A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Sziasztok!

Dancsi: Gratulálok! Kép El leszel nyomva...ennyi férfi Kép

Én tanuló üzemmódban vagyok Kép
Még 3 vizsgám van. A 2 zh jól sikerült.

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Dancsi: gratula! A harmadik majd lány lesz! Kép Van már neve?

Melinda: Tudjátok, öcsi lesz vagy hugi? Jó, hogy nincs látszólag semmi gond! Nem is lesz!

Enikő:Szar, hogy így függtök tőlük.Flóra nagyon szeret az oviban, az ottalvással sincs baj, sőt az sem zavarja, hogy mi Bátorral visszajárunk játszóbölcsibe.

Karmen: Sztem mi nyáron levásároltunk a régi pontjainkat, úgy hogy most nem fogok sorban állni.

Gabi
inecsg

Dancsi! Gratula! Jó sok pasid van márKépKép Neve mi lesz?

Gabi! Nem tudjuk még a nemét. A "látszólagos" lelettől bocsánat a kifejezésért, okádok. Vasárnap megyünk a Nemeshez Kecskemétre.Utána már minden tuti lesz!!KépKép

Melinda
21

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Név talán SZilárd, még nem biztos.
Vendég

Dancsi!

Gratula a fiúhoz!!!Az a név nagyon tetszik.Kép

Ildi
tfildiko

Dancsi: Szilárd nagyon szép név!

Gabi: Flóra nagyon ügyes!

Teljesen véletlenül találtam most:

http://www.extra.hu/ihorvath/kiralyfi.html

bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!
Dancsi: Én is szívből gratulálok, és tényleg nagyon szép a kiválasztott név!!!!Azért legyen tartalékba lány nevetek is, sok furcsaságot hallottam már.
Zita: Nekünk megvan a Baba-zene CD soratból 2 CD. Hanna minden reggel amíg én a lakást renbeteszem azt hallgatja és nagyon szereti. Hallgass bele a http://www.babazene.hu oldalon, és ha tetszik amit ott hallottál, olvastál, én szívesen lemásolom Neked.
Most azonban Bach-ot hallgat, mert a hétvégén keresztelő, és félek, hogy megijed az orgona hangjától. De Bach egyáltalán nem tetszik neki.
Az oltást túléltük: Hanna 3 percet üvöltött, ebből 1 volt igazi sírás, 2 perc pedig műbalhé, szájremegtetéssel. Ja, és én nem sírtam. Csak előtte majdnem, az oltó anyag ára miatt. Teljesen felháborodtam, hogy az állam azt az oltóanyagot támogatja, aminek kellemetlen szövődményei lehetnek. Na de megérte, mert utána nem volt se láz, se hőemelkedés.
Szép napot mindenkinek, remélhetőleg ma már a Napot is látni fogjuk.
Hildus
Vendég

Sziasztok!

Hildus!Látom egész belejöttél a babázásba!Már gyakorlott anyuka vagy!Keresztelőruci milyen lett?Jó,hogy Hanna ilyen könnyen átvészelte a szurit!

Dancsi:Gratula!

Karmen!lehet,hogy találkozunk akkor Gigivel a klinikán?

1 hete nem mostam,hát mit mondjak 5 emberre mosni 1 hét után kész csatatér!:-)Már most kezdek lefáradni!
Blanka beteg,mandulagyuszia van.39,5 a láza,de a doki szerint a 3. napon már nem lesz láz.Remélem,mert nagyon szenved szegény.

sziasztok:Évi
révi

Hildus!

Örülök,hogy könnyen átvészeltétek a szurit.Mi 3 hét múlva kapunk...

Évi!

Jobbulást kívánok a Blankának!

Ildi
tfildiko

sziasztok!Dancsi gratula a kis Szilárdhoz!Amugy kisfiút is vártál?Tegnap betettük a kiságyat a helyére,hát nagyon furcsa!Igazándiból most tudatosult bennem hogy nemsokára meglesz a Barni!Tegnap nem tudtam írni mert valami volt a gépünkel,nem engedett be topikba!!!A szüléselőkészitő érdekes volt ,épp a szülésről mutattak kisfilmeket(még jó hogy a férjem nem látta)!!!!!!és ott volt 1 csajszi aki ugy be volt parázva a szüléstől hogy én a nyomába se érek!!!!Jövőhéten megyünk a klinikára látogatásra,megkérdeztem a férjem hogy eljön-e ,de nagyon rázta a fejét hogy nem,és azt mondta hogy csak azért jönn be a szülésre mert én szeretném!Hát lelki beteg vagyok ez miatt!!!Azt mondta hogy nem bírja látni hogy szenvedek!Bár amikor legutobb nagyon rosszul voltam,és állandóan kérdezgette hogy vagyok hát kész voltam tőle!Lehet az is hogy ki fogom küldeni a szülésről?Ma volna torna és én olyan de olyal lusti vagyok.........Pelenkázó táskát a babakocsira hol érdemes megnézni?Blankának pedig jobbulást!!!Puszancs :Bibi30+3

Kép
bibi226

Sziasztok!

Régen nem írtam már ide,de biztos emlékeznek rám néhányan:GAbi,Enikő,ZSófi...

MOst szeretnék infot kérni 4D ügyben.
A Kecskemétit azt tudom,hogy ok,DAnival is ott voltam,de akkor még nem volt Szegeden.

Mit tudtok a klinikai ill. a 2.-es kórházban lévő gépről?
Én már össze-vissza telefonálgattam hátha nem kell elutazni Kecskemétre de semmi eredményre nem jutottam.
MINDEN infora szükségem lenne sűrgősen!!
Jöhet mailban is:jimko@tvnetwork.hu

ANnyit tudok,hogy a 2.es-ben ingyenes,de magadnak nem kérhetsz időpontot....
A klinikán 12000.-ft és nekem ott azt mondták Surányi ANdrea csinálná meg.
Erről a doktornőről sem tudok semmit...

LÉgyszi aki tud segítsen.
Köszönöm!!

Puszi Mindenkinek!

Erika
erika76

Erika!
a kórházi 4D-t nem tudom milyen, de ha nem akarsz kidobni az ablakon 12ezret, akkor jobban jársz ha elmész Kecskemétre, sőt többet ért volna ha az ablakon vágom ki a pénzt minthogy elmegyek a klinikára, akkor kevésbé sajnálnám.
Igaz, nekem nem a "mozizás" volt a lényeg hanem h. hozzáértő szakember nézze meg a babát és nyilvánítson véleményt, ne csak ennyit h. ez a feje, ez a lába, mert hülye nem vagyok ezekt én is láttam.

Zozo
Vendég

Dancsi!
Grat. a kiskukishoz!Kép
Vendég

Erika! Gigi és ha jol emlékszek Enikö is a II-ben volt UH ök elégedettek voltak. Majd leirják ha tudnak jönni. 5e ft volt amugy, nem ingyenes de ök tudják a részleteket esetleg keres itt vissza mert megirták nemrég

Évi! nem várok babát, de majd szeretnénk

Dancsi! Gratulálok!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Nekünk a 21 héten a 2 kórházba este 8-kor a Czank dr. csinálta a 4d uh.,mindent szépen elmagyarázott,elmutogatott 1+1/4órát voltunk bennt!5000Ft kért tőlünk!Aznap de. voltam a kötelző genetikai uh. a női klinikán,és nem találták a gyomor telítődést,de itt este a Czank látta és így megnyugotam hogy nincs baja a picinek,azonkívűl ő is megcsinálta a kötelező uh! Mi megvoltunk vele elégedve,szerintem rendi volt!Most októberbe a férjem mndta hogy menjünk el mert ő mégegyszer szeretné látni hogy mennyit fejlődőtt a pici,ugyhogy elmegyünk!!!Szerintem hívd fel a Czank dr a vasasba 0662574400/517 és tőle tudsz időpontot kérni,de majd látod!Mi megvoltunk vele elégedve!!!!!puszancs :Bibi30+3

Kép
bibi226

Bibi,
én most már nem vennék pelis táskát, hanem valami strapabíró hátizsákot. A pelitáskátból mindig minden kiszóródott, meg gyereket, meg táskát együtt cipelni sem könnyű. Nekem van, de nem szeretem.
Vendég

Dancsi, gratula a kisfiúhoz!
Most, hogy már jobb az idő , mit szólnátok egy talihoz holnap?

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Erika,
Szerintem még sarasak a játszók. A Roosewelt téri biztosan az. AZ olyan nehezen szárad fel.

De én benne vagyok amúgy. Egy olyan játszó kellene, ahonnan Jozsó nem tud elszökni, körbe van kerítve.

Csillag téri? Délelőtt 10 körül?

De én csak akkor tudok menni, ha a férjem odaadja az autót. Mert buszozni nem nagyon tudok már.
Vendég

Képzeljétek, Jozsó ma elesett, beütötte a fogát a padlóba és letörött a felső 1-esből egy pici darab. Észre sem vettem, csak pár óra múlva. TÉnyleg picike darab, csak jól megnézve látszódik. Sírt de nem nagyon. Felhívtam a fogorvosomat, aki azt mondta, ez nagyon gyakroi, nincs teendő vele.
Vendég

Dancsi, a Retek utcaira gondolsz? Én benne vagyok.
A Honvéd téri sem saras egyébként, ott ma voltam, csak nincs körbekerítve. De nem hiszem, hogy Jozsóka meg tudna szökni, bár ki tudja...
Majd írd meg, tudsz-e jönni akkor!

Többiek?

Erika

gerika

A Honvéd térin az a gáz, hogy fizetni kell a parkolásért, meg a környéken néha nehéz megállni.

Csillag tér = Retek utca? OK. Elvileg rendben. Még ma megírom (remélem apa hazaér egyszer), hogy tudok-e menni, de ha minden okés, akkor holnap 10-kor a Retek utcain?
Vendég

A megszökést úgy értettem, hgoy ha meglát valami számára érdekeset, akkor elkezd szaladni arra, és olyan hiszti a vége, hogy haza kell mennünk.

2 játszó van a környékünkön, az egyiket azért nem szeretem, mert mindig balhé van. A körbekerítettel nincs gond, mert látja, hogy kerítés van, és nem is akar kimenni.
Vendég

Erika,
apa végre hazaért, nem kell neki a kocsi, tudok menni. Akkor legyen 10-kor a Retek utcai játszón (ha valakinek nem tecc, szóljon).

Ki jön akkor:
1/ Erika
2/ Dancsi
Vendég

Sziasztok Szegedi Anyukák!Kép
Bekukkantok kicsit hozzátok.
Dancsi!Gratulálok a kicsihez!Hannámnak is lepattant az első két fogacskából icipicit.Lehet,hogy mert olyan vehemensen iszik üvegpohárból is.Most vettem észre.Épp megakartam kérdezni róla vkit.Kép

Karmen!Én is szeretnék majd babát.Ti mikorra tervezitek?Dolgozol előtte?Számolgatom én is,hogy akkor mennyi Gyed jár majd..?Különben Hanna úgy leköt,hogy most még nem hiányozna egy kis bőgőmasina.Kép
Ti mit,és mennyit esztek.
Szeptember végén megyünk tanácsadásra,akkor majd kiderül Hanna hány kiló.Sztem ok vele minden,bár a dokinéni megkérdezte:Eszik ez a gyerek rendesen?.Na ettől égnek állt a hajam.Hanna egyszerűen hosszú baba(83cm)és eloszlik rajta a súly.Ez megtévesztő..
Most ennyi.

Mindenkinek minden szépet,s jót!
Edit

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Brühümm....holnap 3-tól vizsa....úgyhogy semmmi tali Kép
Ráadásul a vizsga is esélytelen Kép Áhh...kivagyok.

Hildus: Örülök, hogy nem volt gáz az oltással!

Bibi: Nekem van pelenkázó táskám, szeretem. Pierre Cardin. Jó nagy, belefér minden.
Talán az a bajom vele, hogy nagy Kép De ha nem lenne nagy, nem férne bele minden...
áhhh....szal érted

Dancsi: Fogacska Kép

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Dancsi: Nekem nem tecc KépKépKép
De azért érezzétek jól magatokat! Kép

Szilde: Szia! Te ki vagy?

bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

vizsa = vizsga

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

A Retek utcai játszón van kicsiknek való hinta is?Kívülről nem láttam..

szilde
Szeged

Dancsi, 10-re szinte biztos nem érek oda, inkább csak 11-re. Legalább is valószínű, de majd igyekszem.

Szilde, szerintem van kicsiknek való hinta is.

Erika

gerika

Dancsi!

Nekem nem jó.Majd legközelebb.
Sajnálom a Jozsó fogát.

Ildi
tfildiko

A retek utcai játszó szerintem is nagyon tuti,van Wc-is ,ha meg kicsi a baba pelenkázó bár nem tudom milyen állapotban van!!Ma 9-re jönn anya és neki nézünk mosógépet!!!Bea ügyi legyél a vizsgán,az a lényeg hogy görbüljön!!!!!!Mi be-be-go babakocsit vettünk,ahoz Pierre Cardin táska nem gáz??Na majd még kitalálom!!Puszancs:Bibi30+4

Kép
bibi226

Erika,
mi elvileg megyünk akkor, bár nem tudom, hogy Jozsó milyen állapotban van, mert még alszik. Éjjel megint balhé volt és nálunk ez a betegség előjele sajna. Ha nincs láza, és sikerül felébrednie, megyünk. De 10-re mi sem érünk már oda.
Vendég

Erika,
Rakjuk át a talit a jövő hétre inkább. ELviszem Jozsót a dokihoz, aggódom miatta. Szeretném, ha újból ránézne. Pedig tegnap már teljesen jól volt.

Remélem csak az volt a gond, hogy bekapcsolt a kazán éjjel, és a gyerekszobában nagyon nagy radiátor van, és amikor nála 23,5 fok van, nálunk, ill. a földszintem csak 20. Nagyon izzadt is volt, amikor bementem hozzá, akkor átöltöztettem, meg kapott egy vékonyabb hálózsákot is. Mondjuk az a fura, hgoy a tápit nem fogadta el, a tápit ő mindig 7pofára nyomja be.
Vendég

Dancsi, rendben. Majd jövő héten összehozunk egy talit, amire sokan el tudunk menni.
Remélem Jozsókával nem lesz semmi gond!

Bea, jó vizsgázást!

Évi, hogy van Blanka?

Szilde, milyen idős a lányod?

Erika

gerika

Sziasztok!

Bibi: Nekünk is Bé-Bé Go babakocsink van Kép
Szerinted ki nézi, hogy mi milyen? Engem marhára nem érdekel. Más meg le van tojva.
Az legyen a legnagyobb baja, hogy a BébéGo-s babakocsinkoz Pierre Cardin pelenkázótáskánk van.
Mi a Faktumban vettük mindkettőt, és ott csak ilyen pelenkázóstáska volt. Ezért lett ilyen.

Dancsi: Remélem nem beteg Jozsó!

bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!

4D-n mi is a Czank dokinál voltunk és nagyon alapos volt!

Blanka még mindig szenved:-( A nyirok csomója akkora mint egy dio.Ma már evett 6 db kekszet!Ez nagy szó,mert tegnap 1 db babapiskotát evett egész nap.

Csongi és Gréti ma kirándulnak a vadasparkba.Persze Gréti a legszebb szoknyát akarta felvenni.Nem volt erőm veszekedni,ment az ünneplősben.Gondolom ő lesz az első,aki beleesik valami kakiba!:-)

Dancsi!Voltatok a dokinál?Mit mondott?

Bibi! nekem is van pelenkázó táskám.Rálehet patentólni a babakocsira.Az enyémben vannak kis gumipántok is,amik megfogják a dolgokat.Mondjuk már egy kicsit kifakúlt,mert én ugy kaptam az ikerkocsi mellé,tehát 2 gyerek már előttünk is használta,de még bírja.

Nálunk ma gyümölcsleves és rizskoh lesz!bi bi bi!!!Hízok egy pár kg tuti!:-))

Évi
révi

Hi!
Régebben én is írogattam ide.Szegedi volnék én is.Kép
Hanna lányom 1éves 7hónapos és 13napos.Kép
Edit

szilde
Szeged

Jobbulást a gyerkőcöknek!
Bea! Sikeres vizsgát!
Évi!Nyamm-nyamm...Kép

szilde
Szeged

Évi,
felhívtam, azt mondta, valszeg felülfertőződött. Nem issza meg a tápit, alig akar enni, nem is iszik. Kép Kapott köptetőt, és ha holnap is köhög, vagy megint lázas lesz,akkor sajna el kell kezdeni az antibiotikumot.

Jövő héten sem engedem el a bölcsibe valszeg, hiába lesz jól, akkor sem.
Vendég

Dancsi!

Jobbulást kívánok a Jozsókának!

Bea!

Drukkolok!

Ildi
tfildiko

Dancsi: Jobbulást Jozsónak.+++++++ Nem adsz Neki valamilyen immunerősítőt? Én nemrég elkezdtem a grépfrútmagkivonatot mindkét csemetémnek! Egyelőre Bogi se és Viola se volt beteg amióta ovizunk (kopp-kopp), pedig a többi ovispajtás sorba kidőlt. Van olyan kislány, aki az első 2 napban volt, aztán azóta csak 1x de megint beteg! Épp ma mondta az óvónéni, hogy most éppen arcüreggyulladása van!Kép
Gyógypuszik mennek Jozsónak+++++++++++++++++++++++

Bea: Nagy kalappalKép és nyugi menni fog.....Kép

Szilde: Üdv itt újra! Teszel fel képet Hannáról? Hihetetlen, hogy már ennyi idős....Kép Mikorra tervezitek a kistesót?

Erika: Neked is üdv itt újra! Csak nem babát vársz ismét? GratulálokKép Hány hetes vagy? Én a kettesben voltam 4D uh-án. Akkor még ingyen volt, azt hiszem azóta fizetős (5000ft) én meg voltam vele elégedve! Szuper a kép, látszott mindene, kaptunk videót is...szóval szupi volt! Dani mekkora már? Milyen kisfiú? Meddig volt sírós? Emlékszem,hogy extra sírós volt jó sokáig...Kép Megtalálták az okát?

Évi: Nálunk meg paradicsomleves és kolbászos krumplipaprikás lesz túrós derelyévelKép

Várjuk sógornőméket!
Cupp, pusz!
Enikő

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Erika: még valami. Nekem tavaly a klinikáról a saját dokim kért időpontot a kettes kórházi 4D-re! Odaszólt nekik telefonon! És a betöltött 20. hét után volt ingyenes tavaly! Addig nem is fogadtak, amíg a 20. hetet nem töltöttem be!
Szvsz ha most 5000 ft, sztem nem olyan vészes, és kapsz videót, vagy dvdét, képeket és nagyon alaposan megnézik. Sztem már nem kell Kecskemétre utazni... Én a kettesbe mennék!Kép
Pusz
E

ceniko
Szeged

Enikő a 4d uh szerintem teljessen igazad van,5000ft nem olyan sok pénz,és nem kell Kecskemétre utazni ott is ugytudom hogy kb.10000ft!Inkább itt megnézetem kétszer,egyszer az elején,utána pedig a vége fele,nálunk apuka legnagyobb örömére!!Ugy megijedtem reggel ,nem akart megmozdulni a Barni,már gondoltam hogy felhívom a Resh-t,mire nagy nehezen őkelme 1/2 óra múlva belémrugott!!!Mondjuk mondta a védönő hogy ne parázak be,mert kevesebbet fog mozogni mostmár!Ti hogy voltatok vele??Jobbulást kívánok Jozsónak!!Karmen ,mostmár nyugodtan mehetsz a csigába forró sütiért,elment a nagyon bunkó kolleganőm akit ultáltam ,ugyhogy mostmár nyugodtan hívatkoz Ibolyára a forró sütik miatt!!!Puszancs:Bibi30+4

Kép
bibi226

Én Jozsóval még a klinkán voltam 4D-n. 2003. őszén. Hát, no comment. Panaszkodtam már nem is tudom kinek, hogy milyen pocsék volt, erre mondták, hogy igen, akkortájt tanulták. Kép Ja, csak elkértek érte 10 ezer Ft-ot.

Utána én Pesten voltam a Praxisban,az szuper volt.

Most nem mennék, mert bevallom, drágállom,meg annyira nem is hat meg. Ha megyek, kizárólag azért megyek, mert Jozsóról van, akkor legyen a tesóról is. De még nem tudom én sem hová mennék.
Lehet a Medicenterbe a Petőfi S. sgt-on. A 2-es kórházat pár hete felhívtam, hogy mennyi az ára, stb. és azt mondták, hogy csak a genetika UH után lehet menni és ha nem 2-esben van a fogadott dokim, akkor csak akkor, ha a fogadott doki ad egy igazolást, hogy mehetek. Ezt nem értem. Szóval oda tutkó nem megyek. Ha egyáltalán megyek.

Enikő,
ez a grépfruit izé mi és hol kapható, hogyan kell szedni, mi az ára? Kipróbáljuk.
Vendég

Dancsi: Ökonet termék a Sas drogériában kapható kb 3200 ft. 1,5-2 hónapra elég. A nagynak 10 a kicsinek 5 cseppet adok! Édes ízű!
Van keserű is, magamnak olyat fogok venni, az 1600 ft körül van! Állítólag allergiára is nagyon jó!
Szóval azt mondják rá, természetes antibiotikum, gombaölő, immunerősítő. Sztem szuper készítmény. Írd be a google keresőbe, csomó infót kidob róla!
Ja nekem egy ismerős hozza 3000ért aki benne van az Ökonetbe. A játszós barátnőim közül 4-en adjuk a csemetéknek, a mi gyerekein eddig nem voltak betegek, pedig most kezdtek közösségbe járni mindannyian!! Persze lehet csak véletlen is, de én hiszek benne!Kép

Bibi: Igazad van, én is inkább 2x megkukkolnám a pocaklakót 5000 ftért alkalmanként, mintsem felutazzak Kecskemétre vagy Pestre! A kórházi 4D is szuper!
Nekem csak a 36. hét körül kezdett kevesebbet mocorogni a baba (mindkettő)! De ne ijedj meg, lehet csak bealudtKép Front van neki isKép
KitartásKép

E

ceniko
Szeged

Dancsi!
Sajnálom nagyon Jozsót!Köhög is szegény?!Ha mész a patikába van a naturlandnak egy légzés könnyítő mellkenőcs gyerekeknek.Este fürdés után bekenem vele a gyerekek hátát és nagyon jót alszanak(persze,ha betegek)
Van mikor már ők kérik

Évi
révi

Enikő!
Azt is nagyon szeretem!!!!!!!!A szomszéd kertje mindig zőldebb alapon most nagyon irigykedem,pedig nálunk is 2 napja volt paprikáskrumpli!!!

Évi
révi

Erika(Dani anyukája!):De jó hogy írsz! Mesélj, jól vagytok?! Én Kecskemétre szavazok vagy a Medicenterre, ott Sári is rendel!

Enikő: Fló sem esett ki a sorból a nagy megfázások idején, most valami fosós vírus van, azt sem kapta még el. Pedig két gyerek is úgy ment oviba,hogy ment a hasa! Mi Aloe Vera termékeket iszunk.

Dancsi: A Szilárd szép név!

Melinda: Sztem is felháborító, hogy csak látszólag ép a magzat...Kép Hajrá Kecskemét! Kép

Gabi
inecsg

Dancsi, jobbulást Jozsókának!

Szép hétvégét mindenkinek!

Erika

gerika

Képzeljétek, Jozsót letettem aludni, dumált, meg fura hangokat hallatott, és rossz megérzésem volt.... Bementem hozzá, pedig nem szoktunk, mert nem kell, gyerek félpucéran próbál kimászni az ágyából. Már majdnem kint volt, uccsó pillanatban kaptam el. Felhúzta magát a rács tetejére, és fejjel lógott kifelé és röhögött rám. Az egy dolog, hogy kimászik, de hogy a fenében tudott levetkőzni,meg kibújni a hálózsákból?

Na, ilyenkot mi a teendő? Az apja is ilyen volt...... Amúgy az ágya 70*140-es,az a mélyebbik típusú.

Amúgy Jozsó "jobban" van, elég nyűgös, de nem lázas, kicsit taknyos, kicsit köhög. A doki azt mondta, ha holnap is köhög, vagy lázas,kezdjük el az antibigyót. Úgy látom, nem ússza meg.

So so evett, de a tápit nem akarta elfogadni, talán 50-60 mlt ivott csak meg. Ma pedig a kedvenc kajáit (körte banánnal uzsira, meg HIPP jó éjt papi vacsira) kapta, azért evett valamennyit.
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: