A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Sziasztok Lányok!Kép
Szép jó reggelt mindenkinek!Kép

Szorítsatok nagyon mert ma reggel 7-re megyek először vezteni és nagyon izgulok!!!!!!!!!!!!!
Délután ha hazajöttem az óviból megírom hogy sikerült!

Sysy
sysy77

Szia Lányok!

Holnaphoz egy hétre randizunk! Kép
Jipppííííííí!! Kép

Sysy!
Csak ügyesen! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

réka
Vendég

Sziasztok!

Csibe!

Ezt nem értem. Lebetegedett egy tanárnő, aki osztályfőnök, és most elveszik az osztályodat, hogy annak az új osztálynak legyél a főnöke?? Bocs, nekem ez magas. Szerintem harcolj, hogy valaki más kapja meg őket, akinek most perpill. nincs osztálya!

Juca

Már be vagyok sózva a tali miattKép

tjuca

Sziasztok!

Nagyon aranyosak vagytok Lányok, köszönöm Mindenkinek a jó kívánságokat, már ez segített a gyógyulásban Kép
Egyébként már tényleg jobban vagyok, már csak hőemelkedésem van.

Tündi!
Bunkó orvosok sajnos mindenhol vannak, tudom, hogy nem könnyű, hiszen azért megy hozzájuk az ember, hogy segítsenek, és ők nem tudják átérezni az emberek aggódását, de az ilyennel nem szabad törődni. Én a PCO-hoz nem értek, de egy vélemény szerintem sem vélemény Kép

Monyóka!
Sajnálom, amin keresztül mész (mentél). A lányoknak igazuk van, én csak drukkolni tudok ahhoz, hogy sikerüljön megvalósítani Kép

Sziszka!
Jó tanulást! (bár ezt a részét én mindig utáltam, azért is jó nekem az építészet, mert itt többet kell rajzolni, mint tanulni Kép )
Már csak 1 nap ?!?! Kép

Dudu!
Ismerek egy spanyol tanárnőt, osztálytársam volt ált. suliban, majd évfolyam társam a gimiben, és most itt Pesten dolgozik egy nyelviskolában. Ha gondolod megpróbálhatom elérni?

Unique!
Örülök, hogy már tudsz husit is enni, a Picurnak arra is szüksége van Kép
Képzeeld az én férjem is szep.-i, most lesz hétfőn a szülinapja, de nem tudom, hogy mit vegyek Neki, mert mindig azt mondja, hogy emiatt ne költsek rá. Hallotál már ilyet?

Most már kezdek sok lenni, de azért majd mindjárt folytatom még.

dido

dido
dido

Folyt. köv.

Korek!
Nekem volt méhszájsebem 21 évesen. Akkor voltam először nőgyógyásznál, mert gombám lett, és kiderült, hogy méhszáj sebem is van. Először a gombával kezdte a doki, és amire az elmúlt, addigra már a méhszájsebem is múlóban volt, úgyhogy nálam nem kellett csinálni vele semmit, és szerencsére azóta sem volt Kép

Lányok!
Lenne egy kérdésem! Csináltak már valamelyikőtöknek immunológiai vizsgálatot? Mert kezdek egy kicsit megíjedni, hogy miért leszek ilyen könnyen beteg, és hogy estleg ez is befolyásolhatta a Baba elvesztését. A vérképem az teljesen jó szerencsére. Nem tudjátok, hogy miből áll ez a vizsgálat?

Bocsi, hogy most ilyen sokat írtam.

dido

dido
dido

Csajok!

Mi ez a pangás, vagy már buli van?

Addig is egy cikk, lehet, hogy érdekes lesz!
http://www.babazo.hu/tervezo/20050912ameddoseg.html

Juca
aki álmos, és nyügi, mert itt magával társalog

tjuca

Sziasztok!

Juca!
Nem visszabújni a csigaházba! Tessék csak írogatni! Igaz leginkább olvasok, de itt vagyok!Kép

Dido!
Tessék csak összekapni magad!
Nem értek ugyan hozzá, de szerintem a vérkép kimutatná, ha valami nem stimmel, mert az immunrendszer részét képezik a fehérvérsejtek is, így gondolom baj esetén ezek is jeleznek!
De tényleg nem értek hozzá, csak gondolom.
Valami kis össztákolt meglepi? Tudod olyan vettemismegnemis ajándék!?

Duddu
Szép amit írtál nagyapádról!

Tündi!
Hétfőn mész a köv. uh-ra? remélem jobb eredmény lesz!
A dokik sajnos ilyenné is válhatnak! Részben értzhető, mert ha minden egyes betege helyzetét átélné, már rég diliházban lenne az összes, ám néhányuknak túlzottan is megy a "függetlenedés".
Nem tudom, biztos elég nehéz megtalálni ebben a szakmában is z arany középutat!

Sziszka!
Tanulgass csak szorgalmasan!
Én várok!Kép

Unique!
Hurrá! Végre egy kis husi!
Gyömbért próbáltad?

Monyó!
Juca megírt mindent, amire szüksége lehet a lelkednek így házon kívülről! A többit majd ügyesen elintézitek TI!Kép

Korek!
Én nem tudok semmit a méhszájsebről, csak azt, hogy nem szabad elhanyagolni, mert Anyukám erre ment rá.Kép

Sysy!
Ügyes legyél!
Allergia?

Velünk minden rendben.
Tegnap volt itt Olivér kis barátja, aki pont 16 héttel fiatalabb, nagyon aranyosak voltak. Olyan fura látni, hogy amint halad az idő úgy tűnik el a különbség. mostanra már a másik baba is sétálgat, bár még Anyába kapaszkodva, pedig legutóbb még mászni sem nagyon akart. Jövőre, már simán eljátszanak együtt!Kép
Gyerekmagoncom átment hagymácskába, mert olyan hatással van rám, mint az említett konyhanövény. Felfúj mint egy lufit és égeti a gomrom, ami még nemnagyon történt meg velem (leszámítva, ha több hagymát ettem mint szalonnát sütögetések alkalmával). Már Guszti is drukkol, hogy akkor talán mégis Nunásunk lesz!Kép
Tali!
Emberem csendben viszakozik, így akkor dől el, h odaértem/-tünk. Én megyek z biztos!Kép

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziasztok jó reggelt!!

Duddu, köszi, majd ha előbbre haladunk a kezelésben (eddig egy ecsetelés volt, és lesz még egy a jövő héten), akkor még lehet, hogy kérdezek a műtétről! Köszi még egyszer. Szép, amit a nagyapádról írtál, remélem jó volt az olvasgatás :-))

Juca, Neked is köszi a segítséget, hát nem tudom, hogy lesz egyszerre "ágynyugalom" és együttlét a PCT-teszt miatt, dehát majd a doki megmondja. :-))) Úgy tűnik nekem abból, amit írtál, hogy egy műtétes hónapban a babaprojektnek szünetelnie kell...:-(( Jól értem?

Unique, jó étvágyat a Kispocoknak a husihoz, adjál neki minél többet :-))))

Seszi, nagyon jó, hogy így tudsz hozzállni!! Én is így próbáltam, maikor 4 hónapja belefogtunk, és rögtön gyógyszerrel, néha most kicsit belefáradok ebbe az optimizmusba, ezért is jó ilyeneket olvasni! KÖszi! :-))) Azt sajnos nem tudom, mitől lesz a méhszájseb, egyszercsak lett, a neten viszont teljesen ellentmondásos dolgokat olvasok róla. Egyesek szerint nem kell vele foglalkozni, mások szerint műteni kell,mert nem jó a babavállaláskor, megint egyesek szerint nem szabad ecsetelni, stb. Szóval nem tudom, kinek higgyek, igyekszem a dokimnak.

Csibe, én úgy szedtem eddig a clostit, hogy napi 1-et a 3. naptól 5 napon át. Én azt tippelem, azért kellett nekem korábbtól, mint Neked, mert elég rövid a ciklusom, a 9-10. napon van pé-m. Most a 2. naptól kell majd szednem. Én úgy tudom, hogy maga a closti nem hormon, hanem egy olyan anyag, amely az agyalapi mirigy hormontermelését befolyásolja, jelesül az ösztrogén kötődését, és valahogy egy áttételes mechanizmussal stimulálja a petefészekben a peteérést. Jaj, el ne felejtsem, Neked viszont szurkolok, hogy az osztály-gondjaid megoldódjanak!!

Sysy, hajrá!!! :-)))

Dido, örülök, hogy jobban vagy!! És persze, hogy Neked akkor elmúlt a méhszájseb. Neked nem voltak tüneteid? Mert nekem van tőle kis barnázás, legalábbis volt a ciklus teljes második felében, így derült ki a dolog. Lehet, hogy elmúlna magától, ha békénhagynánk? Azért kicsit zavaró... Immunológia-ügyben sqajnos nem tudok segíteni.

Tündi, légyszi írjál be nekem 1. ciklusnapot, sajnos meglehetősen korán megjött :-(( Valószínűleg mert a múltkor csak mesterségesen tolódott ki a gyógyszer miatt, és most visszapótolt. De nem baj, a PCT-vizsgálatnak ez most tök jó, mert a párom úgy utazik el 5 napra, hogy pont a pé. előtt 5 nappal még együtt tudunk lenni (persze nem muszájból!!! :-))), és a pé-kor jön haza, akkor is, és jöhet a vizsgálat!! (pont 5 nap szünet kell) Ennek most tényleg örülök, ha meg kell lennie, legyen meg.:-)))

Na azt hiszem, beálltam a szófosók táborába, eldugulok...:-)))

Réka
korek

Eszter, köszi, hát nem vigasztaltál meg, de jó tudni ilyeneket, hogy az ember komolyan vegye, úgyhogy nagyon köszi. Esetleg ha nem nagyon rossz Neked, leírhatnád dióhéjban, hogy mi történt vele, hátha tanulságos lenne, de tényleg nem akarok indiszkrét lenni.

Réka
korek

Sziasztok!

Tegnap nem működött nálunk az internet, azért nem jelentkeztem. Próbáltam visszaolvasni több-kevesebb sikerrel.

Voltam dokinál, a pecsételés miatt írt fel Duphastont, már három napja szedem és szépen el is múlt minden. Az UH-n már látszott az apróság, de hétfőn még megnézi egy kifejezetten UH-s dokinő, nagyobb felbontású géppel, hogy minden rendben van-e. Pihenni kell és házasélet felfüggesztve, no meg emelni ne emeljek. Ez leginkább Peti miatt elég gáz, nem nagyon érti, miért nem emelgetem és ölelgetem állva mostanában. Ráadásul második napja bőgve megyünk oviba.

Monyó!
Hú, ez már tényleg elég kusza, amit írtál. De teljesen mindegy, miben hiszel, csak nyugodj már le egy kicsit. És ennyire erőltetni tényleg nem szabad a dolgot. Ti még nagyon fiatalok vagytok ahhoz, hogy így görcsöljetek!

Tündi!
Bunkó dokik mindenhol vannak, rá se ránts, csak a sajátodra hallgass! A PCO-hoz nem értek. De azért próbálkoztok, ugye?

Korek!
Nekem is volt méhszájsebem, először még Peti születése előtt, akkor lézerrel kezelték, aztán most, tavasszal, akkor a doki lefagyasztotta, utána két hónapig nem javasolta a teherbeesést. Sem a lézeres, sem a fagyasztásos eljárás nem gáz, nem fájdalmas.

Jaj, lányok, képzeljétek, most már nekem is állandóan émelyeg a gyomrom, de ami a ciki, hogy megfőzök egy ételt és utána nem bírom megenni! Úgyhogy már egy csomó kaja ott sorakozik a hűtőben, arra sincs gusztusom, hogy legalább lefagyasszam őket, hányingerem van, ha rágondolok. A páromat kéne megkérnem rá, de ő meg most elutazott, vasárnap jön haza. Apu meg Peti eszeget belőle, de amíg eléjük rakom, az is kínszenvedés. Két napja meg az oviban lettem majdnem rosszul, mert tejleves volt ebédre, hát már a nevétől elfogott a hányinger. De azért nem bánom, mert ebből tudom, hogy rendben van a baba, és ez megnyugtat. Úgyhogy inkább nem eszem, éljen a hányinger!Kép

Ja, a taliról még nem nyilatkoztam, de én ezt most kihagyom, olyan ritkán látom mostanság a páromat, és ugye most sincs itthon, hogy a következő hétvégén biztos minden percet együtt töltünk. De nagyon jó szórakozást kívánok nektek!

Timi
szabotimi

Korek!

Anyumnál akkor vették észre, amikor hugom születése után visszment kontrollra. Teszem hozzá spirálja is volt, ami ugye lehet ok és okozó is.
Sajnos ő nem foglalkozott vele, sőt, még a spirál rendes kontrolljára sem ment el, így amikor később, 7-8 év után elment rákszűrésre, meg is lett az eredménye. Méhnyakrák. Megoperálták.
36 éves volt, ha jól emlékszem. Aztán eltöltötte a tünetmentes 5 évet, amikor kiújúlt, de sokáig nem tudták mi baja, vagy nem mondták meg. Rohangált ide-oda és egy év múlva elment. Áttétes volt, nyirokmirígyrák, no meg a többi.
Ha elég eszem lett volna gyerekfejjel, biztos, hogy addig veszekszem vele, amíg nem megy orvoshoz, de talán nem is az én dolgom lett volna. Azért dühítő az gész, mert női vonalon mindenki rákban halt meg, vagy ha még él, akkor fél mellel, és ennek ellenére csak nyavajgott nekem, hogy rákban fog meghalni, de amikor már tenni akart, késő volt.
Szóval NEM elhanyagolni!
Orvosok nem vagyunk, így csak rájuk hagyatkozhatunk, de gondolom ahány ember, annyiféle méhszájsebb. az egyiknek az a jó, ha békén hagyják, a másikat ecsetelni kell, a harmadikat égetni. Ezt döntsék el az okosok, de LÁSSÁK!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Juca!
Én most itt vagyok Kép, és itt is leszek. Már bírom tartani a fejem, végül is ez már a 3. nap, úgyhogy már kifelé megyek a betegségből Kép, és nincs semmi más dolgom, mint hogy olvasgassalak Titeket, és írogassak Nektek Kép

Eszter!
Én is drukkolok Nektek, hogy Nunás legyen a kis Olivér mellé Kép
A puffadás meg majd elmúlik, már Unique is tud husit enni, már csak pár hét Kép
Igen, én is abban bízom, hogyha nagy baj lenne, akkor a vér eredmények is rosszak lennének.
Az ajándéknál mire gondolsz?

Korek!
Szerintem is komoly dolog, és szerintem is mindenképpen azt a kezelést kell választani amit a doki mond.
Nekem nem volt semmilyen jele, de nekem kicsi lehetett, hiszen magától el is múlt. Persze ha a doki kezelni akarta volna, akkor kezeltük volna. Úgyhogy szerintem ha megbízol a dokidban, akkor hallgass arra amit ő javasol.

Most eszembe jutot a hagymáról valami, úgyhogy leírom (most nagyon ráérek Kép )
Amikor vártam a Babát, természetesen akkor is beteg voltam, és hogy ne kelljen gyógyszert szednem hagyma teát főzött nekem Anyukám. Addig imádtam a hagymát, de akkor ennek a főtt hagymának valahogy még a szagát sem bírtam elviselni, persze a cél érdekében ittam belőle, de csak egy pár korty ment le mert utána hányingerem lett tőle. A lényeg, hogy azóta sem bírom a hagymának sem a szagát, sem az ízét. Addig én azt hittem, hogy ez a kívánóság-undorodás csak a terhesség alatt marad így, de biztos az erőltetéstől, most úgy néz ki, hogy egy életre megutáltam a hagymát Kép
Úgyhogy Kismamik csak semmi erőltetés, nehogy így járjatok

szóljatok, ha ma túl sok belőlem

dido

dido
dido

Eszter, nagyon-nagyon sajnálom, és köszönjük, hogy leírtad!!
Réka
korek

Dido, állítólag nekem is kicsike, remélem elmúlik, de törődni fogok vele, az biztos.

Réka
korek

Eszter!
Nagyon sajnálom, ami az Anyukáddal történt.

dido
dido

Eszter!
Sajnálom, hogy Édesanyád ilyen korán ment el. Sajnos most én is ebben a témában járok nagyapámmal.
S hogy egy kis jókedv is legyen: drukkolok a nunásnak! Kép És akkor össze is jön (azaz már jött)

Réka (Korek)
A méhszájsebnek egyébként rossz az elnevezése, mert nem seb, hanem bőrprobléma.
A méhnyak és a külső (a csiklónál lévő) bőrréteg különböző PH-értékű. "Méhszájseb" esetén a belső bőrréteg kicsit "kijön", szóval ott is olyan lesz, ahol már a másiknak kell lenni. És ezért égetik, vagy jegelik, vagy ecsetelik, mert attól visszahúzódik és helyre áll a rend.
Háát nem lennék v.mi jó doki az tutti, ilyen magyarázattal. Kép
A lényeg, hogy foglalkozzanak vele, mert bizonyos nagyon ritka esetekben a daganat kialakulásának veszélye nagyobb és szülésnél is probléma lehet.
A műtét nem fájt, csak kellemetlen volt (meg büdös Kép gondold el, hogy égetik a bőrt), viszont utána 6 hétig tiltva volt a "házasélet". Ezért mi akkorra ütemeztük, mikor elutaztam az együttessel. Utána nem nagyon javasolt az emelgetés, meg ilyenek, de ezt csak a nővérkék vallották, a dokim azt mondta, hogy nyugodtan táncolhatok utána.
Ja és a pecsételő vérzés lehet a méhszájseb okozója is. Ez is egy olyan tyúk, vagy tojás kérdés, ha jól tudom.

Timi!
Ritkán örül az ember így az émelygésnek, igaz? Kép

Dido!
Örülök, hogy javulgatsz!
Szerintem is kimutatná a vérvétel, ha komolyabb gondod volna. Nem lehet, hogy vitaminhiányod van?

Jaj és a spanyoltanárnőt megköszönném, ha megkérdeznéd. Heti kétszer szeretnék tanulni, az sem baj, ha nem egyedül, hanem 1-2 fővel. Alapszinten tartok valahol.
Nagyon köszönöm!

Juca!
Cikk elrakva, később meg majd elolvasva!
Köszi. Kép

Legyen szép napotok!

réka
Vendég

Duddu, most jut eszembe, már napok óta meg akartam írni a tapasztalataimat a méhpempőről. Olvastam, hogy nagyon jó méhnyh-ra, ezért vettem a DM-ben egy dobozzal, gondoltam egy ezrest megér, hogy kipróbáljam. Már épp el is fogyott (talán 45 db van benne(?)), és képzeld, a dokimnál amikor félideji uh-n voltam, külöjn kiemelete, hogy gyönyörű, vastag, 3rétegű nyh-m van!! Egészen biztos vagyok benne, hogy attól volt, és abban is, hogy tényleg nagyon "jól nézhetett ki", mert eddig a doki csak annyit szokott mondani, hogy nyh OK. Ráadásul most úgy jött meg, hogy nem barnáztam, lehet, hogy ez is ettől van, legalábbis hosszú idő óta most van ilyen először. Mondjuk iottam cickafarkot is, ami szintén jó, de azt már régebb óta iszom, és amellett szoktam barnázni. Úgyhogy szerintem érdemes megpróbálni, és a DM-es is jól hat, persze lehet,hogy a másik még jobb.

Csibe, Neked különösen tanácsolom, mert a clostinak sokszor az a mellékhatása, hogy elvékonyítja a nyh-t, és ha szednél mellé ilyet, ez talán nem következne be!

Réka
korek

Sziasztok Kép
Sziszka Kép
Annamari szerintem is már rég tudja, de olyan jó látni reggelente a sanda mosolyt az arcán Kép
Sok sikert a tételekhez Kép

Unique Kép
Nem baj, kérdez csak Kép
Mondta nekem is a védőnő, hogy ha nem lesz friss eredményem akkor vigyek neki, vagy majd ott pisilek. Alapos, kedves fiatal "védőnénit" fogtam ki Kép Már mondta, hogy majd ki akar jönni családlátogatni, a haramadik harmad felé Kép
Hozzád megy?

Monyo Kép
Biztos vagyok benne, hogy lesz neked is kiskönyved Kép

Vera Kép
Örülök, hogy te is itt vagy Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Dudu!

A spanyoltanárnő telefonszáma, ami meg volt nekem már sajna nem él, az előbb próbáltam, de nem adom fel, van még egy pár ötletem, hogy hogyan lehetne utólérni Kép

A vitamin és ásványianyag, vagy nyomelem hiányra már én is gondoltam, de márciustól szedem az Elevitet, 3 hónapig szettem a MagneB6-ot, és kalciumot, most meg júniustól az Elevit mellett a folsavat. Ennek elégnek kellene lennie. Vagy nem? Nem tudom. Végül is már csak egy hónap és remélhetőleg minden kiderül Kép

dido

dido
dido

Dudu, köszi, hát ettől a 6 héttől nem lettem sokkal boldogabb, mi lesz akkor az én nyári babómmal, félek őszi lesz ő is, mint én lettem. Na nem baj, csak legyen. :-))) Azért jobb volna, ha elmúlna magától, illetve az ecseteléstől... Szóval köszi, remélem a legjobbakat.

Réka
korek

Eszter Kép
Sajnálom, ami anyukáddal történt Kép
A töneteid ismerősek Kép Akkor ezek szerint nekem is lányom lesz?Kép
Azért drukkolok, hogy lánykád legyen a fiad után Kép Így legalább egyenlíthetnétek Kép

Timi Kép
Örülök, hogy mindent rendben talált a doki Kép
Vigyázz magadra és tényleg ne nagyon emelgesd Petit Kép
Szegény Peti, miért sirdogál? Otthon akar maradni veled? Hányinger Kép, de nemsokára úgy is jobb lesz Kép
Sajnálom, hogy nem jösz a talira Kép

Lányok Kép
Ha van időtök nézzetek át a Babaprojek előtt állók-babásai-hoz Mea rakott fel képeket Liviről Kép Olyan édes kicsi lány Kép
Na és persze a többiek rakosgatnak fel képet Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Wish
Irigyellek az otthoni munka miatt Kép

Unique
Én is azt olvastam hogy a PCO azt vérből mondják meg, ráadásul 3. napiból, ami nekem meg nem is volt, meg cask az egyik petefészkem ilyen. Szóval okosodok is meg a kérdések is sokasodnak, hát sosem lesz ennek vége? Kép Így nekem talán nem is baj ez a kis sokcisztás petefészkem, sokkal inkább hogy a peteérésem nem 100-as.
Nem tudom elfelejteni, hogy milyen fantasztikus hétvége áll előtted! Kép

Monyó
A PCO policisztás petefészket jelent, ennek a szindróma változata az, amikor mindkét petefészekben sok kisebb ciszta van több hónapon keresztül. Nekem most csak az egyikben van, ez nem olyan nagy gáz még talán.

Seszi
Igazad van abban hoyg örüljek hoyg megvan a hiba, és persze már régóta sejtettem hogy valami nicns rendben. A problémám az, hogy valahoyg a megoldás sem akar egyszerű lenni mint pl. egy closty, vagy ilyesmi. Tudom hogy ez a néhány ciszta nem lenne gond, mert simán teherbe lehet esni mellette, HA VAN RENDESEN PETEÉRÉS! De nekem van is peteérésem, meg nincs is. Érik de ciszta lesz belőle. Hát köszi.
Egy biztos, ha nem lennétek ti és a szerelmetes férjecském, aki annyira megértő a témában, akkor már rég elástam volna magam Kép Így azonban kénytelenek lesztek velem örülni ha egyszer + tesztem lesz. Remélem nem voltam nagyon ilyesztő Kép

Eszti Kép
Hétfőn megyek, aha. Te is, ha jól emlékszem?!?!??!
Ez a hagymácskás dolog aranyos Kép

Csibe
Én viszont úgy tudom, hoyg a clostyl hormontartalmú. Logikusan gondolj bele: mitől nő a petesejt illetve tüsző? Hormontól. Ha neked nincs peteérésed akkor mivel tudják stimulálni? Hormonnal. És mint minden más gyógyszernél, ennél is változó hogy kinél jönnek be a mellékhatások, akár a hízás is, és kinél nem. Remélem nem fogsz szenvedni ezektől!

Korek
Hát tényleg meglehetősen korán jött meg Kép Sajnálom! Hoyg hívják ezt a Dm-ben is kapható méhpempő pirulát? Mert ha én is clostyzok akkor szedni szeretném.

Timi
Örülök hogy rendbejött a pecsételésed a gyógyszerrel, szerintem ez nagyon fontos! Minden rendben lesz odabenn, hidd el! Sajnálom hogy nem jöttök a talira! Esetleg 1 órácskára sincs kedved? Jó, nem erőltetem ám!
Hogy próbálkozunk-e? Ez jó kérdés... is-is. Most nem, majd meglátjuk hétfőn, hogy érdemes-e.

Dido
Örülök hoyg jobban vagy!

Dokinál tegnap: megbeszéltük hogy kell nekem még az a hétfői UH, úgyhoyg ott kezdek majd reggel, és jövök és mesélek. Kaptam beutalót andrológiára is. Meg írt fel nekem clostylt, de hoyg kell-e, ez a hétfői UH-tól függ. Ha nem nőnek a tüszőim, akkor kell, különben nem lesz peteérésem. Ha nőnek és megrepednek, akkor passz, állunk egyhelyben. Ha megnőnek és ciszták lesznek mint múlt hónapban, akkor nagyon gáz, erre nem szedek clostylt az biztos. Ha clostyl lesz akkor lesz UH is, de ettől nagyon félek... Andrológiára ketten kell mennünk, nem tudom mért, de mindegy. Ha van értelme próbálkozni akkor csúszik a kiskatonavizsgálat, ha amúgy sincs értelme, akkor jövő héten megoldjuk.

Röviden ennyi, teszek táblákat Kép

Tündi
Vendég

Dido Kép az immunológiai vizsgálatról Humi ezt írta nekem. Ha érdekel, meg tudod nézetni.

Puszi
Noémi

Kérj beutalót Belgyógyászati ambulanciára, immunológiai kivizsgálásra. Nekem a nőgyógyász adta, de kérhetsz akár a házidokitól is, csak legyen beutalód. Aztán hívd fel a Rókus kórház Belgyógyászati Ambulanciáját és kérj időpontot Dr. Domján Gyulához. Tel: 235-6684. Ezt csak rendelési időben, hétköznap reggel 6-9 között tudod megtenni (nem tévedés ilyen korán rendel). Õ egy 50 év körüli prof, aki otthon van ezen a területen és amúgy egy nagyon szimpi ember, ez pedig nem magánrendelés, úgyhogy nem fizetős. Éhgyomorra menj majd, mert vérvételre számíthatsz és arra, hogy kb 3 hét múlva lesz csak eredménye. Ja, és rengetegen járnak hozzá,
úgyhogy időpontot is csak jópár héttel későbbre fogsz kapni. Úgyhogy érdemes minél előbb elkezdeni intézni. Még annyit, hogy a normál
általános vérképemből az égvilágon semmi probléma nem látszik, csak ha spéci erre vizsgálnak akkor derül ki.
Vendég

Kép
Kép

Sziszka, Pille, Juca
Drukk nektek nagyon!!!!!

Kép
Kép
Vendég

Tündi, nem akarok vitatkozni, de tényleg :-))), de nem minden hormonháztartást szabályozó gyógyszer tartalmaz direktben hormont, pl. a bromo sem, amit már 4 éve szedek, hanem egy olyan anyagot, ami az agyalapi mirigyre hat, hogy ne termeljen olyan sokat prolaktinból. A closti is ilyesmi, mellékhatásai persze lehetnek, ahogy írod is. Nekem szerencsére nem nagyon voltak, kicsit puffadt tőle és néha szurkált a hasam, ennyi.
Hát a méhpempőre pontosan nem emlékszem, de elég könnyen megtalálható, egy műanyag, nem átlátszó, közepes méretű, henger alakú gyógyszeresfiolában van, és az van ráírva, hogy méhpempő kapszula. Szerintem meg fogod találni, 1000 Ft egy doboz.

Mindenkinek kellemes hétvégét, majd hétfőn jövök, addig írjatok sokat!!! :-)))
korek

Tündi!

Nagyon köszi a drukkot, de sajna, a múlt hónapban is késett, és ehhez a hónaphoz sem fűzök vérmes reményeket.

Csajok!

Tud valaki valamilyen nagyon egyszerű kaját, amivel egy sáskahadat meg lehet tömni?
Holnap jön a keresztfiam, két tesóval + szülők, + én húgom. Ami behatárolja a lehetőségeket: 37 nm2 az életterünk, 1,5 nm2 a konyha! És nem lehet túl egzotikus, mert az a gyerekeknél nem biztos, hogy csúszik. Ja és a palacsintát meg én nem vállalom. Valami laktatóra gondoltam, sütiötletem van.

Juca

tjuca

Tündi!
Köszi!

Noémi!
Köszi az infókat. Te végül nem nézetted még meg?
Okt.-ben megyek a nőgyógyászomhoz, majd mondom neki, hogy adjon beutalót.

Juca!
A lakás méretek ismerősek a milyénk is hasonló Kép
Ha szeretitek a tésztát (amit én nem igazán, de ez az egyik kivétel) akkor a bográcskrémes tészta nagyon finom, (Sthaltól láttam a TV-ben) és nagyon tápláló Kép , és könnyen gyorsan elkészíthető egytál étel. Ha gondolod szívesen leírom.

dido

dido
dido

Dido!

Megköszönöm a receptetKép

Juca

tjuca

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.24 12:00-kor.
seszi

Seszi!

Köszi a csakazrétisdrukkot is meg a receptet is. Nekem ez nem is jutott eszembe, de nagyon jó ötlet, szerintem élni fogok veleKép

Juca

tjuca

Juca!

A recept:
-felkockázott bacon szalonnát megpirítok (én csomagolt szeleteltet szoktam venni és egy csomaggal teszek bele, és a kisült zsírját benne hagyom)
-2 gerezd fokhagymát rakok bele összeaprítva
-tejszínt öntök rá (azt hiszem 300 vagy 500 g-os a főző tejszín, nem emlékszem pontosan, a nagyobb dobozos)
-3/4 nagy bográcskrém
-rezselt füstölt sajt(karavánt szoktam venni, van ilyen kicsi kerek csomagolású, annak kb. a felét, de majd meglátod, hogy mennyire akarod besűríteni)
Addig főzni, amíg a sajt teljesen elolvad, ami nagyon gyorsan bekövetkezik.

Ehhez egy csomag spagettit főzök ki, és belerakom a fenti trutyiba. Attól függően, hogy mennyire szószosan szeretitek, majd meglátod mennyi tésztát kíván a szósz.

Nálunk mindenki szereti, és elég gyorsan kész van, ráadásul csak 2 edény kell hozzá összesen, na meg a reszelő.
Persze, ha valaki fogyózik, annak nem ajánlatos Kép

dido

dido
dido

Seszi!
De mostmár rendben van az izületed?
Ilyen tenyésztést, most nekem is csináltak a legutolsó vérvételnél, a bordatörések miatt, de szerencsére nem volt semmi gond. Ráadásul már a reumatológus már megírta a következő ilyen tenyésztéses vérvételt, hogy amire viszem a csontsűrűség eredményét, addigra csináltassam meg ezt is. Persze nem biztos, hogy ugyanolyan, mert nekem 2 hét alatt volt meg az eredmény.

dido

dido
dido

Köszi Dido!

Ha nem is holnap valamikor megcsinálom, mert nagyon jól hangzik, és itt senki sem fogyózik, mint említettem sáskahadról van szóKép

Juca

tjuca

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.24 11:59-kor.
seszi

Szia Lányok!

Csak villámírásra jut időm.

Réka (Korek)Kép
Köszi a méhpempős leírást, a DM-est már én is beszereztem, de lehet, hogy Adritól rendelek egy olyan másikat is. De előtte azért megpróbálom a beutalót megszerezni, mert az sokkal fontosabb.

Sajnálom, hogy megjött, de örülök, hogy megfogtad a napos oldalát a dolognak. Így kell ezt. S minél rövidebb a ciklus, annál gyakrabban jön az esély.

Dido!
Köszi, hogy megpróbálod a spanyol tancsit. Remélem nem nagy gond... Kép

Tündi!
Dehogy vagy ijesztő! Sőőt, akkor voltál ijesztő, mikor pár napja azt írtad, hogy nem tartasz velem idén..

Noémi!
De jó, hogy írtál! Ez azt jelenti, hogy azért itt vagy köztünk, ha nem is annyira írogatsz. Ennek nagyon örülök!

Legyen szép hétvégétek, este még benézek!

Sziszka, Juca, Móni, Pille!
Nem felejtelek Benneteket!
Kép ++++++++++++++++++++++++++++++ Kép
réka
Vendég

Sziasztok Lányok!Kép

Hát megjöttem és nagyon boldog vagyok,mert nagyon megdicsért az oktató!Kép
Annyira jó volt vezetni és képzeljétek el,hogy vezettem a forgalomban három településen keresztül,és jól ment ráadásul csak egy kicsit izgultam és azt hittem hogy erre képtelen vagyok és bebizonyítottam magamnak hogy igenis sikerülhet nekem is!
NAGYON BOLDOG VAGYOK!Kép

Sysy
sysy77

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.24 11:58-kor.
seszi

Sziasztok!

Sysy!
Gratula. Ugye nem is olyan nehéz a vezetés... Kép Szerintem az is nagyon fontos, hogy jó oktatót fogjon ki az ember. Nekem annak idején nagyon jó oktatóm volt és azt hiszem, sikerült viszonylag jó sofőrt faragnia belőlem. Legalábbis ezt mondják rólam a rokonaim. Szóval láthattad, hogy jól megy, úgy hogy innentől nem kell félned tőle!!! Csak nyugodtan... Kép

Csibe!
Hogy tehetnek a gyerekekkel ilyet? Olyan nincs, hogy valakitől elvesznek egy osztályt, mert a másiknak megbetegedett az oszifője?! Van már egyébként döntés???

Lányok!
Ez nem az én napom... Egyrészt mindkét alsó bölcsességfogam beindult, ettől fáj az egész torkom és alig tudok, enni és beszélni... Nem valami kellemes érzés! Kép Bízom benne, hogy minden nap után közelebb vagyok ahhoz a ponthoz, amikor elmúlik a fájdalom.
Mostanában szinte 1-2 óránként megyek pisilni, mintha felfáztam volna... De nem érzem betegnek magam. Olyan fura, mert ilyenkor mindig az jut eszembe, amit a babások írnak, miszerint a terhesség a gyakori WC-látogatásokkal jár együtt. Nagyon örülnék, ha erről lenne szó, de nem ringatom magam hiú ábrándokba.

Olyan jó lenne, ha el tudnék menni jövő héten a talira! De sajnos nem tudok. Majd azért ugye meséltek róla, és tesztek fel fényképeket!!! Kép

Képzeljétek, a mamám kórházba került. A vérnyomásával van egy kis gond, hol nagyon alacsony, hol nagyon magas a pulzusa. Kivizsgálják és beállítják a gyógyszeradagját is. Úgy sajnálom szegényt! Én ugyanis nagyon utálom a kórházakat, bár szerintem nem vagyok ezzel egyedül... A kórházakkal kapcsolatban én egy dolgot szoktam mondani: én nem tartom magam finnyásnak, mindent meg szoktam enni, amit a suli menzáján elém raknak, de kórházi kaját nem tudnék megenni, legyen az bármilyen finom is. Még gyerek voltam, amikor közel 2 hétre be kellett feküdnöm és arra emlékszem, hogy csak a reggeli és az esti zsömlémet ettem meg, az ebédhez hozzá se nyúltam. Ha anyukám hozott be rántott husit, azt megettem, máshoz viszont nem voltam hajlandó hozzányúlni. Ne kérdezzétek ez mitől van, mert nem tudom. Már több soron mondtam a páromnak, hogy ha egyszer én valami miatt kórházba kerülök, akkor ott biztos le fogok fogyni... Szerintetek ez a "hozzáállás" normális???

Lassan mennem kellene alukálni, mert majd leragadnak a szemeim.

Kellemes hétvégét kívánok mindenkinek.
Ja és megy a drukk a zebraesélyes anyajelölteknek!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Üdv
Zsu

Zsu
valér

Szia Zsu!
Szerintem normális vagy. Kép Nagy ügy kórházi kaja ügyben finnyásnak lenni. Inkább ne is kerülj kórházba, jó? És akkor meg van oldva.

Gondolom, hogy nem akarsz beleélődni a dolgokba, megértem, de azért tetszik ez a gyakori pipi inger. Ha jól tudom, az éjszakai felkelés a leggyanúsabb. Úgyhogy hagy legyek tükör, s visszaküldöm a drukkot.++++++++++++++++++++++++++++

Wish-el hárman együtt topogunk a cél felé, de én semmit nem érzek, így lehet, hogy lehagysz... De sosem lehet tudni... Kép

Jó éjt mindenkinek:
réka
Vendég

Sziasztok!

Na Unique, szurkolok, hogy minden rendben menjen a bejelentéssel. Nem akarok gonoszkodni, de a másik oldalnak nehezebb úgy tennei, hogy á eddig eszünkbe sem jutott (pedig mégisKép) Remélem minden jó lesz, aztán jöhet majd a beszámoló!!!

Juca

Még egyszer köszi mindenkinek a drukkokat, remélem elállnak, és adott esetben egy másik hónapban is elővehetőekKép

tjuca

Tündi!Kép

Ha majd egyszer lesz időd táblit reparálni, most vettem észre, hogy én már el is múltam 26, 27 vagyok, de imponáló, hogy fiatalabbnak látszom a koromnál, csak nem akarom, hogy a talin, meg a csitrik között keressetek egy vén szatyort!!!

Juca

tjuca

Sziasztok!

Sziszka!
Mi újság? Mikor tesztelsz?????
Már majd meg esz a kíváncsiság Kép

Juca!
Most látom csak, hogy Érted is lehet izgulni, drukkolok Neked is KépKépKép
Egyébként 27 évesen nehogy má' vénszatyor legyél, mert akkor én így 29 felé mi vagyok?!?!?! KépKépKép

Sysy!
Ügyes vagy, hogy jól megy a vezetés. Írigykedem ,mert itt Pesten én még mindig nem merek vezetniKép , a lényeg, hogy ne izgulj, úgyis megy Neked Kép

Zsu!
Remélem Anyukádnál megtalálják a megfelelő gyógyszereket Kép
A kórház dolgot megértem, én nem annyira a kaja miatt vagyok igazán rosszul tőle, de a WC-k és fürdők állapotait nehezen viselem.

dido

dido
dido

Sziasztok Lányok!

Juca!
Azért kerültünk ilyen rossz helyzetbe, mert alsó tagozaton nincs olyan tanító, akinek ne lenne osztálya.Tehát bárkit választatának, ott bomlik az osztály! A napközisek nem jöhetnek szóba, szakmailag nem rakja a főnök oda őket!
A legszomorúbb az egészben, hogy azt mondta a főnök, hogy mi nem vagyunk képesek önként jelentkezni!!!!! Vajon miért??!!! Ez teljesen zizi! Szóval az lett a döntése, hogy amíg fel nem épül a kolléga, addig az igazgatóhelyettes (aki tanító) veszi át az osztályt! Ha mi vettük volna át, az egész évre szólt volna és a visszatérő kollégát napközibe rakta volna! Most örülnöm kellene, hogy nem vették el az osztályomat, de nagyon pikkel ránk a főnök és egy szívatós évünk lesz! Ti nem ismeritek!Kép Kép Kép

Tündi, Réka(Korek)!
Köszi az infot!
Én a Rossmanban egy piros téglalap alakú dobozt vettem, amiben 10 db ampulla van (Ginseng Royal Jelly Ampulla). 1 ampullában 200 mg ginsenggyökér-kivonat és 300 mg méhpempő van. Napi egyet kell meginni magában vagy teában és éhgyomorra. Ezt csak úgy nézelődés közben találtam, gondoltam kipóróbálom! Ártani biztos nem árt!

Még benézek hozzátok, mert teljesen egyedül vagyok!!!Kép
Szép napot Mindenkinek!
Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Tündi!Annácska!Kép

Köszönöm a gratulációtKép

Csináltam albumot Lívike címmel, ezentúl oda teszem fel a képeinket, ha esetleg érdekel TiteketKép

Mindenkinek mihamarabbi babásodást és élvezzétek majd ki minden percét a várandósságotoknak, én visszasírom annyira jó volt így vissztekintve.

Ez is szuper, de ott bent amikor ott volt az gyönyörű érzés, még ketten mégis hárman voltunk.

Most a felelősség már óriási, nekem legalábbis ijjezstő néha a gondolat mégKép

Szoknom kell, hogy anya lettem!
Még szinte fel sem fogom teljesen.

Puszi mindenkinek!

Drukkolok Nektek!!!!!

Mea
mea

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.24 11:58-kor.
seszi

Sziasztok Kép

Dudu Réka Kép
Én csak annyiban topogok veletek a cél felé, hogy remélem a mostani lesz jó darabig az utolsó mensim. Az csoda lenne, ha terhes lennék, de persze nem bánnám Kép

Dido Kép JucaKép
Vén szatyor én vagyok, tegnap volt a 15 éves érettségitalálkozónk Kép
Képzeljétek 48 kisgyerek van eddig az osztályban, remélem hamarosan mi is gyarapítjuk a létszámot a párommal. Volt egy srác akinek 5(!) gyereke van, egy kislány és négy fiú. Mondtam is a páromnak, hogy lám, így kell ezt Kép És ami meglepő soknak volt 3 és többen mondták, hogy szeretnének harmadikat. Szerintem nem lesz itt gond a népesség fogyatkozással Kép

Puszi mindenkinek, elrakom amgam holnapra, mert dolgos nap lesz.
TüdniKép
Az otthoni munka hátránya, hogy amit hét közben ellóg az ember azt kénytel vsaárnap bepótolni. De nem panaszkodom, ez most nekem jobb így Kép

wish

Sziasztok!

Wish!Kép

Annyiban hasonlítasz egy szatyorra, hogy neked is van két füled. Érettebb vagy a csitri korosztálynál, nálunk meg éretlenebb (zöldfülű) Sziasszka, meg Monyóka. Sajnos kevés az ilyen osztály, ahol ennyi gyereket vállalnak. Megarod priviben, hova jártál? Pároméknál ugyenez a helyzet, nálunk már nem, pedig mindketten kéttannyelvűsök vagyunk. Bocs, érte, ha valakit bánt, de úgy látom, hogy három vagy több gyereket két csoport vállal, a legszegényebbek, akik nem védekeznek, és lesz emi lesz alapon (hála az égnek egyre kevesebb ilyen van), és egy tanult nem mindig szuper kondíciókkal rendelkező réteg. Mi ebbe az utóbbiba tartozunk, és ahogy látom ti isKép

Mea!Kép

Csatlakozom az előttem szólóhoz, gyönyörű Livi a fekete subájával. A tejcsi kérdés is meg fog oldódni. Első babánál sztem jön a pánik, támaszkodj olyan emberre, aktől szívesen elfogadod a tanácsait, és megbízol benne, mert orvos, védőnő, és outsiderek, mindenki máshogyan lesz bölcs, és mindenki megmondja ám a tuttit kéretlenül is.

Seszi!Kép

Sáskahad mindent felfalt, majd elégedetten távozott a tett színhelyérőlKép Köszi még egyszer az ötletet!

Szisszka!Kép

Na mizu????
Oldalamon nől a lik!!!

Lányok!Kép

Köszi, aki drukkolt nekem, úgy tűnik bejött. Ma hajnalban felbontottam egy kétcsíkost. Akkor nem aludtunk részint az örömtől, részint mert soha nem voltam még allergiás, de most tüsszögök, meg orrotfújok éjszaka, vagy pisilek, vagy mindkettő.

Nagyon boldog vagyok, ugyanakkor megkörnyékezett a para is, de remélem minden rendben lesz.

Pussz:Juca

Az előző hónap 34 naposra sikerült, és a teszten nem volt mértékegység, ezért elég halovány a csík, de ott van, és izmosodni fog!Kép
Ím:

Kép

tjuca

Juca!

Gratulálok! Nagyon sok boldogságot kívánok Neked és a párodnak az előttetek álló 9 hónapra! Nagyon megleptél ám... Arra számítottam, hogy Szisszka tesz hasonló bejelentést és tessék. Kép Sikerült meglepned és Neked köszönhetően jól indul a napom!!!! KépKépKépKép

Puszi Nektek
Zsu

Zsu
valér

Tjuca! Gratulálok! Elég jól néz ki ez a két csík! Kép

Kép
szdorka

Juca
Gratulálok!!!!
Nagyon jó pocakosodást, és gyönyörű 9 hónapot kívánok!

Hát én nem csináltam tesztet, nem is fogok, egyrészt mert tudom, hogy meg fog jönni.
Másrészt meg most nagyon nem ezen jár az eszem, ugyanis kisöcsém kórházba került! Kép

Sziszka

szisszka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: