A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Barbi Kép
Nincs meg a tájékoztatója?
Esetleg menj be egy gyógyszertárba, vagy hívd fel a háziorvosodat és kérdezd meg.

wish

Ezt találtam a neten:
RENDELLENES KÜLLEMÛ VIZELET A vizelet színe Lehetséges okok Mit kell tenni
Rózsaszínű, vörös vagy füstszínű Fertőzés, gyulladás, esetleg daganat következtében a vizeletbe vér kerülhetett, de egyes élelmiszer-színezékek is hasonló elszíneződést okozhatnak. Mielőbb forduljon orvosához! A pontos diagnózis megállapításához laboratóriumi vizelet- és vérvizsgálatra (lásd Vérvizsgálat) lehet szükség. A kezelést a betegség természete fogja meghatározni.
Sötétsárga vagy teaszínű Ha kevés folyadékot fogyaszt, vizelete koncentráltabb és sötétebb lesz, mint máskor. Hasonló következményei vannak a hasmenés, hányás, nagyfokú verejtékezés miatt bekövetkezett folyadékveszteségnek is. Ezenkívül egyes hashajtók és a rebarbara is átmenetileg sötétebb színűre festheti a vizeletet. Nincs nagy jelentősége, amint több folyadékot fogyaszt, a vizelet színe ismét normális lesz. A hashajtók vagy a rebarbara hatóanyagai 24 órán belül kiürülnek.
Tiszta és sötétbarna Sárgaság okozhat ilyen elszíneződést, amelyet többnyire máj- vagy epebetegség idéz elő. A diagnózist a széklet világossá, a bőr s szemfehérje sárgává válása valószínűsítheti. Forduljon orvosához, aki a pontos diagnózis céljából vizelet- és vérvizsgálatot (lásd Vérvizsgálat) fog kérni. A kezelést a betegség természete határozza meg.
Zöld vagy kék Mesterséges ételszínezékek vagy gyógyszerek hatására válhat a vizelet ilyen színűvé. Nincs jelentősége, az elszíneződés veszélytelen és átmeneti jelenség
gtünde

Sziasztok.

Engem nem sokan ismertek itt, régebben írtam, akkor is csak ritkán.
Örüljetek nekem egy picit, tegnap végre pozitív lett a terhességi tesztem. Kép
Sok sikert mindenkinek a zebrásodáshoz, hihetetlen érzés, pláne, ha ez ember lánya papíron már meddőnek számít! Kép

Jiny, Szegeden nem vagyok ismerős, de ott is biztos tudnak segíteni.

Marika, nagyon sajnálom Kép Kép

Noémi, a proteushoz sajnos nincs sok lövésem...
nekem is most 2 kevéssé hajtós, stresszes hónapom volt, ami szerintem nagyban hozzájárult a sikerhez.

Wish, szia és hajrá! Kép

Saci,
Az aneszteziológusokat szerintem az a beteg, aki nagy pácban van, nagyon elismeri. Paraszolvencia az nincs, valószínű ez a köznek az elismerés része, de mondhatom, szerencsére. Azért választottam ezt a melót, mert itt nincs ez az utálatos és nagyon káros pénzelés. Persze sokaknak ez a megélhetés forrása, nem ítélkezhetek felettük, de nekem nem szimpi. Na, ebbe most jobb nem belemenni. Köszönöm a dícsérő szavaidat.
potter_76

Potter

Nagyon nagy gratula és boldog babásodást kívánok!!!!!!!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Potter

Hatalmas gratula!!!Kép
gtünde

PooterKép
Ez szuper!!!! Hogy sikerült?

Kép
Kép
emma1976

Babcsi, Tünde, Emma, köszönöm. Kép

Emma, spontán. Kivizsgáláson nem voltunk még, bizakodtunk 14 hónapig.
potter_76

Potter, gratulálunk , szuper jó hír! Remélem elinitottál egy zebra esőt!

Lányok megnéztem a betegtájékoztatott, nem ír róla semmit ( szédülés, hasmenés) vagyis csak a szokásosat. Megkérdeztem egy ismerősőmet aki szerint lehet , hogy csak az aspirintő van az elszíneződés!Lassan indulok a dokihoz, és szép nsgy tüszőt fogunk látni, prübálom győzködni magam Kép

Barbi

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Barbi

Feljebb olvasd el, mit írtam. Kicsit sok, de szerintem jó.
gtünde

Potter Kép
Gratulálok Kép Nagyon örülök, hogy sikerült Kép
Azért majd néha gyere és számolj be róla, hogy hogy vagy!Jó? Kép

Megjegyzem szerintem a paraszolvencia kultúráltásg kérdése is. Én adtam az ansztezilógusnak, amikor engem műtöttek. Nagyon meg is lepődött és persze nem akarta elfogadni. Mondtam neki, hogy ha nem jó szívvel és őszintén adnám, akkor nem kerestem volna meg, úgyhogy végül elfogadtaKép

wish

Kép
Kép

Lányok fogyóban a babások, tele vagyok kiosztandó zebrával és babával! Hajrá!

wish

Wish, köszi, ok.
Kép
potter_76

Potter Kép Ez óriási!
Boldog pocaknövögetést kívánok és egy csodaszép babát nektek nyár elejére! KépKépKépKépKép

De jó! Úgy örülök!

Remélem elindítasz itt egy babaesőt!

Puszika!
Noémi
Vendég

Mofly!

Ha kell még az az LH teszt, nekem van egy bontatlan csomagom, szívesen neked ajándékozom, remélhetőleg lejárna a szavatossága, mire újra szükségem lesz rá.
Kép
Írd meg a telefonszámodat a hp76bp@lycos.com címre, és visszahívlak.

Noémi, nagyon köszönöm. Kép Sikeres 5. inszemet neked!
potter_76

Sziasztok!
Beleolvastam egy archívba, de már meg nem találnám, hogy ki írta. A lényege a következő volt. Valaki azon bánkódott, hogy megint cisztás hónapja van. Szó szerint így hangzott el. Ezt meg tudnátok magyarázni miért rossz? Rossz egyáltalán? Lehet hogy csak félreértettem valamit vagy rosszul emlékszem. Meg az is érdekelne, hogy honnan tudjátok, hogy cisztás a hónap? Ez nem csak UH-ból derül ki? Azért érdekel annyira, mert már egy ideje próbálkozunk kistesóval. Ebben a hónapban 12 nap késés után ma megjött, de még nem egyértelműen. Voltam uh-on és ott láttak 36mm-es cisztát. Erre azt mondta a dokim, hogy lehet akár terhesség is, de az is lehet, hogy meg fog jönni. Egy éven belül volt 2 elhalt terhességem is és mindkettőnél volt ciszta is. Akkor azt hittem, hogy ez rossz, de később a dokim felvilágosított, hogy cisztája mindenkinek van aki terhes, mert az termeli a progreszteron hormont, ami a terhességhez szükséges. Ez eddig ok, de ha nem vagyok terhes, márpedig nagyon úgy néz ki, hogy nem vagyok az, akkor mit keres ott ez a ciszta? És így is normális a jelenléte?
Nektek is szokott lenni? Állítólag a menzesszel elmegy. De hogy? kipukkan, vagy leereszt? De ha csak leereszt, akkor nem töltődik fel újra? Vagy az egész távozik?
Tudtok ezekről v.mit?
Na eldugulok végre. Szürke köd a fejemben.
Kriszta

Kép

KépKép
nyanya67

Potter!
Gratulálok! Küldök neked egy anyuka virágot gyerekkel a balkonládámból!Kép

Barbi!
Ha valami húgyúti lenne mégis igyál jó tömény csipkebogyó teát és a kamillás ülőfürdő is segít!

Kép
Kép
Kép
amica

Barbi Kép szerintem menj el a háziorvosodhoz egy vizelettenyésztésre. A BMC-ben ezzel valószínüleg nem tudnak foglalkozni. Nekem is ezt mondta K. most. 2 nap alatt van eredmény.

Nyanya Kép terhességnél nem ciszta van, hanem a sárgatestet látják. Ez biztos. A cisztáról meg írnak még a többiek.
Vendég

Potter Agi Kép
HAT EZ FANTASZTIKUS !! Kép Kép szivbol gratulalok. !!! ++++ Kép
hanyadik napon vagy ?

a fent irtal kapcs. - meg nagyobbat nottel a szememben ! de mar nem hizlalom a majad tovabb Kép Kép

( OFF:ennek a franya paraszolvencianak veget kell vetni, mert senkinek sem jo. Mikor kapnak mar normalis fizut a dokik, hogy ne erre a megalazo banasmodra legyenek kernyszerulve? ! bocs az OFF ert - es ez csak egy koltoi kerdes volt Kép )
saci

Noémi!
Tuti cisza van a terhességnél. Még az UH papíromra is az volt írva. És a dokim is erre mondta, hogy terhesség alatt normális, meg amiket írtam, hogy mondott nem értettem félre. Kép de tényleg Kép A sárgatest hormon = progeszteron. Vagy nem jól tudom? Így az állításom (illetve a dokimé), hogy a ciszta termeli ezt a hormont még lehet igaz.

Kép

KépKép
nyanya67

cisza = ciszta (bocsi az elírásért)

Kép

KépKép
nyanya67

Nyanya Kép hát én most már nem is tudom. Kép Kép
Vendég

Potter
Gratulálok, nagy voltál! Kép Illetve nagyok voltatok! Boldog terhességet kívánok! Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok estiek!
Ma gyors vagyok, benéztem még az esti "élményfürdő" előtt. Vacsizunk és viszem a gyerekeket a kádba.

Lenne viszont egy nagyon off kérdésem.
Janka füle folyton begyulladt a fülbevalótól. Kentük sokszor, de már hónapok óta nincs benne. Viszont időnként meggyűlik, és ha tisztítom nagyon szépen visszahúzódik a lyuk és örülök, hogy végre benő és rendbe lesz de nem...Kép Kép Kép
Nekem sosem volt ilyen gondom, bánom nagyon, hogy fülbevalót kapott , de már hiába.
Nem tudtok erre valami okosat????????????????

Kép
Kép
Kép
amica

Amica
Mivel kencézted Neki,Clorocid kenöccsel?-mert az tuti jó!Nem lehet,hogy fém allergiás,milyen fülcsije volt?Arany-vagy belött aranyozott átdugós?
kandi72
Budapest III. kerület

Képmegyek palacsintát sütni!Majd még jövök!
kandi72
Budapest III. kerület

Amica!
Férjem tesójának még az aranyra is érzékeny a füle, csak a platinát bírja. Van ilyen Kép

Kép

KépKép
nyanya67

Nyanya!
Na mi újsi?Írtam a másikba is Neked már....
kandi72
Budapest III. kerület

Amica

A képen az kristályvirág, ugye? Nekem is volt e kertben.Kép
Nálunk itthon a csodakenőcs Betadine+Neogranormon összekeverve. Sokkal hamarabb elmúlnak a sérülések, mint egyébként. Ha gondolod, próbáld ki. Az egyik fertőtlenít, a másik hámosít.

Kandi

Küldtem mailt. Volt egy kis hiba a levélben, mert a webcímekhez, hogy megtaláld az oldalakat rendesen az egész cím kell, ami ugye átnyúlik a második sorokba is. Na, most jó érthető voltamKép
gtünde

Amica

A gond akkor tér vissza, ha beleteszed a fülbevalót? Mert akkor tényleg lehet fémallergia. Ha fülbevaló nélkül sem múlik, akkor próbáld ki a fenti keveréket.
gtünde

Meg kaptam Tünde-köszike!KépKépKépKép
kandi72
Budapest III. kerület

Potter
Gratulálok!Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Kandi

Ha nem jönnek be az oldalak, szólj. Feljebb már leírtam, hogy volt egy kis hibaKép
gtünde

De-de jóóóóóóó!
Köszi!
Megyek filmet nézni!
Reggel tesztelek......egy jó nagy --------ot!
Na jó éjt!Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Kandi

Jóéjt! Szép álmokat!

Puszi
gtünde

Babcsika

Bocsi, hogy délelőtt nem írtam neked, de a melóhelyen (tudom, már 100szor írtam) szar a net. Örültem, hogy a többi üzit el tudtam küldeni.
Remélem, nem gond.
A fürdőterv nagyon jól hangzik, a képet türelmetlenül váromKép
Mostanában nem tesztelsz?Kép
Ha ennyi ügyintéznivalód van, akkor még jó, hogy nem dolgozol mellette. Társasházba fogtok költözni vagy önállóba?
gtünde

Szia Kandi Kép
Küldj egy kis palacsintát légyszi. Lekvárom van hozzá

Kép

KépKép
nyanya67

Amica!

A CURIOSA gél is nagyon jó hámosító.

Kép

KépKép
nyanya67

Sziasztok!

Tünde, igen kristályvirág, van sárga és narancssárga is, csak a ládában nem olyan szépek mint szabadon.
A füliről annyit, hogy arany volt, előtte lőtték átdugóssal. A kencék megszűntették a gyulladást, csak most olyan, mint egy kitisztulni nem bíró "pattanás", faggyús vacak jön belőle nem gennyes. Gondoltam allergiára, nem is tennék most bele semmit, azt szeretném ha benőne viszonylag szépen. CSak egy ismerősünk elrémísztett, mert neki is ilyen volt és 20év alatt sem nőtt be és még mindig nyomkodja időnként...
Szóval ez a nagy helyzet és baromi lelkiismeretfudalásom van, hogy minek kellettKép

Janka ma "bimbó, bimbó" kiáltásokkal megtépte a hibiszkuszomat!!!!!!!! Csak ez maradt.Kép

Kép
Kép
Kép
amica

Köszi a sok praktikát!

Gondoltam azért elviszem megint csak dokihoz, de eddig mind mást mondott, fel sem tételezték róla, hogy az aranyra is érzékeny lehetKép

Nyanya, kezdjek el gyűjteni platináraKép Kép, hol adják?Kép Csak azt nem tudom, hogy egy elrontott lyuk mit szólna hozzá?

Már minden utunkba kerülő dokit megkérdeztem, nem tudom hol tudnának valamit is segíteni a dolgon. Ja és persze mindkettő fülén.

Tünde, már megint helyszínelnek, talán ma már be se néztek, péntek este van, csak én még magam vagyok, nincs itthon a férjem, de remélem hamarosan megérkezik.

Szép álmokat!

Kép
Kép
Kép
amica

Most annyira intenzív a mensim (1-2 csepp), hogy elvagyok egy tisztaságival is.

Pooter!

Gratulálok! Ez nagyszerű! Nőjön nagyra a picuri, vigyázzatok magatokra!

Kép
lara26

Amica!
Nem az a kérdés, hogy hol, hanem hogy hogyé adják Kép Gyűjtést kezdheted, de nem azért írtam, hogy elrohanj venni, hanem hogy van akinek még az aranyra is érzékeny a füle. Ritka de előfordul.
Dokik semmit nem mondanak? És aki a lyukat csinálta, mit mond? Tündinek talán igaza van, hogy a hámosítás segít, de inkább szakorvost kérdezz.

Kép

KépKép
nyanya67

kandi72
Budapest III. kerület

Halihó!
Potter!
Az ilyen isteni híreket öröm hallani!!! Gratula! Reméljük megindítod az őszi babásodást!
Lara 26
Ez tuti menzi? Jelentést kérünk a fejleményekről holnap...azazhogy ma! Kép
Kandi!
Sikeres tesztelést reggel! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++

Megvan a szövettanom. Nem endometriózis szerintük. Bár fura, hogy csak a menzesz idején van gyulladás. Átmenetileg kapok kúpot a gyulladásra ill. a vérzésre...és 3 menzi után meglátjuk jó-e vmire.(Amúgy remélem nem lesz már annyi menzim mostanában. Kép Az lenne a legtutibb ha egy babóca szüntetné meg)
Jó éjt!
Kriszta

Kép
vizkriszisback

Potter
Nagyon örülök, hogy végre valakinek sikerült!!!
Egészséges és problémamentes szép terhességet kívánok neked!

Remélem hamarosan lesz még egy zebrás közöttünk. Mit beszélek? Nem is egy, hanem sok-sok kis zebra!
marika79

most veszek tesztet, mert este is csak 1 tisztasági volt de az is minek? Na jó volt 1-max 2 csepp. Csep? Én ehez kicsi vagyok ,hogy megértsem.
Holnap reggel jó lesz ha tesztelek?

Kép
lara26

Na mi is lehetne a teszt eredménye?59.napon?
----------------------------
na várok még 100napot és elmegyek dokihoz!
KépKépKépKép
kandi72
Budapest III. kerület

Szia Kandi!
Látom itt nagyon aktív vagy és egyébként is itt egy egészen jó tátsaság jött össze. A chaten a régiek közül már kevesen vannak, de azért vannak... Na meg az újak is elég jól összerázódtak... Jó a csapat, szerintem érdemes lenne neked is benézni!!! Remélem jól vagy, de ezt majd megbeszéljük, ha összefutunk!!!

apa Kép
apa

Tündi30, köszi, hasonlót neked is!

Amica, a kép nagyon kedves!

Kandi, majdnem elbőgtem magam a képen, köszönöm.

Marika, Lara, köszi. Kép
potter_76

Nyanya, vittem már a tavasszal fülészhez, bőrgyógyászhoz, sebészhez...
Azért kérdezgettelek úgyis benneteket, hogy ki lenne a tuti aki segíteni is tudKép Kép

Kép
Kép
Kép
amica

Lara
Szerintem is tesztelj...ha addig semmi változás. Amúgy ha nem veszük úgy, hogy menstruálsz, akkor hanyadik napon vagy?
Kandi
59. napon negatív?! Én nem hagynám. Mi ez pco vagy ciszta?! Nem írnak fel a dokik neked semmi hormont? Vagy legközelebb meg kellen próbálnod neked is a palástfüvet...ami elvileg 28 napossá tesz egy ciklust...vhogy.
Amúgy benne voltál az álmomban...egyszerűen csak fogtad magad és lejöttél Barcikára. Kép
További jó hétvégét!!!
Kriszta

Kép
vizkriszisback

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: