A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Sziasztok!

Végre nem későn esek haza a suliból!

Réka!(Duddu)
Igen, átmenetileg szünetel az osztályelvétel, de nem kaptunk piros pontot érte, hogy nem vállaltuk önként!Kép Mindegy majdcsak túléljük!
Én az átjárhatósági vizsgálattal várnék.Nekem azt mondta a doki, hogy elég lesz akkor ilyen drasztikus vizsgálatot végezni, ha a gyógyszeres dolog nem segít! Biztos van, aki már átélte ezt, ő jobban tud neked ebben tájékoztatást adni, de elég fájdalmas és kockázatos vizsgálat. Nekem a doki mondta, ezért mondom.

Didó!
Ahogy Valér is írta okt. 6. nem munkaszüneti nap!!!Kép Én már csak tudom. Mi tanárok is azt figyeljük mikor lesz szünet!Kép

Most megyek tornázni!
Este még benézek!
Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Wish
Drukk 7-re! Bár biztos mindent meg tudtok beszélni pontosan Kép Én is remélem, hoyg utoljára lesz erre szükségetek!

Tündi
Vendég

Csibe
A petevezeték átjárhatósági miért kockázatos vizsgálat a dokid szerint?

Tündi
Vendég

Sziasztok!

Sziszka!
Ha betegségről van szó, akkor én tudok "élményt beszámolni" sajnos. Az allergia tényleg nagyon alatomos tud lenni, és szinte az egyik napról a masikra jön elő. Az asztma pedig lehet ennek a következménye.
De azért van jó hír is. Nálam tavaly nyáron derült ki az allergia, méghozzá a szokásosak mellette olyan tünettel, hogy a bal fülemre abszolut nem halottam. Júliustúl decemberig szedtem rá Claritint és valami orr sprayt (akkor a baba project miatt hagytam abba) és azóta sem kellett újra szedni, és még a tünetek sem jöttek elő Kép, pedig a doki azt mondta, hogy mostantól már mindig szedni kellene a bogyókat.
Szóval az allergiára van jó gyógyszer.
Remélem az Öcséd is mihamarabb rendbe jön Kép

Annácska!
Nagyon vigyázz Magatokra!
Mikor lesz a nagy nap? A 12. heti nyaki redő mérésre mikor mész? Várom ám a fejleményeket Kép

Dudu!
De jó, hogy végre meglesznek a vizsgálatok Kép
Hoplnap feltétlenül írd meg, hogy végül miben maradtok az orvossal Kép

Bogi!
Nem szabad így hozzá állni Kép
Különben is én várom a mensidet a "ciklusunk" végén Kép

Tündi!
Sajnálom, hogy így alakult ez a hónapod. De majd a következő. Kép Már nagyon szorítok Értetek Kép

dido

dido
dido

Zsu, Csibe!
Engem jól átrázott a naptár, azt hittem, hogyha pirossal van írva akkor az már munkaszüneti nap Kép
De nov. 1. az munkaszüneti ugye? Mert az keddre esik, és akkor még karácsonyig lehetne egy hosszabb hétvége, mégha ez az év nem is kényeztett el minket ilyen szempontból.

dido

dido
dido

SZiasztok!

Most írok először. olvasgattam a történeteket, de az enyémhez hasonlóvan nem nagyon találkoztam. Volt valakinek missed ab-je?
Júliusban hajtottak végre rajtam műtétet és november elején kezdhetjük újra a projectet. Nagyon izgulok! tud valaki segíteni?
Köszi!
adélka

Szia Adélka!

Üdv. közttünk.
Nagyon sajnálom amin keresztül mentél.
Nekem június 14-én volt a műtétem. Nálunk a 12. heti UH-on derült ki, és a szövettan nem mutatott semmit.
Hogy vagy? Lehet tudni, hogy mi történt?
Én okt.-ben megyek dokihoz. November már csak 1,5 hónap Kép Lesz valamilyen vizsgálatod?

dido

dido
dido

Tündi
Írtam neked a másik topikbaKép

És vannak fent a babás topikban képek Kristófról, akit érdekelKép

Babus

Kép
babus2005

Szia Lányok!

Először is köszi a sok jókedvet, amivel tényleg segítettetek rajtam!

Sziszka!
Remélem javul az öcsikéd és holnap már jóhírekkel jössz!
Szeretem én a szűkszavú Sziszkát is, de sokkal jobban szeretem az "élvezzükkiazéletmindenpercét Szisszkát"!!
Egy buksimi most Neked jár!

Monyó!
Ne akarj minden eredményt azonnal! Egyenlőre csak méregesd a hődet szorgalmasan. Nekem az a fura az LH-tesztedben, hogy miért volt mindkettő halvány. Mert a kontroll csíknak mindig erősnek kellene lennie. Szóval ezt te most meg nem mondhatod, hogy van-e peteérésed. És azért alapvetően azt KELL feltételezni, hogy van, mert sokkal ritkább, mikor nincs.

Bogica!
De jó, hogy jelentkeztél! Kép
Viszont szonty vagyok, hogy nem jössz. Kép
Én biztos fotózok majd sokat.

És azért egy kicsit drukkolhatok, hogy hátha mégis bejön ez a hónap?

Annácska!
Te meg már megint nem vigyázol a pocidra!
Tényleg jó korán szüreteltetek...

Junko!
Azért ez nem egészen így van: a jó eredmények igenis megnyugtattak. Egyedül ez a pecsételős dolog zavar, amihez meg vérvétel kellene, de azt eddig nem akarták megcsináltatni. Azért ha az jól sikerül, én is hátra fogok dőlni egy kicsit és megnyugszom.
Sőt már attól megnyugodtam, hogy a dokim nem hülyének nézett, hanem készséges volt.
Ha te bízol ebben a hónapban, hát akkor én is! Tudod mit? A nekem küldött ehavi drukkokat átirányítom hozzád, hiszen nekem most megjön az már hétszentség! Kép ++++++++++++++++++++++++++++++++ És így már nem is bánom annyira. Kép

réka
Vendég

Sziasztok,
tudtok segiteni, hogy mit jelent, ha a toxoplazma vizsgálaton az eredményem:
IgG- 46,8 pozitiv
IgM- 0,505 éppen pozitiv.
Nagyon köszönöm
huk

Juca!
Annyi sok boldogságot sugároztál ma, hogy jött belőle felém is!
Igazán köszönöm! Kép

A hormonvizsgálatot tutti, hogy kérem, ez nem kérdés. Az összes többi előtt akarom megcsináltatni. Jó lenne ilyen egész havi többszöri vérvétel nem?

Wish!
Mensinek örül! Kép
Drukkolok a dokihoz este! Majd írjál, hogy mi volt!

Tündi!
Szerintem is teljesen normális, hogy néha eltörik a mécses. Ráadásul már párom sem néz ilyenkor bolondnak, hanem tudja mivel tud rajtam segíteni, s így sokkal jobban megkönyebbülök, mint mikor magamban tartottam.

Végülis ezek jó hírek, amiket írtál, nem?
És a legújabb forgatókönyved is egész jól hangzik, csak nem fejezted be: closty, méhpempő, elevit, folsav, akció hegyek remélhetőleg, UH-k, és aztán jöhet a BABA, meg a zebra legkésőbb a karácsonyfa alá. Kép

Stellának van már pocija? Két csöppséggel biztos már látszik rendesen. Kép

Adri!
Úgyis tudom, hogy Réka lesz. Mióta írtál erről, azóta kislányt képzelek a pocidba! Kép

Csibe!
Hát az átjárhatóságit én sem fogom sürgetni. Én úgy tudom, hogy fájdalmas is lehet, meg be kell feküdni a kórházba, meg ilyenek.
Amúgy hogy vagy? Nem sokat írtál magadról.

Dido!
Milyen szerencséd van az allergiával. Maradjon is így!
Drukkolok már előre is a dokihoz, jó?

Unique!
Ugye minden rendben van veled?
Ne hagyd, hogy aggódjak érted!

Puszi mindnekinek:
réka
Vendég

Móni!
Olvasol még minket?
Rég hallottam felőled!
réka
Vendég

Monyoka, ha penteki teszt halvany csikos volt, utana meg vasarnap volt a legalacsonyabb a hod, akkor az siman jelentheti azt, hogy akkor volt pé. LH teszt után van ugyanis 1-2 nappal. Az hogy halvány volt a vonal, persze nem tökéletes, de lehet hogy ha délután nézted volna, akkor már erősebb lett volna...
Persze azért várjuk ki, hogy tényleg ez volt-e a mélypont, mert az majd csak pár nap múlva fog kiderülni, de nekem nem tűnnek túl rossznak a jeleid!

Tündi, jól emlékszem arra, hogy neked mindig teljesen jó görbéid voltak? Erre mondott valamit a doki? (hogy ha a görbe mindig jó volt, volt leeses meg felemelkedes, akkor miert nincs peteeres?)

En eletem legstabilabb gorbejet produkalom ebben a honapban (pé után 1 nap 36,9, aztán 3 nap 36,95, aztán megint 3 nap 36,7), csak az a baj, hogy kb. 1% esélyt sem adok annak, hogy terhes lennék, na mindegy, de legalabb a gorbe egesz turheto Kép

Kép
szdorka

Szdorka!Kép

Akkor majd bejön a p=0,001Kép

Adélka!Kép

Nekem a 11. héten volt missed ab december 10-én, és most én vagyok a kis zebris. Nem elkeseredni, betartani az orvos utasításait. A többit ha gondolod priviben beszéljük meg. Sajnálom, bizonyára nem könnyű most, ezt írta Dido is, de előre kell nézniKép
Kitartást! Mailcím a profilomban ha gondolod. Azért nem itt, mert már annyiszor írtam erről, hogy a többieknek szőr nől a talpukra tőlem.

Juca

tjuca

Sziasztok!

Ahogy ígértem este még bekukk!Kép
Szupi volt a torna! Ezer éve nem mozogtam!

Tündi!
Nem részletezte, én meg nem kérdeztem. Ha egyszer kell, úgyis kifaggatom. De megyek hozzá, ha akarod megkérdezem!

Réka!
Mit is írjak magamról? Jól vagyok, köszönöm, az iskolai gondokat leszámítva. Tudod nagyon rossz rettegve menni dolgozni, hogy ma mibe köt bele!Kép
Amúgy is jól vagyok. Szedem a Clostit holnapig, utána hétvégén Uh és akkor majd meglátjuk a továbbiakat, remélem lesz amit megrepesszen!Kép
Csak egy problémám van, a 14. nap pont vasárnapra esik, úgyhogy ezt még holnap meg kell vele beszélnem, hogy mikor menjek! De az is lehet, hogy vasárnap bejön a kedvemért, meglátjuk!
Ja, és szorgalmasan szedem a folsavat és a méhpempő-ginseng ampullákat!

Most mennem kell, holnap a gyerekek dolgozatot írnak és még össze kell állítanom! Ne izguljatok, nem csinálok nehezet!Kép
Nekem jó szívem van!Kép

Jó éjt Mindenkinek!

Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.24 11:52-kor.
seszi

Lányok!
Nálam minden ok, mármint tesóügyileg!
Köszi mindenkinek a bíztató szavakat! Kép
Igzán aranyosak vagytok!

Seszi!!!!!!
Mi a baj????
Mi történt???
Most úgy aggódom!!! Kép Kép

Nem fogok tudni aludni...

szisszka

SesziKép
Mi a baj? Miért zuhantál magad alá?
Ne legyél szomorú, mert akkor én is sírni fogok.

Megjártuk a dokit, mi voltunk az utolsók. Fél kilenckor jöttünk el. Péntektől nyomjuk a szurikat. 150 Gonal és 1 menopur + 1 closty.
Szegény nézte a múltkori adataimat és teljesen el volt keseredve, hogy miért nem sikerült, pedig mind a 2x milyen jók voltak az eredmények. Jó hormonok, sok petesejt, szép nyálkahártya... Egyfolytában a fejét csóválta. Aztán mondtam neki, nem baj, majd most sikerülni fog. Mondta is a biológus csaj, hogy hogy van ez, hogy a beteg vígasztalja az orvost
Szóval a dokikám azt mondta, hogy puszilgassam meg a férjemet, hogy ügyes legyen, mert az én eredményeim nagyon jók, ezekkel sikerülnie kellett volna. Úgyhogy most Laci minden puszit orvosi utasításra kap Kérdezte is, hogy valami komolyabb kényeztetést nem javasolt az orvos?
Meg azt is mondta a doki, hogy egyen vitamint, pl. elevitet. Na ezek történtek, majd hétfőn megyek, hogy megkuksizzuk, hogy nőnek a kicsik.

wish

Wish
Nagyon nagyon drukkolok ám nektek!!! Kép

Sziszka

szisszka

Sziszka Kép
Köszönöm Kép De ez kölcsönös ám!
Jó, hogy az öcséd már jobban van Kép

Seszi?Kép
Írd meg mi a baj. Én mág pár órát itt ülök úgyis a gép elött.

wish

sziasztok lanyok.

Holnap holnaputan nem leszek.ramfer most a nyugalom.Hianyozni fogtok.(
majd jovok. vigyazzatok magatokra.

Kép
monyoka

Seszi!
Mi a baj? Ez így nem ér! Én sem tudok így aludni! Hát erre kell hazajöjjek a tincitánciról? És nem a mindig sokat kotyogó szócsövemre? Nnna... Kép

Vagy priviben, vagy valami!
Kép Kép Kép

réka
Vendég

Sziszka!
Nagyon örülök, hogy jobbak a hírek!

Monyó!
Hova mész? Jó pihenést!

Wish!
Örülülök nagyon a jó híreknek! Egy-két egyéb "fogás"-ra is ráfoghatjátok, hogy külön orvosi rendelvényre Kép
Hajrá-hajrá!!

Ilyen éjszakai bagoly vagy?
Vagy csak most?

réka
Vendég

RékaKép
Kicsit felborult a belső órám a hétvégén Kép
Pénteken fél kettőkor feküdtünk, szombaton fél háromor, vasárnap négykor. Úgyhogy most nem nagyon vagyok álmos. Pedig reggel keltem majdnem időben Kép

wish

Wish!
Nem semmi. Így viszont nehezen is fogsz visszaállni, ha a gép előtt ülsz. Biztos valami játékot játszol (most néztem meg újra a profilodat) Kép Mi azért lassan nyugovóra térünk.

Seszi!
Nem biztos mégsem, hogy megvárlak a gép előtt. Sőt! Remélem már édes álmot alszol Te is! Holnap aztán megvígasztalunk, bármi legyen is az! Kép

Szép jó éjszakát mindenkinek!
réka
Vendég

Duddu Kép
Nem játszottam, dolgozni próbáltam Kép
De már megyek aludni.

Seszi drága Kép
Remélem akármi is a baj, már alszol és szépeket álmodsz Kép Holnap biztos jobb nap lesz Kép Azaz már ma!

Wish

wish

Jóó reggelt!

Seszi Baby!
Hogy vagy?
Sokat gondoltam Rád! Remélem, jobban! Kép

réka
Vendég

Lányok!
Érdekes tendencia nálam, hogy mire megjön, addigra én már mindig kihisztizem magam és egészen elfogadom. Valószínűleg azért lehet ez, mert az egyértelmű jelek nálam hamarabb jönnek, sajnos.

Tündi!
Légyszi' írj be 1. cn-ot. Bár ebben nem vagyok túl határozott, mert elég gyenge, de ha változás lesz, szólok.
Köszi.

Wish!
Kipihented magad?

réka
Vendég

Sziasztok Lányok!

nekem tegnap este megjött piri!
Mostmár mondhatom, hogy végre!
Mert tudtam, hogy meg fog jönni, csak azt nem hogy mikor!

Seszi!!!!!
?????
Hol vagy????
Remélem te jól aludtál, én azért aggódtam érted!!!!

Réka
Hát tegnap én is kihiztisztem magam, olyan durcás voltam, hogy csak na,(sikerült úgy intéznem, hogy párom semmit nem vett észre az egészből! Kép ) nálam a menzi előtti hiszti alap (ez akkor is hisztis voltam, amikor még nem gondolkodtunk babóban.)Ráadásul alapból hisztis természettel jöttem világra...

Jajj, ez az eső is.... ááááá!!!

Wish Kép
Köszi!!!
De nektek most már tényleg sikerülnie kell, és punktum!!!! Kép

Jajj, lányok, én úgy várom már a talit!!!! Kép

Na, megyek megiszom a kávémat... aztán megpróbálom összeszedni a gonolataimat és értelmeseket írni!!

Sziszka

szisszka

Szisztok!

Seszi!Kép

Az eredményeitek miatt vagy így elkenődve, vagy most jött el a csömör? Bármi legyen is, gyere a talira!!!

Duddu!Kép

Nekem az Örsön csináltak egy tesztet a premenstruális szindrómával kapcsolatban, majd küldtek egy levelet, hogy menjek konzultálni, mert finoman szólva pszichopata vagyok menzi előtt. Én ezt erős túlzásként éltem meg, meg is pukkadtam, és nem mentem. Nálad csináltak ilyet???

Wish!Kép

Legalább a doki nem vesz félvállról, majd most sikerül, nem jöhet be az ellenkezője. Nem javasoltak valami spéci vudu eljárást? A kényeztetést nem kell receptre írniKép Hajrá!

Én ma csináltam eegy olyan tesztet, amit el is lehet etnni, és tényleg most már majdnem egyforma a két csík, elsőre nem is látni a különbséget.
Tegnap kaptam egy zebracsokrot, kála csíkos levelekkel, meg papírral, gyönyörű!!!Kép Persze ez legalább annyira a férjem érdeme, mert ha nem olyan lenne, amilyen, akkor, már régen feladtuk volna!

Juca

tjuca

Szép jó reggelet Mindenkinek Kép

Dudu!
Sajnálom, hogy megjött Kép

Seszi!
Mi a baj? Azért tudtál valamennyit aludni? Remélem ma már nem látod annyira sötéten a világot, és jobb egy kicsit a kedved Kép

Sziszka!
Örülök, hoy jobban van az Öcséd Kép
És lehet még Neked drukkolni?!?!?! Kép

Monyóka!
Jó pihenést Kép Nálatok is ilyen szörnyű az idő?

Wish!
Nagyon drukkolok Értetek Kép Most (így orvosi receptre) már biztos, hogy összejön Kép

dido

dido
dido

Sziasztok, jó reggelt!

Seszi, remélem jobb a helyzet, írjál légyszi legalább egy sort!!

Juca, én is szívből gratulálok és nagyon szép 9 hónapot (meg aztán jópár évet :-))) kívánok!!!
Remélem az idén még mindnyájan követni fogunk!!!

Wish, remélem az orvosi utasításra kényeztetés megteszi a hatását, szurkolok nagyon!! :-))) Én is most utasításra kényeztethetek ma és vasárnap, de mivel a kettő között a párom nem lesz idehaza, nem is lesz ez igazán kényszer :-)))

Csibe, jól bírod a clostit? Én már 3 napja szedem, még kettő van, nagyjából ugyanott tartunk :-)))

Duddu, sajnálom ezt a mensi-dolgot, de remélem ez az idei utolsó!! :-)))

Bocsi, hogy nem írok mindenkinek, de így nehéz, hogy csak a mh-ről tudok netezni. De azt már elhatároztuk, hogyha a babával otthon maradok, akkor majd bevezetjük, úgyhogy tudok majd köztetek maradni, bárcsak ott tartanánk már :-)))

Az időjárás ellenére szép napot mindenkinek:

Réka
korek

Sziszka!
Sajnálom Kép
Pedig már úgy izgultam, és drukkoltam Érted Kép

dido

dido
dido

Még mindig nem jutottam el a kávémig... egyenlőre a kutyák borzolják az idegeim...

Tündi
Légyszi javíts a tábliban 2 cn-re! Köszönöm!
Gondolom, mivel tegnap este jött meg, de ha nem jól gondolom akkor szóljatok rám!!!! Kép

Juca
Nyugi, én is kisebb fajta őrültté válok menzi előtt (mondjuk most nem), és érdekes, most a pocim sem fájt/fáj. Pedig máskor nagyon szokott...

Sziszka

szisszka

Sziszka, sajnálom, hogy megjött :-((
Nekem a dokim épp a legutolsó találkozásunkkor mondta, hogy ha este 6 után jön meg, az már nem számít első napnak.Nem tudom, ez mennyire általános vélekedés, Ti mit hallottatok ezügyben?

Réka
korek

Sziaszzka! Duddu!

Én nem voltam őrült egyáltalán. Beírtam, hogy fáj a derekam, puffad a hasam, és néha előtte fáj a fejem. Ezek fizikai tünetek, nem pszihikaiak, ezért nem is értettem. Amikor megjött ált. én soha nem az első, hanem a második vagy harmadik napon görcsöltem és 2-3 havonta nagyon, amikor csak az segített, ha elaludtam. Ezek szerintem beleférnek a normális kategóriába, és a férjem sem értette, mert nem szoktam örjöngeni vagy hisztizni, de nyafogni sem. Ha azt mondtam, hogy görcsölök, és fájdalomcsillapító+ alvás, akkor tudta mi van, és utána túl is voltam a nagyján. Szomorú voltam, de nem voltam depis. A múlt hónap kivétel, mert akkor előtte keményen terhességi tüneteim voltak, és még a menzi végén is nagyon fájt a mellem. Ezért fogtam padlót, hogy mi a manó van velem, meg persze késett is, de ilyen csak egyszer volt.

Szisszka!

Szerintem lassan itt az ideje, hogy rákérdezz, hogy mi történik a ciklushosszaddal, mert nekem lánykoromban volt 40-42 napos korszakom is, de mondta a doki, hogy ez így nem teljesen OK.

Juca

tjuca

Sziszka!
Nekem is azt mondták, hogy ha este, vagy éjszaka jön meg, az már inkább másnap.

Réka (Korek)!
Aranyos vagy, de ne sajnáld. Már túl vagyok rajta. De jó is lenne, ha tényleg ez volna az utolsó...
Vannak mellékhatásai a clostinak?
Kívánom, hogy akkor jó hamar bevezetődjön az az Internet otthonra nektek is. A gyogyószer majd megteszi a hatását! Kép

Juca!
Velem is megcsináltatta a védőnő úgy mellékesen és úgy mellékesen javasolta, hogy ha gondolom, elnézhetek a picológushoz. Néha eszembe jut, hogy vajon mit mondhatna, de nem mentem még el. Pedig az se lenne gáz. Csak azt gondolom, hogy ezt mindenkinek magának kell belül kezelnie, ettől lesz erős, ügyes, szuper anyuka. És nem igazán hiszem, hogy ebben sokat tudna nekem segíteni.

Milyen típusú méhpempőd van a Naturland-tól? És mennyibe került?
És hogy vagy? Tünetek semmi?

Unique-ról tudtok valamit?

réka
Vendég

Sziasztok Kép

RékaKép
Most keltem, de elég álmos vagyok. De hát vár a munka és nem akarok délig aludniKép

JucaKép
Mi az, hogy pszchopata voltál mensi elött? Tényleg annyira gáz volt? Ezt nem tudom elhinni. Nekem általában fáj elötte a fejem és nagyon érzékeny vagyok (=könnyen elbőgöm magam), meg kicsit türelmetlenebb. De végül is mindegy, mert most neked jó darabaig nem lesz több mensi és reméljük nekem se. A babásodás a legjobb terápia a pms-re Kép

Látom Seszi még mindog nem jelentkezett, remélem nincs semmi komoly baj....

wish

Szia Duddu!

DM-ben vettem egy dobozzal méhpempőt. Szívesen odaadom ingyen, remélem szerencsét hoz majd.

Tünetek:
Még mindig az éjszakai akció, de most már elnézek a körzetihez, mert így egyikünk sem alszik. Éjjel közepén elkezd folyni az orrom, tüsszögök, folyik a könny a szememből, és tegnap még fűszereztem egy kis köhögési rohammal. Persze ilyenkor mindig pisilnem kell, és erre ébredek fel, egyébként megúsznám.
Ami van még szédelgek, fáj a mellem, és estére puffad a hasam. Más egyelőre nincs, és nem is biztos hogy lesz, mert anyunál sem nagyon volt. Mindent eszek, de ha éhes vagyok, akkor fáj a gyomrom, éppen ezért többször eszek kevesebbetKép
Ja és a kényesebb a székrekedés, de ezt a progi okozza. Többek között nekem ez volt mindig a menzi első és biztos jele, hogy megszűnt a székrekedés sőt. Patik vannak, éppen ezért ki si voltam akadva, hogy köszi megint megjön, mert úgy kivirágzott az arcom meg a hátam, hogy csak na. Most már talán kezd letisztulni. És van még valami, ami talán túl kényes, de leírom hátha segít. A ciklus második felében ha megfigyeled a szeméremtested megváltozik. Vérrel telt, kicsit olyan mint a pulyka lebernyege (kékes, duci), ha megjön visszaváltozik rózsaszínessé, ha nem tovább telik vérrel, és még kékebb, még ducibb!!!)

Ennyi, de kérlek, most ne kezdj azon idegeskedni, hogy miért nincsenek ilyen jeleid. A legfuribb az volt, hogy a méhem táján néha szúrt (most már gyakrabban és hosszabban), de semmi extra, tehát meggyőződésem volt, hogy megint semmi, mert nem érzek semmit, és ezek szerint pont a semmi volt a nyerő.

Na jó sokat kotyogtamKép

Juca

Unique nekem írt, de eléggé fáradt, majd ha feltöltődik ír ide is. Jön a talira, jól van, csak őt tényleg maximálisan kizsarolja a kis tökmagKép

tjuca

Drága Wish!

Azt ecseteltem, hogy egyáltalán nem voltam sőt, ennek ellenére küldtek pszichológushoz a teszt alapján, de mint látod Rékát is, szóval ez szerintem alap, hogy ne kopjon fel a pszichomókus álla, csak ezen egy gyengeidegrendszerű megretten, egy makacs meg jól bepukkadKép

Juca

tjuca

Lányok!
Köszi, köszi, köszi az infót!!
Csitri lévén nem tudhatok mindent... még terelgetnetek kell néha!!! Kép Kép Kép

Tündi Kép
Akkor mégiscsak 1 cn! Kép

DuduRéka
Akkor egyszerre vagyunk 1cn??? Kép
Hát akkor hajrá együtt! Kép

Juca
Tegnap próbáltam beszélni a dokimmal, persze nem lehetett vele rendesen beszélni, és tiszta antiszociális volt!
Úgyhogy felhívtam anyum dokiját (régen ő volt az enyém is) ő meg tök rendes volt, mondta, hogy megnézzük mi a manó lehet!Kép Meg azt mondta, hogy szerinte kezdjek el hőt mérni, 3 hónapig, és ha még addig sem jön össze a gyerkőc, ő hajlandó előbb neki kezdeni a vizsgálatoknak, mint egy év, ha ez engem megnyugtat! Szóval abszolút jó fej volt! Kép

Seszi!!!
????????

Sziszka

szisszka

Juca!
Örülök, hogy Unique jól van. Ezt akartam csak tudni.
Majd jön, ha ráér.

Dehogy kezdek el ilyen tüneteken idegeskedni. Különben is megjött. Szóval azért ennyire nem vagyok mániás. Kép Biztos vagyok benne, hogy mindenkinél más. Barátnőmnek például semmi tünete nem volt, még utólag sem tudott semmit erre kenni.
De mint megfigyelés, érdekesnek tartom, amit írtál.

Köszi a felajánlást, nem azért kérdeztem, csak kíváncsiskodni akartam a termék felől. Nekem erre a hónapra van már DM-es méhpempőm, úgyhogy ajánld fel valakinek! Biztos lesz, aki lecsap rá!

Egyébként az "akkor jön, mikor nem számítasz rá"-dolog azért nem mindig működik ám. Én az elmúlt két hónapban igazán nem vártam, s nem is jött. Csak ebben nincs semmi különleges, ezért ezeket nem jegyezzük meg. Ebben a hónapban kicsit jobban reménykedtem, bevallom. De sebaj, még idén zebrát hozok nektek! Kép
Különben is láttam a Madagaszkárt! Kép

réka
Vendég

Sziasztok!

Sajna van egy rossz hírem. Nem 100%, hogy tudok jönni a talira, mert ahogy sejtettem családi banzáj lesz. Kép Kép Kép

Juca, Duddu Kép
Gyakorlatilag ezzel az erővel minden nőre rá lehetne fogni, hogy pszichopata. Én különben mensi előtt hisztisebb és még türelmetlenebb vagyok mint amúgy. Különben nálam is elég nyilvánvalóak a mensi előjelei. Kijönnek a patik pár nappal előtte, görcsöl a hasam, de 24-48 órával előtte már nem és ha érzékeny volt a cicim mire megjön az is tök érzéketlen lesz.

WishKép
Kezd izgi lenni minden. Mennek a drukkok ezerrel. +++++++++++++++++++++++++++++

Majcsi

Majcsi
majcsi

Majcsi!
Azért még van esély, hogy elszöksz a családtól? Azért írtad, hogy nem 100%?

Sziszka!
Ez az, trapp-trapp együtt! Kép Ez tetszik!
Azért jó, ha beszélsz ezzel a dokibácsival! Majd mesélj!

Seszi!
Mi Veled vagyunk, ha nem is olvassuk írásaid! És tudom, hogy jelentkezni fogsz és türelmesed kivárom!
Addig is egy buksimit neked!! Kép Kép Kép

réka
Vendég

Juca Kép
Akkor jól félreértettem Kép Ezek szerint még nem ébredtem fel teljesen Kép

wish

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.24 11:30-kor.
seszi

Seszi!
Várom a leveled. De szigorúan csak akkor, ha Neked az jó!
remedvecki@intrend.hu

Puszi:
réka
Vendég

Juca!
A Wish-nek írtakra befejezésképpen:
"egy gyengeidegrendszerű megretten, egy makacs meg jól bepukkad Kép" egy dudu meg tojik rája! Kép
Vendég

Juca!
A Wish-nek írtakra befejezésképpen:
"egy gyengeidegrendszerű megretten, egy makacs meg jól bepukkad Kép" egy dudu meg tojik rája! Kép
Kopjon csak fel az álla!
Vendég

Szia Seszi!
Örülök, hogy egy picit már jobban érzed Magad Kép
Email címem: dido77@freemail.hu

dido

dido
dido

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: