A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

hagyjátok már a mókusozást, mindenki azt ad a gyerekének, amit tud, vagy amit akar

fiam most koldult apjától sztrapacskát...

inkább mondja már meg vki, mikortól kell a cipő Kép

votiv 8)
votiv

Ada, szépek vagytok! egyszerűen muszáj csinálnotok még sok ilyen szép és okos gyereket! Kép

votiv 8)
votiv

Votiv!

Szerintem tök jó!Kép

Zsebi!

Hát nem cipő az biztos.Piros,vitorlázós kabátot lőttem.

Jucus
20170114224602

Votiv: apa kocsit hajt. rulez, imádom......

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Votiv,
mi, ugye, egykorú dedekkel rendelkeznek. Én kaptam Bogárkától egy nagyon tündéri kiscipőt, 17es, de még simán lerúgja magáról a csajom. Felállni mezítláb (zokni) simán tud, és kapaszkodva lépeget is, de még messze van a járkálástól, így a cipit sem erőltetjük. Ha viccből ráadom, csak botladozik, gondolom, ezt külön meg kell majd tanulnia. Most még olyan bokakicsuklós benne. Szóval szerintem ne parázz ezen, egye a sztrapacskát, azt jóvan. Kép
neet
neet

Õrület ez a kocsis dolog Kép
ada007

Ja, és köszi a tanácsokat, 2 napja csak akkor szopiztatom, ha álmos és vagy nagyon éhes. Eddig bevált. Piercing még nincs betéve. Kép
Ada,
baba-papa csodás páros! Kép
neet
neet

Juc, és minek a vitorlás kabát, vitorláztok?????
Ja és baromi mérges vagyok, délután kimentem A CIPÕÉRT és amit kinéztem abból egy darab sem volt, de nem csak az én méretemben hanem semmilyenben nem volt Kép Kép Mindenki barna mokaszinra utazik, vagy mi van???????

Votiv, a cipő kérdés kb. majdnem felér, a mit mikor adunk a gyereknek enni kérdéssel.

Én akkor adtam rá cipőt amikor a mozgásának kb. 80 %-kát 2 lábon tette meg, addig csak zokni volt rajta itthon.

Amióta pedig csak járva közlekedik azóta itthon kb. fele fele arányban van rajta cipő itthon. mert ugye mindenki mást mond, nekünk van parketta, padlószőnyeg, járólap a lakásban szóval elég vegyes a járófelület.

Van egy 9-12 hós Cactus Clone téli anorák amit eladok. Ha valakit érdekel akkor küldök képet.
zsebi2004

Juc!
Én ismerem, apa kocsit hajt kezdetű slágert!!! szeretem is!!! Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zsebi, küggyé képetKép

Cipö: asszem én sem fogom még eröltetni, most hallottam, hogy van mar 16-os méret is a Kenguruban.... potom 8ezerért...

Zanza, kössz a tippetKép

Ja, Bálintot úúúúgy lefarasztotta a rokonsag, hogy fel 6 ota nyomja a szunyat. Éccaka meg majd tivornyazik nekemKép
ps: kapott szirénázó tüzoltoautot, éljen! A zenélö játék mobiltelcsi mellé veszettül hiányzott... nembaj, lassan elem-kiskert nyitunkKép

KépKép
fibi

Zsebi, én kis naív meg azt hittem, van valami logikus "cselekvési terv"
de már látom, ez is csak úgy amúgy az anya belátására van bízva...

sztrapacska finom Kép

Neet, te melyik moziban láttad a dörtit? egyébként nem igaz hogy nem értünk egyet, sztem is az eredeti a legjobb
csak hát úgy eljárt fölötte (fölöttünk) az idő... Kép

votiv 8)
votiv

Zsebi!

Nem,mi nem vitorlázunk viszont tök jó ára volt,jól néz ki és ebben az időben idális városi viselet szerintemKép
Anorák milyen?Képet kérek én is!

Juc
20170114224602

Votiv, Te kis naiv Kép, de én is az voltam/vagyok/leszek. Mindíg rácsodálkozom a dolgokra várom az ukászt az meg csak nem jön, semmilyen témában sem Kép

Kedvenc sorozatom a Szívek szállodája, tegnap belenéztem a dörtibe én is - már csak nosztalgia kedvéért - és kit láttam a dörtibe az anyukát az a színésznő játszotta mint a Szívek szállodájában a nagyit, csak persze jóval fiatalabb formában.
zsebi2004

Mielőtt belemegyünk a részletekbe hozzáértők mi a különbség az anorák és az overáll között, mert most gyanús a dolog hogy mit is akarok eladni Kép Kép
zsebi2004

Anorák overáll?Küldj képet és majd eldöntjükKépMilyen színű?

Juc
20170114224602

Zsebi!

Vagy most már kicsit?
20170114224602

Fibi!

Én meg téged nem látlak a táblázatban!lehetséges ez?

Mindenki!

Van Baumler üzlet valahol?

Hol van Moose?

Jucus
20170114224602

Moose filmet forgat a lányáról, aki már soha nem fog aludni - ezt írta pár napja...

Szívek szállodáját is szeretem, de a nyomi emtévé nem hajlandó megvenni a sorozat új részeit
sose fogjuk megtudni, vajon Lorelai és Luke összejönnek-e...?

votiv 8)
votiv

tud valaki családbarát szállodát Londonban? mennénk fapadossal 1 hétvégére...

votiv 8)
votiv

pedig azt hittem, hogy azért ismétlik lelkesen a sorozatot, mert jön az újabb széria.
zsebi2004

Votivka!

Londonba?Miért pont oda?

Juc
20170114224602

Szivek szállodáját én is szeretem, dörtit nem! Vazzeg, mókus, húzzz innen....!!!
és tegyétek le a köveket, én a Vad Angyalt szerettem nagyon!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Szivel szállódáját én is szeretném de olyan hülye időpontban van,hogy sosem látomKép

Jucus
20170114224602

és ha már a sorozatoknál tartok Kép akkor leirom, én miket szerettem/szeretnék nézni, ha lenne időm: Kép
szeretünk rajmond, szex és ny, szivek szállodája, simpsons, futurama, south park, és most ultra sznob leszek: amikor amerikában laktam Kép Kép akkor imádtam a saturday night live-ot, júj de jó is volt...Kép Ja, és ahogy irtam, szerettem a vad angyalt is. más mexikói-argentin filmasorozatot nem szerettem...Kép
Ti, miket néztek/néztetek???
Ja, és szerettem a 24-et, és SZERETNÉÉÉÉÉM a Lostot, csak akkor gyerekek még ébren Kép és néztem a BK-t is, amig gyerekek akkor már aludtak...rég volt, szép volt...ja, és naggggyon szeretttem a pusszantlak drágám, azaz az absolutly fabulous cimű angol komédiát is, de asszem befejezem, mert folyton új és újabb emlékek tolulnak fel pici agyamban, ahelyett, hogy kaját pépesitenék Iginek. Ja, ma kapott paradicsomot, mert kinézte a szánkból. Lehet már azt adni neki????
zsanci, az ex-tv függő, allergiás

Kép

ZsanciKép
zsancikant

jaaaaaaaaaaa, és az ER-t is szeretem, meg a lukas csokoládét, és a többit...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci!

Paradicsommal kezded a hozzátáplálást?nem szarozol!KépEgyébként szerintem ident lehet adni amit megeszik aztán meg nem lesz tőle pöttyös,beteg stb..

Jucus
20170114224602

Íme:
Kép

Ha kell küldök emilben képet és infót
zsebi2004

Juc!
a paradicsom az nem allergizál, vagy igen???? én má' úgy elfelejtettem ezeket...azt tudom, hogy B egy évesen falta a paradicsomot!!! egy egészet bevágott reggelire...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Brúnó is imádja a paradicsomot, van hogy nem kell semmi más csak paradicsom vacsorára.
zsebi2004

Zsanci,
amikor én (nagyképűenKép) Londonban laktam, a Heart Break High-t (innen a Neet!!!) néztem szívesen meg a Neighbours-t. Ja, és a Pet Rescue-t meg a Blue Petert. Itthon BK és Fábry. ER mindig mindenhol rulez.

Votiv,
Nekem ingyé helyem lenne L-ban, ha egyzser végre kijutnék (visszajutnék), így a szállókatnem ismerem, de biztos találsz ilyet.
Dirty-t kertmoziban láttam először a Balcsiparton, majd még néhány moziban (már nem léteznek) és sok-sok videón, tvben, stb. Úgy 20ig számoltam, aztán 40 is volt, tegnappal asszem az 50. nézést tettem meg, (egykoron volt HBO-nk, azon 2naponta ua-t adták egy időben, most is így van?)szóval valszín a Guinness-be is simán bekerülhetnék vele. Kép
Dirty rulez forever.
neet
neet

És mitől féltetek anno? Én a Varjúdombi meséktől, fúj fúj! Kép
Pityke őrmester viszont rulez (innen a Marcipán!!) és még rengeteg aranyos rajzfilm. És imádom a régi reklámokat is, kaszkót akarok kötni, meg ilyenek. Kép
Retro is rulez.
neet
neet

Zs!

Nem hiszem,de kicsípheti popsitKép

Én nem laktam Londonban és New Yorkban is csak 1 hónapot de a nővérem 8 évet.Evvel lehetek nagyképűKép
20170114224602

Zsebi!
vannak még a babazoknikból???

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Hi Csajok!
Én kicsinység Kép
Zsebi, szerintem ez overall, de nem vagyok szakértő.
ada007

a paradicsom allergizálhat (sok benne a hisztamin)

Istinek már akkor vörös pöttyök lesznek a szája körül, mikor cuppog rajta
de kb 5 perc múlva el is múlnak

szakirodalom:
"A kóros allergiás reakciókat leggyakrabban kiváltó élelmiszerek a következők: tej, tojás, dió, hal, földimogyoró, szója, kagyló, alma, őszibarack, cseresznye, zeller, sárgarépa, paradicsom.

Ételallergiát okozó kémiai anyagok: a hisztamin és a tiramin. Nagy mennyiség található ezekből a sajtokban, alkoholtartalmú italokban, tonhalban, tintahalban, szárított sertéshúsban, kolbászban. A hisztamin felszabadulását előidéző ételek: tojásfehérje, kagyló, paradicsom, eper, csokoládé, citrusfélék, hal, sertéshús.

A tej fő allergénje a kazein, a szójaproteiné a glicin, a búzáé a glutén és a gliadin, a rákokét pedig tropomyozinnak nevezik, de a földimogyoróból és a halakból is ki tudják mutatni az allergiáért leginkább felelős összetevőt. Számos esetben ún. keresztreakció hozza létre a súlyos tüneteket, például ha a parlagfű-allergiás banánt vagy dinnyét, a feketeüröm-allergiás zellert eszik."

Juc, London papa kíváncsága, de nekem sincs vele semmi bajom

votiv 8)
votiv

Kép:
Ma este fürdetés közben benyelt LH egy nagy korty vizet, ami félrement.....bepánikolt, nem vett levegőt, még akkor sem, amikor ráfújtunk....ütögettük a hátát, semmi, aztán fejreállítottuk és akkor végre kiköpte, ill. kifolyt.....nem kívánom senkinek

Nem akarok patetikus lenni, de nem tudok mit kezdeni a ténnyel, hogy majdnem a kezemben fulladt meg a lányom. A legszörnyűbb az volt, hogy nem sírt. Utána is csak moyolygott, mintha mise történt volna.Na, ez ijesztett meg igazán. Még jó, hogy van légzésfigyelőnk....ha nem lenne, biztos egész éjszaka a kezünkben aludna Lizzi.

Na, megyek a sebeimet nyalogatni.
ada007

Zsanci, kettő originál van mindkettő evidence márkájú egyik tappancsos másik síma, 1-2 méretezésű.

És akkor a felrakott overall eladó.
zsebi2004

Pityke rulez, meg nekem a jamie és a csodalámpa. Amit utáltam, vagyis féltem tőle, az egy mesekönyv, ami a szegény kis bariról szólt, aki rossz helyen ivott a folyóból, igy a farkas megette...Kép ja, és úúúúútáltam a pimpát!!!!!!
Ja, és hát persze, heart break high!!!
Juc!
én nem laktam 1 hónapig NY-ban, és ha te igen, akkor nagyon jó neked!!! igy te is rúúúúlsz!!! én imádtam NY-ot, főleg azért mert mindig ausztrálnak néztek!!!! Kép és tök vicces volt, hogy mentünk az utcán a húgommal, és beszéltünk magyarul,és odajött hozzánk egy ortodox zsidó férfi, és elkezdett velünk magyarul beszélgetni!!!Kép akkor már majd' egy éve voltam kint, és senkivel nem tudtam magyarul beszélni...erre 2 nappal indulás előtt találkoztam vkivel, akit értette a NYELVET!!! Kép ja, és akkor már a családom is kint volt, tehát nem is kerestem a magyarul beszélők társaságát!!! Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Neet, csak nem az akarattyai kertmoziban? mert én ott... Kép

na és Istvánnak már beszerezve az alapművek: Szaffi, Vuk, Macskafogó, Hugó a viziló, Micimackók

ismeritek A Süni, akit meg lehetett simogatni c könyvet? mert nekem az volt a mindenem, és most megvettem Istóknak is

Ada, én már nagyon várom a keddet! ugye már lesz edzés?

aptyuk holnap elhúz külföldre, váltja Ancsi férjét Kép úgyhogy szalma leszek szerdáig
érdekes, h nem lesz több dolgom, hogy elmegy (mert most is mindent én csinálok), sőt, épp sokkal kevesebb lesz, mert legalább őt nem kell kiszolgálni Kép

votiv 8)
votiv

Na ilyen overáll kellene nekünk kicsiben

Ada: Szvsz nagyon ügyesek voltatok, hogy pánik helyett megoldottátok a gondot. Fel a fejjel!

Még élek, sőt, megmaradok, reszkessetek, de most alcsi Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Ada!
Kép Kép ilyen sajnos előfordul...én kezemből is csúszott már ki gyerek a vizbe, ráadásul mindkettő!!! úúúúúgy sajnállak most téged!!! de hidd el, ez a Lizi csaj nem adta volna fel ilyen könnyen!!!! Kép
Zsebi!
stipi stopi a zokni, okés? ha, még jó a lólabára. Ma a deichmannban felpróbáltunk (volna) egy adidas bőrtutyit, de Iginek kicsi volt a 18-as...Kép pedig le volt árazva!!
Votiv!
a sárgarépa is allergizál???pedig a dokink elsőként ajánlotta a sárga gyökeret!!!Kép

Szent Imrében jó volt szülni...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

jesszus, Ada, ez durva
én is majd frászt kaptam, ahogy olvastam
de ugye, hogy a gyerekek okosak, Liza Hanna tudta, hogy nem lesz baj, ezért nem is sírt
na, ne aggógj, elmúlt, elfelejtitek, minden ugyanolyan jó, mint mindig! Kép
képzeld el, mikor Isti 2x leesett az ágyról, ráadásul mind2 az én hibám volt! iszonyú érzés volt, pedig semmi baja nem lett, csak egy kis púp
de akkor is
nekem már akkor is összeszorul a gyomrom, ha a tévében beteg gyerekekről vagy balesetekről beszélnek...
szóval a lényeg, hogy nincs semmi baj
és tök jó, hogy Vikapa is ott volt, és hogy tudtátok, mit kell csinálni! büszke vagyok rátok

votiv 8)
votiv

Sziasztok!
Itt vagyok, ragyogok, mint a fekete szurok! Kép
Végre sikerült kitúrnom zapát. Este mindig itt ül, nappal meg nem vagyok képes időt szakítani. Persze, mert mindig csak Vincenzóval játszom, meg gondozgatom. Remélem Veletek minden rendben van! Én kisfiam nagyon szépen fejlődik, hihetetlen hogy még nincs 3 hónapos, és már mennyit változott! Persze minden babóca változik, tudom, csak a sajátomat látva ez annyira érdekes! Minden rendben szerencsére, csak nagyon leköti a napjaimat a vele való foglalatosság. Ezért itt teljesen kimaradok a pezsgésből és az infókból, amit nagyon sajnálok, dehát ez van. Asszem nem sok értelme van visszaolvasni, mert már nem is tudom, mikor voltam utoljára. De a talira szeretnénk ám menni, Bogárka, mehetnek ritkán bejelentkező topic-tagok is hozzátok? Ugye igen!
Zanza, mehetünk megint veletek?
Mindenkinek szép napokat kívánok, és nagy-nagy cuppokat küldök!
ficánka

sziasztok,

vagyok ám,csak read only mert mire elolvasok mindet nem jut időm írniKép
suli:?????????????,elméleti oktatás volt szal nem tudok még mit mondani....
jósnéni:nagyon nagyon állat volt,tisztára fel vagyok még mindig pörögve tőle,baromi érdekes volt de ezt majd elmesélem a talin ha érdekel valakit.biztos ami sicher hogy megyek vissza hozzá konzultálniKépmostantól van saját asztrológusom isKép

más:nincs valakinek 80-as pufi mellénye eladó?mert nekem nagyon kéne,gondoltam megkérdezem,ha nincs megveszem amit kinéztem a c&a-baKép

votiv,
én akkor vettem b.-nek cipőt mikor már állt....elég korán de nálunk van parketta meg szőnyeg meg járólap ezért úgy gondoltam jobb.és szandit vettem neki bentre,ez olyan tavaj decemberbe lehetettKépde kocsicipője korábban is voltKép
könyv:én most bálintnak boribont vettem meg kipp-kopp-ot,én azokat imádtamKépna jóóóóó magamnak vettem de majd ha elég nagy lesz megörölki tőlemKép

ada,
Kép Kép Kép
bújjál apához

na tipli
gigi
Vendég

fic,
Képgyere a talira és támadj le ahogy oadértem hogy vééééééééééééééégre tudjunk beszélgetni,okés?

fic hiányzik gigiKép
Vendég

Na, azért kicsit visszaolvastam, mert most kihasználom, a helyzetet, meg még a szemem sem ragad le. Kép

Ada!
Ez naggggggyyyyyyon durva volt, asszem én sem vettem levegőt, amíg olvastam a sztorit, nagyon ijesztős! Nagyon ügyik voltatok! Kép Ennek kell örülni, hogy ilyen szuperül megoldottátok, és tényleg felejtsétek el! Lesz babamama torna? Jó lenne a jövő héten sétázni egyet közösen. Ti szoktatok a Dunapartra menni?

fic.
ficánka

Gigi Kép
megyek talira, és letámadlak! Kép
gigi hiányzik ficKép
mindenki hiányzik fic Kép na jó Kép

Zsebi,
a játékot imádja Vincenzó! Kép én vennék anorákot télire neki, csak azt nem tudom, mekkora lesz addigra, mert nagyon nő, már a 68 is íppeg jó, mert a drágám már (alig merem leírni) 7,40 kg. szerinted?
fic.
ficánka

Na, ha itt ma mindenki nagyképüsködik, akkor én isKép: én az elsö férjemmel Torontoban éltem 8 honapigKép
Hu, mostan többet nem birok hsz-ni, becsukodik mar a szemem...

KépKép
fibi

Juc, igen, én sem latom magamat a Tablaban. Meg még Votivot sem...
Talan ma elsö vagyok?Kép

KépKép
fibi

IgeeeeeeeenKép

KépKép
fibi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: