A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Plussz egy jó szennyestartó megoldás:
Kép
gtünde

Oké Tünde!Köszike!Kép
kandi72
Budapest III. kerület

És az alaprajz:
Kép
gtünde

Kandi
A nagybetűket még mindig nem mondtad elKép Te képmániásKép
gtünde

Tünde
Gyönyörűek! Az a csíkos állati jól néz ki. Én is néztem csíkos csempét csak túl tömörnek tűnt egy nagyobb felületen, de ez igazán klassz. És én is négyszögletes modót képzeltem el, az úgy 60 cm széles lehet majd. A fürdi méreteket még nemtom pontosan de azok is hamar meglesznek és küldöm. Köszi-kösziKép.

Saci
végül egy patikában kaptam. Mondjuk ez 4 ezer volt amit meg én szoktam venni az 2300 a Babymark meg 3200 de az nem voltdehát ez van. Köszi a bíztatást!

Wish, Kandi
Szióka

Kép

KépKép
babcsi

2 { szöveget írod úgy mint a szinnél,és bezároda kapcsossal!
kandi72
Budapest III. kerület

Babcsi!szia!
kandi72
Budapest III. kerület

Tünde
ez jó mert a szennyestartót is így képzeltem, egy konyhatervező könyvben láttamKép

Kép

KépKép
babcsi

1 { } csak nem hagysz szóközt!
kandi72
Budapest III. kerület

Babcsi

3200 a Babymark? Nálunk csak 2990.

Kandi
Kép
gtünde

Tünde
Küld már el a linket, hogy ezeket hol találtad! Köszi

Kép

KépKép
babcsi

Kandi

gtünde

Babcsi

Az a helyzet, hogy több helyről szedtem le és már nem nagyon emlékszem. De utánanézek, hátha beugrik vmi.
gtünde

Babcsi

A www.heine.de oldalon kiválasztod az Ambiente-t, utána a Bad&Wellness-t. De itt inkább csak kiegészítők vannak. Nézem tovább.
gtünde

kandi72
Budapest III. kerület

Tünde
Akkor én most tényleg drágán vettem. Legközelebb jobban odafigyelek! Köszi, ha sikerül, ha nem elraktározom ezeket a képeket. Máris sokat segítettél!

Kép

KépKép
babcsi

Kandi
gtünde

Babcsi
De amit tegnap írtam oldalt, a www.bhg.com, az is nagyon szupi. Nézz körül ott is!
Én a tesztet a Rossmannban szoktam venni. Most maradt is belőle 2 db + egy egész doboz, úgyhogy majd felajánlom a köznekKép Tudod, nekem már nem kellKép
gtünde

Tünde Kép
[size=-2]De lehet még -2 is[/size]
Itt megtalálsz mindent: https://www.babanet.hu/cgi-bin/discus4/discus.cgi?pg=formatting

wish

Wish
Te vagy az IstenKép KöszikeKép Azonnal elkezdem tanulmányozni.
gtünde

Babcsi

A BHG-n még kert terveket is találhatsz!
gtünde

Fürdőszobás oldal még: www.us.kohler.com is.
gtünde

Basszus Tünde, ha tudtam volna, hogy Isten vagyok teremtek magamnak egy gyereket. Én meg görcsölök itt a lombikokkal Kép

wish

Wish
Ugye mik derülnek itt kiKép Próbáld meg, hátha sikerülKép
gtünde

Wish!Most elrontottad a játékomat!Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Wish
gtünde

Kandi
Ne szomorkodj, így is felnézek rádKép
gtünde

<blink>Na most Tünde,nem tudlak tanitgatni....elrontotta Wish a játékomat!</blink>
kandi72
Budapest III. kerület

Kandi
De mondom, hogy nem gondKép Még mindig felnézek rádKép
gtünde

Tünde
Köszi, nézelődök majd az oldalonKép

Kép

KépKép
babcsi

Most, hogy visszaolvasok derül ki, hogy Wish isten? Akkor teremts itt mindenkinek babucit és ugorjunk egy topikot!!Kép

Kandi
te is isten vagy? vagy milyen játékot rontott el Wish?

Kép

KépKép
babcsi

KépTünde Te édes!
kandi72
Budapest III. kerület

Babcsi

Tudod, én mindig kérdezgettem, hogy a színes betűket, hogy írta, meg a nagy betűket, erre a Wish megadta a webcímet, ahol mindez le van írvaKép
Ezért van Kandi elkeseredve.
gtünde

Tünde
elmentettem a kedvencekbe az oldalakat, szuperek! KöszikeKép

Kép

KépKép
babcsi

Kandi
gtünde

Tünde
Ja értem, ezért most Kandi picinek érzi magát! de szerintem azért ő még okos, ugye?Kép

Kép

KépKép
babcsi

Örülök, hogy segíthettemKép Amúgy ez az egyik mániám: vkinek kellene vmi, én meg imádok kutakodni, keresgélni, és olyan jó érzés, ha tudok segíteniKép
gtünde

Hát remélem, nem érzi magát kevesebbnekKép Mert nem is az!
gtünde

Sziasztok!
Nem győzök visszaolvasni!

Amica boldog szülinapot!

Kandi remélem a lábad már jobb mint újkorában.

Marika én azért már gratulálnék! Kép

Szilva hajrá, hajrá, már nincs sok. Szeretnék már ott tartani mint te. Mikorra tervezik a punkciót?

Nekem még mindig megvan a fertőzésem. Lassan már több mint egy hónapja. Kép A létező összes antibiotikumot, hüvelykúpot megkaptam amit adni lehetett de semmi javulás. A doki azt mondta hogy már nem tud mit csinálni és hogy próbáljam meg a laktacidos irrigálót hátha... Most vagyok a 28. cn-on és még semmi jele a mensinek. Két napja gombóc van a torkomban és semmi étvágyam. Szóval lehet hogy még valami jó kis vírust is összeszedtem. Ráadásul a munkahelyemen is vannak problémák... Ez most nagyon nem az én hetem...

Bocsi kicsit hosszúra sikerült.

KépKép
jiny

Jiny
Nem csináltak újabb leoltást, hogy megtudják mire nem rezisztens a bacid?
gtünde

[size=-2]Igen nagyon kicsikének érzem magamat most![/size]
kandi72
Budapest III. kerület

Jiny
Mert lehet, hogy amit eddig szedtél, arra rezisztens lett közben. És akkor kellene új tenyésztés, hogy lássák, mire érzékeny, így tudna a doki új gyógyszert felírni.
gtünde

Tudd meg, hogy igenis sokat segítettél, és nemcsak a betűkben!
gtünde

Jiny
A hüvely ph értékét sok joghurttal is lehet javitani....és sajna a sok antibiotikum még rá is játszik,hogy nem,hogy javuljon....még romlik!Sok-sok ásványvíz is segít....igyál sokat,ürüljön-higuljon a koncentráció!Jobbulást!KépLábam a régi Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Két féle bacit találtak hetente nézték a hüvelyváladékot. Csak az a baj hogy nagyon sok antibiotikumra alergiás vagyok és így elég nehéz dolguk van. Pl. penicilin, semicilin, klion, és általában minden ami cilinre végződik. És persze ezekre reagálnak. A klion-t azért megpróbálták kúp formájába, de három nap után abba kellett hagynom. Nincs valami ötletetek hogy mit csináljak???

KépKép
jiny

Tünde!Kép
kandi72
Budapest III. kerület

jajajajjajajjajjajajjajjaaa....de baba vana dobozban!KépKépKépKépKépKép
kandi72
Budapest III. kerület

Attól félek hogy ha végre megjön és vissza kell mennem a Káliba a második lombikra akkor megint ezért nem fog sikerülni. Kép

KépKép
jiny

kandi72
Budapest III. kerület

Kép
Kép

wish

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: