A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Sms-em érkezett Mkatustól!

"Szia! Megérkezett Máté!! 3100 gramm, 55 cm szép hajas baba. Mindketten jól vagyunk. Puszi!"

Gratulálok! KépKépKép

Pussz: Pocak
pocakpacni

Zsebi!

Mert legelni mentünkKép

Barna gatyát nagyon jót vettem C=A ahol narancs cucc is van.

Zanza!

Börze:igen,az.

Juc
20170114224602

Ancsi ! Lencsibaba nagyon édes !!!

Mkatus ! Gratulálok !!!

Zsebi ! Nem lesz nehéz dolgod tele a város narancs cuccokkal , egyébként én is imádom !

Ha vki megy holnap biopiacra megnézné hogy van-e még barack , bár főként az érdekelne meddig lesz még . Ma volt doki , ajánlotta hogy lassan elkezdhetnénk gyümölcsözni . Áron ma 5 hónapos , még várnék vele azért 1-2 hetet , de lehet addigra meg pont nem lesz friss barack ...szóval nagy a dilemma .
Egyébként ma kapta a 4 hós oltást , újfajta felírósat és semmi mellékhatása sem volt . Aki előtte van , csak ajánlani tudom .

Kép
Kép
greenolive

Neet ! Nálunk is két fog van , de szerencsére nem harap . Nem tudom mit lehetne ...

Kép
Kép
greenolive

Johi ! Remélem segít a masszírozás !!!

Kép
Kép
greenolive

Katusnak és Máténak nagy-nagy gratula!!!!!!!!! Kép

Neet,
Ciciharapás:
ez ismerős! Azzal a különbséggel, hogy Vincének felül is már van két foga, és NAGYON tud fájni! De az utóbbi napokban nem volt ilyen eset, mert megfigyeltem, hogy amikor éhes, akkor nagyszerűen kapja be és egyből szopizza, pláne, ha álmos és teljesen ösztönösen csinálja. Akkor harap, amikor nem éhes eléggé / csak játszik / vagy más okból nem akar enni. Ezek az én tapasztalataim, de az biztos, hogy emiatt ne hagyd abba a szopiztatást (bár, nekem is megfordult a fejemben az elején, de most úgy tűnik, oké lesz a dolog).

Azért kérdeztem, hogy Eszti hogy bírja a távollétedet, mert én amikor csak a konyhába kimegyek, akkor is sírva mászik utánam a hideg kövön, és úúúgy sajnálom Õt! Persze az is igaz, hogy ilyenkor nincs vele senki, aki szórakoztassa és mással lekösse a figyelmét. Ha el kell mennem ide-oda a hétvégén, és a férjem vigyáz Rá, akkor sose volt baj, nem sír, sőt, örül, hogy a Papával játszhat Kép
És hogy Neked milyen lehet újra suliban, ezt nem is kérdezem, mert szerintem nem könnyű (főleg a vizsgaidőszak lehet majd nehéz)... De majd fogjuk Beléd önteni a bátorságot és kitartást!!!

Köszi mindenkinek a gratulákat Vince nevében az új tudományához!

Blaye
blaye

Mkatus: gratulálok... minden jókat nektek és sok tejcsit meg ilyesmit.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Katus!

Gratulálok!KépKépKép

Green!

Én megnézem a barackot és megkérdezem! Bár én már 2-3 hete nem kapok ott olyan szép érettet, csak ződek vannak!

Johanna!

Akkor Fanninál az ellenkezője van, mint Timinél! Sajnálom, hogy járnotok kell, de ha kell, akkor kell!Kép Azért majd mesélj! És drukkolok, hogy Fanni jól viselje!

Jucus!

Akkor Te is jó messzire jártál dolgozni, nem a közeletekbe! És melyik óviba jár Soma?

ILdi
ildi76

Ildi ! Örök hálám !!! Kép

Kép
Kép
greenolive

Mkatus!
Én is nagyon gratulálok!!! Sok boldogságot!!!
Johi!
Kár! Kép de ide csak babák járnak. Én is mindent elkapok, de itt még Kép nem szedtem össze semmit!
Juc!
hétfőn van még hely, 3/4 11-től. első 3 hónapban 12 ezer pénz, utána 9 ezer.
Votiv!
megkérdeztem!! sejtheted a választ: BACTROBAN!!! Kép Kép és kamillás lemosás. Azt mondta, hogy amig duzzanat van, addig ne huzogasd semmiképp!!!De hát gondolom nem is tennéd! Azt mondta, sajnos látatlanban nem sokat tudott mondani, mert látni kéne. Sebes? Vagy "csak" a fityma alatt véres? Olyan volt egyébként a B-nek is, odaa sem mertem nézni!!! Kép Ha heges, akkor gáz! Kép Esetleg elvihetnéd a Heim Pálba...ott jó gyereksebészek vannak, egyik egy fiatal srác, nagyon lelkiismeretes, és mellesleg a barátunk...Kép Kép Ha, érdekel, szólj!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Ildi!

Soma a Mozgolódába jár ide hozzánk 2 sarokra.Ez volt a szempont,hogy közel legyen!
Egyébként kb.fél óra az út a Szívbe,szóval nem dráma és szeretek a városban jönni-menni.Ez persze már a múlté mert majd rohannom kell Somáért a suliba....

Zsanci!

Köszi!

Juc
20170114224602

Lányok!

Van esetleg valakinek hátsó ülésre beköthető mózeskosara, amit kölcsönkérhetnénk szept. 29-től okt. 2-ig? Hosszabb útra megyünk (400km), és félek, hogy Emma nem bírja az autósülésben, szóval nagyon fontos lenne!

Most el, nézem a Lost-ot, holnap megyek a börzére, meg jövök ide isKép

Kép
Kép
manoka11

Mindenki megy börzére csak én vagyok ilyen lusta?

És tudjátok,hogy mikor van abban a tr...gya óviban a szülői?27-én.De remélem,hogy rosszul jegyeztem meg.Hétfőn kiderül!

Juc
20170114224602

Igen Jucus csak te vagy ilyen lusta Kép Kép

Akkor megyek C&A-ba gatyát venni, de akkor még kell cipő is meg táska is mert nekem ez a dilim.
zsebi2004

Sziasztok!

Johi: Ha a Dévényhez fogtok járni, akkor elvileg ott meg is tanítják mit kell otthon tenned. Ha lesz ortopédiai eredményed avval mehetsz a babamasszázst tanító védőnőkhöz is, vagy hozzám, bár nekem nincs képesítésem, csak felnőttekre.

MKatus: Gratula! Kép

Ada: KépKépKép

Neet: Hát nem irigyellek, de tanáccsal nem tudok szolgálni sajnos Kép Drukkolok, hogy mégiscsak hallgasson rád az az Sbaby

Juc: Én is mennék arra a börzére! A holnapi MOM-os úgy is dögmessze van, meg végre apával lehetek és lustizhatok is reggel Kép

Ancsi: Hát én jól lemaradtam a problémáidról... Hú, nem lehet egyszerű... Drukkolok, hogy sikerüljön a szopi, mert ez így elég idegőrlő

KépKép
oxigen
Györköny

Éljen Mkatus és a pici babucija! Jó egészséget nektek! ?)

Blaye,
nekem is feltűnt, h akkor harap, ha nem nagyon éhes, vagy ha annyira éhes, h nem bír magával. De ez csak akkor derül ki, ha már ráharapott...
Õ is most kezdte a sírva utánam mászást, de nem sűrűn csinálja még. Belém borított erőt köszi, kelleni is fog. Kép
neet
neet

Az előző hsz vége így akart kinézni: Kép és nem így: ?) Kép)
neet
neet

Ja, nem a vége, az eleje. Kép
neet
neet

A Dévény-eseknél nem jellemző, hogy megmutatják, hogy mit kell csinálni, legalább is a "masszírozás" (na ez rossz kifejezés, mert ők nem masszíroznak és ezt hangsúlyozzák is) részét biztos nem. Amit mondanak az az, hogy milyen gyakorlatokat kell/lehet otthon csinálni.
zsebi2004

Juc, latom, idokozben megtortent a szemelyazonositasKép es az eredmeny pozitiv...

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Katus gratula Mátéhoz!
zanza

Ooo, Katus, gratula!!Kép

Ancsi, nem mondod, h igy beletrafaltam?Kép pedig csak tippelgettem...KépKép
lanyod nagyon szep! (igaz, az a bigyo a fuleben kicsit rontja az osszkepet...Kép)

Johi, ilyen komoly a helyzet? huuu, akkor keszulj fel azert lelkileg. es drukk, h mihamarabb jobb legyen!!

ja, Juc, nem csak te vagy am ilyen lusta!!!Kép sot...

Coolio
recca

Zsebi!

Nekem is kell barna cipő,avvala Deichmanban szemeztem mert ócsó vót!De még nem vettem meg.Táska is kéne de azt meg nem lelek megfelelőtKép

Recca!

De jó!(lustaság)

Jucus
20170114224602

off:
http://worldometers.info/
akit erdekel, h a Foldon, mibol mennyi...

Coolio
recca

Juc,
Cipő milyen volt? Velúr belebújos mokaszin szerű?????
zsebi2004

Zanza, hat szégyenlem magam, de nem én készitem a fözeléket, hanem a Hipp Finomfözelék nevü kajat eszi B., vagy ma pl a Spenot burgonyaval cimü fejezet volt. Gabonat ugy tudom féléves koratol siman ehet a ded. Most mar én is fogok fözni neki mindenfélét, eldöntöttem. Te miket és mikor adsz Rékának? És hova jártok játszóházba? Mindig elöttem van Réka édes grimaszolása a Mayaban, annyira cuki voltKépKép

Ildi, kicsit visszaolvastam, megértelek, hogy a Dévényes dolog kiboritott. Én is bögtem, amikor B-nak vért vettek a fejéböl a H-ban, és sirt de veszettül. Férjeddel remélem megoldodnak rendesen a dolgok!!

Lányok! Most mé' nem válaszoltok a kajás kérdésemre?Kép Egy hétig nem irok, és büntiben vagyok?Kép
Na, amugysem voltam ma rozsas hangulatban, aztan még a parommal sem birtunk normalisan egyetérteni, asszem jobb ha lekekszem...

KépKép
fibi

Mkatus!
Gratula Mátéhoz!

Ancsi!
Heni nagyon édes, és jól áll neki a fülbevalóKép

Brühühü, senkinek nincs mózese? Kép

Off: nem tudjátok, hány részes a Lost?

Kép
Kép
manoka11

Énis lenni lusta.
Nem menni MOM.
Menni babamasszázs.
MKatus, Máté éljen.
Neet. Szegény cicid Kép
Johi az erő legyen veletek a Dévényéknél.
Zsebi, barnaszerkóra fel Kép
Manóka, nekünk nincs olyan mózesünk, állítólag baromira nem biztonságos, de ezt csak olvastam ám valahol, szóval nézz utána.
Votiv: szegény Istifütyi Kép

Ada puff.
Csóka
ada007

Nme babamasszázs, babaúszás menni holnap 9. Jucus, figyelsz? 9!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ada007

Manóka!
Én is épp ezt kérdeztem pár perce Apától. De ő se tudja... remélem nem húzzák sokáig, mert én már most nem bírom...derüljön már ki, hogy mi ez az egész...Kép Olyan lesz majd bizti, mint a Twin Peaks: hónapokog lerágod a körmöd, aztán a végén kiszúrják a szemed valami értelmetlen banális baromsággal....Kép De én majd be tojtam már most... mi lesz később???

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Duracell Ada!

Hova cipeled szegény LH-t hajnalok hajnalán úszni?

Mit tanultál ma?

Juc
20170114224602

Ada!
De 6-7 órán át csak nem ültethetem az autósülésben, még akkor sem, ha időnként megállunkKép

Kép
Kép
manoka11

Bogárka!
Már én is marha kíváncsi vagyok, mi lesz az egészből! És tényleg olyan Twin Peaks-es a dolog helyenként. Csak nem értem, miért nem mondják meg, hány részes? (csalódott szmájli)

Kép
Kép
manoka11

Jucus: mikroökonómiát....és nézd meg a vendégkönyvedet! és Almássyba megyünk

ManóÁgi: igazad van, az autósülés sem jó megoldás ilyen hosszan, hát, akkor nemtom....
ada007

Minden baba gyönyörűűűűű!!!! Kép

Manoka,
néztem internetet Lost-ügyben, még csak egy szezonon vannak túl, még folytatják, szóval ezért nem tudni, hány részes ... és ha sikeres marad, akkor SOK részes lesz és a végén biztos kiderül, hogy csak egy nagy szemét kisérlet részesei Kép néhol én is párna mögül néztem Kép

Ancsi,
kitartás, és szólj, ha bármit kell segíteni! Kép

Mkatus,
gratuálok Máté érkezéséhez, nagyon sok boldogságot a kis családnak!!!! Kép

Fibi,
Dóci délelőtt-délután evett-eszik gyümölcsöt, és délben főzeléket meg husit Kép vacsora meg változó, hol tejpép, hol más, tegnap pl. melegszendvics Kép

vera
kisün

ELSÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕ na ez is ritka Kép

Votiv,
én is beszélnék gyerekorvossal a dologról, csak hogy tudja, hogy ha legközelebb bármire készül, akkor előbb szóljon neked. szegény isti Kép
kisün

Na, most kezdek lassan magamhoztérni... muszaj volt innom kávét (nem koffeinmentes), Bálint éjjel óránként szopizott, gondoltam, nincs rendben vmi, erre reggelre belázasodottKépKép Nem tüsszög, semmi, ugyhogy nemtom, mitöl lehet.

Kisün, KÖSZÖNÖM a választKép Xilofon rulez még?Kép Nalunk a gitar még veszélyben van, bar most Apa játszott rajta (a Mama, kérlek meséld el nekem-et, jol megrikatottKép
Azt még aruld el, a fözeléket hogyan csinalod? Ugye nem olaj-lisztes rántással? És hajdinat, kölest stb este is lehet adni vagy inkabb reggel? A vacsival vagyok bajban, mert tejpépet B. nem eszik.

KépKép
fibi

Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezés, mert ebédre vagyunk hivatalosak!

Fibi!

Édi lehet Bálint a bögrével!Kép
Én azért nem írtam kaja ügyben, mert nekem is ez lett volna pont most a kérdésem és vártam a tapasztaltak válaszait!
Egyébként meddig elég mondjuk egy fél bébiételes üveg a Ti csemetéiteknek? Mert Timinél kb. fél óráig tart ki!

Green!

Biopiacon esetleg még jövőhéten lesz barack, aztán kifújt, úgyhogy vásárolj be belőle, ha akarsz! Egyébként most is zöldeket kaptam, de azért érett valamennyire!

ILdi
ildi76

Sziasztok!

Fibi, ugyanúgy csináljuk, mint Kisün, csak még Réka nem kap melegszendvicset vacsira.Kép
Kőbányára járunk a Halom u-i bölcsibe Szt László térnél. 200 Ft/óra.
zanza

Zanza!

nem akarom elkiabálni de lehet,hogy keddre viszem a receptest.Van valami extra kívánságod?

Jucus
20170114224602

Recca: nem semmi az a link.. megkuksiztam.

Momosok: jó volt veletek összefutni. Apa mondta, ne vegyek semmit,e hhez képest jó csomó ruhával tértem haza. Na de sebaj, a gyerekért mindent.

Köszi az aggódást és a jókívánságokat Fanni nevében is.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Johi, de én nem is futottam veled össze Kép
Pedig ott voltam Kép, de nem voltam elájulva, igaz Brúnó méretében nem igazán voltak olyan cuccok amiket kerestem.
zsebi2004

Jucus, lehet?

Johi, én is így szoktam járni, pedig már tényleg nincs helyünk.
zanza

Ildi, itt vannak a tapasztaltak - Jucus, Zsebi-, hatha valaszolnak... Kép

KépKép
fibi

Neet! mikor a kórházban próbáltam szoptatni, nekem is mellé dugta a csecsemős az ujját. nem tudom miért csináltam, viszont így szopott a bébi!! (legalábbis pár korty erejéig. úgyhogy próbáld meg!)

SZOPTATÁS/tejhozam: kicsit jobb a helyzet, tegnap bélógattam cicit Hencsike szájába (csak így hajlandó néha-néha játszani a cicivel) és (sírásokkal tarkítva bár, de) megdolgozta pont a fájós cicimet és a másikat is kicsit, úgyhogy úgy tűnik újra kicsit több a tejem. fejem is, mint az őrült.

Pocak, gratulálok! Máté majdnem olyan méretekkel rendelkezik, mint Heni, születéskor. Habár azóta kiderült a germekgondozóban, hogy születéskor elmérték az 55 cm-t Kép

KÖSZI A HENI NEVÉBEN A CSODÁS JELZÕKET! Kép elég elfogult vagyok a lányommal.

Vera! remélem, hogy hamarosan tudom majd cepelni a kocsit és akkor sétálhatunk együtt!

ma rózsaszín szerkóban készült fotó, apukája tartja szépen:
Kép

ancsipancsi

Ancsi: Heninek már bebarnult a szeme? vagy csak rosszul látom? mindenesetre éééééééééédes

Mi ma voltunk ugyan babauszin, de LH köhög. Jókedve töretlen, taknya nincs, csak szimplán köhécsel néha Kép Ez meg mi a frász lehet?
ada007

és csak az uszi óta? nem volt klóros a víz?

Heni szeme tök kék. kíváncsi leszek milyen lesz.

ancsipancsi

Ada!

Timi is köhécsel figyelemfelhívásból!KépReméljük, hogy csak erről van szó Lizánál!

Fibi!

Jobbulást Bálintnak! Most hogy van?
Egyébként az jutott még eszembe, hogy szokott ott a közeletekben is börze lenni! Nézd meg a börzefigyelőben a Babanet kezdőoldalán! Az Örs vezér téren van valami Cserepesház, ott volt nemrég börze! Jöttök a következő talira Bogárkáékhoz?
ildi76

Ada,
fogalmam sincs, remélem, csak a víz ingerelte kicsit.

Ancsi,
még mindig édesek vagytok Kép remélem én is, hogy nemsokára sétálunk. Telefonszámom megvan, ha készen állsz, sms-ezz Kép

Fibi,
B. most 9 hó körül van, nem? Tejpépet nem szereti? Vagy nem adsz neki? És esetleg magad által főzöttet? Nem tejjel, természetesen...
D. ebben a korában már simán evett joghurtot meg kefírt meg túrót. Ezeket lehet pl. gyümölccsel keverve vacsorára adni. Vagy volt olyan, hogy egy kis barna kenyér + egy kefír.
Vagy tejberizs tápszerből? Hú, most ezek jutottak eszembe Kép

Zanza,
tarjás-sajtos melegszendvics volt Kép NYAMMMMM!!! Én is azt vacsoráztam Kép

vera
kisün

Vera: már pár napja köhécsel, csak mostanra vált egyértelművé, hogy nem a sikítozástól szárad ki a torka, hanem valóban köhög.....de nemtom mi lehet.....sebaj, hétfőn elvileg szuri, akkor megnézi a dokinéni, hogy piros e a torka, ha piros, akkor nem engedem, hogy beadja a szurit

Ildi: szerintem LH még kicsi a figyelemfelhívós köhögéshez......vagy csak naiv vagyok? bár jobb lenne, ha ez az eset állna fenn
ada007

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: