A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Ors,
Te ki vagy?
Vagy Orsoly akart lenniKépKép: csak túl nagy volt az izgatottság?
Moni
mj

MóniKép
Nektek is nagyon drukkolok ám az UH miattKépKép
MarcsiKép
Levél mentKép Kicsit kusza, de a lényegét szerintem érteni fogodKép

Puszi: Doris
doris

Edelweiss!
Kérlek dobj le az aljára 42 c 5cn
Köszi Jutka
khjutka

Moni! Persze hogy en vagyok csak neha mar lusta vagyok kiirni a nevemKép

orsoly
orsoly

Edelweiss,
Sajna Edusnak megjött, kéri javítsd ki 3cn-ra a mai nappal.
Köszi,
Moni
mj

Caldea ez oriasi!
Gratulalok! Kép Kép Kép
Szerintem a lombikosok veled egyutt bogtek.... persze mas okbol Kép
Melinda

Az uj kismamákank gratulálok!
Caldea!
Nagyon nagy gratuláciom!Vigyázz magatokra!
Klári!
Tudom,hogy csak este jössz, de nem tudod mi van a doki nénivel.Ma felhivtam a klinikát és azt mondták mostantol csak magánrendel te tudtad ezt?Hát teljesen ledöbbentem ráadásul olyan fogalalt az a szám a mit adtak, hogy még nem tudtam felhivni se.Szoval te mit tudsz?
Jutka
khjutka

Caldea,
Na ezt megkonnyeztem. Tudtam, vagyis ereztem mar a mult heten, hogy baba lehet a dologban. Borzasztoan orulok es nagyon gratulalok. Kerlek kezdj el progeszteront szedni es nagyon vigyazz minden megfazassal, virussal. Ja, es konditerembe ne menj. Jaj, meg annyi "jo tanacsom" lenne!!! (Az elso terhessegem nekem is ilyen stresszes korulmenyek kozott fogant. Teljesen elfelejtkeztem arrol, hogy meg kene jonnie. A nagyim meghalt, a maganeletemben problemak voltak, nagyon intenziven kondiztam. Aztan egy nap megmertem a homet, 37.1 volt. Teszteltem. 9, azaz kilenc tesztet csinaltam (mind pozitiv lett), mert nem hittem el, hogy terhes vagyok. Akkor mar dobogott a mutyur szive...

Doris,
Mar ketten is babasak az endos klubbol. Most aztan mindent bele...... (Bar nekem ez a honap biztos kimarad!)
Anyu holnap megy a sebeszhez, szoval holnap mar tobbet tudok. Gyogyulj meg hamar. Nagyikad?

Marcsi,
Lehet, hogy le vagyok maradva, de nalatok is lesz inszem?

Cipomama
Cipomama

Sziasztok !
Ma már sírtam bánatomban, de hála nektek, örömömben is. Furcsa a világ, emberek mennek el, és emberek jönnek helyettük.
Caldea, Kamelia! Nagyon örülök, hogy bõvítettétek a zebrások táborát! Kép
Alice Kép
Gratulálok hugidnak!
Pilinke Kép
Szerintem a fél 6 órai 36,9 a korrekt hõ, ha a többit 6 óra körül mérted. Csak keveset aludtál, és biztos magasabb. Moninak könnyen lehet igaza.. jön a bébi!! Kép
Köszi a jókívánságokat. Kép
Sugárka Kép
Köszi a recepteket, már ki is másoltam, - ha lesz alkalmam kipróbálom. Csúnya kiütések, de ne vakard!! Vegyél ilyen hûtõ-rázófolyadékot, és azzal kenegesd! Ma már +12 nap? A hõd hogy áll?
Marcsi! Jutka! Sajnálom, hogy megjött. Kép
Doris Kép
A fájó torokra elhalmoztatok pár ötlettel, próbáld ki Te is. Kép C vitamin mindenféleképpen! KépKép A fülem nekem is nagyon érzékeny, sokszor ráhúzódik a nátha, és már az fáj, nem is a torkom. Meg nem hallok semmit..
Moni Kép
Apa elkísér a holnapi UH-ra? Kép Ha igen, ha nem, lélekben ott leszünk és fogjuk a kezedet KépKépKép A tünetekre meg ne figyeljél annyira, gondolj "csak" a másállapotodra! Bár én is ezt tehetném.
Orsoly!
Nagyon kusza ez a görbe, fõleg, hogy domináns tüszõt is láttak. Nem repedt volna meg? A 22. nap tûnik gyanúsnak, de utána nem szökik fel a hõd.

Vanda
Vanda

Nyuszi!
E. e-mail címe: erasm@freemail.hu
Vanda
Vanda

Caldea!
Hatalmas gratula!!! KépKép Mikor elolvastam alig akartam abba hagyni az ugralast. Baratomnak minden infot amit rolad tudtam a nyakaba zuditottam. KépKép Meghatodni sem volt idom. Vigyazz nagyon magatokra!!!

Jutka!
Nem tudom, hogy miert vagy mi lehet. En mostanaban nem beszeltem vele. Szeretnenk baratommal UH-ra menni (valszeg csak a jovo heten sikerul majd) es csak utanna mennek hozza, kedden 1 ora utan. Ahogy eddig is. De az meg 2 het. Ha akkor megtudok valamit, majd szolok.

Klari
Klari

Jaj Lanyok, nem is tudjatok, hogy milyen boldog vagyok es hogy vigyorgok, amikor sikerul egy babocanak bekoltozni a pociba! Egyutt orulok a Mamakkal! Gratulalok az uj Kismamaknak!Kép
Névtelen

Lányok köszönöm mindenkinek.

Hétfõn uh-ra megyek.

Holnaptól szabin leszek, utána meg táppénzen.
Ha jól tudom akkor még csak lebeg a Drága és nem szeretném ha baja lenne.

Csak az emiljeimet tudom elovasni (Remélem Eniék megengedik).
Gondolom azért majd tájékoztat benneteket.

Egyébként már az aggódás stádiumában vagyok. Jó helyen van minden rendben lesz?

Caldea
Caldea

Szép reggelt Mindenkinek!

Hogy vannak a Kismamáink? Caldea, Kamelia, Moni, Klari, Gitta, Melinda, Lora, Szami? KépKépKép Remélem nem hagytam ki senkit!!! Vigyázzatok nagyon magatokra!
Ki lesz a következõ, akihez beköltözik a kis pocaklakó? HAJRÁ LÁNYOK!!! KépKépKép

Puszi,
Edelweiss

Ja, a mai vízállásjelentés. Kép

<pre>
Nick Ciklus Lakhely Életkor
Kisvuk 4 c 109 cn Svájc 27 év
Újpocok 8 c 95 cn Budapest 33 év
Gabó 31 c 93 cn Miskolc 27 év
Monchy 7 c 75 cn Budakeszi 32 év
Sugár 4 c 73 cn Salgótarján 23 év
Lora 16 c 60 cn Várpalota 25 év
Szami 12 c 58 cn Budapest 30 év
Fércegér 5 c 53 cn Dunaújváros 27 év
Melinda 7 c 46 cn N-o. 26 év
Éva 34 c 41 cn Nyíregyháza 27 év
Indigo 4 c 36 cn Budapest 25 év
Moni 10 c 36 cn Törökbálint 28 év
Cipomama 5 c 35 cn Los Angeles 35 év
Pilinke 2 c 34 cn Budapest 26 év
Kakukkfû 4 c 32 cn Budapest 25 év
Doris 11 c 29 cn Budapest 29 év
Orsoly 3 c 29 cn Nagytarcsa 27 év
Sien 18 c 27 cn Budapest 29 év
Timea 4 c 27 cn Miskolc 29 év
Zsuzsó 12 c 26 cn Budapest 30 év
Edi 12 c 25 cn Maglód 33 év
Mamacs 15 c 23 cn Budapest 24 év
Alma 9 c 21 cn Györ 29 év
Eni 7 c 21 cn Pécs 27 év
Vanda 11 c 20 cn Szolnok 26 év
Alice 37 c 19 cn Budapest 29 év
Kamilla 6 c 11 cn Budapest 26 év
Mzsperx 7 c 8 cn Budapest 28 év
Edelweiss 12 c 7 cn Szeged 32 év
Edus 6 c 4 cn Svajc 25 év
Marcsi 6 c 3 cn Budapest 27 év
Khjutka 42 c 3 cn Vidék 30 év
</pre>

És Hivatalos Kismamáink

<pre>
Klari 9 c 57 cn Budapest 31 év
Gitta 10 c 50 cn Tatabánya 29 év
</pre>
edelweiss

Caldea!KépKépKépKép

Hát ez szuper!!!KépKépKép

Én is csak ülök itt és vigyorgok (na meg egy-két könnycsepp a történetértKép) és csodálom a kitartésodat és sok-sok erõt kívánok továbbra is. Pihizz sokat!

Edelweiss!

Üveg + festékek megvéve, internetrõl minták beszerezve és mindez apucinak (mármint az én apukámnak) kiadva. Neki igen jó a kézügyessége! Mi az az ólomcsík, olyannal nem találkoztam?

Úgy szorítok a többieknek is, hogy minél hamarabb sikerüljön a baba!!KépKépKépKépKépKépKépKép

MARCSIKépKép

Depit félretenni és csak pozitív gondolatokkal foglalkozni!!!KépKépKépKépKépKépKép

Puszi, Pucúr
Pucúr

Orsoly!

Bocs, mostanra sikerült...
A görbéd: ????
Ha megrepedt, akkor már rég az egekben kéne járnia...
Lehetséges, hogy nem tette még? Bár az a 22. napi hö...
Szerintem ne foglalkozz vele. Futás sokszor az ágybaKépKép, aztán majd kiderül.Kép Láttad a Móni görbéjét, hát arról is mindent mondhattunk volna közben!

Doris!

Még mindig minden rendben van!KépKép
Nagyon szép az idö, igy ha lehet, akkor sokat vagyunk kint a kertben a fiammal (igy kevesebbet jutok nethez). Még néhány hét, és ott is végzünk mindennel (a kert egy részét még füvesíteni kell...)
Meg be kell valljam, ilyen idöben sokkal több kedvem van mindent csinálni, ugyhogy ma lehet, hogy ablakot tisztitok KépKépKép(persze csak óvatosan, nem megeröltetve, nem magasba mászva...)

Jobbulást!KépKépKép
Hömérözni ilyenkor is érdemes, csak nem biztos, hogy jó ereményeket kapsz. De az is lehet, hogy igen.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!
Nagy-nagy gratuláció az új kismamáknak! Gyönyörû ez a március nem?!
Vanda!
Velem a helyzet változatlan. Továbbra sincs semmi. A hõm ugrál. egyik nap 37,1 következõ napon 36,9, ma éppen 37,1. Szóval ez sem utal pozitív fejleményekre. De beletörõdtem, hogy ez most nem jött össze (mondjuk az lett volna ám a nagy csoda, ha most védekezünk és akkor sikerül). Csak jönne már meg! A doki azt mondta, hogy ilyen elõfordulhat, várjuk meg a következõ ciklust, ha akkor sem jön meg csak akkor menjek el hozzá. Voltam bõrgyógyásznál, szerinte allergia, abba kellett hagynom a gógyszer szedését, amit a vesémre szedtem. Írt fel kenõcsöt is, meg gyógyteát. Remélem használ.
Sugárka
sugarka

Sziasztok!
Beszti!
Ha elküldeném Neked a mostani ciklusom ébredési görbéjét, és ha megkérlek rá, mondanál róla valamit- bármit, szóval a saját szemszögedbõl kiértékelnéd? Kép

Sugárka!
Ez a két tizedes ugrálás.. Szerintem ez még nem zárja ki a babát, csak nincsen rendben a progeszteron szinted.
Mi a baj a veséddel?

Vanda
Vanda

Pucúrka!
Köszi a biztatást, azon vagyok!

Vanda!
Köszi az együttérzést.

Doris!
Ha elvégeztem a munkát, meg megcsináltam az adóbevallásomatKép válaszolok.

Cipomama!
Hat hasonlo erzesekkel mint Sien mar en is inszemet szeretnek. Mar a ferjemmel sikerult megbeszelni, eleinte ellenezte. Nem tudom hogy mostanaig miert nem jott ossze a baba, es azt se tudom, hogy az inszemtol miert jonne ossze (ha valaki tudja leirna?!) de mint tudjuk a nok ket dologert kepesek mindent elkovetni...2000. juliusa ota elegem van a kudarcokbol, nem tudok tovabb olbe tett kezzel ulni.
Veled mi van? Mo-on vagy? Edesanyad? Nalatok lesz inszem?

Marcsi
Marcsi

5c 2cn

siralmas....

Pedig mar minden olyan biztatonak latszott.
kakukkfu

Szép jó reggelt mindenkinek!

Pilinnke!
Hol vagy?

Tudtok valamit rólla lányok????

Kakukkfu!
Nagyon sajnálomKép
Alice

Kakukkfü
Nagyon sajnálom. De még csak az 5. ciklusodat kezded. Egy kis türelem és meglesz az eredményeKép

Caldea,
Te ugye Gynevacoztál? Mikor?

Lányok,
Ma voltam UH-nKép Kaptam 3 fotót a babyröl. Még nagyon pindurka és csak a petezsák látszik, de jó helyen van. Még kb. egy hét és elkezd verni a szíveKép

Megyek védönöhöz valamikor, mondjuk úgy 1-2 héten belül és mikor visszamegyek a dokihoz kikönyörgök töle még egy UH-tKép Most már megnyugodtamKép

Szegény ikremet úgy sajnálomKép Folyamatosan átverem. Ö vitt be a kórházba hivatalos verzió szerint HSG-re. Jajj, ha tudná, hogy már babás vagyok, kiugrana a szíve a helyébölKépAnnyira várja! De még várok kb. egy hónapot a családi bejelentéssel.

Monika & Pindurka
mj

Caldea,

HATALMAS GRATULA Kép Kép Kép

Nagyon sok boldogsagot kivanok a manokahoz ! Vigyazz magatokra ...
Ne aggodj sokat, minden rendben lesz, hiszen az orvosok is rajtad tartjak a szemuket ! Ne feledd ha sokat aggodsz azzal is arthatsz a picurnak - na mintha en nem aggodnek, de azert jo tanacs Kép

Szerintetek mikor erdemes eloszor dokihoz menni ?
Annyira bennem van az erzes, hogy mivan ha megsem .. mivan ha tevedett az a vacak teszt ... es nagyon felek, nehogy a csoppseg meggondolja magat :-(
En sajnos nem tudok betegallomanyba menni ...de van valami amire oda kellene figyeljek , mondjuk azon kivul, hogy ne emeljek nehezet ?

puszi mindenkinek !
kamelia
kamelia

Sziasztok Lanyok!

Beszti: megnyugodva hallom hogy te sem tudsz mit szolni a fantasztikus gorbemhezKép Mi megtettunk azert mindent, hogy elkapjuk azt a franya ovitKép Ma egyebkent mar 36.9 volt a hom....Van is egy verziom, szerintem nem tudtam kimerni a minimumot, es penteken vagy szombaton lehetett az ovi, es ugyebar vasarnap el is kezdett felfele maszni....Persze lehet hogy csak remenykedemKép

orsoly
orsoly

Marcsika!

KépKépKépKép

MJ Móni!

KépKépKépMár csak babonából se mondd még meg, bírd ki egy darabig!KépKépÉs pihenj sokat, vigyázz magadra!KépKép

Orsoly!KépKép

Még szép, hogy reménykedsz!!KépKépKépKép

Ne add fel!!KépKép

Ma csörgök rád!

Pucúr
Pucúr

Orsoly,
Igen, ez a verzió jól hangzik, föleg azért mert ma már feljebbment a höd. Szóval akkor márcsak 2 hét és minden kiderülKépKépKép

Kamelia,
Viszonyításképpen mondom, hogy nekem az utolsó mensim Feb 12-én volt. És ma már lehetett látni. Ha a szívverését is szeretnéd látni, akkor egy kicsit késöbb kell menni, csak én annyira türelmetlen voltam és addig nemigazán hittem el amíg az UH-n meg nem mutatta a dokiKépKépKép

Lányok, remélem nem baj, hogy ezt itt tárgyaljuk meg. Ha igen szóljatok, nem akarom senkinek sem a szívét fájdítani. De tényleg szóljatok, mert tudom, hogy ez a topik nem erre hivatott.

Puszi,
Moni
mj

Jó reggelt!Kép
Caldea!Kép Mindenképpen próbálj majd valami hírt adni Magatokról! Jó pihenést, és ne aggódj, most már minden rendben lesz!!KépKép
Móni!Kép Örülök a jó híreidnek!Kép
Marcsi!Kép Kicsit több optimizmust!! Elõttünk van egy csomó jó példa, hát persze, hogy sikerülni fog!!Kép
Kakukkfû! Kitartás!Kép

Tegnapra én is bebarnultam, úgyhogy holnap menetrend-szerint várhatóan megjön! Én már ennek is örülök, hogy újra normálisan 28 naposak a ciklusaim!Kép
2 hét múlva inszem!!Kép

Doris!Kép Veled mi újság?

Pusz, Sien.
Sien

Sziasztok!

Caldea!

Gratulálok! KépKépKépKép
Olyan megható volt a történeted, hogy nekem is kiesett a könny a szemembõl! Sok boldogságot a picúrkához, és vigyázz magadra nagyon!

Kata (és Dóri baba)
Kata007

Caldea,

Ehhez, hozzá kell, hogy szóljak. Nagyon nagy gratulációm, ez fantasztikus!!! Minden a legnagyobb rendben lesz, csak pihenj sokat és ne aggódj, csak örülj!

Pusz

Alma
Alma

Moni!

Nekem is február 12-én volt az utolsó vérzésem!!!!!
Hétfõn megyek uh-ra. Akkor már lesz szívverés is? Akkor mindenképpen elhívnám a férjem.

Novemberbem volt a Gynevac kúra

Caldea
Caldea

Caldea,
Akkor pont egyidösek vagyunk!KépKépKép
Igen, azt hiszem lesz. Beszti szerinted addigra már látszik a szívverés is?

Nekem az uccsó Gynevacom volt novemberbenKépKépKép

És hova jársz, melyik kórházba? Bocs, de lehet, hogy tudnom illeneKép

Puszi,
Moni
mj

Sziasztok,
Móni mi ma megint elkerültük egymást a MargitbanKép
Reggel vérvételen voltam, fent az osztályon. Ma nem tudom mi volt, de piszok sokan voltak.
Prol. visszamérésre mentem, ha ez az eredményem is jó, akkor csökkenti a doki a Bromo-t.
Minden második nõ akivel találkoztam pocakos volt,KépKép kicsit irigykedtem is.
Vanda, Mailt küldtem.
Breki
Breki

Vanda!

Görbe jöhet!Kép

Edelweiss!

Megkaptam, csak még nem jutottam el az elemzésig. Hamarosan megy vissza!

Caldea, Moni!

Kb. 6 hetes lesz a jövõ hét elején. KépKép A könyvem szerint a 6. hét végére fejlödik ki a sziv és kezd dobogni.Kép(Álitólag innentöl kezdve már UH-gal látható, de szerintem ez is készülésktöl függ...)
Nekem sem látszott még 6 hetes és 3 napos korában.
Szerintem ahhoz, hogy biztosan látszódjon kb. utána még 2 hét kell (8 hetes kor).

Orsoly!

KépKépKép
Ez már igy mindjárt jobban hangzik.KépKép Igen, az lehet, hogy nem tudod kimérni. Ilyen sokáig tartana amig a 16 mm-es tüszö megérik és megreped?

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Breki! Nem kaptam mélt Kép
Beszti! Köszi, este átküldöm! Kép
Doris! Merre vagy?
Vanda
Vanda

Marcsi!
Koszi a tippet a leletkikereshez, en is valami ilyesmire gondoltam, illetve arra, hogy elkoltoztem es mivel tul messze lenne, igy&#8230;stb.
Ne szomorodj el, &#8220;uj ciklus uj remenyek, itt a tavasz nemsokora mi is becsikozodunk&#8230;remelem.

Klari!
Koszi az infot, kozben Moni es Edi is irt a Schopf Mereirol, ha nem sikerul meg mindig megkerdezhetem a nogyogyaszt, csak sajnos pont most szeretnek valtani&#8230;

Edi, Moni!
Nagyon szepen koszonom az infot a vizsgalathoz, csak meg annyit szeretnek kerdezni, hogy fizetni mennyit kell/illik?

Moni!
NYUGI minden rendben.
Koszi az infokat a ciklusodrol, kozben nekem sajna megjott, talan majd legkozelebb. Hormonokat meg nem neztek, de most mar mindenkeppen kerni fogom, hogy vizsgaljak meg mi ujsag van ezen a teren.Meg egyszer koszi.

Alice,
Gratulalok a hugid kisfiahoz. Sok egeszseget es boldogsagot.

Doris!
Echinacea csepp, probaltad mar. Nem gyogyszer, artani nem art. 50ml 880.-
Nagyon tudom ajanlani. (lsd. Marc 14. irasom)

Kamelia!
Nagy nagy gratula a 2 csikhoz !!!!
Vigyazz nagyon magatokra!

Vanda!
A 14-ei pe-re a huvelyvaladekbol kovetkeztettem, es ugy nez ki, hogy akkoriban lehetett, mert most 29 napos volt ez a ciklusom.sajnos most mar tudom.meg a28.napon is 36,9 volt a hom, aztan masnap mar csak 36,5 es 30.napon jott a mensi&#8230; :-( Az echinachea cseppet kiprobaltad? (nem gyogyszer!)

Timici
Timici

Vanda,
Küldtem ismételten.
Breki
Breki

Moni, Caldea,

Nekem febr.19 volt az utolso m.elso napja .. elvileg ma meg csak az otodik het elejen vagyunk.Szoval akkor meg min.egy hetet erdemes varni a dokival ... jaaaaaj , de messze van meg. Azt hiszem hazafele megyek es veszek megegy tesztet , biztos ami biztos.
Raadasul egy kedves ismeros rogton el is meselte, "biztatas kent" : neki hogyan ment el a babaja 7 hetesen .Azt hittem elbogom magam :-( Miert ilyen gonoszak az emberek ? Persze konnyen beszel neki azota ket egeszseges gyereke van ...
Bocs ez tudom eleg off volt ...

megyek dolgozni addig sem torom a fejem marhasagokon Kép

udv
kamelia
kamelia

Beszti! Szerintem ez is emberfuggo....marmint hogy mikor reped meg a tuszoKép Nekem pl 14. napon meg nem volt nagy tuszom, az uh-s szerint a legnagyobb lehetett kb 10 mm korul...tehat egy het alatt csak 6 mm-t nott. Igy az en logikam szerint elkepzelheto, hogy meg ennyi ido kellett neki, plusz ugye az is mindenkinel mas hogy hany mm-nel reped megKép Na most jol kiokoskodtam magamKép

orsoly
orsoly

Timici!
Sajnálom, hogy megjött, na de majd a mostani ciklusodban... KépKép Sajnos már nem emlékszem a részletekre, de jól számoltad az ovid napját. Ennek ismeretében készüljetek az akciókra Kép
A cseppet még nem próbáltam, bár voltam gyógyszertárban azóta. Ha ennyire dícséred, biztos kipróbálom. Ez homeoptáiás készítmény?

Breki!
Megyek megnézem Kép
Képzeld, olyan rossz, fájdogál a mellem. Most a prolaktinom rosszalkodik?? Kép És ugye a hõm is esett ma reggelre.

Vanda
Vanda

Breki! Semmi.. KépKép nem jött át.
Vanda
Vanda

Timici! KépKép Most látom mit írtam.. KépKépTehát Homeopátiás?
Vanda
Vanda

Pécsre járok.

Caldea
Caldea

Vanda,
Most ismételten elment!Nézd most meg!
Breki
Breki

Timici,
Én egy árva vasat sem adtam a matyivizsgálatértKép. Ingyen volt. Nem tudom a tarifákat, hogy mennyit érdemes(?) adni.
Üdv,
Moni
mj

Caldea!

Csak most olvastam a jo hirt, nagyon meghatodtam. Szivbol gratulalok Nektek!
Meg egy picit irigyellek most mar, ugye nem baj?
Vigyazz nagyon Magatokra, es sok boldogasagot hozza!
Timea
Timea

Vanda!
Köszi, hogy bíztatsz, de kicsi az esély. Azért a hét vége felé még egy tesztet csinálok, ha akkor is negatív, akkor már biztos, hogy kimaradt ez a hónap. Ilyen még sosem fordult elõ velem. A maximum 6 nap késés volt.
A vesém már gyógyulóban, vesegyulladásom volt, és az orvos szerint valószínûleg vesehomok is. A gyógyszert már csak fenntartó adagban szedtem, hogy vissza nem jöjjön a baj.
Sugárka
sugarka

Sugárka!
Én azért szorítok, és a hétvégén HÁTHA.....! Kép

Lora, Breki, Barbi, Timici! Kép
E-mail ment! Kép

Dorisról nem tudtok semmit? Remélem nincs baj.

Vanda
Vanda

Sziasztok!
Egy ideje követem az eseményeket, nagyon örülök, hogy megtaláltalak Titeket. Hasonló cipõben járok én is. A párommal nemrég határoztuk el, hogy babát szeretnénk. Úgy gondoltam, nem csak a háttérbõl drukkolok Nektek (és persze magamnak Kép ). Szóval, mindenkinek a legjobbakat kívánom!
lexi

Szia Lexi! Kép
Jó helyre jöttél, de kívánom, ne maradj sokáig Kép
Mesélj magadról, mióta próbálkoztok, és van-e valami kórelõzményetek?

Vanda
Vanda

Talán én vagyok köztetek a legfiatalabb, a magam 22 évével. Kép A párom 27 éves. Úgy döntöttünk, hogy ha esetleg úgy alakulnak a dolgok, természetesen a legnagyobb örömmel fogadjuk. Több, mint fél éve próbálkozunk, tesztek sokasága használódott el, de eddig mind negatív eredménnyel. Kifejezett célunk nem a gyermeknemzés volt, nem is beszéltünk errõl sokáig, aztán egyszercsak leültünk, és megbeszéltük, milyen jó lenne, ha sikerülne. Körülbelül ennyi a történetem.
lexi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: