Jó reggelt Mindenkinek!
Jiny

Saci

Wish
A főnököm témához még annyit, hogy ha ő tudná, hogy a havi munkámat én 2-3 hét alatt is meg tudom csinálni, akkor adna valamilyen plusz munkát. Szóval itt nem az a lényeg, hogy a saját munkaköröd jól ellásd, hanem hogy azt az időt, amit ő fizet, maradéktalanul kihasználd. Most pl. kirúgtak embereket, de nem vesznek fel helyettük másokat, hanem a meglévő emberekre testálják a munkákat. Szóval most megy a színház ezerrel, hogy én aztán nyakig vagyok a munkában!

A hozzáállása meg azért ilyen a dolgokhoz, mert jár agykontrollra, meg valami gyülibe, és tök máshogy fogja fel a dolgokat. Arra jó a hite, hogy mindent megmagyaráz magának, hogy mivel mi a célja Istennek, és ő maga így könnyebben viseli a dolgokat. Pl. a férje utolsó stádiumos daganatos beteg, itt van 10 cég, ami ő rá marad, és ezt is olyan nyugalommal viseli, hogy elképesztő. Állítja, hogy a férje nem akar meggyógyulni, azért beteg. És hogy hülyeség a kemo, meg a kezelések, mert az agyával tudja magát meggyógyítani.
Még egy sztori, hogy még jobban kiakadjatok.
A kolléganőmnek tavaly született unokája, sajnos egy szívbillentyűvel. Szegény knőm napokat sírt, mikor megtudták. Erre az én főnököm azzal "nyugtatta", hogy ez így lett elrendelve, nem kell műteni, mert ez nem véletlen, és annak a kislánynak az a küldetése, hogy meghaljon. Ezt így az arcába mondta a knőmnek!!! Na most a kislányt félévesen megműtötték, elég volt egy műtét, és teljes életet élhet. Egyik nap behozták, egy tündéri, állandóan mosolygós kiscsaj, tele határtalan jókedvvel, pedig nem semmi amin keresztülment szegénykém. Most egy éves, és már semmilyen kezelés nem kell neki.
Na ennyit erről, hogy hagyni kellett volna....
Még leírni is iszonyat.
Bocsi hogy már megint ilyen hosszú voltam, de úgy látszik nem bírok keveset írni.
Amúgy szép napot mindenkinek!