A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Lányok!
Tegnap néztem a Rossmannban a méhpempőt, de azt sem tudtam hogy mit keresek.
Tabletta? Lötyi?
Valaki válaszolna az okos kérdéseimre?

Köszi, majd nemsokára írok nektek.

Puszi

Kati
Vendég

Szia Kati!

A méhpempőt a DM-ben vettem tabletta formájában egy ezresért. Gyártója szt hiszem a Naturland, de ebben nem vagyok biztos.

Juca

tjuca

Sziasztok!

Olyan ritkán jövök mostanság, hogy már lassan el is fogtok felejteni...
Most is csak bekukkantok, de délután visszaolvasok, ígérem!

Lányok!
Nekem maradt meg méhpempőm, egy másik fajta, odadok aki igényt tartana rá. Nem egy tejles doboz, de még vann benne. Meg van egy bontatlan maca-tablettám is, ha valakit érdekel, az árban megegyezhetünk.
A talira végülis úgy alakult, hogy a párommal együtt megyünk. Tegnap még úgy volt, hogy elutazunk a hétvégére, de kiharcoltam, hogy nem most kelljen menni. Úgyhogy ott leszek! Feltéve, hogy ennyi kimaradás után emlékszik még rám valaki.

Dokihoz holnap délután megyek, remélem minden rendben lesz!

Szép napot mindenkinek!
adri

Kép

Kép
adriana

Juca!
Köszi az infot, és engedd meg hogy gratuláljak a zebrádhoz.
Olvastalak ám még fissibe, csak nem írtam.
Szeretnélek követni, igyekszem utánad.

Köszi

Kati
Vendég

Vera
Szerintem is jól döntöttél, jobb ezt a fertőzést kikezelni, és 1 hónap nem a világ, fontosabb hogy ne kelljen aggódnod ilyen miatt a baba egészségéért Kép

Móni
Most megyünk először andrológiára. Dokim felírta a clostit következő hónaptól, hogy legyen már valami normális peteérésem.

Majcsi Kép
Szivemből szóltál, már a páromnak is felvázoltam az ikrek lehetőségét. Egyenlőre csak nevetett rajta, de aztán majd nem fog... Kép Én is gondolkoztam már ezen sokat, hogy hónapokkal ezelőtt azt írtam ide, hogy de jó lenne nekem is clostit kapni, aztán jöhetnek az ikrek! Úgyhogy nem is lehet egy szavam se, szépen lassan bejön amit szerettem volna, talán még az ikrek is, mert most aztán pláne van esély rájuk. Talán ezért van az egész dolog, ami, amikor és ahogyan történik velünk, azt hiszem ebből nyertem a türelmem az elmúlt hetekben Kép Én ennek örülök, de egyben ahoyg közeledünk a végkifejlet felé (merthoyg közeledünk, ebben semmi kétség), kicsit azért megijedek a gondolattól... Dehát minek kellett nekem ezért nyavalyogni, igaz? Kép

Réka
Amit írsz, az a PCT vizsgálat, valóban. Csak nem úgy kellene elvégezni, ahoyg a dokid akarja. Timikának is volt ilyen vizsgálata, reggel volt akció, pár óra múlva ment be a vizsgálatra, és nem lett jó az eredménye. Persze, mert kiderült hogy nem a tüszőrepijéhez lett igazítva a dolog és kevés volt az a pár óra a vizsgálat előtt. Azóta mint látod a táblában már babás, mert persze semmi gond nem volt nála Kép De pontos menetről érdeklődj szerintem Sacinál a ma megint megjött topikban, mert neki viszont ez a problémája, és inszemet csinálnak nála, sajnos a spontán kizárt ebben az esetben.

Juca
Hálás köszönet előre is! Örülök hogy jobban vagy! Kép Te mikor mész dokihoz és UH-ra?

Köszönöm szépen a drukkokat! Olyan jólesik ám Kép

Tündi
Vendég

Lányok!
Végre volt egy 20 percem írogatni, erre nem elszállt, amit írtam!!! Kép
MOst nézem, hogy nincs sehol. De most megint megjött főnöknőm, így csak septiben kalapálok.

Szóval Adri!
Én szívesen megveszem tőled a "bogyókat", mert épp most akartam rendelni tőled.
És nagyon örülök, hogy tudsz jönni a talira!

Később még írok, remélem ez elmegy.

réka
Vendég

Tündi!
Köszi az infót, érdeklődni fogok mindenképpen!

Lányok!
Ne haragudjatok, képtelen vagyok visszaolvasni.
S így írni sincs kedvem, hogy nem írok mindenkinek, akinek csak akarok.
Tiszta lelkiismeretfurdalásom van. Kép Azt hiszem, kicsit függő lettem Kép

No mindegy, hétvégén bepótoljuk!

Puszi:
réka
Vendég

Duddu!

Én olvastam a mailed, és nem értettem, hogy hova lett. Az enyém és az Adri mailje között volt, aztán 2 másodperc múlva eltűnt.

Tündi!

Hát csütörtökön megyek az orvoshoz, utrót iratni, aztán ott keresek időpontot. Még minidg vívódok, hogy maradjak-e nála vagy sem.
Nekem ugye annyira nem kellen rohannom, mert valszeg a fogantatás a 19. vagy a huszadik napon volt csak, szóval 5 nappal kevesebbet mutat, mint, akinek a 14. napon volt a fogantatás. Most cak úszom a boldogságban, és ugyan izgulok, de nem akarok kapkodni. Az orvosom elég telített, és amikor mondtam, hogy kérek időpontot (hétfőn) akkor 28 du 1.40-re adott időpontotKép Hát nem túl ideális. Az is zavar, hogy annyit sem mondott, hogy bikkmakk, de majd meglátom, hogy csütörtökön, amikor cak a receptért megyek hogyan áll hozzám, és ennek függvényében döntök.
Lehet, hogy én parázom túl, de ha valaki egy vetélés után jön oda terhesen, akkor egy kicsit jobban odafigyelek rá, és megpróbálom az első vizsgálatot mielőbb megejteni, még ha komprpmisszumokkal is. Na nem morgok, meglátom mi lesz holnapKép

Unique kérdezte, hogy akkor most nem vagyok-e veszélyeztetett, hát igen jó kérdés. Jól érzem magam, de az orvosomtól at vártam volna, hogy legalább egy kétperces randit iktassunk be. Biztosan én vagyok nagyon követelőző.

Juca

tjuca

Tündi Kép
Amikor nekem pozitív lett a tesztem. Hát, nem mondom betojtam egy cseppet, hogy ajaj, most már én nekem kell a "komoly" anyukának lenni. Ez természetes. Sajna a természet megoldotta a problémát. Kép Amúgy az én párom is csak röhög az iker kérdésen, mert szerinte jó buli. Mondtam neki addig szórakozik míg végül úgy marad. Kép Az anyukám és az anyai nagymamám is kétpetéjű ikerterhességből született.

Majcsi

Majcsi
majcsi

Nnna végre, hogy visszajött a Babanet.
Most aztán nem menekültök, megírtam előre mindenkinek a magamét, csak beollózom:

Juca!
Örülök, hogy javult az allergiád.

Babus!
Nagyon menő Kristóf az új cuccokban.
És szerintem minimális a kancsisága! Azért felhívjuk a dokit?

Tündi!
Drukkolok ezerrel az andrológiához! Biztos minden rendben lesz!
Nekem mindegy, hogy iker, vagy egyke, viszont gyerek korom óta az az érzésem, hogy ikreim lesznek. Mindig ezzel húzom a párom, aki persze jól megijed ettől. J
Aztán megnyugtatom, hogy úgysincs sok esélyünk rá. Bár még ki dudja Kép;

Réka(Korek)!
Drukkolok neked is a PCT-hez!

Minden betegnek, taknyosnak, allergiásnak, fertőzésesnek: Majcsinak, Móninak, Annácskának, Nicolnak, Timinek, Revának, Zsunak! (Kép;te jó ég, biztos, kihagytam valakit)
JOBBULÁST, de gyorsan!! Szombatra mindenki egészséges lesz, mint a makk!

Móni!
Sajnálom, hogy nem tudsz jönni.
Kicsit azért örülhetek a betegségednek? Ugyanis annyiszor hiányoltalak már…

Timi!
Gratulálok a 7 mm-es kavicshoz és mielőbbi gyugyulást kívánok!

Szdorka!
Ha ezt a tesztet úgy vetted, hogy pozitív lesz, akkor az lesz és punktum.
Én már elhatároztam, hogy már csak pozitív tesztet fogok venni!

Csibe!
Drukkolok az UH-hoz. Majd várunk a hírekkel!

Reva!
Remélem, hipp-hopp elmúlik a fertőzésed, s akkor jöhet az nyári babó!

Zsu!
Azért kicsit drukkolok, hogy ne jöjjön meg, jó? ++++++++++++++++++++++++++++++

Annácska!
Le a kalappal nagypapid előtt!
Pihenj sokat!

Adri!
Biztos minden rendben lesz a dokinál. Drukkolok!!!!

Kati!
De jó, hogy újra benéztél! Hajrá!!

Eszter!
Köszi J! Szerintem a hisztim egy része inkább a PMS-től volt. Mert egyébként én azt hiszem, hogy már kinőttem a „gyereket nekem, de most rögtön” témából és elfogadtam, hogy várnom kell, csak egyes esetek, no meg a mensi előtti néhány nap hoz ki belőlem furcsaságokat.
De nem baj, mert már nyoma sincs és alig várom, hogy táncba vigyem!

Majcsi!
Ez nagyon izgi, akkor nektek aztán igazán van esélyetek az ikrekre... Kép

Roppant sorry vagyok a litániáért:
réka
Vendég

Jaj, de jó, hogy újra jó a Babanet Kép

Annácska Kép
Nem tudom, hogy gomba vagy mi Kép Az uszoda a hibás, az biztos! 1 hónap ide vagy oda nem gond Kép

Rékaduddu
Kicsit régi téma, de most eszembe jutott újfent: mit csinálsz most, ha nem közgazdászkodsz?

Valér
Lenne offtopic kérdésem a középiskolában való tanítással kapcsolatban... Írhatok az emailedre? Megadod a címed?

Vera (már itt sem süt a nap Kép
reva

Szia RevaVera!

Két néptáncos szövetségben vagyok "Gizike", gazdaságis, programszervező, irodavezető, pályázatíró és ilyenek. (összesen ketten vagyunk főnöknőmmel a két szövetségre)
Az egyik egy hagyományőrző együtteseket segítő szövetség, a másik pedig egy nemzetközi fesztiválszervezet magyarországi tagja.

Nagyon élvezetes munka!
Köszi az érdeklődést!

Te meg tan'tónéni leszel, igaz? Hogy megy az isi Kép?

Puszi:
réka
Vendég

Szia Réka!

Hát azt elhiszem, hogy élvezetes, ennyi minden egyszerre Kép Ez a Gizike találó név Kép
Isi pont holnap meg holnapután lesz, várom már, bár elég uncsi, hogy egy nap csak 3 tantárgy van, de az órák kétórásak Kép Ami jó, hogy a végén csak tanár lesz belőlem, meg hogy a gimis legjobb barátnőnél aludhatok mindig Kép Jó kis dumcsipartinak nézek elébe Kép
Te Pesten végeztél?

Vera
reva

Sziasztok!

Én is csak beollóztam, most hogy már jó a babanet!

Babus!
Nagyon édi Kristóf ebben a szerelésben!Kép
Gyönyörű fiad van!!!!

Tündi!
Én nagyon szorítok nektek!

Nekem is elkél egy kis szorítás, péntek reggel megyek uh-ra! Már nagyon izgulok!

Kati!
Én a méhpempőt ampulla formájában vettem a Rossmannban, de a tabletta jobb megoldás, egyszerűbb bevenni és ízre is biztos jobb. Ez a lötyi borzasztó. Viszont beszedem, ne legyen kidobott pénz!

Réka!
Örülök, hogy megvizsgálnak! Kíváncsian várom, neked mit mondott a dokid az átjárhatóságiról!

Később még bekukk!

Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Réka,
Egy kicsit én is örülök a betegségemnek, mert így legalább kipihenem az elmúlt heteket, de azt sajnálom, hogy nem tudok menni szombaton.

Csibe,
Szurkolok nagyon a pénteki uh-hoz!!

Lányok,
Mi is ez a méhpempő pontosan, és mire jó? Engem is érdekelne, ha hatásos.

Ikrek: Az inszem miatt nekünk is nagy az esélyünk az ikrekre. Nálunk pont fordított a helyzet. A párom nagyon szeretne ikreket, már az elejétől fogva, én meg egy kicsit félek tőle, hogy nem tudnék egyszerre 2 (3Kép ) babóval foglalkozni.

Móni

Kép
móni23

Vera!
Nem, Miskolcon végeztem, levelezőn.

Csibe!
Annyit mondott a doki, hogy azért nem ajánlja még az átjárhatóságit, mert túl sok kellemetlenségekkel jár.
Azt mondta, hogy két csövet tolnak fel, az egyiken van egy bumszli,amit valahogy befordítanak, vagy v.mi ilyesmi és ezzel elzárják az utat kifelé, a másikon keresztül pedig befecskendezik a folyadékot, ami az UH-n árnyékot vet.
Akkor lehet fájdalmas, ha van mit átszakajtania, különben "csak" kellemetlen, meg utána is elég kellemetlen. Végülis Unique is hasonlókat mesélt.
És bizonyos fokú fertőzésveszélye is van.
Szóval ezek miatt hagyják ezt a végére. Egyenlőre én tutti megvárom a vérvétel eredményeket.

Továbbra is drukkolok az UH-hoz!

Móni!
A méhpempő elősegíti a termékenységet, de én sem vagyok nagy szaki, csak rákerestem a neten.

Tündi, Móni!
Hajrá az ikrekért!! Kép

Jó éjt!
réka
Vendég

Réka
Felhívtam a Heim Pál Szemészetét, ott végeznek szemészeti szűrővizsgálatot, december 1.-re kaptunk időpontot, mert 10 hónapos kor előtt szerintük se lehet vizsgálni.
Esetleg megkérdezheted a szemész ismerősödet, hogy ő is ezen a véleményen van-e, aztán majd meglátjukKép

Köszönjük a dícsérő szavakat kispasimrólKép Szerintem is írtóra helyes pasiKép és tényleg folyton mosolyogKép Mindenen, elég ha rám néz és máris nevetKép Ha pedig pl, csuklok, egyenesen kiröhögKép
Sírni csak nagyon-nagyon ritkán sír, egy nap max. 5 percet, inkább nyűglődni, nyöszörögni, morogni szokott, ha rossz kedve van.
Kíváncsi vagyok, hogy a talin hogy fog majd viselkedni, mert manapság már néha rájön, hogy megijed az idegenektől. Bár ez ritka. Tegnap pl. egy üzletben megfogta az eladónak, egy szőke kiscsajnak az ujját és magához húztaKép, tud ismerkedni a srácKép
Csak gondolom, majd az lesz a baja, hogy nyugton kell maradnia, az ölünkben vagy a babakocsiban, ő viszont "kissé" eleven.
Azt nem is írtam még, hogy a második babamasszázson annyira aktív volt, hogy nem tudtam megmaszírozni, és kaptam egy műbabát, azon kellett csinálnom, persze azt is csak addig tudtam, míg észre nem vette a srác, mert utána már a műbaba is kellett volna nekiKép

Tündi
Ide is leírom, hogy nagyon-nagyon drukkolok holnapra a kiskatonák vizsgálatáhozKép
Mikorra lesz meg az eredmény?

Betegeknek én is jobbulást kívánokKép

Most megyek pancsizniKép
Jó éjt mindenkinekKép

Babus

Kép
babus2005

Szia Vera!

Persze, hogy írhatsz. Íme a címem:
vass-lenart@freemail.hu

Várom a leveled.
Üdv:
Zsu

Zsu
valér

Sziasztok Lányok!Kép

Reggel gondoljatok rám,mert megyek vezetni,de nyugodt vagyok biztos nem lesz semmi baj.
Egyébként ma nem voltam valami jól,szerintem ez az időtől volt.Kép
Én már csak a jövő héten dolgozok,mert nagyon fáradékony vagyok az óviban,úgyhogy inkább itthon maradok betegállományban,és amennyit lehet a vezetés mellett annyit pihenek.Kép

Mindenkinek szép álmokat!Kép

Puszi:

Sysy
sysy77

Sziasztok!
Babus!
Kristófnak annyira jól állnak ezek a ruhák, olyan igazi kispasis!Kép Hol veszed őket?
Seszi!
Örülök, hogy jobban vagy!Kép
Mindenki aki beteg! Gyógyulást kívánok!!Kép
Méhpempő:én egy bioboltban igazi méhpempőt vettem, amiből azt mondták csak gyufaszálvégnyit kell naponta bevenni, tehát pici adagot.
Jó éjt!
Bogi
dbogica

Sziasztok!

Végre jó a babanet!

Tündi!Kép

Nagyon drukkolok az andrológiai vizsgálathoz, ha van eredmény akkor írd meg légyszi!

Lányok!Kép

Állítólag stuffy nose tipikus terhességi tünet. Ha már hányingerem nincs, legalább ez a tüsszögés tartja bennem a lelketKép Amúgy gyanúsan kb. 2,5 hete van ez az állapot, de hála az égnek ez az orrspray csodákat művelKép Tudom ajánlani a szimplán náthában szenvedőknek. És még valami, és fel voltam készülve a legrosszabbra, és semmiKép Neve Sterimar, gyógyszertárban és DM-ben is kapható.

Annyira reklámoztam a Qupido nevű tesztet, hogy a végén nem kaptam, cak egy no name QUICK tesztet. Kicsit olyan ez mint egy sorsjegy, hinni kell benne, hogy pozitívat húzolKép

Dorka!Kép

Nagyon szorítok, hogy te is + tesztet vásárolj!!!

Üdv:

Juca

tjuca

Én is írtam tegnap jó hosszút, most végre el tudom küldeni :-)))Íme:

Sziasztok, igyekeztem visszaolvasni, de előre is bocs, ha nem válaszolok mindenkinek!! 

Szdorka, hátha mégis, nagyon szurkolok! Nagy a hallgatás ma, remélem jó okod van rá!! 

Csibe, örülj, ha nincs semmi mellékhatása, úgy tűnik a szervezetednek jó a gyógyszer-tűrőképessége. Én is elég jól viselem, tegnap este óta néha picit fáj meg feszül a hasam, de egyáltalán nem vészes. Szerintem azért, mert eddig is mindig 2 jó nagy tüszőm lett a clostitól, volt, hogy egy petefészekben, mindig 20mm fölötti, gondolom azért feszít, mert kell nekik a hely 

Eszter, köszi a bíztató szavakat, élvezd a várandósságot, tényleg nagyon szép szó, a párom pl. mindig ezt használja, és nagyon szeretem tőle hallani 

Annácska, gyógyulj meg hamar, és várjuk nagyon az uh-eredményt! 

Babus, nagyon édi Kristóf! 

Móni, Neked is jobbulást! 
És a többi betegnek is!!!

Tündi, köszi a drukkot, most úgy tűnik, pénteken tudok csak hozzá beugrani, akkor már igazán nézhet tüszőt. Remélem a méhszájseb miatt azért megcsinálja a PCT-t, olyan jól jött ki, hogy pont az alatt az 5 nap alatt kell önmegtartóztatnunk, amikor nincs itthon a párom, és ha van PCT, akkor ez a hónap sem megy kárba, hanem előrelépünk.
A méhpempőt kb. 35-40 napja szedtem akkor, amikor a dokim megdicsérte a nyh-t, napi 1-et, mert nekem túl vékony sosem volt ( a dobozon az van, hogy napi1-2 kapszula, gondoltam, nekem az 1 is elég) Szerintem vágj bele minél hamarabb, a closti mellett meg főleg!! Szurkolok a 18-as tüsződnek, hogy repedjen meg, de azért Ti se tétlenkedjetek!  És persze drukk az andrológiára is! 

DuduRéka, szerintem igaza van Tündinek, hogy a dokid valszleg mégis PCT-t gondol, és még az is lehet szerintem, hogy az időpont nem lesz rossz, mert ha jól látom, Neked nagyjából szabályosak a ciklusaid, így könnyen lehet, hogy félidőben van a pé-d. Nekem pl. azért kell a 11. napon mennem PCT-re, mert a 10.en szokott lenni a pé-m. Persze lehet, hogy nem jön jól ki, mert véletlenül már a 9-en megreped, de ezt ugye nem lehet tudni, volt már ilyen. A 9-en viszont nem tudok uh-ra menni, mert szombat, a 10. vasárnap, így hétfőn szépen a 11. napon besétálok, és megpróbáljuk. Mit ne modjak, félek Tőle kicsit, mármint attól, hogy nem lesz jó, és mehetünk inszemizni. Remélem nem járok úgy, mint Timike, hogy rossz eredményem lesz csak időzítési problémák miatt…  Nekem azt mondta a dokim, hogy a pé napján este legyünk együtt, utána legalább fél óra fekvés (én úgy gondolom egész éjszakára ott maradok  ), semmi mosdás arrafelé se este, se reggel, hanem irány befele hozzá. Remélem hasznos volt Neked az info, de tekintettel, hogy arra, hogy egy cipőben járunk, ha megtudsz vmit, írd meg légyszi Te is  (remélem együtt babásodunk is mihamarabb, ha már egyszerre vágattunk hajat is )

Juca, nem vagy követelőző, igazad van abban, amit írsz, de próbálj meg nyugodt lenni, és nem lesz semmi baj a babócával!!!  A lényeg, hogy jól érzed magad.

Réka
korek

Bocsi ezekért a kriksz-krakszokért a levelemben, a babanet a word-ös ikonokat átpakolta kódba..
Nekem nem megy a mosolygós fejek küldése, úgy tűnik. Ti hogy csináljátok?

Réka
korek

Sziasztok!

Az a helyzet, hogy tegnap nagyon sokat beszélgettünk a párommal, és arra jutottunk, hogy az lesz a legjobb, ha felfüggesztjük a babaprojectet egy időre...nem tudom meddig, bizonytalan időre. Nem örülök neki, de ez van...Kép Úgyhogy Tündi ki is vehetsz a tábliból...
Egy ideig bizosan nem jövök.
A Kismamaiknak szép pocaknövesztős hónapokat kívánok, a többieknek pedig mielőbbi zebrásodást!
A gyerkőcöknek pedig egészséges cseperedést kívánok!

Sziszka

szisszka

Sziasztok!

Sziszka!
Nem is tudom, hogy mit mondjak..., Nektek kell ezt tudni Kép . De azért azt nem tudom meg állni, hogy azt ne mondjam: van akinek éppen ez jött be Kép

Tündi!
Gondolok Rátok Kép

Csibe!
Rád pedig holnap Kép

Lányok!
Most egy kicsit megíjedtem. A műtét óta megérzem a peteérést, mert szurkál a petefészkem. (legalább is azt hiszem azt érzem) De most már a 25. napon vagyok és ebben a ciklusban tegnap este éreztem először. Sajna az előző cilusom is 49 naposra sikerült, lehet, hogy így megnőljön az ember cilushossza 25-30 napról? Hogy lesz nekem így rendes 3 ciklusom az újrapróbálkozáshoz Kép

dido

dido
dido

Sziasztok Lyányok,

Már egy ideje olvasgatom a fórumot, és gondoltam, ha nem veszitek tolakodásnak csatlakoznék hozzátok.

Magamról röviden annyit, hogy 29 múltam, az idén nyáron fejeztem be a fősulit, januárban költöztünk új otthonunkba a férjemmel, akivel most, hogy már minden adott, nagyon szeretnénk egy utódot...kezdetnek, aztán jöhet a többi, hogy benépesítsük azt a nagy házat.

Nagyon szimpatikusnak tartom ezt a fórumot, látom vagyunk egy páran hasonló cipőben, remélem el tudtok látni egy csomó jó tanáccsal majd.
mihi

Annácska!
Várunk az UH eredménnyel és a nagy bejelentés történetével Kép

dido

dido
dido

Szia Dido!

Az enyém is dinamikus növekedésnek indult, amit meg is akartam kérdezni az orvostól, hogy meddig normális vagy normális-e egyáltalán!

Juca

tjuca

Szia Mihi!

Üdv. közöttünk Kép
A lányok tényleg nagyon aranyosak, és sok haszos információt tudhatsz meg tőlük Kép
Sok sikert a mihamarabbi pocaklakóhoz Kép

dido

dido
dido

SziszkaKép
Biztos jó oka van, hogy így döntöttetek, de remélem, ha majd megint nekiindultok a babavárásnak gyorsn fog menni.
A talira azért eljössz? Olyan jó lenne.

Wish

wish

Szia Juca!

Meddig növekedett? Úgy értem, hogy mostmár mindig hosszabb volt a Babóig, vagy csak egy ideig azután visszaállt?

Egyébként, hogy érzitek Magatokat? Most már 5 hetes is elmúltál ha jól számolom. Akkor az UH-on már dobogó szívecskét is fogsz látni Kép
(Azért irígykedem egy kicsit Kép , persze csak az rám vonatkozó része igaz, mert Nektek nagyon örülök Kép )

dido

dido
dido

Szasztok!

Mihi,
Üdvözöllek köztünk! Remélem hamarosan te is egy pocaklakóval gazdagabb leszelKép Mióta próbálkoztok?

Dido,
Hát szerintem ezek nem túl jó jelek a 49 nap egy kicsit sok. Nem kérdezted a dokidat erről?

Tündi,
Nagyon drukkolok a kiskatonavizsgálathozKép Várjuk az eredményeket!

Annácska,
Remélem hamarosan láthatjuk azt az uh képetKép Kíváncsi vagyok Annamari hogy fogadja a hírtKép

Szisszka,
Nagyon sajnálom, de ezt tényleg nektek kell eldöntenetekKép Remélem hamarosan újra üdvözölhetünk köztünkKép

Móni

Kép
móni23

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.24 11:29-kor.
seszi

Dido
Köszönöm szépen, dolgozunk a kérdésen és optimisták vagyunk a kérdéskörrel kapcsolatban.

Móni
Még nagyon az elején vagyunk, nyár közepén kezdtünk neki a projektnek.
mihi

Szisszka!

Neked is küldöm, amit Monyónak írtam, azzal a kitétellel, hogy te egy nagyon kedves, határozott, és végtelenül erős lány vagy. Remélem nagy levegő után, meg egy kis rózsaszín korszak után jön majd a baba is!! Egy kalappal hozzá, nagyon szurkolok nektek és értetek!

Mihi!

Üdv köztünk, na itt majd el leszel látva tanácsokkal, ha akarod, ha nemKép
Iratkozz fel a táblába ha van kedved, és mielőbbi népesedést kívánok!

Dido!

Nekem volt 27, meg 30 átlagosan, de az utolsó ciklusom 34 napos volt, és ahogy számolom most a 19. vagy a 20. napon fogantam, tehát kb. 34-35 napos volt az utolsó ciklus. Szerintem is beszélj a dokival. Azt szokták mondani, hogy a vetélés nem borít meg semmit, nekem műtét után spec. nem jött meg csak gyógyszerrel. Föltétlenül mesélj, hogy mit mondott a doki, meg az immun, meg mindenféle eredményre is kíváncsi vagyok. Nálunk ilyenek nem voltak, sajnos.
Nyugi, amint helyrerázódsz, meg nem idegeskedsz az eredményeken, ti is belelendültök a lamúrbaKép Csak azt tudom tanácsolni, hogy ne szomorodj el, ha nem jön rögtön az első hónapban. Mi is közel fél évet vártunk rá, de most már itt van a kis porontykaKép

Juca

tjuca

Sziasztok Lányok!

Sziszka!
Nagyon sajnálom, hogy így döntöttetek!Kép De legalább lazítasz egy kicsit a témában. nem kezdem most mondani, hogy nálunk is így kezdődött, úgyis tudod. Csak azt mondom inkább, hogy éld csak az életedet, élvezd ki minden percét! Remélem azért a talira eljössz!

Annácska!
Drukkolok, minden rendben lesz a vizsgálaton! Én is ma megyek!

Sysy!
de jó, hogy téged ilyen hamar már elengednek betegállományba! Nálam azt várják, hogy szülésig dolgozzak! Nem tudom meddig fogom bírni, a bölcsisek ráadásul nehezebb esetek, emelgetni kell őket a pelenkázásnál, az ölünkbe bújnak, megrúgnak... Szóval nem tudom meddig bírom még ezt!
Vigyázz magatokra!

Juca!
Ez a Sterimar nevű orrspray használható várandósan is? Nálam is azóta van erős allergia, amióta Pocok beköltözött. De nem merek semmit használni, nehogy ártson. Neked ez használt? Mennyibe került?

Most megyek berakok egy Kép
aztán meg Kép, mert már nagyon felgyűlt a vasalatlan.

Szép napot mindenkinek!
Adri

Kép

Kép
adriana

Sziasztok Lányok!
Bocsi, hogy ide pofátlankodok egy másik topicból, de látom, hogy itt sok a "tüszőszakértő" és egy kis segítséget szeretnék kérni. Tegnap voltam UH-n, 21. napon voltam tegnap. A bal oldali pf-ben volt sok 4-5 mm-es tömlő és egy 12 mm-es, endometrium 7 mm. A jobb oldalon sok 4-5 mm-es. Szerintetek lehetett már tüszőrepedésem, vagy még csak most növekszik tovább a 12 mm-es, vagy nem is volt/lesz? 28-31 naposak a ciklusaim.

Betti
betti73

Sziasztok!

Adri!Kép

Használható a Sterimar, a háziorvos rém körültekintő volt, megnézte a gyógyszerkönyvet is, + felhívott más dokikat, köztük egy várandósat, aki szintén allergiás:, de benne van a tájékoztatóban is. Én 1200 Ft-ért vettem patikában, a DM-ben is láttam, de arra nem emlékszem, hogy mennyiért.

Juca

tjuca

Köszi Juca az infót!
Akkor ma veszek is, mert estére már levegőt sem kapok!

Adri

Kép

Kép
adriana

Szia Betti!

Üdv Közöttünk!

Azt én nem tudom megmondani, hogy megrepedt-e a tüsződ, arra más fog válaszolni, a tippem az, hogy sajnos nem.
Ha azt veszzük, hogy a ciklusod 28-31 napos, akkor elméletileg az ovulációd a 14-17. napon van. Többet majd az orvosod fog tudni mondani.

Juca

tjuca

Sziasztok!

Nem okozott nagy megdöbbenést, ugyanis éreztem, hogy valamelyik nap meg fog jönni. Ez most meg is történt... Kép Szóval légy szi javítsatok a táblában 1 cn-re. Köszike

Szisszka!
Sajnálom, bízom benne, hamarosan újra lesz lehetőségetek a babaprojekten gondolkodni...

Mihi!
Üdv közöttünk, mihamarabbi babásodást kívánok!

Most ennyi időm volt.
Üdv
Zsu

Zsu
valér

Köszi szépen Juca! Nekem is ez volt a sejtésem. Az orvos nem mondott semmit, amikor kérdeztem.

Betti

Betti
betti73

Sziasztok!
gondoltam benézek hozzátok egy pöttyet.
Nálam semmi extra szépen elvagyok. Elkezdődött a suli, meló mint a tenger.
Hét elején meglátogatott régen várt barátnőm "Piroska" egyből eszembejutott hogy annó Titeket megkértelek hogy küldjétek el nekem és olyan jó volt látni hogy tényleg lett zebrásunk. Juca gratulálok!! A következő hónapban is él az ajánlat!! :o))))

A talira sajnos nem tudok menni mert beindult a sulim meg a férjemnek is bár ezen a hétvégen pont nem lesz, de utána folyamatosan, ill. felváltva ha ő megy akkor én nem. Így arra gondoltunk hogy leugrunk az anyosomékhoz somogyba mert egy jó ideig nem fogunk velük találkozni. Remélem megértitek.
Megkérhetnék vkit hogy vigyen fényképezőgépet? Mert olyan kiváncsi vagyok rátok!! :o))

Puszi
Kivi
kivi2

Sziasztok!
Narco vagyok. Emlékeztek még rám.
Látom sok új tagja van a babaváró topiknak, ez mindenképpen dícséretes.

Sajnos nem tudlak titeket mind végigolvasni, de szinte minden nap benéztem hozzátok, csak írni nem volt már időm.
Ellep a munka, amit nagyon élvezek.

A babásoknak nagyon gratulálok, így utólag is. Jó volt nézni, hogy szinte minden héten van valaki új.

A mi lakásunkba viszont beköltözött valaki, igaz, hogy nem picibaba, de mi így is nagyon szeretjük.

Mutatok róla egy képet:
Kép

Aranyos nem? Kép
Figónak hívják, és nagyon aranyos. Ezen a képen pl legyet vadászik. Kép

Puszi: Nárcisz

Kép
narco

Szia Narco!

Pont a múltkor mondtam Szisszkának, hogy nem szeretném, ha úgy eltűnne, mint te! Örülök, hogy benéztél, hiányzik az odapörkölős kritukus Narco! Nagyon aranyos ez a macsek, biztos, olyan ki puha, meg önfejű. Sajna nekünk a 37 nm2 csak egy egeret engedélyezKép, de most már van egy kis mazsolánk is.Kép

Betti!

Nem egészen értem, de szívesen. Kicsit szenilis vagyokKép

Kivi!

Köszi a gratulációt, nagyon szorítok, hogy fél, egy éven belül nektek is sikerüljön a baba, addig is nagyon szép időszakot kívánok kettőtöknek! Mi viszünk fényképezőgépet.

Juca

tjuca

Sziasztok!

Kivi Kép
Örülök, hogy újra itt vagy. Jó hogy piroska meglátogatott, most az a fontos, hogy minden helyrejöjjön odabent és akkor lesz megint lakója a pocakodnak. Szívesen elküldöm a mensim, bár kb két hét múlva lesz esedékes. Asszem az Neked kicsit korai lenne még. Kép

Nárcisz Kép
Rólad is lehet hallani néha? Jó, hogy nem tűntél el teljesen.
Nagyon ari a cicád. Kép És gyönyörű, igazán különleges színe van. Mennyi idős? Fajcica, vagy extrára sikerült házi?

Annácska
Remélem minden rendben lesz a mai UH-n. Várjuk a beszámolót. Kép

Tündi Kép
Ugye tőletek is pozitív híreket fogunk hallani holnap?

Adriana Kép
Csak addig dolgozz amíg bírod! Aztán a jó kis őszi-téli lebetegedős időszakra már jobb, ha inkább otthon maradsz.

Zsu
Kép, de lesz még ebből: Kép

Szisszka
Remélem nem tűnsz el véglegesen és nemsokára ismét találkozunk veled. Kép

Mihi Kép
Üdv köztünk!

Jaj, lányok én úgy szeretném, ha végre beköltözne valaki a pocakomba. Annyira kíváncsi vagyok, hogy milyen lehet, amikor nő a pocak és valaki ott rugdos bent. Meg egyáltalán arra, hogy milyen lesz a gyerekünk. És a férjem csodálatos apuka lesz. Tudom. Néha olyan nehéz várni. Ez a fránya türelmetlenség. Kép Nehéz elhessegetni. Alattomosan visszasunnyog. Kép

Majcsi

Majcsi
majcsi

Juca!
Igen olvastalak ám, Kép.
Nagy gratula, igazán nagy öröm lehet, igaz?

Majcsi!
Ez egy Kartahuzi cica. Úgy szereztem, egy kicsit nehéz volt, de meglett. Nagyon hiányzott már. Rosszcsont, és nagyon okos.

Puszi: Nárcisz

Kép
narco

Zsu,
SajnálomKép

Betti,
Nem szeretnélek elkeseríteni, de ha tényleg szabályosak a ciklusaid akkor nem valószínű hogy meg fog repedni az a tüsző.

Nárcisz,
Persze, hogy emlékszünk rádKép Nagyon aranyos a kiscicádKép

Majcsi,
Hát én is egyre nehezebben viselem, hogy nincs babó a pocimban. Azt hittem, hogy a rengeteg munka és az, hogy kevesebbet olvaslak benneteket segíteni fog, de nem így történt. Az utóbbi időben már azon is elsírom magam, ha egy filmben valakiről kiderül, hogy babát vár, a babás reklámokról pedig már nem is beszélve. Már majdnem 2 éve próbálkozunk és még mindig nem jutottunk előrébbKép

Kivi,
Mikor próbálkozhattok újra? Remélem minél hamarabbKép

Móni

Kép
móni23

Köszi Móni! Nem keserítettél el, jobb, ha tudja az ember, hogy mi van. Kép

Betti
betti73

Sziasztok!

Nárcisz!
Örülök, hogy nem vesztél el! Kép Valamelyik nap jutottál eszembe, hisz nem tudok Rólad semmit. Mi történt azóta, hogy nem írsz naponta nekünk???
Ja és nagyon édi a cica. Én is nagyon imádom őket... Kép

Majcsi!
Tudom, nehéz kivárni a sorunkat, de sajnos muszáj várni - hisz mást nem tudunk tenni!!! Kép Ne aggódj, hamarosan Neked is lesz pocaklakód (velem együtt!), csak ne akard görcsösen. Az egyik rokonom mondta ezt nekem, amikor beszélgettünk a babákról. Azt mondta, hogy sikerülni fog, a kulcs az, hogy ne akarjuk minden áron... Tudom, hogy vannak, akiknél sajna nem csak emiatt nem jön össze... Kép

Képzeljétek, bent volt ma a suliban az egyik kismama kolleganőm. Január 8-ra van kiírva, és már gömbölyödik ám a pocija... Kép Olyan jól áll neki! Kisfia lesz és a Gellért nevet kapja. Kíváncsi leszek, mennyire lesz izgága baba, mert anyuka szerint nem rendez semmiféle versenyt a pocakban... Kép Lehet, hogy nyugis lesz??? Vagy éppen ellenkezőleg, alig bírják majd utolérni... Jaj de jó dolog is ezen agyalni... Kép

Este szeretném a párom elcsalni egy kicsit sétálni. Az a baj, hogy munka után mind a ketten hulla fáradtan belerogyunk az ágyba és semmihez nincs már kedvünk... Kép Pedig nem ártana sétálni is. Én pl. nagyon szeretek, de sajna valahogy sose jön össze, mert mindig van valami munka (még itthon is). Hátha ma "apa" nem lesz olyan fáradt...

Most ennyi voltam, hamarosan jön haza a párom, aztán majd kiderül mi lesz a ma esti program.

További szép délutánt és estét mindenkinek.
Üdv
Zsu

Zsu
valér

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: