A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Emma Kép
Szerintem ezek a dolgok segítenek. Én is járok talpmasszázsra, eszek vitamint és aloét és én cérnabeültetétes akupunktúrára is elmentem.

wish

Tündi Kép
PCO ügyben a Kaális fórumon van egy lány, aki szakértője sajnos. Snorka a neve. Szerintem nyugodtan írjál neki. Email címet nem tudok, de rendszeresen olvassa a fórumot:
https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/39890/9851.html?1114502334

wish

Sziasztok!

Potter köszi az útbaigazítást. Sajnos vannak tüneteim. Viszkető, égő maró érzés a hüvelyben és környékén. És a punkció óta vannak ezek a tüneteim. Azóta sem tudnak vele mit kezdeni. Pesten nincs ismerősöm. Szegedi vagyok. Ezeknek a baciknak lehet köze a mensihez is? Mostanában kellene megjönnie, de semmi jele egyenlőre.

KépKép
jiny

SaciKép
Én a doki asszisztensével beszéltem telefonon és ő már eleve azt mondta, hogy úgy vigyük oda a fent már leírt módon. A barátnőmnek többször volt inszeme, egy magánrendelésen csinálta neki a doki és oda is úgy vitte, sőt a férjének sem kellett odamenni.

Most jöttem meg a vérvételről. Három óra után megyek az eredményekért. Most direkt nem fogtam vissza magam a sportban, kíváncsi vagyok a tesztoszteron szintre. Ha normális, akkor sportolok tovább, ahogy eddig. Egyszerűen nem akarom elhinni, hogy ez lenne az oka a sikertelenségnek.

Most jutott eszembe, valahol feljebb írtatok a két peteérésről. Ilyen nincs, spontán is csak akkor lesz, ha abban a ciklusban még nem volt, legalább is valahol az orvos válaszolban olvastam az interneten.

Kép
Kép
tiza

Tundi Kép elvileg en is PCO-s voltam. Laparral mutottek 2 eve, a kis osszenoveseket helyreteszik. De sokan Pco val is tehesek tudnak lennni. En sajnalom, hogy megmuottek engem,( tobbek szerint feleslegesen.) Szoval jard korul a temat rendesen. Kineziologiaval mar arra is hallottam, hogy elzarodott petevezetot oldottak, akkor a pco-t is lehetne. En a helyedben elobb mennek, Avivara, termeszetgyogyasz, taplmasszazs..stb.

Emma Kép ahogy fentebb is latod, en nagyon is latom ertelmet a termeszetgyogyaszati dolgokank, felteve, ha JO helyre jarsz. REngeteg a hozza nem erto, szoval vigyazz mire dobod ki a penzedes az idod !

JinyKép tudom, hogy most neked meg kell szuntetned a tuneteket, de a jovoben ha nem hasznalsz tampont (es "muanyag" betetet), Minimalisra csokkented a fertozesek veszelyet. Ez csak az en tapasztalatom, amiota melloztem a tampont,,SEMMI bajom nincs.
Gombas fertozesre engem mar mentett meg az elofloras joghurtban valo (konkret) ules ! Furan hangzik, de mukodik.
saci

Wish
Az én adataim:
2003 tavasz óta
25-28 nap, rendszeres
29 éves bp-i lakos
most éppen készülődés a 4. inszemre
Beraksz a listára? Köszi!

Kép
Kép
emma1976

Tiza Kép es ezt hol mondtak? melyik korhazban/rendelesen/helyen ?
ha nem publikus, privatban : melyik doki ?
sacixx@hotmail.com

majd gyere a vervetel eredemenyevel !! ahhoz rengeteget kell sprtolnod szerintem, hogy ezert ne ess teherbe.
saci

Emma Kép elszorult a szívem, ahogy az adataidat olvastam. Nagyon drukkolok neked!!!!

Gratulálok Megann-nak!!! emlékszem milyen babaeső volt itt karácsonykor, alig győztük! Kép És már meg is születnek ezek a babák!
Mindjárt Dodo és Szilvi is szül KépKépKép
Ági Kép gratula a 26. héthez!!! KépKépKépKép

Potter Kép nekem proteus vulgaris fertőzésem volt a vizeletben. Holnapra lesz eredmény, hogy elmúlt-e.

Jiny Kép remlélem meggyógyulsz, addig semmiképpen se menj vissza a lombikra szerintem, amíg nem kezelik ezt ki. Nehogy ez befolyásolja az eredményességét.

Szilva Kép Ma is küldök tüszőnövesztőket meg érlelőket!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Kép

Tündi Kép remélem a dokid valami bíztatót mond ma délután. Drukkolok neked nagyon!
Vendég

Tiza Kép
Nagyon kíváncsi vagyok az eredményedre, és főleg arra, hogy a torna befolyásolhatja-e a babásodást. Én mindenhol azt olvastam erről, hogy jótékony hatású a sportolás (na nem a versenyszerű), és aki rendszeresen sportolt a terhesség előtt, az alatta is folytathatja (persze nem olyan intenzitással).
Én most készülök a lombikra, és éppen tegnap kérdeztem a dokit, hogy még lehet-e. Azt mondta, hogy a punkcióig lehet ha tudok a pocak szúrkálástól.
(Én sem hiszem a dolgot!)

Kép
Kép
szilva069

SaciKép
Írtam a privát címedre. Azt elfelejtettem megírni, hogy 5000 Ft, nem tudom érdekes-e. Fogalmam sincs máshol mennyi.
A vérvételről lehet, hogy csak holnap tudok írni, mert én is általában a mukahelyemen netezek. Otthon is van, de az sokkal lassúbb és megőrjít. (Meg az pénzben is kerül.)
Már én is nagyon kíváncsi vagyok. Igaz ez még csak az első és önmagában nem mond sokat, de a tesztoszteront csak most nézik. Szerintem nekem a progival lesz a gond.

Kép
Kép
tiza

Noémi Kép
Köszi, máris érzem, hogy növögetnek!
Melyik dokihoz mégy vissza holnap?
Nem a BMC-be ugye?
Remélem kigyógyítottak már a bacikból!

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
Én is mindenhol azt olvastam, hogy csak jótékony hatása van és terhesség alatt is lehet folytatni, perszer fokozatosan változtatni hogy mit, mennyit, és hogyan.
Olyan ismerősöm is van, akinek nőgyógyász az édesapja és terhesség alatt még kondizott is. Persze nem olyan nagy súlyokkal, de szerintem a lányok nagyrésze nem emel óriás súlyokat, nem terhesen sem.
A túlzott sport persze befolyásolhatja a teherbeesést, ezt én is tudom. Csak kinek mennyi a sok. Nekem meg sem kottyan, amit csinálok, másnak meg az rengeteg lenne. Most hetente 3-4X reggel futok fél órát (kb 5,5km), egyszer megyek fallabdázni (1 óra) és 3x konditerembe, ahol kb. egy és 1/4 órát vagyok, abból csak 20 percet edzek izomra, a többit kardiózom. Ha aznap voltam futni, akkor az ellipszis tréneren nem futok 25 percet, így az edzésem is csak kb. 50 perc. Ez nagyon sok? És persze 1-2 napon nem csinálok semmit. Főleg a fallabda után, attól eléggé elfáradok.

Kép
Kép
tiza

Noémi,
A táblázat szerint te is a 4. inszemnél tartasz... Hogyan tovább? Mik a tervek? Nekem azt mondták, annyit csinálnak, ammennyit akarok, és hallottam olyat, hogy 6.-ra jött össze valakinek...

Kép
Kép
emma1976

Tiza Kép
Szerintem nem kevés amit csinálsz, de a szervezeted ezt szokta meg. Biztos vagyok benne, hogy nem ez lehet a baj! Én is az átlagnál többet sportolok, de mikor szüntetet tartottam akkor sem akart jönni a baba. Nem gondolom, hogy emiatt. Ja, és a sport a sejtek öregedését is gátolja, úgyhogy nem hiszek ebben.

Kép
Kép
szilva069

Wish Kép
Köszi a fülest, megkeresem Snorkát!

Saci
Ha többször lesz Pco-m, akkor valami komolyabb biztos történni fog, egyenlőre ez az első hónap (múlt hónapban nem volt), és hormonjaim rendben vannak, talán nem olyan nagy a baj. Ezek a természetgyógyász dolgok olyan távol állnak tőlem.... De köszi a tipet!

Noémi
Kösz a drukkot! Aranyos vagy! Kép

Szilva
Én is én is én is küldöm azokat a tüszőnövesztőket! Drukkolok a holnapi UH-hoz! Kép

Tündi
Vendég

Tündi Kép tényleg nagyon szorítok neked!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szilva Kép a háziorvosomhoz megyek vissza, megmondja, hogy sikerült-e kiírtani azt a bacit. Remélem igen, mert akkor októberben megyünk vissza a BMC-be az 5. inszemre. KépKépKépKép

Emi Kép igen, 5. inszemnél tartunk. A 2. sikerült, csak a baba nem maradt meg. Ha minden jól megy, akkor jövő héttől nem dolgozom fél évig. Kicsit lelassulok, mert sokat pörgök mostanság és érzem, hogy nem jó, sok mindennek a gátja. Lelkileg is nagyon megterhelő, de gondolom ezt neked nem kell mondanom. Mi is bízunk benne, hogy a még 2 lehetőségből az egyik sikerül, és a lombikra már nem is lesz szükség.

Tiza Kép én egyáltalán nem sportolok semmit KépKépKép. Lehet, hogy ez sem jó KépKépKép.
Vendég

Tündi Kép
Szerintem sem kell még a legrosszabra gondolni. Ez lehet egyszeri dolog is. A következő hónapban sok minden eldőlhet. Drukkolok, hogy ne legyen nagy a baj! A tüszinöviket pedig eltettem Kép

Kép
Kép
szilva069

Noémi Kép
Bízom benne, hogy a "munkanélküliség" meghozza a gyümölcsét. Drukkolok neked. Azért a statisztikád mindenképpen bíztató, biztos vagyok benne, hogy nem lesz szükséged a lombikra.

Kép
Kép
szilva069

Szilva Kép olyan drága vagy! Mi is nagyon bízunk benne. Nagyon nehéz, de bevállalom. Legfeljebb tényleg munkanélküli leszek KépKép
Vendég

Noémi
Nekem is az a tervem, hogy jövőre, ha addig semmi eredmény 6 hónapra vhogy táppénzre iratom magam... Most 3 helyről hallottam, hogy 2-3 hónap alatt összejött úgy, hogy a nő kikerült az állandó stresszt okozó munkahelyről
TÖbbiek,
főleg lombik-ban részt vevők! Lehet ezt munka mellett csinálni? Vagy mindenki táppénzen?

Kép
Kép
emma1976

Sziasztok!

Igértem,hogy megírom, mi volt a dokinál. Azt mondta, hogy a görbéim szerintem minden hónapban volt peteérésem. Majd megnézzük kövi ciklusban UH-val is. Azt mondta a párom, hogy szeretne bejönni velem. Szerintetek ez nagyon ciki, nem veszi rossz néven a doki?
Azt is mondta, hogy nagyon jól tettem, hogy ittam a cickafarkot. Meg elmagyarázta tök normálisan a menetet. És közölte hogy a két év az rengeteg Kép. Én ezt tudom, de nagyon rossz volt az ő szájából is ezt hallani Kép. Szóval ennyi idő után mi is belekezdünk. Kicsit félek tőle, de lesz ami lesz, tovább már nem lehet húzni. Remélhetőleg már babásan fogok költözni az új házikóba Kép.

Kép

Kép
vkhajni

SzilvaKép
Én mindig a természetes dolgokban hiszek. Pl. nem gondolom, hogy a vegetáriánus étrend egészséges lenne stb. És emiatt az a véleményem, hogy ami a szervezetemnek kifejezetten jólesik, és nem leszek tőle holt fáradt, az csak jó lehet.
Én akkor érzem magam rosszul, ha nem csinálok semmit. Van olyan hét amikor csak kétszer sportolok, mert valami miatt nem kívánom. Szerintem ez így természetes.
Eleinte egyébként az én dokim is azt mondta, hogy nyugodtan sportoljak. Most egyre kevesebbet akar engedni.

Kép
Kép
tiza

Lányok elszállt az a fránya üzenetemKép

Noémi, biztos sokat fog segíteni hogy otthon maradsz, sikerülni fog abba biztos vagyok!

Szilvi, küldök én is neked tüszőnővelőket++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++!!!

Én holnap megyek tüsző nézőbe nem igazán érzem hogy nőne, de majd meglátjuk.
Lányok akkor senkinek nem maradt pregnyl ampullája?
Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Emi Kép én is halogatom ezt már több mint 1 éve. Tegnap a pszichodokimat megkérdeztem. Olyannyira támogatja, hogy az októberi tervhez képest, - úgy terveztük, hogy az 5. inszem utáni javasolt 2 hét betegállományt igénybe is veszem majd - azt mondta, hogy akkor jövő héten várja a háziorvosom hívását, hogy mennyire fogjon a tolla. Azért izgulok rendesen. KépKépKép Nem akarom nagyon részletezni, remélem senki sem olvassa a netet a munkahelyemen. Kép
Vendég

Ja, és elkezdtem fogyni, pedig nem is fogyózom egyáltalán. 5 centiket kell most bevetetnem a nadrágjaimból augusztus óta. Úgyhogy kezd ezzel kapcsolatban a lelkiismeretem is a helyére állni. Kicsit Kép
Vendég

Barbi Kép te hogy vagy? Mikor mész UH-ra?
Olyan jó hallani, hogy szerintetek is jó lesz így majd minden KépKépKép
Vendég

Emma én nem voltam betegállományba a lombik alatt. Bár ha meggondolom szabin voltam vele egy hétig. Most a másodiknál sem íratom ki magam, mert most még ennyit sem tudok majd vele pihizni. De szabi nélkül is elengednek a főnökeim. Legalábbis azt mondták. A munkám miatt sem tudnám megengedni magamnak hogy két hetet otthon legyek...

KépKép
jiny

Emma Kép
Majd írd meg azt is, hányadik ciklusnapon vagy.

Noémi Kép
Én azt döntöttem el, hogy ha nem sikerülne valami elképezelhetetlen oknál fogva a lombik, akkor az év hátralévö részére fizetésnélküli szabit veszek ki. A baj, csak annyi vele, hogy mint azt már többször beszéltük mások nem értik meg miért van szükésgem erre, ami persze még egy jó kis stresszforrás Kép

wish

Noémi Kép
A pihenés mindenképpen jót fog tenni neked. Jó érzés lesz, hogy nem kell hajnalban felkelni, alhatsz egy kicsit. Csak nehogy aztán nagyon unatkozz és az legyen a baj. Kép
Szerinted mitől fogysz ennyire?

Hajni Kép
Egyáltalán nem veszi rossz néven. Sokan mennek a párjukkal orvoshoz. Ez ma már természetes.

Kép
mofly

NoiKép
Szerintem semmi köze a sportnak (nem sportolásodnak) a babához. Inkább azért fontos, mert a sport amellett, hogy karban tartja a testet megszabadít a mindennapi stressztől és boldogság hormonokat szabadít fel. De csak akkor, ha jólesik. Ha nincs kedved, ne is kezd el. Én azóta, hogy sportolok sokkal kevésbé vagyok depire hajlamos. Azelőtt el sem tudtam képzelni, hogy akár 1 km-t is lefussak, most meg képes vagyok emiatt 5.45-kor kelni. De utána olyan jó érzés. Nem beszélve arról, hogy imádok enni, így pedig többet ehetek.

Szerintem is jó lesz, ha megszabadulsz a munkahelyedtől egy időre. Ha megteheted és ez nem jelent számodra stresszt, akkor inkább maradj otthon. Abból baj nem lehet.

Kép
Kép
tiza

Tundi Kép a pco, az egy "allapot", az egy hajlam. Olyan nincs, hogy egyszer csak pco-s vagy, aztan nem ! a pco azt jelenti,hogy a mehedben sok kis apro osszenoves van (lehet felfazastol, fertozes maradvanya is), ami NEM koros, "csak" a beagyazodast ne mteszi lehetove. Ha 40 eves lennel, tokeletesen mukodne termeszetes fogamzasgatlokent. De ha bizonytalan vagy, irj a Torok Dokinak, o kimeritoen valaszol.
A masik: ez a pco-ugy, egy kicsit olyan, mint a kandida. Akinel nem tudjak, hogy mi a gond,,sokszor ezt mondjak ra...
A termeszetgyogyaszat miert all tavol toled? a (legtobbszor)futoszalagon vegzett magyar orvostudomanyban jobban hiszel, mint a tobb evezredes kinai, indiai modszerekben? persze, szived joga Kép

Tiza Kép koszi,,es irtam vissza a priviben Kép
saci

Wish
Mire gondolsz, hogy mások nem értik meg? Gondolom a párod abszolút megérti, a többi meg mit számít? Miért stresszeled magad emiatt? Elég feszített tempóju munkád van. A párom is szét van hajtva. Szerintem ez simán belejátszik a sikertelenségbe. Csak magaddal törődj, a saját családoddal. Semmi más ne foglalkoztasson.

Kép
mofly

Noémi, holnap megyek K ügynökhöz, de nem érzem hogy nőnének azok a tüszők, de bízom benne nagyon. Szerintem jövő héten meglesz az utolsó inszem.Kép

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Mofly Kép
A szülőkre gondolok. Annyira kedvesek de annyira nem érzik át a helyzetemet. Nekik ugye az a van csak a szemük elött, hogy nemsokára lesz unokájuk és könyebben feldolgozzák, hogy ha nem sikerül a lombik. Legfeljebb pár hónappal késöbb lesz az az unoka. Nekem meg ekörül forog az életem...

Noi Kép
Ha te sem fogsz dolgozni, akkor járhatunk együtt moziba, múzeumba és plázázni Kép

wish

Sziasztok!
Olyan lassú lett a netünk, lehet valami vírust bekaptam, de egy kész örökkévalóság mire idejutottam. Nem is tudok most olvasni, de Noémi nagyon drukkolok, mindig olyan jól elhatározod magadnak a dolgokat, szorítok, hogy sikerüljön!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
amica

Amica Kép hihetetlen, mennyi erőt tudtok nekem adni! köszönöm!!!!!

Wish Kép igen jövök veled plázázni, meg moziba, úgyse voltam moziban 3!!! éve!!! Kép Múzeumról nem is beszélek. A franciákat láttam tavaly, előtte meg a sulival vittek KépKépKép

Jiny Kép Wish Kép leírom - illetve megpróbálom - röviden, hogy mi történt velem a 4. sikertelen inszem óta.
Láttátok, tudtátok, én meg éreztem, hogy annyira kibuktam, hogy napokon át folyton sírógörcsöm volt. Annyira a baba körül mozgott minden körülöttem, hogy kimerültem és elkeseredtem. Közben kaptam egy jó adag kihívást a munkahelyi jogi dolgok miatt, aminek a hatására elkezdtem kétségbeesetten állást keresni. Viszont az álláskeresés pszichésen nem fedi a baba iránti vágyam, ami pedig lelkiismeretfurdalást okoz. Ez a folyamatos teher viszont annyira kiveszi minden energiámat, meg eleve ez az év (februári sikeres inszem, márciusban lakásvásárlás, áprilisban a vetélés, májusban ideiglenes helyre költöztünk, június felújítás, július sikertelen inszem és beköltözés, augusztus sikertelen inszem és fertőzés) hogy mentálisan nagyon elfáradtam, miközben ugyanúgy pörgök, mint előtte. Egy alkalommal azt találtam mondani valakinek, hogy szívem szerint most elmennék 3 hónapra nyaralni valahová. Ez kb 1,5 hete volt. Azóta ez motoszkál a fejemben, hogy pihenni kéne, mert így tuti nem fog sikerülni egyik beavatkozás sem.
Tegnap jutottam el a pszichológushoz július óta, akihez a vetélés után mentem el, hogy segítsen. Elmondtam neki részletesen, hogy mi történik velem mostanában, és mit érzek. Azt hittem, hogy majd megdorgál és segít túllendíteni ezen az időszakon, ehhez képest viszont azonnal felajánlotta, hogy első körben legalább 3 hónapra azonnal kiír betegállományba, ráadásul nem is fogunk hazudni, ne csináljak ebből lelkiismereti kérdést. De ha tovább szeretnék maradni, az is megoldható, konzultálni fog a háziorvosommal és legfeljebb erősebben fog majd a ceruzája. És ami igazán meglepett, az az, hogy szerinte nagyon kevés az esélye annak, hogy bármilyen beavatkozással sikerülhet teherbe esnem, ha mindent és mindenkit előbbre helyezek magamnál. Nagyon örült, hogy eljutottam idáig, mert ez biztosan megoldás lesz sok mindenre. Mert a terhesség nem az embrióval kezdődik, hanem velem, az én testem ad majd helyet a babánknak 9 hónapig, és ha magammal nem foglalkozom, akkor a baba sosem költözik be a pocakomba.
Nem tudom, sikerült-e átadni azt, amit én kaptam tegnap, de azt hiszem kezdem feldolgozni.
A fogyás is pszichés alapon lehet, mert nem bírok az ételre nézni, nem vagyok éhes, és fogyok is. Gondolom összefügg a kettő.
Hát, nehéz döntés. De ha most nem teszem meg, később is találok majd okot arra, hogy miért ne maradjak otthon. Emlékszem, mikor kiderült a 7. hetes UH-on, hogy nem elég nagy az embrió, mindenki azt tanácsolta, hogy maradjak otthon pihenni. Én meg bejártam dolgozni, sőt, még egy esküvőre is elmentem vidékre, hogy majd a következő UH után elmegyek, ha minden rendben lesz. De hát nem volt már következő UH, mert előtte két nappal ment el a baba.
Úgy látszik kellett még 2 inszemináció, hogy erre rájöjjek.

Na, eldugulok, de remélem valakinek tudtam segíteni, akár azok közül is, akik még nem írnak ide, csak olvasgatnak minket.

Puszi
Noémi
Vendég

Nem lettem rövid Kép
De Jiny Kép gondolkodj te is ezen, fontosabb lehet a munka annál, hogy lombik alatt és után otthon pihenj?
Wish Kép nehogy fizetés nélkülire menj! Jár neked a táppénz! Gondolom eleget fizettél már a TB-nek ahhoz, hogy ezt visszakapd. Nem szabad lelkiismereti kérdést csinálni belőle.
Mondom ezt most én, aki még mindig keresi a kibújót, hogy hogyan tudnék mégis bejönni dolgozni hétfőn, pedig már elkezdtem pakolászni is. Kép Kép Nagyon nehéz. De hiszem, hogy megéri.
Vendég

Na, most én beszélgetek magamban?
KépKépKépKép

Vagy ennyire sokkoló voltam? KépKépKép KépKépKépKép
Vendég

Noi Kép
Itt vagyok, csak dolgozom, a netezésért elvileg nem fizetnek Kép
Teljesen megértem azt amit írtál. Hasonló cipőben járok én is, bér ennyire nem volt mozgalmas az életem én csak a munka meg a lombikok miat pörgök.
Azaz az a baj, hogy munka miett nem pörgök, akár egy napot is képes vagyok elüldögélni a gépe elött úgy hogy semmi értelmeset nem csinálok, emiatt persze aztán másnap vagy éjszaka kell bepótolnom, amit nem csináltam meg.
Engem egyszerűen már nem érdekel a munkám. Nagyon szerettem csinálni és valószínűleg majd megint lesz olyan időszak amikor szeretni fogom, de most minden gondolatom a körül forog, hogy hogyan sikerülhetne. Szóval én nem akarok dolgozni, mert csak szenvedés minden nap. Már voltam ilyen cipőben és tudom, hogy ilyenkor lépni kell, csak most nem arról van szó hogy új munkahelyet keresek, hanem arról, hogy Anya szeretnék végre lenni.
Engem szerintem három hónapra nem ír ki a háziorvosom. Nagyon rendes, de ő amellett van, hogy ne göröcsöljek ezen, hanem próbáljam lazábban venni. Hát igen, ezt kéne, de nem megy...

wish

Noémi Kép Wish Kép
Én is nagyon nehezen viselem már ezeket a dolgokat. A munka nálam is az utolsó helyre szorult. Minden áldott nap egyre nehezebb belerázódni a munkába. Minden gondolatom a baba és a lombik körül forog. De azért a munkát nekem is el kell végezni, mert senki nem teszi meg helyettem, ráadásul sokat hiányzom is mostanában a BMC-s programok miatt. Szerencsére az én főnökeim ebből a szempontból nagyon rendesek, mert simán elengednek és még szabit sem kell kivennem. De azért már nagyon kellemetlen az örökös elkéretszkedés. Remélem ezúttal vége lesz ennek. Az a baj, hogy én nem tudnám megoldani, hogy otthon maradjak.
1. Minimál béren vagyok bejelentve, ezért
nagyon kevés táppénzt kapnék.
2. Táppénz után már nem kéne itt dolgoznom...
3. Most vagyunk túl az építkezésen, és szükség van a fizetésemre.
Az biztos, hogy nincs egyszerű dolgunk. Mi azért nem vállaltunk előbb gyereket, mert szerettük volna megteremteni számára a legjobbakat. Lehet, hogy tévedtünk és nem így kellett volna csinálni? Lehet, hogy nem is lesz kivel megosztani a fészkünket?

Kép
Kép
szilva069

Noi, WishKép
Szerintem mindkét orvosnak igaza lehet. Van akinél ez jön be, van akinél az. Biztosan nem tesz jót a görcsölés a babaprojektnek, de a munkahelyi stressz sem. Ha úgy érzitek pihenni kell és megtudjátok oldani, rajta.

A hormoneredményem nem lesz meg mára, ugyanis elfelejtették mondani a laborban, hogy nem ma 3-kor kell mennem érte, hanem hétfőn. Ezzel az úttal tartoztam az ördögnek. Jól kiizzadtam. Dög meleg van itt Pécsen, pedig délelőtt úgy fáztam. Én szeretem a meleget és a napsütést és nem bánom, ha izzadok.

Kép
Kép
tiza

SzilvaKép
Nekem is hasonló gondolataim vannak néha. Ugyan mi még csak most építjük a házunkat, de két gyerekszobát terveztünk be. Én valamikor 3 gyereket akartam, de most már egynek is örülnék. Igazából nekem úgy 27-28 éves korom táján már előjöttek ezek a gondolatok, mert mindig azt mondták, hogy 30 éves kor után lecsökken a termékenység, de a párom még nem volt erre érett és a kapcsolatunk sem volt olyan és valahogy a lelkem nem is kívánta csak az eszem. Mire minden rendbejött 32 lettem. Nem biztos, hogy ez az oka a sikertelenségnek, de használni nem használ.
De általában rájövök, hogy hülyeség ilyeneken gondolkodni. Egyrészt csak rosszabb tőle, másrészt annyi még idősebbenk születik gyereke, akár még 40 fölött is, akkor miért ne sikerülne nekünk is.
Egyébként az én napomat is a gyerek kérdés tölti ki, pedig még nincs inszem, lombik meg semmi, csak pé figyelés, de már ez is idegőrlő. Én gondolkodom rajta, hogy 1-2 hónapig most nem foglalkozok a babaüggyel, mert már bedilizek.
De akkor a babanetet is itt kellene hagynom, ahhoz meg nincs kedvem.

Kép
Kép
tiza

Szilva Kép
Hát az 1-2-3-as pont tekintetében nagyon hasonló a helyzetünk Kép
Ez a másik ok amiért inkább fizetésnélkülire mennék. Az tiszta ügy. Egyébként engem is elengednek, de még így is egy csomó szabim ráment már és még fog is.

wish

Tiza Kép
Én nem is merek babaszobára mégcsak gondolni sem, nem, hogy tervezgetni, hogy milyen legyen. A szoba elkészült és ott tátong üresen Kép
Még bemenni sem szeretek.
Az a baj, hogy ez nem olyan probléma, amit az ember ki tudna verni a fejéből 2 hónapra. Ez a zsigereinkben van.
Mások számára fel sem tűnik szerintem, hogy görcsölnék a dolgon.
Ezért is hála a b.netnek és nektek lányok, mert így sokkal könnyebb megélni ezeket a hosszú roha...dt hónapokat!

Wish Kép
Akkor nem vagyok egyedül... de jó!

Kép
Kép
szilva069

Lányok Kép tényleg mindenkinek meg van a maga keresztje. Talán egyikőnk sem cserélne a másikkal. Hiszem, hogy az eredmény már nem várat sokat magára, és boldog ANYÁK lehetünk nemsokára.
Ma a laborban az volt kiírva: A Terhes Anyákat soron kívül vesszük. Lám-lám, ők már tudják, hogy az anyaság nem a szüléssel kezdődik Kép.
Megint közeledik az év vége, mindenkinek egy pocaklakót kérek jézuskától a fa alá. KépKépKép Különböző korokban.
Wish Kép a munkához nekem is ez a hozzáállásom egy ideje. Szerencsére a munkám se sok, de még azt is nehezen csinálom meg. Nem vagyok egy jó munkaerő most, de a juttatásokért harcolok. Nekem is jár, ha már ennyi ideje dolgozom. A táppénz is jár, amennyi csak lehet, meg az összes többi. KépKépKépKép Végül is akkor válok a társadalom javára, ha mielőbb megoldódik a gyerekáldás. Nálunk pedig most épp talán ez hiányzik KépKép
Küldök is neked előenergiákat az októberi lombikhoz.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Vendég

Úgy látom itt ez a kulcsszó: "Minden gondolatom ekörül forog.." És ez a baj. Muszáj lazítani, különben belebolondulunk. Ez a stressz teljesen leblokkolja a szervezetet. Vmelyik nap elmentem a húgommal kerítést festeni. Tiszta felszabadulás volt! Egy napig végre nem a pé-n gondolkodtam. Én "erőszakkal" lazítok magamon, különben sose lesz belőle baba. Most el is megyünk hétvégére kirándulni.

Wish Kép
A fizetés nélküli szabinál még a minimál táppénz is több. Gondold át hogy jársz jobban. (Legalább mozijegyre elég Kép)

Noémi Kép
Így felsorolva tényleg elég sokkoló amit leírtál. Nálad biztos hogy ez az akadály. Szerintem ne gondolkozz egy percet se, vedd igénybe a beteg szabit. Egyik barátnőm feladta a cégét, rá két hónap múlva terhes volt.

Kép
mofly

Hello Lányok,
Most olvastam végig a du-i termést. Mintha csak a saját gondolataim lettek volna!!!! Mi lesz ha otthon maradok? Jobb vagy rosszabb? Van-e esélyem, hogy visszavesznek??? Csak amikor az ember 3 helyről hallja, hogy ez volt a megoldás, akkor elgondolkodik, hogy nem véletlenül futott bele ilyen sztorikba... Nekem olyan volt, mint egy üzenet. Mi is júniusban költöztünk családi házba (két gyerekszobával), nekünk is a nyakunkon a hitel, szóval a döntés nehéz. Kettőnk fizetéséből könnyen vagyunk. A táppénz mondjuk az anyagi részét megoldaná, ha van rendes doki. De ahogy magamat ismerem, olyan hülye vagyok, azon paráznák, hogy mi van ha se baba se állás... AZ is löketet adott, hogy életemben először volt 1 hét olyan szabim, mikor párom nélkül voltam, és semmi utazás,csak otthon (élveztem az új házat) és fantasztikus volt!!!! 9ig aludtam, 10 ig hevertem, aztán programoztam, házitündérkedtem...Kép Állati megnyugtató volt!!!! Mindenki azt mondta a mhelyen, hogy totál kisimultam. Most vhogy el tudom képzelni, hogy ez mennyire segítene! Hozzáteszem, én még az inszem napján sem voltam eddig szabin! Reggel 7kor inszem, aztán irány a meló! Szóval így nem nagy csoda, hogy nincs siker....
Valamelyikőtök kérdezi, hányadik napom van: ma 9. 11-en uh, aztán ha minden szép lenne, hétfő vagy kedd inszem...

Kép
Kép
emma1976

Sziasztok!

NoémiKép, WishKép, SzilvaKép

Olvasgatom amiket írtatok, sajna nekem is ilyen gondjaim vannak. NoiKép Teljesen igazad van, hogy kell a pihenés, a nyugalom. Csak ebben a szörnyű világban, amikor ilyen rohadt kiszolgáltatottak vagyunk a munkaadóinknak, ezt nem lehet megcsinálni, vagy legalábbis örülhet az, aki megtudja. Én a lapar miatt 2 hetet táppénzen voltam, és a főnököm nem akart arra az időre semmit sem adni. Ugye erre járt volna a betegszabi, amit a munkáltató fizet. Én vagyok a munkaügyes KépKép Ha nem is min.bérre (80-ra), de kevesebbre vagyok bejelentve,mint amit kapok, ezért a bejelentett pénzen kívül a többit nem akarta odaadni, mondván, hogy ő nem fizet arra, ha nem vagyok itt. Én meg úgy gondoltam, ha már spórol rajtunk egy csomót, akkor ilyenkor meg úgy "tisztességes", hogy a borítékos pénznek is adja oda a 80%-át, mert betegszabira annyi jár. Aztán csak azért, mert nagy volt a szám, végül odaadta. Én március óta azon idegeskedek, hogy ha majd elkezdődnek a beavatkozások, hogyan fogok elmenni. Mert én abban is benne vagyok, hogy ne fizessen rá semmit, de ő akkor is szemétkedik, mert neki az a baja, hogy nem vagyok itt 8 és 5 között. Az már egy másik kérdés, hogy a munkámat akkor is elvégzem. De őt nem ez érdekli, hanem az hogy nem vagyok itt.

Márc.-ban, amikor beutaltak a BMC-be, leültem vele, és elmondtam neki mindent, gondolván 2 gyerekes családanya, majd megért és nem szívózik velem. Tudjátok mit mondott? Hogy ő nem híve az ilyen beavatkozásoknak, ha nem jön természetes úton a gyerek, akkor ez így lett elrendelve, és meg kell találni az életben a feladatunkat. (Gondolom ez az, hogy 2000 %-kal dolgozzak neki.) Akkor azt hittem rádöntöm az asztalt. Mondtam, hogy ha majd 100 orvos azt mondja, hogy törődjek bele, akkor majd elgondolkozom a feladatokon, de csak akkor, miután mindent megpróbáltam, hogy legyen gyerekem. Na aztán tegnap elég jó kedvében találtam, és leültem vele megint beszélgetni. Mondtam neki, hogy elég bajom van nekem, nem akarok még pluszban is azon idegeskedni, hogy hogyan kéredzkedjek el tőle, mert mindig vágja a pofákat, meg hogy legyek vele korrekt. Most úgy tűnt elég megértő volt, amíg van szabim, megy abból (ezért nem mentünk idén nyaralni sem, pedig ránk férne), aztán majd meglátjuk. Mondtam neki ha ezen múlik majd bejövök szombatonként, ledolgozom amit távol vagyok. Viszont azt biztosan nem tudnám megtenni, hogy 2 hétig otthon legyek beavatkozás után. Még az a jó, hogy olyan a munkám, hogy én osztom be általában, és más nem lát beleKépKépKép Helyettesíteni sem tudna senki. A lapar után is 3 nappal bejöttem fél napra, hogy 100 emberke ne késve kapjon fizut. Szóval csajok ez marha nehéz. Mert nekünk tényleg nyugalom kellene!!!

Ne haragudjatok, hogy ilyen hosszú voltam, de ez kikívánkozott belőlem!
mary78

Emma Kép
Elcsépelten hangzik, de tényleg nehéz a dolgunk. Mindenhol oda kell tenni magunkat, és szükség is van ránk az élet minden területén. Azt hiszem régebben ez nem így volt. Nehéz boldogulni.
Én mondjuk az inszemek napján nem dolgoztam, de azon kívül mindig. Most úgy tervezem, hogy a lombik után 3 napig otthon leszek, ha a fene fenét eszi is. Pihizek, aztán megyek dolgozni, de csak lájtosan, és takarítani sem fogom az irodát.
Ketten vagyunk az irodában, és a főnökök kikötése, hogy mindig legyen itt egyikőnk. A kolleganőm is inszemezik, úgyhogy extra ciki ha egy napra esnének a vizsgálatok, vagy a beavatkozások. Nehéz lenne megoldani. Szerencsére eddig még ez nem volt akadály!
Drukkolok neked Emma, hogy sikerüljön az inszem.

Kép
Kép
szilva069

Mary Kép
Nem valami szimpatikus a főnököd Kép
Látszik, hogy nem volt ilyen helyzetben soha!
Próbáld meg könnyebben viselni ezeket a terheket, és próbáld meg ilyenkor kikapcsolni az érzelmeket. Az lebegjen a szemed előtt, hogy a cél érdekében teszed, és csak idő kérdése, hogy megoldódjon a problémád! (Mondom ezt én, aki szintén lelkizős fajta)

Kép
Kép
szilva069

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: