A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Enikő!

Boldog névnapot kívánok!

Hildus!

Nálunk decemberben volt a keresztelő,és nem vettem rá külön ruhát.Egy fehér rugi volt rajta,és a téli zsák.(Piszok hideg volt a templomban.)

Seri!

Mekkora most a Csilla?Mennyit eszik?

Ildi
tfildiko

Sziasztok!
Enikő! Nagyon boldog névnapot kívánok Neked!
Aludtam a ruhára egyet, és nem lesz habos-fodros ruha. Veszek egy szép fehér rugdalózót, az úgyis kell, mert októberben eküvőre is megyünk, bár a Törpike csak az esketésre jön velünk, a lakodalomba már nem.
Hanna akkorát aludt a gyógytornáztatás után tegnap!!!!Rettenetesen elfáradhatott.
Hildus
Vendég

Sziasztok!

Enikő: Boldog névnapot! Kép

Seri: Grapefruitmag kivonatot a férjemnek adtam, nem tudom lehet e piciknek...de ha a védőnő tanácsolta, akkor valószínűleg lehet.

Ildi: Abban a templomban ahol mi házasodtunk meg ahol a keresztelő lesz, nincs olyan hideg, még fűtenek is ha kell Kép Ez egy modern templom Kép Ráadásul nem is olyan hagyományos tornyos, templom alakú. A kommunizmus alatt épült titokban, ezért nem olyan, meg az alakja se szokványos, de nagyon kis hangulatos. Biztos van aki ismeri, a Tátra-téri templom.

Hildus: Nem semmi árak vannak Kép
Viszont a Corában láttam nagyon aranyos ruhát, szolíd, piszkosrózsaszín színű vagy milyen, van világosabb is meg sötétebb is, pulcsi+ ruha, ami vastag, béléses, hidegebb időkre, ez került kb. 3ezer forintba, de nem emlékszem pontosan.

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Hildus!
A Bartók Béla téren az Árkádia bálásba, vannak új fehér meg rózsaszín, sárga rugdalozó meg kiskabát hozzá, kb.3000 ft körül, és lejön belőle 30 százalék. Volt egy babaruha boltjuk, az megszünt, és ezért vannak új ruhájaik, ezekből van végkiárusitás.
Révi!
Te keresték Prince Oliver bodykat? Ha igen, akkor neked is ebbe a boltba kellene benézned. Én tegnap vettem a Márknak, a leárazással 800 ft körül voltak. Volt 56-tól felfelé, de nem túl sok.
Mindenki!
Virággal mi van? Õ is kiszállt ebből a topikból?
Üdv. Zita
zita_29

Zita! Hol van az Árkádia ott? A tér melyik részén keressem?

Bea! nekünk is ott volt az esküvönk meg a keresztelönk. Bár az utóbbi miatt mérgesek voltunk nagyon, mert elötte nap közölték nem Misi atya lesz ott, elutazik kirándulni. Neki tudnia kellett hogy nem lesz ott akkor és szolhatott volna mert miatta akartuk ott tartani

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Melissa neked is nagyon boldog névnapot! (azt tippelem, hogy ma tartod, vagy nem?)
Hildus
Vendég

Az Árkádia a troli megállónál van. Leszállsz a troliról, és kicsit visszább a Mars tér irányába. Egy árkád alá kell bemenni.Van ott egy 100 ft-os bolt is.
Zita
zita_29

Karmen: Misi atyát nagyon szeretjük mi is, ő adott össze bennünket, remélem ő kereszteli Grétit.

Zita: Virágról nem tudok semmit, már én is hiányoltam Kép

Gréti ma kapott csini fülbevalót, hősiesen tűrte, csak egy nyaffanás volt amikor belőtték neki, én meg majdnem bőgtem. Borzasztó volt Kép

Kép

Kép

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!

Zita!köszi a tippet!Szerencsére már minden a szekrényben van,a férjem megtiltotta,hogy bármire akár csak rá is nézzek!:-))Amikor elmentem venni a kicsinek valamit,akkor a másik 3 csemetémnek is megláttam rögtön valamit.Ki vagyok TILTVA erre a hónapra az üzletekből.

Bibi!Már CTG??????? Én még nem voltam.Azt nem a 35.hét körűl kezdik?

Csongor és Gréti elkezdtek néptáncra járni.Tegnap volt az 1.Szegények olyan fáradtan jöttek haza,de már várják a következőt.Blanka meg sír,hogy ő is jönni akar.

Többi baba hogy van az ovival?beszoktak már?

Sziasztok:Évi(32+6-35+2)
révi

Bea!

Nagyon jól áll a lánykádnak a fülbevaló.Egy kis hős,hogy ilyen jól viselte ezt a kellemetlen eseményt.

Melissa!

Neked is boldog névnapot.

Ildi
tfildiko

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a névnapi köszöntést!Kép

Bea: Nagyon csini a fülbevalótokKép és nagyon jól áll Grétinek!!

Csajok nem tudjátok véletlenül, hogy hol lehet venni öntapadós tapétát, amivel pl a panel beépített szekrényeket lehet bevonni.... valami vidám kéne az oviba, van egy csúnya szekrényKép Gondoltam vennék...mennyibe kerülhet kb?

Köszike
E

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Enikő: A Maus mellett a Textilgyári úton van egy üzlet, mi ott vettünk ilyent, nagyon szép lett a beépített szekrényünk vele, viszont sok idő volt, mert a Gergő órákig bügyürgette hogy ne legyen buborékos. De meglett az eredménye, gyönyörű olyan mintha vadi új szekrény lenne.

no, húzok tanulni, holnap zh Kép

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Enikő, Meli boldog névnapot!Kép

Enikő, a Baumaxban is van öntapadós tapéta.

Bea, jól áll Grétinek a fülbevalóKép.

Révi, Melinda mikor mentek UH-ra? Baba neme?

Dancsi, holnap egy játszótéris tali? Többiek?

Pusssz mindenkinek!

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Zita! Köszi, igy már tudom hol van Árkád,megtalálom biztosan.

Bea! Gratulálok neki, nem semmi hogy nem is sirt! Nagyon csini lett vele. Bár eddig is szép baba voltKép

Orsi meg egyre többször kéri tudatosan a bilit, nem csak mert éppen meglátja és üldögélne rajta, hanem mert tényleg pisilnie kell.

Enikö! Boldog névnapot!
Én tapétákat, öntapadósat is a Bakain szoktam venni a szönyegáruházban

Évi! igen a 36. héten szokták, de lehet akinek korábban is vannak keményedései annak csinálnak?

Erika! nekem holnap jön az uj védönöm hogy megismerjen minket de.Kép De jövö héten jó lenne egy tali. Bár de. ujabban a Honvéd tér szerintem szörnyü mert amikor mi voltunk tele volt nagy iskolásokkal akik mint az örült szaladgáltak, meg belemásztak a bébihintákba is

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Révi most hívott az orvos okt.12-én kell mennem CTG-re akkor leszek 32 hetes!Bea nagyon édik a fülbevalók,szerintem a fülbevaló úgy feldobja a kiscsajokat!!! a Tátrai téri templom pedig nagyon szép,ott volt a kolleganőmék esküvője is! A névnaposoknak boldog névnapot!!!Dancsi igazad volt,a Resh papa azt mondta hogy mivel a méhszájam csukva van,semmilyen vérzésem nincs,valószínűleg a pici ráfeküdt valamilyen idegre! Mondta hogy volt egy betege akinek a veséjénél feküdt valahogy a picije,és úgy begörcsölt hogy azt hitték elkezdődőtt a szülés!! Hát ez nagyon f....!!!! Melinda ,Dancsi talizunk a terhestornán???? Úristen mindjárt itt van nov. 28-a!!!Révi te nem parázol a szüléstől??Puszancs!!Bibi29+3

Kép
bibi226

Névnaposoknak én is sok boldogságot kívánok!

Karmen!kiváncsi vagyok,hogy szimpi-e a védőnő?

Bea!Nagyon szép Gréti!+HÕS

Bibi!én nem félek a szüléstől,de én már tapasztalt vén róka vagyok ezen a téren!:-))amit biztosan tudok,hogy határozott leszek és mindig megmondom,ha valami nem tetszik,ahogy a gyerekemmel bánnak.Van egy idősebb sőt szerintem a legidősebb szülésznő(gondolom egy páran már találkoztatok vele),aki annyira szigorú ,hogy azt már nyugodtan lehet bunkónak nevezni.Na őt szeretném elkerűlni,de szerintem most el is fogom,mivel a szülőszoba felé sem kell mennem.3 napi vajudás után jött felém én meg megmertem kérdezni,hogy ha elfolyik a magzatvíz,akkor jobban fogok-e tágulni,nagyon "kedvesen" közőlte,hogy maga bármit csinálhat ugysem tudja ezt a gyereket megszülni!!Na gondolhatjátok a maradék erőm is elfogyott.Ráadásul másnap amikor hajnali 5 -kor leküldtek ismét beöntésre és én rohantam a wc-re abba a budiba mentem be amelyiknek nyitva volt az ajtaja és persze mivel nyitva volt az ajtó nem láttam a felíratot és persze ,hogy a személyzeti wc-be mentem!:-)))Na,amit én kaptam 5-6-ig!Aztán megmondtam neki,hogy egy bunkó szülésznő nem ronthatja el életem egyik legszebb élményét és most már békén lehet hagyni!na akkor lelépet,de addig kiabált velem,pedig nem is trutyiztam össze a wc-t.(pedig azt kellett volna!:-) )
A lényeg,hogy nem fogok megszepppenni!!!!!
Szegény Bibi!Na azért több volt a jó élmény mint a rossz!Kiváncsi vagyok a CTG-re!Bizti nagy élmény lesz hallani a babád szívét!

Évi
révi

Bibi! nála is szülsz? Mert én azt hallottam hogy okt. nem dolgozik.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

gyors leszek, mert megint vacakola gép és percenként lefagy, meg nem akar újraindulni. nekem okés a holnapi tali, Jozsó nem megy bölcsibe, mert kicsit taknyos még. Szóval délelőtt, meg délután 3 után is jó nekünk. Ráadásul enyén az autó, szal tudok menni biztos.

ha lesz tali, valaki csörrenjen rám légyszi, mert nem biztos, hogy tudom olvasni a fórumot. tel: 30/26-99-564 Köszi.
Vendég

Enikő,
boldog névnapot.

tapétát én vettem anno a Passzázson a Pick (volt) bolttal kb. szemben. De ezek elég húzósak árban.

Bea,
nagyon csini Gréti az új fülbevalójában. Kép
Vendég

Az egyik barátnőmnek a klinikán van szülésznő barátnője,az ő számát szeretném elkérni Ancsánál is végig benvolt,és nagyon rendi azt mondja! Épp az ilyen idióta szülésznőt szeretném elkeülni mint amit Révi írt!Ráadásul mindenki azt mondja hogy a szülésznőn nagyon sok múlik inkább fizetünk neki is valamennyit....... A Resh papa előre szólt hogy pont novemberbe vannak konferenciák és sajnálja de hogy lehet hogy nemtud ott lenni a szülésnél ,de akkor átad egy másik orvosnak,akibe 100%megbizik!!Hát majd kiderül!!!Ti hallotattok olyat hogy valaki a fluor tablettától hányt?Tegnap ,és ma is vettem be és hánytam is tőle!!Vagy csak én vagyok ilyen béna?Holnap jövűnk!Puszancs:Bibi 29+3

Kép
bibi226

Bibi,
A torna ugrott ma is. nem is tudom, lesz-e erőm valaha is elmenni, estére nagyon kivagyok már.

Egyre húzósabb Jozsó után rohangálni, pláne, hogy most nem jár bölcsibe és egész délelőtt játszózunk, ahol a legnagyobb mászókára is kismajom sebességgel mászik fel, mire utánaérek, már le is csúszott a csúszdán. Az a mázlim, hogy a többi anyuka segít és lesben állnak, hogy le ne essen. Kép

Amúgy ma volt egy hatalmas nagy esése, azt hitte, hogy profi motoros már, és lezúgott a teraszról babxtaxival. De ügyes volt, kitette a kis kezeit, ami persze felhorzsolódott, de így nem szakadt fel az álla csak egy kis horzsolás lett rajta, meg elharapta a nyelvét, száját. Mondjuk így is egy órát sírt keservesen.

Tiszta nyűgös egész nap, hajnalban kelt, amit nem szokott, 1/2 7-kor, majd nem aludt vissza, és délután is tök keveset aludt.

Persze amikor apa hazér vagy van itt valaki, kisangyal, mosolyog, a hisztit nekem tartogatja. Kép Kép
Vendég

Bibi,
amikor Jozsó született, éjjel indult be a szülés és a köcsögök nem hívták a fogadott szülésznőmet, akit csak reggel 6-kor értesítettek.

Én egy ügyeleteshez kerültem, aki olyan de olyan pokróc volt, hogy az félelmetes. Letojt engem, rám se nézett, kiabált velem, hogy "anyuka aludjon, ne járkáljon", persze 1 perces fájások mellett hogy a bánatban aludjak. Fú, nagyon dühös voltam rá, a dokim is jól lecseszte akkor a viselkedése miatt.
Vendég

Dancsi ezt jó hogy leírtad,én így majd elkérem a szülésznő csajszi telefonszámát!!Neked ki a dokid? Ma voltunk tornázni,háááát kellemesen elfáradtam!! Nagyon frankó lehet mikor hisztiznek a gyerekek! A csigába egyszer úgy hisztizett egy gyerek kb. 2-3 éves lehetett, úgy verte a pultot,és féltem hogy betőri az üveget...Anyuka nem szólt rá,én szóltam a kisfiúnak hogy egy picit halkabban legyen(vísított) mert nem hallom a vásárlókat!Hát mégjobban űvőltött!!Mondtam is a kolleganőmnek hogy nem is tudom akarok-e gyereket!!!!Ilyen gyereket azóta se láttam!!!Megyek fürödni,aztán lefekszek,hátha hagy a picur!!!Bibi29+3

Kép
bibi226

Erika,
Tali? Roosewelt tér 10 körül? Bár, lóg az eső lába.

Rámcsörögsz ha mentek? 30/26-99-564 Csak hogy ne menjünk potyára.

Többiek?
Vendég

Bibi,
Nem látom a mail címed, ha megadod, átküldöm a dokim nevét.
Vendég

Sziasztok!

Lesz ma tali, vagy mi van?!?!?
Bocsi, lemaradtam.
Na szóval, ma fél 11-re megyek zh-t írni, 1 óra kb. aztán jövök haza, és utána mehetünk talizni, ha délután lesz.
Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Bibi!

Nekem is volt fogadott szülésznőm.Bár,császár lett a vége,jó hogy ott volt velem.
Nekem ctg-m csak a betöltött 36.hét után volt.

Dancsi!

Nem merek olyan messze elindulni,mert félek,hogy elered az eső.Bár,lehet,hogy addigra kitisztul az ég.

Ildi
tfildiko

Bea,
Ügyi légy a Zh-val. nekem a délután is jó, de akkor csak inkább 4 után, mert Jozsó még alszik, és ilyenkor nem tudom délben letenni aludni.
Vendég

Jozsó felkelt, benézek egy jó fél óra múlva ha elindul a gép, és ha valaki írja, hogy jön,akkor mi is elindulunk. Ha nem, akkor nem tudok sajna benézni, mert legkésőbb 10kor muszáj kivinnem Jozsót játszóra, különben szétszedi a házat. Kép

Ildi,
esetleg máshol?
Vendég

Dancsi!

Nekem fél11-11h körül lenne jó a Kálvária téri játszón.Neked ott jó?(Az nincs messze,és ha elkezd esni,haza tudunk jönni gyorsan.)A Noémi most alszik,az előbb tettem le.Ha felkel,akkor el tudunk indulni.
Többiek?

Ildi
tfildiko

Ezek szerint nincs tali.Remélem,hogy azért valamikor összejön.Nemsokára indulunk sétálni.

Ildi
tfildiko

Üdv, nem tűntem el, csak inkább olvasói pozícióban vagyok. Lenne egy kérdésem: van valamelyikőtöknek olyan gondja, hogy a gyerkőc eszik ezerrel, de alig hízik? Most voltunk mérésen, és Dorka csak 200 gr-nyit hízott. Pedig elég sokat eszik (főzeléket, gyümölcsöket,gabonákat, húst+szopizik)Rögtön elküdtek vérvételre, amitől persze még jobban belémültették a félszt.
kissvirag

Bocs, elgépeltem: elküldtek
kissvirag

Virág!szerintem ne félj.gondolom a doki is csak biztonság kedvéért küldött el.Nem vagyunk egyformák,Dorka bizti sokat mozog is,ami ugye nem a hízást segíti

Bea! 1 kalappal!!!

Évi
révi

Én a védönöt vártam, aki persze megigérte ha nem jönne mert valami továbbképzés van ma, akkor felhiv. Igy itthon ültünk, ö meg sehol. Remélem most már nem jön, mert mondtam neki nekünk déltöl nem jó meg amugy is ma de.-re beszéltük meg. De irtó pipa vagyok rá. Én nem is akartam jöjjön, felhivtam miért keresett, mondta mert ujak vagyunk itt, meg akart ismerni.

Jövö héten akkor tali? Ildi! minden reggel borul az ég, aztán szépen süt, én nem féltem esö lenne ma. Csakhát mégsem tudtam menni. Nekem jo a Kálvária is.

Virág! sajna nem tudok segiteni.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Bocsi, hogy eddig nem írtam, de tegnap este néhány váratlan program derült ki mára, így sajna nem tudunk/tunk menni talira. Ha esetleg az esti mégis elmaradna, akkor egy 4 utáni tali elvileg még összejöhetne. Vagy beszéljük inkább meg jövő hétre?

Virág, jó hogy jössz ismét. Kép

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Dancsi az e-mail címem:bibi26@freemail.hu ,de megadom a telefonszámom is 06/204478292 Hihetetlen ez az idő,reggel nagyon hideg van most pedig milyen meleg!!Kész vagyok tőle rendessen!Megyek sziasztok!!Puszancs:Bibi 29+4

Kép
bibi226

Virág,
hány hónapos Dorka? Jozsó sem hízik túl sokat. Biztos minden ok lesz.

Bibi,
mindjárt írok mailt
Vendég

ok!olvastam köszi!!

Kép
bibi226

Erika,
inkább jövő hét, a mai napom meglőve. Jozsó még alszik, persze most kellett volna sietnem, mert du. kertészkedünk, és vinni kellene mamához. De nem akarom felkelteni. Mindig akkor alszik be sokat, amikor én nem tudok lefeküdni, mert dolgom van. Kép Bezzeg ha vele együtt megyek én is szunyókálni, akkor 40 perc múlva elkezd kajabálni.
Vendég

Dancsi: 8 és fél hónapos, most 8 kg
kissvirag

Virág,
ne csináld már! Akkor már nem is híznak kölökgólya módjára a babák! Kép Jozsó 16 hós és 10 kiló. 8,5 hósan kb ő is 8 kiló lehetett.
Vendég

Virág!

A Noémi 14 hósan pontosan 9 kiló.A múlt hónapban 6 dekát hízott...Ne aggódj!Minket is elküldtek vérvételre,de minden rendben volt.

Ildi
tfildiko

Köszi a dicséreteket, jól esett Kép

ZH-m sikerült, már csak 1 van, meg 3 vizsga KépKép
Hétfőn 4-től megint ZH. Kép Annyira úúúúúúúúúúútálom már Kép

Gréti tegnap hasról hátra fordult 1x, gondolom véletlenül...és nem láttuk hogy....
Gergő az ágyon ült, TV-t nézett, én a kanapén, tanultam, Gréti az ágyon hason az apja mellett....egyszercsak ránézek, mondom a Gergőnek, hogy tegye már arrébb a Grétit, mert leesik az ágyról...Gréti háton, Gergő nézi...aszongya, te fordítottad meg?
mondom nem, azt hittem te....
szal a kiscsaj szó nélkül megfordult valahogy...na, azóta se Kép
Ja, és ráadásul hálózsák volt rajta, mert ez már az esti fürcsi után volt.

Találkoztam ma Gabicival meg Norcee-van egy játszótéren, amin épp keresztülsétáltunk itt a környékünkön ma, utána mentünk tovább, egyszercsak érzem valami beleállt a lábamba. Sikerült belelépnem egy üvegszilánkba, ami átfúródott a papucsomon!!!! és bele a talpamba. Vér ömlött, papucsot nem tudtam fölvenni, nem tudtam kivenni az üveget se belőle, tiszta káosz Kép közben persze már Gréti megéhezett, és követelte a cicit...frankó volt. Azóta is bicegek, fáj Kép Remélem nem maradt a talpamban üveg.
Így jártam.

Virág: Kép?

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Bea!
Játszon üveg!Annak kellene belelépni,aki szétdobálta!Remélem nem lesz komolyabb gondod vele!

Évi
révi

Virág! Még mindig 9,5kg Orsi és 19hós elmult márKép

Bea! ez nagyon durva!! Nekem egyszer az Eco parkban egy szög furodott át a cipö talpán. Pont a 2 lábujjam közé, szerencsés voltam, a cipö talpa persze végigrepedt

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Dancsi, Ildi: Én sem aggódnék a súlya miatt, de eddig nagyon jól szedte magára a dekákat. Most hirtelen állt le. Egyébként egyáltalán nem úgy néz ki, mint aki beteg. Na, majd hétfőn megyünk az eredményekért...

Bea: Így nyomtat a kölök Kép
kissvirag

Sziasztok!
Bea: Uhh bakker! Nagyon mélyen belement a talpadva? Ez elég durva...Kép Gréti ügyike, Viola is az volt még 3-4 hósan. Mostmár ne nagyon "tároljátok" a gyereket az ágyon, nehogy leessen. Vegyetek habi-tapi szivacsot, azon pöröghet a kölök ezerrel és melegen tartja a földön isKép
Gratula a ZH-hoz ügyi vagyKép

Virág: Sztem is korrekt ez a 8 kiló a 8 hójához, és nagyon ügyesen állKép Holnap megmutatom a képet Violának, hogy lássa hogy kéne csinálni...KépKépKép, bár én már annak is örülök, hogy elkezdett forogni! Ez a Dévény torna nagyon jót teszKép Imádom!

Bibi: Miért félsz a szüléstől? Vagy mitől félsz? A fájdalomtól? Vagy mitől?

Találtam öntapadós tapétát, az Obiba (volt a tecsóba is csak ocsmányak voltak, alig volt választék), szóval egy mesefigurásat találtam 500 ft volt métere! Meg is vettem és elvittem az oviba, az óvónéni nagyon megörültKép Kicsit feldobja a Bogiék termét!

Na jóccaka
E

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Bea,
Gratulálok a Zh-hoz! Gréti átfordulásához pedig hip hip hurrá! Kép Kép Kép

Játszótéri üvegszilánk gáz! Nálunk is teli van csikekkel, szeméttel, meg minden sz@rral. Van egy tini banda, akik ott dekkolnak este, amikor a kölyköknek fellőtték a pizsit. Pedig a játszó körbe van kerítve, ajtó is van rajta, ezek az agyatlan kölkök pedig ott szemetelnek. És semmit nem tudunk tenni ellene. Pedig jó kis játszó lenne. Kép

Kissvirág,
ugyan már! A hízás leáll egy idő után.

Íme Jozsó adatai,amiből jól látszik, hogy egy idő után sokkal lassabban gyarapodnak:
szül: 3740
1.hó: 4930 2.hó: 5930 3.hó: 6600 4.hó: 7100 5.hó:7600 6.hó: 8000 7.hó: 8380 8.hó: 8500 9.hó: 8960 10.hó: 9100 11.hó:9550 12.hó: 9680 13.hó: 9900 14.hó: 10100 15.hó: 10330 16.hó: 10500
Vendég

Bea!Ugye mindenféleképpen kitakarítottad a sebet ugye?Nehogy elfertőződjőn!!!Enikő nem is tudom kislány korom óta félek a szüléstől,hogy fájni fog!Én még a vérvételtől is rosszul vagyok!Ha meglátom az injekciós tűt,remeg a lábam!!F.... mi? 26 évesen!!! Fogalmam sincs mit csináljak így!!!A metróba akciós lesz a pampers nagycsomagos pelus ,ugy gondoltam hogy 2 csg. veszek a picinek!Az mennyi ideg elég? Megyek sziasztok!!Puszancs:Bibi29+4

Kép
bibi226

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: