A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Mofly,
oké, akkor írj sms-t, hogy neked mikor jó. Nekem kb 20-30 perc, mire odaérek.

Á.
potter_76

vagy hívj, akkor legalább rendesen megbeszéljük hol, mikor, hogy nézünk ki. Kép
Hozz esernyőt! Kép
potter_76

Mofly
Az izgalmakra én is gondoltam már, de szerintem a korai pé miatt volt inkább. Ma úgyis beszélek a dokimmal, ő azért csak tud mondani valamit!Kép Nekem azt mondta a dokim, hogy min. 30 percet feküdjek, de persze az a legjobb ha este van és utána kis vatta fehérneműbe és alvás.
A kecóról majd teszek fel képeket ha már alakul, persze még csak a falak állnak.Kép Ja meg van tető isKép

Kriszta
Wish nekem is mondta, hogy beágyazódásnál vagy pé-nél is lehet kis pecsételés. Mennyi is most a hőd? Szóval hajrá!!! Megy a drukk!!!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Sziasztok!

Wish! Indulás a babáért! KépKépKép Ugye most már kezditek?

BAbcsi, megint kellenél...
kezdődik megint a fogas mizériám, holnap panoráma röntgen, mert olyat még nem látott a doki ahogy kinéz az egyik fogam a sima röntgenen, ciszta gyanút emleget, már a fogamon is ????????????????
Szóval jobb is, hogy még nincs baba mert vizsgálgatnak ezerrel.Kép
Jankám meg már a bejáratnál előre kéri a szívószálas innit, mert azzal "kenyereztem le" a múltkor is.

Kandi, veled is történik mindig valami!Kép Kép

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok Lányok!

Holnap lesz a punkció! Kép
Szurkoljatok nekem léccci, lécccciiiiiii!

Babcsi Kép
Nagyon sajnálom.... Kép

Potter Kép
Éljen!!! Óriási gratula! Boldog babavárást kívánok!

Barbi Kép
Drukkolok, izgulhatunk egymásért holnap a BMC-ben!

Kép
Kép
szilva069

Wish, légyszi írj át a táblázatban 1 cn-ra...
gmarta

Emma Kép
Lehet már túl is vagy az inszemen Kép Mikor kell majd tesztelned?

SzilvaKép BarbiKép
Nagyon drukkolok nektek holnapra!!!

wish

Szilva, Barbi!
Nagyon drukkolok!
KépKépKép

Kép
Kép
Kép
amica

nem mennek el az üzeneteimKép

Szilvi, naná hogy izgulunk egymásért!!! De jó találkozni fogunk, úgy örülök, teljesen fel vagyok dobodva, kíváncsi leszek hogy megismerjük -e majd egymást!

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Barbi Kép
Hogy nézel ki?
Én rövid, fekete hajú vagyok, normál testalkat, 170 cm-rel.

Kép
Kép
szilva069

Kép
Kép

wish

Szilva, Barbi

Nagyon szorítok nektek. Megy a drukk ezerrel: ++++++++++++++++++++++++++++++++Kép

Babcsi

Annyira sajnálom.Kép Nem lehet, hogy a bromo miatt van. Úgy emlékszem, hogy amikor nekem is 21 napra megjött, mintha előtte szedtem volna a bromot.
Ma nekem is kezdett érződni a pocim, de amíg Piroska teljes valójában meg nem mutatja magát, még itt a remény.Kép

Kriszta

Ahogy a Babcsi is írta, lehet, hogy most volt a beágyazódás. Szorítok, hogy így legyenKép
gtünde

Szivli, ez úgy lett volna izgi ha ott derül ki,én 164 cm magas,normál testalkatú, szemüveges, hosszú barna hajam van.
A párom kivételesn ott tud velem lenni végig úgy örülök neki.Dupla öröm Kép

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Barbi

A Szilvának van fent képe, ha rákattintasz a nevére, láthatodKép

Wish

Akkor már te is közeledsz a célhoz, tök jóKép
gtünde

Szilvi én most csaltam és meglestelekKép így én könnyebb helyzetbe leszek. Szerintem én a fenti korterembe leszek !

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Amica, Wish Kép
Köszi a drukkokat!

Tünde Kép
Te már szemrevételeztél?
Én is megnéztelek ám már!
Köszi neked is Kép

Barbi Kép
Akkor majd figyeljük egymást Kép

Kép
Kép
szilva069

Szilva

NanáKép Nagyjából mindenkit lecsekkoltamKép
Magamról meg próbáltam egy elfogadható képet felrakni, hát nehéz voltKép
Holnap ügyes legyél ám! Sokat tudjanak leszívni. Hízlaltad őket rendesen, ugye?Kép
gtünde

Lányok köszönjük a drukkokat!!!!!

Én most kivételesen elmegyek egy pár nap táppénzre, de majd jeletkezem!

Szilvi akor holnap találkozunk!

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Krisz Kép ja,,igaz, az inszemnel meg feljebb jut a sperma mint "normalisan". aKkor meg minek fekudnud 45 percet? !
a barnas dolgo furcsa, nem lehet hogy mostansag jon meg?

Wish Kép akkor hamarosan akcioba lendultok TI is..

Barbi Kép oriasi eselyekkel indulsz a holnapi inszemre ! meg ikrek lesznek !! Kép

babcsi Kép pedig uuuuugy remenykedtem Kép Kép. Mek kell torni ezt a sort vkinek ! Azonnal babasodast szeretnek mar vkinek !!

mofly , krisz Kép akcional tobbet szamit, hogy milyen pozicioban csinaljatok, mint hogy mennyit fekszetek utana. A hatulrol valo modszer nagyon eredmenyes, (marmint nem nekem sajna,,a pozitiv pct el Kép )
Mofly Képsok sok nonek nem felidoben van a peteerese. pl. menstruacio alatt is lehet siman.
Wish Képigaz!!!! amit irtal fentebb,,en is olvastam sokat rola, hogy orgazmus hatasara is lehet peteeres. Szoval hajra lanyok !! Kép

szilva Kép megy a drukk ezerrel holnapra !! Kép - hogy erzed magad , amugy?

barbi, szilva Kép jo randit ....
saci

"mek" helyett --> "meg" ,,fent.
bocs Kép

saci
saci

Szilvi, Barbi,
Megy a drukk ezerrel. Kép

Képzeljétek most vagyok a 13 cn és az LH teszt semmit sem mutat ki, viszont ma reggel gumi szerü áttetsző váladékom volt. Az még csak a peteérést jelzi, vagy már a tüsszőrepedést? Rossz a tesztem lehet?

Fruzsi

fruzsina32

Fruzsi

Szerintem a pé és a tüszőrepedés ugyanaz. És azt jelzi.Kép Rendesen csináltad a tesztet? Mert ha igen, akkor én sem értem.
gtünde

Fruzsi

Csak ma csináltál tesztet? Mert akkor lehet, hogy lekésted. Az LH teszt előre jelez, kb. 24-36 órával pé előtt. Ezért is lehet, hogy negatív lett. Valószínűleg reggel volt pé-d.
gtünde

Sziasztok!
A hétvégén a Balcsin voltunk. Az idő nem volt túl jó, de mi jól éreztük magunkat.

Hatalmas gratula a kismamánknak!!

Szilva szorítok! Rendben lesz minden!!

Wish mikor kezdtek? Képzeld találkoztam most a hétvégén egy párral, 5 éves a kislányuk. Lombikbaba, és harmadikra jött össze. Kép

Barbi küldöm az energiákat az inszemhez!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kandi én azért még titkon reménykedek helyetted is. Lehet azért még ott babuci nem?

Nálam röviden és tömören semmi változás. 33. cn-on vagyok mensinek semmi jele, reggeli hőm 36.7-8. A fertőzésem is jól van, múlni nem akar. Tegnap voltam dokinál, már megint új hüvely ecsetelést próbálunk. Azt mondta hogy vastag a méhnyálkahártya, de szerinte nem vagyok terhes. Azért én még titkon reménykedek... Kép

KépKép
jiny

Fruzsi Kép
Köszi a drukkot!

Sackó Kép
Köszi neked is! Jól érzem magam, nagyon bizakodom! Remélem jó sok petesejtet le tudnak szívni.

Puszi nektek, megyek haza pakolni!

Kép
Kép
szilva069

Saci Kép
Nekem se félidőben van peteérésem. De amit a Jónás-táblázat kihozott, attól iszonyú messze van. Vagy esetleg a Jónás-módszer arra épít, hogy tuti akkora orgazmusom lesz, hogy attól kiszabadul egy tűsző??? KépKépKép Hát nem tudom...

Szilva Kép
Nagyon drukkolok neked is a holnapihoz!

Kép
mofly

Csináltam egy Lh tesztet szombat reggel 11 napon, de semmit nem mutatott. Aztán most hétfőn reggel egy másikat az sem mutatott semmit....Furcsa...egész hétvégén gyógyfürdőben voltunk a párommal, lehet, hogy a gyógyviztől megrepedt a tüsszőm hamarabb?
Lehet, hogy lekéstük .. Kép

Fruzsi

fruzsina32

Jiny Kép
Úgy sajnálom, hogy van ez a hülye fertőzés Kép
Nem kérdezted a dokidat, hogy nem lehetn-e tenyésztést csinálni, hogy ne próba szerencse alapon próbálkozzon a gyógyikkal?

Én ma hétre megyek a dokimhoz. Felírja a szurikat, meg a gyógyszereket, aztán hajrá van Kép

wish

Sziasztok!

Még új vagyok itt de néha olvasgatlak benneteket és most szükségem lenne néhány tapasztaltabb babaprojektes tanácsára. Ebben a hónapban alacsonyabb progeszteron szintre clostit kezdtem szedni. Most kellett volna, hogy megjöjjön a hétvégén, illetve meg is jött, illetve csak részben. Legalábbis ilyen "menzeszem" még nem volt. Csak amolyan barnázás vasárnap, ma még annyi sem. Lehet, hogy csak késik és ez még az "előjáték" vagy a gyógyszer hatása lehet, vagy szerintetek vegyek egy tesztet? valakinek volt már hasonló tapasztalata? Nagyon megnyugtatna, ha írna valaki, már elég régóta próbálkozunk.
nyuszibusz2000

Csináltam egy Lh tesztet szombat reggel 11 napon, de semmit nem mutatott. Aztán most hétfőn reggel egy másikat az sem mutatott semmit....Furcsa...egész hétvégén gyógyfürdőben voltunk a párommal, lehet, hogy a gyógyviztől megrepedt a tüsszőm hamarabb?
Lehet, hogy lekéstük ..

Fruzsi

fruzsina32

Fruzsi

Hát akkor lehet, hogy lekésted. Én 2 hete pénteken teszteltem negatívat, szombaton pozitívat - este éreztem is a pé-t, vasárnap negatívat. Úgyhogy, ha nem naponta csinálod, lecsúszhattál róla.
gtünde

Fruzsi
A hődet mérted? Mennyi? Nem hinném, hogy a gyógyvíztől lenne. Még az is lehet, hogy két napot késik. Jó lenne tudni a reggeli hődet. Meg aztán ezek a tesztek is...

Kép
mofly

Szia Blanka!

Én vennék egy tesztetKép
gtünde

Mofly,

A hőmet nem mérem, ez a hónap olyan pihenős hónap lenne. Jövő hónapban következő inszem.

Gtünde,

Én azt hittem,hogy elkezd majd a csik lenni halványan aztán másnap erősebb és igy tovább...Nem tudtam, hogy vagy van csik vagy nincs. Igy müködik.

Szombaton azért akcióztunk apával, csak úgy kedvtelésből...mert úgye azt hittem hogy még arrébb lesz a peteérés. Csak utána nagyon megmosakodtam, mert hogy ugysem most van az az időpont...gondoltam én Kép

Fruzsi

fruzsina32

Fruzsi

Azért hátha volt egy kóbor, szupergyors, kitartó spermiumKép De ha ma reggel volt a pé-ed, a petesejt 24 órát él, úgyhogy este kapd el apátKép
gtünde

Ja, és a pihenőhónap nem jelenti azt, hogy ne lehetne próbálkozniKép
gtünde

Nyuszibusz Kép
A closty peteérés támogatására van és sokaknak összejön vele a baba. Ha nem volt rendes a mensid, akkor tesztelj egyet, lehet, hogy babás vagy. Ha az negatív és továbbra sem jön meg, akkor 3-4 nap múlva újra, ha is negatív akkor irány a doki.

FruzsiKép
Minden lehet, de holnap reggel mérj egy hőt, abból okosbbak leszünk. Meg az is lehet, hogy még nem volt pé. (Amenyivel hamarabb megjött másoknak, neked annyival csúszik Kép)

wish

Fruzsi Kép a "gumiszeru" vmi jo jel. ! akkor van a peteeres.csinalj tesztet holnap is. Az lh teszt (en ugy tudom) a pe-t mutatja.

jiny Kép lehet hogy terhes vagy ??!! jo lenne nagyon Kép

Mofly Kép a jonas azert nem olyan profi, hogy megmondja, hogy mikor lesz orgazmusod Kép. Es ne felejtsd el, hogy csak egeszseges !!! paroknal mukodik. En is sokat probalkoztam a jonassal, de akkor meg nem tudtam hogy van egy "kis" gond nalunk..

Fruzsi Kép nem igen jo ilyenkor meleg vizben ucsorogni, hacsak azt nem vesszuk jonak, hogy boldog vagy tole Kép. En is imadom, de a testmelegnel melegebb vizet sajnos el kell felejteni egy kicsit. En azt szoktam csinalni, hogy amikor pont elmult a mensim, jutalomkepp elmegyek a gozbe+szauna+melegviz... Akkor ugysem vagyok terhes ugyanis .

Wish Kép mindjart mesz a dokihoz. Mar en izgulok helyetted, szoval neked nem kell .

Nyuszbusz Kép vegyel egy tesztet. Siman lehetsz terhes ilyen jelekkel.
saci

Szilva
Most olvastam hogy neked már holnap punkcio. Nagyon szorítok hogy sikeruljon. Mennyi petének kellene lennie? Hanyadik cn napod lesz holnap?

Barbi, Emma
Nektek is nagyon drukkolok az inszemekhez. Sok sikert holnapra!

Ma voltam dokinál. Van négy tuszom 11,9 12,5 11.9 és 13.8. Ez 7. cn napra szerintem nem rossz. Vettek vért is és valami LH szerúség volt írva a papírra. Mit jelent ez? Meg tudná nekem valaki mondani?
mili

Mili

Ezek tök jó tüszők! Főleg 7. naponKép Az LH-t én csak LH tesztként ismerem, a magasabb LH szint jelzi a pé-t.

De most mennem kell vacsizni.
gtünde

Mili Kép 4 tuszo !!! nem semmi ! "ettel" clostyt?
Lh - tuszoerest nezik
azert nezhettek, hogy valoszinu, hogy hamarosan lesz a tuszoeresed, es nem akarjak lekesni. inszem lesz ugye?
saci

Sziasztok Csajok
Most jöttem a dokitól. Azt mondta, hogy a 20 nap nem baj, de csütörtöktől 5 napig eszem a clostit, aztán jövő hét szerdán megyek pé nézőbe.

Szilcsibe, Barbi
Ezerrel mennek a drukkok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ha már elhatároztuk, hogy az idén pocaklakósak leszünk akkor így kell lennie!!!!!!! Csajok, Hajrá!!!!!!

Mili
Az LH az a Lutenizáló Hormon, vagyis tüszőérlelő hormon, az mutatja a pé közeledtét. Szuperek a tüszőid. Megy a sok drukk!!!!!!

Fruzsi
Az LH teszt lehet, hogy egyik nap negatív és másnap reggelre már pozitív, nekem is így volt a múlt előtti Kép hóbnapban aztán 4 napig tök pozitív volt, de az első + teszttől mérd a 24-36 órát a tüszőérésig.

Tündi
Akkor ebben a hónapban már babásak leszünk?Kép

Saci
Saccolj már valamit!Kép

Saci
Köszi az együttérzést de, harcra fel és jön a folyt.köv!!!!

Kép

KépKép
babcsi

Nem Saci
Szilcsibe saccoljon!!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi

Akkor te is beléptél a clostit szedők táborábaKép
Üdv ittKép
Én is akkor kaptam, amikor 21 napos lett a ciklusom.
Nekem 3-7. cn-ig kell 2*1-et szednem. Aztán 12. napon UH.
Neked hogy? Lusta vagyok kiszámolniKép
gtünde

Kandi
tényleg, veled most mi a helyzet? Csináltál azóta tesztet?

Kép

KépKép
babcsi

Kandi

gtünde

TündeKép
Nekem csütörtöktől az 5 cn.-tól a 9.cn-ig kell szednem napi 1-et. és a 11. cn-on nézi a tüszőket.
Neked volt avalami mellékhatása a clostínak? Azt mondta a doki, hogy nem jellemző.

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi

Nem éreztem semmit. Majd neked is lesznek szép tüszőid. Nem ám egy, többKép
gtünde

Képzeld, tegnap mi már befűtöttünk. Olyan hideg van, mintha tél lenne. 5 körül jöttünk haza, 9 fok volt!! Brrrr...
gtünde

Babcsi

Én úgy izgulok Szilva miatt. Remélem, jó sok petécskét le tudnak neki szívni. Nem tudod, meddig kell bent maradnia műtét után?
gtünde

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: