A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Jiny
Az a baj, hogy igaz, hogy anyukám labororvos (volt, most nyugdíjas), de innen nehéz megnézni a leleteidet és tanácsot adni. Mármint neki. Meg nem is biztos, hogy bevállalná.
Szerintem próbáld meg a laktacidot, mert az helyreállítja a hüvelyflórát. De azt sem szabad túlzásba vinni; meg a spermiumoknak sem tesz jótKép És reménykedjünk, hogy ha az helyreáll, a baci is kimúlik!
gtünde

Jiny Kép
Esetleg a Gynevac nem segíthet?
www.gynevac.hu
Most nem forgalmazzák, de a weboldalon fenn van Lázár Erika elérhetősége és ő tud adni.

wish

Vicc: Tegnap az M5-ön mentem.
Balra tőlem egy hölgy tűnt fel egy vadi új BMW-vel, több mint 130 km-es
sebességgel,
az arca egészen közel a visszapillantó tükörhöz, és éppen sminkelte magát.
Egy pillanatra félrenéztem; amint ismét odanéztem, már majdnem az én
sávomban volt
és még mindig a sminkjével foglalatoskodott.
Habár kemény fickónak tartom magamat, mégis úgy megijedtem,
hogy a villanyborotvám kiesett a kezemből és egyúttal kiütötte a
szendvicsemet a másik kezemből.
Amint megpróbáltam az autómat a térdemmel a savban tartani,
leesett a fülemnél tartott mobilom egyenesen bele a lábam között levő forró
kávéspohárba.
A kávé természetesen kifröccsent, leforrázta legnemesebb testrészemet,
tönkretette a mobilomat
és megszakított egy fontos telefonbeszélgetést.
A cigit a
számban még éppen sikerült megmentenem.
Ki nem állhatom a nőket a volánnál. Életveszélyesek..
gtünde

WISH
Kép...te jobbat tudsz mint Én.....Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Mégegy, csak hogy jókedvűek legyetek:
Két falusi legény találkozik.
- Hallom, mögnősűtéé...
- Mög.
- És kit vetté el??
- A Jézus Máriát.
- Kit???
- A Jézus Máriát.
- Ne hülyéskedjé, ilyen nevű leány nem vót a faluban!
- Mondom, a Jézus Máriát vettem el.
- Van róla képed?
- Akad...
- Mutasd! ...
- Jééézus Máááária!!!
gtünde

Tünde!
KépNagyon jóóóóóóóóó
kandi72
Budapest III. kerület

Nagyon jóóóóóóóóóóóóóóóó ez is!Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Tünde Kép
KépKépKépKépKépKépKép

KandiKép
Dehogy is, nekem pl nincs annyi jópofa smiley-m és mozgó gifem Kép

wish

Kandi köszi! Az ott említett az egyik bacim. Olvastam hogy még ha sikerül is a babó akkor ez miatt nem marad meg. Most kicsit elkeseredtem.

KépKép
jiny

Ez is nagyon jó:
Gyerek a szüleihez:
- Éjjel hallgatóztam az ajtótoknál és hallottam, hogy a halak beszéltek.
Szülők:
- Beszéltek? És mit mondtak?
Gyerek:
- Ha mégegyszer megharapod a farkam, kirúgom az akvárium oldalát.
gtünde

Holnap veszek tesztet és pénteken megcsinálom....nincs fölös Norcolutotok?,mert el kéne kezdenem máááááá,me soha nem jön meg!
kandi72
Budapest III. kerület

JinyNem ez volt a szándékom....én csak jót akartam.....Kép
Nekem Clamidiám volt és inszem elött fél év volt mire elmúlt(addig 7 féle hüvelygolyót-2 gyogyit próbáltunk ki....na és egy bazi drága elmulasztotta!)....na és a lényeg...férjemnek nem volt semmi baja....és Én se léptem félre...holott az elvileg nemi élet utján fertőz!Képkicsit ciki volt....de ez van osztva!
kandi72
Budapest III. kerület

Jiny

De örülj neki, hogy lehet, hogy a bacitól volt és nem azért, mert esetleg nem lehet!
Nézd a dolog jobbik oldalát.

Kandi
Milyen tesztet?
gtünde

WISH-ez Neked csak:Kép-ez Én vagyok,hogy felül tudjalak pipálni....
kandi72
Budapest III. kerület

Kandi
Igazán bájos vagyKép
gtünde

Tünde!Képhát nem is ovuláciosat.....mivel az Nekem nincs.....
kandi72
Budapest III. kerület

Kandi félre értettük egymást!!!! A köszi tényleg jóindulatból ment, mert így nekiálltam utánnanézni a dolgoknak!!! A mondanivalóm második fele a már megtalált tényeket tartalmazta... Ne haragudj nem akartalak megbántani!!! Rosszul fogalmaztam.

KépKép
jiny

Kandi

JóvannaKép, ne bántsKép.
Talán terhességit?Kép
gtünde

Még egy vicc:
Az esküvő után a fiatal feleség így szól a fiatal férjéhez:
- Drágám, most, hogy összeházasodtunk, azt hiszem, meg kellene beszélnünk, hogyan alakítsuk ki szexuális életünket. Este, ha a hajam rendben van, azt jelenti, nem akarok szexet. Ha kicsit kócos, azt jelenti, hogy lehet, hogy akarom, lehet, hogy nem. Viszont ha a hajam teljesen kócos, azt jelenti, hogy akarom a szexet.
- Rendben, aranyom, most elmondom, én hogyan gondolom: amikor hazajövök, iszom egyet. Ha csak egy pohárral iszom, azt jelenti, hogy nem akarom a szexet. Ha két pohárral iszom, azt jelenti, hogy lehet, hogy akarom, lehet hogy nem. Viszont ha három pohárral vagy többet iszom, akkor rohadtul nem fog érdekelni milyen a hajad...
gtünde

JinyJobbulást és komcsira...gondolj arra,hogy ez most derült ki és nem a pocaklakod beköltözése után!Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Tünde!KépIgen azt!Kép
-ez is szupi vicc volt!Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Megszálltak a musli(n)cák, pedig nem is borszagú a leheletemKép
gtünde

Kandi
Akkor nem értem. Mert, ha nincs pé-d, akkor..??!
gtünde

Vicc(féle):
Egy filozófia-professzor az elöadását úgy kezdte, hogy fogott egy konzerv-üveget és feltöltötte kb. 5 cm átméröjü kövekkel. Rákérdezett, hogy ugye tele van az üveg. Igen - volt a válasz.
Ezután elövett egy dobozt, tele apró kaviccsal, és elkezdte beleszórni a kavicsokat az üvegbe. Miután a kavicsok kitöltötték a kövek közötti üres helyeket, megint megállapították, hogy az üveg tele van.
A professzor ezután elövett egy dobozt homokkal és azt kezdte betölteni az üvegbe. Természetesen a homok minden kis rést kitöltött. "És most" - mondta a prof, "vegyék észre, hogy ez az önök élete. A kövek a fontos dolgok - a családod, a partnered, az egészséged, a gyerekeid - ha minden mást elveszítenél, az életed akkor is teljes maradna. A kavicsok azok a dolgok, amik még számítanak, mint a munkád, a házad, az autód. A homok, az összes többi. Az apróságok. Ha a homokot töltöd be elöször, nem marad hely a kavicsoknak és a köveknek.
Ugyanez történik az életeddel. Ha minden idödet és eregiádat az apróságokra fordítod, nem marad hely azoknak a dolgoknak, amelyek igazán fontosak számodra. Fordíts figyelmet azokra a dolgokra, amelyek alapvetöek a boldogságod érdekében. Játssz a gyerekeiddel. Szakíts idöt orvosi ellenörzésre. Vidd el a párodat táncolni. Mindig lesz idöd dolgozni, takarítani, vendégeket hívni, rendet rakni. Elöször a kövekre figyelj - azokra, amik igazán számítanak. Állítsd fel a prioritásokat. A többi csak homok."

Némi kiegészítés: Az egyik diák megkérdezte, hogy most már valóban tele van-e a doboz? Mire a prof azt válaszolta, hogy igen, tele. Erre a diák elővett egy dobozos sört, kinyitotta és beletöltötte a dobozba. A sört a homok elnyelte, térfogatváltozás nem következett be. Azt mondta erre a diák: Bármennyire is úgy érezzük, hogy tele van az életünk, az alábbi példából látszik, hogy azért egy sör még belefér!!!
gtünde

Sziasztok.
Először is szeretném megköszöni mindenkinek a drukkokat és a megelőlegezett gratulációkat.

Hukmuk, köszönöm, hogy még imádkozol is értem. Nagyol jól esik.

Tündi,hát, ha ez a diagnózis, akkor egy kicsit próbáld meg elfelejteni a babaprojectet.(már amennyire lehet) Kapcsolódjatok ki a pároddal, találj valami jó kis hobbit, amivel lefoglalod a gondolataidat. És most jöhetne az elcsépelt szöveg: a környezetváltozás csodát tehet. De tényleg így van, és meglásd, ha nem gondolsz rá, akkor fog jönni a babuci. Nagyon szorítok!!!

Szilva, ezek nagyon jó eredmények. Remélem ebben a hónapban sikeresek lesznek a kis tüszöcskék!!!

Babcsi, én úgy olvastam, hogy akár kétszer is lehet ovuláció,ugyanis egy erősebb orgazmus is kiválthat tüszőrepedést. Tesztelésre fel!

Jiny, ne haragudj, de pontosan milyen jellegű a fertőzésed? Hátha tudok valamit segíteni.

BOCSIKA, egy kicsit hosszúra nyúltam, de nem vagyok mindig net közelben. Holnap jövök a teszt eredménnyel.
Jó éjszakát mindenkinek!
marika79

Marika

A Tündi én vagyok talán? Sajnos, elfelejteni nem lehet, de nem görcsölök rajta. És különben is itt a baba a pocimbanKép
Jóéjt!
gtünde

Na megyek, mert még ki kell tergetnem is.
Jóéjt mindenkinek!
Pussz
gtünde

Marika hüvelyfertőzésem van. Két féle bacival. enterococcus faecalis, és klebsiella pneumoniae. Nekem nem sokat mond egyik se. Max. annyit hogy semmire sem reagálnak. Kép

KépKép
jiny

Jiny
Az aloe-s termékek kozott is van ilyenre valami gyogyi. Úgy rémlik valaki itt a topikban foglalkozik ezzel. Wish nem te véletlenul?
mili

Na jó éjt,megyek gyereket suvickolni!Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Jiny
...az enterococcus faecalis a bélrendszerben van, valószínűleg a végbélből onnan mászott át a hüvelyedbe, vagy a párod szájüregéből, vagy nem volt jó a mintavétel. Azzal szerintem nem kellene foglalkozni, bajt szerintem nem okoz. A klebsiella pedig marha ritka, áltlában orvosi eszközökről kerül a hüvelybe vizsgálat során. Valószínűleg igen üdvös lenne, ha a nőgyógyászod kikérné infektológus (fertőzésekkel foglalkozó) orvos véleményét, mert vannak bacik, amiket fölösleges kezelni, sőt káros. Ha van ismeretséged, a bp-i Szent László Kórházban vannak a legjobb infektológusok, ha elviszed a leleted, biztos tudnak segíteni. Persze az lenne a legjobb, ha az orvosod maga kérne konzíliumot ez ügyben. Ha megbízol benne, próbáld megbeszélni vele. Egyébként van vmi panaszod is?
Orvos vagyok, sajna nem infektológus, se nem nőgyógyász. De gondolj bele, hogy irdatlan mennyiségű baci él bennünk, a hüvely meg egy üreges szerv, vígan közlekedik a külvilággal és senkinek nem steril, hanem bacis, de bajt nem okoznak. A belekben is van egy csomó, anélkül meghalnánk. Tehát nem kell megijedni attól, ami baci, mert az nem ugyanaz mint egy fertőzés. Ha klebsiella került beléd, akkor meg a kórházban kéne jobban ügyelni a sterilitásra!!! És nem igaz, hogy semmire sem reagálnak. Azt hogy milyen antibiotikumra reagálnak, azt a tenyésztéssel együtt megadja a labor pontosan, és nem a betegben kell ezzel kísérletezni! Nincs most itthon antibiotikum könyvem, de vesszek meg, ha penicillinnel vagy klionnal kéne kezelni bármelyiket is...
Ne hagyd magad, Jiny!!!

Ági
potter_76

Jiny Kép- de sajnalom Kép - de a Potter Kép olyan preciz leirast adott. Le a kalappal. Milyen doki vagy Potter??? es te, mint orvos, hogy eled meg ezt a gyerek-temat?
Jiny - amit a Potter is kerdezett: mik a tuneteid ?
saci

Saci,
Aneszteziológus vagyok.
Ugyanúgy élem meg, mint ti...reménykedve.
Kép
potter_76

Sziasztok!

Köszönöm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ötye Amica

Üdv minden új kismamának, mármint azoknak akik eltervezték és a halványcsíkosoknak is.

Szép álmokat!

Kép
Kép
Kép
amica

Wish,
az előbb benéztem az őszi topikba, Megann éppen szül...
nem csak nekem van ma szülinapom Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
amica

Szia Hukmuk!
Azééé próbállak itt elérni, mert sürgős lenne beszélnünk... Küldtem mailt, ha elolvastad kérlek jelezzél!
Köszi, apa Kép)

Kandi drága!!!
Hát magácskával, ha találkozni akar az ember fia, akkor ide kell befáradni???!!! Mizujs veled, a chatre már véletlenül se tévedsz be???Kép)
Tsók, apa Kép)
apa

OFF Potter Kép aneszteziologus ! amerikaban oket jobban megbecsulik, mint a "sima"orvosokat, nalunk meg lejjebb teszik oket. Miert? Pedig egy mutetnel toled fugg (foleg) a beteg elete. Szoval minden elismeres a tied..Kép Kép
Bocs az OFF ert !

Megannak Kép sok sikert a szuleshez
saci

Szia Apa kedves...
Igen itt megtalálható vagyok mindig!KépA chat elött ,nem tudok folyamatossan ülni,itt meg 2 írás között fözök,Natit megfürdetem stb....érted kedves?Képna és azt hallottam,hogy már nincsenek régiek....tudod Én meg elég régi vagyok...
na pusza KandiKépKépKépKépKép
kandi72
Budapest III. kerület

Sziasztok Csajok

Megint lemaradtam az esti dumcsiról de hát ugyi a tervezgetés, tegnap a csempe/ nm-t számolgattam.

Tünde
nagyon jókat röhögtem a vicceken!Kép Főleg anya hajánKép

Jiny
Potter nagyon jól leírta mit kell tenned, ne aggódj, rendbe fogsz jönni!

Saci, Amica, Kandi, Wish, Mili
Szióka

Szilva
Veled mi a helyzet?

Marika
Mi van az újabb tesztel? nagyon várjuk az eredményt!

Kép

KépKép
babcsi

Jó reggelt mindenkinek!

SaciKép
Kérdezted, hogy melyik központba járok. Hát még egyikbe sem. A nőgyógyászom mondta, ha 1 évig nem jön össze a baba, akkor menjek vissza. Most jött el az egy év. Eküldött hormonvizsgálatra (mindjárt indulok vérvételre, brrr..), a férjemet meg spermavizsgálatra. A dokit, aki a férjemet fogja vizsgálni a nőgyógyim ajánlotta, és a magánrendelésére jelentkeztem be. Először szeretném tudni mi a helyzet hormonügyileg meg a kiskatonákkal. Szerintem egyébként az én hormonjaim nincsenek rendben, mert nagyon furcsa a menzim. 21-28 nap között bármikor megjöhet, igaz a pé után 14 nap az rendben van. Ha hosszabb a ciklusom, akkor már 1 héttel a menzi előtt barnázok és utána is szoktam pár napig, ha rövidebb, akkor csak kb. 2 nappal előtte.

Lányok! Én mindig azt hittem, hogy a 3. és 21. napon néznek hormont, de a nőgyógyim mikor megkérdezte, hogy hány naposak a ciklusaim, akkor a 4-6. és a 19-22. napra kérte a két vérvételt. Nálatok ez hogy volt?

Kép
Kép
tiza

Jiny Kép
A punkció időpontjáról még nem beszélt a doki. Gondolom valamikor a jövő héten!
Kúráld ki magad, mert egészségesnek kell lenned!

Saci Kép
Én akkoriban jöttem a topicba, mikor Megannak sikerült Kép Azóta eltelt 9 hónap?
Remélem Megann és a pici azóta már külön vannak!

Tünde Kép
Jó kis fürdőszoba képeket raktál fel, le is mentettem belőlük néhányat. A "szép" fürdőszoba még nálunk is csak terv.

Kép
Kép
szilva069

Babcsibe Kép
Köszi jól vagyok, tele + energiával! Kell, hogy sikerüljön! Egyre jobban szurkál a pocakom. Biztosan híznak az üszőcskéim Kép

Kép
Kép
szilva069

Ez az Szilva! CSak jól hízlald őket!
Többiek Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!

TündeKép
Jók a képek! Imádom a szép fürdőszobákat. Jó lenne ha ekkora fürdőszobám lenne!

Én most nem kaptam sehol LH-tesztet. pedig már hétvégén kezdenem kéne. Ti mikor szoktátok csinálni? Tényleg délután kell?

Örülök, hogy ilyen jókedv van a topicon! Egész jó hangulatom lett.
Amica Kép Tetszett ez a köszöntés!

Most megtaláltam a régi dokimat. Hozzá fogok elmenni. Most is barnázgatok elötte is meg utána is. Nem tetszik ez nekem.
Babcsi KépJó volt az a cikk. Jó tudni, hogy első 2-4 hétben nem okozhatunk károsodást a gyógyszerekkel. És bennem is megerősítette, hogy kell nekem egy hormonvizsgálat.

Kép
mofly

Sziasztok Kép
Tegnap esti hír az őszi babás topikon:Kép
"LÉNA BABA MA ESTE 9:50 KOR 3050 GRAMMAL 53 CM-REL 9/10 APGARRAL MEGSZÜLETETT!MINDKETTEN JÓL VAGYUNK, MINDENKINEK ILYEN SZÜLÉST KÍVÁNOK! MEGANN"

wish

Tiza Kép akkor honnan tudod, hogy otthon rol is vihetned a spermat? vagy ezt mar elore mondta a dokid?

Megann Kép ORASI GRATULA !!!!!!!

Szilva Kép 9 honap 1 jaja, oregszunk gyorsan Kép

mofly Kép az LH tesztet barmikor lehet. De a reggeli vizeletre azt szoktak mondani, hogy az biztosabban mutatja mindig a dolgokat. De a du.-i? en ezt meg nem hallottam...
saci

Közben megnéztem az őszi babások táblákát és kiderült, hogy már Gviki is rég megszült 2005.08.19-én. Neki is gratulálunk Kép

Wish

wish

Hello!
Hú, látom aktív esti dumcsiparti vanKép Én csak a cégnél tudom használni, szóval kb 5 ig, de reggel visszaolvastam, miről maradtam le. Még egy témát szeretnék bedobni: természetgyógyászat. Kinek mi a véleménye? Én járok talpmasszírra, meg iszom aloés dolgokat + vitaminokat szedek. Régebben nagyon távol álltak tőlem az ilyen dolgok, de most a szent cél érdekében nagyon sok dolgot kipróbálok.... Ha valakinek van tapasztalata, ossza meg velem!

Kép
Kép
emma1976

Kép
Kép

wish

Sziasztok!

Hát ma reggel kifogtam egy bunkó főorvost az UH-n. Flegma stílussal, de nem érdekel, nem ő a dokim. CSak ez új volt. PCO-m van a bal oldalon. több 11-es tüsző, jobb oldalon meg növekszik egy 9-es. Mnyhártyám maradt 6 mm. Ez a hónap is ugrott, ez biztos. Ma reggel sem indult igazán boldogan a napom Kép Nem tudom mi lesz, nagyon várom a délutánt, hoyg mit mond a dokim.
PCO-val mit lehet csinálni?

Tündi
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: