A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Hello Lányok!

Most sikerült lezuhanyoznom...ma kézben lévős napunk van, úgy tűnik folytatjuk a tegnap éjszakát......Nyűgi a köbön.

Bakker....elfelejtettem a pulzust. Na, sebaj.

Mi lenne, ha rossz idő esetén itt a tornán taliznánk?????
ada007

Szasztok!
Panna ölemben,ezért bocs a hibákért.
Voltunk tornán,kicsit késtünk de jó volt!És elnézést mindenkitől,hogy úgy elrohantam de Somáért kellett mennem.
És láttam Vikit és Istit aki ráncolta a homlokát amikor ölbevettemKépÉS Rékát is ,és LH-t és Benkét is
És tök jó volt!

Fic!Hozzánk jöhetsz szoptatósfotelba szoptatni,bár én sosem használtam erreKépAz orgazmusfotel (FIBI figyelsz?)meg azért durva túlzás szerintem.Szpobadísznek jó.Persze amig nem volt én is azt gondoltam,hogy hű de nagyon.Aztán lett és semmi extra.

Most megyek megpróbálom kölköket elaltatni.Ja,itt volt védőnéni is,most ment el.
Neet!

Fogzás. ezt a legkönnyebb rámoondani ilyen megfejthetetlen reakciókraKép

Jucus
20170114224602

Neet, nalunk ugyanigy van: 9-töl alszik, és 11-éjfél felé kezdödik a show, reggel 6-ig orankentKép Szopira visszaalszik, de nyöszörög közben és utana is kicsit, egész addig, amig ki nem megy az alom a szememböl...

KépKép
fibi

Soma a mai napig csa úgyhajlandó elaludni ha mellette fekszik valaki.Ez tök macera.PAnna viszont letszem és alszik típus.Ebből is látszik,hogy ketteskék hátrányos helyzetűek.

Bogárka,Zsanci!

Oxival félig lebótoltam csizmákat.Azért csak félig mert rohannom kellett és nem tustam megvárni amig kocsibhoz el...stb.SZóval kifizettem de még Oxinál vannak.Azt mondta,hogy valamelyik nap úgy is bejön a városba,mondjuk hozzámKépés akkor hozza.

Zsebi!

Bölcsivel mi a helyzet?
Puntovics RULEZ,imádom!

Juc
20170114224602

Soma a mai napig csa úgyhajlandó elaludni ha mellette fekszik valaki.Ez tök macera.PAnna viszont letszem és alszik típus.Ebből is látszik,hogy ketteskék hátrányos helyzetűek.

Bogárka,Zsanci!

Oxival félig lebótoltam csizmákat.Azért csak félig mert rohannom kellett és nem tustam megvárni amig kocsibhoz el...stb.SZóval kifizettem de még Oxinál vannak.Azt mondta,hogy valamelyik nap úgy is bejön a városba,mondjuk hozzámKépés akkor hozza.

Zsebi!

Bölcsivel mi a helyzet?
Puntovics RULEZ,imádom!

Juc
20170114224602

Jucus,
Eszter 8 hóig teljesen "rendben" volt, letettem este, felvettem reggel, max 1x szopizott közben, sőt a végén már csak vizet ivott. Az elmúlt másfél hónapban viszont... jaaaajjj. Lehet, hogy van szepszor apa miatt is? Mert kb pont azóta dolgozik, amióta ez megy. És ha apa hazaér, fülig mosoly, édes baba, idegbeteg mama meg nem megértve. Kép Vagy Kép? Bár most nem panaszkodom, de aludt 2 órát, du egyet.
neet
neet

Szia Csajok!
Én csajom megint alszik! Szóval nálunk 7 hónapig az ment, hogy nappal mellkason aludt csak a drága. Szerencsére éjszaka nem evett, de fölriadt többször is.Ilyenkor cumi és hátsimi működött. Amikor már nehéz volt már a kenguruban altattam és a fejét letakartam egy pelussal, hogy ne érjék ingerek. Különben nem aludt volna be akkor sem ha az álmosságtól lesett volna a feje. Amikor jöttek a melegek a kenguruban ömlött róla a víz , na akkor mondtam erről leszokunk. Akkor jött a sima ringatás és alvás tovább a mellkason. Egyszer aztán meguntam és lecsempésztem magam mellé a francia ágyra és nem ébredt fel, együtt szunytunk. Korábban amikor beemeltem az ágyba akkor kelt fel de rögötn. Aztán egyszer kétszer otthagytam és kijöttem. Ez addig működött, amíg egyszer le nem esett az ágyról. Na akkor mondtam vége, irány a kiságy. Persze nem mindig működtek ezek sem. Azonban a ringatás+cumi továbbra is fontos volt. Aztán a nyár vége felé egyszer annyira ficánkolt a kezemben és nem karta fejét lehajtani, hogy azt mondtam na jó ficánkolni az ágyban is lehet. És láss csodát a gyerek 5 perc múlva letette a fejét és elaludt. Ez azóta is így van. nem kell ringatni, de ott kell ülni az ágy a mellett és néha simózni. Persze fontos, hogy elég fáradt legyen, mert különben nem ér semmit az egész, feláll és kidobál mindent az ágyból, meg beszélget.

Persze éjszaka is felkel még átlag egyszer, akkor áll az ágyban és sír vagy csak beszélget állt. 3 óra körül. Ilyenkor magamhoz veszem lefekszem és a mellkasomon visszaalszik. Aztán gyorsan visszacsempészem az ágyba. Ha 5 körül van ez akkor ott marad nálunk az ágyban, ebben állapodtunk meg apával.

Lekopogom kisebb nagyobb kilengésekkel nálunk most ez működik. Nem tudom segít-e ez valamit.

Zsan! Bogárka!
megpróbálok nem odafigyelni a fogcsikorgatásra, de baromi nehéz.

Mi is kényszer kimenőn voltunk, hogy L. lenyugodjon. Zsebi Bruno mennyi idős most?

Moose! köszi az infót, apjukkal azt beszéltük, hogy egyenlőre nincs hova rakni a padot, így most nem veszünk, de azért fáj érte a szivem.
beetrix

Jucus, FIGYELEK mint egy jo diakKép de nem én irtam az orgazmusfotelt, hanem PocakKépKép

Lehet kapni pici kesztyüt? teljesen kihült B kezecskéjeKép

KépKép
fibi

Helló!

Ja, Fibi azért kérdeztem a sulit, mert én is járok Miskolcra suliba, csak én jogra, és szombaton megyek most nem pénteken. Kép

Neet

Ez érdekes, a felébredés még oké, nagyon sok kisgyerek többször felébred éjszaka és ugye azt olvastam, hogy ez normális, de miért a sikítás? Bendi unokatesója, másfél éves ő is egy darabig átaludta az éjszakát aztán náluk is jött, hogy éjjel szinte óránként kelés, de ő ilyenkor iszik és alszik vissza. Reggelre meg már több kg. a pelusa. Kép

ruz
ruzicsky

Beet, köszi h leirtad, igen segit, mert élteti bennem a reménytKép

KépKép
fibi

Ruz, és hova? az "igazi" egyetemre vagy a magánba?Kép ha lesz pénteken is, majd szoljKép

KépKép
fibi

Moose!
kakaó fog!!! (kakit) tök egészségtelen. sztem.
Igen, Fibi, sztem Moose védőnője is oldschool. Kép
Enyim hál' Istennek ilyen szempontból nagyon korrekt, mikor mondtam neki, hogy B-nek két évesen bio kakaót adtunk, és emiatt nem kakilt 4 napig, akkor mondta, hogy a gyerek szervezete alapból nem hülye, csak mi rontjuk el. A gyerek szervezete jelez, ha vmi nem jó neki...és a kakaó nem igazán jó. mint ahogy a csoki sem. persze mértékkel szinte minden gyógyszer, de akkor is...Kép
Ez a hülye front...Kép Igi tök kivan már 2 napja...anyja is...Kép
Bogárka!
holnap rulez, hánykor is? 10?
és ki jön méééég????
A Nap Rejtélye: volt e Juc tornázni????Kép
én ott voltam reggel a Haller utcában, de olyan kaki idő volt, hogy nem tudtam volna mit csinálni 2 kőccel, és ráadásul nem is mertem volna vezetni ekkora esőben...Kép igy haza gyöttem.
Beet!
nagy popsis, kb. 9 kilósom van. Fürdőgatya ügyben irom ezt.
ja, és APEH loves me!!! Kép olyan aranyosak voltak, hogy csak na!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Az "igazira" járok. Kép lesz olyan, hogy pénteken is megyek.

ruz
ruzicsky

Neet, hát ez az, Isti is rendben volt, 1 hós kora óta egyszuszra átaludta az éjszakát, erra az utóbbi pár hétben minima 1x felébred (a max eddig csak 3 volt, dehát az is horror), és többször hallom még, hogy felsír álmában - aztán mikor odamegyek, látom, hogy fekszik, nem mocorog, szóval nem ébred fel, csak lehet, hogy rosszat álmodik?

valahol egyszer azt olvastam, hogy ahogy egyre többet lát a világból, egyre rosszabbakat tud álmodni a gyerek (pl. idegen emberekről)
barátnőm gyermeke az 1. szülinapi bulija után (jó nagy a család) éjjel óránként felsírt

szóval talán ezek az éjjeli kelések rossz álmok miatt is lehetnek...

meg nálunk is van foggyanú, újrakezdődött a két kézzel a szájban turkálás, meg a vad rágcsálás...

kényeztetés: szerintem ebben a korban még nem nagyon lehet elrontani (bár biztosKép), de "végérvényesen" csak nem Kép - meg aztán erről eszembe jut, hogy Jucus szerint mikor kényeztessük, ha nem most, hiszen legkésőbb 18 év múlva lelép valami kis csajszival Kép

nappali rosszaság: egyre inkább úgy tűnik, hogy fiam nem tűri a korlátokat, és ezzel lesz még sok-sok gond...
főleg amíg még nem tudok az "agyára hatni" Kép

Bogárka, Te épp ezért vagy szaktekintély! Kép

votiv 8)
votiv

Enyim B is sikit éjjel. és tök idegesitő. főleg, hogy Igi erre azonnal kapja fel a fejét, mert azt hiszi reggel van, és indulhat a móka...én arra gondoltam, azért sikitás, mert az egyszerű nyöszörgésre már fel sem ébrednék, igy viszont azonnal kipattanak a szemeim, és morgok. Jobb esetben. Rosszabb esetben kiakadok, és haragosan beszélek B-vel. Sőt, volt már, hogy befogtam a száját, ami nagyon csúnya dolog, egyetlen mentségem, hogy félálomban voltam, és rettegtem, hogy Igi fel fog kelni...grrrrr....csúnya csúnya éjszakák. Viszont tudjátok mi az érdekes??? hogy ha B máshol alszik (papa, mama, stb) akkor ott nem csinálja, sőt, ott általában nem is 6-7-kor kel, hanem a múltkor NEGYED 11-kor!!!!!!!! MIÉRT???????

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci,
mert csak téged szívat. Kép
Bocs. De ez kijött. Kép
neet
neet

na ezt se tudom eldönteni, hogy akkor ha felébred, adjak-e neki enni/inni, mert félek, hogy megszokja, és úgy marad... (eddig adtam neki enni is inni is, optimistán gondolva, hogy ez rendhagyó eset... - lehet, hogy máris rászokott???? ááááá)

na és előbb is felsírt, de aztán percekig semmi, és tovább alszik...
vajon mi lehet ez?????

még azt jutott eszembe, hogy a gyerekdoki is említette egyszer, hogy fogzás alatt a gyerek összeszorítja álmában az ínyét és előfordul, hogy ez nagyon fáj, ezért sír fel

votiv 8)
votiv

na és az én dokim is jött a tápos kakaóval, karamellával, 2 kanál kristálycukorral édesítve... asszem a gyerek fogai barnán jönnének ki, ha ezeket adnám neki... meg olyan hiperaktív lenne, hogy ihaj

votiv 8)
votiv

erről jut még eszembe, hogy próbálkoztam megint az üveges kajával, és Isti nem ette meg a Hippet, csak a kecskemétit - dehát ugyanaz a gyár, ugyanazok az alapanyagok, vagyis majdnem: a KK-ban van hozzáadott cukor... itt kezdődik az édességfüggő élet (én is ettől szenvedek a mai napig Kép)

votiv 8)
votiv

Ez az alvás dolog jó bonyolult mi? Kép

Bendi is először csak mellkason aludt el vagy ringatásra, de nála csak úgy 3 hónapos koráig tartott. Napközben meg volt egy időszak amikor aludt 3 órát is egyben, de úgy, hogy közben felébredt vagy kétszer szopizott és visszaaludt. Ez is kb. 2-3 hónapos koráig, utána nem aludt napközben egy huzamban fél óránál többet, (naponta 3-4 alkalommal aludt fél órát) bár voltak alvósabb napjai, amikor bepótolta. Aztán már az alvósabb napok is kimaradtak, úgyhogy napi 3-4 fél órás alvás volt mindössze. Kép

Most viszont egy-két hete úgy alszik, hogy egy nap kétszer alszik úgy másfél órát. Kép Úgyhogy most élvezem, hogy van időm akár még főzni is, meg Babanetezni is. Kép

Az éjjeli ébredésekre meg nekem is mondta a doki, meg anyósom is, hogy ne adjak neki enni éjjel, legfeljebb teát!! mert hogy éjjel nem eszünk mi sem. Na erre én meg csak azt tudom mondani, hogy de mi nem is vagyunk kisbabák. Kép Meg, mi is ha akarnánk ehetnénk, csak örülünk, hogy alhatunk, mert fáradtak vagyunk.

ruz
ruzicsky

ZSanci!

Jucus volt torna.Jucus kocsit hajt...egy kézzel,esőben,Jucus kocasit hajt..Most is kihajtunk a Savoyába
20170114224602

Sziasztok!

Ada: Köszi megint a tornát, bár nem voltam túl aktív Kép

Remélem mindenki elnzi nekem ezt a hülye köhögést...

Jucus: Ugyeseb hajtod azt a kocsit, nem számít sem eső, sem hó... Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Zsan, ez tenyleg ugy hangzik, ahogy Neet irtaKép Biztos erzi, hogy ott vagy, és szeretne Hozzad bujni. Ez azt jelenti, hogy Teged sokkal jobban szeret, mint a nagyszüleitKép Na, most jol megaszondtamKép

Votiv, en is sokat gondolkoztam, miert ebred fel. Fog, rossz alom, anyahiany, nem tudhatjuk. En már feladtam, hogy rájöjjekKép Balint tegnap csak 2x háromnegyed orat aludt, na mondom, biztos lesz egy jó éjszakám.... hat, nem igy lett..

KépKép
fibi

Votiv, cukor: azért tesznek mar a bébiételbe is sztem, hogy minél elöbb raszokjanak a kölkök, az nagy biznisz... De talan nem mindegyik szokik ra. En is kaptam mindenfele cukros kajat jo koran, es sosem lettem édességfüggö. Sogornöm mind a 3 gyereknek mértékkel ad cukrot, és egyik kéri, masik nem. Ez is egyénfüggö talan.

KépKép
fibi

Fibi, Votiv, hm. en is filozok, h vajon mitol fugg az edesseg-fugges, ill. mit tehetnek, h B ne legyen az. mert mondjuk en anno nem nagyon ettem cukrot, csokit, es nem is hianyzott. most meg... jaj. semennyi csokolade nincs biztonsagban elolem... hat, igy nem leszek tul jo pelda... vagy lehet, h ezt mar reg bebuktam, mert az anyatejen keresztul is fuggove teheto a gyermek? vagy meg elobb??? vagy az elso etelek szamitananak? vagy tok mindegy... Kép v Kép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Most jöttünk vissza sétából
Na, hősök vagyunk, vagy hősök vagyunk?! Kép
gyerkőc ma kemény 2 órát aludt, közben 9× felsírt Kép
Hogy mi a frász van, nemtom.
ada007

ja, es kepzeljetek, B ma 6 honapos!!! es olyan edesdeden alszik..Kép

Coolio
recca

Ada, hat persze, h hosok vagytok!
es vajon mi is? hisz torna utan meg vasaroltunk meg maszkaltunk egy csomot, mar majdnem 1/23 volt mire hazaertunk, es meg egyaltalan nincs vege a menesnek, mert az utolso csepp vizet ontottem ki az elobb a kannabol, ugyhogy mindjart indulunk is a kuthoz... ez am az edzes!Kép

Coolio
recca

Recca, szerintem Ti is hősök vagytok ezzel a kúttal... áhhá, szóval ezért nincs rajtad egy deka fölösleg se! na jó, megeheted a csokikat Kép

én is csokiőrült vagyok, cukorka meg lekvár meg egyéb nyalánkság nem érdekel, csak a C-S-O-K-I!!!!

votiv 8)
votiv

Recca

Boldog félévest Benkének!! Kép

ruz
ruzicsky

Ada, nekünk is alig aludt ma a csemete, de nem rítt olyan keservesen, legalábbis elég volt tömködni bele a cumit serényen Kép

ancsipancsi

Votiv

Jó neked, engem a csoki is, meg az összes többi felsorolt dolog is érdekel... ezért vagyok dagi Kép

ruz
ruzicsky

Johanna!

Mindig elfelejtem kérdezni! Akkor Ti mégsem mentek okt. 28-án a Dévényhez? Mert azt írtad, hogy szerdán már kezdődik Fanni kezelése!

Dög hideg van itt a lakásban! Be kellett kapcsolnom a hősugárzót!Kép

Képzeljétek! A védőnénink kilépett! Átment máshova dolgozni! Én meg már 2 hete várom, hogy hívjon mikor jön, mert azt ígérte! Sajnálom, mert rendes volt! Kíváncsi leszek az új védőnőre!
ildi76

Gratula a tornázóknak, sétálóknak és egyéb hősöknek!!! Kép
Mi nem vagyunk hősök, csak ültünk itthon és néztük az esőt. Ja, és bekapcsoltam a fűtést, mert nálunk is NAGYON hideg volt...

Éjszakai felébredések szerintem is vagy fogtól, vagy rossz álomtól vannak - néha úgy érzem, megijed valamitől alvás közben, az csak rossz álom lehet! Én szopival szoktam megnyugtatni, ha nem elég egy odabújás vagy simogatás.

Blaye
blaye

Ez nem a mi napunk, Fanni szegény nagyon szenved. Fáj a lába és megy fel a hője is szegénynek. Nagyon nyűgi, úúúúúúúúúúúgy sajnálom

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Ildi: megyünk 28-án is, de akkor a központba megnézik, hogy mi a fene baja lehet. Most viszont egy tornászhoz, aki elkezdni, mert azt mondta, hoyg egy hónap elfecsérelt idő nagyon sok ebbena korban. Szóval meglátjuk holnap. Tényleg jó lenne valami, mert nagoyn feszes, tök nem tud lazulni. nehogy olyan legyen mint én, én vagyok a masszőrök rémálma. Nagyon kötött...

Recca: boldog félévest Benkének.

Csoki: néha én is bezabbantanék, de nem lehet, tiszta beteg lennék tőle. Igy maradnak a természetes dolgok, pedig amikor apa csokizik néha majd beleharapnék, de tudom sajna a következményeit. brüüüüüüühühü

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Johanna!

Kihez mentek? Hogy hívják a gyógytornászt?
Remélem nem megy fel nagyon Fanni hője!Kép Borogasd be a lábiját, biztos jobb lesz!
De akkor nem holnap kezdik a kezelést, ugye? Hogy ma kapott szurit!
ildi76

Recca!
Benkének boldogságos felediket!!! Egyél egy csokit a tiszteletére!!! Kép Kép Deli, nyami nyami!!!
ez az édesség függés tényleg érdekes. én az vagyok. és jól betudtam a csúnya szüleimnek, akik anno tápszerrel etettek és később mindenféle cukorral, meg csokival, és amikor kilukadt a fogam azt mondták, én tehetek róla, mért zabbantok annyi édességet.
azt olvastam, ha 2 éves koráig nem kap a gyerek édességet, nem lesz függő. Én nem adtam B-nek és valóban nem függő. egyedül a banános muffin függőséget észleltem nála. meg a péksütit szereti. de sem a csoki, sem a cukrot, sem semmit...pedig én a mai napig függök.
szóval nem tom mitől alakul ki a függőség, valószinűleg nem olyan eccerű, mint azt én elsőre az eccerű agyammal kitaláltam...Kép
Én csoki, forró csoki és somlói galuska függő vagyok...Kép Kép
Johi!
szegény te!!! Kép no csoki! grrr...beleborzongok!

És valószinű allergiám lehet, mert ma úgy de úgy esett, hogy csak na, és a náthámat, orrviszketésemet, szemkönnyezésemet mintha csak elfútta volna a szél...Kép no pollen, no cry.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

na megjottunk, furcsi is megvolt, B most porog ezerrel: kalimpal, ide-oda forgolodik, vadul razza/ragja a csorgoit, visongat es vigyorog... alvas egyelore nem varhato... en meg megfogadtam Zs tanacsat es benyomtam egy (jo nagy) adag csokoladetKép rizses csoki, a masik nagy kedvenc. most gyartom a tejet beloleKép

JohiKép en biztos nem birnam ki csoki nelkul! de azert nincs (v legalabbis nem volt) ez mindig igy, valahogy az utobbi idoben durvult be a dolog. nem is ertem igazan. de hatha elmulik majd...
FanniKép gyogypusszancsok neki!

koszonjuk a jokivansagokatKép

Coolio
recca

Rossz hatással vagytok rám!

Annyit beszéltetek itt a csokiról, hogy hozattam magamnak párommal a közértből!Kép
ildi76

Recca. hájóhogytiis-lennihősök
altatás: jelenleg kenőben LH, Vik mg pattog ezerrel a lakásban és megy a 'Huszárgyerek' c. örökzöld végtelenítve....Na persze ez rendhagyó eset, de ELEGEM VAAAAAAAAAAAAAN a mai napból.
LH amúgy olyan típus, hogy hol letesszük és alszik, hol meg nem, szóval semmilyen típus....viszont az astro.com-on megcsináltam a körizéjét és elolvastam, hogy mit írnak róla, de nem fogtam fel, mert mindez ma hajnal, ill. éjjel 1-kor volt....

Benke! Hát Bódog!!!!!!!!!
ada007

Ildi: ki volt a te védőnőd? enyém sem túl aktiv... csak nem Õ lépett le.

Kép
Kép
johanna1975

Johi, azért a Dévényesek által kezelt letapadások meg a masszőrök rémálma között óriási különbség van, ég és föld a két dolog!!!! És biztos figyelmetlen vagyok, de miért is mentek oda??? észrevettek valamit nála?

Beet,
Brúnó pénteken lesz 14 hónapos, ez a kép most délután készült, olyan nagyfiús rajta:

Kép
zsebi2004

Recca!

Nektek kútatok is van?Most már úgy elmennék megézni hogy hol is laktok.Olyan vadregényesen hangzik!Kép

Zsanci!

nem reagálod le Jucus hajt témát?Én is lenni hős saját szememben.És most sötérben jöttünk haza Savoya és nem is féltem.Viszont a sebem is fáj,most kezd visszatérni a hasamba az élet és ez nem jó.KépBelül fáj.

Ada!

Csípőtől lefelé fájnak a porcikáim,még olyan is amiről nem is tudtam,hogy van.Pedig állatira nem is hajtottam meg magam.Torna rulez!

Juc
20170114224602

De jó ennyi csokifüggőt látni magam körül Kép. Pedig már azt hittem ez valami nagyon kóros dolog nálam, kezdtem úgy érezni magam, mint egy szenvedélybeteg...Kép
De most sajna nincs itthon csoki, az előbb nyomtam be két túrórudit, de ahogy itt olvaslak Titeket mindjárt lemegyek és nyomom a harmadikat Kép
Szegény Petra alig marad majd neki Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ada, lehet, h inkabb a 'szajbergyerek'-et kellene jatszani nekiKép

Coolio
recca

Zsanci,

Állítólag a Gazdagréti Műv házban (ahol a Ficánka játszóház van) holnap gyerekruha turi lesz, Bővebb infóm egyenlőre nincs, de állítólag márkás ruhák lesznek.

És holnap mentek az Elevenbe Bogárkával???? És mikor???

Juc, már jobban vezetsz mint én Kép Kép
zsebi2004

Ada, körizéjét, ez joooKépKép Amit Balintrol ir az astro.com, az teljesen igaz ra!!!
B. ma is irto gyorsan bealudt, mivel 3 ota fent volt, szétpakolta az egész hazatKép Mindent olyan hamar megun, mar az emeletre is felvittem. Télen mi lesz? Viszem a pincébe, ott rakjon rendetKép

Rizses csoki, nyami, mogyoros csoki, nyami, de en nem ettem ma, kibirtam, biibiiiKép
ps: énis lenni hös, sétaltunk a szitalo esöben.

KépKép
fibi

Zsebi!

Miből gondolod?Dehogy is,csa magamhoz képest vagyok egy hős,hogy bele merek ülni és menni para nélkül.Nekem ez rettenetesen nagy sikerélmény.megyek is megjutalmazom magam egy kis csokivalKép
Láttatok ma Puntovicsot?

Juc
20170114224602

Ada,Fibi!

Én lusta lenni körizét csinálnio még meg sem néztem.Valaki nem csinálná meg a kölkeimét?
20170114224602

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: