A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Juc, akkor most jol kiabranditalak, jo?? szoval van ugyan nalunk egy kut, de abbol nem latszik semmi, le van fedve, szivattyu hozza fel a vizet, es az folyik a csapbol. az egyetlen problem ezzel, h nem ihato. ezert kell hozni is vizet. egy masik kutbol, ami egy sima utcai (ontottvas) kut, egy kicsit messzebb tolunk...

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Recca, szajbergyerek rulez KépKép
Hol laktok amugy? (kút meg mindenKép

Johi, FanniKép

KépKép
fibi

Zsebi!
deritsd ki, hogy mikor lesz!!!! a ficánka nem egy bölcsiben volt???? Kép és igen, holnap eleven centár Kép 10-kor Bogárkával és a pici bogarakkal...Kép ti, nem néztek be???
JUC!!!!
HÁT BOCSI, HOGY ELFELEJTETTEM REAGÁLNI: DE TE EGY HÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕS VAGY!!!!!főleg, hogy igy esőben is végig csináltad az utat!!!!! te legyőzted saját korlátaidat!!! én erre alkalmatlan vagyok!!! Kép Kép
Recca!
sztem is tök jó helyen lakhattok...én is elképzeltem már...egy házikó az erdő szélén, van kerités, ami ugye zöldre van festve Kép és senki nem lakik a környéketeken...ha ez igy van, akkor az ÁLMAIMBAN laktok!!! Kép Kép bár félnék is ott egy kicsit, mert éjjel bárki nagyon kegytelen lehet egy elhagyatott helyen... ez van, túl sok amerikai rettenetet néztem már eddig...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

sorozatokról még egyszer:
szerettem még az O.C.-t, fiatal koromban pedig a melrose place-t (de letagadtam Kép) ééééés, nem tom, ja igen, jóbarátok.
nézi vki a jóban rosszban-t??? én nem, de erre személyes okom van, vagy mim...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Jucus, szivesen megcsinalom, de Te forditod le Magadnak jo?Kép
lökd az adatokat (szül év+ora+perc, helyszin, ja az Szent ImreKép

KépKép
fibi

Zsanci,
De a bölcsiben van és közvetlenül mellette van a műv. ház. Nem tudom, hogy mikor kezdődik, de megpróbálom kideríteni.
Nem hiszem, hogy megyünk mert bölcsibe járunk, viszont ha elküldenek egy órára akkor lehet, hogy megleplek benneteket Kép
zsebi2004

Jaj, ennyi csokifüggőt. Én is nyomom éppen az after eight-et, mivel már after eight van. Kép

Nagyon helyes ez a Brúnó. Kép

Bendi már alszik. Kép

ruz
ruzicsky

zsebi,
és mész a turiba?ha igen veszel bálintnak pulcsit,plííííííííízKép80 a méret,3-4 jöhet simánKépbruni is elég jólötözöttKépúgyhogy bízom az izlésedbenKépimádlak érteKép

és mostanra elfelejtettem hogy kinek mit akartam mondaniKépja,gratula minden hősnek és hősnőnek,én hogy válhatok azzáKép?

recca,
blaninakKép boldogot!!!!!!!!!!!!!olyan hihetetlen,mikor b született és először sétáltam vele taiztam egy mamival akinek januárba született a babája és én csak ámultam bámultam hogy mennyivel nagyobb az enyémnél pedig csak fél év van közöttük.és azt hittam az én fiam csak jóóóóóóóóó sokára lesz ilyen nagyKépés most az én fiam a te lányodhoz képest.......Képmég nagyobbKép

alvás:b az első perctől kezdve úgy aludt el hogy rajtamKép vagy kezben ringatva meg sétálvaKép......és kb egy hónapja amíg pisiltem bealudt olyan fáradt volt.és azóta beteszem a kiságyba és elalszik magátólKépvalszeg most érett meg ráKépnem tom örüljek e neki,néha jó hogy nem tart egy órába míg elaltatom,másfelől meg tök hiányzikKépimádtam ahogy elnyúlik rajtam a kis testeKépmost néha úgy érzem ettől egyre kevésbé van rám szükségeKépés ez rossz!!!!!!!!!!!!!!!!

gigielmertmostszomorúlettésodaveszimagamelléa
babájátéssimizimegpuszilgatjaKép
Vendég

Fibi!

Aranyos vagy,de közben legyözőtt a kiváncsiságom és megcsináltamKép
20170114224602

Zsan, mi az az O.C.? Én néztem a jobanrosszban-t, de letagadtamKép (milyen személyes okbol? egyik szinesz a volt pasid?Kép
Par hete a férjem levitte a tévét a pincébe, h több helye legyen a lurkonak a nappaliban (pici a hazunk nagyonKép Néha hianyzik, de néha nézünk filmet a szgépen...

Recca, lehet h a szomszédunk vagyKép Mi is erdö szélén, zöld kerites...

ps: én kiskoromban a Nils Holgersont szerettem Kép

KépKép
fibi

Brúnó is alszik már, 7-kor zuhant be az ágyba Kép
Csoki: hullámokban szokott rám törni, most épp rajtam van Kép Kép Kép, de nálam szinte biztos, hogy olyankor van rajtam a csoki illetve édesség láz amikor a "depi" rajtam van. Van amikor hónapokig egy falatot sem eszek.
zsebi2004

Juc, okésKép

Gigi, ne legyél szomoru, ez az anyak sorsa, a gyerek önallova valik elöbb-utobb...
Lehet hogy nekem is gyakrabban (és hosszabb ideig?) kellene pisilnem?Kép

KépKép
fibi

FIBI!
O.C. = narancsvidék, a viasat 3-on ment/megy, nem tom , mert már nincs viasat3-unk. az is elég gagyi sorozat, de fiatalokról szól, igazi kemény kőgazdagokról, jó volt nyálat csorgatni...Kép
nálunk tv van, csak csatornák nincsenek...Kép
Zsebi!
gyere, és lepj meg minket!!! Kép Kép
ja, és szivek szállodája (G.G.) szintén rulez, ha lenne rá időm!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Gigi,
ha megyek nézek, de mégis milyet? polóanyagból? közepesen vastag pamutból? vagy belül bolyhos legyen? Milyen színt nem akarsz semmiképp????

Na majd ha ott leszek és látok felhívlak inkább Kép Kép Kép
zsebi2004

hulla vagyok meg izomlázas, mégis jó érzés, mert
1. büszke vagyok magamra, hogy tornáztam
2. úgy érzem, máris fogytam Kép
3. végre nem az élettől vagyok fáradt... Kép

minden baba aludjon, minden mama pihenhessen!
és űzzétek el Gombóc Artúr szellemét az ágyatok fölül!

Benkét puszilom. imádom a haját, meg a szemét, meg mindenét. isten életesse sokáig!
és minden drága kis babót!

votiv 8)
votiv

Zsan, hat annyira azert (kozel) nem szep, mint egy alom, de nem is egy horror film... jo is rossz is szeretjukKép

Fibi, aha. szinte szomszedok. csak nehany tucat km valaszt el minket, nem???KépKép
egyebkent a mi hazunk is baromi kicsi. most legutobb azt talaltam ki, h majd ha mar B maszik, megszuntetjuk a jo kis agyunkat, h legyen hol gyakorolnia..Kép
mondjuk tv-nk nem ezert nincsKép

Coolio
recca

Sziasztok!

Manó üzeni, hogy aki elkapja a legújabb hasmenéses, hányós lázas vírust, annak gyors gyógyulást, és szoptasson bátran, ezt javallották neki a Heim Pálban. 38 fokos lázig lehet.

Nekem nem lett izomlázam, bár késtem is, lógtam is sokat... Kép De jól esett a mozgás, itthon még lábaztunk este kicsit, Vikka nagyon élvezte a "repülést"

Vadregény van nálunk is, bár e kerítés fehér, de hegytető, meg erdőszél (természetvédelmi terület mellett), meg jó levegő és no szomszéd Kép

KépKép
oxigen
Györköny

ÓÓÓÓÓÓ, Oxi, hát akkor te laksz az ÁLMAIMBAN???Kép
egyébként álmaim háza nem luxusapartman Kép hanem egy házikó, néhány szobával, és na jó, fürdőkáddal...Kép ennyi luxus azért járhat nekem, nem???
Zsanci, a panel lakó, aki egy szép fürdőkádról álmodik, amikor tusol a tusolóban...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Jaj de sokat írtatok már megint!

Emma annyira nyűgös volt ma, reggel f7-től du. 2-ig szinte semmit nem aludt, akkor is csak úgy aludt el, hogy odabújtam mellé. Már előre látom, milyen éjszakánk lesz.

Recca!
Benkének boldog félévesetKép

Ja, tök lelkiismeretfurdalásom van, amiért kihagytam a tornátKép De annyira rossz volt az idő, hogy szarrá áztunk volna, amíg leérek a kocsihoz, meg Emma sem bírta volna.
Sokan voltatok?

Én is imádom a csokit! Lehet, hogy a következő talira nem sütiket, hanem csokikat kellene vinni???

Zsanci!
Nekünk is csak tusolónk vanKép És néha annyira hiányzik a kád (közben eszembe jutott Ada lavóros sztorijaKépKépKép)

Na megyek aludni!

Kép
Kép
manoka11

Bogyó most ájult be.....én már sokkal hamarabb megtettem volna, de uge ordítás mellett nehéz.....Nemtom mi lehet a baja, fél9 körül szépen elaludt, ahogy szokott és egy óra múlvamegint felsírt és esze ágában nem volt visszaalduni......sehol nem maradt meg, de két ordítás közt meg vigyorgott...ennyit az esténkről...ezért van az, hogy mire ide jutok, addigra már mindenki szépen húzza a pacibőrt.

Látom, tusoló a téma....hát, nekünk is az van Kép
Csokit én nem szeretem annyira, no de a kekszek hmmmmmmmmm pl. most toltam be az elalvás örömére egy fél doboz Pilóta Pllanatok-at nyammmmmmm imádom.

Ági: majd jövő héten jöttök Kép 8-an voltunk amúgy, pont amennyi emberre még oda tudok figyelni

Na, azt hiszem beájulok én is az ágyikóba vikApi mellé.
jóccakát, Ada
ada007

Na, azért mégis visszaolvastam....

Brúnó: khmmmmmm jó pasi....nagyfiú.....

Zsan: én is káddal, ill. kádról szoktam álmodni

Manó27: jobbulást

Oxi: vazzeg, mostmár meg kell látogatnunk mindenképpen

Jucus: Jucus kocsit hajt yippiiiiiiiiiiiiiii....képzeljétek, ez a bolonddili amikor vége volt a tornának elkezdett panaszkodni, hogy dugó volt, meg minden, meg ráadásul Budán parkol.....én meg elhittem Kép
(Vik ismerte az apa-kocsit-hajt c. számot....nemhiába 5 évvel idősebb nálam, mer nekem teljesen új volt Kép)Ja, és mitől van izomlázad?????? Kép

Votiv: neked is izomlázad van? lányok, valamit rosszul csináltatok Kép nekem nincs Kép

Recca: saját kút????? Budapesten? ja, és imádom az olyan kék öntöttvas kutakat, olyan jó abból inni....mindig csurom víz lettem tőlük

Mondtam már, hogy én a kekszet szeretem, ti csokimánok!

jajj, tegnap nem írtam, de Bogárka: Petráról angyali volt a hintás kép

Johi harisnyavadászatáról jut eszembe, hogy ha van 68-as felesleges harisnyátok, meg polár, vagy vastag felülre való rugitok (vagy thermo együttes) eladósorban, akkor gondoljatok ám rám!!!!! (Votiv az Istókét honnan szerezted?????)
ada007

Fanni este jó lázas volt, de szerencsére egészen jól aludt. Most nem lázas, remélem ilyenkor már ez nem jön vissza.
Johi

Kép
Kép
johanna1975

Ada akcióján felbuzdulvam, de nem beelőzve elé minket is érdekelne meleg hálózsák. Épp reggel mondtam a kedvesnek, hogy kéne venni, de jó ötlet, mert hátha van itt valakinek feles. De az első darabok persze Adának járnak. Nem akarom rontani a bizniszét. Bocsi Ada....

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Jóóóóóóóóóó reggelt!
Azt hiszem, a sikítozós kórság még mindig rajtunk van Kép Mi a lovam lehet a gyermekkémmel????? Dokinénihez sem tudom elmenni, mert mit mondok? Kéremszépen a lányom úgy, de úgy sír, pedig nem szokott....veszett értelmes Kép
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚtálom, hogy nem tudom mi baja van, tanuljon már meg beszéééééééééééééééééélniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ada007

Nekünk is csak tusolonk van, és néha úúúúgy hianyzik egy illatos lazito fürdözés, gyertyafénnyel, Enyaval a háttérben....
Egyébként jo reggeltKép

KépKép
fibi

VÉGIGALUDTUK AZ ÉJSZAKÁT!!! IHAJ CSUHAJ!! Kép Kép Kép
És mióta panaszkodtam, nem is harapott meg! Kép Úgy látszik, csak világgá kell kürtölni a bánatomat, és az megoldódik? Akkor kiabálok még párat... Kép
És tegnap vele másztam 4kézláb (versenyeztünk a TVig meg vissza) és úgy nevetett, hogy elszállt az ereje és mindig hasravágódott. Látnotok kellett volna!Kép Aztán a kutya is beszállt a buliba: -Jé, ma mindenki kutya?- gondolta ő, szóval a padlón fetrengtünk, rötyögtünk, jó volt. Kép
Este házit írtam, nagyon rendes kislány vagyok, ugye? Kép

Jucus,
vezetés biztos rulez, de én el sem hittem, h bénázol, csak szerénykedsz mindig, most meg már esőben is... ? Nekem egyértelmű volt, hogy megy ez neked!Kép

Csoki: áh, inkább sütiiiii!!! Minden mennyiségben, ugye, Zanza? Kép
neet
neet

Sziasztok lányok!

Tegnap köszi mindenkinek aki skypon rámugrott!
Bocsi de apa hazajött korán és lefoglalta a gépetKép de legalább itthon volt és nem csavizott Kép

Fibi!

Köszi hogy hiányoltálKép hála az égnek minden okés és nincs semmi gondKép Kivéve hogy tegnap azzal a rohadt kokainos fiolával szétvágtam az ujjam úgy, hogy majdnem bepi..ltemKép azt hülye volt aki ilyen fiolába tette!!
Majdnem csontig vágta az a sz@rKép

De már jól vagyok és nem haltam beleKép

Jucus!

Bocsi hogy a múltkor csak úgy leléptem de lefagyott a gép és már nem volt kedvem újra felmászniKép NE HARRRIIIZZZZ PLÍÍÍÍÍZZZ!!!

Tegnap nem tudtunk menni tornára, (BOCSI ADA) mert Bendimnek baromi sírós napja volt amit amúgy sosem szokott. Egésznap sírt, és kézben volt, meg ráadásul a hülye anyja vmit biztos összezabált mert szorította baba pocoját, és csak du 4-5 közt volt meg az első kakinkKép de legalább kijöttKép

na most megyek mert nyüszít hogy ő éhes!

Ja
NEet!

Neked az állam fizeti a fősulit? Hogy is van ez? Léccci mert jelentkezni akarok vhova(mégkitalálófélben) és érdekelne. Pl hogy a tankönyvek milyen árban stb: Köszi!
eszti25

Eszti,
ez az elte angol szak egy "érdekes" dolog. Ingyen van, csak nappali van, én a 3évest csináltam, de az már megszűnt, most ennek csinálom a 2 éves kiegét, de ez is megfog szűnni, asszem most indult utoljára, vagyis aki halasztani akart, már nem tehette meg.
Igen, államilag finanszírozott, nekem duplán is, mert ugye gyeden vagyok, de ezt nem is jeleztem, mert amúgy is ingyenes. Könyvek nincsenek, ez jó, mert olcsó, de nem jó, mert mindig a könyvtárba kell szaladgálni, ahol 200 főre kb 10 pld jut, és ebből kb 5 csak helyben olvasható. Kép Jegyzeteket lehet fénymásolni, meg a tanárok hoznak handoutokat, ill. a diákok melóznak, és ők hoznak órára anyagot. Dióhéjban. Ha többminden érdekel, írj mélt (profilban cím) és kivesézzük, jó?
A szakkönyvek, szótárak, stb sokezerbe kerülnek darabonként. És ha sokat bukdácsol az ember, itt is fizetni kell, asszem csak 5 év van ingyen. (10 félév), a túlfutók tejelnek.
Ja, vizsgák is ingyen vannak, sőt, ösztöndíj is van, ha jól tanulsz, meg mindenféle támogatást is lehet igényleni, szóval összeségében nem rossz.
KOKAIN: brr, én is sokáig véremet hullattam érte, de aztán konyharuhával ragadtam nyakon, és láss csodát! Próbáld ki!
neet
neet

Neet,
irigy vagyok az éjszakátokértKép
Fetrengös-rötyögés rulez, nalunk is bejönKép

Eszti,
kokainos fiola, jaaaajKép

Bogarka,
az anatomia tényleg naggyon durva tárgy? Mindenki ijesztget, h amiatt jol elmegy a kedvem az egésztőlKép Apa tegnap megkérdezte, h "Szerinted ki izgul jobban a suli miatt, Te vagy én?"Kép

KépKép
fibi

Köszi Neet a fősulit! Én gondoltam a jogra, meg a pénz és számvitelire.

De inkább irok mélt nemsoká!

A kokainos fiola átvágta a konyharucit isKép én is mindig avval csinálom pont ezért hogy ezt a balasetet elkerüljemKép De kifogott rajtam és még a konyha rucit is varrhatom megKép
eszti25

Sziasztok!
Emma kétszer ébredt éjszaka, aztán reggel 6-tól 8-ig együtt aludtunk, akkor anyós telefonja ébresztett, de mire leértem a galériáról, lerakta. Soha nem értettem ezt a logikát. Ha már hármat csönget, úgyis felébredek rá, akkor várja már meg, mire felveszem.

Azon gondolkodom, hogy kenguruban elmegyünk egy kicsit sétálni, már kezd bezártság érzésem lenni. Csak nem tudom, hogy öltöztessem a gyereket?

Kép
Kép
manoka11

Manoka,
mi is indulunk nemsoká, ruha a következő lesz: hosszúujjú body, pulcsi és egy kiskabát. Ha meleg lesz, vagy a kabát, vagy a pulcsi le, de sztem kelleni fog. Alul meg persze naci, zokni, ebből tán 2, mert cipőt lerúgja. Kép
De most úúúúgy alszk! Kép Az előbb felnézett, motyogott valamit, és mosolyogva visszaaludt. Jaj, megzabbantom! Kép

Eszti,
azon szakokról gőzöm sincs, de írj bátran.Kép

Éljenek a Máték! Kép
neet
neet

Megjöttünk a dévényesektől, mármint a kezelésről.
Jó volt, gyerek űűűűűvöltött, de legalább végig mondta a lány, hogy mit csinál és miért és a többi.... Muszáj járni, Fanni nincs valami jó izomtónusban, túl feszesek nekije....

Ildi:azt mondta az én "nénim", hogy a laza izomtónus, azt hiszem nektek ez van, az a jobbik eset. Tehát könnyebb kezelni és nem is olyan nagy gáz, mint a miénk. A kezelő hölgy jó fej volt, mindig monda, hogy mit csinál és hogy fáj, Fanni persze bömbizett és néha odaadta megnyugtatni. És 3000 ft per alkalom. Ha érdekel megadom a számát.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Eszti,
és örülök, h kokain ügyben van nálam is bénább.. Kép
neet
neet

Mi is lassan indulunk kendővel: rövid bádi, hosszú ujjú pulcsi, kisfarmer, két zokni, kocsicipő, sapka...de lehet, hogy a farmicek alá húzunk egy harisnyát....
ada007

Tényleg valaki tudja, hogy csak az első diploma megszerzése ingyenes gyes vagy mi a tököm alatt? vagy mást is lehet. nekem van egy büféruhatárszakos diplomám, hát nem egy nagy szám és ezt szeretném kicsit komolyabbá tenni, de persze ingyen... vajon ezt lehet?

Mesi: merre jársz? nincs baj ugye?

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Helló!

Na, akár lesz tali, akár nem megint nem tudok menni. Kép És tornára sem jövő héten. Kép Mivel hétvégén megyek suliba Miskolcra, és a jövő hét végén is kell mennem így egész jövő hétre ott maradok vidéken a szüleimnél, akik a közelben laknak, hogy ne kelljen annyit utazgatni. Kép

És babanetre sem tudok majd jönni, mert ott csak modemes internet van, ami olyan lassú, hogy kizárt, hogy nagyon nézni tudom majd. De azért lehet, hogy majd bekukkantok. Kép

Eszti Kép, jobbulást az ujjadnak.
Kokaint én összehajtogatott textilpelus védelmével nyitottam ki mindig. Kép

Szegény Manó, jobbulást neki is! Meg mindenkinek akit elkap valami fránya nyavaja.

ruz
ruzicsky

Ada: ugye nem harizol, amiért én is pályzom hálózsákra? de nektek legalább harisnyátok van.nekünk még azsenemvan.

j.

Kép
Kép
johanna1975

Johi

Tudtommal bármilyen költségtérítéses képzés, ami állami az ingyenes a kismamáknak, tök mindegy, hogy hányadik diploma.

sőt még idézetem is van hozzá:

22. § (1) Az állami felsőoktatási intézményekben költségtérítéses képzésben részt vevő, az adott félév (oktatási időszak) első napján terhességi-gyermekágyi segélyben, gyermekgondozási segélyben, gyermeknevelési támogatásban vagy gyermekgondozási díjban részesülő hallgató, aki alapképzésben, kiegészítő alapképzésben, szakirányú továbbképzésben vagy akkreditált iskolai rendszerű felsőfokú szakképzésben vesz részt, költségtérítés fizetésére nem kötelezhető.

ruz
ruzicsky

Oxi, ti tenyleg klassz helyen lakhattok!
bar a kornyek itt is szuper, de a portankon meg van mit sepregetni... de sebaj, elobb-utobb nekunk is lesz szep hazunk, meg rendezett kertunk, es nem egy hatalmas kupi kozepen fogunk eldegelni. es akkor majd jol meg merek hivni barkit hozzank, es nem kell szegyenkeznem...Kép hm. azt hiszem, csak evek kerdese...Kép meg nem is tudom, de ennek a mostani allapotnak is megvan a maga szepsege (v inkabb szerethetosege), es szerintem egyszer majd meg nosztalgiaval gondolunk vissza ra: haj, milyen csorok is voltunk!KépKép

Manoka, hat sajnalhatod is, h nem voltatok tornanKépKép mert jo volt meg mindenKép de majd legkozelebb. bar nem biztos, h jobb lesz az idoKép

Neet, a negykezlabas verseny jo lehetettKép aranyosKép

Ada, siras nem lehet fog miatt? tudom, h - mint Juc megmondta - amirol nem tudjuk miert, azt rafogjuk a fogra, de B-nel tenyleg akkor kezdodott a sirdogalos idoszak: nagyon sirt, pedig elotte sohaKép. aztan ki is bujt 2 fogacska. igaz, azota is nyugosebb, mint azelott, de ragcsal is serenyen...

B koszoni mindenkinek a 'boldog'-ot!!! a tegnapi nap tenyleg eleg jo voltKép

Coolio
recca

mi mar megjottunk a setabol. szerintem tegnap huvosebb volt. de azert B-n volt egy hosszuujju body, pulcsi, harisnya, 2 zokni, meg egy vastag kezeslabosKép. ja meg satyiKép. ja es persze kendoben. es nem mondta, h melege lenne...

Coolio
recca

Nem mondjátok, hogy Recca írt utoljára 11.18-kor? Én meg azt hittem oldalakat kell végigolvasnom, mert egésznap lógtam Kép
Hu, jó kis napunk volt: délelőtt játszóház Zsancival és Igorral Kép, aztán ebéd anyukáméknál, aztán auchan -ahol összefutottunk Zsebivel és Brúnóval Kép - aztán Kika...most értünk haza nemrég. És a fiam egy angyal volt, úgy bírta ezt a hercehurcát, egésznap mosolygott, pedig szegény épphogy elaludt valahol mikor elindultunk/megétkeztünk stb. Hát Petrával ilyen egésznapos túrára nem vállalkoztam volna ennyi idős korában az biztos...de Doni tényleg egy kisangyal (a la Suttogó) Kép
Na megyek, hiányolnak...

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka: Szerencséd volt, egész nap karbantartottak Kép Én is csak lestem, amikor hazaértem.

Ada: Nem lehet, hogy kicsit túlterheled a lányod? Szeptember eleje óta meg nem állsz... Persze ez csak a privát véleményem.

Jóóól megszívtam... Elmentem a dokimhoz, erre továbbképzésen van Kép Holnap reggel mehetek megint.

KépKép
oxigen
Györköny

Mi is megjöttünk Tescobol, itt éppen sütött is a nap, ugyhogy csak body és vastag rugi+sapka volt B-on. Viszont szörnyü élményben volt részünk:Kép
itt aszfaltozzak az utat, és meg kellett allnunk a keresztezödésnél, mert munkasok elfoglaltak a terepet. Erre az egyik traktor fogja magat, es BELENKTOLAT!!! Kép Mintha nem lenne visszapillantoja, vagy mi... Ugy megijedtem, gyorsan en is tolattam egy sort. Aztan eltereltek mellékutcaba, és ott meg elkapartunk a sarban kétszer is! Ugy fostam, hogy na itt ragadunk, aztan mit csinalok a gyerekkel, hogy jutunk haza???? A kanyarban majdnem kifordultunk, rendesen halalfelelmem volt, B. is sirdogalt szegenyKép
Aztan nagy nehezen visszajutottunk a föutra, es csakazertis elmentünk a bótba. Férjem persze jol lecseszett, h miert nem vertem ki a balhét a munkasok fönökénél...

KépKép
fibi

Remélem mindenkinek ragyok a lakása/háza, megfőztött előre 3 hétre, gyerkőc rendben, apát készen várja, hiszen EGÉSZ NAP (ahogy látom 11-től ) NEM VOLT BABANET Kép akarom mondani Kép

Habár mi most értünk haza, bejártuk Tolnát, Baranyát.Már megint.

Holnap Ringató után megyünk Debrecenbe, úgyhogy nem jár sokat írni a hétvégén, mert nem fogom tudni visszakövetni.
Azért ma este még leszek, ha LH engedi.

Recca: megnézte dokinéni, mert arra volt úgyis dolgunk, gondoltam egy kukkot megér; nem fog, nem torok, nem pocak, úgyhogy valószínűleg az oltás 'mellékhatása' a sikítozós rosszkedv. De mintha ma jobb lenne a helyzet...na majd fektetésnél kiderül.Mindenesetre ma már volt kacagás, meg mosoly is, kezd visszatérni a mosolygósBogyóm

Ja, és Johi: nekem nem is kell hálózsák, valamit félreolvastál Kép
ada007

Na vége a karbantartásnakKép

Kinek van még skype-ja? Habár nálam egyelőre csak a chat működik, szarakodik valami a hangkártyánkkal.

Ada!
Lehet, higy Lizzinél is fogproblémák vannak, Emma is viszonylag sokat sírdogál az utóbbi napokban. De lehet, hogy abban is van valami, amit Oxi írt?

Oxi!
Király helyen lakhattok! Mikor nevezhetünk be egy látogatásra? (hú, de pofátlan vagyok)

Fibi!
Nekem is elegem van az összes útfelújításból!

Kép
Kép
manoka11

Leulok a gephez delutan, erre babaNYet van...

Kedvenc Gigim Kép Recnek sraca van, nem lanya, csak marhaul novesztik a hajat Kép Es ne legyel szomoru te gyagyas, mert tokjo neked es 2008ban megtokjobb lesz Kép

Kakaot meg karamellt nem fogok csinalni a tapszerbol, ne aggodjatok es koszi a tanacsokat.

Nekem is irtosokaig csak karban aludt a csajom, de aztan "kinotte", mert ahogy nott, egyre kenyelmetlenebb voltam neki, ugyhogy vegre johetett a kisagy. Most, hogy megnagyobb lett, mar a kisagy is kenyelmetlen neki es a mi agyunk kene, de ugy, hogy mi nem ott alszunk, mert marhasok helyet foglalunk Kép szoval ma is "H betu" alakzatban aludtunk, mert o kozottunk mindig keresztbe fordul es igy tur/rug/lok le minket. Mar nem birjuk sokaig... Kép Tegnapelott viszont mazlink volt, mert csak hajnali otkor sirt fel, es csak 6.45kor vettem ki a kisagybol es hetkor fel is keltunk.

Zsebi, gondolom, en most lemaradtam. De ha veletlenul latsz valahol egy 86os vastag, orkanos sinadragot, szolj legszi. Tavaly C&Aban kaptam tokjot ketezerert.

Zs, GGt is vesszul fel. Kered dvdn? Es akkor barmikor megnezheted, amikor van idod.

Rec, meg viz sincs? de akkor legalabb ingyen osztottak a telket, ugye? vagy nagggyon olcso volt, gondolom. ez nekik fovaros... nem akarsz reklamalni? Kép

En kiskorkomban meg tinikent sok edeseget ettem (a fogaimrol ne is kerdezzetek), de amiota okos es szep felnott vagyok, jobban szeretem az egeszsegesebb kajakat Kép mostanaban peldaul odavagyok a friss furtos paradicsomert, ebbol rengeteg legyen egy leheletnyi soval es valami bombajo magos-rozsos marhasonkas vajkremes bucival, hu, mindjart megyek is erte... asszem inkabb joghurtfuggo vagyok, kulonosen a sajat gyartas (natur joghurt, friss gyumolccsel esetleg muzlivel is) jon be nagyon Kép Ja, egyebkent eselyem sem lenne az edessegfuggosegre, mert ha veszek egy mogyorokremet vagy egy-ket csokit, mire napok vagy hetek mulva eszembe jut, hogy megegyem mar csak az ures uveget, vagy a hult helyet talalom... ti hova rejtitek az apak elol az edesseget? vagy azonnal megeszitek?

Ja, Beet, mar at akartam kuldeni azt a keves es ugyetlen kepet, amit csinaltam multheten, de meg nem sikerult. Majd igyekszem.
moosejaw

Recca: Kép
Oxi: háááát, nem lepne meg, ha a gyerkőc idegzsibbadását az én nikkelbolhám okozná....de azért nem hinném....mármint, hogy az a baja, hogy megyünk.....ha meg igen, hát akkor jól megbosszulja, mert azt a fejhangot, amin sikítozik nem lehet elviselni Kép
Bogárka: mondtam én, hogy Doni egy angyal Kép
ada007

sziasztok, én a téli babáktól vagyok. bocsi, hogy nem témába vágó a dolog, de ti biztosan többet tudtok nálam Kép a Szt Imrében fogok februárban szülni, Dr Bálint Balázsnál, és érdekelne, hogy mennyit kér, vagy fogad el a szülésért, és mennyit a magánrendelőben terhesgondozásért? ha van valaki, aki tud segiteni, azt megköszönöm. az emilem a profilomban van. és jó babázást nektek!

miraemma

Miraemma és Sebestyén
Kép
miraemma

<center></center>

KépKépKépKép
proone

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: