Bélára megy rá, de ez csak egy nagyon pici táv, és arról balra rá lehet menni a Balatonira, és pikpak Szoborpark, onnan meg gondolom már ismerős, csak épp ellenkező irányból közelítettél rá, nem a város felől.
neet
PS:Eszter ül az ágyában, fog egy játékot, és magyaráz neki, ollllyan éééédes!! Kép
neet

De jó lyány ez az Eszti!!! Kép
Vince nem nagyon akar a saját játékaival játszani, de már a tévé-távirányító és a fakanál sem elég érdekes neki, hanem a sláger most a macskavécé: odakúszik szép csöndben és elkezd benne turkálni, mintha homokozó lenne, közben a macska féltékenyen nézi, hogy mit akar az ő dolgával ez a kis lény... De aztán jövök, megdorgálom, Vince nevet, és én megmosom a kezét. Ez néhány napja így zajlik. Persze a vécében csak az üres alom van, mert mindig azonnal tisztítom, de azért jobb lenne, ha Vince a kisautóval vagy a játékbékával játszana...

Blaye
blaye

A fejéssel kapcsolatban: mivel szoktatok fejni? Kézzel vagy géppel? Ha kézzel maszírozzátok a cicit mire figyeltek, mert olyan nehezen megy... Kép
mkatus

Vera!
a Bcickanyos sztori nem igy volt egészen!!! Kép
és, ha jól emlékszem, azon sértődött meg, vagy lehet, hogy nem is, de azután nem jött, hogy Sisotris felrakta a képet az új pápáról, aki kisértetiesen hasonlit egy sith lovaghoz, és akkor irta, hogy ezt nem illik, é s akkor néhányan mondták neki, hogy dehogynem illik!! Kép Kép
nagyon emlékszem erre, mert én mondtam, hogy minden védőnő hülye, és most jól fel is húztam magam, hogy ahelyett, hogy jól megaszondtam volna neki, inkább bocsánatot kértem, pedig nem tom mért kellett volna.

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Mkatus,
nekem kézzel sose ment, legfeljebb az a pár csepp, ami a vigantolhoz kellett. Avent Isis rulez, de azt se használtam sokat, csak ha mentem valahova, és kellett félretenni. Mélyhűtőbe sose ment, mikor elkezdtük a főzeléket, vagy azt kapott, vagy tejet, tehát emiatt sem találtam érdemesnek eltenni, meg pici is a hűtőnk. Kép
Most meg (bár még szopik is) már mindenevő, tehát megint csak nem indokolja semmi, h legyen mirelitmami a hűtőben, asszem a mondást Votiv jegyezte be... Kép
Szóval ha nem akarsz, ne fejj, de ezt csak halkan súgom.
neet
neet

NAGYON OFF!
lakástéma, tud valaki segíteni, vagy én valakin segíteni?
Keresek egy eladó, szépen felújított régi lakást (50-70 nm) a belvárosban vagy a 11. vagy a 14. ker.ben, van valaki, aki meg akar szabadulni ilyentől? Angol ismerőseimnek kéne. Ügynökségnél is keresek, de hátha így egyszerűbb, és ahogy hallom, mindenki eladni akar, de nincs vevő, hát most lenne.
neet
neet

hali,

én vagyok,depi is vanKépmeg elegem is van meg blablablaKépbarackfa vagy duna???????????????Kép

zsanci,
bcickányos storyra nem emlékszem de Kép
egy pillanatig azt hittem én mondtam hogy minden védőnő hülyeKépde megnyugodtam hogy te voltálKép

neet,
nagyon offot passzolomKép
de ne offold már szét a topicotKép

csináljuk azt hogy legyen minden héten vagy hónapban egy nap amikor nem offolunkKépmondjuk ki tud valami jó kórházi pletyit?csámcsoghatnánk azonKép

gigi
Vendég

Neetnek sok szeretettel:
Three witches watch three swatch watches. Which witch watch which
swatch watch?

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Gigi, sztem olyan barackfa, ami behajlik a Duna fölé, az a tuti... Kép Mi a baj??
neet
neet

Zsanci,
ismertem. Kép
És ez? How much wood could a woodchuck chuck if a woodchuck could chuck wood?
Kép
neet
neet

Gigi!
ma én is lenni totál depi! ezért is ez a mérges hangnem mindenkire, aki azt hiszi, hogy én embereket úgy, ahogy vannak, hülyének nézek...Kép ennél inteligencseb Kép vagyok. vagy mi...Kép
de persze nem emiatt vagyok depi...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Neet!
jóóóóó! majd jól megtanulom következő talira...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

neet,
kösziKéperre nem gondoltam,olyan jó hogy vagy és felhívod a figyelmemet azokra a dolgokra amik felett átsiklomKép
írok mailt ha van pár órámKép és elmondom

gigi
Vendég

zsanci,

Képés nektek nincs duna fölé hajló barackfaKép??????????mert akkor hajoljunk el együttKép
ha nem az sem gáz,akkor másképp hajoljunkKép
de adjál már vmi kaját is iginek mert így ő is elhajol Kép
Vendég

Sziasztok!

Lehet, hogy párom megoldja, hogy maradjon mégis netünk!Kép Egyébként ma egy állásinterjúra ment, úgyhogy drukkoljatok!

Timinek meg kibújt a következő foga, csakhogy nem az amelyiknek kellett volna, hanem a bal felső 2-es, de sebaj!Kép

Mégegy hírem van! Úgy néz ki nagylány lettem!KépKép

Csak nagyjából olvastam vissza, mert megint rohangálok, mint pók a falon, úgyhogy bocs, ha valakinek nem reagálok!

Folyt. köv.
ildi76

Neet!

Édes lehet Eszti!Kép Én tudok eladó lakást a családban! XI. ker. Halmi utca! Írok mélt!

Timi ma már kevesebbszer dőlt eddig mint tegnap! Délelőtt kb. 3/4 órát gubbasztott ülve és fogta a rácsot, olyan édes volt, már majd leragadt a szeme, de azért fogta, nehogy elessen! Aztán megszántam és felvettem!Kép

ILdi
ildi76

Sziasztok!

"ReadonlyKriszta" jelenKépA meromuszer 2 Votiv-ot mutatKépvagy inkabb Kép
Be kell valljam,ez ido alatt is minden hozzaszolast elolvastam,csak epp nem minden nap,hanem 5-6 napot altalaban egyben olvasok,ha van ra idom..
Azert nem irok surubben,mert tok cikinek tartom,hogy mindig eltunok,aztan visszaterek...de olyan jol esett most az eltuntek invitalasa,hogy ugy gondoltam,talan megsem utaltok meg,es irokKépKép

Kicsit rolunk:
Elmultunk 4 hosak,Akos 70cm es 7 kg,hatalmas baba.Forgunk hatrol-hasra es hasrol-hatra is.Es allandoan fel akar ulni Mano.Mindent megfog,a szajaba vesz.
2 napja uj Fiam van.Az eddig nyugodt Akosom helyett kaptam egy allandoansikitozo Akost.Aztan sikitasbol orditas,orditasbol nagy nehezen bealvas a menetrend.Komolyan annyira sikit,hogy felunk,hogy rank kuldik a gyamugyet...Es mindez azt hiszem a fogacskak miatt.Nagyon meg van mar duzzadva az inye.

Csatolok 1 kepet Rola:
Kép

EltunosKriszta es VisitozoAkos

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Zsanci,
szóóóóval TE voltál az KépKép arra nem emléxem, hogy utána jött-e még vagy sem, de arra igen, hogy megsértődött... de tényleg rémlik valami a pápa-kép kapcsán is... hát igen, az már biztos túl sok volt neki Kép
És FEL A FEJJEL!!! Mér vagy depis?

Ildi,
drukkhegyek mennek párodnak!!!! KépKép

Neet,
a woodchuck would chuck as much wood as a woodchuck could if a woodchuck could chuck wood Kép

v
kisün

Naddon rendesek tetszenek lenni mert nem tetszettek sokat pletykálni ma.
Mi bent voltunk a munkahelyemen,Somának sem volt óvi.Hazaflé elvétettem egy sávot,úgy hogy városnéztünk bár Panna aludt.A Budaörsi Ikeanal tudtam megfordulniKépMost olvastam vissza de már el is felejtettem,hogy kire akartam reagálni.

Ildi!

Pannának egy darab foga sincs még!irgum.burgum,de neki is a 2-ek akaródznak előbújniKép
Viszont már ülni sem hajlandó mindig állna.Aztán persze elfárad és ugrik egy büdösbogaratKép

Neet!

Jó számot adtam meg?

Oxi!

Sikerült telefonálnod HP?

Juc
20170114224602

Jucus,
igen, köszi, jó volt a szám! Kép Ettünk is egy jó kis sütit (E + én, mert Eszti, a nagyobbik, fagyizott)Kép
aztán, amikor nyűgösödni kezdtünk, hazajöttünk. E már a kapu előtt el akart dőlni, alig látott ki a pillái alól, de még nem engedtem, mert akkor csak felébred, ha beérünk, s Marcipán üdvözlésben tör ki... de most felvittem az ágyába és hork-hork. Kép

Ildi,
köszi, mélt várom.

Bkrisz,
nagyon nagy a babád! Kép

Eszti,
a tied meg olyan kis édesen csücsörít, ezt nem is mondtam. És egész jól bírta, ahogy Eszti le akarta tépni róla a ... na jó, csak a cipőt. Kép

neet
neet

Ja és Gigi,
sírós mél jöhet, majd felvidítalak, vagy segítek hajló faágat keresni, úgyis közel a Duna.Kép
neet
neet

Krisztaaaaaaaa,
de jóóóó hogy vagy, Ákos édes, kár (vagy lehet, hogy nem? Kép), hogy sikítózást nem tudsz csatolni Kép
kisün

Kriszta!

Képet köszönjük,én sikitozástól eltekintekKép

Jucus
20170114224602

Neet!

Akkor jó.Enyém csajom nem alszik,de viszont egyedül játszik mert gonosz anyja itten vanKép
20170114224602

Timi: voltunk ma is tornán, hát jelentem ma is sírt a ded. De muszáj vinnem,n álunk nem kérdés. Jó hír nálunk, hogy már hétfőn mehetünk a Dévény Annához, mert mint kiderült családi jó barát. Csak én eddig nem tudtam róla.

Bogárka: most akkor pontosan mikor is lesz a tali? csak, hogy ne akkor menjünk dévényesekhez tornára...

Holnap van a kuszánál a börze? Megy valaki?

Kép
Kép
johanna1975

Ildi: Timit irtam persze, mert neki akartam gratulálni a fogacskához és minden egyéb ügyességéhez. Szvóal bocsi...

Kép
Kép
johanna1975

<font color="0000ff">Johanna!
2005.09.25 KUSZA Központ Budapest, XXII. Nagytétényi út 31-33. 9-13

Holnap szombat van. Vasárnap lesz a börze a KUSZÁban! - Legalábbis a Babanet börzefigyelője szerint.</font>

KépKépKépKép
proone

Akkor mindennap leírom, nehogy lemaradjon valaki az inforól:

TALI: SZEPT. 28 SZERDA 15 ÓRA

(csak tudnám, hogy kell olyan nagy kék betűkkel írni, ahogy Proone szokta a táblát, akkor úgy írnám Kép )

Neet, Zsan!
És az megvan, hogy pasi letelefonál a szállodában a recepcióra, hogy:
Please two rum to room two-two-two, two to two!
Igaz ez nem olyan nyelvtörő, de ez is jópofa Kép

Doni szerencsére tök jól van, semmi hő, semmi dudor, semmi nyöszi...remélem már nem is lesz (most nagyon utáltok? Kép )
És ma amikor Petra aludt, ő épp előtte ébredt, és olyan jól eljátszottunk kettesben, először mondókáztunk meg csikiztem, meg ilyesmi, ő meg nagyokat kurjongatott Kép, aztán befektettem a tornásztatója alá, ő tök jól elvolt a játékaival, én meg leültem mellé egy bögre kávéval (koffeinmentes Kép ), gyönyörködtem benne és arra gondoltam, hogy miért nem lehet, hogy a második egyerek szülessen először Kép. Petrával valahogy nem tudtam ilyen nyugis és ellazult lenni, és valószínűleg ő is ezért volt sokkal nyügisebb baba. Ha jól el is volt egy darabig valahogy mindig attól rettegtem, hogy még hány percig tart a nyugalom és vajon mikor kezd rá a nyivákolásra....Kép Most ilyenekre egyáltalán nem gondolok, hanem egyszerűen élvezem az ilyen nyugis és jókedvű pillanatokat Kép

Gigi!
Ez a heti/havi egy on nap jól hangzik! Kép Kíváncsi vagyok meg tudnánk-e állni, hogy csak on legyünk Kép.

Gigi, Zsanci!
Ne depizzetek már, olyan szép őszi idő van!!! Bárcsak ilyen lenne szerdán is! Kép

Neet!
Kár, hogy nem kiadót keresnek, mert azt tudnék. Igaz a XIII. ker.-ben.

Kriszta!
Nagyon édi Ákos! Kép És már 4 hónapos múlt! Úristen, hogy megy az idő! És 7 kg, nem semmi!
Gyere gyakrabban!!!
Talira nem tudsz jönni???

Proone!
Sajnálom, hogy most se érsz rá Kép És meddig tart a védőnő? Utána nem tudsz elugrani? Hisz nem vagy olyan messze Kép Itt 6-ig biztos buli lesz :

Zsebi!
Anyukám mondja, hogy nyílt egy Ficánka (Kép) gyerekturi Gréten a Csiki-hegyek utcában. Te láttad már? Vannak tapasztalatok? Én hétfőn lehet, hogy megnézem.
Na és mi van a yarisszal??? Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka!

Ne is említsd a turit!A bnőmék akartak ott turit nyítni és senki sem szólt nekik,hogy ez a másik már hamarosan nyílik.Most hoppon maradtak...
Juc
20170114224602

<font color="0000ff">Bogárka!
Elvileg 4-kor már jön az utánam jövő kismama. Lehet, hogy utána elugranék, ha hatig úgyis vagytok. Azt hiszem, megvan még a leírás, hogy kell hozzátok menni, ha nem, akkor szólok.

Vigyek valamit? (Süti, üdítő, franciasali vagy valami..?)</font>

KépKépKépKép
proone

Proone!

Hozzál!Ebben a sorrendben jó leszKép

És tényleg,hogy tudsz kéken írni?

Juc
20170114224602

Jucusmamus!

\ blue { És leírom a szöveget. Mindezt szóköz nélkül kell beírni, mert különben nem működik. Itt van, a formázásos oldal, mit hogyen kell: https://www.babanet.hu/cgi-bin/discus4/discus.cgi?pg=formatting }

KépKépKépKép
proone

Bogárka, ha jössz hétfőn szólj, mert Brúnót viszem 10-re bölibe és utána 12-ig mindenképp szabad vagyok, megnézhetjük együtt Kép Egyébként nem ismerem, nem is tudom hol lehet, mellettünk van egy de az Huncut hacuka néven fut, és nekem nem jött be, nem az én ízlésem.
zsebi2004

Zsebi!
Ez, amit Anyukám mondott a sulival szemben van, ahol régen órásüzlet volt. Lehet, hogy erre gondolsz? Bár Te mintha azt írtad volna, hogy a telep másik végén laktok, nem?
Talizhatunk egyébként, mi reggeli után már átmegyünk, de a turit megnézni csak 10-11 körül mennénk úgyis...majd beszélünk! Kép

na megyek, kezdődik az esti ceremónia...

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

sziasztok,
most csak bekukk, mindenkinek cupp, de Vincenzó nyügizik, zapája eddig vigyázott rá, kaptam kimenőt Kép de most már úgy látszik, nem bírják tovább.
Vincenzó: oááááááoáááá (vörös fej)
Zapa: Zsuzsi, azt hiszem kiborult!
és most utánozza, na megyek.
szóval cupppppp!
fic.
ficánka

<font color="aa00aa">na kipróbálom, hogy tudok-e lilát Kép

Proone,
mindenképp gyere, ha tudsz, tökjó lesz Kép</font>
kisün

Bogárka, akkor egy üzletről beszélünk, mi a 20-ban lakunk, az órás pedig a 22-ben volt és a helyén nyílt a turis, igaz már hónapokkal ezelőtt.
Különben is, hogy látnánk az ablakunkból a piramist az utca másik végéről ?? Kép
De nézzétek meg, hátha Neked tetszik.

Jelentem Brúnó ma egész délelőtt nélkülem volt a bölcsiben és nagyon jól érezte magát az elmondások szerint, nem sírt, játszott, rendesen reggelizett (mondjuk ez még láttam), ebédelt, pont akkor értünk érte amikor befejezte az ebédet de akkor sem rohant sírva hozzánk csak egy széles mosollyal konstatálta, hogy ott vagyunk. Elment kezet mosni mert mondta neki az ÉVI és után mutatta csak meg az apjának a bölcsit, de utána már hozzám kéredzkedett fel Kép Viszont csak az ÉVI (az ő gondozónője) nyúlhatott hozzá, ha bármelyik másik akart vele foglalkozni akkor nem engedte. Most olyan jól érzem magam, szerdán kicsit el voltam kenődve, de tegnap meg ma is olyan jól érezte magát.
Majd megpróbálok egyezkedni a mókusokkal, hogy ne bántsanak nagyon.

Vasárnap jön valaki a Kuszába????
zsebi2004

Zsebi,
szerintem nagyon jó, hogy Brúnó ennyire jól érezte magát a bölcsiben Kép Dócin is látom, mennyire élvezi, ha más gyerekek társaságában lehet, és olyankor egyáltalán nem zavarja, ha ilyenkor kimegyek, sőőőőt Kép
kisün

én is próbálkozom...Kép
és próbálkozom...
és próbálkozom...
és próbálkozom...

én asszem nem is depis vagyok, hanem bipoláris...KépKép
már irtam???

Kép

ZsanciKép
zsancikant

<sup>nézem ám az ER-t Kép </sup>

Kép

ZsanciKép
zsancikant

<blink>na, ez mi lesz???</blink>

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: